- Απολογητες της κακιας ωρας και ασχετοι και ψευτες - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
... ελαφρά πηδηματάκια επί τόπου κάνει....
... αν είναι να ξαναδούμε όλο το έργο από την αρχή πάμε και στο προηγούμενο...
"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"
εμείς είμαστε αρκετοί εδώ και χωρίς την βοήθεια σου...
τέτοια αρρώστια και να κυκλοφορεί ελεύθερη, είναι σχεδόν επικίνδυνο...
αλλά αφού δεν σε μαζεύουν οι δικοί σου άνθρωποι... τι περιμένουμε να μαζευτείς μόνος σου...?
πάρε λοιπόν, το ξαναλέω, όλες τις προσωπικότητες με τις οποίες κυκλοφορείς εδώ μέσα και πήγαινε τις βόλτα σε άλλο πάρκο...
"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"
quote:
Νομίζω οτι και εγώ θα έπρεπε να σταματήσω εδώ, μια που πραγματικά με κούρασε το θέμα. Το έχω πάρει πολύ προσωπικά,
Δεν είναι δουλειά μου να ασχολούμαι με την όποια Κατινιά, κυρά-Φριξούλα ή το Γιακουμάκη. Άς κάνουν πριβέ συνομιλίες. Υπάρχει και το ICQ ή του κόσμου τα πριβέ chatrooms. Τι με νοιάζει εμένα ?
Galadriel, Kost και Ramoglou, ευχαριστώ για τις επισημάνσεις σας. Δεν το παίρνω προσωπικά, κάτω από αυτές τις συνθήκες καλά κάνατε.
quote:
Μην ανησυχείς,δεν θα σε κατηγορήσει κανείς,απλά ο υπερβολικός σου ζήλος είναι άσκοπος και άστοχος.
Πράγματι είναι έτσι ακριβώς. Κάπου εμφανίστηκε και το όνομά μου, όχι οτι θα δημιουργούσε πάτημα, η Gretel το είπε ... ρητορικά, αλλά έχω διαπιστώσει οτι αρκετοί δεν ξέρουν να διαβάζουν, οπότε θα μπορούσε και να γίνει.
Κοστ, ο κάθε παράδεισος έχει και το φίδι του. Στην προκείμενη περίπτωση έχει τον... ngw του.
Αλλά είτε λέγεται ngw είτε labolas glasya ή δεν ξέρω και γώ πως, δεν έχω καμία προσωπική αντιπαράθεση με τον όφι. Οπότε, λέω να μήν ασχοληθώ. Είναι θέμα του/της admin(as).
Η θέση μου είναι οτι είμαι εδώ να αναζητήσω απαντήσεις, ενδείξει ή αποδείξεις. Σίγουρα όχι σε θέματα σαν κι αυτό.
Και σίγουρα όχι νοήματα σε τραγουδάκια και αφιερώσεις τύπου
[i]"μια δεκάρα η βιολέττα,
τσιγγολελέττα,
τσιγγολελέττα..."
Αυτά.
Τα υπόλοιπα σε έσω-θέματα.
Μπάάάάη
* * * Άμα δεν μπορείς, άλλαξε δουλειά * * *
http://clubs.pathfinder.gr/vril Η υπόγεια άποψη
ήθελα να πω ένα συγνώμη για όσους έθιξα με την συμπεριφορά μου όταν νόμιζα πως η ksenitia είχε "φύγει". Δεν μπορούσα να φανταστώ πως ήταν μια κακόγουστη φάρσα από κάποιο άγνωστο και ότι θα μπορούσε να παραβιάσει το ε-μαιλ της. Δεν πήγε εκεί το μυαλό μου. Πάντος σίγουρα δεν ήθελα να δημιουργίσω ένα τόπικ που θα έφερνε τόσους τσακωμούς και πολλά άλλα άσχημα. Εγώ ξαίρω πως η ksenitia είναι πάλι κοντά μας και χαίρωμε αφάνταστα. Τωρα όποιος είπε άσχημα λόγια για εμένα και με δισφήμισαν δεν με πολυ ενδιαφέρει δεν θα χαλάσουμε τις καρδιές μας. ![]()
Επίσης γλυκιά μου ksenitia ήθελα να ζητήσω συγνώμη και σε εσένα γιατί εγώ έκανα αυτό το τόπικ νομίζοντας ότι έπαθες ένα θανατηφόρο δυστήχιμα. Εφόσον στάλθηκε από το δικό σου ε-μαιλ πίστεψα πως κάποιος συγγενής έκανε μετάφραση (στην κουνιάδα που δεν υπάρχει)και έστειλε αυτό ε-μαιλ για να ενημερώσει. Ελπίζω γλυκιά μου να μην μου κρατάς κακία και επίσεις ελπίζω να πέρασες πάρα πολύ όμορφα στον γάμο σου και στο γαμίλιο ταξίδι σου.
