ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Εμπομπη Χαρδαβελλα και Uri Geller - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Εμπομπη Χαρδαβελλα και Uri Geller - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

xrygos30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
xrygosΝέο Μέλος
03/10/2004, 20:38:19
[quote]
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙ ΛΥΓΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΙΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΟΜΩΣ ΚΡΑΤΑΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ Ο GELLER ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ!!ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ.ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο GELLER ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΤΕΥΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΣΤΕ.ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ!ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ"ΤΡΙΚ" ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ.

ManickΝέο Μέλος
03/10/2004, 21:22:59
Μπορει καποιος να μου αξηγησει αυτο με το σπορο? Ακουσα οτι το κανει μονο με σπορους απο ραπανακια. Αλλα και παλι. Εστω και με ραπανακια.Πως? Οποιος απαντησει ας απαντησει με επιχειρηματα και οχι με απαντησεις του στυλ "ελα μωρε ταχυδακτυλουργος ειναι"

ΠετροςΜέλος
03/10/2004, 22:01:51
Χαιρετώ όλους τους αγαπητούς φίλους (παλαιούς και νέους),

Μετά από μία απουσία περίπου 2 μηνών,λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων,
ξαναεπιστρέφω ευχόμενος σε όλους έναν καλό και εποικοδομητικό χειμώνα.
Φυσικά το θέμα που «τράβηξε» άμεσα την προσοχή μου ήταν αυτό που έχει να
κάνει με το «Φαινόμενο Γκέλερ».
Το θέμα αυτό το γνωρίζω επακριβώς από το 1976. Μάλιστα δε την ανεπίστρε-
πτα ρομαντική εκείνη εποχή,βλέπετε νέος τότε, είχαμε προσπαθήσει πειραματι-
κά και με διάφορες μεθόδους να αναπαράγουμε τα ανάλογα πειράματα. Φυσικά
περιττό είναι να πω ότι ΚΑΝΕΝΑ από τα πειράματα δεν πέτυχε.
Αλλά το θέμα δεν είναι αυτό. Αλλού είναι το «ζουμί» της υπόθεσης. Διότι το να
ισχυριστώ εγώ ή οποιοσδήποτε φίλος ότι το «θέμα Γκέλερ» είναι μία απάτη ή
όχι, δεν σημαίνει απολύτως τίποτε.
Απλά ήθελα για μία ακόμη φορά να σας υπενθυμίσω τον τρόπο με τον οποίον
δρουν οι διάφοροι δημοσιογράφοι και μάλιστα δε «νεοβαπτισμένοι» στα θέματα
του Παράξενου.
Γνωρίζοντας λοιπόν ότι ο «φίλος» ο Γκέλερ θα λάβει μέρος σε εκπομπή του Χάρ-
δα (συγχαρητήρια στον Αίαντα το nickname είναι έξοχο!!!),στέλνω ένα fax στον
εν λόγω κύριο, ευγενέστατο και επιστημονικότατο, προτείνοντάς του, κατά την
διάρκεια των διαφόρων πειραμάτων του Γιούρι,να στήσω κάποια καταγραφική
διάταξη, μήπως και καταγράψουμε κάτι. Όσο μου απάντησε ο παπάς της ενορίας
μου,άλλο τόσο μου απάντησε ο κος Χάρδας. Από την άλλη μεριά ξέρει να καλεί
τους διάφορους «συνήθεις υπόπτους» για μπουρδοκουβέντες και μπαρούφες. Για
κάτι το πιθανώς επιστημονικό διάλεξε «σιγή ιχθύος». Όχι τίποτε άλλο μη «χα-
λάσει» και η συνταγή της σούπας. Να λοιπόν για άλλη μια φορά αποδεικνύεται
πως στήνονται αυτού του είδους οι εκπομπές: «Εις υγείαν της τηλεθέασης» και
άστους όλους να κουρεύονται !!!!!
Πιθανώς κάποιος να αναρωτηθεί: «Και ποιός είσαι εσύ ρε φίλε που θα βάλεις
«μπιχλιμπίδια» για να μετρήσεις τον Γκέλερ;» Ίσως να απαντούσα «Από το
ολότελα καλή και η Παναγιώταινα».
Κάποιος φίλος ανάφερε κάπου για επέμβαση εισαγγελέα και Ραδιοτηλεοπτικού
Συμβουλίου,σε τέτοιου είδους εκπομπές.Συμφωνώ απόλυτα και επαυξάνω. Διό-
τι πιστεύω ότι μεγαλύτερη ζημία μπορούν να κάνουν τέτοιου είδους θλιβερές
εκπομπές,παρά αν «δούμε το @@@@ κάποιας» ή ακούσουμε και καμμιά «ευ-
πρεπή» λεξούλα.
Τώρα βέβαια «για να πούμε και του στραβού το δίκιο» το Ραδιοτηλεοπτικό Συμ-
βούλιο, ούτε «ξέρει» γιατί υπάρχει ούτε ξέρει «τι του γίνεται».Όσο για τον εισαγ-
γελέα,νομίζω ότι 8.30 μμ τελειώνει η υπηρεσία του.Από την άλλη που να ξέρει ο
άνθρωπος τα όσα «μπουρδολογούνται» !!! Μόνο με καταγγελία και αυτή τεκμη-
ριωμένη.Οπότε νομίζω, κανείς λογικός εξ ημών θα ήθελε να εμπλακεί σε τέτοιου
είδους περιπέτεια.Συνεπώς «ο χορός καλά κρατεί»!!!!!

