- Ιησούς Χριστός είναι...... - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
The rising of the serpent the apple and the fall.
Don't trust the angels .may be devils in disguise
Don't trust the preacher. all his words don't make him wise
James~the shining
...
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you
Πολυ τον υποτιμας τον κοσμακη...Το τι πιστευει και το τι γνωριζει ο καθενας ανηκει προσωπικα και μονο σε εκεινον...
Αν εγω σου ελεγα οτι γνωριζω,εχω δει τον Χριστο θα μου ανελυες ολη την ορολογια της παραψυχολογιας...
Η αληθεια περι του Ιησου ειναι ξεκαθαρη σ'αυτον που μπορει να ανοιξει την καρδια του και να την δει...
φτάνει που αυτή την "αλήθεια" την βλέπεις εσύ. Σε πιστεύω πραγματικά, εφόσον το λές. Δέν έχω κανέναν λόγο να σε αμφισβητήσω.
Απλά προσπάθησε να καταλάβεις ότι την "αλήθεια" που ευαγγελίζεσαι, ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΕ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΖΟΥΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙ 1700 ΧΡΟΝΙΑ. Καί...η καλή μέρα απο το πρωϊ φαίνεται!
Και εμένα θα μου επιτρέψεις να με απασχολεί (και) η ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Διότι αυτή η πραγματικότητα ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ.
quote:
Schwabe,
Πολυ τον υποτιμας τον κοσμακη...Το τι πιστευει και το τι γνωριζει ο καθενας ανηκει προσωπικα και μονο σε εκεινον...
Αν εγω σου ελεγα οτι γνωριζω,εχω δει τον Χριστο θα μου ανελυες ολη την ορολογια της παραψυχολογιας...
Η αληθεια περι του Ιησου ειναι ξεκαθαρη σ'αυτον που μπορει να ανοιξει την καρδια του και να την δει...
φιλη σκορπινα, απαντησε και μια φορα, στηριξε τη θεση σου, φτανει πια αυτο το χιλιοειπωμενο "πρεπει να τον νιωσεις και πρεπει να ανοιξεις την καρδια σου". αλλα επειχηρηματα δεν εχεις?
αυτα λενε και οι παπαδες και καταντησαν γραφικοι πια. οι γενια μας (ευτυχως) αρχισε να μελετα και να ρωτα... και δυστυχως ή ευτυχως η εκκλησια του γιαχβε δεν μπορει να δωσει απαντησεις.
υγ. ο μητροπολητης λεμεσου (κυπρος) απαιτει να δημιουργηθουν "εξομολογητηρια" σε ολα τα σχολεια μεσης εκπαιδευσης!!! για πιο λογο??? γιατι επιτελους δεν κοιτουν τα προβληματα που εχουν και να προσπαθησουν να βρουν τις οποιες απαντησεις (???) αλλα προσπαθουν με αθλια μεσα να προσυλητισουν τα παιδια και να τους επιβαλουν κατι?
quote:
Ελπιζω να με καταλαβες τωρα και συγνωμη που σε εκανα να χασεις τον πολυτιμο χρονο σου με το να διαβασεις το topic απο την αρχη.
Αγαπητέ φίλε «Tyaneas» δεν βρήκα το topic που αναφέρεις. Αλλά -και μέσω του προφίλ σου- ούτε και στις άλλες δύο συζητήσεις που συμμετάσχεις βρήκα αναφορά στις απόψεις σου. Διαπίστωσα όμως ότι οι απαντήσεις σου είναι εύστοχες και με χιούμορ (… δεν το χωρά η πλατεία Κάνιγγος…
)
Μην γνωρίζοντας λοιπόν τις θέσεις σου (ένθεος άλλης θρησκείας, άθεος, καβαλιστής, υλιστής, μηδενιστής, ουμανιστής, μαρξιστής, αναρχικός κ.λπ.) και κρίνοντας μόνο από το nickname που χρησιμοποιείς, θα έλεγα ότι προσπαθείς να μείνεις έξω από ταμπέλες. Παρόλ΄ αυτά το σίγουρο είναι ότι κι αν ακόμα κάποιος θέλει να θεωρεί τις απόψεις του πρωταρχικές, σε κάποιο γνωστό ιδεολογικό ρεύμα ανήκει, είτε το γνωρίζει, είτε δεν το γνωρίζει. Δεν θέλω μ΄ αυτό, σώνει και καλά να σε προσδιορίσω, ούτε να σε πιέσω να αυτοπροσδιοριστείς για να είσαι πιο ευάλωτος. Απλώς επειδή το θέμα του Χριστού είναι –κατά την γνώμη μου- σοβαρό (είτε το θέλουμε, είτε όχι, χιλιάδες άνθρωποι μιλούν γι΄ αυτόν) θα ήθελα την δική σου άποψη.
quote:
Ελπιζω να με καταλαβες τωρα και συγνωμη που σε εκανα να χασεις τον πολυτιμο χρονο σου με το να διαβασεις το topic απο την αρχη.
