- Όρος Πεντελικόν - μέρος 2ο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Κανένα νέο από την Πεντέλη?Σήμερα θα ποτίστηκαν καλά τα δεντράκια που φυτέψαμε ή τέλος πάντων ότι έμεινε από αυτά...
Είναι γεγονός πως με την προχθεσινή βροχή μάλλον θα "παραποτίστηκαν"...
αλλά έχω την εντύπωση πως ο Νταβέλης δεν τα αφήνει έτσι τα δεντράκια καπετάνισσα...

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
"...Όσα αντιπλημμυρικά έργα και να γίνουν ΑΝ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΕΜΙΣΟΥΝ ΜΕ ΔΕΝΤΡΑ ΟΙ ΠΛΑΓΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΒΡΟΧΗ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ !!!..."
Έτσι είναι φίλοι μου, ΤΟ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ ΟΡΟΣ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ και όσο περνάει ο καιρός Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΓΡΙΑ.
Η ευχή μου:
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΚΑΘΕ ΒΕΒΗΛΗ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ
ΜΑΚΑΡΙ ΟΙ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ
ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΕΞΩ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΑΣ, ΠΡΙΝ ΑΥΤΑ ΕΠΙΠΕΣΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ (Bruce Dickinson - Balls To Picasso/Change Of Heart)
μαλλον η Πεντελη πρεπει να ριξει ενα χερακι βρωμοξυλο σε μερικους κακεντρεχεις που ευχονται το κακο και την καταστροφη
quote:wolfowitz
ΟΛΕ
μαλλον η Πεντελη πρεπει να ριξει ενα χερακι βρωμοξυλο σε μερικους κακεντρεχεις που ευχονται το κακο και την καταστροφη
θαθελα το σχολιο σου και στο προσφατο ποστ μου στο τοπικ μου αδερφε (αν μπορεις και θελεις εννοειται).
ή να την δω ολιστικα την απαντηση σου... ![]()
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
Βριλ Καλωσόρισες. Η θετική σου σκέψη είναι πολύ εποικοδομητική.
Φίλε Wolfowitz, αυτό που κρίνεις σαν κακεντρέχεια σε μένα - και από μια επίπεδη ανάγνωση, συμφωνώ, έτσι φαίνεται, δεν είναι παρά μια έκφραση ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ μπροστά σε ΟΣΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ έχουν γίνει εις βάρος της ίδιας της Πεντέλης.
Το θέμα είναι ότι, όσες διιστάμενες απόψεις κι αν εκφράσουμε, αυτά που "εύχομαι" εγώ ο "κακεντρεχής" ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ...και θα αποτελούν ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, όχι κάποιας "κακεντρέχειας" αλλά ενός ΕΙΔΕΧΘΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ...
Όσον αφορά τη δεύτερη πρόταση της ΕΥΧΗΣ μου, αυτή που αναφέρεται στις ΒΕΒΗΛΕΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙΣ, αν αξιωθώ να ζήσω και να το δω να πραγματοποιείται, ειλικρινά σου λέω ότι ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΤΥ...
Ελάχιστα συγκινούμαι, αγαπητέ Λύκε, βλέποντας να πλημμυρίζουν σπίτια που χτίστηκαν σε μπαζωμένα ρέματα και σε πλαγιές που κάηκαν...
Όταν στη πυρκαγιά του 81, ένοιωθα τους αποπνικτικούς καπνούς πάνω στο κρεβάτι ενός νοσοκομείου από ατύχημα με τη μοτοσυκλέτα μου, κι όταν στην επόμενη του 99 η ψυχή μου κοβόταν στα δύο, αντικρύζοντάς την από απέναντι (στην Εύβοια, όπου εργαζόμουν τότε) είχα ευχηθεί να συμβούν, όλα όσα έγιναν και θα γίνουν, για τα οποία με κατηγορείς...
Τυχαίνει να είχα φίλους που "εκμεταλλεύθηκαν" την "ευκαιρία" ν' αποκτήσουν ένα καλό "φιλέτο" από τις "ψημμένες" σάρκες του βουνού κι από τότε τους έκοψα την καλημέρα...
