- Το πραγματικο προσωπο του χριστου - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
----------------------------------------------------------------------
ΕΞΟΝΤΩΣΕ ΤΟΝ!ΜΠΟΡΕΙΣ?
Πώς θα εξοντώσεις το πνεύμα της αγάπης?Πώς θα εξοντώσεις το ιδανικό της πανανθρώπινης ειρήνης?Πώς θα μας στερήσεις το δικαίωμα στο όνειρο ότι κάπου,κάποτε,κάποιος μαρτύρησε,έδωσε τη ζωή του για να μας κάνει λίγο καλύτερους?
Συνέχισε...
----------------------------------------------------------------------
παλι καλα που ηρθε ο χριστος και σου τα εδωσε ολα αυτα οποτε μεχρι στιγμης εχω γλυτωσει την πυρα.Φαντασου να μην σε ειχε κανει λιγο καλυτερο τι θα ειχα παθει.Οσο για την ειρηνη που διδαξε εχω δωσει παραδιγματα μεσα απο την κ.δ. οτι εχω γραψει ειναι απο το ιερο σας βιβλιο δεν φταιω εγω αν ειπε οτι ειπε διαβαστε λιγο αυτα που ειναι ιερα για εσας και μην περιμενετε να μαθετε για την ζωη του μεσα απο την τηλ. καθε πασχα με τα εργα που βαζουν.για την μαρια μαγδ.εχω γραψει που θα βρεις αυτα που εγραψα(οτι ειταν δαιμονισμενη) το γραφω παλι για να το δεις(ΛΟΥΚΑΣ Η 1-3)Εκει γραφει και για τις αλλες που ταιζαν.το ποσο ρεμπελος ειταν φαινετε και απο αυτα που λεει στους 70 που στελνει να πουν το λογο του οτι δεν θα δουλευουν αλλα θα τους ταιζουν οι ανθρωποι που θα ακουν τα λογια τους ως ανταλαγμα γι αυτα που θα τους μαθενουν(απολυτη υποταγη στον γιαχβε αλλιως αιωνια τημωρια)και οπως εχω ξανα πει η αγαπη που μετεδωσε ηταν τοση πολη που οταν δικαζοταν δεν πηγε ουτε 1 ατομο να τον υπερασπιστει στην δικη αλλα και οταν ο πιλατος εδωσε στον λαο το δηκαιωμα να διαλεξει ποιον θα ελευθερωσει αυτοι διαλεξαν τον βαραβα.
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ; ΜΑΡΙΑ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ;

Πέθανε μια άλλη μέρα
Έχουμε και λέμε: Υπάρχει η εβραϊκή λέξη Myrhiam (Μυριάμ προφέρετε) η οποία σημαίνει Πριγκίπισσα. Παρά την διαδεδομένη άποψη οτι το όνομα "Μαρία" προέρχεται απο το εβραϊκό Μυριάμ (πάντως, για να μήν τα μπερδέψουμε, την μητέρα του Ιησού την λέγανε Μυριάμ) εντούτοις σύγχρονες έρευνες συνηγορούν υπέρ της άποψης ότι η "Μαρία" είναι παραφθορά του πανάρχαιου ελληνικού ονόματος ΜΑΙΡΑ (δωρικός τύπος). Γεγονός που εξηγεί το γιατί στη νεοελληνική γλώσσα ο ιωνικός τύπος "Μαίρη" αναγνωρίζεται ως ταυτόσημος με το όνομα "Μαρία".
Άρα, η Ελληνίδα "Μαρία" ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΟΥΔΑΙΑ "ΜΥΡΙΑΜ".
