- ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ - «Κουσούρι» για την Πυρά? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:
Kαλέ μου Αμπερ δε θα συμφωνήσω μαζί σου.
Αγαπητή gretel, η αλήθεια είναι πως είμαι διατεθειμένος να ανασκευάσω οποιαδήποτε άποψή μου και να συμφωνήσω μαζί σου σε ό,τι κι αν μου πεις, αν είναι να διασφαλίσω έτσι την εύνοιά σου.
…Γι αυτό και ό,τι είχα να πω σχετικά, το απηύθυνα στον αγαπητό OSIRIS_A_K και δεν πρόκειται να επιμείνω άλλο.
Απλώς να παρατηρήσω τα εξής στο
quote:
Πολλοί προσπάθησαν να αλλάξουν γιατί δεν ήταν κοινωνικά αποδεκτή και τελικά έγιναν δυστυχισμένοι χάσανε την ταυτότητά τους και όσοι παντρεύτηκαν κανανε κι άλλους δυστυχισμένους.
Αφενός, αν ο μόνος λόγος για να αλλάξουν ήταν το ότι δεν ήσαν κοινωνικά αποδεκτοί, τότε νομίζω, η αποτυχία ήταν εξασφαλισμένη ό,τι και αν ήταν αυτό που θα επιχειρούσαν να αλλάξουν.
Αφετέρου, μπορούμε να κάνουμε …δυστυχισμένους τους άλλους και τον εαυτό μας ακόμη κι αν δεν προερχόμαστε από μια τέτοια διαδικασία …αλλαγής.
quote:
Μιας και μας εδωσες λίγο φώς.. βγάλε με απο μια αλλη μεγάλη απορία.
Γιαυτούς που κάνουν αλλαγή φύλου...
Κατά την γνώμη μου αυτή η επέμβαση πρέπει να γίνεται αποκλειστικά και μόνο σε ερμαφρόδιτους.
Διαπερνώντας της νύχτας το σκοτάδι,
έμενα σαστισμένος, φοβισμένος
και αμφιβάλλοντας, σε όνειρα δοσμένος,
που ποτέ άνθρωποι ονειρεύτηκαν...
quote:
Μία μεγάλη παρανόηση είναι ότι πιστεύανε ότι οι άντρες ομοφυλόφυλοι θέλανε να είναι γυναίκες. Ενώ οι γυναίκες ομοφυλόφυλες θέλανε να είναι άντρες.
Και σημερα το πιστευουν και μαλιστα οι περισσοτεροι + το μονο που καταφερνουν ειναι να δημιουργουν μεγαλο προβλημα
quote:
Δεν μπορώ βέβαια να ξέρω τι εννοείς όταν λες ότι «ξαφνικά αλλάζεις, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΣΑΙ» αλλά το σέβομαι εφ΄ όσον αυτό αποτελεί προσωπικό σου βίωμα.
Να σου εξηγήσω σε ηλικία μέχρι 13 χρόνων ήμουν μια χαρά δηλαδή μου άρεσαν οι γυναίκες και ξαφνικά έγινε η μεταμόρφωση
χωρίς κανένα λόγο χωρίς να δω κάτι που να έχει σχέση με ομοφυλόφιλους,
δεν ήξερα καν για αυτούς.
ξαφνικά άλλαξα και όσο περνούσε ο καιρός άλλαζα ακόμα πιο πολλοί, με καταλαβαίνεις
ένιωθα χαμένος
χωρίς να έχω ένα αληθινό φίλο να του ανοιχτώ να του πω τι νιώθω,
είχα πάθει κατάθλιψη και δεν είχα όρεξη για τίποτα, αδιαφορούσα για τα πάντα
μέχρι δυο χρόνια τώρα που άρχισα να ασχολούμαι με τον εσωτερικό κόσμο μου και άρχισα να παίρνω δύναμη
δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις αλλά ο δρόμος μου θέλει μεγάλα ψυχικά αποθέματα
είναι βέβαια επιλογή μου αν ήθελα μπορούσα να φύγω από το σπίτι μου, αλλά δεν το έκανα
έκατσα
Μπορεί να κάνω λάθος να μην έχω επιλέξει τον σωστό δρόμο
αλλά μέχρι τώρα έχω επιλέξει αυτόν τον δύσκολο για μένα δρόμο.
