ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 12 STRAND DNA ACTIVATION+INDIGO - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- 12 STRAND DNA ACTIVATION+INDIGO - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

AZAΧ_ΧΑΖΑ44 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
10/05/2006, 10:32:08
Medtech χθες ξέχασα να απαντήσω στην ερώτησή σου σχετικά με τα αστεράκια που έβαλα στο post που έγινε η επέμβση.

Τα 2 ονόματα υπήρχαν κάτω από ένα συγκεκριμένο κείμενο μαζί με το όνομα του υπογράφοντος του κειμένου και με χαρακτηρισμό από εσένα ως άτομα της ίδιας συνομοταξίας. Το ότι πιθανόν, δεν το ξέρω εάν ισχύει, ξεκινάνε όλοι από κάποια κοινή σκέψη δεν σημαίνει ότι είναι και της ίδιας συνομοταξίας, δεν σημαίνει ότι όλοι λένε τα ίδια.

Βρε Johnie βρήκες το πιό ακατάλληλο άτομο για να αναφέρεις την εισβολή, δεν ξέρω τίποτα από υπολογιστές, server και τα συναφή και βέβαια δεν χρειάζεται να πω ότι οι Δρακονιανοί δεν είναι η ειδικότητά μου, φαίνεται η ασχετοσύνη μου. Εμένα μου άνοιγαν κανονικά οι σελίδες, λογικά λόγω της ώρας που μπήκες θα έπρεπε να ανοίγουν γρήγορα, κάνε μιά ερώτηση στα τεχνικά θέματα για να σε κατατοπίσουν.

Dim.kar μένω έκπληκτη, που το λέει αυτό ο PaNo, για βοήθα λίγο να βρω το μήνυμά του. Είναι δυνατόν να γράφει ότι θα οραματιστεί τα καλώδια και θα πραγματοποιηθεί το δίκτυο????????

ΒρίλΜέλος
10/05/2006, 10:53:05
Συγνώμη, αλλά δεν άντεξα !

Είδα το εξής
Η Pyramid λέει

quote:
μένω έκπληκτη, που το λέει αυτό ο PaNo, για βοήθα λίγο να βρω το μήνυμά του. Είναι δυνατόν να γράφει ότι θα οραματιστεί τα καλώδια και θα πραγματοποιηθεί το δίκτυο????????

O Dim.Kar είπε

quote:

Να θέσω το εξής ερώτημα:
(...)
Α Μέθοδος Pano.Οραματίζομαι τα καλώδια. Τα πετάω μέσα. Ανοίγω το ρεύμα. Κάποιο σκοτώνονται, κάποιοι τραυματίζονται. Οι ζωντανοί με κάνουν τουλούμι στο ξύλο. Λιποθυμώ. Ξυπνάω στη φυλακή.

Επειδή το έχω ξαναπροσέξει, μήπως βιάζεστε να σχηματίσετε κάποια γνώμη και γενικά βιάζεστε να διαβάσετε, να μιλήσετε, να αποφασίσετε κλπ...
Κάποια πράγματα, εκτώς το ότι είναι και θέμα αντίληψης, θέλουν και λίγη προσοχή όταν τα διαβάζουμε.
Αυτό το πρόβλημα το ξαναείχαμε και παλιότερα, όπου κάποιο θυλικό μέλος
του φόρουμ έκανε ολόκληρο σαματά, επειδή άλλο έγραψα, άλλο διάβασε και άλλο κατάλαβε. Μην επανερχόμαστε στα ίδια.

Εξάλλου, ο Dim.Kar στο μήνυμά του είπε εξίσου "Ο Βρίλ σχεδιάζει να βάλει καλώδια με τη δική του μέθοδο, που είναι εξισώσεις και ...". Θίχτηκα εγώ ? Όχι δα ! Γιατι όντως, αυτό έκανα, μπροστά και σε κοινό. Η διαφορά είναι, ότι εγώ οραματίζομαι και κάνω πραγματικότητα μια μέθοδο, που έχει μαθηματικά μοντέλλα, καλώδια από χαλκό και από πίσω της ένα παρακάδι της Φυσικής, που λέγεται Ηλεκτρολογία.
Δε λέω, θα βάλω το χεράκι από το παιδάκι στο ζεματιστό νερό, και αυτό δε θα τσουρουφλιστέι, επειδή δεν ξέρει τι είναι καυτό νερό !!!
Αυτό και μόνο, λέει πολλά. Κρίμα που δεν τα βλέπετε...

Σχόλια τέλος.
Πιστεύω ότι είμαστε σε άλλο μήκος κύματος.

10/05/2006, 11:25:52
αν δεν κανω λαθος καπου ο πανο ειπε οτι το dna αποθηκευει και μεταφερει στον απογονο πληροφοριες

στην συνεχεια μας ειπε οτι ενα παιδι που δεν ηξερε οτι το νερο που ειναι καυτο θα του καψει το χερι εβαλε το χερι του μεσα και δεν επαθε τιποτα

η ερωτηση μου ειναι απλη
οι γονεις του παιδιου δεν ειχαν δωσει κληρονομια στο παιδι τους μεσο του dna την πληροφορια αυτη;;

γιατι εδω και χιλαδες χρονια οι ανθρωποι ξερουν οτι αν βαλουν το χερι τους μεσα στο καυτο νερο θα καουν
αυτο μετα απο χιλιαδες χρονια <<αποθηκευεται>> στο dna και το κληρονομουν οι απογονοι

κατι ακομη στην αφρικη καποια ατομα πιστευουν οτι για να φυγει το aids αρκει να πανε με μια παρθενα
εχουν βιαστει αρκετα κοριτσακια
το αποτελεσμα ειναι να μην εχει γινει κανεις απο τους βιαστες καλα
και να εχουν κολησει ολα τα κοριτσακια

ισως να θυμαστε πριν χρονια εναν στην αυστραλια που πιστευε οτι ειναι ο χαιλαντερ και ειχε βγει στους δρομους με σπαθι στο χερι
το αποτελεσμα ηταν να κερδισει μια θεση στο δωματιο με τους στρωματενιους τοιχους

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

10/05/2006, 11:29:30
Βριλ, εδώ ακριβώς είναι η ουσία της παρέμβασης που άρχισα να κάνω.
Θεωρείς τον PaNo ανάξιο διαλόγου, συμφωνώ ή διαφωνώ μαζί σου δεν έχει σημασία.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι με το να τον βρίζετε και να τον χλευάζετε, του δημιουργείτε ρέυμα συμπάθειας - δεν μιλάω απαραίτητα προσωπικά....

Θεωρείς παράλογα αυτά που λέει, μπορεί και να συμφωνούμε κατά βάθος. Διαφωνούμε όμως στον τρόπο αντιμετώπισης. Οι αφορισμοί και τα μπινελίκια δημιουργούν αντίθετο αποτέλεσμα. Και μιας και αναφέρατε ότι διαβάζουν και παιδιά, αναρωτηθήκατε ποτέ πως τα παιδιά κλείνουν τις περισσότερες φορές προς την αντίδραση και δεν γουστάρουν τους "προστάτες" ??? Έτσι θα φυλλάξουμε τα παιδιά μας, λέγοντας "κλείστε το ταγάρι, είναι επικύνδινος και λέει μ@@@@@ες" ??? Σκεφτήκατε πως άμα κλείσετε το θέμα, υπάρχουν τόσες παραπομπές που τα παιδιά μας μπορούν άνετα να πέσουν "θύματα" ???

Όχι Βριλ, ο PaNo πρέπει να πει ότι "μ@@@@@κια" θέλει και άμα θέλετε να κάνετε καλό στο σύνολο πρέπει να βάλέτε την λογική σας (ίσως και μας - δεν έχει σημασία) απέναντι στην κάθε άποψη και να αφήσετε το κοινό να διαμορφώσει άποψη.

Μέσα από τα ακατανόητα του PaNo, ξεπηδήσανε και τα συνομωτικά του OEA και κάποια ενδιαφέροντα ερωτήματα του Gentleman. Ξαφνικά το θέμα έγινε πολυδιάστατο και απλά ο PaNo συνεχίζει το βιολί του. Κατά βάθος με ενδιαφέρει να δω που το παει ο PaNo και λαμβάνω μεγάλη ικανοποίηση όταν βλέπω σωστές απαντήσεις (παράδειγμα μπανάνας). Το δούλεμα τι το θέλετε ? Απλά δημιουργεί λάθος εντυπώσεις για εσάς προσωπικά και δίνει και τροφή σε άλλους να οργιάζει η φαντασία τους.