Π.χ. ΜΑΤΘΑΙΟΣ= Matitiahou (Δώρο ή χάρισμα του Θεού)
ΙΩΣΗΦ= Yossef (Αυτός που πρόσθεσε ο Γιαχβέ)
ΙΩΑΝΝΗΣ= Johanan (Εκλεκτός του Γιαχβέ)
ΑΝΝΑ= Hana (Εκλεκτή του Θεού)
ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ= Bar Talmai (Γιός του Ταλμάϊ) {αραμαϊκή λέξη}
ΒΑΡΝΑΒΑΣ= Bar Nabi (Γιός του προφήτη) {αραμαϊκή λέξη}
Βλέπετε καμία ελληνικούρα στα θεόπλεχτα ονόματα της....ιστορίας του....."ελληνοχριστιανισμού" (?) ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΧΑΛΔΑΙΩΝ ΜΑΓΩΝ!

Πέθανε μια άλλη μέρα
quote:
ΕΞΟΝΤΩΣΕ ΤΟΝ! ΜΠΟΡΕΙΣ? Νομίζω ότι με τέτοια επιχειρήματα και γενικόλογες αοριστολογίες δέν απαντά κανείς στην κριτική και τεκμηριωμένη άποψη.
Ας δούμε όμως λίγα στοιχεία ακόμα, τα οποία μέσω της γνωστής τακτικής του κόψε-ράψε του καισαροπαπισμού και του ιουδαιοχριστιανικού Ιερατείου....τούς βγήκανε ξυνά!Να πούμε λίγα λόγια για ένα άλλο δημιούργημα του Ιερατείου: Η ΝΑΖΑΡΕΤ! Κατ'αρχάς να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Στο κατα Ματθαίον 2.23 διαβάζουμε "...ότι ναζωραίος κληθήσεται". Εάν αυτό το επίθετο φίλτατοι χριστανοί προσδιόριζε καταγωγή, ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ ΑΛΛΑ ΝΑΖΑΡΗΝΟΣ! Παρακάτω θα καταλάβετε καλύτερα οταν εξηγήσουμε ότι η λέξη αυτή (ναζωραίος) είναι απλά ένας ακόμα χαρακτηρισμός της "πόλης του νεζιράτ", της "πόλης των αγίων", της "πόλης των καντουσείμ"!
Αυτή η πόλη (Νάζαρα,Νατσέρετ ή Ναζαρέτ) δέν αναφέρεται ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ. Η Παλαιά Διαθήκη π.χ. που είναι τόσο ακριβολογική απο γεωγραφική άποψη δέν λέει ούτε λέξη. Το ίδιο συμβαίνει και με το Ταλμούθ, τα χειρόγραφα της Νεκρής Θάλασσας καθώς και με τον Φλάβιο Ιώσηπο. Εμφανίζεται για πρώτη φορά στα κείμενα των επίσημων Ευαγγελίων τον 4ο αιώνα. Η σημερινή Ναζαρέτ παρουσιάστηκε μόλις τον 8ο αιώνα, διότι έπρεπε απλά να υπάρχει η πόλη που αναφέρεται στα Ευαγγέλια.
Και αυτό διότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ "ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΝΕΖΙΡΑΤ", ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ.
Απλά πράγματα φίλοι μου: εάν ο Ιησούς είχε γεννηθεί στη σημερινή Ναζαρέτ, έπρεπε να είναι υπήκοος του Ηρώδη Αντίπα, τετράρχη της Γαλιλαίας και της Περαίας. Οι κάτοικοι των Γαμάλων έγιναν υπήκοοι του Καίσαρα μόλις το 34μχ. και τους κυβερνούσε απο τότε ένας Ρωμαίος διοικητής, ο οποίος κατα σύμπτωση, ήταν ο Πόντιος Πιλάτος.