Όχι, φίλε μου (αν μου επιτρέπεις την έκφραση), ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΩ γι αυτά που έγραψα και τα καταθέτω με ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΑ...
Εκτός κι αν νομίζεις ότι ΚΑΚΟ θεωρείται ότι πληγώνει ΤΟΝ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑ (όπως δυστυχώς τον κατάντησαν) ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, αυτό το ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΤΗΝΟΣ, τον σημερινό άνθρωπο.
ΜΑΚΑΡΙ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΙΑΙΗ, ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ
κι εγώ με τον φίλο μου τον Τάσο, τον Νταβέλη να είμαστε από μια μεριά να τραγουδάμε το άσμα των IRON MAIDEN
Another Prophet of Disaster
Who says the ship is lost,
Another Prophet of Disaster
Leaving you to count the cost
.............................
If you're gonna die,
DIE WITH YOUR BOOTS ON
Through earthquakes and starvation,
The Warlord will arise,
Terror, Death, Destruction,
Pour from the... Eastern sands,
But the truth of all predictions,
Is always in your hands
Kαληνύχτα σας
ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΕΞΩ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΑΣ, ΠΡΙΝ ΑΥΤΑ ΕΠΙΠΕΣΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ (Bruce Dickinson - Balls To Picasso/Change Of Heart)
Edited by - Rostar on 30/11/2005 00:37:53
Edited by - Rostar on 30/11/2005 00:44:26
Μπορεί κάποιος να το δεί και έτσι.
Σήμερα όμως λέμε, ά, τι αξιοθαύμαστο έργο ο Παρθενώνας και αυτόματα μοιράζουμε τα συγχωροχάρτια.
Συμφωνώ, οτι λόγω τεχνικής κλίμακας, οι αρχαίοι έκαναν καταστροφές μικρότερου βεληνεκούς από τους αντίστοιχους σημερινούς. Βγάζω εκτώς τη θρησκευτική ή ανιμιστική αντίληψη που ΕΙΚΑΖΟΥΜΕ οτι είχαν οι αρχαίοι. Την είχαν ? Την είχαν όλοι ? Την είχαν όσοι δούλεψαν εκεί τα 700 χρόνια λειτουργίας των "αρχαίων" λατομείων ?
Για σκεφτείτε το. Επί 700 χρόνια έβγαζαν μάρμαρο. Σηκώθηκε το έδαφος για μέτρα, βούλωσε ολόκληρο σπηλαιοβάραθρο από τις λατύπες, δηλ. τα υπολείματα, τα σπασμένα κομμάτια μάρμαρο που πήγαν χαμένα.
Μην είστε τόσο απόλυτοι. Πράγματι, σήμερα η καταστροφές γίνονται σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα από τότε. Σήμερα ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι πρέπει να έχουμε αναπτυγμένη την οικολογική συνείδηση. Διαφωνώ κάθετα με την αντίληψη που θέλει να έχει ο σύγχρονος ΑΤΟΜΙΣΤΗΣ άνθρωπος, ο οποίος θέλει να "αξιοποιεί" εκτάσεις και σπήλαια, να μετατρέπει δάση σε οικόπεδα και σπηλιές σε αναψηκτήρια ή ... ντισκοτέκ (βλ. σπήλαιο Προφ. Ηλία ή Νταβέλη, Νίκαια). Παρόλα αυτά, κάποια πρωία του 6ου π.χ. αιώνα "ξύπνησαν" οι Αθηναίοι και ανέβηκαν στο βουνό με τσάπες και εργαλεία. Και όχι για να φυτέψουν δεντράκια !
Ότι αφορά τις πυρκαγιές, μην ξεχνάτε ότι κατά την διάρκεια των αιώνων, ούκ ολίγες φορές είχε καταστραφεί η χλωρίδα του βουνού. Οι τρίηρης γίνονται από ξύλο. Και όποιος έχει πολλές τριήρεις, χρειάζεται πολλά ξύλα.