Φιλικότατα
Πέτρος

03/10/2004, 23:37:09
Καλώς τον Πέτρο!
quote:
Γνωρίζοντας λοιπόν ότι ο «φίλος» ο Γκέλερ θα λάβει μέρος σε εκπομπή του Χάρ-δα (συγχαρητήρια στον Αίαντα το nickname είναι έξοχο!!!)

για τυπικούς και μόνο λόγους, επειδή κι εγώ γέλασα πολύ με το συγκεκριμένο υποκοριστικό...
Το πρωτοέγραψε το μέλος λίλιθ σε μήνυμά της στο παρόμοιο τόπικ της κατηγορίας "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού".

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

03/10/2004, 23:47:28
Η αλήθεια είναι ότι δεν με έπεισε. Ηταν ένα σόου που θα μπορούσε μιά χαρά να είναι στημένο. Και ο Γκέλλερ πιό πολύ για ταχυδακτυλουργός μου φάνηκε παρά για άνθρωπος που έχει κάποιες ιδιαίτερες δυνάμεις. Εξ άλλου και ο ίδιος επαναλάμβανε συνέχεια ότι πρόκειται για σόου, δηλαδή σαν να υποβίβαζε αυτά που γινόντουσαν.
Σκέφτομαι, πώς μπορεί μέσα σε μιά τέτοια ατμόσφαιρα σόου, να λειτουργήσει αυτή η δύναμη;

Στο θέμα του αστεριού, εμένα μου ήρθε στο μυαλό ο σταυρός πάντως! lol
Στο στούντιο δεν έπιασε αν θυμόσαστε. Οπότε το ζωντανό δείγμα δεν είχε αποτέλεσμα.
Για τον σπόρο, θα πρέπει να αποκλείσουμε ότι υπάρχουν ειδικοί σπόροι που αν τους ποτίσεις με κάποιο ειδικό υγρό και τους ζεστάνεις μέσα στην παλάμη σου δεν ανοίγουν και μοιάζουν σαν να φυτρώνουν.
Μου φαίνεται πολύ περίεργο να φυτρώσει τόσο πολύ μέσα σε τόσο ελάχιστο διάστημα.

Α... ο Μακης έχει πάλι Γκέλλερ και διάφορους επιστήμονες στο Αλτερ.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

MelODΝέο Μέλος
03/10/2004, 23:56:48
Αν και λάτρης των ανεξήγητων φαινομένων είμαι και άπιστος Θωμάς.
Εβλεπα το live με την κοπέλα μου και είχαμε σκοπό να δοκιμάσουμε τα κουταλοπίρουνά μας. Την δοκιμή με κουτάλι έκανε πρώτη η κοπέλα μου και μέσα σε 15" μπροστά στα μάτια μου το κουτάλι λύγισε!!! Η ταραχή μας ήταν έντονη και δοκίμασε να το ξανακάνει. Το αποτέλεσμα ήταν τρία κουτάλια λυγισμένα. Δυστυχώς εγώ δεν μπόρεσα να το κάνω. Απ΄τη στιγμή όμως που το είδα και μάλιστα από ένα έμπιστο άτομο που δεν έχει σχέση με αυτά, όλα αυτά που διαβάζω περί τσαρλατάνων πλέον τα θεωρώ μπούρδες.

BokkenΜέλος
03/10/2004, 23:58:59
Φίλε μου ALOS στην ουσία λες το ίδιο που λέω και εγώ:
1)Το "πείραμα" με το αστέρι μόνο πείραμα δεν ήταν.Σωστά;
2)Έστω και σαν "κουτσουρέμενο" πείραμα δεν ήταν και πολύ επιτυχημένο.
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ.Οι πιο πολλοί ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θα διάλεγαν το αστέρι.
Η διαφορά δεν ήταν περισσότερη από αυτήν που ίσως αναμενόταν. Συμφωνούμε;
3)Ο Χάρδας κατά το κλείσιμο της εκπομπής παρ'όλα αυτά έλεγε "Μέσα από την τηλεόραση μετέδωσε την σκέψη του σε εσάς" κτλ.Ναι ή όχι;
|
|
|=>ΑΡΑ

ήταν παραπλανητικός ναι ή όχι;
παρουσίασε ή όχι μια πατάτα για ορυκτό από την σελήνη ναι ή όχι;
ο Ούρι είχε ρόλο σε αυτό το φιάσκο ναι ή όχι;

Μια απάντηση γμ τ κρτ μ!

