- Απολογητες της κακιας ωρας και ασχετοι και ψευτες - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Κοινως...τρομπαρει?
Δεν ξεχωριζω καλα.
Δικο σου ειναι?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
quote:
Ευρωπαιε το ανθρωπακι αυνανιζεται?
Κοινως...τρομπαρει?Δεν ξεχωριζω καλα.
Δικο σου ειναι?ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
Ολοδικό του Νικόμαχε,
και προσφιλής του συνήθεια!!!
Άλλωστε έχει και το παράδειγμα του προγόνου του
Αυνάν,οπότε ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟ...
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
quote:
Και οι Χριστιανοι τον Φαλλο προσκυνουν. Ενας ειναι ο θεος. Τρια σε ενα(εχει και δυο ορχεις). Η διαφορα ειναι στο οτι η μεν προσκυνουν την εικονα(τις εικονες-ειδωλα γενικα) και οι δε την ουσια. Η α-ληθεια(και το δεντρο της γνωσης με τα μηλα) ειναι καπου στην μεση.γνώσεσθε τὴν ἀλήθειαν καὶ ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς
Hi, θες ενα κατακoκκινο λαχταριστo μηλαρακι;
Είναι αυτό που λέει μια εικόνα χίλιες λέξεις!

Hellas-Ο Μαύρος Καβαλάρης Νικόλαος Πλαστήρας

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).

Ευθυγραμμη,παλινδρομικη,ομαλα επιταχυνομενη κινηση,του εσω δεξιου
βραχιονα,ενιοτε και αριστερου,καθετα προς την φορα του σωματος,ξερεις
τι ειναι??
Παλευει χρονια η φυσικη για την λυση.Ταλαιπωρουσε τον Αινσταιν μεχρι,
που πεθανε.
Μπορεις να προσφερεις την βοηθεια σου στην ανθρωποτητα?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

quote:
EυρωπαιεΕυθυγραμμη,παλινδρομικη,ομαλα επιταχυνομενη κινηση,του εσω δεξιου
τι ειναι??
που πεθανε.Μπορεις να προσφερεις την βοηθεια σου στην ανθρωποτητα?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.
Eίπαμε , δυό γαϊδουριων άχυρα δεν είναι ικανός να ξεχωρίσει και σύ του μιλάς για ευθύγραμμες και παλινδρομικές δυνάμεις Νικόμαχε...???
Το μόνο που φαντάζεται , είναι και αυτό που γνωρίζει με τους συνοδοιπόρους "πατέρες" του...την μαλακία...και στο λέει ευθέως.."είμαι μαλάκας" διότι δεν θα μιλήσει κανείς σε τούτο τον κόσμο για κάτι που δεν γνωρίζει καλά...ειδικά ο Ευρωπαίος έχει Ντοκτορά στην μαλακία..!!!
Συγγνώμη απο τους φίλους συνδικτύους για την επιλογή της εκφοράς του λόγου μου αλλα καμμιά φορά απαιτείται η συγκεκριμμένη επιλογή προς τιμήν συγκεκριμμένων "ανθρώπων"....

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Edited by - Εαρινός on 16/01/2011 17:46:23
quote:quote:
EυρωπαιεΕυθυγραμμη,παλινδρομικη,ομαλα επιταχυνομενη κινηση,του εσω δεξιου
τι ειναι??
που πεθανε.Μπορεις να προσφερεις την βοηθεια σου στην ανθρωποτητα?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.Eίπαμε , δυό γαϊδουριων άχυρα δεν είναι ικανός να ξεχωρίσει και σύ του μιλάς για ευθύγραμμες και παλινδρομικές δυνάμεις Νικόμαχε...???
Το μόνο που φαντάζεται , είναι και αυτό που γνωρίζει με τους συνοδοιπόρους "πατέρες" του...την μαλακία...και στο λέει ευθέως.."είμαι μαλάκας" διότι δεν θα μιλήσει κανείς σε τούτο τον κόσμο για κάτι που δεν γνωρίζει καλά...ειδικά ο Ευρωπαίος έχει Ντοκτορά στην μαλακία..!!!Συγγνώμη απο τους φίλους συνδικτύους για την επιλογή της εκφοράς του λόγου μου αλλα καμμιά φορά απαιτείται η συγκεκριμμένη επιλογή προς τιμήν συγκεκριμμένων "ανθρώπων"....
Μείνε μέσα στο παιχνίδι...Edited by - Εαρινός on 16/01/2011 17:46:23
Αγαπητέ μου Εαρινέ,
οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε την επιτυχία του
δηλαδή να ασχολούμεθα μαζί του(μια ολόκληρη σελίδα παρακαλώ...),
εξ'αιτίας αυτής της προσφιλούς του συνήθειας!!!
Επαξίως λοιπόν ανακηρύσσεται ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ
στον αυνανισμό!!!
Εύγε στην προγονική πίστη του στον Αυνάν!!!
(Κάτι λένε για την πολύ ... που βλάπτει,έ;
Σκέψου την βλάβη έχει προκαλέσει στον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ
ευρωπαίο2 !!!)
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Η μπαλάντα του κυρ μέντιου Νίκος Ξυλούρης