Δεν είμαστε ψώνια αγαπητέ και ούτε σημαίνει ότι με το να ασχολούμαστε με τον PaNo είμαστε κάποιου πνευματικού επιπέδου χαμηλού. Ζήτησες την γνώμη μου πάνω σε αυτά που διαβάζω. Η δική μου προσέγγιση στο θέμα συμβαδίζει με αυτή του Gentleman - χωρίς αυτό να σημαίνει πως υιοθετό τις απόψεις του. Άμα κουραστό από το θέμα θα αποχωρήσω, την γνώμη μου την έχω αγαπητέ. Δεν χρειάζεται όμωε να στερηθώ την όποια ικανοποίηση μου προσφέρει η όλη αντιπαράθεση. Αμα νιώσω πως χάνω την ώρα μου και πως υποτιμάω το πνευματικό μου επίπεδο, απλά θα αποχωρήσω...

Δεν ζητάω την αποχώρηση του αντίλογου. Αντιθέτος την απαιτώ γιατί θεωρώ πως υπάρχουν άτομα τα οποία μπορούν να δώσουν γνώση. Ακόμα και εσύ Βριλ μου έχεις δώσει πολλές απαντήσεις σε πράγματα που δεν κατανοώ (γι'αυτό και η αναφορά σε εμάς τους άσχετους από φυσικές επιστήμες) και χαίρομαι που υπερασπίζεις με πάθος την λογική (για όσους είναι Η λογική - μπορεί να είναι και η λογική ΜΟΥ, αλλά δεν έχει σημασία αυτό). Είναι λάθος όμως να ξεφεύγει η κουβλεντα σε ύβρεις, χαρακτηρισμούς και αφορισμούς. Δεν είναι θέμα ευγένιας Βριλ, δεν είμαστε δα και Μαρίες Αντουανέτες..... Χάνεται η ουσία όμως και η ουσία είναι στον διάλογο. Άμα δεν μπορείς να κάνεις διάλογο άσε τους άλλους να τον κάνουν. Δόξα τον Θεό υπάρχει και από αλλού η φωνή της "λογικής", είστε (είμαστε - δεν έχει σημασία) αρκετοί οι ορθολογιστές εδώ μέσα.

Δεν πρέπει να κλείσει έτσι το θέμα Βριλ και ΑΖΑΧ_ΧΑΖΑ, περιμένουμε τον PaNo να λέει τα δικά του και εσάς να αντιλέγετε. Για το καλό των παιδιών σας (μας) ΕΣΕΙΣ είστε που πρέπει να δίνετε το παράδειγμα και προπάντων να είστε η ήρεμη δύναμη του χώρου.

Μην το επεκτείνουμε προσωπικά σας παρακαλώ....

10/05/2006, 12:03:59
Βριλ δεν κατάλαβα γιατί ζητάς συγγνώμη.
Τι εννοείς με όσα λες, ότι άλλο έγραψε ο dim.kar άλλο διάβασα άλλο κατάλαβα?

Έγραψε για μία μέθοδο και την ονόμασε μέθοδος PaNo, δηλαδή γιατί να αντιληφθώ ότι δεν έχει γίνει ποτέ αυτό το post. Εγώ ξέρω μόνο ότι βλέπω, όλα τα υπόλοιπα περιέχονται σε αυτές τις θεωρίες που λένε ότι ο καθένας διαμορφώνει την πραγματικότητά του, δηλαδή μεταφράζει όπως επιθυμεί τα γεγονότα, τις απόψεις κάποιου, κ.λ.π.
Και ποιός θίχτηκε, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.

Βριλ πιθανόν η αλήθεια να είναι κάπου στη μέση.
Δες πως αντέδρασες, αμέσως χωρίς να εξετάσεις τι λέω και γιατί, χωρίς να ρωτήσεις, άρχισες να αναφέρεις παλιές καταστάσεις, κρίμα που δεν βλέπουμε κ.λ.π. Δηλαδή τι έκανες? Μετέφρασες τις κουβέντες μου κατά τα βιώματά σου και τα πιστεύω σου, κατά την δική σου κοσμοθεωρία. Εγώ που είμαι σε όλα αυτά? Που είναι τα λόγια μου?
Πουθενά, δεν υπάρχω. Άρα αφού είπες κάτι που δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα δηλαδή σε όσα εγώ είπα, γιατί δεν είπα αφού δεν με ρώτησες, διαμόρφωσες μία δική σου και υπέθεσες ότι είναι και δική μου.

Και κάτι τελευταίο, τι είναι αυτό το μήκος κύματος που λές? Α Βριλ σε λίγο θα αρχίσεις να μας λες και για τηλεπάθεια και δεν θα τ΄αντέξω!!!
Τώρα είδα ότι οραματίζεσαι κιόλας, δεν μου τα λες καθόλου καλά, βρε μπας και η παρέα με τον Γιάννη σε παρασύρει σε αυτές τις θεωρίες new age?
Αστειεύομαι βέβαια, μην τα πάρεις κατά γράμμα και μου τα σούρεις.

ΒρίλΜέλος
10/05/2006, 12:21:03
Σχετικά με το χέρι και το καυτό νερό.

Τι είναι πόνος.

Πόνος, έιναι μια πληροφορία που δέχεται ο εγκέφαλος, που το δίνει ένα σήμα, του χτηπάένα καμπανάκι, ότι το τάδε μέρος έχει κάποιο πρόβλημα και κάτι δεν πάει καλά.

Στο συγκεκριμένο παράδειγμα, του λέει
"Συναγερμός ! Το χέρι σου καίγεται. ΠΟΝΟΣ !"
Η αντίδραση είναι, το παίρνει το χέρι. Τα υπόλοια, οι φωνές κλπ είναι αυτό που λέμε "φυσική αντίδραση"

Λοιπόν.
Τι είναι αυτό που προκαλεί τον πόνο ?
Το ΓΕΓΟΝΩΣ, ότι βιολογικά το χέρι δεν αντέχει πάνω από 42 βαθμούς κελσίου. Πήζει η προτεϊνη, σταματά η κυκλοφορία, νεκρώνεται ο ιστός, πεθαίνει το μέλος. Αυτό. Και τίποτε άλλο. Δεν υπάρχει ούτε τεχνική να το ξεπεράσεις αυτό, ούτε τον πόνο να μην νοιώσεις, ούτε το χέρι σου να βάλεις στο νερό και να μήν καείς επειδή δεν το ξέρεις (αυτό είναι γελοίο) ούτε να αλλάξεις τη δομή του χεριού σου από διαλογισμό κλπ. Το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να πάρεις κάποιο ΑΝΑΛΓΗΤΙΚΟ, μια ουσία δηλ. που αδρανοποιεί τη μετάδοση του πόνου, αλλά αυτό δε σημαίνει οτι δεν θα καταστραφεί το μέλος, το χέρι στο παράδειγμα.
Σκεφτείτε το εμπειρικά, σε τραυματισμούς, ακρωτηριασμούς κλπ.

Τι μεταφέρεται μέσω DNA.
Μεταφέρονται πληροφορίες. Μεταφέρεται η πληροφορία, πώς θα χτιστούν τα κύτταρα, που αποτελούν τον οργανισμό. Τη δομή και τις ιδιότητες του κυττάρου. Του χεριού, του ποδιού, όλων των μερώ του σώματος.
Και του εγκέφαλου ? Ναι, και του εγκέφαλου. Περιέχει πληροφορίες που επιδρούν στο περιεχόμενο του εγκεφάλου ? Μάλλον όχι.
Εκτώς απο ορισμένες βασικές λειτουργίες, τις ασυνείδητες, όπως η αναπνοή, η αντίδραση στον πόνο κ.ά., άλλες πληροφορίες στο επίπεδο της ΛΟΓΙΚΗΣ και ΓΝΩΣΗΣ, όχι, δεν μεταδίδονται. Αυτές μεταδίονται από τους γονείς, στη φάση που το παιδί μαθαίνει από τους γονείς, είτε με διδαχή είτε από μιμηση συμπεριφοράς.

Αυτα, σε λίγες και απλοποιημένες γραμμές, σχετικά με το μύθο ότι μεταφέρεται η πληροφορία ότι θα καέι το χέρι από την ΕΜΠΕΙΡΕΙΑ των γονέων.

Επιμένω, άν δεν μας δόσει στοιχεία και αποδείξεις για το "συμβάν" της Αφρικής πρίν 100 χρόνια, το παράδειγμα που ανέφερε ο ΠαΝο θα το θεωρήσουμε ότι βγήκε από τη ΦΑΝΤΑΣΙΑ.

10/05/2006, 12:53:54
quote:

Επιμένω, άν δεν μας δόσει στοιχεία και αποδείξεις για το "συμβάν" της Αφρικής πρίν 100 χρόνια, το παράδειγμα που ανέφερε ο ΠαΝο θα το θεωρήσουμε ότι βγήκε από τη ΦΑΝΤΑΣΙΑ.

Συμφωνούμε 100% !!!!!!!!!!!

Επί την ευκαιρία, ανοίγω θέμα σχετικά με την διαφωνία που είχαμε σε θέματα παιδιών και "ευγένιας".....