"μέχρι ενός σημείου. Το να βαφτίζουμε ότι βλέπουμε ψέμα ΧΩΡΙΣ εμείς
να έχουμε αποδείξεις για το συγκεκριμένο που είδαμε τότε αυτό δεν
μας κάνει σαν ομιλητές αφερέγγυους;"

Μα τι λες φίλε μου;ΑΥΤΟΣ ισχυρίζεται κάτι,ΑΥΤΟΣ πρέπει να το αποδείξει.Είδες σήμερα στις ειδήδεις έναν καθηγητή πανεπιστημίου
(κος Κατσαρός) που είπε ότι ποτέ του δεν δέχθηκε να εξεταστεί υπό
εργαστηριακές συνθήκες;;;

ΕΙΣ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΛΕΕΙ Ο ΧΑΡΔΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΜΑΘΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΦΟΡΤΙΣΗ ΚΟΡΩΝΑ ΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ!!!!

Το λοιπόν ξέρεις ποιο είναι;Ο Ούρι ΔΕΝ μας έχει δώσει μέχρι στιγμής την ΕΥΚΑΙΡΙΑ να τον κρίνουμε αντικειμενικά.ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!!
Ένα το κρατούμενο.Και από την άλλη βλέπω ένα σόου με πάνω-κάτω αυτά που κάνουν και άλλοι "μάγοι".Ε τι άλλο μπορεί κανείς να υποθέσει αγαπητέ μου;;;

Βλέπω ότι αναλώνεσαι σε γενικότητες ότι δεν πρέπει να απορρίπτουμε τέτοια φαινόμενα,ενώ εγώ απλά λέω ότι ο εν λόγω κύριος ΔΕΝ μας έχει δώσει μέχρι στιγμής κάτι το αξιόλογο!Ας δεχτεί να εξεταστεί υπό εργαστηριακές συνθήκες να πω μάλιστα!

"Ανυπόστατα γιατί; Ήσουν στον Ταύρο χθές να δείς τί γινόταν;"

>>1) Τί παραπάνω απόδειξη θέλουν αυτοί που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να πιστέψουν
όταν η υπόθεση ξεφέυγει απο τα πλαίσια ενός στημένου show που θα
έλεγε κάποιος που θέλει να κακολογήσει, και μιλάμε για ΧΙΛΙΑΔΕΣ
συμμέτοχους ΕΚΤΟΣ studio ?<<

Μιλάς για τους χιλιάδες τηλεθεατές έτσι δεν είναι;Εσύ τους είδες έναν προς έναν και το λες;Εγώ σου πρόσφερα μια πολύ πιθανή ερμηνεία.
(το άρθρο το διάβασε κανείς;)

>>Ότι κάνει ο Gueller έχει ελεγχθεί κάτω απο εργατηριακές συνθήκες πρώτα,
εδώ και 30 χρόνια και με αποδείξεις. Ποιός RANDI μπορεί να το
διαψέυσει και ΠΟΙΟΣ πληρώνει τον RANDI να πληρώσει 1.000.000 δολλάρια;<<

Μπα;!Toν κύριο Κατσαρό τον είδες στις ειδήσεις;Αυτοί που αμφισβητούν
τον Ούρι ΔΕΝ είναι μόνο ο Ράντι και άλλοι δυο όπως νομίζεις.Είναι το σύνολο της επιστημονικής κοινότητας.

Ας υποθέσουμε το εξής:Είχε ελεχθεί ο Ούρι επιτυχώς.Αυτό το γεγονός θα έπρεπε να είναι πασίγνωστο στην επιστημονική κοινότητα.Απεναντίας,αυτό που παρατηρούμε σήμερα είναι ότι η επιστημονική κοινότητα είναι τουλάχιστον επιφυλακτική ακόμη και σήμερα.Καταλήξαμε σε άτοπο ή έτσι νομίζω;

Τι σε νοιάζει που τα βρήκε τα λεφτά ο Ράντι;Γράψε του ένα μέιλ να σου πει.Επιπλέον να λεφτά δεν τα μάζεψε μονομιάς.Αρχικά το ποσό ήταν πολύ (μα πολύ) μικρότερο,και τα υπόλοιπα τα μάζεψε από δωρεές.Ναι,ο Ράντι έχει πολλούς φίλους καθηγητές πανεπιστημίου που όπως καταλαβαίνεις και τσεπωμένοι είναι και διαθέσιμοι να συνεισφέρουν για αυτόν τον σκοπό.
Πού είναι το περίεργο δεν βλέπω.
Ο Ράντι ΕΓΓΥΑΤΑΙ ότι όποιος πετύχει θα λάβει το ποσό.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Ο ΟΥΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΑ ΤΡΙΨΕΙ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΡΑΝΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ,Ε ΓΙΑΤΙ;;;;

Αυτό που λες για τα βιώματά σου επηρεάζουν την δική σου μόνο άποψη.
Είναι καθαρά υποκειμενικό γι'αυτό δεν θα το σχολιάσω.

>>Επιστημονικά εργαστήρια έχουν εξετάσει ΠΑΡΑ πολλούς
ανθρώπους στον κόσμο μόνο και μόνο να δούν τί είδους δύναμη είναι
αυτή ποιά η φύση της και απο ποιό σημείο του σώματος προέρχεται.<<

Σύμφωνοι,αλλά ποια ήταν τα αποτελέσματα;Ο κος Κατσαρός και τόσοι άλλοι λένε πως τίποτα δεν προέκυψε.Και εν πάσει περιπτώσει αυτό δεν έχει να κάνει με το θέμα μας που είναι αν ο Ούρι ειδικά έχει αυτές τις δυνάμεις.

