ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Απολογητες της κακιας ωρας και ασχετοι και ψευτες - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Απολογητες της κακιας ωρας και ασχετοι και ψευτες - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
11/01/2011, 16:54:43
...και συνεχιζω,υπηρξε ενα προβλημα με τα ελληνικα του πληκτρολογιου.

Και για να μην θεωρηθει,παλι απο τα λεγομενα μου οτι ειμαι κατα της επιστημης,οπως σε αλλο τοπικ υπονοηθηκε,θελω να γινω ξεκαθαρος.
Εχω δηλωσει ηδη την επιστημονικη μου ιδιοτητα και σας λεω οτι δεν
ειμαι κατα της επιστημης,καθε αλλο μαλιστα.
Ειμαι κατα των κενων της επιστημης σε ολους τους τομεις.
Ειμαι κατα των θεωριων που προβαλλουμε ως αξιωματα οταν δεν μπορουμε να εξηγησουμε κατι.
Δυσκολα ακους απο ανθρωπο του ειδους μας το ΔΕΝ ΞΕΡΩ.Υποθεσεις και θεωριες αντι του δεν εχω ιδεα.
Κατα αυτου ειμαι.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

12/01/2011, 00:10:05
quote:
skartados:
Για το ποιους ενδιαφερει φιλε μου ,την απαντηση θα την παρεις,αν δεις τις αναγνωσεις που εχει το θεμα των ινδοευρωπαιων στο εσωτερικα,που ξεπερναει σχεδον καθε αλλο θεμα.

Ολη αυτη η ιστορια φιλε μου,θελει να μας πεισει οτι και εμεις οι ελληνες ηρθαμε ως προσφυγες στη χωρα μας,αρα να μην μας κακοφαινεται η λαθρομεταναστευση σημερα,γιατι καποτε και εμεις ετσι ηρθαμε.Και δεν λεω οτι για αυτον τον λογο ξεκινησε η ιστορια με τους φαντομαδες ιε,αλλα απο εδω και περα για αυτο το λογο θα χρησιμοποιειται.
Δες ενα παραδειγμα απο τη σελιδα του μελους του ουρανιου τοξου,λιθοξοου.
Μπες σε αυτη τη σελιδα του γνωστου ανθελληνα http://lithoksou.net/print/mionotites_eladha.html και θα διαπιστωσεις με λυπη σου,τα ιδια επιχειρηματα να χρησιμοποιει το ουρανιο τοξο και οι αλβανοι απολογητες....

Mάλιστα..... ότι δηλαδή ξεπερνά σε ακροαματικότητα, αυτό σημαίνει και τη de facto αναγνώριση του ως "το θέμα του μήνα ή του έτους κ.ο.κ.?".

Προσωπικά δεν το παρακολουθώ και ούτε πρόκειται.
Η χώρα μας δεν πάσχει από λουλούδια, αλλά από βρακί όπως έγραψα παραπάνω.
Συνεχίζεις να βρίζεις ως Αλβανούς τους ανθρώπους ενός site, που αφενός δε γνωρίζεις και αφετέρου είναι χριστιανοί Ορθόδοξοι, πράγμα που από μόνο του αφήνει έξω κάθε υπόνοια περί Αλβανικών συμφερόντων κ.λ.π.

Σού έφερα θέσεις τους οι οποίες είναι άκρα Ελληνικές και αδιαφόρησες επειδή δε σε βόλευε, το έριξες στη Ρωμιοσύνη κ.λ.π.

Αντί το ενδιαφέρον να εστιαστεί στο γιατί η Ελλάδα καταρρέει και τι χρειάζεται για την ανόρθωση της, αυτό μετατοπίζεται σε θέματα άνευ σημασίας για τη σωτηρία του έθνους, αρκεί αυτά να σχετίζονται είτε άμεσα είτε έμμεσα κατά του χριστιανισμού, ο οποίος φέρει και την κύρια ευθύνη για το ότι σήμερα εσύ και άλλοι δεν απαγγέλλεται από μιναρέδες ως γιουσουφάκια.

Αμφισβητείς ακόμη και τον πατέρα της ιστορίας Ηρόδοτο.....λες να ήταν και αυτός δάχτυλος του ουράνιου τόξου?

Βρε φίλε δε με ενδιαφέρει η γλώσσα!
Θα πάθεις τίποτα εάν είναι σωστή η ΙΕ?
Θα μειωθεί τι? το ενδιαφέρον σου για την Ελλάδα?

Γιατί δεν ψάχνεις ποιοι είναι αυτοί που βρίσκονται πίσω από τα χτυπήματα που ύπουλα και άνανδρα βιάζοντας την ιστορία, κάνουν οι διάφοροι χριστιανομάχοι?
Δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι αυτό που χτυπιέται είναι αυτό στο οποίο σήμερα το Γένος μας οφείλει την Ελληνικότητά του?
Ποιος το κράτησε όρθιο?......οι νεοπαγανιστές?

Μας λες για τους λαθρομετανάστες και πράσινα άλογα.
Ξέρεις πόσοι μετανάστες και μάλιστα βιαίως, (είτε τους έφεραν με τη βία, είτε ήρθαν με τη βία) έχουν έρθει σε αυτόν τον τόπο?....αμέτρητοι! χιλιάδες!
Κάποτε ερήμωσε σχεδόν όλη, απ΄ άκρη σ΄ άκρη, η Πελοπόννησος!.....ξέρεις! εκεί όπου βρισκόταν η καρδιά της επανάστασης του 1821.
Τι νομίζεις ότι έκανε όλους αυτούς τους ξένους λαούς να εξελληνιστούν και να αφομοιωθούν από τους υπόλοιπους ντόπιους κατοίκους? μόνο η γλώσσα? ή το σουβλάκι με τζατζίκι? ή μήπως η ανύπαρκτες γνώσεις τους για τον Σωκράτη, Λεωνίδα, Αχιλλέα κ.λ.π.?

