ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ.. - - Κινηματογράφος -

- ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ.. - - Κινηματογράφος -

silverwhisper30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
silverwhisperΜέλος
25/01/2006, 17:39:59
θα φταιει το σαπουνι...ή το nick...?

25/01/2006, 17:46:42
quote:
θα φταιει το σαπουνι...ή το nick...?

Ή μάλλον...και τα δύο...

Καρφώνομαι, καρφώνομαι...Το ξέρω...

nossoforosΜέλος
25/01/2006, 19:03:49
quote:
Καρφώνομαι, καρφώνομαι...Το ξέρω...

σσσσσστ...
the first rule of fight club is...
θα μας ξεκάνει το αφεντικό ρε παιδιά...

Never Leave Me...

stemixΜέλος
09/02/2006, 11:47:31
quote:
Το κορεάτικο πολυβραβευμένο "Oldboy".
Θα δικαιολογήσω πλήρως την επιλογή ως μια από τις χειρότερες κατ'εμέ ταινίες.
Πρόκειται για μια αισθητικά και σκηνοθετικά άψογη ταινία,
αλλά τόση συσσωρευμένη ασιατική αρρώστια και φρίκη σε δύο ώρες...
Πολύ δύσπεπτη και με απόλυτα πικρή επίγευση.

Δεν θα μπορούσα να την θάψω καλύτερα... Κορυφαία χειρότερη ταινία.
Φαντάζομαι ότι μιλάμε για ευρέως γνωστές ταινίες, γιατί για λιγότερο γνωστές θα πάρει 20 σελίδες. Λοιπόν...

Πόλεμος των κόσμων
Pearl Harbour
The Matrix II, III
Σκοτεινό χωριό
Το Κρυφτό
Λευκός Θόρυβος
Οιωνός
Hellboy (δεν κατάφερα να τω δω όλο)
Ποπάυ (Ναι!!! Υπάρχει και σε ταινία)
Υδάτινος Κόσμος
Ο Πατριώτης (ανυπόστατη με τον Μελ Γκίμπσον)
Κάνω edit, γιατί ξέχασα τα χειρότερα...
Batman από το III και μετά (μετά Tim Barton εποχή και αφήνω έξω το καινούριο Batman Begins που είναι καλό) εις την νιοστή
Η Τροία και άλλα τόσα...

Edited by - stemix on 09/02/2006 11:52:37

10/02/2006, 10:55:01
Φίλε stemix, σχετικά με τα Matrix II & III δε μπορώ παρά να συμφωνήσω απόλυτα!
Το έχω ξαναπεί, αν θυμάμαι καλά.
Από το πρώτο εικοσάλεπτο ήθελα να φύγω...
Τώρα όσον αφορά τα: Pearl harbour, ο πατριώτης, σκοτεινό χωριό, λευκός θόρυβος & το κρυφτό εμένα μου άρεσαν.
Στα υπόλοιπα που είπες μπορώ να ταυτιστώ μαζί σου!

In anticipation of my resurrection...

G.Μέλος
10/02/2006, 13:50:20

Εχμ.... τώρα βέβαια δεν είναι ακριβώς πρόσφατη... αλλά για μένα θα μπορούσε να θεωρηθεί πρόσφατος και ο Πελλοπονησιακός Πόλεμος ...

τέσπα... η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ταινία που έλαχε τα φτωχά ματάκια μου να δουν είναι ο Θησαυρός των 4 Βασιλείων...!

ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ! δεν καταπίνεται με τίποτα μιλάμε αυτό το πράγμα...
(και έχω αντέξει στην ζωή μου πολλές δοκιμασίες σας διαβεβαιώ)...

Galadriel

για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος
11/02/2006, 16:53:59
Αγαπητή G., τι ταινία είναι αυτή?
Επιστημονικής φαντασίας?
Για να είμαι ειλικρινής, αν δεν ΄΄ελεγες οτι ήταν φρικτή και την έβλεπα πουθενά σε κάποιο videoclub ίσως την έπαιρνα.
Από τίτλο πάντως καλά πάει...

11/02/2006, 23:04:52
Τί μου θυμίσατε τώρα! Αυτό το "Κρυφτό" ήταν η ντροπή του Robert De Niro!!! Χιλιοπαιγμένο το σενάριο!!

Και τώρα, θα το χαλάσω σ' όποιον δεν το έχει δει!

Ο De Niro είναι ο δολοφόνος και είναι και διπλή προσωπικότητα!!!

Νομίζω ότι τώρα δεν έχετε κανέναν απολύτως λόγο για να το δείτε!

ΥΓ : Ήμουν πολύ κακός, φίλε Dying Incubus;...

charmed44Νέο Μέλος
13/02/2006, 15:10:33
ΦΙΛΕ stemix ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ, HELLBOY, ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΧΩΡΙΟ,Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ, ΟΙΩΝΟΣ .. ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ HELLBOY ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΩΝΟΣ ΕΙΝΑΙ .. ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ MATRIX, ΤΗΝ ΤΡΟΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΨΙΛΟΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΤΑ ΑΠΟΦΕΥΓΩ..ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!
ΤΟ PEARL HARBOR ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ.
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΤΟΝ DE NIRO, ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ,ΤΟ 15minutes, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑΚΑΡΙΔΗ, .. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ Η' ΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΛΛΑ Η ΤΑΙΝΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ!
ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ..ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΤΕ ΠΛΗΡΩΣ!!!
ΑΠΟΡΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ..!
16/02/2006, 18:36:43
Οσον αφορα την ταινια Pearl Harbor, το μοναδικο "Καλο σημειο" ηταν εκεινο με την επιθαση των Ιαπωνων. Ολη η υπολοιπη ιστορια...μας "αγκομαχουσε". Ελεος. Η κανεις μια πολεμικη ιστορια, ι μια "ερωτικη" (Θεος να την κανει). Η ιστορια εχει διξει πως το να συγχεεις αυτα τα δυο ειδη, δεν φαιρνει το επιθυμητο αποτελεσμα