Θέλω να σας πω με αυτό ότι κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός
κανένας δεν μοιάζει με κανένα
Για αυτό δεν πρέπει να κατακρίνουμε όλους τους ομοφυλόφιλους σαν ίδιους,
δεν είναι.
Αυτό Θέλω μόνο να καταλάβετε
επειδή είδαμε ομοφυλόφιλους στο δρόμο να κάνουνε ότι κάνουνε
επειδή βλέπουμε στην τηλεόραση να κάνουνε ότι κάνουνε
να κρίνετε τα συγκεκριμένα άτομα
όχι το πλήθος
Είμαστε άνθρωποι.
όχι άρρωστη
όχι ζώα
Είμαστε ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΙ
οπός ΚΑΙ είσαι εσύ,
ο φίλος σου, ο συνάδελφος σου, η μανά σου ο πατέρας σου ο αδερφός σου
ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΙ.
quote:
Μία μεγάλη παρανόηση είναι ότι πιστεύανε ότι οι άντρες ομοφυλόφυλοι θέλανε να είναι γυναίκες. Ενώ οι γυναίκες ομοφυλόφυλες θέλανε να είναι άντρες.
---------------------------------------------------------------------
Και σημερα το πιστευουν και μαλιστα οι περισσοτεροι + το μονο που καταφερνουν ειναι να δημιουργουν μεγαλο προβλημα
Ίσος πολλοί να θέλουν να αλλάξουν αλλά ακόμα πιο πολλοί είναι αυτοί που δεν θέλουν να αλλάξουν,
μπορείς να μου πεις πιο είναι το πρόβλημα γιατί δεν κατάλαβα το εννοείς με αυτό?![]()
Πρωτα με την θυληπρεπεια.
Υπαρχει η φυσικη θυληπρεπεια και η επιτηδευμενη.Θυληπρεπης μπορει να χαρακτηριστει ενας ανδρας με μια πιο ''ψιλη''φωνη και καπως πιο ''ντελικατες''κινησεις στα χερια η σε ολο το σωμα.Ακομη και τα πολυ''γλυκα'' χαρακτηριστικα του προσωπου του.
Ενας ανδρας που διαθετει ενα η καποια απο τα χαρακτηριστικα αυτα,μπορει να χαρακτηριστει ομοφυλοφιλος αν και αυτο ειναι πλανη.
Πολλοι αντρες τυχαινει να εχουν καποια απο αυτα τα χαρακτηριστικα χωρις ομως ποτε να εχουν νοιωσει ομοφυλοφιλη επιθυμια.
Απο την αλλη πλευρα στους περισσοτερους ομο.δεν υπαρχουν αυτα τα χαρακτηριστικα.Εκτος απο αυτους που επιτηδες ''θυληπρεπιζουν''θελοντας ετσι να κοινωποιησουν την ομοφυλοφιλια τους ακολουθοντας μια καρικατουρα της δεκαετιας του 60/70.(αυτη ειναι αποκλειστικα δικη μου αποψη)
Και μαλλον σε αυτα τα ατομα κυριως οφειλετε και η ''λαθος''αποψη πολλων για την ομοφυλοφιλια.
Ενω ειναι η μειοψηφια ειναι οι μονοι που ''φαινονται΄΄στον κοσμο.
Και ειναι λογικο,τι να κανουνε οι υπολοιποι;να συστηνομαστε ΄΄καλημερα σας ειμαι ο Απολλων και ειμαι gay;
Στην Γερμανια πριν αρκετα χρονια γυρισε καποιος πολιτικος και ειπε:''μα καλα ποσοι ειναι τελος παντων;Εγω τους εχω δει μονο σε ταινιες και κανα δυο στον δρομο..''
Απο τοτε το LSVD (κινημα για τα δικαιωματα των ομοφιλοφιλων και λεσβιων της Γερμανιας)εξεδωσε παρακληση στους ομο.να κολησουν ενα μικρο σηματακι στα αυτοκινητα τους,την ομοφυλοφιλη σημαια.
Λοιπον σημερα θα την δεις σε χιλιαδες αυτοκινητα οχι για σταμπαρισμα,αλλα για να δηλωσουν πως υπαρχουμε και ειμαστε εδω..
Τωρα φυσικα κανεις δεν τολμα ν αναρρωτηθει ποσοι ειναι και συγχρονως αποκλειουν το οτι μπορει καποιος να τους υποψιαστει το τι ειναι απο την εμφανηση.