Ελπίζω οι συμμετέχοντες από εδώ, να το διαβάσουν προκειμένου να μην διαμορφόνονται λάθος εντυπώσεις για την στάση κάποιων.

Ζητώ συγνώμη από τους συντονιστές άμα η κίνηση αυτή είναι αυθέρετη, δεν θέλω όμως να γεμίζουμε σελίδες άσχετες στο παρόν θέμα και να ξεφύγει η κουβέντα με την προσωπική μας διαφωνία.

το θέμα θα μπει στην Γενική Κατηγορία - Απόψεις και θα έχει θέμα "Μας διαβάζουν και παιδιά...."

ΒρίλΜέλος
10/05/2006, 13:05:30
quote:
DEN HKSERE OTI TO BRASTO NERO 8A TOY DHMIOYRGHSEI ENGAYMATA OYTE YPHRXE MESA STO PHSTEYW SYSTHMA TOY OTI MPOREI NA KAEI APO BRASTO NERO.
AYTO SHMAINEI OTI "PHSTEYWNTAS BLEPEIS" KAI OXI "BLEPWNTAS PYSTEYEIS". ETSI DHMIOYRGHTAI H PRAGMATIKOTHTA.....

Είπα πιο πάνω, ΓΙΑΤΙ όλο αυτό είναι λάθος και ότι είναι από τη φαντασία του.

Πάμε λιγο στο ΑYTO SHMAINEI OTI "PHSTEYWNTAS BLEPEIS" KAI OXI "BLEPWNTAS PYSTEYEIS". ETSI DHMIOYRGHTAI H PRAGMATIKOTHTA.....

Δεν δημιουργείται έτσι η πραγματικότητα. Η πραγματικότητα υπάρχει, και όσοι καταφέρνουν να την καταλάβουν, έιναι και αυτοί που επιβιώνουν.

Σκεφτείτε τι θα συμβεί άν
-πηδήξουμε μέσα στη φωτιά
-πηδήξουμε στον γκρεμό
-πηδήξουμε μεσα στον ωκεανό

Θα πούμε, "βλέποντας πιστεύεις" ή ότι έτσι δημιουργείται η πραγματικότητα ? Η πραγματικότητα είναι, ότι δεν είμαστε κατασκευασμένοι ούτε να μην καιγόμαστε, ούτε να πετάμε, ούτε να κολυμπάμε μέσα σε ωκεανούς.

Θέλετε παραδείγματα, για να καταλάβετε ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ λέει ο ΠαΝο ?

Πέρτε το πρωτο.
Είναι μια πόλη. Πάνω της πετάει ένα αεροπλάνο. Το αεροπλάνο αφήνει ένα μαύρο πράγμα, σαν κουτί, να πέσει. Οι κάτοικοι δεν ξέρουν τι είναι. Το κουτί ανοίγει και βγαίνει μια λάμψη, ένα κρότο, καπνό και χαλάει τον κόσμο.
Λοιπόν. Οι 50.000 άνθρωποι, που δεν ήξεραν ότι το αεροπλάνο ήταν αμερικάνικο και αφήνει μια ατομική βόμβα να πέσει στην ωραία πόλη τους, που τη λένε Χιροσίμα, κακώς εξαϋλώθηκαν επί τόπου. Αφού δεν ήξεραν τι είναι η ατομική βόμβα, δεν υπήρχε μέχρι τότε στο σύστημά τους, γιατί εξαϋλώθηκαν επί τόπου ? Θα μπορούσαν να πού τη βλακεία του ΠαΝο, "PHSTEYWNTAS BLEPEIS" KAI OXI "BLEPWNTAS PYSTEYEIS". ETSI DHMIOYRGHTAI H PRAGMATIKOTHTA.....
Το ίδιο θα μπορούσαν να πούν και οι 100.000 που πέθαναν μετά, το ίδιο και το DNA των παιδιών που γεννήθηκαν με παραμορφώσεις μετά κλπ κλπ.

Το πρόβλημα του ΠαΝο είναι ότι λέει διάφορες σοφιστείες, που λειτουργούν σε ένα επίπεδο πολύ πιο ... χαμηλό, από αυτό να διαμορφώνεις πραγματικότητες.

Θέλετε άλλο παράδειγμα, πω διαμορφώνεις πραγματικότητες ?

Πετάει ένα αεροπλάνο, πάνω από μια πόλη, και οι κάτοικοί της έχουν ειδοποιηθί ότι θα πετάξει ένα αεροπλάνο και θα πετάξει ένα μαυρο κουτί, που είναι μια ατομική βόμβα.
Πετάει λοιπόν το αεροπλάνο, αλλά αντί για αληθινή ατομική βόμβα, πετάει ένα μαυρο κουτί, που όταν φτάσει κάτω, ανοίγει, και πετάγεται από μέσα ένας φασουλής με ελατήριο, και γράφει "πλάκα σας κάναμε".
Γιατί λοιπόν δεν εξαϋλώθηκαν εππί τόπου 50.000 άνθρωποι, που ΞΕΡΟΥΝ και διαμόρφωσνα την πραγματικότητα βλέποντας (ένα κουτί) και πιστεύοντας (ότι θα γίνει ατομική έκρηξη) ?

Βλακείες, ΠαΝο. Βλακείες.

Τι είναι οραματισμός και πώς χτίζεις την πραγματικότητα.

Μπορείς να οραματιστείς κάτι και να το πετύχεις. Όπως ο αρχιτέκτονας οραματίζεται το κτήριο που ΘΑ χτίσει, ο κηπουρός τον κήπο που ΘΑ φτιάξει, ο αθλητής τις κινήσεις που ΘΑ κάνει...
Τίποτα από αυτά όμως δεν γίνεται από μόνο του, επειδή ΕΤΣΙ το οραματίστηκε !
Το οραματίζομαι δεν σημαίνει ότι η πραγματικότητα διαμορφώθηκε ΜΟΝΟ επειδή το ορματίστηκε κάποιος. Διαμορφώνεται ΙΣΩΣ, άν πετύχει η σκληρή δουλειά που πρεπει να ΚΑΝΕΙ ο αρχιτέκτονας, ο κηπουρός, ο αθλητής κλπ.

Αν κάποιος έχει ΧΑΣΕΙ την επαφή με την πραγματικότητα, ίσως να μην καταλαβαίνει και τι ακριβώς συμαβαίνει, και ίσως να νομίζει ότι όλα αυτά γίνονται από μόνα τους... Άραγε, άν οραματιστεί κάποιος μέσα στη νύχτα ότι ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ, θα αλλάξει την πραγματικότητα ? Ξημερώνει μέα στη νύχτα ? Ή απλά, έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα, έχει χάσει την επαφή με το χρόνο, και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ ότι έχεουν περάσει 7-8 ώρες μέχρι που ξημέρωσε.

Και μου λέτε να πάρω στα σοβαρά τον ΠαΝο ? Καλά, για χαζό με έχετε ?

O.E.A.Νέο Μέλος
10/05/2006, 13:13:30
Αγαπητέ Gentleman,
στην ερώτηση σου για το που βρίσκονται το σήμα εγκατάλειψης της ΟΕΑ καθώς και άλλα κείμενα της, η απάντηση είναι ότι πολλά από αυτά βρισκόταν στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη του ιστού Ε προ του 2004.
Οι συγκεκριμένοι υπολογιστές της ιστοσελίδας όμως κατασχέθηκαν παρανόμως από την ασφάλεια και μάλιστα στάλθηκαν προς εξονυχιστική εξέταση σε στρατιωτική βάση του εξωτερικού(!)...
Όπως φάνηκε δηλαδή, σε πολλούς με ανώτερη εξουσία δεν άρεσε καθόλου να ενημερώνονται οι Έλληνες από τα αναρτημένα κείμενα της ΟΕΑ σε σταθερό ιστοχώρο του διαδικτύου, καθώς και από άλλες αποκαλυπτικές πληροφορίες του Ιστού προ της παρανόμου κατασχέσεως.