Η θρησκεία ήταν ο κύριος παράγοντας.
Ήσουν χριστιανός, ήσουν και πολίτης της βυζαντινής αυτοκρατορίας.
Εσύ τώρα, με διάφορα άλλα κουμάσια χτυπάτε αυτή τη θρησκεία....γιατί? για να την ευχαριστήσετε δεόντως?....ή για να μην επαναληφθεί ποτέ ξανά κάποια επανάσταση?....γιατί η πρόσφατη ιστορία μας έδειξε ότι η αλλαγή του Έλληνα από χριστιανός σε μουσουλμάνο στο θρήσκευμα, σήμανε αυτόματα και την αλλαγή της εθνικής ταυτότητας από Έλληνα σε Τούρκο.

Η λαθρομετανάστευση σήμερα δεν είναι το κύριο πρόβλημα της Ελλάδας. Το βλήμα που έχουν οι πολίτες της στο κεφάλι τους είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα.
Μέχρι πριν λίγο καιρό ένας πολύ γνωστός μου, έβριζε από το πρωί μέχρι το βράδυ τα κακώς κείμενα της χώρας μας.
Έφντυνε τον έναν πολιτικό μετά τον άλλον!......μέσα σε λιγότερο από μήνα....άλλαξαν τα πράγματα!.....τρώει εκεί που έφτυνε!! έτσι δεν ξέρει τίποτα!!....μόλις ήρθε από την Ανδρομέδα!.

Αυτή η κατάντια η σημερινή, με αυτούς τους κάφρους πολίτες, πάνε πακέτο!
Δεν είναι το πρόβλημα οι μετανάστες! αυτοί να ζήσουν θέλουν! είτε τίμια είτε άτιμα, είτε δουλεύοντας είτε κλέβοντας ή σκοτώνοντας.....όπως κάνουν και οι λοιποί συμπατριώτες μας δηλαδή.

Το πρόβλημα είναι οι ίδιοι Έλληνες!....αρχίζω να πιστεύω τις σαχλαμάρες ότι κάποιοι μας ψεκάζουν!....δεν μπορεί! τόση μαζική υστερία, τόση βλακεία! τόση ηλιθιότητα που αναπτύσσεται από το πουθενά να εξηγηθεί αλλιώς!.
'Οπως οι φακές που τους ρίχνεις λίγο νερό και αυτές φυτρώνουν και αναπτύσσονται, έτσι σήμερα αναπτύσσεται με τον ίδιο εύκολο τρόπο η ηλιθιότητα στους Έλληνες.
Η μόνη εξήγηση είναι ο ψεκασμός!....κάποιοι μας ψεκάζουν βλακεία και οι περισσότεροι ούτε ομπρέλα έχουν μαζί τους, ούτε κάποιο πρεβάζι βρίσκεται εκεί κοντά.

Αν ψάχνεις για ανθέλληνες ψάξε στο χώρο του νεοπαγανησμού, εκεί θα τους βρεις να κυνηγάνε την κακιά μάγισσα και όσους σχετίζονται με αυτήν.

Πάρε και μία θεματολογία για να μάθεις πέντε πράγματα!.....που άνοιξες ένα θέμα για να μειώσεις κάποιους που δεν τους φτάνεις ούτε στο μικρό σου δαχτυλάκι.

http://apologitis.com/gr/arxaiatot.htm

Hellas-Σκεντέρμπεης

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ

12/01/2011, 00:21:30
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ:
Οι Ελληνες οπως ολοι γνωριζετε επαψαν να υφιστανται ως *κρατος* μετα
τους διαδοχους του Μ.Αλεξαντρου,οταν καταλυθηκαν απο την Ρωμαικη,επειτα Βυζαντινη και τελος Οθωμανικη Αυτοκρατορια.

Καταλύθηκαν από τη Βυζαντινή? Πότε? πόλεμοι κατά της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας έγιναν. Κατά της Οθωμανικής το ίδιο. Κατά της Βυζαντινής πότε?
Γιατί για παράδειγμα ο Χαλκοκονδύλης ένας από τους 4 Έλληνες σύγχρονους ιστορικούς της Άλωσης της Πόλης, στο έργο που μας άφησε περιγράφει τον αγώνα των Ελλήνων κατά των Τούρκων και όχι των Βυζαντινών κατά των Τούρκων?
Μήπως γιατί ταυτίζονται μεταξύ τους?

Και τελικά πόσο έξω πέφτει ο πολύ βαρύς βυζαντινολόγος του 20ού αιώνα, ο Sir Steven Ranciman, απαντώντας στην άποψη ότι οι Βυζαντινοί δεν ήταν Έλληνες, λέγωντας: «Δε νομίζω ότι οι σύγχρονοι Έλληνες είναι περισσότερο Έλληνες από τους βυζαντινούς.»

Και ο ιστορικός J.B. Bury. όταν γράφει: «Ο πολιτισμός του Βυζαντινού κράτους έχοντας βαθιές ρίζες στο παρελθόν, ήταν η τελευταία φάση του ελληνικού πολιτισμού»?

ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).

12/01/2011, 00:30:28
Ευρωπαιε2
Σοβαρα τις λες αυτες τις μπουρδες?
Τις πιστευεις?
Για σενα καθε μπουνταλας που ειναι χριστιανος ορθοδοξος ειναι οσιος?
Απαντησε μου σε αυτο:Αν σου εδιναν ενα πολυβολο και την αδεια να σκοτωσεις οποιους θελεις,αν σε προσταζε ο Κυριος να το κανεις,ποιους θα καθαριζες?

Καλα ρε αθεοφοβε,δεν φοβασαι την αρμαδα του απολλωνα?
Εκει κοντα στον Πλουτωνα ειναι.
Την εχεις βαμμενη!!!!!!!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

12/01/2011, 00:41:10
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ:
Απαντησε μου σε αυτο:Αν σου εδιναν ενα πολυβολο και την αδεια να σκοτωσεις οποιους θελεις,αν σε προσταζε ο Κυριος να το κανεις,ποιους θα καθαριζες?

Τους βλάκες!.....αλλά δε θα έβρισκα άνθρωπο να πω καλημέρα!....δίκοπο μαχαίρι!

quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ:
Καλα ρε αθεοφοβε,δεν φοβασαι την αρμαδα του απολλωνα?
Εκει κοντα στον Πλουτωνα ειναι.
Την εχεις βαμμενη!!!!!!!!!