Και για να μιλησουμε λιγο με γνωστα προσωπα θα καταλαβετε καλυτερα τι εννοω φυσικη θυλιπρεπεια και τι επιτηδευμενη.
Ας πουμε σεβομαι και μου ειναι πολυ οικεια η φυσικη θυλιπρεπεια που ειχε ο Μανος Χατζιδακης ή ο Καρολος Κουν.Αντιθετα μου φανταζει γελοια η φτιαχτη θυληπρεπεια ενος Γιωργου Μαρινου(παρολο που ειναι καταπληκτικος ως ανθρωπος)
Και για να μην παρεξηγηθω,δεν κατακρινω αυτα τα ατομα.Απλα ειναι αδικο να θεωρειται πως ο καθε ομοφυλοφιλος ειναι ή αν δεν ειναι θα γινει καποια μερα ''Μαρινος΄΄
Το ιδιο και με τις λεσβιες.
Μην ξεχνατε πως το λεσβιακο κινημα ξεκινησε μεσα απο το φεμινιστικο κινημα.Στην πορεια φυσικα διαχωριστηκε τελειως απο αυτο.
Το φεμινιστικο κινημα ηθελε μια ''γυναικα''που θα σεβεται περισσοτερο τον εαυτο της και τις αναγκες της προσπαθωντας επιτελους να ειναι αρεστη κυριως στον εαυτο της και μετα στους αντρες.
Τωρα υπαρχουν πολλες λεσβιες που ΄΄μιμουντε΄΄το ανδρικο προτυπο εμφανησης και συμπεριφορας και ειναι κατι που βρισκω ομορφο σε γενικες γραμμες.Απο την αλλη δεν εχω γνωρισει μεχρι σημερα λεσβια που να αισθανετε ''αντρας΄΄Υπαρχουν βεβαιως,ομως ειναι πολυ σπανιο.
Τωρα το πως την βρισκουν;
Στην σχεση δυο γυναικων προταρχικο ρολο παιζει η τρυφεροτητα.
Μετα υπαρχουν γυναικες που ειναι κλειτοριδικες ,και τελος παντων ο ερωτας ειναι ανεξαντλητος και πιστευω πως δεν ειναι υποχρεωτικο να υπαρχει ''διυσδηση΄΄για να ολοκληρωσει καποια..
Ενα μεγαλο ποσοστο ειναι αμφισεξουαλικες ,δηλαδη εχουνε σχεσεις και με αντρες ομως οι περισσοτερες ειναι εντελως αδιαφορες για το αντρικο φυλο.
Και τελος για τους τραβεστι.
Αποτελουν μολις το 1 στους 1000 ομοφυλοφιλους.
Οι περισσοτεροι ομοφυλοφιλοι ειναι και αισθανονται 100%αντρες ειτε ειναι απο ''πανω''η απο ΄΄κατω΄΄...
Κλεινω με μια φραση του A.Ginsberg.
Σε οσα λεξικα,εννοιολογικα και φιλοσοφικα κι αν εψαξα πουθενα δεν μπορεσα να βρω στην λεξη Ανδρας την συνδεση με την ''παρθενία του πισινου΄΄του.
Είχα πολύ καιρό να λάβω μέρος στο θέμα και σήμερα το πρωϊ τα διάβασα όλα, από εκεί που σταμάτησα, με την μία.
Είδα ότι έχουμε φτάσει να λέμε κατά πόσο είναι φυσιολογική η ομοφυλοφιλία ή όχι, εάν καταστρέφει την κοινωνία, εάν μπορούν οι ομοφυλόφιλοι να υιοθετούν παιδιά.
Είναι άσχημο, μου έρχονται χειρότερες εκφράσεις στο μυαλό, να θεωρούμε ότι οι ομοφυλόφιλοι δεν είναι φυσιολογικοί. Και βέβαια είναι.
Τι σημαίνει φυσιολογικό και ποιός μας είπε εμάς ότι είμαστε φυσιολογικοί, επειδή υπάρχει ορατό αποτέλεσμα της ένωσης 2 ετερόφυλων, το παιδί, εμείς είμαστε φυσιολογικοί?
Ποιοί καταστρέφουν την κοινωνία, οι ομοφυλόφιλοι?
Μην τρελαθούμε τελείως τώρα, την κοινωνία την καταστρέφουν οι απάνθρωποι, οι δογματικοί, οι "κυνηγοί" των υλικών αγαθών.