Συμφωνώ, και με θλίβει και μένα που βλέπω την Πεντέλη που την έχουν καταντήσει σαν ... σεληνιακό τοπίο. Από την άλλη όμως, σκεφτείτε οτι η ίδια η φύση έχει μηχανισμούς αυτοϊασης και επούλωσης των τραυμάτων της.
Μην τοποθετείτε τον εαυτό σας στο μέσον των πραγμάτων. Οι κύκλοι της Φύσης είναι πολύ μεγάλοι και ξεπερνούν κατά πολύ το μέγεθος ενός ανθρώπου. Εντάξει, καλοπροαίρετη μέν η τοποθέτηση, αλλά μετριάστε λίγο τα πάθη.
Φιλικά.
Βρίλ
Ενώ ξέρω ότι έχει δίκιο παιδιά ο Βριλ, δεν μπορώ παρά να νοιώθω σαν τον ROSTAR...![]()
![]()

SΟS για το σπήλαιο Παιανίας (και τους επισκέπτες του)
Μέσα στην "ανάγκη" του να "αξιοποιεί" τα πάντα ο "συγχρονος" άνθρωπος, έφτασε να καταστρέψει ανεπανόρθωτα ένα δημιούργημα της Φύσης, ηλικίας 2 εκατομμυρίων ετών.
Το άρθρο εξηγεί κάποια πράγματα, αλλά πιστεύω οτι η παρακάτω φράση τα λέει όλα.
"H ένταξη του σπηλαίου στη ζημιογόνο δημοτική επιχείρηση ανάπτυξης προσέφερε άλλοθι στον Δήμο για να μην είναι συνεπής, ενώ διαμαρτύρεται ότι δεν του επιτρέπεται να λειτουργήσει καφέ. "
Ε, εκεί είναι και όλα τα λεφτά...
Μην ξεχνάτε, ότι κάτι τέτοιο ακούστηκε και για το Σπήλαιο Πεντέλης.
Συμφωνώ απολύτως με τον «Σιδηροπαρθενικό» φίλο ROSTAR ότι οι καταστροφές που προέρχονται από το βουνό της Πεντέλης, είναι η ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ των όσων ανοσιουργημάτων έχει υποστεί το βουνό. Το να επικαλείται κάποιος την άμεση εκδίκηση της Φύσης, δεν το κάνει επειδή εύχεται το κακό, αλλά επειδή έχει αγανακτήσει με το ΘΡΑΣΟΣ του τρισάθλιου όντος που λέγεται άνθρωπος. Ποιος είναι ο άνθρωπος που νομίζει ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει με τη Φύση; «Η Κορωνίς της Δημιουργίας» απαντούν οι ευφυείς σχολαστικοί Χριστιανοί!! Μπα; Σοβαρά;; Τι μας λέτε;;; Ειδικά τα τελευταία χρόνια, με τις συνεχείς ολέθριες - ανά τον κόσμο - καταστροφές, αποδεικνύεται περίτρανα ότι ο άνθρωπος όχι μόνο δεν είναι η Κορωνίς της Δημιουργίας, αλλά ένα παντελώς ασήμαντο και ανίσχυρο πλασματάκι. Δυστυχώς όμως, αυτή την ηλίθια αντίληψη έχει υιοθετήσει ο σύγχρονος Ρωμιός, για αυτό καίει και χτίζει δίχως έλεος, πετάει τα σκουπίδια του κ.ο.κ. Τι να κάνουμε όμως, εφόσον η «δικιά» μας θρησκεία λέει ότι είμαστε το κυρίαρχο είδος, οπότε...σαρώστε τα όλα προς όφελός σας.
Καλά να πάθουν λοιπόν όσοι έχουν υποστεί και θα υποστούν ξανά και ξανά την ανελέητη εκδίκηση της Πεντελικής Φύσης. Ας πρόσεχαν κι ας μην πήγαιναν να ορθώσουν τα τσιμεντένια εκτρώματά τους στο βουνό.