Edited by - europaios2 on 16/01/2011 19:09:08
Λοιπόν.
Επειδή έχω βαρεθεί να έχω στομαχικές διαταραχές μετά εξαγωγής των προς βρώσιν, επειδή έχω βαρεθεί τα παιχνίδια του τύπου «έχεις αποδείξεις ;» και επειδή ξέρω πως τελικός θα βριστούν μερικοί, θα τσαντιστούν άλλοι τόσοι και θα περάσουν τα μηνυματάκια τους άλλοι καμπόσοι είπα «ΑΣΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ , ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΙΞΑΜΕ».
Όποιος έχει τη διανοητική ικανότητα ας εξάγει συμπεράσματα !!!!!!!
Βλέπεις δε γράφω κωδικοποιημένα αλλά κανονικά την άποψη μου, όπως το είχα κάνει και στην αρχή που δεν πείστηκα από το ποίημα.
Βέβαια μέσα στο γενικό μπάχαλο έσκασε μύτη και ο «κουτσουρεμένος» …… ε τι να ασχοληθείς παραπάνω ;;;;
Μου αρκούν όσα άκουσα και όσα ακούω , ας μη μεγαλώσω την συλλογή μου σε κοσμητικά επίθετα .
Η Ακακία μοι είναι γνωστή
Κοιτα να δεις κακιστε βριλ, αρκετα μας τα πες. Αντε να ασχοληθεις με καναν αλλο, στην τελικη κοιτα τη δουλεια σου, η αλλαξε την, αν σε βολευει, αλλα μην μας τα κανεις και πλεξουδακια.... Δεν θα κατσω να απολογηθω ουτε εγω ουτε κανενας αλλος για το που βρισκομαι και που παω. Οσο ανοητα και σαχλα βρισκεις τα θεματα μου και τη συμμετοχη μου, αλλο τοσο ενοχλητικη βρισκω εγω την παρουσια σου. Αλλα δεν κανω κι ετσι.... Μεχρι και που σε καλοδεχτηκα με χαρα οταν γυρισες απο την καλοκαιρινη σου απουσια. Αλλα τελικα με τους αναγωγους δεν μπορει κανεις να βγαλει ακρη.
Οσο για το τριο-στουκας που αναφερθηκε, εδω γελαμε.... Ναι, ειναι για γελια. Να δουμε που αλλου θα καταληξει αυτη η συζητηση.
Μονο ενας ανθρωπος ειπε την σωστη κουβεντα. Ο/Η ΚΟΣΤ :
quote:
Ρε νούμερο Vril η κοπέλα μόλις παντρεύτηκε και άλλη όρεξη δεν είχε να σκαρώνει πλακίτσες σε εσένα και εμένα
Δεν μου φτανανε οσα περασα, καθομαι και βλεπω τις εδω ανωριμοτητες. Δεν ντρεπεσαι λιγακι βριλ? Αντε να ξεβρασεις την κακια σου αλλου. Εγω τουλαχιστον δεν θα παρω.
Και το ξανατονιζω Δεν ειμαι ουτε 8 χρονων πιτσιρικι να σκαρωνω ηλιθιες φαρσες, ουτε μου χει σαλεψει να ζηταω τα φωτα της δημοσιοτητας πανω μου. Μια φορα με ειχες πει ψωναρα, επειδη ελεγα οτι ειμαι περηφανη για την πατριδα μου. Τωρα με την ιδια καραμελα στο στομα, δεν κουραστηκες? Ναι και καλα να με βγαλεις ψωνιο? Δεν πας καλα, λυπαμαι. Μηπως ειχες ασχημη παιδικη ηλικια? Ελα, βγαλε ολα σου τα αποθημενα. Εδω. Στο εσωτερικα. Να σου γινει πληρης διαγνωση. Χιχι.
Για το μονο που πραγματικα λυπαμαι, πραγματικα, ειναι η ερμη η FOXYFREAK που θα διαβαζει οσα γραφονται και θα στεναχωριεται. Η ερμη η κοπελα εκανε οτι θεωρησε σωστο και πρεπον. Απο κει και περα, δεν καταλαβα, προς τι τοσο σχολιο? Σιγα μην καταστρωσαμε στρατηγικο σχεδιο. Εχω ειχα αλλα να σκεφτω, το γαμο μου, ναι, το ξαναλεω. Κι οχι πως θα σε δουλεψω εσενα, ον. Αντε κανε μας τη χαρη λοιπον.
Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...
εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ... χτενίζεται...!!
το οποίο μάλιστα ΔΕΝ έχει την διανοητική ικανότητα (δανείζομαι πάλι λόγια σου αγαπητέ Ράμογλου) να δει ότι ο κόσμος ΔΕΝ περιστρέφεται γύρω του...
Παρακαλώ πολύ : Φέρτε όλοι τις μύγες σας να τις βάλω μαζί με τις δικές μου να σπάσουμε ρεκόρ Γκίνες !
κατά τ'άλλα αυτό πια εδώ, έχει γίνει της νεκρανάστασης !
και πόσος κόσμος δεν μας θυμήθηκε εδώ μέσα...!
γνωστοί, άγνωστοι, ξεχασμένοι, πεθαμένοι , ζωντανοί, νεκροζώντανοι και μερικοί που είναι στο φεριπείν...
![]()
![]()
"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"
Abandoned places - I guess we know the score
On and on, does anybody know what we are looking for...
Another hero, another mindless crime
Behind the curtain, in the pantomime
Hold the line, does anybody want to take it anymore
The show must go on
The show must go on, yeah
Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on
Whatever happens, I'll leave it all to chance
Another heartache, another failed romance
On and on, does anybody know what we are living for ?
I guess I'm learning
I must be warmer now
I'll soon be turning
Round the corner now
Outside the dawn is breaking
But inside in the dark I'm aching to be free
The show must go on
The show must go on, yeah yeah
Ooh, inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on
My soul is painted like the wings of butterflies
Fairytales of yesterday will grow but never die
I can fly - my friends
The show must go on
The show must go on
I'll face it with a grin
I'm never giving in
On - with the show
Ooh, I'll top the bill, I'll overkill
I have to find the will to carry on
On with the show
On with the show
The show - the show must go on
Go on, go on, go on, go on, go on
Go on, go on
"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"
quote:
εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ... χτενίζεται...!!
Έγραψες!!!