Μπορούν οι ομοφυλόφιλοι να υιοθετούν παιδιά, τι προβλήματα θα προξενηθούν σε αυτά βλέποντας ότι στην οικογένεια υπάρχουν 2 μαμάδες ή μπαμπάδες?
Δεν ξέρω, δεν το έχω σκεφτεί, αυτό όμως που ξέρω σίγουρα είναι ότι θα προξενηθούν πολύ λιγότερα από εάν αυτά τα παιδιά ζούσαν σε μία ετερόφυλη οικογένεια που τα κακοποιούσε.
Το βλέπω παντού, μπαμπάδες και μαμάδες που μεγαλώνουν τα παιδιά τους σύμφωνα με τα χρηστά ήθη, να σας πω ατέλειωτα παραδείγματα ετερόφυλων οικογενειών προβληματικών.
Μητέρα χωρισμένη, αγοράκι 9 ετών, παχουλό.
Μητέρα προσπαθεί να ξαναφτιάξει την ζωή της παρατώντας το παιδί στην γιαγιά και τον παππού, πάει στο σπίτι όταν δεν έχει δουλειά ή ραντεβού, όταν της μιλάει το παιδί του λέει καλά χωρίς καν να έχει ακούσει τι της λέει, όταν μιλάει στο κινητό και την ρωτάει το παιδί ποιός ήταν η απάντηση είναι "ο γκόμενος".
Το παιδί το κοροϊδεύουν στο σχολείο αλλά κανείς δεν του έχει εξηγήσει την μοναδικότητά του, με αποτέλεσμα να νοιώθει μειωμένο.
Το συνεχίζω δεν έχω τελειώσει, ας μην απαντήσει κανείς στο post μου σε 1/2 ώρα νέο post.
Μπαμπάς, μαμά, αγοράκι 9 ετών
Όποτε κάποιος από τους συμμαθητές του πάει να του μιλήσει και εάν τολμήσει να διαφωνήσει με αυτά που λέει η αντίδρασή του είναι "φύγε από δω άχρηστε να μην σου δώσω καμμία και μάθεις".
Μπαμπάς, μαμά, αγοράκι 9 ετών, κόρη 16 ετών
Σε παιδικό πάρτυ το αγοράκι είχε βάλει ένα μπαλόνι μακρόστενο μπροστά στο παντελόνι του και κυνήγαγε τα κοριτσάκια, όπως έλεγε για να τους δείξει κάτι.
Μαμά χωρισμένη, κοριτσάκι 9 ετών
Το κοριτσάκι κυνηγάει όλα τα αγοράκια της τάξης του να τα φιλήσει και όταν δεν κάθονται τα χτυπάει. Τα υπόλοιπα κοριτσάκια της τάξης λένε ότι η μαμά του φέρνει τους φίλους της στο σπίτι και βάζει το κοριτσάκι να τους κάνει...(ούτε που να το σκέφτομαι, το ψάχνω από όταν το έμαθα δεν το είχα πετύχει μέχρι που τέλειωσε το σχολείο).
Μαμά χωρισμένη, κοριτσάκι 9 ετών
Μένουν με την γιαγιά, δεν υπάρχει παππούς, είναι ένα κοριτσάκι ζωντανό, έξυπνο, αλλά μάλλον δεν αγαπάει πολύ τα μαθήματα.
Η αντιμετώπιση της μαμάς είναι να το λέει ηλίθιο που καθυστερεί να γράψει της γιαγιάς ότι πρέπει να γίνει μιά γυναίκα ανεξάρτητη, δυναμική για να κάνει τους άντρες ότι θέλει.
Η αντίδραση που έχει όταν κάτι δεν καταφέρνει είναι να κλείνεται στον εαυτό του.
Μαμά χωρισμένη, αγοράκι 9 ετών
Η μαμά χώρισε λόγω οικογενειακής βίας, ο μπαμπάς επειδή δεν ήθελε να χωρίσει έβαζε το αγοράκι από όταν ήταν 3,5 ετών να παίρνει την μαμά στη δουλειά και να κλαίει ότι δήθεν πονάει η κοιλιά του να γυρίσει πίσω να το φροντίσει, του έλεγε ότι η μαμά του δεν το αγαπάει και θα το παρατήσει και θα φύγει. Το αγοράκι με πολύ δυσκολία κατάφερε να ισορροπήσει, ακόμα όμως φοβάται όταν φεύγει η μαμά του από το σπίτι για να πάει στο φούρνο που είναι απέναντι ότι δεν θα ξαναγυρίσει, ακόμα φοβάται όταν καθυστερεί να το πάρει από τα Αγγλικά 5 λεπτά ότι το παράτησε εκεί και έφυγε.