Όσον αφορά για τον χριστιανισμό του εβραίου Σαούλ/Παύλου απορώ πραγματικά πως μπορεί κανείς να τον υπερασπίζεται γι'αυτά που έχει κάνει στην ανθρωπότητα και στον ελληνισμό...
Ξεχνάς τον μεσαίωνα και τους χιλιάδες φρικιαστικούς θανάτους την πυρά από την "ιερά εξέταση"; Τον Γαλιλαίο και τον Tζιορντάνο Μπρούνο;
Ξεχνάς το κλείσιμο των φιλοσοφικών σχολών, την κατάργηση των ολυμπιακών αγώνων, την δολοφονία της Υπατίας και την ολοκληρωτική καταστροφή των μεγάλων βιβλιοθηκών (Αλεξάνδριας και Σεραπίου);
Ξεχνάς μήπως τα στρατόπεδα θανάτου των εθνικών στην Σκυθόπολη;
Ή το ότι το όνομα "ΕΛ-ΛΑΣ" ήταν απαγορευμένο από την εκκλησία για 17 αιώνες επι ποινής θανάτου; (ακόμα και μέχρι σήμερα διαβάζονται τα αναθέματα εναντίον των ελλήνων από την εκκλησία)
Η ότι η εκκλησία πρόδοσε τη χώρα με την πτώση της Κωνσταντινούπολης εκτός κι αν δεν έχεις ακούσει για τον "περιορισμό"(εγκλεισμό σε μοναστήρια) των 350,000 αντρών που ήθελαν να την υπερασπίσουν αλλά τους αναθεμάτισαν οι παπάδες και δεν τους άφησαν...
Η το σύνθημα των παπάδων "ήταν θέλημα Θεού=Γιαχβέ η πόλη να τουρκέψει"
Ή ότι η εκκλησία δεν έχασε ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ προνόμιο από τους Τούρκους και μάλιστα παπάδες έλεγαν όταν με ρωτάνε τι είμαι δηλώνω "εγώ είμαι Χριστιανός, όχι Έλληνας" και τους άφηναν αμέσως ήσυχους...
Η στο σημείο που η εκκλησία πρόδοσε ΞΑΝΑ τη χώρα και κατέπνιξε στο αίμα την Ελληνική επανάσταση του 1750, καταδίδοντας οι παπάδες τους τότε οπλαρχηγούς στους Τούρκους (τους είπαν ότι δε γίνεται τίποτε και να γυρίσουν οι οπλαρχηγοί στα σπίτια τους, όπου και τους περίμεναν οι Τούρκοι)...
Η τον ΑΦΟΡΙΣΜΟ της επανάστασης του 21 από το πατριαρχείο...
Μετά τα άνωθεν, πώς περιμένεις να δω έγω ή οποιοσδήποτε άλλος αντικειμενικός κριτής το Χριστιανισμό και τους προπατορές του (ιουδαισμό); Και ανέφερα μόλις τη νεωτέρα ιστορία... γιατί εάν γυρίσω και πιο παλιά, βλέπε Ξέρξη & Εσθηρ εξτρατείες κατά της Ελλάδος, Μακαβαίους, δολοφονία Μεγάλου Αλεξάνδρου... ή και ακόμη πιο πίσω... άστα........

«ΑΔΕΛΦΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,

Η Ο.Ε.Α. ΩΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΥΛΩΝ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥ-ΦΟΡΕΩΣ ΤΟΥ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΪΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΜΟΝΟΥ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΪΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΠΑΓΙΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ" ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΩΣ ΕΘΝΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟ 147 Π.Χ. ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

ΤΟ 147 Π.Χ. ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΚΡΟΝΙΩΝ Ή SATURN Ή SAVITURN Ή SAVIT SAVACTH Ή SAVAT Ή SAVAT, ΚΑΤΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΩΣ ΣΑΦΩΣ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ, ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΩΜΑΪΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ.

ΤΟ 300 Μ.Χ. Η ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΕΙ ΤΟΝ ΡΩΜΑΪΚΟ ΖΥΓΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΤΑ ΚΡΟΝΙΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΡΟΔΩΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΚΡΟΝΙΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΡΩΜΗΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΜΕΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΡΟΝΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ (ΧΡΙΣΤΟΥ) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ "ΝΕΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝG" ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΤΑΝ ΩΣ "ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ" ΤΟΥ ΑΡΧΕΤΥΠΟΥ ΚΡΟΝΟΥ (ΓΙΑΧΒΕ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΣΜΟΥ), ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ.

ΤΟ 324 Μ.Χ. Ο ΡΩΜΑΙΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΡΩΜΑΪΚΗΣ ΤΕΤΡΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ, ΤΗΝ ΡΩΜΑΪΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΜΕ ΣΦΑΓΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟ "ΝΕΟ MARKETING" ΤΟΥ ΚΡΟΝΙΟΥ ΥΙΟΥ (ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ). ΑΠΟ ΤΟ 70 Μ.Χ. ΕΩΣ ΤΟ 324 Μ.Χ. ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΠΑΡΟΙΚΙΩΝ "ΕΚΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΘΕΝΤΑ" ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΡΑΒΒΙΝΩΝ ΠΡΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ "ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΤΟ 525 Μ.Χ. Ο ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΣ (ΑΠΟ ΓΕΝΟΒΑ ΙΤΑΛΙΑΣ) ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΚΩΝ/ΛΕΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΕΚ ΘΕΜΕΛΙΩΝ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΑΦΡΙΚΗΣ, ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ. ΟΙ ΔΙΑΣΩΘΕΝΤΕΣ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΣΙΚΗ ΑΥΛΗ. ΑΦΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ "ΕΛΛΗΝ" ΚΑΙ "ΕΛΛΑΣ", ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ, ΑΝΑΚΥΡΗΣΣΟΝΤΑΙ ΩΣ "ΔΑΙΜΟΝΙΚΑ" Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ, ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΥ (ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ) ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΟΝΟΘΕΪΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥ (ΔΙΟΤΙ ΑΠΡΟΣΙΤΟΥ) ΘΕΟΥ. (ΘΕΟΣ ΦΑΝ Ή ΦΑΝΗΣ Ή ΕΜ-ΦΑΝ-ΙΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕΣΩ ΟΡΑΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ). ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΕΛΕΩ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΤΟ 1450 ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟ-ΡΩΜΑΙΩΝ ΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΒΕΝΕΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΔΙΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. ΤΟ 1453 ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΛΗ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ ΕΝΩ ΔΙΔΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΣΤΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΥΛΩΝ ΝΑ "ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ ΕΣΩΘΕΝ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΨΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΕΞΩ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ" ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ. ΔΥΟ ΕΤΗ ΕΝΩΡΙΤΕΡΑ Ο ΕΒΡΑΙΟ-ΙΤΑΛΟΣ ΓΕΝΝΑΔΙΟΣ ΩΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΚΩΝ/ΛΕΩΣ ΔΙΕΔΙΔΕ ΟΤΙ "ΛΟΓΩ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΝ Η ΠΟΛΙΣ ΜΕΛΛΕΙ ΦΘΑΡΗΝΑΙ", ΔΙΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΑ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ. Ο ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΜΟΙΩΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΩΣ ΚΡΟΝΙΟΝ ΥΙΟΝ ΤΟΥ ΚΡΟΝΙΟΥ ΑΛΛΑΧ (ΕΒΡΑΪΣΤΙ ΕΛΛΟΧ Ή ΕΛΛΟΧΙΜ).

ΤΟ 1750 Μ.Χ. Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΝΕΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΖΥΓΟΥ, ΑΛΛΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΟΠΛΑΡΧΗΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑΤΟΛΥΛΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ. ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΦΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

ΤΟ 1810 ΕΩΣ 1821 Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΩΡΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΝΕΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΑΦΟΡΙΖΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Η ΝΕΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗΔΕΣ Κ.Λ.Π. ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ-ΒΑΥΑΡΟ ΟΤΤΟ GLUXBERGER (ΟΘΩΝΑ) ΩΣ ΑΝΩΤΑΤΟ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΤΑΝ Σ΄ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ.

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΟ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΛΟΓΙΩΤΑΤΟΥΣ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΕΚ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑΣ, ΕΝΩ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ή ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ. Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ "ΣΥΝΤΡΙΜΜΑ" ΤΩΝ ΕΛΠΙΔΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΙΑΚΥΡΗΣΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΩΣ ΑΠΟΤΥΧΟΥΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ GLUXBERGER ΣΥΡΕΤΑΙ ΙΣΟΒΙΩΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ". ΟΜΟΙΑ ΤΥΧΗ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ, ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΑΥΑΡΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΑΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΣΤΑ (ΒΑΥΑΡΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ).

ΤΟ 1910 Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΥΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ "ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ" ΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟ (ΕΒΡΑΪΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ VENISAL Ή VENISTHAL ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΣ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ VISENTHAL). Ο VENISTHAL ΕΝ ΜΕΣΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΝΔΟΧΩΡΑ, ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟΦΟΔΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΠΡΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ "ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ" ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ-ΒΑΥΑΥΡΟ ΒΑΣΙΛΗΑ CONSTANTIN GLUXBERGER, ΠΡΟΚΥΡΗΣΣΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΙΣ ΧΑΝΕΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΜΕ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΝΥΜΦΕΥΕΤΑΙ ΕΒΡΑΙΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ "ΣΥΖΥΓΟΝ" ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΓΙΑ ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΙΣ ΙΝΔΙΕΣ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ "ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΝ ΑΔΕΛΦΟΝ" ΤΟΥ VENISTHAL ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ".