Έχει πάει εκεί μια ομάδα δική μου.....ετοιμάζει σαμποτάζ!....ρίχνουν ζάχαρη στα ρεζερβουάρ!

Μπαγάσας - Νικόλας Άσιμος

12/01/2011, 00:48:48
Βρε χαιβανι ευρωπαιε
Εγω δεν θεωρω το Βυζαντιο Ελληνικο.Δικαιωμα μου δεν ειναι?
Τι προσπαθεις να με πεισεις με το τι ειπε ο καθε ιστορικος?
Ηλιθιος ειμαι?Δεν ξερω ποιος κερατας το ιδρυσε και τον κανατε και αγιο?Και αυτον και τη μαμα του,την... να μην πω?
Πηγαν Ελληνες και ιδρυσαν το Βυζαντιο χαιβανι?
Ποιος αυτοκρατορας ηταν καθαρος Ελλην ευρωπαιε?
Ο φουφουτος.
Υπηρχε κανεις με τον τιμημενο τιτλο του Ελληνα πολιτη στα χιλια τοσα χρονια του Βυζαντιου?Εγραφε σε κανενος τα χαρτια ιθαγενεια ελληνικη?
Το μονο που τους ξεχωριζε ηταν το θρησκευμα.
Ηταν Χριστιανοι πολιτες.Οχι Ελληνες.
Ο Ελληνας δεν προσκυναει κανενα θεο και στεκεται ορθιος μπροστα τους και οχι γονυπετης γιατι τους θεωρει ισους.
Σου αρεσουν αυτες οι μπουρδες?
Οχι?
Ουτε και μενα οι δικες σου.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

12/01/2011, 00:53:00
χαχα καλο με την ζαχαρη

Και απο ποιον βλακα θα αρχιζες?
Και φυσικα δεν θα ειχες κανεναν για καλημερα γιατι επρεπε να καθαρισεις και τον τελευταιο βλακα.
Μαντευεις ποιον?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

12/01/2011, 02:50:37
quote:
skartados

Στοιχεια υπαρχουν μονο στα μυαλα εκεινων που θελουν να υπαρχουν,οπως το δικο σου.Δυστυχως ομως για σενα και τους βιβλιοπωληδες σκουπιδιων των ιε φαντομαδων,η ιστορια δεν γραφεται με τα θελω,αλλα με ευρηματα,τα οποια και εσυ σαφως παραδεχεσαι οτι απουσιαζουν(τροχοφορα).

Τα αρχαιολογικά βιβλία δεν γράφουν στοιχεία που δεν υπάρχουν. Οταν σου λένε ότι βρήκαμε κεραμική και λατρευτικά σύμβολα της κουργκάν παράδοσης στην Ελλάδα (τυχαίο το παράδειγμα), σημαίνει ότι όντως βρέθηκαν. Προσπάθησε να δικαιολογήσεις την κατάσταση με διαφορετικό επιχείρημα και όχι βγάζοντας φαντασμένους τους συγγραφείς των βιβλίων. Για το τι παραδέχτηκα πάλι βιάζεσαι. Σου έχω αναφέρει την περίπτωση τουλάχιστον ενός ομοιόματος τροχοφόρου από το Παλαίκαστρο στην παλιότερη συζήτησή μας αλλά δεν γράφει λεπτομέρειες ο Dickinson για την ακριβή ημερομηνία εντός της εποχής του Χαλκού όπου έχει βρεθεί. Επιπλέον, ούτε εσύ ούτε εγώ έχουμε διαβάσει ή έχουμε επισκεφθεί τα περισσότερα μουσεία της Ελλάδας για να δούμε τα ευρήματα της εποχής του χαλκού. Για αυτό το λόγο θα σου συνιστούσα να είσαι πιο συγκρατημένος και να αποδέχεσαι ότι κι εσύ δεν έχεις ψάξει αρκετά το ζήτημα.

quote:
skartados

Μας λες οτι η ελλαδα δεν ευννοει με το ορεινο της αναγλυφο τροχοφορα οχηματα.Εγω ξερω πως μεχρι λιγες δεκαετιες πριν,χωρις καν υποτυπωδες οδικο δικτυο,ολη η ορεινη ελλαδα χρησιμοποιουσε καρα.

1. Οταν λέμε δεν ευνοεί δεν σημαίνει οτι κανείς δεν τα χρησιμοποοίησε αλλά ότι δεν θα ήταν τόσο αυξημένη και επιβεβλημένη η χρήση τους όπως στην απέραντη και επίπεδη στέπα που το όχημα αυτό ήταν αναγκαίο για την οικονομική εκμετάλλευσή της. Στην Ελλάδα δεν υπήρχε τέτοια ανάγκη οπότε θα το χρησιμοποιούσαν στατιστικά λιγότεροι άνθρωποι κάτι που μειώνει την πιθανότητα εύρεσής τους σε στενό χρονικό πλαίσιο μετά από 4000 χρόνια.

2. Τα περισσότερα από αυτά τα κάρα, αν δεν υπάρξουν ενέργεις για να τα διατηρήσουν ως αντίκες ζήτημα είναι αν θα τα βρίσκουμε μετά από 3000-4000 χρόνια.

quote:
skartados

Γραφωντας τετοια επιχειρηματα,δειχνεις γιατι πεφτεις θυμα των βιβλιοπλασιε σκουπιδιων.Κενο χιλιετιας σε ευρηματα ειναι αποδεκτο;Ε τοτε και εγω λεω οτι οι ελληνες ειχαν παει στο πλανητη σκουλικι(αρη),αλλα δεν μπορουμε να βρουμε ευρηματα για τον α,β,γ,δ, λογο και καθαρισα.

Πάλι καταφεύγεις σε ένα υπερβολικά ξεχειλωμένο παράδειγμα μη συγκρίσιμο με το ζητούμενο. Το κενό χιλιετίας είναι πολύ αμφισβητούμενο εκτός αν έχεις επισκεφθεί τα περισσότερα μουσεία της χώρας οπότε πάω πάσο.