Τα παραπάνω, και προς απάντηση του αγαπητού WOLFOWITZ.
Mε τον φίλο μου ΒΡΙΛ, συμφωνώ εν μέρει μαζί του. Για παράδειγμα το ότι οι αρχαίοι Αθηναίοι δεν σεβάστηκαν το βουνό της Πεντέλης, είναι λιγάκι παρατραβηγμένο. ΝΑΙ, η εξόρυξη μαρμάρου σαφώς και έγινε! Υπο ποιες προϋποθέσεις όμως;;; Η απάντηση σηκώνει μεγάλη ανάλυση την οποία δεν σκοπεύω να αναπτύξω εδώ. Ο,τι έχω να πώ για την Πεντέλη, θα ειπωθεί με άλλο τρόπο, σίγουρα όχι διαδυκτιακό.
Αναφέρω τα λόγια του Μανόλη Κορρέ, ο οποίος εξηγώντας τους λόγους δημιουργίας το πρώτου λατομείου γράφει:
«ΈΓΙΝΕ ΜΟΝΟ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΥ ΝΑΟΥ.»
(Από την Πεντέλη στον Παρθενώνα, σ.10)
Αλλά να θέσω και μια ερώτηση: Γιατί οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, "δίσταζαν" αρχικά να πάρουν μάρμαρο από την Πεντέλη και ενώ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ την ύπαρξη μαρμάρου εκεί, εκείνοι προτιμούσαν τα εισαγόμενα μάρμαρα από τη Νάξο, την Πάρο αλλά και από τον Υμηττό; Μην πάει μονάχα ο νούς σας σε τίποτα υπερφυσικές μπούρδες. Μας έχουν τρελάνει με δαύτες τόσο οι πρωτεργάτες του «Μυστηρίου της Πεντέλης», όσο και οι «άξιοι» συνεχιστές τους.
Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο στις εργασίες των αρχαίων λατόμων στο Πεντελικό.
Σχετικά με την πίστα κάρτ που αναφέρεις φίλε ΔΟΛΙΧΟΠΟΔΕ (καλώς σε ξαναβρίσκω) να είσαι σίγουρος ότι θα καταστραφεί και αυτή, όπως έγινε πρόσφατα και με μια άλλη ανάλογη «ιδιωτική» πίστα στο δάσος της Νέας Πεντέλης. Ο τύπος, μόλις αντίκρισε τα συντρίμμια της κατασκευής του, απελπίστηκε και ούτε που ξανασκέφτηκε να κάνει δεύτερη προσπάθεια.
Aυτά. Χαιρετώ.
ΠΑΝΑ ΚΑΛΩ ΚΡΑΤΕΡΟΝ, ΝΟΜΙΟΝ,
ΚΟΣΜΟΙΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ,
ΟΥΡΑΝΟΝ ΗΔΕ ΘΑΛΑΣΣΑΝ ΙΔΕ ΧΘΟΝΙΑ
ΠΑΜΒΑΣΙΛΕΙΑΝ
ΚΑΙ ΠΥΡ ΑΘΑΝΑΤΟΝ ΤΑΔΕ ΓΑΡ ΜΕΛΗ
ΕΣΤΙ ΤΑ ΠΑΝΟΣ
ΓΡΑΦΕΙ GRAFFITI ΠΑΝΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ?
ΑΛΛΟΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕΣΑ,ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΑΒΟΥΝ ΦΩΤΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΩΝΟΥΝ...ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ...
<world wide web whacko>
quote:
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΚΑΙ
ΑΛΛΟΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕΣΑ,ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΑΒΟΥΝ ΦΩΤΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΩΝΟΥΝ...ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ...