ΤΟ 1974 ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΥΡΗΣΣΕ "ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ", Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΚΕΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

ΤΟ 1987 Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟ "ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ" ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΕΠ, ΗΤΟΙ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ, ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΡΗΣΑΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ (ΑΓΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ!!!) ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1453-1821, ΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΕΙΣΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 300 Μ.Χ. ΕΩΣ ΚΑΙ 1821. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΓΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ 67% ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ, ΤΟ 67% ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΤΒΑ, ΤΟ 67% ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ, ΤΟ 67% ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ, ΚΑΙ ΤΟ 67% ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, "ΑΔΙΚΩΣ" ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΜΑΧΗΤΙ.»

ΠΗΓΗ: Ο.Ε.Α. - "ΑΜΑΧΗΤΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ", 31 ΜΑΪΟΥ 1988, σελ. Ζ 29-30

10/05/2006, 14:01:22
quote:

Medtech θα σου πω το εξής δεν μπορείς να στριμώξεις έναν πραγματικό εσωτεριστή γιατί από την δουλειά που έχει κάνει μόνος του, αυτός και ο εαυτός του, δεν παρασύρεται και δεν έχει έντονες συναισθηματικές εξάρσεις.

Δεν μπορω να ΜΕΤΑΠΕΙΣΩ εναν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟ εννοείς.Αλλά εγω δεν αναφέρθηκα στο να μεταπείσω.Αναφέρθηκα στο στριμώξω με επιχειρήματα.Και στριμώχνεστε πολύ ευκολα,ιδίως όταν πάτε να επενδυσετε τις ιδέες σας με ενα ψευδοεπιστημονικό μανδύα.

Δες πόσο ωραία (και εύκολα) στριμωχνεται ο PANOS (XEXEXE):

ΠΑΝΟΣ:Επιχειρει αιτιολογηση των ιδεων του με παράθεση ανεκδοτης μαρτυρίας (κοινό χαρακτηριστικο των εσωτεριστων):

quote:
.
PRIN 100 XRONIA BRE8HKE SE ZOYNKLA THS AFRIKHS ENA 12XRONO AGORI POY KATAFERE NA EPIBIWSEI KAI NA MEGALWSEI METAKSY PI8HKWN. DEN MHLOYSE KAMIA GLWSSA OMWS EIXE APOLYTH EPIKHNWNIA ME TA ZWA.
FILOKSENOYMENOS SE MIA EPAYLH APO THN PRWTH KIOLAS MERA ARXHSE NA TRYGIRHZEI KAI NA EPEKSERGAZETAI OTIDHPOTE APO PERIERGIA. KAPIA STHGMH PHGE STHN KOYZINA KAI ENA MAGHRAS EBRAZE MHLA GIA NA FTIAKSEI MHLOPHTA.TO PAIDI KSEREI TO NERO KSEREI TO FROYTO ETSI LOIPON BAZEI TO XERI MESA STHN KATSAROLA KAI PERNEI ENA MHLO.DEN KAHKE GIATI DEN HKSERE OTI TO BRASTO NERO 8A TOY DHMIOYRGHSEI ENGAYMATA OYTE YPHRXE MESA STO PHSTEYW SYSTHMA TOY OTI MPOREI NA KAEI APO BRASTO NERO.
AYTO SHMAINEI OTI "PHSTEYWNTAS BLEPEIS" KAI OXI "BLEPWNTAS PYSTEYEIS". ETSI DHMIOYRGHTAI H PRAGMATIKOTHTA.....

LOVE AND LIGHT
PaNo

Εδω υπενθυμίζοντας απλά ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΦΛΑΜΠΕ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΛΑΜΠΕ,του κανεις σκόνη το επιχείρημα του.Αλλαξε γνώμη o ΠΑΝΟΣ?Εκατσε να σκεφτεί αυτό που του ανέφερα?ΟΧΙ.Που αποδεικνύει οτι τα αληθινά κλειστα μυαλά ειναι ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΠΙΣΤΟΙ.

Eπιπλεον μη με κανεις να γελάω λεγοντας μου οτι ο εσωτεριστης δεν θα στριμωχτει επειδή... δεν εχει συναισθηματικες εξάρσεις.Το στρίμωγμα του δεν εχει σχέση με το αν είναι ήρεμος ή όχι.Τωρα αν εννοεις οτι ο πιστος δεν στριμωχνεται με την εννοια οτι δεν αλλαζει γνωμη όσες αποδείξεις και αν του φερεις και οσα λογικα επιχειρηματα και εαν του παραθέσεις θα συμφωνησω απόλυτα.Επιπλεόν πολλοι εσωτεριστές ειναι απόλυτα ικανοι για συναισθηματικές εξάρσεις και ιδιως οταν τους υποδεικνυεις το διάτρητο των πιστεύω τους(ή ακομα και εαν απλά διαφωνησεις...)

quote:
Διαβάζω ότι δεν πιστεύεις πως εμείς διαμορφώνουμε την πραγματικότητά μας, και λέω καλά κάνεις ίσως να έχεις δίκιο. Εσύ ως medtech δεν έχεις καμμία απόδειξη γι΄αυτό εγώ ως pyramid έχω κάποιες αποδείξεις, ναι μπορεί να είναι συμπτώσεις μπορεί όμως και να μην είναι. Δεν με ενδιαφέρει να πείσω εσένα ούτε κανέναν άλλον για του λόγου μου το αληθές.

Πιστευω με βαση την εμπειρία χιλιάδων χρόνων της ανθρωπινης ιστορίας,με βάση τα διδαγματα της νευρολογίας αναφορικά με τις ικανότητες του ανθρωπινου εγκεφαλου,της φυσικής,των πειραματων που εγιναν και απέρριψαν την ιδεα του mind over matter οτι δεν μπορουμε να αλλάξουμε πραγματικότητα με αλλαγή της συνείδησης.

Κάποιοι νομιζαν οτι με την δυναμη του μυαλου (με διαλογισμο κτλ) μπορείς να αλλάξεις τον κόσμο,να ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και φυσικά την πάτησαν επειδη η πραγματικότητα χρειάζεται ΠΡΑΞΕΙΣ για να αλλάξει.Το περισσότερο που καταφεραν ειναι μια γνωστική παρερμηνεία της πραγματικότητας (κοινώς να ζούν στον κόσμο τους).Μπορούμε να κανουμε και πειραματα αν θες αν και νομιζω οτι απλά η εμπειρια και h χρηση του του κοινού νου δείχνει οτι οσο και εαν διαλογιστεις,ο κοσμος θα συνεχίζει ανεπηρέαστος απο την δική σου νοητικη προσπάθεια αλλαγης του.

ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ/ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ.

quote:
Οι δικές σου παρατηρήσεις είναι διαφορετικές και σε οδηγούν στην αντίθετη άποψη από μένα, και να μου πεις «να pyramid αυτές είναι οι αποδείξεις μου, πίστεψε», δεν θα καταφέρεις κάτι γιατί είναι μόνο δικές σου, δεν μπορώ να γίνω εσύ.

Πολυ μεταμοντερνιστική αντίληψη.Υπάρχει μια πραγματικότητα ανεξάρτητη απο την αντίληψη την δική σου ή την δική μου.Το αν εσυ αρνεισαι να δεχτεις τις έγκυρες αποδείξεις,αυτό είναι άλλο ζήτημα.

quote:
Λες ότι προσπαθείς να δείξεις στους άλλους κάποια πράγματα, μα πως θα τα δούν εάν δεν καταφέρεις πρώτα να σε ακούσουν? Δεν έχει σημασία εάν γράφει κάποιος κατεβατά δεν έχει σημασία εάν λέει τα σωστότερα πράγματα που μπορεί να υπάρξουν, τα πιό σοφά, σημασία έχει να βρει τον τρόπο να μιλήσει στον άλλον έτσι ώστε να τον ακούσει. Όταν λοιπόν τον ακούσει μετά πιθανόν να βοηθηθεί από όσα άκουσε, και πάλι όμως δεν είναι κάτι σίγουρο.

Δεν είμαι διπλωμάτης PYRAMID.Δεν χαιδεύω αυτιά.Το αν δεν με ακούσουν κάποιοι επειδη ειμαι ωμή και άμεση και κάνω κομάτια τις παραισθησεις τους είναι δικό τους πρόβλημα.Πρέπει να μου αναγνωρίσεις όμως οτι παρόλη την ωμότητα μου,παραθέτω επιχειρήματα και δεν περιγελω απλα τις ιδεες που θεωρω γελοίες.

quote:
Μεγάλη σημασία έχει και το κίνητρο που σε κάνει να θέλεις να δείξεις κάποια πράγματα στον άλλον. Το κάνεις από αγάπη, από ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο, το κάνεις για να ξορκίσεις δικά σου φαντάσματα, το κάνεις για να επιβεβαιωθείς, κ.λ.π. Ποιό είναι το σωστό κίνητρο και για σένα και για τους άλλους? Και άντε και βρίσκουμε το σωστό κίνητρο αυτό κιόλας σημαίνει ότι εμείς κινούμαστε από αυτό?