...and the Predators will prevail...

urbis et orbis

KissTheFlameΝέο Μέλος
21/02/2006, 04:35:17

Το υπερεκτιμημένο Old Boy, εαν υπήρχαν όσκαρ χειρότερων ταινιών θα μπορούσε άνετα να σαρώσει τα βραβεία !!Ηταν too much.Επίσης, η "Ένατη πύλη" ενώ θα μπορούσε να είναι από τις καλύτερες ταινίες που έχουν βγει, αυτοκτόνησε κυριολεκτικά στο τέλος..Μένεις αποσβολωμένος στην οθόνη και αναρωτιέσαι αν υπάρχει κάποιο κουμπί στο πληκτρολόγιο για να διαλέξεις κάποιο άλλο τέλος από αυτό που μόλις ειδες..Το ίδιο και για τον πόλεμο των κόσμων που κατά τη γνώμη μου ο Σπίλμπεργκ "το πάλεψε" καλά το θέμα αλλά πηγαίνοντας να βάλει το κερασάκι σκόνταψε επείτηδες και έπεσε πάνω στην τούρτα..καταστροφή..

Νιαρρρρ.. :P

03/03/2006, 19:57:34

Fear of Clowns

Η χειρότερη όλων των εποχών

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

wendigoΜέλος
03/03/2006, 20:37:47
Έκανα το μέγιστο λάθος να παρακολουθήσω πρόσφατα το Sixth Day με το Σβαρτσενέγκερ... Ακόμα πονάω!
Είχα να νιώσω έτσι με blockbuster από την εποχή του "Γκοτζίλα" (θεέ μου... τι ήττα κι αυτή...) και του "Βαν Χέλσιγκ" (όποιος το είδε αυτό ξέρει για τι πόνο μιλάω!).

No Method, No Guru, No Teacher

wendigoΜέλος
03/03/2006, 20:41:48
Αλλά, για να πιάσω και την "έντεχνη" πλευρά, μετά το "Κρυμμένος" θέλω να δέσω τον Χάνεκε σε μια καρέκλα και να τον βάζω να βλέπει τα άπαντα του Ταμτάκου ξανά και ξανά μέχρι να μετανιώσει για όλες τις αμαρτίες του.

03/03/2006, 21:01:18
"Βαν Χέλσιγκ".. πράγματι από τις χειρότερες ταινίες αλλά το fear of clowns είναι κορυφή ..

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

wendigoΜέλος
04/03/2006, 19:58:06
quote:
"Βαν Χέλσιγκ".. πράγματι από τις χειρότερες ταινίες αλλά το fear of clowns είναι κορυφή ..

Τόσο πολύ, ε;
Με πιάνει η περιέργεια simori!
Βέβαια σε θρίλερ είναι σχετικά συχνό το φαινόμενο... Το παλιό (και κλασικό cult -χμμμ) Attack of the killer tomatoes πρέπει να είναι το μόνο πράγμα που ακόμα και σε fast forward δεν πίστευα την ανία και την ανοησία που έβλεπα.
Αλήθεια, έχει δει κανείς την πιο πολυψηφισμένη ως Χειρότερη Ταινία Όλων των Εποχών, το "Plan 9 from Outer Space";

05/03/2006, 04:12:28
quote:
Αλήθεια, έχει δει κανείς την πιο πολυψηφισμένη ως Χειρότερη Ταινία Όλων των Εποχών, το "Plan 9 from Outer Space";

Ed Wood? xexexe.. αντέχετε?

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

11/03/2006, 13:54:37
Στην λίστα μου περιλαμβάνονται:

Οι γαλλικές δήθεν σοβαρές ταινίες με ατέλειωτη αμπελοφιλοσοφία που μετά απο μισή ώρα παρακολούθησης σε κάνουν να θες να κόψεις τις φλέβες σου.

Οι υπερπατριωτικές ταινίες απο κάθε χώρα.

Κάθε ταινία που υποστηρίζει τον μανιχαισμό (οτι υπάρχουν καλοί και κακοί δηλαδή).

12/03/2006, 16:37:48
quote:
Οι γαλλικές δήθεν σοβαρές ταινίες με ατέλειωτη αμπελοφιλοσοφία που μετά απο μισή ώρα παρακολούθησης σε κάνουν να θες να κόψεις τις φλέβες σου.

Οι υπερπατριωτικές ταινίες απο κάθε χώρα.

Κάθε ταινία που υποστηρίζει τον μανιχαισμό (οτι υπάρχουν καλοί και κακοί δηλαδή).

Κανένα παράδειγμα για να "πιάσουμε" καλύτερα το νόημα?

13/03/2006, 01:06:32
Μόλις είδα μια από τις χειρότερες ταινίες των τελευταίων 10 χρόνων.
The Myth με τον Τσάκι Τσαν.....δύο ώρες χαμένες από τη ζωή μου...

Μη σκοτώνεις τα κουνούπια...άλλοι σου πίνουν το αίμα...