Αγαπητέ φίλε «Tyaneas» μην ζητάς συγγνώμη για τον χρόνο μου δεν είναι δα και τόσο πολύτιμος.
Όμως πιστεύω ότι το πρόσωπο του Χριστού είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον και αξίζει περισσότερη προσοχή στην προσέγγιση του. Μην κοιτάς που το «παπαδαριό» και οι θρησκόληπτοι έχουν λασπώσει αυτή την προσωπικότητα.
Με πρόσχημα ότι αυτοί είναι οι γνήσιοι εκπρόσωποι του Χριστού, ζώνονται την εξουσία για να εξυπηρετήσουν ένα κατεστημένο που δεν θα πειράζει τα συμφέροντά τους.
Ο Χριστός δεν είναι κατεστημένο. Ο Χριστός είναι ανατροπή.
Ελπίζω σε απάντησή σου.
Φιλικά
Οδυσσέας
Εν οίδα,
ότι ουδέν οίδα
ME TIMH
8ANOS
MD NASA
Edited by - beyond on 21/10/2003 07:25:30
Για ρίξε λίγο ΦΩΣ φίλτατε, γιατί σε λίγο θα παρερμηνευτεί το θέμα και θα εμφανιστεί κανένας...ουφολόγος!
Με το συμπάθιο δηλαδή....
quote:
H NASA ASXOLHTAI ME TO SYGKEKPIMENO 8EMA EDW KAI XPONIA, OTAN EP8EI H WPA 8A KATALABEIS TI ENNOW. SYMBOYLH MOY: ASXOLEISOY ME ALLO 8EMA.ME TIMH
8ANOS
MD NASA
Για πες μας φίλε Θάνο τι γνωρίζεις επί του θέματος; Ενδιαφέρον ακούγεται... άκου η NASA να ασχολείται με το πρόσωπο του Χριστού; Κάτι από x-files μου θυμίζει!
--Je^3--
επισης θα μας επιτρέψεις μια και εδω εχουμε δημοκρατία να συνεχίσουμε να βρι...εννοω συζυτάμε το θέμα and to continue to beat the proverbial dead horse......
quote:
Χμμμ..θα σε κανω λοιπον να γραψεις το μηνυμα που θα κανει τους αλλους να ανυσηχουν...και σενα ακομη περισσοτερο...(αφου οσο ανεβαινεις εχεις περισσοτερους...φιλους....στη ζωη...:) )
Άντε να το γράψω…όσο για το φίλους,… είναι ολοφάνερο!!!![]()
Ατμουλα,… τρέχω και δεν φτάνω η ψυχή… όπως λες και εσύ!!!![]()
Καλή μου, έχω πρόβλημα με το πούλι μου…τελευταία!!!!
Να το πάρω μαζί… η να το αφήσω στην Ιταλία???![]()
Τι λες?..... Δεν είδες ποτέ το πούλι μου….???![]()
ΥΓ…![]()
...Να δω με ποιον θα παίζεις σε λίγες μέρες…![]()
![]()
Ο Πλατωνακος σου, όπως κάθε καλοκαίρι… θα βρίσκεται μέσα σε Δάση και σε μοναχικές Παραλίες….να αγναντεύει και να Ζει με τη Φύση…. για Ώρες....
Καντο και εσυ καλη μου Νεραιδα....!!!![]()
![]()
ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ...
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ /ΝΑΙ!
ΜΑ ΤΩΝ ΔΙΠΛΑΝΩΝ!!!!
ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΑΤΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΣΚΑΝΤΕΡ/
ΜΕ ΠΟΛΥΠΟΙΚΙΛΑ ΤΕΡΤΥΠΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ
ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ
...
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ Η ΨΧ...;;;
ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ MEDRANO...;
ΝΑ ΦΥΓΩ ΣΤΟ ..ΦΕΓΓΑΡΙ;
ΕΚΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΡΟΣΙΑ+ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ...