Σε αυτό απαντω:

1.Η ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ.

2.Ωρες ώρες έχω την εντυπωση οτι οι εσωτεριστες πιστευουν οτι οι επιστήμονες ειναι ψυχροί υπολογιστες,επειδη χρησιμοποιούν την λογική και όχι την διαίσθηση για να λύσουν τα προβλήματα.Σε αυτη την περίπτωση θυμησου:

α)πολλούς εσωτεριστες που εκμεταλευτηκαν τους οπαδούς τους

β)τους επιστημονες που σε όλα τα πεδία,έφεραν ανακούφηση στα βασανα του κόσμου με τις ανακαλύψεις τους.

quote:
pyramid

Διαβάζω ότι δεν πιστεύεις πως εμείς διαμορφώνουμε την πραγματικότητά μας, και λέω καλά κάνεις ίσως να έχεις δίκιο.

ισως να εχει και αδικο...

αυτο που βιωνουμε μεσα απο τις αισθησεις το αναπαραγει ο εγκεφαλος - δεν ειναι τρυπες τα ματια μας μεσα απο τις οποιες κοιταμε "εξω" - η πραγματικοτητα που βιωνουμε ειναι αποτελεσμα ηλεκτροχημικων αντιδρασεων των νευρωνων του εγκεφαλου

αυτο που βιωνουμε μεσα απο τις αισθησεις το αναπαραγει ο εγκεφαλος - δεν ειναι τρυπες τα ματια μας μεσα απο τις οποιες κοιταμε "εξω" - η πραγματικοτητα που βιωνουμε ειναι αποτελεσμα ηλεκτροχημικων αντιδρασεων των νευρωνων του εγκεφαλ

Mην μπερδεύεις την ΕΡΜΗΝΕΙΑ της πραγματικότητας απο τον εγκέφαλο με την ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ διαμόρφωσης πραγματικότητας.Ο PanoS ισχυριζεται ΟΤΙ αν ενεργοποιήσουμε την συνείδηση μας με διαλογισμο θα μπορέσουμε να αλλάξουμε την πραγματικοτητα με την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ.ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ=ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΗΛ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΑΓΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.Ισχυρίζεται οτι αν πιστεψεις οτι θα γίνεις θεός θα γίνεις.Οτι αν δεν γνωρίζεις οτι θα καεις,δεν θα καείς!Κατάλαβες?

Η αποψη αυτη εκτός οτι ειναι παντελως λανθασμένη είναι και επικίνδυνη.Γιατι φυσικά οδηγεί στον παθητικισμο:Μμμ σαπισε το δόντι μου δεν θα παω στον οδοντίατρο απλα θα πείσω τον εαυτό μου οτι δεν εχει σαπισει και το δόντι θα γινει καλά.Μμμ την χώρα την κυβερνουν ανικανοι και διεφθαρμενοι?Δεν χρειάζεται να κάνω κάτι για να αλλαξει η κυθβέρνηση απλα θα κάτσω σπίτι και θα πείσω τον εαυτο μου οτι οι κακοι θα φυγουν μακρια και έτσι θα γίνει...

quote:
ενα μερος απο αυτο το αγνωστο μπορει να το συλλαβει ο ανθρωπινος εγκεφαλος στις σπανιες περιπτωσεις που λειτουργει ολιστικα, σαν αισθητηριο οργανο ο ιδιος - ειναι αυτο το μερος της πραγματικοτητας που αποκαλουν εσφαλμενα μεταφυσικο, παραφυσικο, υπερφυσικο - εγω το λεω Αγνωστο μερος της Φυσης

Απολυτα λανθασμενη αντίληψη.Η αισθηση χρειάζεται απαραίτητα κάποιο αισθητητηριο όργανο πχ η άισθηση της όρασης τον οφθαλμό,η ακοή το αυτί κτλ. για να λάβει χώρα.Που ειναι λοιπόν τα αισθητήρια όργανα των υποτιθέμενων υπερφυσικων αισθήσεων?

Να σου υπενθυμισω επίσης οτι όλα τα πειραματα που εγιναν απέτυχαν να δείξουν την ύπαρξη υπερφυσικων δυνάμεων και εξωαισθηριακων αντιλήψεων.

quote:
το παιδακι εχει αγνοια και φυσικα θα καει - οι αναστεναρηδες μπαινουν στα καρβουνα σε εκστατικη κατασταση που οφειλεται στην πιστη και στην ολη διαδικασια της προετοιμασιας που ξεκινα πολλες μερες πριν τα αναστεναρια

Και παλι λάθος.Η ακαια των αναστεναρηδων δεν εχει τίποτα το υπερφυσικό.

Κάποιες απο τις αιτίες συνοπτικα:

-η στάκτη αποτελει καλο μονωτικο απέναντι στην θερμοκρασία

-περπατανε με ειδικό τροπο-δεν τρέχουν γιατι τότε κινδυνευει το πέλμα να περάσει μεσα απο το μονωτικό στρώμα της στάκτης και να γίνουν φλαμπέ ακουμπωντας την επιφάνεια των καρβούνων

-υπάρχουν ουσίες για να αλειψεις το πέλμα σου και να μην καεις καθόλου

κτλ

Δεν ειναι λοιπόν ζητημα mind over matter αλλά εφαρμογης απλών κανόνων της φυσικής.

quote:
Βρε Johnie βρήκες το πιό ακατάλληλο άτομο για να αναφέρεις την εισβολή, δεν ξέρω τίποτα από υπολογιστές, server και τα συναφή και βέβαια δεν χρειάζεται να πω ότι οι Δρακονιανοί δεν είναι η ειδικότητά μου, φαίνεται η ασχετοσύνη μου. Εμένα μου άνοιγαν κανονικά οι σελίδες, λογικά λόγω της ώρας που μπήκες θα έπρεπε να ανοίγουν γρήγορα, κάνε μιά ερώτηση στα τεχνικά θέματα για να σε κατατοπίσουν

Χιουμορ κάνει.Η ιστοσελίδα ανοιγει με δυσκολία την ώρα που ποστάρουν πολλοί ταυτόχρονα σε αυτην.

quote:
Dim.kar μένω έκπληκτη, που το λέει αυτό ο PaNo, για βοήθα λίγο να βρω το μήνυμά του. Είναι δυνατόν να γράφει ότι θα οραματιστεί τα καλώδια και θα πραγματοποιηθεί το δίκτυο????????

Ναι αυτη ειναι η μέθοδος του PANOS.Απλα οραματισου οτι θα κερδισει ο Παναθηναικος και θα κερδίσει!(το είπε και αυτο!!!!!).

quote:
αν δεν κανω λαθος καπου ο πανο ειπε οτι το dna αποθηκευει και μεταφερει στον απογονο πληροφοριες

στην συνεχεια μας ειπε οτι ενα παιδι που δεν ηξερε οτι το νερο που ειναι καυτο θα του καψει το χερι εβαλε το χερι του μεσα και δεν επαθε τιποτα

η ερωτηση μου ειναι απλη
οι γονεις του παιδιου δεν ειχαν δωσει κληρονομια στο παιδι τους μεσο του dna την πληροφορια αυτη;;

Χαρακτηριστικο της ψευδοεπιστημης είναι οτι πέφτει σε αντιφάσεις ακόμα και μέσα στα πλαίσια των ίδιων της των όρων...(απο το αρθρο αναφορικα με τα χαρακτηριστικα της ψευδοεπιστήμης).

Μην περιμένεις τον PANOS να σου απαντησει.Δεν τον ενδιαφερει να βρει την αλήθεια,δεν καθεται να σκεφτει τις αντιφάσεις.Αλλά καλα κανεις και το αναφέρεις για να μαθαίνουν και οι άλλοι (αν ενδιαφερονται να μάθουν).[/blacκ]

quote:
Medtech χθες ξέχασα να απαντήσω στην ερώτησή σου σχετικά με τα αστεράκια που έβαλα στο post που έγινε η επέμβση.

Τα 2 ονόματα υπήρχαν κάτω από ένα συγκεκριμένο κείμενο μαζί με το όνομα του υπογράφοντος του κειμένου και με χαρακτηρισμό από εσένα ως άτομα της ίδιας συνομοταξίας. Το ότι πιθανόν, δεν το ξέρω εάν ισχύει, ξεκινάνε όλοι από κάποια κοινή σκέψη δεν σημαίνει ότι είναι και της ίδιας συνομοταξίας, δεν σημαίνει ότι όλοι λένε τα ίδια.

[black]ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΣ!

Επισης EINAI ατομα της ιδιας συνομοταξιας με την εννοια οτι πιστεύουν σε ενα μυθικο παρελθον οπου οι Ελληνες είχαν υπερόπλα.