Ανέφερα 6 περιπτώσεις, παιδάκια που πηγαίνουν στην ίδια τάξη, η οποία τάξη αριθμεί 27 παιδιά. Υπάρχουν κι άλλες αλλά είπα να μην σας κουράσω. Εάν είναι σωστοί οι υπολογισμοί μου μιλάμε για ποσοστό άνω του 20% "προβληματικών" παιδιών. Όλα από ετερόφυλες οικογένειες.
Με αυτά που είπα δεν υποστηρίζω ντε και καλά ότι οι ομοφυλόφιλοι θα ήταν καλό να υιοθετούν παιδιά, δεν το ξέρω.
Πάντως για να τελειώνω, γιατί αρκετά το ανέπτυξα, ευχαριστώ τους OSIRIS & decadance, μου έδωσαν μιά ιδέα το πως θα μπορούσα να αντιμετωπίσω την περίπτωση της ομοφυλοφιλίας μέσα στο σπίτι μου.
Συμφωνω με τον Pyramid .Απο τοτε που απεκτησα τον γιο μου βαρεθηκα να ακουω ,προσεχε,μην το αγκαλιαζεις ,οχι πολλα πολλα ,μην σου γινει γκευ κλπ.Επειδη ετυχε στην δουλεια να συναντησω ομοφυλοφιλους και να συζυτησουμε ειδα οτι το μεγαλυτερο προβλημα τους ειναι η κοινωνικη κατακραυγη οι τυψεις απεναντι στη μαμα τους αν δεν κανουν εγγονια η τι μαθει και η σχεση με τον πατερα τους που σπανια δεχεται οτι ο γυιοςτου δεν ειναι......
Γιατι να υπαρχουν ανφρωποι με τοσα ψυχολογικα πραβληματα που τους τα δημιουργουν οι αλλοι για ενα θεμα τοσο προσωπικο?
Εκτος του οτι αναμεσα και στους ετεροφυλους η διαστροφη ειναι πολυ αυξημενη.
Και πως μπορουμε εμεις οι αναμαρτητοι να καταδικαζουμε καποιον αλλο?
Οσον αφορα εμενα μετα απο οτι βλεπω θα ειμουν η τελευταια που δεν θα υποστηριζε το παιδι της σε κατι τετοιο.Δεν θα το ηθελα αλλα ουτε και θα τρελλενομουν αν συνεβαινε.
quote:
Αντιθετα μου φανταζει γελοια η φτιαχτη θυληπρεπεια ενος Γιωργου Μαρινου(παρολο που ειναι καταπληκτικος ως ανθρωπος)
Και για να μην παρεξηγηθω,δεν κατακρινω αυτα τα ατομα
Φτιαχτή θυληπρέπεια.. Ο τρόπος μου μιλούν αναμφισβήτητα είναι πολύ εκδηλωτικός.Ετσι δεν εκδηλώνονται ούτε οι γυναίκες ..ή εκδηλώνονται και δεν μπορούμε να το καταλάβουμε. Εάν ομως είναι φτιαχτή η θυληπρέπεια για ποιό λόγο δεν προσπαθούν να την σκεπάσουν..
Φίλε μου απαντάς σε πολύ ουσιώδεις ερωτήσεις και μάλιστα παίρνω και απαντήσεις που ακόμα δεν εχω θέσει τις ερωτήσεις..
Κάτι αλλο.. ως γνωστόν οσο περνούν τα χρόνια για μερικούς απο εμάς ορισμένα πραγματάκια μένουν κάπου στο ράφι του ψυγείου ως ενα ``μπαγιάτικο σάντουιτς.`` Δηλαδή κάποιος στα 55 λογικό είναι να μην εχει την όρεξη που είχε στα 22 και δυστυχώς οσο περνά ο καιρός
λέμε ``τώρα που έγινε η θάλασσα γιαούρτι χάσαμε το κουταλάκι``![]()
![]()
συνεπώς οι ορμές αυτές πάνε περίπατο.. και κατά τα 70![]()
μπρ..