Ο Κύριλλος της Αλεξάνδρειας στο σύγγραμα του κατα του Ιουλιανού βάζει στο στόμα του Αυτοκράτορα τα εξής: "ο άνθρωπος που σταυρώθηκε απο τον Πόντιο Πιλάτο, ήταν υπήκοος του Καίσαρα και θα το αποδείξουμε.." Λέγοντας "υπήκοος" ο Ιουλιανός εννοεί βάβαια τον τόπο γέννησης του. Αλλά ο κύριλος, σαν καλός χριστιανός, παρέλειψε να μας αναφέρει την απόδειξη του Ιουλιανού. Ας είναι!Στο κατα Λουκάν 4.28-30 εντοπίζουμε τα εξής: " και επλήσθησαν πάντες θυμού εν τη συναγωγή ακούοντες ταύτα, και αναστάντες εξέβαλον αυτόν έξω της πόλεως και ήγαγον αυτόν έως οφρύος του όρους, εφ'ου η πόλις αυτών ωκοδομήτο, εις το κατακρημνίσαι αυτόν, αυτός δε διελθών δια μέσου αυτών επορεύετο". Η παραπάνω σκηνή λοιπόν απαιτεί κάπου κοντά στη συναγωγή, ένα βάραθρο ή κάποιο γκρεμό. Ο συγκεκριμένος τρόπος εκτέλεσης που είναι τυπικός στον εβραϊκό νόμο, θα μπορούσε θαυμάσια να είχε διαδραματιστεί στα Γάμαλα, τα οποία ήτανε περιτριγυρισμένα απο βάραθρα και γκρεμούς, ΕΝΩ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΑΖΑΡΕΤ Η ΣΚΗΝΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΑΙΧΤΕΙ! Η Ναζαρέτ είναι κτισμένη σε ενα κοίλωμα (!) και είναι εντελώς αδύνατο να βρεθεί κάποιο τέτοιο σημείο να πετάξουν εναν άνθρωπο. Το πιο κοντινό βουνό π.χ. (κάποιοι απαντούνε λέγοντας: ξέρετε η...συγκεκριμένη σκηνή διαδραματίστηκε σε ένα...γειτονικό βουνό, το οποίο μάλιστα το ονόμασαν και "όρος της καταβαράθρωσης!) απέχει κάπου μία ωρα με τα πόδια.
Ενώ στα Γάμαλα ( ο πραγματικός τόπος καταγωγής του πραγματικού πατέρα του Ιησού αλλά και του ίδιου!) όπου και αναφέρεται η αρχική περιγραφή όλα αυτά είναι αυτονόητα.
ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΓΑΜΑΛΑ? ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΣΤΑ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ.
Ας μας δώσουνε ορισμένες απαντήσεις λοιπόν για τα Γάμαλα, την αετοφωλιά, την πόλη που έδωσε το όνομα της στον ηγέτη της εξέγερσης της απογραφής, τον Ιούδα της Γαλιλαίας ή Ιούδα Γωλανίτη.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ..
ΣΤΟ ΜΑΤΘΑΙΟ 2,23 ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ <<ΚΑΙ ΕΛΘΩΝ ΚΑΤΩΚΕΙ ΕΙΣ ΠΟΛΙ ΝΑΖΑΡΕΤ ΟΠΩΣ ΕΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΡΗΘΕΝ ΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ ΟΤΙ ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ ΚΛΗΘΗΣΕΤΑΙ>>
ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΗ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕΣ ΑΠΛΑ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΞΗΣ ΛΕΞΗ:ΝΑΖΑΡ ΠΟΥ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΘΕΟ...ΧΟΝΤΡΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΚΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ ΜΑ ΓΙΑΤΙ?ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΤΩΝ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΛΗΝΙΣΜΕΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΔΟΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΩΡΟΥΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ...ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΑΝΤΙΠΡΩΣΟΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ....
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΩ
Gigeni,αυτή η σκηνή όπου εσύ σαν νεομάρτυρας της αλήθειας καίγεσαι στην πυρά,και εγώ απο κάτω σαν νεοιεροεξεταστής γελάω σαρκαστικά τρίβοντας τα χέρια μου με ικανοποίηση,υπάρχει μόνο στη φαντασία σου φίλε μου.
Αυτή η ίδια φαντασία που σε κάνει να διαβάζεις οτι ο Χριστός προέτρεπε τους πιστούς να ευνουχίζονταιή οτι παρότρυνε τους μαθητές του να πάρουν τα άρματα,αυτή η ίδια σε κάνει να με βλέπεις σαν ιεροεξεταστή.