Ψάξιμο δεν είναι μόνο το google γράφοντας λεξούλες...

quote:
skartados

Παρτο χαμπαρι η ιστορια δεν γραφεται με κενα και με αν.Γραφεται με ευρηματα.

Στην προϊστορία (διότι για αυτήν μιλάμε τώρα) βεβαίως μετράνε τα ευρήματα. Ομως οι προϊστοριολόγοι κάνουν και ευλογοφανείς υποθέσεις.

quote:
skartados

Ακομα και αν δεν μπορουσαν να ερθουν με αυτα ,ηξεραν τον τροπο κατασκευης τους.Μολις εφτασαν σε πεδιαδες θα τα εφτιαχναν.

Πιθανότατα κάποιοι θα έφτιαξαν. Ομως οι πεδιάδες της Ελλάδας είναι κούτσικες σε σχέση με την απεραντοσύνη της στέπας. Το ποιο πιθανό θα ήταν οι νεοφερμένοι να προσαρμοστούν στο νέο περιβάλλον και να μειώσουν τη χρήση τους. Εξού και η όποια "έλλειψη".

quote:
skartados

Για παραδειγμα,οι ευρωπαιοι αποικοι στην αμερικη πηγαν με πλοια.Με το που πατησαν ομως το ποδι τους εκει,εφτιαξαν αμαξες για να μπορουν να ταξιδευουν.

Και πάλι συγκρίνεις μια πολύ μεγαλύτερη περιοχή, με απέραντες επίπεδες εκτάσεις ενώ σου επισημαίνω και πάλι ότι αν τα οχήματα αυτά δεν διαφυλαχτούν θα τα βρίσκουμε με το σταγονόμετρο μετά από 3500 χρόνια.

quote:
skartados

Οσον αφορα τις προιστορικες βαρκες.Αυτες υπηρχαν παντοτε εδω,και δεν εκαναν εντυπωση σε κανενα.

Τι θα πει υπήρχαν πάντοτε? Από πότε και με ποια ευρήματα βαρκών?

quote:
skartados

Αλλα και αυτες βρεθηκαν σε μεταναστευση απο τη θεσσαλια στην ιταλια οπως εχω δειξει του 5500π.χ.Οτι υπαρχει βρισκεται.

Δεν έχεις δείξει τίποτα τέτοιο. Λίγα αγγεία που μοιάζουν με αγγεία της Θεσσαλίας ενώ και ένα άγαλμα που μοιάζει και με αντίστοιχα της Μέσης Ανατολής είναι τα ευρήματα γενικά. Δεν ξέρεις ποιοι και από πού ήταν αυτοί οι άποικοι. Η βάρκα δηλαδή θα μπορούσε να ανήκει στον οποιονδήποτε και μιλάς για κάτι που βρέθηκε στην Ιταλία κι όχι στην Ελλάδα. Άρα δεν μου λες τίποτα ουσιαστικό.

quote:
skartados

Και αλλο η τεχνη του 2000 π.χ αλλο του 6000π.χ και σε συχνοτητα και σε δυνατοτητα ευρεσης.

Και ποιος ορίζει ότι επιβάλλεται να ζωγραφίσουν οχήματα το 2000 π.Χ.? Επειδή το απαιτείς εσύ πρέπει να εμφάνισαν τότε αυτή την τάση οι κάτοικοι του Αιγαίου?

Προφανώς το 6000π.Χ. δεν θα είναι και τόσο δύσκολη ημερομηνία εύρεσης για τους θαλασσόλυκους τους Αιγαίου που τις γνώριζαν από "πάντα"...

quote:
skartados

Ακομα και το γεγονος οτι ουτε οι αιγυπτιοι ειχαν αρματα μεχρι το 1600π.χ δινει ενα ακομα στοιχειο της ανυπαρξιας τους.Αν ειχαν οι ελληνες απο το 2000 π.χ αλλα και πιο πριν,θα τα ειχαν παρει και οι αιγυπτιοι μεσω εμποριου.

Αυθαίρετο συμπερασμα. Προσπαθείς να ορίσεις χρονικό πλαίσιο της αρέσκειάς σου για τον τύπο των ανταλλακτικών αγαθών.

quote:
skartados

Τι αν τα ειπε ρε δημητρη,με δουλευεις;
http://www2.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=3631954
Ο Ινδοευρωπαίος, λοιπόν, είναι ένα παραϊστορικό κατασκεύασμα, που έχει γεμίσει χιλιάδες σελίδες και μπαινοβγαίνει στις βιβλιοθήκες,

Κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις μου φαίνεται. Τονίζω την πιθανότητα παραφουσκώματος από τις εφημερίδες και εσύ μου βάζεις ακριβώς μια εφημερίδα όπου φέρεται να τα λέει αυτά. Ε λοιπόν για το αν τα είπε ακριβώς έτσι επιφυλάσσομαι...

quote:
skartados

Αυτα λεει ο αρχαιολογος που εκανε ανασκαφες στο σεσκλο πανω απο μια 10ετια και εσυ μου λες τι ειπαν ανθρωποι που ουτε απο εξω δεν περασαν και μιλανε για κατακλυσμο απο το βορρα στο σεσκλο.Ημαρτον δημητρακη,παραιστορια σου πουλανε,ξυπνα και μην τους κανεις μαγκες....

Αυτά που φέρεται να λέει είναι εντελώς άσχετα με την ΙΕ θεωρία. Η ύπαρξη πολιτισμού στο Δισπηλιό με...γνώση του χώρου, της αρχιτεκτονικής, της οικονομίας, της ιδεολογίας δεν αναιρεί την γενετική συγγένεια μια ομάδας γλωσσών, ούτε την επέκταση των ομιλητών τους.

Επίσης γράφει και κάποιες ανακρίβειες και ατεκμηρίωτα συμπεράσματα. Για παράδειγμα δεν μπορεί να αποδειχθεί ο πολιτισμός του Δισπηλιού ελληνικός. Επιπροσθέτως όλοι οι ασχολούμενοι αρχαιολόγοι αναγνωρίζουν τουλάχιστον ένα κενό στην εξέλιξη του προϊστορικού πολιτισμού του ελλαδικού χώρου.