>>και καταϊδρωμένοι. Δέν σου κάνει εντύπωση οτι μιλάει ανοιχτά για
μία υπογραφή με τους Ρώσσους (αλλα για καλό) ο Γκέλλερ όταν δίπλα
του είναι ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ παράγοντες;<<

Καλά πλάκα μου κάνεις;Δηλαδή τι εντύπωση να μου κάνει;Και η Μαρία Παπαπέτρος(;) και τόσοι άλλοι λένε ότι τάχα προέβλεψαν την 11/9.
Είπε ο γιατρός:είναι χρονίζουσα περίπτωση...

Μήπως θέλεις ο κάθε ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ να βγαίνει και να διαψεύδει τα όσα λέει ο κάθε κουταλοπνίχτης;

>>Εμένα με βάζει σε σκέψη οτι τα παιδιά του Gueller δεν έχουν τις
ικανότητες του ενώ
α) δεν παίζει ρόλο η ΠΙΣΤΗ καθώς ο ίδιος το ζωντανό παράδειγμα.
β) δεν παίζει ρόλο κάποιος βιολογικός παράγοντας (dna πατέρα)<<

Φίλε μου η ταχυδακτυλουργία και η (επιτυχημένη) απατεωνιά είναι δύσκολα πράγματα.
Και ούτε παίζει ρόλο η πίστη ούτε το dna.Αυτήν την εξήγηση πως την βλέπεις;

>>Το οτι πολλοί απο τους ανθρώπους που κάνουν τηλεκίνηση και ιδρώνουν
θα ήταν μια καλή εκκίνηση για συζήτηση ΓΙΑΤΙ, ποιές ενέργειες του
σώματος ξεκινούν για ποιό λόγο άν ναί ή όχι το ένα ή το άλλο.<<

Ε καλά εντάξει..Εσύ τώρα τον ιδρώτα τον θεωρείς τεκμήριο...
Είναι θέμα στυλ αυτοί που κάνουν τέτοια τσαλίμια να σφίγγονται ή να κρατούν την αναπνοή τους.Τώρα αν υπολογίσεις και την ζέστη του στούντιο προπύπτει το αυγό του Κολόμβου.
Το περίεργο θα ήταν να ΜΗΝ ίδρωναν!

Αγαπητή Αμαλία,αυτά που ρωτάς τα έχει ήδη λάβει υπ'όψιν μου.
Αμφιβάλλεις ότι υπάρχουν "μάγοι" που λυγίζουν κουτάλια,διαβάζουν την σκέψη,πείθουν τους ανθρώπους να κόψουν το τσιγάρο κτλ και οι ΙΔΙΟΙ λένε ότι είναι ΤΡΥΚ και οι ΙΔΙΟΙ αποκαλύπτουν το πως γίνεται ναι ή όχι;

Τώρα,μην κολλάς σε συκεκριμένα κόλπα όπως αυτό με τους σπόρους.Μην ξεχνάς ότι στον χώρο των "μάγων" σιγά-σιγά γίνονται γνωστά τα κόλπα.
Ας πούμε το κόλπο με το κουτάλι παλιά ήταν την μόδας,τώρα είναι ξεπερασμένο.Ας το δούμε γενικά το ζήτημα και μετά ας πάμε σε λεπτομέρειες.

Για το κοινό που αναφέρεις θα σε παραπέμψω στο άρθρο.Είναι μια πιθανή μόνο εξήγηση.

Τι νομίζεις;

ΥΓ Δεν ξέρω πόσοι γνωρίζουν ότι παρόμοια τέτοια σόσου στο εξωτερικό
αποδείχθηκαν να είναι απάτες και τίποτα άλλο.Άλλοτε στο κόλπο ήταν η παραγωγή άλλοτε ο "μάγος" κουβαλούσε αβανταδόρους στο στούντιο.
Μιλάμε για 100% έλλειψη αιδούς.

Όχι τίποτε άλλο,αλλά τώρα που μας έρχονται και σε εμάς αυτά τα σόου να γνωρίζουμε τουλάχιστον το παρελθόν τους.

04/10/2004, 00:03:20
quote:
Εξ άλλου και ο ίδιος επαναλάμβανε συνέχεια ότι πρόκειται για σόου, δηλαδή σαν να υποβίβαζε αυτά που γινόντουσαν.

Η λέξη "show" στα Αγγλικά δεν χρησιμοποιείται υποτιμητικά.

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

junk95Μέλος
04/10/2004, 00:14:38
Ένα ενδιαφέρον αρθράκι με το background του Geller και γιατί δεν
πολυεμφανίζεται στην πατρίδα του:
http://www.zem.demon.co.uk/nzrh.htm

Κατά τα άλλα, για να λυθεί η απορία του ALOS, ο Randi (ακριβέστερα
The Amazing Randi) είναι ο ίδιος ταχυδακτυλουργός και πολύ καλύτερος
από τον Γκέλερ. Αυτό μάλλον εξηγεί πού βρήκε τόσα λεφτά.