Επίπροσθετως οι Φουρακης και οι e-e-e.gr εχουν ξεκαθαρα ναζιστικες-ρατσιστικες αντιλήψεις.(οι Ελληνες ειναι ανωτεροι,οι Εβραιοι η/και οι Κινεζοι (ελεος!) μας μισουν κτλ).

Αντε λογοκρινε και αυτό.

Edited by - medtech on 10/05/2006 14:33:28

IAΠΕΤΟΣΝέο Μέλος
05/07/2004, 11:00:06
Στη Νέα Ζηλανδία η κυβέρνηση πρόσφατα θέσπισε ένα νόμο που απαγορεύει στο κοινό την είσοδο που έχει κηρυχθεί «αμφισβητούμενη αρχαιολογική ζώνη». Αυτή η ιστορία παρουσιάστηκε στο βιβλίο του Mark Doutre (Μαρκ Ντουτρέ) «Αρχαία Κελτική Νέα Ζηλανδία – Ancient Celtic New Zealand».
Εντούτοις, πρόκειται για μια ακόμη περίπλοκη συνωμοσία. Οι επιστήμονες που προσπαθούν να προστατεύσουν τις «καθαγιασμένες» θεωρίες τους, ενώ προάγουν τις σταδιοδρομίες τους, δεν είναι οι μόνοι που θέλουν τα χειροποίητα αντικείμενα και τα στοιχεία να αποκρύπτονται. Εδώ είναι που η κατάσταση βρωμάει.
Το δάσος Waipoua (Βαϊπούα) κηρύχθηκε αμφισβητούμενη περιοχή στη Νέα Ζηλανδία επειδή μία αρχαιολογική σκαπάνη έφερε στοιχεία ενός μη πολυνησιακού πολιτισμού που προηγήθηκε των Μαορί – ένα γεγονός με το οποίο η φυλή δεν ήταν ευτυχής. Έμαθαν την έκβαση των ανασκαφών προτού τα μάθει το κοινό και παραπονέθηκαν στην κυβέρνηση. Σύμφωνα με τον Doutre, το αποτέλεσμα ήταν «ένα επίσημο αρχειακό έγγραφο, το οποίο εμφάνισε σαφώς την πρόθεση από τα κυβερνητικά τμήματα της Νέας Ζηλανδίας να παρακρατηθούν οι αρχαιολογικές πληροφορίες από τη δημόσια διερεύνηση για 75 έτη».
Το κοινό πήρε μυρωδιά τη γελοία προσπάθεια αλλά η κυβέρνηση αρνήθηκε τον ισχυρισμό. Εντούτοις, τα επίσημα έγγραφα εμφανίζουν ότι ένας αποκλεισμός έχει επιβληθεί στην περιοχή. Ο Doutre είναι σπουδαστής της ιστορίας και της αρχαιολογίας της Νέας Ζηλανδίας. Λέει ότι ενδιαφέρεται επειδή τα χειροποίητα αντικείμενα αποδεικνύουν ότι υπήρξε ένας πολιτισμός, που προηγήθηκε των Μαορί, λείπουν από τα μουσεία. Ρωτά τι συνέβη σε διάφορα μη συμβατικά αρχαιολογικά ευρήματα:
«Πού βρίσκονται τα αρχαία ινδοευρωπαϊκά δείγματα τρίχας (κυματιστή κόκκινη καφετιά τρίχα), που λήφθηκαν αρχικά από ένα πέτρινο καταφύγιο κοντά στο Watakere (Βατεκέρε), τα οποία εκτίθονταν στο Μουσείο Ανάμνησης του Πολέμου, στο Όκλαντ, για πολλά χρόνια; Πού είναι ο γιγαντιαίος σκελετός που βρέθηκε κοντά στο Mitimari (Μιτιμάρι)»;
Η περίπτωση των μούμιων της ερήμου Takla Makan (Τάκλαν Μακάν) στη Δυτική Κίνα είναι ένα άλλο παράδειγμα αυτού του φαινομένου. Στη δεκαετία του ’70 και τη δεκαετία του ’80, ένας χαμένος λευκός πολιτισμός ξεθάφτηκε ξαφνικά στην Κίνα. Το ξηρό περιβάλλον συντήρησε τα υπολείμματα ξανθών, γαλανομάτηδων ανθρώπων που έζησαν στην προδυναστική Κίνα. Φορούσαν ζωηρόχρωμες τηβέννους, μπότες, γυναικείες κάλτσες και καπέλα. Οι Κινέζοι δεν ήταν ευτυχείς με αυτήν την αποκάλυψη και απέκρυψαν το αινιγματικό εύρημα, παρόλο που βρέθηκαν και Ασιάτες θαμμένοι παράλληλα με τις καυκάσιες μούμιες.
Ο αρθρογράφος του περιοδικού «Νational Geographic» (Νάσιοναλ Τζεογκράφικ) Thomas B. Allen (Τόμας Άλεν), έγραψε σε ένα άρθρο του το 1996 για την ανακάλυψή του, ένα σπασμένο κεραμικό αγγείο που έφερε ένα δακτυλικό αποτύπωμα του αγγειοπλάστη. Όταν ζήτησε εάν θα μπορούσε να πάει το κομμάτι σε έναν ανθρωπολόγο, ο Κινέζος επιστήμονας ρώτησε εάν «θα ήταν σε θέση να πει εάν ο αγγειοπλάστης ήταν λευκό άτομο». Ο Άλεν είπε ότι δεν ήταν βέβαιος, και ο ανώτερος υπάλληλος έβαλε στην τσέπη το τεμάχιο και απομακρύνθηκε σιωπηλά. Φαίνεται ότι πολλά πράγματα παίρνουν το δρόμο των επιστημονικών ανακαλύψεων και αποκαλύψεων.
Φυσικά, ανάλογα παραδείγματα υπάρχουν πάμπολλα, εδώ αναφέρονται δυο ενδεικτικά. Η ιστορία της φυλής μας δεν είναι τόση σύντομη, όσο θα ήθελαν ορισμένοι κύκλοι.
RinpocheΝέο Μέλος
05/07/2004, 15:27:21
Καλά το ξανθοί να το δεχτούμε, το γαλαζομάτηδες όμως που το ξέρουν;;;

05/07/2004, 16:55:57
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΙΑΠΕΤΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΑΥΤΟ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ Η ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ.

ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ?
ή ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ????

ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΟΓΟΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΙ ?????
ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ ΠΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΖΕΙ ΤΩΡΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ????

ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΟΓΟΙ ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ...

ΠΑΝTΩΣ ΦΙΛΕ ΙΑΠΕΤΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ.

ΦΙΛΕ Rinpoche ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΟΥΜΙΑΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

VIKINGΜέλος
05/07/2004, 17:02:39
Γεια σου φιλε Ιαπετε.Πολυ ενδιαφερον αυτα που παραθετεις.Τελικα ισως υπαρχουν πολλοι περισσοτεροι χαμενοι πολιτισμοι που ενδεχομενως καποιες ανασκαφες θα επιβεβαιωσουν την υπαρξης τους.Ολοι μιλανε για την Ατλαντιδα,ομως φαινεται οτι ισως υπαρχουν πολλοι περισσοτεροι χαμενοι πολιτισμοι,υπαρχουν καποιες σοβαρες ενδειξεις για αυτο.

junk95Μέλος
05/07/2004, 19:35:48
quote:

ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ Η ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ.

Πράγματι. Το ίδιο πιστεύει και ο Doutre:
"
Whether we like it or not the whole matter of Treaty Settlements, the imposition of Maoritanga in Schools, in Public ceremonies and the like, are simply the introduction of bondages to, and a dwelling in the past. It is a negative and demonic revolution that is driving New Zealanders overseas in their thousands, to places like Australia. The media and various Government agencies, even Parliament itself, seem to be governed by negative forces that are corroding and destroying the spiritual and social infrastructure of New Zealand society. A growing maudling, apathetic, un-Godly, Dark-Age and insecure society is threatening to engulf our nation.
"

για να θυμηθώ και το savoir vivre του site:
"είτε μας αρέσει, είτε όχι, το όλο ζήτημα των Συνθηκών (αναφέρεται σε συνθήκες που δίνουν αυξημένα δικαιώματα στους Μαορί), η επιβολή της γλώσσας των Μαορί στα σχολεία, τις δημόσιες τελετές κλπ, είναι πολύ απλά η εισαγωγή δεσμών και επιστροφή σε θεσμούς του παρελθόντος. Είναι μία αρνητική και δαιμονική επανάσταση, που διώχνει τους Νεοζηλανδούς μακριά, σε μέρη όπως η Αυστραλία. Τα Μέσα και διάφορες Κυβερνητικές Υπηρεσίες φαίνεται πως κυβερνούνται από αρνητικές δυνάμεις που διαβρώνουν και καταστρέφουν την πνευματική και κοινωνική υποδομή της Ν. Ζηλανδίας. Μία ραγδαία αναπτυσσόμενη σκοτεινή, αθεϊστική και τρισάθλια Μυστική Εταιρεία απειλεί να καταπιεί το έθνος μας"

Για όποιον δεν κατάλαβε, ο κύριος Doutre είναι πολύ κατά του να δίνονται δικαιώματα στους ντόπιους κατοίκους της Νέας Ζηλανδίας. Έτσι έκατσε και "απέδειξε" ότι η Άρια Φυλή είχε καταλάβει τη Νέα Ζηλανδία πριν 500.000 χρόνια μέχρι που ήρθαν οι κακοί Μαορί και τους έκαναν (τους καλούς Άριους) σκλάβους τους. Και "υπάρχουν" πάρα πολλά στοιχεία για το αντίθετο, αλλά η σκοτεινή συνωμοσία των κακών νεοφερμένων Μαορί τα κρύβει. Εδώ και 2000 χρόνια θα ήθελα να προσθέσω. Όπως και το ότι ο ναός του Καρνάκ κατασκευάστηκε από Άριους, άλλο ένα "στοιχείο" που κρύβουν οι κακοί συνωμότες.