ΤΟ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ ΚΛΕΙΝΕΙ ΛΟΓΩ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗΣ...-
ΕΞΑΛΛΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΟ...
ΔΕΝ ΔΥΝΑΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ....
ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ.
ΟΣΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ/ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ.
ΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ...
ΑΠ'ΟΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΡΧΙΚΗ
+ΕΚΕΝΤΡΙΚΑ ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΗ
ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ+ΠΑΘΟΣ
ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΗ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΚΑΙ..ΙΣΩΣ
ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ
ΑΜΕΤΟΧΟΥΣ ΙΔΕΑ...
ΣΥΓΝΩΜΗ
ΣΕ ΟΣΟΥΣ
ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ.
ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΑ...+ΑΜΕΣΩΣ!.
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
(((*_*)))

Let there be Light!
ΛΑΘΟΣ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΛΟΓΟ...
ΟΚ!
ΜΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ...ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ...ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ/ΟΣΟ + ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ...
ΤΙ ΝΑ ΠΩ Η ΨΧ
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Let there be Light!
Ο γατος σου ΑΤΜΑ χρειαζεται διακοπες και μια ομορφη στρουμπουλη λευκη γατουλα,ετσι θα παψει να ερωτοτροπει με το καναρινη του γειτονα,
οσο για την εμπνευση που δινει ο ολοφωτος ΕΡΩΤΑΣ ειναι γεγονος ,αλλα ερχεται και φευγει σαν μυρωδια καλοκαιριου που ακομη δεν ειδα εδω στον κρυο βορρα
καλα που εχει την σαουνα και εκει στο κολα στηριο μου σαουνα φανταζομαι ηλιο και ζεστη![]()
... συνεχεισε εστω μ ελαφρυα διαθεση να δινεις εμνευση στο εσωτερικα Μαγισσα του Φωτος.
Για της 23 Ιουνιου εκλεκτα δωρα την σεληνη,εναν κρυσταλλο απο τον βορρα ,κοκκινο κοραλι απο μακρυνους βυθους...
ΥΓ*Τωρα το καλοκαιρι αποφευγε της χαμηλες *πτησεις*ειναι ακρως επικινδυνες![]()
![]()
Αγαπη και Φως
ΟΜ
dsm
'ΚΑΣΤΡΑΤΟ'..
ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΤΟ ΜΟΥ...ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΓΑΤΕΣ...
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ...ΤΟ ΚΑΝΑΡΙΝΙ...ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΓΚΡΙΛ...Τ'ΟΝΕΙΡΕΤΑΙ...
ΣΑΟΥΝΑ ΕΙΠΕΣ;
ΤΗΝ ΣΑΟΥΝΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ...
ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟΥ...ΝΑ ΔΕΙΣ...
ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ...![]()
ΑΧ ΠΕΘΥΜΗΣΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΧΙΟΝΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΜΟΥ ΧΡΟΝΩΝ.
ΟΥΤΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ/ΟΥΤΕ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ...
ΦΩΣ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΔΩΡΑΚΙΑ...ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ![]()

Let there be Light!
Edited by - ΑΤΜΑ on 18/06/2003 01:38:17
quote:
ΧΜ..ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ...
ΠΝΕΥΜΑ?
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ?
ΑΤΜΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ?
ΑΠΑΝΤΙΣΕ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ?
ΠΝΕΥΜΑ???
ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙ?
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ?????????????

Κάνε ότι θέλεις αλλά μην κάνεις ότι δεν θες να σου το κάνουν...
THE POWER OF THREE WILL SET YOU FREE
Παρακάνει ζεστή… ....αγρίεψαν τα πνεύματα!![]()
ΠΝΕΥΜΑ?
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ?
ΑΤΜΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ?
ΑΠΑΝΤΙΣΕ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ?
ΠΝΕΥΜΑ???
ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙ?
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ?????????????
wicca με φωναξες;;;;;;;;;;
τι θελεις παλι
dsm
Ελπίζω να με συγχωρέσεις…μα και τα πνεύματα γελάνε!!!
Εξ αλλού…ακούγεται!!!........... Έχει πολύ πνεύμα!![]()
Μα…. για καλό και για κακό….. στις ελληνικές παραλίες…..έχε το νου σου!!!![]()
Donkeys spirit! (Aκατάλληλο.... δια ανήλικους........
απαραδεχτο ....![]()
![]()
![]()
απο σημερα θ αλαξω το nick μου σε Donkeys spirit... (καταλληλο...δια ενηλικους)
στην παραλια![]()
ΟΜ
dsm