Ο Α.Σαμψών για παράδειγμα γράφει για τη Μέση Χαλκοκρατία: Αντίθετα με την Κρήτη όπου αυτή την περίοδο με την ίδρυση των ανακτόρων συντελούνται βαθιές κοινωνικοοικονομικές μεταβολές, στην κυρίως Ελλάδα παρατηρείται μια οπισθοδρόμηση του πολιτισμού. Η πολιτισμική συνέχεια διακόπτεται απότομα, οι κάποιες απόπειρες αστικοποίησης που άρχισαν στην ΠΕ ΙΙ εξαφανίζονται και η οικονομία γίνεται πιο κλειστή. Στη διάρκεια των 4-5 εκατονταετιών δεν παρατηρείται καμία εξέλιξη στον τρόπο ζωής και κοινωνικής οργάνωσης. Πρόκειται για ένα μικρό μεσαίωνα του τέλους της προϊστορίας που δεν αποκλείεται όμως με την πρόοδο της έρευνας να αλλάξει σημαντικά στο μέλλον.(Α.Σαμψών- ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ, σελ.519, Καρδαμίτσας)

Η πολιτισμική αυτή διακοπή είναι κοινή γνώση σε όλη την αρχαιολογική κοινότητα και θα την βρεις σε όλα τα σχετικά βιβλία. τώρα γιατί στο άρθρο που έφερες ο Χουρμουζιάδης την κάνει γαργάρα, είναι απορίας άξιο..

quote:
skartados

Αν ηταν φανατικος θα σου ελεγε οτι στο σεσκλο κατοικουσαν 10.000 και να οριστε το μεγαλειο του ελληνισμου κ.τ.λ.Ο καθενας με στοιχειωδη λογικη καταλαβαινει τι λεω και τι εννοω.

Ο φανατισμός και η πιθανή έλλειψη αντικειμενικότητας δεν συνεπάγονται την ταρίφα των 10.000 κατοίκων που αναφέρεις. Μάλλον είσαι υπερβολικός στην κρίση σου...

quote:
skartados

Τα πραγματα αλλαξαν με αποτελεσματα ανασκαφων και ανθροπολογικων μετρησεων,και πλεον αμφισβειτειται οχι μονο η γελοιοτητα του κουργκαν,αλλα και η εισοδος ξενου λαου κατα τη μεσολιθικη-αρχη νεολιθικης.

Διαβάζοντας το link δεν βλέπω να έχει σχέση με την υπόθεση Κουργκάν.

http://www.arxaiologia.gr/assets/media/PDF/migrated/1327.pdf

Αλλωστε αφού καταπιάνεται με τη μεσολιθική εποχή δεν θα είχε κάποια σχέση. Μάλλον θα πρέπει να γίνεις σαφέστερος...

quote:
skartados

Ολοι οι ιστορικοι γελανε με το μοντελο σιδεροφραχτων κοναν που δεν αφηναν τιποτα ορθιο στο διαβα τους,που προτεινε η βλαμενη λιθουανη.Και οταν λεμε ΟΛΟΙ εννοουμε ΟΛΟΙ.

Συγκρατήσου λίγο βρε παιδί μου. Ασε που δεν το πρότεινε έτσι όπως το παρουσιάζεις αλλά σε πιο ήπια μορφή. Η μεγαλης της επιτυχία είναι ότι έδωσε το έναυσμα για να εξετάσουν την υπόθεσή της οι μεταγενέστεροι ερευνητές, να διορθώσουν και να τροποποιήσουν οποιαδήποτε προβληματικά σημεία και σήμερα πλέον θεωρείται από τις επικρατέστερες υποθέσεις πάνω στο θέμα των ΙΕ. Γι'αυτό βλέπεις ότι βγαίνουν βιβλία επιστημονικά και την υποστηρίζουν με νέα ευρήματα κιόλας. Αυτοί είναι οι "όλοι που γελάνε"..

Lost in Necropolis

La ville de la mort

12/01/2011, 03:36:43
Φίλε ΝΙΚΟΜΑΧΕ θέτεις πολλά και ποικίλης φύσεως ερωτήματα. Εγώ δεν θα σου δώσω απαντήσεις αυτή τη στιγμή αλλά θα σε προτρέψω φιλικά να κάνεις κάτι καλύτερο και ουσιαστικότερο: να μελετήσεις καλά μέσα από έργα και δημοσιεύσεις αρμόδιων επιστημόνων κάθε θέμα που σε προβληματίζει και σου δημιουργει απορίες. Αυτό θα σε βοηθήσει αρχικά στην κατανοήση του περιεχομένου της εκάστοτε θεωρίας, και κατ'επέκταση στο ξεκαθάρισμα ορισμένων αποριών σου πάνω σ'αυτή. Το πρώτο σκέλος είναι πολύ σημαντικό διότι μειώνει την πιθανότητα διατύπωσης μη σχετικών ερωτημάτων (όπως βλέπω ότι κάνεις για την ΙΕ θεωρία λόγου χάριν). Το δεύτερο διότι σου δίνει τη δυνατότητα να εισέλθεις τουλάχιστον σε έναν ορθό δρόμο έρευνας και να ξέρεις τι πρέπει να αναζητήσεις περαιτέρω.

Επίσης πρέπει να ξεκαθαρίσεις την έννοια της επιστημονικής θεωρίας από την "θολή" και μη σχηματοποιημένη έννοια της θεωρίας που όλοι χρησιμοποιούμε για ζητήματα της καθημερινότητάς. Υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ των δύο εννοιών που δυστυχώς πολύς κόσμος τις συγχέει και παρασύρεται εν τέλει σε λανθασμένα συμπεράσματα.

Lost in Necropolis

La ville de la mort

12/01/2011, 05:31:30
πως μπορεί να φτιαχτεί η σελίδα; δεν μπορώ να διαβάσω

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

ar_iaΜέλος
12/01/2011, 09:38:45
Όντως παραξεχείλωσε, κάποιος να το μαζέψει.....