Επίσης, όπως και ο Χάρυ Χουντίνι, ο Ράντι τα παίρνει πολύ άσχημα στο
κρανίο με όσους συναδέλφους του το παίζουν μεταφυσικά ζουζούνια.
Αυτό εξηγεί γιατί τους ξεμπροστιάζει εδώ και τόσα χρόνια.

Αυτή τη στιγμή ο Μάκης λαϊκίζει ασύστολα.

BokkenΜέλος
04/10/2004, 00:15:09
quote:

Ακουσα οτι το κανει μονο με σπορους απο ραπανακια.

Εγώ πάλι άκουσα από τον κ.Κατσαρό ότι δεν το κάνει με σπόρους που του δίνουν οι άλλοι,ας είναι και ραπανάκια.

quote:

Οποιος απαντησει ας απαντησει με επιχειρηματα και οχι με απαντησεις του στυλ "ελα μωρε ταχυδακτυλουργος ειναι"

Τι επιχειρήματα μου θες βρε Manick και εσύ του λόγου σου όταν σου λέω
ότι δεν δέχεται να το κάνει υπό εργαστηριακές συνθήκες;;;

Ραπανάκι πάει το στόμα σας όταν αναφέρεστε στα τσαλίμια του κυρίου...

Πέτρο,θα συμφωνήσεις τελικά ότι ο άνθρωπος θέλει εξάσκηση για να μην πιστεύει σε αυτά που θέλει.
Εξάλλου η 100% πίστη είναι 1000% παραλογισμός.

Τάδε έφη Ούρι Γκέλερ:
"ΔΕΝ είμαι θεραπευτής,ΑΛΛΑ αν έχετε κάποια πάθηση..."

Εκ των υστέρων και εκ του ασφαλούς...Απολαύστε τον...

GuessWhoΜέλος
04/10/2004, 00:21:21
ΑΡΧΙΖΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΩ ΓΝΩΜΗ.

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ:

ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΥΓΙΣΑΝ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΡΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ?

ΕΓΩ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑ ΘΑ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ.Ή ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΠΑΡΕΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΨΥΧΡΑΙΜΑ?(ΜΟΥΧΑΧΑ!)

ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΣΑ ΤΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑ ΨΙΛΟΤΡΕΛΑΘΕΙ(ΓΙΑ ΛΙΓΟ),ΤΙ ΜΙΞΕΡ ΘΑ ΕΦΤΙΑΧΝΑ,ΤΙ ΣΥΓΚΟΛΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑ,ΤΙ ΜΕΤΑΛΛΑ ΘΑ ΛΥΓΙΖΑ ΚΤΛ.

ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ 10 ΜΕΡΕΣ ΟΧΙ 5 ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ GELLER.ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΘΑ ΗΜΟΥΝ.

ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΤΕ?

ΥΓ:ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΣΠΟΡΟ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ.

Hear My Message

BokkenΜέλος
04/10/2004, 00:35:30
Σήμερα το πρωί άνοιξα το συρτάρι και το πρώτο πηρούνι που πήρα ήταν στραβωμένο!

Καθόλου παράξενο βέβαιο,μιας και πολλά φαγητά τα διατηρώ στην κατάψυξη και όταν προσπαθώ να βγάλω ένα κομμάτι για να το αποψύξω συνήθως θα στραβώσει κάποιο κουτάλι-πηρούνι κτλ (γίνοται σαν πέτρα τα παγωμένα φαγητά)

Με μια κίνηση τσαπ!το επανέφερα!Μπορεί να είναι λόγω των ατσαλένιων μπράτσων μου,αλλά δεν είναι δύσκολο να στραβώσεις ένα κουτάλι ή ένα πηρούνι γιατί η ροπή σε βοηθάει πολύ.Μαχαίρια αλήθεια στραβώνουν;Αν όχι γιατί;Απο το ίδιο υλικό είναι (ανοξείξωτο ατσάλι νομίζω).

Επιπλέον,το πιο πιθανό νομίζω είναι ότι όλα τα κουτάλια που έχει κανείς λίγο πολύ διαφέρουν μεταξύ τους από την χρήση.Οπότε αν κανείς συγκρίνει το κουτάλι που πασπατεύει με κάποιο άλλο είναι πολύ πιθανό να ανακαλύψει κάποια διαφορά στην κλίση και να βγάλει λάθος συμπεράσματα.Πως σας φαίνεται αυτό;

Επίσης λέει να το τρίβουμε,αλλά το άλλο χέρι είδα ότι το είχε πάνω στην λαβή.Εκεί,ασυναίσθητα αν ασκηθεί κάποια μικρή πίεση η ροπή θα κάνει θαύματα.Και όπως απορροφημένος είναι κανείς ούτε που θα το πάρει χαμπάρι το πως πραγματικά έγινε!

>>Απ΄τη στιγμή όμως που το είδα και μάλιστα από ένα έμπιστο άτομο που δεν έχει σχέση με αυτά, όλα αυτά που διαβάζω περί τσαρλατάνων πλέον τα θεωρώ μπούρδες.<<

Σεβαστό,εμείς πάντως που δεν είχαμε τέτοια απόλυτα βιώματα ακόμη είμαστε επιφυλακτικοί όσες εμπειρίες άλλων και αν ακούσουμε.