Αμαλια, αγαπητη Αμαλια, καταρχας σε ευχαριστω πολυ για τα ομορφα σου λογια, καλη μου. Με εχετε συγκινησει πραγματικα ολοι εσεις που ειπατε εναν καλο λογο για μενα. (Αν και ξανατονιζω οτι γνωριζω πολυ καλα ποιοι ειναι αξια προσωπα εδω μεσα και δεν χρειαζοταν να "σκαρφιστω" τετοιου ειδους ανωμαλια για να το μαθω....οπως καποιος χαζος ανεφερε). Ομως θα σε παρακαλουσα γλυκια μου Αμαλια, αν γινοταν να εσβυνες αυτο το τοπικ τελειως, γιατι μου πιανεται η ψυχη μου καθε φορα που το ανοιγω.... Γνωριζω οτι δεν σβυνεται κανενα θεμα, αλλα ειναι αρκετα μακαβριο στην αρχη. Χιχιχι, μετα το μακαβριο μετατρεπεται σε πανυγηρι, ε??? Τουλαχιστον, αν δεν θελετε να το σβυσετε, τουλαχιστον παιδια αλλαξτε του ονοματακι, να μην βλεπω αυτο το "εφυγε" και μου θυμιζει ολα οσα μου ετυχαν αυτον τον καιρο. Ευχαριστω πολυ ολους σας, τι να πω... Να εισαστε ολοι καλα και να εχετε επιτυχιες στη ζωη σας, σε οτι κανετε!!!! Φιλια απο τα ξενα τα μακρινα.
Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...
χαίρωμε που έστειλες τόσο γρήγορα πραγματικά δεν έστελνα όλες αυτές τις μέρες γιατί ήθελα να διαβάσω όλα αυτά που έλεγε ο καθένας για να απαντήσω αλλά τελικά είδα ότι είναι ένα μπέρδεμα και αντί να λένε χαιρώμαστε που είσαι καλά αναπτύθηκαν άσχετα θέματα. Τελος πάντον. Όπως σου είπα και σε ένα άλλο μου ποστ μπορώ να σου φτιάξω ένα e-mail αν θες όχι yahoo και τετοια. Ένα e-mail όπου θα είσαι σίγουρη πως δεν μπορεί κανείς να εισβάλει. Να σου πώ και κάτι άλλο. Όλοι εδώ δεν μπορούν να εμπιστευτούν κανέναν γιατί είναι όλα εικονικά. Δεν ξαίρεις ποιός και τι είναι πίσω από το κάθε nickname άρα είναι λογικό να μας θεωρούν τρελούς, φονιάδες, χοντρούς, μπαλαρίνες και ότι άλλο θες. Δεν κατηγορώ κανέναν αλλα είναι άσχημο να ΚΡΙΝΕΙΣ. Δεν το λέω για σένα, μιλάω γενικός. Θες να πεις την αποψή σου βρε αδερφέ πες την χωρίς να γίνεσε προσβλιτικός και κακόψυχος.Εγώ π.χ. είπα σε όλους ότι δεν ντρέπονται καθόλου και οτι δεν είναι πρέπον οι άσχετες σηζητήσεις που έκαναν. Δεν ταίριαζε και είχα την εντύποση πως πολοί δεν ένιοθαν την απόλια. Ζήτησα σηγνώμη γιατί μίλησα με άσχημο τρόπο δεν θέλω να τα έχω με κανέναν. Έτσι είμαι δεν το κάνω για να φανώ κάπως.Κανείς δεν είναι τέλειος και κάποιες στιγμές υπάρχουν μεγάλες παρεξηγήσεις όπως αυτή εδώ.
