- Π Υ Ρ Α Μ Ι Δ Ε Σ ! ! ! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
http://www.e-e-e.gr/sections/hellas/data/hellenic_pictures/pyramis_taygetou/index.htm
THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.
quote:
Το ότι οι πυραμίδες χτίστηκαν σε ένα ορισμένο γεωγραφικό χώρο που επιλέχθηκε από κάποιους σοφούς δεν νομίζω ότι αποτελεί μυστήριο.
Στην απορία για το πως χτίστηκαν πολλοί επιστήμονες έχουν γράψει πολλά επί του θέματος.
Το μόνο μυστήριο είναι ίσως το θέμα των θανάτων των αρχαιολόγων αλλά σκεφθείτε τι μύκητες και τι μικρόβια θα υπήρχαν στο εσωτερικό των πυραμίδων που θα μπορούσαν να επηρεάσουν μέχρι και το μυαλό τους. Προσθέστε το δύσκολο κλίμα της Αιγύπτου και παίρνετε απαντήσεις για πολλούς από τους θανάτους.
ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί αλλά έχει διαπιστωθεί ο χρόνος που χρειάστηκε για να κατασκευαστή κάποια από τις πυραμίδες?
Με την σειρά μου θα ήθελα να ρίξω λίγο φώς στον τρόπο χρονολόγησης των πυραμίδων καθώς ο άνθρακας 14 είναι αξιόπιστος μόνο σε στοιχεία που περιέχουν άνθρακα δηλαδη οργανικά όπως πολύ σωστά προαναφέρθηκε.
Σύμφωνα λοιπόν με στοιχεία η πλέον ενδεδειγμένη μέθοδος χρονολόγησης η οποία χρησιμοποιείται μέχρι σήμερα με επιτυχία για την χρονολόγηση κεραμεικών ,κομματιών πήλινων αγγείων είναι η θερμοφωταύγεια.
Με αυτήν τη μέθοδο χρονολογήθηκαν και οι δύο πιο γνωστές πυραμίδες του Ελληνικού χώρου, Ελληνικού και Λιγουριού όπου μετά απο έρευνα, με την συγκεκριμένη μέθοδο, της Ακαδημίας Αθηνών με τον αρχαιομέτρη Ιωάννη Λυριτζή κατέληξαν στο συμπέρασμα οτι η μεν πρώτη κατασκευάσθηκε περι τα 2720 π.χ. ενω η δεύτερη γύρω στα 2100 π.χ.
Δηλαδή τα δύο αυτά μνημεία, σύμφωνα πάντα με την μέθοδο αυτή, χρονολογούνται στην προιστορική περίοδο και έχουν μια διαφορά η μία απο την άλλη 620 χρόνια.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΕΙΤΕ ΜΕΝΟΥΝ ΨΗΛΑ ΣΤΟ ΡΑΦΙ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΩΝ ΕΙΤΕ ΑΓΝΟΟΥΝ ΟΙ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ.
gK
quote:ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΠΑΙΔΙΑ..ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΑΝ ΨΑΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΜΕ
Aς αφησω και εγω κάπου το στίγμα μου ελπίζοντας να μη σας ζαλίσει το παρακάτω!Μια αλλη οψη...
Μαθηματικά και Μεγάλη Πυραμίδα
Το π είναι ο αριθμός-κλειδί στα μεγέθη και στις διαστάσεις του κτίσματος. Το ύψος της Πυραμίδας ήταν 147,649 μέτρα και το μήκος κάθε πλευράς της (από γωνία σε γωνία) 231,927 μέτρα. Αν διαιρέσουμε την περίμετρο της Πυραμίδας με το διπλάσιο του ύψους της προκύπτει το 3,14159 που είναι ο αριθμός π με ακρίβεια 5 δεκαδικών ψηφίων! Φαίνεται δηλαδή ότι το π ήταν γνωστό εδώ και τουλάχιστον 4500 χρόνια.. Ακόμα, η ίδια η περιφέρεια της Πυραμίδας (927,7 μέτρα) αντιστοιχεί στην ακριβή διάρκεια του ηλιακού έτους (365,24 ημέρες), ενώ πολλαπλασιάζοντας το τετράγωνο της διαμέτρου της Πυραμίδας με τον αριθμό π προκύπτει ότι το εμβαδόν της αντιστοιχεί, αν γίνουν οι κατάλληλες αναγωγές μονάδων στο εμβαδόν της επιφάνειας της Γης. Το βάρος της Πυραμίδας που έχει υπολογιστεί στους 5273000 τόνους, δίνει, με την προσθήκη 15 μηδενικών, το βάρος της Γης. Επιπλέον, αν πολλαπλασιάσουμε το ύψος της Πυραμίδας με το 10 και υψώσουμε το γινόμενο στην 9η δύναμη θα βρούμε τον αριθμό 91837,484, ο οποίος μας δίνει σε μίλια την απόσταση Γης-Ηλίου
Άλλες διαστάσεις του κτίσματος αντιστοιχούν με θαυμαστή ακρίβεια σε μεγέθη όπως η μέση πολική ακτίνα της Γης,η μέγιστη και ελάχιστη εκκεντρότητα της τροχιάς της Γης,η διάρκεια του κύκλου μεταπτώσεως ισημεριών και σε πολλά ακόμη.