Πάντως δεν λέω ότι η εξήγηση είναι υποχρεωτικά απάτη.Σίγουρα μπορεί να γίνει και ασυναίσθητα,τι λες γι'αυτό;

ΥΓ Κύλησε η Τσίτα και βρήκε τον Ταρζάν.

MelODΝέο Μέλος
04/10/2004, 00:52:09
Φίλε(η) Bokkem συμφωνώ με το γεγονός ότι δεν γίνεται να πιστεύεις κάτι το οποίο δεν βλέπεις μπροστά στα μάτια σου. Ούτε εγώ θα το πίστευα και μάλιστα θα αντιδρούσα. Οταν σας μίλησα για λύγισμα των κουταλιών δεν εννοούσα μια μικρή κλίση. Τα κουτάλια ήταν από σκληρό μέταλλο και η κοπέλα μου δεν έπιασε το λαιμό τους με τον δείκτη και τον αντίχειρα ούτε κραύγαζε "λύγισε". Το μόνο που έκανε ήταν να χαϊδεύει το λαιμό τους με τον δείκτη χωρίς να ασκεί πίεση, έχοντας στο μυαλό της μόνο τη σκέψη ότι το μέταλλο είναι μαλακό και ότι μπορεί να λυγίσει. Το αποτέλεσμα ήταν να "κρεμάσει" η πλατιά άκρη τους και με απλή πίεση του δείκτη να διπλώσει 90 μοίρες.

Είναι τρελό, το ξέρω... Ολη τη μέρα σήμερα ήμουν ανήσυχος με αυτό που αντίκρυσα χθες το βράδυ, και σήμερα της ζήτησα να το ξανακάνει. Δεν ήξερα ακριβώς τι περίμενα, ίσως να τη δω να μην το καταφέρνει. Δυστυχώς (ή ευτυχώς) και το 4ο κουτάλι δεν είναι πλέον για την κανονική του χρήση.

GuessWhoΜέλος
04/10/2004, 01:10:04
ΦΙΛΕ MeIOD

ΤΩΡΑ ΛΟΓΙΚΑ Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΓΙΖΕΙ ΜΕΤΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΥΝΑΜΗ.

ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ ΖΩΗ??

ΓΙΑ ΔΩΣΕ ΤΗΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΥΤΑΛΙ.

ΔΩΣΕ ΤΗΣ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΠΕΡΙΜΕΜΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ...

Hear My Message

MelODΝέο Μέλος
04/10/2004, 01:39:48
Ειλικρινά δεν θα'θελα να το δω σαν καθημερινό φαινόμενο, ούτε καν για πειραματισμό. Βασικά η κοπέλα μου δεν νιώθει ότι κάνει κάτι το ιδιαίτερο.

Ισως θα έπρεπε να σας πω από την αρχή ότι αυτό το "περίεργο" που έγινε με τα κουτάλια για πρώτη φορά χθες, δεν είναι το μοναδικό "χάρισμα" που διαθέτει. Αν και ξέρω ότι αυτά τα πράγματα δύσκολα γίνονται πιστευτά και δύσκολα μπορεί κάποιος να τα περιγράψει και να τα εξηγήσει με λόγια, ας πω απλά... "βλέπει" αβίαστα καταστάσεις που θα συμβούν στο άμεσο μέλλον. Αυτό ίσως να ξεσηκώσει διάφορες αντιδράσεις και μακροσκελείς ερμηνείες εδώ μέσα, αλλά απλά συμβαίνει.

ALOSΜέλος
04/10/2004, 02:19:27
Για τον φίλο Πέτρο...
υγείαν της τηλεθέασης» και άστους όλους να κουρεύονται !!!!!
Πιθανώς κάποιος να αναρωτηθεί: «Και ποιός είσαι εσύ ρε φίλε που θα
βάλεις «μπιχλιμπίδια» για να μετρήσεις τον Γκέλερ;» Ίσως να
απαντούσα «Από το ολότελα καλή και η Παναγιώταινα».
θα πρέπει να επενέβαινε ο εισαγγελέας...Το ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ δεν είδα...

Αγαπητέ Βokken
1.Aυτό που λές οτι είπε κάποιος Κατσαρός απλά δεν ισχύει.
2.Αρνείσαι την ύπαρξη χιλιάδων μαρτύρων παγκοσμίως στα σπιτια τους.
Να συζητώ για το πείραμα τριών τεσσάρων που ούτε τους ξέρει η μάνα
τους και ενός πικρόχολου ταχυδακτυλουργου;
.-
(αυτός και αν δεν ήταν μηδενισμός ε;)
θέλετε να συνεχίσουμε έτσι την συζήτηση; εγώ πάντως όχι έτσι.