Αυτό που θα πρότηνα εγώ στην αγαπητή μας Αμαλία είναι να το κλειδώσει και να μείνει πίσω όσο πάει ο καιρός. Ε κάποια στιγμή δεν θα φτάσει στον πάτω αυτό το θέμα?
Πάντος για να βρείς αυτόν που μπήκε στο ε-μαιλ σου είναι λίγο δύσκολο κατα την άποψή μου. Αν τον βρείς μετά άντε βρές αποδείξεις ότι το έκανε αυτός. Μπλέκεσε με λίγα λόγια.
Άλλωστε, όπως κι εσύ πιθανότατα θα έχεις ήδη καταλάβει, ανάμεσα στους Ζωντανούς υπάρχουν πάρα πολλοί, μα πάρα πολλοί, πεθαμένοι...
Στην Ψυχή φυσικά!
... και αυτό είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε μία ανθρώπινη οντότητα.
Πέρα από αυτά, το Θέμα μετονομάζεται(καθώς περίπτωση διαγραφής του δεν υπάρχει όπως πολύ σωστά λες κι εσύ) σε "Εσφαλμένος συναγερμός..." από ΕΦΥΓΕ Η "KSENITIA".
To "Μέλος" ng έχει απενεργοποιηθεί, όπως και οι Λογαριασμοί "ngrw1" και "ngw1"(σε περίπτωση λάθους σχετικά με τους δεύτερους αυτούς, που δεν το νομίζω, παρακαλώ ο/οι ενδιαφερόμενος/οι να επικοινωνήσουν μαζί μου μέσω e-mail). Έχουμε άλλωστε επισημάνει στο παρελθόν ότι η συμμετοχή κάποιων συγκεκριμένων ανθρώπων στο Forum αυτό δεν είναι αποδεκτή! Αυτό δεν αλλάζει φυσικά...
Αγαπητή foxyfreak, αναγκάζομαι να σου γράψω μέσα στην παρούσα συζήτηση, καθώς το e-mail σου δεν θα πρέπει να λειτουργεί ξανά...
Σου είχα στείλει ένα μήνυμα στο οποίο σε ευχαριστούσα για την αποστολή του περιβόητου αυτού μηνύματος του "Φαρσέρ" και στο οποίο σου ζήτησα να μου το αποστείλεις ξανά, εάν είναι δυνατόν, με ενεργοποιημένη την επιλογή "Full Headers", έτσι ώστε να μπορέσει να βγει "κάποια άκρη" από αυτό, όσο είναι εφικτό βέβαια...
Η παρούσα Συζήτηση θα παραμείνει ενεργή για άλλο ένα 24ωρο καθώς δεν βρίσκουμε κάποιον περαιτέρω λόγο συνέχισής της.
Θα παρακαλέσω θερμά να λήξουν εδώ πάσης φύσεως συνομωσιολογικές προεκτάσεις και δίνω έμφαση ιδιαίτερα στην οποιαδήποτε εμπλοκή σε αυτές της ksenitias και της foxyfreak. Θεωρώ οτιδήποτε τέτοιο ως παντελώς άτοπο τουλάχιστον!!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
σας έστειλα pm με το e-mail.
Εκτός αυτών όμως, όντως, η "Κοινότητα Αναζήτησης Πανεπιστημίων Θεσσαλονίκης" φαίνεται μία καλή προσπάθεια! Ευχόμαστε ειλικρινά κάθε επιτυχία και πολύ δύναμη(αυτή χρειάζεται σίγουρα...)! Με την αναδιοργάνωση του site θα συμπεριληφθεί φυσικά στα προτεινόμενα Links.
Ευχαριστώ την foxyfreak για το μήνυμα!
![]()
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
2ον) Εκτός από την "τσιγκολελέτα" υπάρχει και το "βγαίνει η βαρκούλα"...![]()
3ον) Εχει αρχίσει να με τρομάζει η μαγεία κάποιων λέξεων....![]()
"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"
Τι λες καλέ? τι μπλε κοκους και τσιγκολελέτες? ![]()
Ζουρλάθηκες? ![]()
"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"
κατάλαβα !!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλη μας συνεχεια!!!
Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...