===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4

ΑΜΗΝ

12/01/2011, 11:04:11
Ευρωπαιος
quote:
Συνεχίζεις να βρίζεις ως Αλβανούς τους ανθρώπους ενός site, που αφενός δε γνωρίζεις και αφετέρου είναι χριστιανοί Ορθόδοξοι, πράγμα που από μόνο του αφήνει έξω κάθε υπόνοια περί Αλβανικών συμφερόντων κ.λ.π.

Σού έφερα θέσεις τους οι οποίες είναι άκρα Ελληνικές και αδιαφόρησες επειδή δε σε βόλευε, το έριξες στη Ρωμιοσύνη κ.λ.π.

Ας δουμε ξανα ποιες ειναι οι θεσεις τους που εφερες,μια και οπως φαινεται δεν καταλαβες τιποτα,για το ποσο ,προπαγανδιστες-ψευτες-γυριστρουλες κ.τ.λ. ,ειναι αυτοι που αντιγραφεις-διαβαζεις-θαυμαζεις.

Στη μια σελιδα που εφερα εγω,για να πικαρουν τους χριστιανομαχους δαυλο-ιχωρ κ.τ.λ. γραφουν κατα λεξη.http://www.oodegr.com/neopaganismos/ellinikotita/pelasgoi1.htm

quote:
Όπως φαίνεται καθαρά από τη μετάφραση και όχι την παράφραση ή την παρερμηνεία του αρχαίου κειμένου, ο Ηρόδοτος κάνει σαφή διάκριση των Πελασγών από τους Έλληνες και δηλώνει ότι οι Πελασγοί ήταν ξενόγλωσσο φύλο που κάποτε απορροφήθηκε από το κυρίαρχο ελληνικό.

Δηλαδη με λιγα λογια προσπαθουν να μας πεισουν ,οτι οι πελασγοι δεν ηταν ελληνες.

Στην σελιδα που εφερες εσυ ,γραφουν κατα λεξη.http://www.oodegr.com/neopaganismos/ellinikotita/rwmi1.htm

quote:
Η Ελληνικότητα τής Ρώμης
1ο Μέρος: Η Ελληνική της καταγωγή

Προκειμένου να αποφύγουν τους σκοπέλους τής ευθύνης τών διωγμών τών Χριστιανών από τους Ρωμαίους ομοθρήσκους τους, τις θεοποιήσεις αυτοκρατόρων από τους ιδίους, και την παραδοχή τής συνέχειας τού Ελληνισμού μέσα από τη Ρωμαϊκή αυτοκρατορία που συνεχίστηκε με τους Χριστιανούς, οι Νεοπαγανιστές στην πλειονότητά τους, αρνούνται την Ελληνικότητα τής Ρώμης.

Όμως τα στοιχεία τους διαψεύδουν και σε αυτό.

Ο πρώτος που αποφάσισε να μεταναστεύσει σε άλλους τόπους (κατά τους αρχαίους Έλληνες) και να κτίσει αποικία, ήταν ο Οίνωτρος, γιος του Λυκάονα. Στην Αρκαδία είχαν γίνει τόσο πολλοί, που δεν μπορούσε η γη να τους θρέψει. Με τις ευλογίες και τη βοήθεια του βασιλιά αδελφού του, Νύκτιμου, ο Οίνωτρος έφτιαξε πλοία, πήρε μαζί του πολλούς Αρκάδες και ανάμεσά τους τον αδελφό του τον Πευκέτιο, κι έβαλε πλώρη Δυτικά.

Για οποιον εχει στοιχειωδεις γνωσεις της αρχαιας ελληνικης γραμματειας,ειναι γνωστο ,οτι η εποχη και περιοδος του λυκαωνα-γιος του πελασγου-ειναι η κατεξοχην περιοδος που αναφερεται στους πελασγους.

Με λιγα λογια ,οι προπαγανδιστες ,προσπαθουν να μας πεισουν για την ελληνικοτητα της ρωμης,λεγοντας μας οτι αποικηθηκε απο τους πελασγους αρα ελληνες.

ΕΛΕΟΣ,ΕΛΕΟΣ,ΕΛΕΟΣ.....Οχι αλλο καρβουνο....Και εδω βεβαια γεννιουνται πληθος ερωτηματων.

1ον.Ποιοι ευθυνονται για την κονιορτοποιηση της κρισης του ευρωπαιου,που μου εφερε κειμενο των αλβανων ,ως δηθεν απαντηση,που στην ουσια τους ξεβρακωνει;Ποιος τον εχει τυφλωσει τοσο δογματικα,που δεν μπορει να ξεχωρισει πραγματα που και ενα παιδι 10 ετων θα τα εβλεπε;Αλλα το χειροτερο δεν ειναι αυτο.Ακομα και τωρα που απο μονος του χωρις να το θελει,αποκαλυψε ποσο αστειοι ειναι,συνεχιζει να πιστευει δογματικα στα μπουρδολογηματα τους.Και ειναι ο ιδιος ανθρωπος,που αναρωτιεται γιατι συνεχιζουμε ακομα και ψηφιζουμε αυτους που αποδεδειγμενα κατεστρεψαν την ελλαδα.Μα για τον ιδιο λογο,που ακομα και τωρα που εσυ ο ιδιος απεδειξες ποσο ψευτες ειναι οι εν λογο κυριοι της οοδε,τους πιστευεις δογματικα.

2ον,οι συγραφεις των σελιδω αυτων,δεν μπορει να ειναι ελληνες.Οι ελληνες ,γνωριζουμε την ιστορια μας,και δεν εχουμε το δογμα με λενε ριζο και οπως θελω τα γυριζω.Εθνικο για μας ειναι το αληθες και οχι το κατα πως μας συμφερει.Δεν μπορω να πιστεψω με τιποτα,οτι αυτοι οι ψευτες,γιατι στην μια εκ των 2 περιπτωσεων που αυτοαναιρουνται,ειναι σιγουρα ψευτες,ειναι ελληνες χριστιανοι ορθοδοξοι.Κανενας πραγματικος ορθοδοξος δεν μπορει να εχει πεσει σε αυτη την καταντια,για να υποστηριξει τις θεσεις του.