Τέλος, η μελέτη της γεωμετρίας των θαλάμων και διαδρόμων σε συνδυασμό με διάφορα στοιχεία όπως η κατεύθυνση, η κλίση, η γωνία ανόδου/καθόδου, το πλάτος η εγκάρσια τομή ερμηνευόμενα από έναν απόκρυφο κώδικα (για περισσότερες λεπτομέρειες Peter Lemesurier "Η αποκωδικοποίηση της Μεγάλης Πυραμίδας", εκδόσεις Δίοπτρα), δίνουν εντυπωσιακές προφητείες για το μέλλον, οι οποίες προσδίδουν στην Πυραμίδα το ρόλο ενός μεγάλου φυσικού ημερολογίου της ιστορίας. Ανάμεσα στα σημαντικά ιστορικά γεγονότα που εντοπίζονται με τη μέθοδο αυτή συγκαταλέγονται η γέννηση του Μεγάλου Αλεξάνδρου, η γέννηση και η σταύρωση του Ιησού,η άλωση της Κωνσταντινούπολης, η Γαλλική Επανάσταση, η Βιομηχανική Επανάσταση, η άνοδος και η πτώση του Αδόλφου Χίτλερ.Που ισως στους περισσότερους από εσάς ειναι γνωστά...
ΚΑΘΑΡΟ ΜΑΤΙ...ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ.
ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ..
ΚΙ ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ<ΕΤΟΣ>ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ..
Ο ΕΝΑΣ ΦΑΡΑΩ ΒΑΣΙΛΕΨΕ 700(!)ΕΤΗ Ο ΑΛΛΟΣ 150(!)Κ.Λ.Π
ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ,ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ.ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΟΧΕΣ,ΤΟ ΕΤΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ!!ΟΠΟΤΕ..ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΧΤΙΣΕ ΤΙ..
ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ,ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΥΣ,ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΛΠ..ΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ?
ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟ π ΠΟΥ ΕΙΠΕ Η ΦΩΤΕΙΝΗ.
ΑΠΟ ΤΟ π ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΠΥΧΗ(0,5236)π/6 ΚΑΙ ΤΗΝ
ΣΠΙΘΑΜΗ(0,2618) π/12 .
ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ....
ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ,ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΙ
ΣΕ ΛΥΚΟΥΣ(ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΑΡΑΓΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ..??)ΤΟΥΣ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ
ΤΗΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ..ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΑΛΤΟΥ..ΒΑΣΑΛΤΟΥ ΕΙΠΑ???
ΓΡΑΝΙΤΗΣ..ΧΑΛΑΖΙΑΣ..ΚΑΙ ΒΑΣΑΛΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΑΡΚΟΦΑΓΟΥΣ(ΚΙΒΩΤΟΥΣ)..ΑΡG ΣΤΑ ΣΑΝΣΚΡΙΤΙΚΑ...(ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΡΓΩ ΜΗΠΩΣ??)ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ..
ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠΟ ΔΩ..
ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΦΙΛΛΙΣΤΑΙΟΙ??
ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ..ΓΟΛΙΑΘ!!ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΝΟΩ..
ΑΚΟΜΗ..ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ..ΕΙΝΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΗ ΑΣΧΕΤΑ ΝΑ ΠΩ Η ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΛΙΣΜΕΝΟ ΟΝΟΜΑ...ΣΥΜΦΩΝΩ.ΒΡΕΘΗΚΕ.ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΚΔΟΧΗ...ΑΝ ΠΑΩ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ..ΒΡΩ ΕΝΑΝ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΗ ΚΑΙ ΓΡΑΨΩ ΤΟ
ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΠΑΝΩ ΜΕ ΜΠΟΓΙΑ...ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ??
ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΚΤΙΣΑ??
ΜΗ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΑΛΛΟ..ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ..
ΑΠΛΑ ΨΑΞΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ...
ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ..
[/quote]ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ..ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ
ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ..ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΡΩΙ..ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ
ΚΟΛΛΑΕΙ.
AN KΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΑΙΛ.
multi16@otenet.gr
ΣΑΣ ΚΑΛΗΜΕΡΙΖΩ
ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΑΣ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΘΕΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ MYΣΤΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΦΙΓΓΑ? ΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ? ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ??? ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΥΠΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΒΥΔΟΥ???
και οταν φτασουμε στην ψηλότερη κορυφή θα δούμε άλλες να μας χαιρετούν.
Θα ηθελα να πω και γω κατι όσον αφορά για τις πυραμίδων.
Νομιζω πως ενα ακομα μυστήριο που υπάρχει ανεξιχνίαστο και που προκαλεί μεγάλο και σοβαρό ενδιαφέρον είναι η πλάκα κορυφής που λείπει.
