ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο8!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο8!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Εαρινός30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
22/06/2010, 18:53:38
quote:

...Έλα τώρα που θες και ανάλυση

Ντοτόρο μου , εγώ είμαι ακυκλοφόρητο παιδί και δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία-γνώση περί των όσων αφορούν την γυναικεία φύση...οπότε προσβλέπω σε ποιό οργανωμένες σκέψεις κι απο έμπειρους άνδρες επ'αυτού.....σώσε με..

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
22/06/2010, 19:33:23
quote:

...Έλα τώρα που θες και ανάλυση

Παρακαλώ , ανάλυση...Ντοτόρο σου δίνω το λόγο...

22/06/2010, 19:35:26
Α οκ πάω πάσο!.. Απλά οι γυναίκες είναι πολύ κυνικά πλάσματα που έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους...
ΜηδείαΜέλος
22/06/2010, 19:35:30
Αγαπητέ allzzaro
Υποκλίνομαι στον τρόπο με τον οποίο στηλιτεύεις το θέμα.
Πετάς το φαρμάκι σου καλυπτόμενος απο τη σάτυρα ενώ ταυτόχρονα εκμαιεύεις τα εσώψυχα του συνομιλητή σου.
Εκτιμώ φυσικά την ειλικρίνεια σου και προτιμώ να μου το λένε κατάμουτρα παρά πίσω απο την πλάτη μου.
Σε οτι αφορά το τελευταίο πιστεύω οτι οι άνδρες είναι μεγάλοι ψεύτες και υποκρίνονται.
22/06/2010, 20:06:02
Άσε τα σάπια ρε Δήμο... Τη μια το παίζεις γερόλυκος και την άλλη πρωτοεμφανιζόμενος...

Οι άντρες είναι ψεύτες, Μήδεια, αλλά σας αρέσει...

ΜηδείαΜέλος
22/06/2010, 20:22:45
Για αυτό το λόγο αγαπητέ μου εκτιμώ να μου λέει κάποιος την αλήθεια και να μην την μαθαίνω κατόπιν εορτής.
22/06/2010, 22:39:00
Εμ... έχω χάσει επεισόδια; Και νόμζα ότι τα 'βλεπα όλα..
quote:
Αγαπητέ allzzaro
Υποκλίνομαι στον τρόπο με τον οποίο στηλιτεύεις το θέμα.
Πετάς το φαρμάκι σου καλυπτόμενος απο τη σάτυρα ενώ ταυτόχρονα εκμαιεύεις τα εσώψυχα του συνομιλητή σου.
Εκτιμώ φυσικά την ειλικρίνεια σου και προτιμώ να μου το λένε κατάμουτρα παρά πίσω απο την πλάτη μου.

Πρώτα απ' όλα, εδώ μέσα μόνο εγώ πετάω φαρμάκι.. ο Αλλζζάρο με σφετερίζεται
quote:
Για αυτό το λόγο αγαπητέ μου εκτιμώ να μου λέει κάποιος την αλήθεια και να μην την μαθαίνω κατόπιν εορτής.

Μπα το αντιθέτο, οι γυναίκες εκτιμάτε υπέρ του δέοντος να μην ξέρετε την αλήθεια. Προτιμάται να ζείτε σε ενα παραμύθι, κυριολεκτικά και μεταφορικά, απο το να ξέρετε την αλήθεια.
quote:
Παρακαλώ , ανάλυση...Ντοτόρο σου δίνω το λόγο...

Πρέπει να μου πεις ακριβώς τι θέλεις να σου αναλύσω γιατί τώρα μιλάμε λίγο στη πλάκα

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 22/06/2010 23:12:50

22/06/2010, 22:51:19
Χαίρε φαρμακοτρίφτρα μάγισσα κόρη του βασιλιά Αιήτη.
Ο ήλιος σε αγνάντευε στο μαγικό βουνό σου που δράκοι το φυλούσανε απ`τα Τάρταρα βγαλμένοι..

quote:
Σε οτι αφορά το τελευταίο πιστεύω οτι οι άνδρες είναι μεγάλοι ψεύτες και υποκρίνονται.

Απο τη στιγμή που υπάρχει η αλήθεια αγαπητή μου, υπάρχει και το ψέμα.
Ψέμματα μπορεί να πούν όλοι. Κάποιοι μάλιστα αρέσκονται και στο ψέμμα τόσο πολύ που δεν θέλουν να ακούν αλήθειες..
Μην καταδικάζεις το ψέμμα λοιπόν.