Δέν προσπάθησα να δώσω εξηγήσεις προσπάθησα να ξεκινήσουμε
εποικοδομητικό διάλογο επάνω στην βάση οτι ο Γκέλλερ έχει μια
ιδιαίτερη δυνατότητα του νού στην οποία θα μπορούσαμε να θέσουμε
ερωτήσεις και απαντήσεις επάνω στις πιθανές αιτίες του φαινομένου
της τηλεκίνησης πάντα επάνω στην θεωρία ή και σε βιώματα διαφόρων
άλλων συνομιλητών εδω μέσα. Βλέπω οτι μέχρι τώρα κάποιος τέτοιος
συνομιλητής δεν έχει βρεθεί, καθώς η συζήτηση βρίσκεται επάνω σε
τσαρλατανοσυζήτηση. Ξαναλέω για τελευταία φορά οτι το κόστος να
πάει κάποιος στο πανεπιστήμιο του Εδινβούργου να δεί πολλά απο
αυτά που κάνει ΚΑΙ ο Γκέλλερ δεν είναι μεγάλο. Πανεπιστήμιο
είναι και όχι τηλεοπτικό studio.

Ευχαριστώ.

04/10/2004, 03:07:01
quote:

GuessWho

ΦΙΛΕ MeIOD
ΤΩΡΑ ΛΟΓΙΚΑ Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΓΙΖΕΙ ΜΕΤΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΥΝΑΜΗ.
ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ ΖΩΗ??

Αυτό θα έφερνε τα πάνω κάτω σε όλες τις επιστήμες.
Θα αναθεωρούνταν όλες οι απόψεις για τους παγκόσμιους νόμους της φύσης.
Θα επρόκειτο για μια τεράστια επανάσταση που θα άλλαζε την ζωή όλου του κόσμου και την πορεία της ανθρωπότητας.

Ας σκεφτούμε το εξής απλό πράγμα.
Η ¨ανακάλυψη¨ της πιέσεως που ασκούν τα αέρια (ήταν γνωστή από την αρχαιότητα απλά δεν βρήκε πρακτική εφαρμογή) οδήγησε στην εφεύρεση του εμβόλου που λειτουργεί με πίεση απλού υδρατμού. Από κει και πέρα η πρώτη ατμομηχανή (εξωτερικής καύσεως κινητήρας) ήταν πια γεγονός. Ακολούθησαν ένα σωρό εφαρμογές αυτής της ανακάλυψης πράγμα που οδήγησε στην βιομηχανική επανάσταση.
Με τον ατμό (σαν ιδέα) εφευρέθηκαν και οι μηχανές εσωτερικής καύσεως, (παράλληλα και ο ηλεκτρισμός σαν πηγή ενέργειας) τα αυτοκίνητα, τα αεροπλάνα, οι επικοινωνίες, τα διαστημόπλοια, οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και τόσα άλλα.
Η επανάσταση λοιπόν αυτή της ανθρωπότητας ξεκίνησε από μια μικρή εφεύρεση- ανακάλυψη.
Ένα άλλο παράδειγμα είναι η ανακάλυψη των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων. Χωρίς αυτά ούτε ραδιόφωνο θα είχαμε, ούτε τηλεόραση, ούτε θα είχαμε πάει στο φεγγάρι. Και όλα αυτά….από μια ¨απλή¨ ανακάλυψη.
Έγινε σαφές νομίσω, ότι μια ανακάλυψη με την βοήθεια της επιστήμης μπορεί να δώσει άπειρες εφαρμογές στην καθημερινή μας ζωή και να αλλάξει τον τρόπο ζωής μας.

Ο κύριος Γκέλερ τώρα, έχετε αντιληφθεί τι λέει;;;
Έχετε αντιληφθεί ότι ομιλεί για ανακάλυψη νέων δυνάμεων άγνωστων μέχρι στιγμής στην ανθρωπότητα;;;
Μέχρι στιγμής όλες οι επιστήμες είχαν θεμελιωθεί στις τέσσερις γνωστές δυνάμεις του σύμπαντος.
Με την ανακάλυψη και πέμπτης δύναμης έχετε ιδέα τι ανατροπή στις επιστήμες μπορεί να προκύψει;;;
Και καθόμαστε και μιλάμε έτσι απλά περί Ουρι και σαχλαμάρες;;;
Κανονικά θα έπρεπε όλες οι επιστημονικές κοινότητες παγκοσμίως να εργάζονται μέρα και νύχτα για να κατανοήσουν τα νέα δεδομένα να θεμελιώσουν νέα αξιώματα, νέους νόμους κλπ να πειραματιστούν και να δώσουν απαντήσεις. Κατόπιν να οριστούν νέες εφαρμογές των νέων αυτών στοιχείων και την σκυτάλη να πάρει η βιομηχανία.
Ο Γκέλερ όμως ισχυρίζεται εδώ και τριάντα χρόνια ότι έχει ανακαλύψει αυτές τις νέες δυνάμεις και δεν έχει γίνει τίποτα. Ούτε από τον ίδιο ούτε από την επιστήμη. Δεν είναι τωρινό το φαινόμενο για να δικαιολογείται η όποια αδράνεια. Θα έπρεπε λογικά να είχε ξεκινήσει η τρίτη ¨βιομηχανική επανάσταση¨ εδώ και πολλά χρόνια και τώρα να ζούσαμε σε άλλους ρυθμούς. Το μόνο όμως που βλέπουμε είναι κάποια τηλεοπτικά σώου και τίποτα παραπάνω.
Άρα λοιπόν το γεγονός και μόνο να σκέφτεται κανείς αυτό το ενδεχόμενο είναι πραγματικά αστείο. Το κρίμα στους αφελείς.