Συνεπώς κάποιος ομοφυλόφιλος και αυτός μετά τα 60 .. δεν θα είναι ομοφυλόφιλος πιά
περιμένω την τοποθέτηση σου επι του θέματος και θα ήθελα σφαιρική τοποθέτηση που να αφορά και τους ενεργοπαθητικούς καθώς και τους παθητικούς.. αν τα είπα καλά..
quote:
Φαντάζομαι αναφέρεσαι σε αυτή τη μισή ΝΔ.
Εννοώ αυτούς που είναι υπεύθυνοι για την διάλυση της οικονομίας της χώρας και την μνημονιακή πολιτική μόνο το μνημόνιο έφερε στην εξουσία την Χρυσή Αυγή, ονόματα δεν θα πώ ας κρίνει ο καθένας.
Οι παραπάνω λένε προσωπικές απόψεις καταδικαστέες μεν αλλά έχουν πολύ μικρή συμμετοχή στην άνοδο της Χρυσής Αυγής, περιέχουν σκέψεις που σε κάποια στιγμή αγανάκτησης μπορεί να τις κάνουμε όλοι.
Τί πραγματικά εννοώ; Ο κόσμος που ψήφισε Χρυσή Αυγή δεν πρέπει να νιώθει καμμιά ενοχή και τύψη γι' αυτό που έκανε. Αν το βρωμερό σύστημα των φασιστών διεθνιστών επιμένει πως ο κόσμος πρέπει να μετανοήσει, να ντραπεί, να φοβηθεί και δεν ξερώ εγώ τί άλλο... ο κόσμος πρέπει να απαντήσει με ένα ηχηρό "στο Διάολο".
Ο Πρόεδρος Οικολόγων Ελλάδος Παπανικόλας είπε στον Κόντρα "Μην ακούτε τί λένε στα κανάλια, είναι όλα προπαγάνδα" και πολλά άλλα μιλώντας ενάντια στην δίωξη της Χ.Α
Επιμένω, δεν ξέρω ακόμη τί ρόλο παίζει η Χρυσή Αυγή αλλά και δεν με ενδιαφέρει ουσιαστικά, αφού αυτοί που πρέπει να σαπίσουν είναι οι αληθινοί δολοφόνοι του συστήματος και των μνημονίων που σκοτώνουν χιλιάδες οικογένειες.
Προσωπικά πιστεύω πως τα περισσότερα άτομα που βρίσκονται στην Βουλή αξίζουν θανατική ποινή χωρίς αναστολή, ή μάλλον καλύτερα ισόβια βασανιστήρια σε κάτεργα υπέρ του λαού. Επίσης να δημευτούν όλες τους οι περιουσίες.
quote:
Χρίστος Έλ
18/09/2013, 20:50:15 από Ναζισμός & Χριστιανισμός [Φωτο Άλμπουμ]Ο πιο έντιμος πολιτικός είναι ο Λεβέντης. Δεν έχει κρύψει ότι έχει περιουσία. Το μόνο κακό που έχω ακούσει γι' αυτόν είναι ότι "εκβίαζε" εταιρίες για να χρηματοδοτήσουν το κόμμα του. Φυσικά και δεν εκβίαζε βέβαια, άλλα έτσι το ερμηνεύσανε κάποιοι.
Η καλύτερη επιλογή είναι η Ένωση Κεντρώων.
quote:
Χρίστος Έλ
20/09/2013, 16:50:12 από Ναζισμός & Χριστιανισμός [Φωτο Άλμπουμ]Πάντως, όπως και να' χει και οι χρυσαυγίτες και οι αντι-χρισαυγίτες είναι σιχαμένοι όλοι τους.
Βασίλης Λεβέντης - Να πάνε όλοι στο διάολο!
quote:
Χρίστος Έλ
23/09/2013, 19:19:53Κάθησα και το σκέφτηκα.