12/01/2011, 15:45:01
Φιλτατε Agnostic

Αν με ρωτησεις τι σχηματιζονται πρωτα,οι γαλαξιες η οι μαυρες τρυπες?
Θα σου απαντησω με τρεις τεσσερις επιστημονικες θεωριες που ενδεχομενα η μια να αντικρουει την αλλη.Στην πραγματικοτητα δεν ξερουμε.

Αν σε ρωτησω,ειναι οι Ελληνες αυτοχθονοι?
Θα μου απαντησεις με βεβαιοτητα ναι η οχι?
Η θα κανεις χρηση θεωριων με πιθανες ερμηνειες κατα το δοκουν του
καθε σχετικου επιστημονα ερευνητη?
Η θα πεις με σιγουρια το ναι η το οχι.
Υπαρχει περιπτωση να πεις δεν ξερεις?

Πιστευεις οτι ενα κινητο ευρημα σε καποιο χωρο,σηματοδοτει απαραιτητα
και το οτι ειναι γηγενες?Και μαλιστα πριν χιλιαδες χρονια?
Ειναι απλες αποριες λογικης.Δεν μπορω να σου πω για την μαυρη τρυπα.Πρεπει να την παρατηρησω επι τοπου.Δεν μπορεις να μου απαντησεις για την αυτοχθονια ενος λαου χιλιαδων ετων,εκτος και αν ταξιδευεις πισω στον χρονο.Τοτε και μονο τοτε θα υπαρχει απολυτη βεβαιοτητα.

Καπου δικαιωνω μερικους συνδικτιους,που χωρις να γνωριζουν επακριβως,
λενε,να μην τρωτε οτι σας σερβιρει η επιστημη,οταν αυτο ερχεται σε
αντιθεση με την λογικη σας.

Και η τελευταια σου παραγραφος ειναι εντελως ατοπη,αφου απευθυνεται
προσωπικα και με προσβαλλει[ασχετως αν δεν προσβαλλομαι].
Δεν μπορω να διαχωρισω την επιστημονικη θεωρια απο την θολη και μη σχηματοποιημενη εννοια της θεωριας{ακριβη σου λογια],που χρησιμοποιουμε στην καθημερινοτητα?

Αν αποριπτεις τα λογικα επιχειρηματα μου,που οδηγουν σε λογικη αμφισβητηση για καποιο μη δυνατον να αποδειχθη,με τους παγιους επιστημονικους τροπους,θεμα,τοτε θα πω μονο,οτι ειναι δικαιωμα σου να το κανεις.
Δεν υποχρεουμαι να συμφωνησω,αλλα υποχρεουμαι να σε ακουσω.
Στην τελικη κρατα ο καθενας την αποψη του,αφου εχει ακουσει του συνομιλητη του και παντα φιλοι.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

12/01/2011, 17:21:12
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ:
Βρε χαιβανι ευρωπαιε
Εγω δεν θεωρω το Βυζαντιο Ελληνικο.Δικαιωμα μου δεν ειναι?
Τι προσπαθεις να με πεισεις με το τι ειπε ο καθε ιστορικος?
Ηλιθιος ειμαι?Δεν ξερω ποιος κερατας το ιδρυσε και τον κανατε και αγιο?Και αυτον και τη μαμα του,την... να μην πω?
Πηγαν Ελληνες και ιδρυσαν το Βυζαντιο χαιβανι?
Ποιος αυτοκρατορας ηταν καθαρος Ελλην ευρωπαιε?
Ο φουφουτος.
Υπηρχε κανεις με τον τιμημενο τιτλο του Ελληνα πολιτη στα χιλια τοσα χρονια του Βυζαντιου?Εγραφε σε κανενος τα χαρτια ιθαγενεια ελληνικη?
Το μονο που τους ξεχωριζε ηταν το θρησκευμα.
Ηταν Χριστιανοι πολιτες.Οχι Ελληνες.
Ο Ελληνας δεν προσκυναει κανενα θεο και στεκεται ορθιος μπροστα τους και οχι γονυπετης γιατι τους θεωρει ισους.
Σου αρεσουν αυτες οι μπουρδες?
Οχι?
Ουτε και μενα οι δικες σου.

Aν είχες διαβάσει ιστορία θα γνώριζες ότι οι Έλληνες πολίτες έγιναν με διάταγμα Ρωμαίοι πολίτες.
Όταν ένας λαός, ο οποίος προηγουμένως δεν είχε Ελληνικό κράτος, αλλά πόλη κράτος, με αποτέλεσμα να μη γράφει σε κανενός τα χαρτιά την Ελληνική ιθαγένεια, αλλά αυτή της Σπάρτης ή της Αθήνας αποκτεί νέο προσωνύμιο, αυτό δεν του αφαιρεί τίποτα από την ιστορία του μέχρι αυτή τη στιγμή και τίποτα από την ιστορία του, από τη στιγμή αυτή και μετά.

Το ρωμαϊκό κράτος κάποια στιγμή μετέφερε την πρωτεύουσά του στην Κωνσταντινούπολη, στη συνέχεια χωρίστηκε σε Δυτικό και Ανατολικό, ακολούθως συρρικνώθηκε ώστε προσέγγισε τα γεωγραφικά όρια της αρχαίας Ελλάδας.

Από τον 7ο αιώνα και μετά που άρχισε η μεγάλη συρρίκνωσή του, στις διοικητικές θέσεις αναρριχήθηκαν Έλληνες αξιωματούχοι και εν συνεχεία Έλληνες αυτοκράτορες, όπως οι Κομνηνοί, οι Παλαιολόγου και οι Δυναστεία των Μακεδόνων.

Τότε έγινε και η ταύτιση του Ελληνισμού με το Βυζάντιο.
Στην τελική ήταν ένα κράτος που μιλούσε την Ελληνική, που σπούδαζε την Ελληνική παιδεία, που πολέμησε ενάντια όλων των γειτόνων του (Ιταλών, Λογγοβάρδων, Φράγκων, Βουλγάρων, Σλάβων, Τούρκων, Αράβων, Ρώσων).