Αναρρίχηση στη σπηλιά έχει κάνει ολόκληρη η ελληνική αναριχητική κοινότητα, πολύ πριν την ανακαλύψουν οι "ερευνητές" και πολύ πριν γεννηθούν καν οι περισσότεροι εξ ημών... Αντιγράφω από τον "αναρριχητικό οδηγό Αττικής" των Τιτόπουλο-Baily: "1946-1948: Ο Γκόρφιρντ Πολυκράτης μαζί με τον μικρόιτερο αδελφό του κλπ κλπ... ανοίγουν μικρές διαδρομές στη περιοχή της σπηλιάς" (σελ. 165).Επί πενήντα χρόνια οι "αναρριχητές" δεν άφησαν σκουπίδια... Τώρα ξεκίνησαν;
Άρα: δεν είναι άδικο να λες πως είναι "αναρριχητές" αυτοί που έκαναν τα graffity; Ή που άφησαν τα σκουπίδια; Τους είδες εσύ προσωπικά; Τους έκραξες; Γιατί κατηγορείς τόσο εύκολα; Και χωρίς να αποκλείω κάποιοι αναρριχητές να είναι ασυνείδητοι γιατί δεν κατηγορείς αυτούς συγκεκριμένα αλλά γενικεύεις;
Δημήτρης
dim.kar
Eίπαν: "το αναρχοκουμμούνι ο dim.kar ... να ξέρει ότι είναι ο μεγαλύτερος ΦΑΣΙΣΤΑΣ από όλους όσους έχω δεί"
by Peronosporos
Τhanks!!!
quote:artaxerxes
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΚΑΙ
φιλε μου δεν νομιζω οτι οι αναριχητες κουβαλανε σπρεϋ μαζι τους.
αλλοι γραφουν τα ΑΕΚ, και τα ΠΑΟ, και τα HELL...
εσυ για ποιο ακριβως γραφιτι μιλας?
quote:ΑΛΛΟΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕΣΑ
στο εκκλησακι?
ή στην σπηλια?
προσωπικα βρισκω πεταμενα κουτια απο αναψυκτικα ή μπυρες, κουτια απο γλυκα ή απο σουβλακια στην σπηλια, αλλα αυτοι που τα βαζουν σε σακουλες τα παιρνουν μαζι τους ή αν δεν εχουν οχημα τα αφηνουν στην εσοχη του βραχου εξω απο την σπηλια.
στο εκκλησακι δεν βρισκω σχεδον τιποτα πια - ή καθαριζουν και αλλοι, ή οι επισκεπτες σεβονται τον χωρο.
quote:ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΑΒΟΥΝ ΦΩΤΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΩΝΟΥΝ...
ε, αυτο απ ο,τι φαινεται ειναι παλια συνηθεια για αρκετους - διανυκτερευση στο υπαιθρο με φωτια στην σπηλια...
.
με τους αναριχητες γιατι ταβαλες ομως???
τοσοι παλαβοι ανεβαινουν στο βουνο, αυτους θεωρεις "βεβηλους" ή "βανδαλους"???
.
έχει κάτι, πού μόνο αναρριχητές θά μπορούσαν εκεί νά γράψουν.Οσο γιά τή σακούλα ,ήταν μέσα αριστερά σέ κάποια εσοχή παρατημένη..
Δηλαδή πρώτη φορά πήγα, αλλά οπως καί στήν παραλία σκουπίδια παντού, τά ιδια καί στό βουνό ...σχεδόν.
Εκεί πού θέλω νά καταλήξω είναι οτι μή θίγεστε εσείς πού πάτε
συχνά στή σπηλιά,αλλά ένας αναρριχητής ποτέ δέν ανεβαίνει μόνος του γιά νά γράψει κιόλας..Αρα, ενας πιτσιρικάς θέλει καί κάποια
επιπληξούλα από έναν μεγαλύτερο αν κάνει τού κάτω κεφαλιού του..
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ!
<world wide web whacko>
quote:
Αγαπητοί μου,τό λέω πολύ καθαρά ότι πάνω ακριβώς από τή σπηλιά
έχει κάτι, πού μόνο αναρριχητές θά μπορούσαν εκεί νά γράψουν.