Λυπάμαι που θα απογοητεύσω τους φίλους της Χρυσής Αυγής αλλά και τον εαυτό μου που πίστεψα σε αυτούς για μια καλύτερη Ελλάδα.
quote:
Χρίστος Έλ
29/09/2013, 20:55:55Εντάξει, θα την έλεγα συμμοριούλα την Χρυσή Αυγή. Αλλά με τί λέξεις μπορώ να περιγράφω την εβραϊκή χολέρα και τον τύφο; Εντάξει, το κατάλαβαν οι πίθηκοι του λαού, δεν θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή ρε εβραίοι, φτάνει το εμπεδώσαμε.
quote:
Χρίστος Έλ
29/09/2013, 21:20:24Λες και δεν το ξέρανε. Λες και οι άλλοι είναι πιο ήπιοι δολοφόνοι και τρομοκράτες. Δείτε τώρα τί καλά μνημόνια και μαχαιριές θα φάτε. Καλή αυτοκτονία κερασμένη από το κράτος. Και άλλα δυσβάσταχτα μέτρα από τους δημοκράτες εταίρους μας, πολύ σύντομα κοντά σας.
Εκτός και αν γίνει κανένα πραξικόπημα τώρα και βγει ο Μιχαλολιάκος από την στένη.
quote:
Χρίστος Έλ
30/09/2013, 21:40:47Δηλαδή στόχος και αποστολή των καναλιών ήταν να κάνουν τον κόσμο να νιώσει ενοχές και ντροπή που ψήφισε Χρυσή Αυγή!
Ε λοιπόν σκουπίδια δολοφόνοι(και όχι κύριοι), δεν νιώθουμε απολύτως καμμιά ενοχή για ότι πράξαμε!!! Σας έφτιαξα την μέρα;
quote:
Χρίστος Έλ
01/10/2013, 04:40:03Έτσι από πείσμα συνιστώ στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής να μην κάνουν πίσω και να δώσουν μια ηχηρή απάντηση στην τρομοκρατία ενάντια στον Έλληνα.
Στο διάολο οι Γερμαεβροαίοι και οι Αμερικανοεβραίοι. Κάτω οι Ναζί της κυβέρνησης.
Ζήτω η Χρυσή Αυγή και ο Ελληνισμός. Δεν μας λυγίζει τίποτα. Ζήτω η Ελλάδα.
......
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Το παγιωμένο και το απόλυτο είναι το επικίνδυνο, οχι ο άνθρωπος που επαναδιαπραγματεύεται και αναθεωρεί!
still creatures of the sea, able to
leave it only because, from birth to
death, we wear the water-filled
space suits of our skins.
quote:
Osmosis
Ποτέ μην εμπιστεύεστε έναν άνθρωπο που δεν φάσκει κι αντιφάσκει.
Μπορείτε όμως ελεύθερα, να εμπιστεύεστε έναν άνθρωπο που εμφανίζεται με πολλαπλά ονόματα(βλέπε Zalmoxis πχ).
quote:quote:
Φαντάζομαι αναφέρεσαι σε αυτή τη μισή ΝΔ.Οι παραπάνω λένε προσωπικές απόψεις καταδικαστέες μεν αλλά έχουν πολύ μικρή συμμετοχή στην άνοδο της Χρυσής Αυγής, περιέχουν σκέψεις που σε κάποια στιγμή αγανάκτησης μπορεί να τις κάνουμε όλοι.
Τις προσωπικές μας απόψεις λέμε εγώ και εσύ, αυτοί είναι οι υπεύθυνοι και δημιουργοί μιας συγκεκριμένης πολιτικής γραμμής που εγώ και εσύ καλούμαστε να επικυρώσουμε ή να καταψηφίσουμε αφού πρώτα την επεξεργαστούμε!
Πως λοιπόν οι υπεύθυνοι της χάραξης μιας πολιτικής γραμμής έχουν μικρή συμμετοχή στη δημιουργία του οποιοδήποτε μορφώματος. Είναι σαν να μου λες οτι ο ήλιος είναι υπεύθυνος για τις πυρκαγιές στα δάση και οχι τα σκουπίδια που αφήνουμε εμείς ή τα αναμμένα τσιγάρα που πετάμε (ας αφήσουμε τους εμπρησμούς).
quote:
quote:
Osmosis
Ποτέ μην εμπιστεύεστε έναν άνθρωπο που δεν φάσκει κι αντιφάσκει.
Μπορείτε όμως ελεύθερα, να εμπιστεύεστε έναν άνθρωπο που εμφανίζεται με πολλαπλά ονόματα(βλέπε Zalmoxis πχ).
Λυπάμαι, δε σε καταλαβαίνω.
Εννοείς οτι ο Χρίστος Έλ έχει και δεύτερο λογαριασμό;