Θα σου μιλήσω πάλι για την πραγματικότητα.
Ο ιεροεξεταστής σου ήταν ο μόνιμος εφιάλτης των καθηγητών στα θρησκευτικά στο σχολείο.
Ο ιεροεξεταστής σου πηγαίνει στην εκκλησία μόνο όταν έχει κάποια κοινωνική υποχρέωση και δεν μπορεί να το αποφύγει.
Ο ιεροεξεταστής σου δεν διαβάζει βίους αγίων και δεν βλέπει τηλεόραση γιατί την έχει πετάξει στα σκουπίδια.
Ο ιεροεξεταστής σου ΔΕΝ εκτιμά το χριστιανισμό περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη θρησκεία και ΔΕΝ σέβεται το Χριστό περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο μεγάλο μύστη.
Θες να μάθεις και το πιό τρελό?Ο ιεροεξεταστής σου ήταν μέλος μια μικρής σχολής αστρολογικής έρευνας κάποια χρόνια πριν.Αυτή η σχολή χαρακτηρίστηκε επίσημα ως αίρεση από την εκκλησία(υπάρχει και σχετική λίστα),και έτσι συν της άλλης ο ιεροεξεταστής σου είναι και ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ.
Κανένα κάστανο μπορεί να ψήσω εσένα αποκλείεται,μείνε ήσυχος λοιπόν,εγώ έχω περισσότερες πιθανότητες από σένα να ψηθώ στην πυρά.
Άκου τώρα.Ο Χριστός ήρθε στη γη,είπε πέντε σωστά πράγματα,τους έδωσε τη δυναμική που έπρεπε με τη θυσία του,και έφυγε.Άλλοι κατάλαβαν τι είπε,άλλοι όχι,αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι τα βασικά στοιχεία μιας διδασκαλίας αγάπης και ειρήνης έμειναν.
Μάθε να ξεχωρίζεις τα πράγματα.Δεν είναι ο Χριστός υπεύθυνος γιά τις ανοησίες οποιουδήποτε ισχυρίζεται οτι ενεργεί στο όνομα του.
Αν ο φανατικός χριστιανός George Bush διαβάζει όλος "κατάνυξη", κάθε πρωί μετά το breakfast του, στην επί του όρους ομιλία
"Μακάριοι οι ειρηνοποιοί ότι αυτοί υιοί Θεού κληθήσονται"
και μετά από λίγη ώρα δίνει εντολές στρατιωτικών επιχειρήσεων,βομβαρδισμών και σφαγών αμάχων,ΔΕΝ είναι ο Χριστός υπεύθυνος,αλλά η ανθρώπινη τρέλλα και ανοησία.
Άνοιξες ένα θέμα περί ηθικής υπόστασης του Χριστού,στηρίζοντας μια υπόθεση ότι ο Χριστός δεν δίδαξε την αγάπη αλλά ήταν ένας δικτάτορας πάνω σε κάποια εδάφια της Κ.Δ
Ο Κέλσος και εγώ μπήκαμε στον κόπο να αναλύσουμε τρία από αυτά τα εδάφια και σου υποδείξαμε οτι οι ισχυρισμοί σου έιναι τελείως ανυπόστατοι και έχουν την βάση τους στην διαστρεβλωμένη ανάγνωση των κειμένων της Κ.Δ
Αν νομίζεις οτι είμασταν λάθος γιατί δεν παρουσίασες αντεπιχειρήματα?
Αν νομίζεις οτι είμασταν σωστοί γιατί δεν παραδέχτηκες το λάθος σου?
Έτσι κάνουν οι καλοί συζητητές.
Εσύ προτίμησες να συνεχίσεις αυτό το περίεργο είδος κυρήγματος,εκτοξεύοντας εδάφια από δω και από κει,προσθέτοντας και υπονοούμενα οτι θα μας παρουσιάσεις και σενάρια επιστημονικής φαντασίας με πρωταγωνιστή το Χριστό.