Χειροπιαστή απόδειξη για όλες αυτές τις βλακείες; Ότι οι Μαορί έχουν κάτι παραμύθια για άσπρα νανάκια, ένα μεγαλιθικό μνημείο στο Βορρά της χώρας που με λίγη φαντασία και πολλή κακή θέληση έχει αναλογίες παρόμοιες με της Πυραμίδας της Γκίζας (γιατί δεν εκπλήσσομαιαιαιαι-γιατί δεν εκπλήσσομαι...) και βέβαια μια μούμια με σκούρο δέρμα βαμμένη με τα πολεμικά χρώματα των Μαορί που κατά το συγγραφέα είναι ξανθιά με γαλανά μάτια...
Αλλά η πιο μεγάλη απόδειξη -για το συγγραφέα- είναι ότι αυτοί οι "άθλιοι" και "απολίτιστοι" Μαορί τολμούν να ζητάνε δικαιώματα από τους "γνήσιους" Νεοζηλανδούς, δηλαδή τους Ευρωπαίους αποίκους.

Μια εμπεριστατωμένη κριτική στην ΨΕΥΔΟΕΠΙΣΤΗΜΗ αυτού του ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥ και ΑΠΟΛΟΓΗΤΗ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ μπορείτε να διαβάσετε εδώ:
http://www.addict.net.nz/columns.php?id=12
(εγγραφή με ημερομηνία 2002-3-10)

***Και ιδού τι σκοτεινά που κρύβουν οι Κινέζοι τις λευκές μούμιες:
http://www.pbs.org/wgbh/nova/chinamum/taklamakan.html
(μία τουλάχιστον από αυτές εκτίθεται στο μουσείο του Hami).
Εξάλλου δεν είχαν τίποτα να κρύψουν, υπάρχουν κινέζικες μαρτυρίες του 6ου αιώνα που αναφέρουν την ύπαρξη κοκκινομάλικου λαού στην περιοχή. Προφανώς ένα απομονωμένο παρακλάδι των Τόχαρων. ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;

Edited by - junk95 on 05/07/2004 19:52:50

nobody5001Μέλος
08/07/2004, 02:58:32
Σωστός ο κύριος junk95,
Βλέπω το google το παίζεις στα δάχτυλά σου. Άψογος…

Με εκτίμηση,

nobody

08/07/2004, 09:09:55
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ.<ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΒΑΤΑΡΑ>
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ?
ΝΑΙ Η ΟΧΙ ?

ΕΛΠΙΖΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ

08/07/2004, 23:29:05
Αγαπητοί φίλοι του forum , θα συμφωνήσω κι’εγώ με την άποψη του VIKING ότι στό παρελθόν φαίνεται ότι προϋπήρξαν πολιτισμοί , ίσως τεχνολογικά ανώτεροι του σημερινού , οι οποίοι καταστράφηκαν εξαιτίας γαιολογικών καταστροφών που άλλαξαν την μορφή του πλανήτη μας .
Πάνω σ’αυτήν την θεωρία υπάρχουν ενδείξεις , αλλά δυστυχώς πρός το παρόν τουλάχιστον δεν έχουμε αρκετές αποδείξεις που να την θεμελιώνουν .
Μία από τις ενδείξεις αυτές είναι η ανάμνηση του κατακλυσμού που αναφέρεται στις μυθολογίες όλων των λαων ( στην δική μας ως γνωστόν αναφέρονται τρείς κατακλυσμοί ) καθώς και οι αναφορές στην Λεμουρία και την Ατλαντίδα .
Άλλες πάλι ενδείξεις είναι οι απεικονίσεις σε τοιχογραφίες αρχαίων Αιγυπτιακών ναών , αεροπλάνων , ελικοπτέρων και υποβρυχίων . Από πού όμως βρήκαν αυτά τα σχήματα και τα αντέγραψαν στους ναούς τους οι Αιγύπτιοι , αφού ως γνωστόν δεν είχαν τέτοια τεχνολογία ; Μηπως από παλαιότερα σχέδια τα οποία βρήκαν και τα θεώρησαν ιερά ; Τό ίδιο ισχύει και για τους περίφημους αρχαίους χάρτες που βρέθηκαν στην κατοχή του τούρκου ναυάρχου Piri Reis , οι οποίοι σύμφωνα με την NASA που εξέτασε τα αντίγραφά τους είναι σαν να έγιναν από αεροφωτογράφηση της Γης από το διάστημα , με κέντρο την μεγάλη πυραμίδα της Γκίζας Αυτές ειναι μόνο δύο απο τις πολλές ενδείξεις γιά τις μνήμες ύπαρξης αρχαίων πολιτισμών υψηλής τεχνολογίας που χάθηκαν . Η προσωπική μου άποψη είναι ότι αν εξελιχθή η ενάλια αρχαιολογία και μπορέσουν οι επιστήμονες να εξερευνήσουν τα βάθη των ωκεανών θα έλθουν στο φώς ευρήματα που σίγουρα θα ανατρέψουν την ιστορία του πλανήτη μας .
Αυτό φυσικά δεν σημαίνει κατά κανένα τρόπο ότι οι άνθρωποι που ανέπτυξαν τους πολιτισμούς αυτούς ήταν οπωσδήποτε λευκοί με γαλανά μάτια , χωρίς όμως και να το αποκλείει , γιατί δεν παίζει κανένα ρόλο η φυλή στην οποία ανήκαν με τον πολιτισμό που ανέπτυξαν . Η προσπάθεια προσδιορισμού φυλής , είναι κατά την γνώμη μου εκ του πονηρού και ρατσιστική , εκτός αν υπάρξουν τεκμηριωμένες επιστημονικά μεσω DNA ή όποια άλλη μέθοδο αποδείξεις .

IAΠΕΤΟΣΝέο Μέλος
24/07/2004, 13:29:30
Σύμφωνα με το σκεπτικό του junk95,και ο λευκός πολιτισμός στην κινεζική επικράτεια,δεν θα ήταν τίποτε άλλο,πάρα "φαντασιώσεις λευκών αποικιοκρατών" πριν από την ανακάλυψή του.
Τυχαία,άραγε,κινεζικές παραδόσεις μνημονεύουν ως πρώτους βασιλείς της Κίνας,παρουσιάζοντας τους με καυκάσια χαρακτηριστικά;
Δεν είναι δε και τόσο άγνωστο στο κοινό ότι σχετική έρευνα επί του τοχαρικού πολιτισμού βρίσκει συνεχώς εμπόδια από τις κινεζικές αρχές.
"Λευκοί αποικιοκράτες",επίσης,εμποδίζουν τις έρευνες στην περιόχη,όπου βρέθηκε ο,με λευκά φυλετικά χαρακτηριστικά, Άνθρωπος του Κένεγουηκ στην Αμερική,ανατρέποντας την ως τώρα γενικεύμενη πεποίθηση ότι οι Αμερινδοί ήταν οι πρωταρχικοί κάτοικοι της αμερικανικής ηπείρου;Ή μήπως οι,κατά τα άλλα,συμπαθέστατοι Ινδιάνοι φέρουν εμπόδια στις σχετικές περαιτέρω έρευνες στην περιοχή τους,επικαλούμενοι θρησκευτικούς λόγους;

ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Η ΧΩΡΑ,ΟΠΟΥ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ Η ΣΒΑΣΤΙΚΑ

Edited by - IAΠΕΤΟΣ on 24/07/2004 13:31:41

Labolas GlasyaΜέλος
24/07/2004, 13:34:48
Ρε συ Ιαπετε δε πα να βρεις καμια γυναικα να ξελαμπηκαρει λιγο το μυαλο σου. Αντε πια με τους απογονους των γερμανοτσολιαδων. *

http://www.ummo.cc/Sigil/Glasya_Labolas.JPG