ALOSΜέλος
04/10/2004, 04:15:47
Aγαπητέ ΑΙΑΝΤΑ, και λοιποί φίλοι θα μπορούσατε να απαντήσετε
σε κάποιες απο αυτές τις ερωτήσεις μου έστω μία αριθμητικά;

1.Γιατί κοινούνται τα αυτοκίνητά μας με πετρέλαιο και όχι με υδρογόνο
όταν η BMW έχει δημιουργήσει κινητήρα τέτοιο απο το 1979;
2.Γιατί υπάρχουν μπαταρίες ενώ θα μπορούσαν να λειτουργούν όλα με
την μέθοδο Faraday ?
3.Γιατί δεν χρησιμοποιούνται οι περισσότερες απο τις ανακαλύψεις
και εφευρέσεις του Τέσλα;
4.Πόσες γεννήτριες ρεύματος ατελείωτης ενέργειας πιστεύεις οτι
ύπάρχουν; (έστω και μία δε θα φέρει αλλαγή στο κόσμο μας;)
4.Πιστεύεις οτι διάφορες επιστημονικές ανακαλύψεις που γίνονται
κατα καιρούς αυτές εξαφανίζονται και δεν αποσιωπούνται;
5.Πιστεύεις οτι η επιστήμη σε κρυφό επίπεδο (για λόγους ασφαλείας)
δεν έχει φτάσει σε ένα επίπεδο άγνωστο απο την κοινή γνώμη;
6.Λές οτι όλες οι επιστήμες θα ερχόντουσαν πάνω κάτω. Ποιές θα
αναποδογυρίσουν λοιπόν; Τα μαθηματικά του Πυθαγόρα; Η Ιατρική του
Ασκληπιού ΜΗΠΩΣ; ακούω και άλλες...(έχεις διαβάσει "ΤΑ ΜΕΤΑ ΦΥΣΙΚΑ";),
έχεις διαβάσει Εμπεδοκλή, λίγα πράγματα ΚΛΑΣΙΚΑ πρίν φτάσεις και
στην σύγχρονη επιστήμη που αναγκάζεται να πατήσει επάνω στους
κλασικούς;
7.Αγνοείς την εδώ και χρόνια ύπαρξη Ερευνητικών κέντρων παγκοσμίως
που ερευνούν τέτοιου είδους ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΑ (κατα την επιστήμη) φαινόμενα;
8.Αγνοείς την εδώ και δεκαετίες ύπαρξη ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ διεθνώς επάνω
στο ίδιο θέμα;
9.Υπάρχει για σένα η ύπαρξη διαίσθησης, ΕSP, τηλεκίνησης και
υπερφυσικών φαινομένων που πηγάζουν απο την ανθρώπινη υπόσταση;

Ευχαριστώ.

mysticΜέλος
04/10/2004, 10:59:40
Εγώ ένα έχω να πω και ας φανώ κακιά
''Ότι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια''
Όσοι δεν κατάφεραν να λυγίσουν το κουταλάκι θέλουν να λυγίσουν το Uri.

Εξαρχής μου φάνηκε και εμένα ''περίεργο'' πως κατάφερε ο εν λόγω κύριος να λυγίσει το κουτάλι και μάλιστα σε σημείο να σπάσει. Όταν όμως είδα πόσοι από τους απλούς ανθρώπους το κατάφεραν, ναι τον πίστεψα και δεν είμαι καθόλου αφελής.
Εγώ μπορεί να μην το λύγισα ίσως γιατί δεν το πίστεψα αρκετά, ίσως γιατί δεν έχω αυτή την ιδιαιτερότητα ή δεν την έχω εκπαιδεύσει αλλά κανείς μας δεν μπορεί να αμφισβητήσει τουλάχιστον 3000 Έλληνες που το κατάφεραν και όταν μιλάμε για Έλληνες πιστεύω ξέρετε την δυσπιστία που τους διακατέχει.

Διαφωνώ με κάποιον συνομιλητή (δεν θυμάμαι το nick) που έγραψε ότι έπρεπε να παρέμβει το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο και ο εισαγγελέας. Για πoιο λόγο; Επειδή βρέθηκε ένας άνθρωπος σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να μας εμψυχώσει και να μας θυμίσει ότι πρέπει να πιστεύουμε στους εαυτούς μας και να σκεφτόμαστε θετικά; Μήπως επειδή παρότρυνε όσους νοσούν να να έχουν πίστη στην επιστήμη αλλά να έχουν και καλύτερη ψυχολογία, θετική ως προς την ίαση; Μήπως επειδή ενίσχυσε οικονομικά τα παιδιά με AIDS της Αφρικής και τα δικά μας τα αγγελούδια με καρκίνο;

VANDAMMEΜέλος
04/10/2004, 12:04:20
ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΑΠ'ΤΟΝ ΓΚΕΛΕΡ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ 11-11 ΣΤΙΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙ!!ΕΤΣΙ ΔΕ ΕΙΠΕ???ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΠΟΤΕ!ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!!
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2917