Είχα διαβάσει οτι ο Μάκ Κόλλαμ συγγραφέας και ερευνητής , αποκρυπτογράφησε ένα μήνυμα από την νεκρόπολη της Γκίζας και βασίζεται πάνω στις κλίσεις της πυραμίδας και του αρχαίου κανόνα του ΤΡΙΑ.
Ανακάλυψε όυι πέρνοντας την εφαπτομένη της γωνίας κλίσεως στην πυραμίδα του Χέοπα, καταλήγει στην τιμή 1.27230. πολλαπλασιάζοντας αυτή την τιμή μεμία σταθερά, αποφέρει τον Ακτινοβόλο αριθμό Π=3.1415926. επομένος, ο Μάκ Κόλλαμ χαρακτηρίζει την πυραμίδα του Χέοπα πυραμίδα με κλίση Π.
Εφαρμόζοντας την ίδια μαθηματική λογική στη γωνία κλίσεως της πυραμίδας του Χεφρήνος, το αποτέλεσμα είναι μια εφαπτομένη 1.33511. πολλαπλασιάζοντας πάλι αυτό τον αριθμό με μια σταθερά, αποφέρει τον φυσικό αριθμό Ε=2.7182818.
Σύμφωνα λοιπόν με τα παραπάνω αν στηριχτούμε σε μαθηματικούς υπολογισμούς , δεν υπάρχει καμια αμφιβολία ότι οι κατασκευαστές των πυραμίδων χρειάζονταν τις τιμές του Π και Ε. Από αυτό μπορούμε να ισχυριστούμε πως υπάρχει μια στενή σχέση ανάμεσα στον ινδουισμό και τον ινδουισμό. Το συμπεραίνουμε αυτό και από ένα αρχαίο αιγυπτιακό σύμβολο λιθοδόμης και το σύμβολο του Βισνού του Διατηρητή (μπορείτε να καταλάβεται για πιο συμβολο μιλάω,αυτο που χρησιμοποιούν και οι οπαδοί της μουσικης goa αν το γράφω και σωστά....).μπορούμε να διακρίνουμε το ε και το π.![]()
to avrio ine ena menomeno teras,pou kapia stigmi prepi na to adimetopisis...
Κάποτε ίσως μάθω κι εγώ να πετάω
ΕΜΕΝΑ Μ΄ΑΡΕΣΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΣΑΝΣΕΡ,
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 57 ΤΡΙΑ ΑΣΑΝΣΕΡ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΝΕΒΑΙΝΕΤΕ ΕΠΑΝΩ.
ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ.
ΓΡΑΦΙΚΟΤΑΤΟΣ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
ΖΗΛΩΤΟΝ ΜΕΝ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΙΜΙΟΝ ΜΕΝΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΟΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Μ.Β.σε ευχαριστώ,όντως τα εμπόδια είναι χάρτινα. Σοφότατο.
πάνω στα αεροσκάφη υπήρχε το άστρο των πρώην σοβιετικών...άστρα-βροχή σημειώσατε Ένα.....
http://www.680news.com/news/international/article.jsp?content=w050949A
Any hint of rain had been banished by Russian air force planes, which took to the skies Monday morning to disperse threatening clouds with a cocktail of special chemicals.
με απεραντο σεβασμο και αγαπη ο μανος σας
WHISPERS OF THE DREAMS
Edited by - manos on 11/05/2005 23:32:51
Edited by - manos on 11/05/2005 23:35:26
quote:
.και εδειξε και κατι ντοκουμεντα
Θα βοηθούσε να ξέραμε τι ντοκουμέντα είναι αυτά. Διότι απο εκεί κρίνει ένας ερευνητής το αν αυτά που έχει ακούσει είναι ορθά ή όχι.
Εν πάσει περιπτώσει, το οτι παρουσιάζει ντοκουμέντα είναι απο μόνο του ιδιαίτερα σημαντικό, αφού σε πρώτη φάση δείχνει πως, αν μη τι άλλο, ότι λέει δεν το έχει βγάλει απο το μυαλό του.
Φιλικά,
*πρώην Kaizer
αναφερωταν στο περιεχομενο του βιβλιου του "κοσμοσφαιρες" που μιλαει για καποια αντιβαριτικα οχηματα "κοσμοσφαιρες" που εχουν φτιαξει οι ρωσοι. δε μου φαινεται πολυ απιθανο αλλα ειμαι περιεργος να μαθω πως χρησιμοποιησαν antigravity...
learn as if you are going to live forever
live as if you are going to die tommorow
-soulfly
quote:
πως χρησιμοποιησαν antigravity
Μέσω κλώνων που διαθέτουν αντιβαρυτικό εγκέφαλο. Μου το είπε η θεία του κουμπάρου της ξαδέλφης που είναι συνιφάδα με την γυναίκα του μπάρπα του Λιακο...
'Η έκφραση "γυμνή αλήθεια" έχει εφευρεθεί για να μπορεί ο καθένας να την ντύνει όπως τον συμφέρει'