Αρκετά προβληματα είχαμε έσκασε μύτη και ο νούγκου! 

... και δεν είναι μόνο ένα δυστυχώς mystic....![]()
"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"
quote:
Πριν λιγο καιρο σας ειχα αποκαλεσει αφελεις
Πάλι εδώ ρε ``παλιοκαστανά``.
Μυαλό δεν έβαλες ``ρεζίλι των σκυλιών`` εγινες ρε ``ζαχαροπλαγιά`` και μυαλό δεν έβαλες τότε που με αποκαλούσες ``ηλίθιο`` και ``άσχετο`` και τελικά ζήταγες συγνώμη και είχες χεστεί επάνω σου.
Τώρα.. τώρα... τι κάνεις εδώ...??
Ξέρεις ..δεν είναι κακό να είσαι ...μα%^$&ας εγώ σου είχα πεί βέβαια οτι είσαι μα^%$&*ας με δίπλωμα.. κα το δίπλωμα το πήρες με την αξία σου.
Τέλος πάντων.. περασμένα ξεχασμένα.. ζήτα συγνώμη τουλάχιστον απο εμένα .. που με αποκαλούσες έτσι και θα..την δεχτώ.. ετσι θα μπορείς τουλάχιστον να ξαναγράφεις με κάποια σχετική αξιοπρέπεια..