Εάν αυτό δεν ήταν Ελληνικό κράτος τι ήταν?
Όταν σήμερα όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν ότι πρώτα λεγόντουσαν Ρωμιοί, όταν στην επανάσταση του 1821, οι Έλληνες δεχόντουσαν το Ρωμιός ακριβώς το ίδιο με το Έλληνας, όταν οι ξένοι απευθυνόμενοι προς εμάς μας αποκαλούσαν Ρωμιούς, Γραικούς ή Έλληνες οι παραπάνω παρατηρήσεις σου είναι για τον κάλαθο των αχρήστων.

αὐτὰρ ἐγὼ Κίρκης ἐπιβὰς περικαλλέος εὐνῆς / γούνων ἐλλιτάνευσα, θεὰ δέ μοι ἔκλυεν αύδῆς»

Μεταφραση:Όμως εγώ (ο Οδυσσέας) στην κλίνη την περίκαλλη της Κίρκης βρέθηκα / κι εκεί γονατιστός παρακαλούσα, με την θεά ν’ ακούει τη φωνή μου

Ο Διογένης Λαέρτιος, μας πληροφορεί ότι ο Διογένης ο κυνικός, βλέποντας κάποτε μια θρησκόληπτη γυναίκα να σκύβει βαθιά στα αγάλματα των θεών, της είπε: «Δε φοβάσαι καλή μου γυναίκα, μήπως κανένας θεός από πίσω σου σε δει σε άσεμνη στάση;».[/i][/red]

"..τις τελευταίες ημέρες του ελληνικού Καρναβαλιού μια μεγάλη ομάδα Αθηναίων Διιπετών (βλ. Ρασσιάς και ΥΣΕΕ) ανεβήκαμε στον Τύρναβο για να κοινωνήσομε τη Διονυσιακή μέθη των ημερών που επιβάλλει το τοπικό έθιμο Μπουρανί, ήτοι να πιούμε, να μεθύσουμε και να φαλλοπροσκυνήσουμε βεβαίως.... ανάμεσα στους εκατοντάδες πήλινους φαλλούς που στολισμένοι με μια κόκκινη κορδέλα κι ένα κερί να καίει δίπλα τους βρίσκονταν σε κάθε τραπέζι, στον τεράστιο φαλλό που πάνω σε ένα άρμα στεκόταν στη μέση της γιορτής, αδιαφιλονίκητος άρχοντας της ημέρας, στους μεθυσμένους γλεντηστές του χωριού που επέβαλλαν το προσκύνημα και το φίλημα του φαλλού...» (Πηγή: Διιπετές, τ. 15, Ελαφηβολιών - Μάρτιος 1996, σελ. 29)".

Να λοιπόν που οι σύγχρονοι παγανιστές προσκυνούν και φιλούν τον φαλλό!....στο θεό θα κολλήσουν?

Hellas-Ο Μαύρος Καβαλάρης Νικόλαος Πλαστήρας

12/01/2011, 19:38:29
Θαυμασια αναλυση εκανες ευρωπαιε.
Δευετερας γυμνασιου νομιζω.Εκει τα μαθαιναν αυτα.
Εγω δεν θεωρω κανεναν αυτοκρατορα του Βυζαντιου Ελληνα,ουτε το Βυζαντιο Ελληνικο κρατος.
Και μπορεις να μου κανεις μηνυση για αυτο...ξερεις 100 ευρω πηγε το χαρτοσημο!!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

12/01/2011, 22:34:38
Νικόμαχε, αν δεν υπήρχαν οι συκοφάντες του χριστιανισμού και του Βυζαντίου να σαι σίγουρος ότι θα ήξερα ενδεχομένως λιγότερα από εσένα γι΄αυτά.
Πακέτο πάμε....

Να και κάποια άλλα πράγματα:

Ο ιστορικός D. Talbot Rice γράφει ότι «Το Βυζάντιο πρέπει πραγματικά να μελετηθεί σαν ένα κεφάλαιο της μακρόχρονης ιστορίας του ελληνικού πολιτισμού και του ελληνικού στοχασμού».

Νόμος της Επιδαύρου, Β Εθνική Συνέλευση, εν Άστρει 1823, στις 1/4/1823 από τα Πρακτικά διαβάζουμε: "Διορίζεται επιτροπή για να εκθέση τα κυριώτερα των εγκληματικών εκ του προχείρου, ερανιζομένη από τους νόμους των ημετέρων αειμνήστων Βυζαντινών Αυτοκρατόρων".

ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΗ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ

12/01/2011, 23:10:33
Η μαλακια του καθενος,ευαγγελιο σου.
Μη σκας ομως,θα σε παρω μαζι μου στην Ανδρομεδα.Θελω τζακι,κρασι και
ευρωπαιο,να θυμαμαι τη Γη.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

12/01/2011, 23:18:55
Που να δεις και ψήσιμο στο τζάκι που κάνει ο Ευρωπαίος!! ....μόνο και μόνο γι΄αυτό θα πρέπει να με βάλουν πρώτη θέση!

Sabaton - Coat of Arms

13/01/2011, 16:37:15
quote:

Sabaton - Coat of Arms

Θάθελα να ήξερα ευρωπαίε2 γιατί εσεις οι
ορθόδοξοι χριστιανοί (Orthodoxcrusader) κάνατε έμβλημά σας
το τραγούδι των Σουηδών!!!

Κάποιο λάθος έχετε κάνει,ΠΟΥΘΕΝΑ δεν δείχνει κάτι
σχετικό με τα θρησκευτικά σας...

Το "Ελευθερία ή Θάνατος" είναι ανάλογο του "Μολών λαβέ",
από την εποχή των 300 του Λεωνίδα,έρχεται στο '21 και περνά
στο ηρωϊκό '40,απηχώντας το ίδιο ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΑΝΙΚΟ,
όπως και οι
στίχοι του τραγουδιού λένε!!!

Και κάτι επίσης πολύ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. Το τραγούδι κάνει λόγο
για Ελλάδα και όχι γραικία (που την έχετε ταυτίσει-λάθος βεβαίως-
με τον ραγιά και τον ρωμιό)!!!

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

Edited by - kapodistria on 13/01/2011 16:37:51

14/01/2011, 02:00:02

Sabaton - Coat of Arms