Προφανώς δεν ξέρεις, γι' αυτό τα λες... Θεωρώ απίθανο ένας αναρριχητής να "βγάλει" μια διαδρομή μόνο και μόνο για να γράψει πάνω από τη σπηλιά. Θεωρώ εξαιρετικά πιθανό να κατέβηκα από πάνω προς τα κάτω, το όποιο βλήμα για να γράψει τη μ@λ@κi@ του. Αυτός όμως δεν είναι αναρριχητής. Κάποια άλλη φορά θα σας γράψω και για τις πλακέττες που κατέστρεφαν τις επικοινωνίες με τους εξωγήινους...
quote:
Οσο γιά τή σακούλα ,ήταν μέσα αριστερά σέ κάποια εσοχή παρατημένη..
Και φταίνε οι αναρριχητές; Γιατί να μην φταίνε οι "ερευνητές";
quote:
Δηλαδή πρώτη φορά πήγα, αλλά οπως καί στήν παραλία σκουπίδια παντού, τά ιδια καί στό βουνό ...σχεδόν.
Ελλάδα η θάλασσα, Ελλάδα και το βουνό... Νεοέλληνες εδώ, νεοέλληνες εκεί... Τι περίμενες;
quote:
Εκεί πού θέλω νά καταλήξω είναι οτι μή θίγεστε εσείς πού πάτε
συχνά στή σπηλιά,
έχω κάνα χρόνο να πάω
quote:
αλλά ένας αναρριχητής ποτέ δέν ανεβαίνει μόνος του γιά νά γράψει κιόλας..Αρα, ενας πιτσιρικάς θέλει καί κάποια
επιπληξούλα από έναν μεγαλύτερο αν κάνει τού κάτω κεφαλιού του..
Σωστός...
quote:
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ!
Σωστός! Και ξεκινάω: δεν πρέπει να αφήνουμε σκουπίδια!!!
dim.kar
Eίπαν: "το αναρχοκουμμούνι ο dim.kar ... να ξέρει ότι είναι ο μεγαλύτερος ΦΑΣΙΣΤΑΣ από όλους όσους έχω δεί"
by Peronosporos
Τhanks!!!
απλα οπου δεν πιπτει λογος πιπτει ραβδος,γιατι το κακο εχει παραγινει με ερευνητες και αναρριχητες και καθε αλλο ειδος που δεν σεβεται τιποτα σ'αυτο τον τοπο...κι εχει καταντησει η ΕΛΛΑΔΑ ενα μεγαλο τασακι!!
<world wide web whacko>
quote:
καλημερα dim.kar.Δεν νομιζω οτι σηκωνει αλλη συζητηση το θεμα,
απλα οπου δεν πιπτει λογος πιπτει ραβδος,γιατι το κακο εχει παραγινει με ερευνητες και αναρριχητες και καθε αλλο ειδος που δεν σεβεται τιποτα σ'αυτο τον τοπο...κι εχει καταντησει η ΕΛΛΑΔΑ ενα μεγαλο τασακι!!<world wide web whacko>
χα χα χα χα χα χα χα χα χα
Πολύ γέλασα.
Τι λέει στο προφίλ σου ? Εξτρήμ σπόρτς ????
Άντε αγοράκι μου, πάρ΄το τυράκι σου και άντε πίσω στη φωλίτσα σου.
Δε μασάμε από τέτοια.
Edited by - Δύναμη Βρίλ on 13/12/2005 09:41:18
quote:dim.kar
Και φταίνε οι αναρριχητές; Γιατί να μην φταίνε οι "ερευνητές";
Νεοέλληνες εδώ, νεοέλληνες εκεί... Τι περίμενες;
νεοελληνες μεγαλε, τοπες! ![]()
.
αναριχοερευνητές, πού βρωμίζουν τό σπήλαιο καί τούς γύρω χώρους.
Οποιος εχει τή μύγα μυγιάζεται!
Δέν είναι τού επιπέδου μου νά τσακωθώ μέ κάποιο πού δέν ξέρω προσωπικά,μέσα από τήν ανωνυμία τού δικτύου...
Αλλωστε δέν έχω νά αποδείξω κάτι σέ κανένα,γιατί τάχω περάσει αυτά τά στάδια εδώ καί καιρό.
<world wide web whacko>