22/06/2010, 23:50:23
quote:

Να το δούμε λίγο πιο "αναλυτικά" Μήδεια..???

22/06/2010, 23:51:28
quote:

Άσε τα σάπια ρε Δήμο... Τη μια το παίζεις γερόλυκος και την άλλη πρωτοεμφανιζόμενος...

Οι άντρες είναι ψεύτες, Μήδεια, αλλά σας αρέσει...

Χαλάς την πιάτσα...

23/06/2010, 01:10:39
quote:
Μίζερο μισοφόρι
Εγώ γεννήθηκα απο το αφρό της θάλασσας δεν είμαι απλός θνητός.
Δεν έχω λοιπόν ανθρώπινα πάθη και ανθρώπινες συνήθειες.

ΜΠΑ ΕΔΩ ΕΧΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΧΑ ΧΑ ,ΑΠΟ ΑΦΡΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΑΦΡΟ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΘΗ ΣΟΥ ΔΙΚΕΩΜΑ ΣΟΥ

23/06/2010, 01:13:07
quote:
Κακά κορίτσια...

ΠΟΛΗ -ΠΟΛΗ ΚΑΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ

23/06/2010, 01:17:28
quote:
Α οκ πάω πάσο!.. Απλά οι γυναίκες είναι πολύ κυνικά πλάσματα που έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους...
ΑΤΥΧΟ ΠΑΙΔΙ DR ΣΕ ΣΤΡΑΒΕΣ ΠΕΦΤΗΣ ?ΤΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ

23/06/2010, 01:36:39
Οχι ρε, για μια πλειοψηφία μιλάω, εννοείται ότι για σχέση είμαι επιλεκτικός. Άσε που έχω πολλές γυναίκες φίλες και έχω μια εικόνα "εκ των έσω"..
23/06/2010, 08:53:10
DR ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΚΕΦΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ,ΓΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΑΠΛΕΣ ΕΝΟΩ,ΑΛΙΩΣ ΘΑ Σ'ΟΥΓΡΑΦΑ ΠΕΡΙ ΣΧΕΣΕΩΣ,, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ,ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΩ

23/06/2010, 10:16:37
Μα αν δεν πρόκειται για σχέση τότε τι σημασία έχει σε τι κοπέλες πέφτω; Ε καλές και κακές υπάρχουν παντού. Καλημέρα guys! Ομορφη μέρα ΚΑΙ σήμερα!
23/06/2010, 10:53:21
quote:
Α και γείτονα, μη γράφεις τέτοια ρατσιστικά και φαλλοκρατικά πράγματα γιατί θα φας πολύ πέτρα και θα έχουν δίκιο αυτές που θα τις ρίξουν...

Ως χομπύστας της βιολογίας και της εξέλιξης δηλώνω ότι ο άντρας και η γυναίκα δε εμφανίστηκαν με διαφορά χρονική...Εξελίχθηκαν παράλληλα...

ΟΚ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ..

CHARMED

23/06/2010, 14:30:34
pandi
quote:
ΜΠΑ ΕΔΩ ΕΧΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΧΑ ΧΑ ,ΑΠΟ ΑΦΡΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΑΦΡΟ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΘΗ ΣΟΥ ΔΙΚΕΩΜΑ ΣΟΥ

Κάτσε τώρα να το αποκρυπτογραφήσουμε..
Να σε ρωτήσω κάτι.
Γιατί δεν μπορείς να γράψεις όπως όλοι μας?

23/06/2010, 15:28:14
Γιατί οδηγάει νταλίκα ρε. Δεν θέλουμε όλοι να είμαστε ίδιιοι με τους άλλους. Τι θες τώρα; Τσαμπουκά; ]
quote:
ΟΚ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ..
Thanks!

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 23/06/2010 15:28:52

ΜηδείαΜέλος
23/06/2010, 15:43:06
Εαρινέ συνήθως για να μην πώ πάντα, τα φαινόμενα απατούν.
Αλλο τι φαίνεται και αλλο τι είναι.
Μέρα με την μέρα ανακαλύπτεις τις πτυχές του χαρακτήρα ενός ανθρώπου και μαζί με τις πτυχές αυτές κάνουν την εμφάνιση τους στερεότυπα απρόσμενα.
Καλύτερα λοιπόν κάποιος αυθόρμημα να δείχνει τι ακριβώς πηγάζει απο μέσα του παρά να το ανακαλύπτεις κατόπιν εορτής.