Η καινούρια σου απορία είναι γιατί όταν ο Χριστός δικαζόταν(?) δεν πήγε κανείς να τον υπερασπιστεί και γιατί το πλήθος διάλεξε να ελευθερώσει το Βαραββά.
Η απάντηση μου θα είναι και πάλι πολύ συγκεκριμένη.
Για τον ίδιο λόγο που ο πιστός μαθητής του Πέτρος τον αρνήθηκε τρείς φορές εκείνες τις στιγμές.Ο Χριστός είχε συλληφθεί και ως εκ τούτου οι μαθητές και πιστοί του ήταν υπό καθεστώς δίωξης.
Απλά πράγματα,δεν εκδηλωθήκανε γιατί λειτούργησε το ένστικτο της επιβίωσης,σκέφτηκαν τις συνέπειες,προστάτεψαν τις ζωές τους,έκαναν αυτό που θα έκανε κάθε απλός άνθρωπος.Που έιναι το μυστήριο?
Εγώ πρόβατο της εκκλησίας δεν είμαι,υπομονή γαιδάρου όμως έχω.Περιμένω λοιπόν τα αντεπιχειρήματα σου και όχι νέα εδάφια.
Come on you raver,you seer of visions
Come on you painter,you piper,you prisoner and shine
Το Δεσποινα ειναι ενα απο τα πολλα επιθετα που της εχουμε δωσει!
οτι εχω γραψει ειναι γραμενα της κ.δ. γι αυτο και μπορεις να τα βρεις μεσα εκει και να τα ερμεινευσεις οπως θες για να φαινονται πιο ευκολοπιοτα αλλα καλο ειναι να διαβαζεις το αρχικο κειμενο το οποιο δινετε στην αριστερη μερια της σελιδας και οχι την μεταφραση που ειναι παραποιημενη,εκει θα δεις οτι αυτα που εγραψα ειναι ετσει οπως τα εγραψα οσο για τις ερμινειες ο καθενας μπορει να δωσει οποια θελει και να προσπαθισει να τα μπαλωσει.μου εδωσες σαν απαντιση στον ευνουχισμο που προτρεπει οχριστος οτι ενωουσε την αποχη η την μη εξαρτηση απο τισ σαρκικες απολαυσεις τοτε γιατι δεν το ειπε οπωσ ο πετρος στις επιστολες προς εφαισους που λεει για αποχη και για μη εγαμο βιο αλλα ο χριστος ειπε για ευνουχισμο?γιατι αυτο ηθελε τον ευνουχισμο,τωρα αν θες να πιστευεις σε αυτα που ειπε πρεπει να τα δεχτεις ολα και οταν ειπε οτι οποιος δεν μισει την οικογενεια του που δεν πιστευει στον λογο μου τοτε δεν ειναι αξιος να ειναι μαθητης μου και οταν ειπε οτι οποια καταστροφη γινει ειναι για να φανει η δυναμη του και οταν ελεγε οτι αυτοι που υποφεραν ειταν για να ερθει αυτος να τους θεραπευσει και να δοξαστει ολα αυτα δειχνουν εναν θεο που το μονο που θελει ειναι τυφλη υπακοη και απολητη υποταγη, τραβα λοιπον προσκινα τον θεο αυτον και οταν σου συμβενει κατι κακο (οπως ασθενια η θανατος καποιου αγαπημενου προσωπου η του παιδιου σου η κανεις ενα παιδι με ανιατη ασθενια)τοτε σκεψου οτι ολα αυτα ειναι απο τον θεο που λατρευεις γιατι εκανες κατι κακο και ο θεος σε τιμωρει η απλα δοκιμαζει την πιστη σου.να ποια ειναι η αγαπη που διδαξε
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
Με βάση ποια στοιχεία, κύριοι, λέτε ότι ο Χριστός είχε γκόμενα τη Μαγδαληνή και ένα σωρό άλλες αηδίες?
Επειδή είστε αμόρφωτοι σας λέω το εξής απλό. Η Καινή Διαθήκη είναι ένα βιβλίο που οι ανασκαφές και οι διασταυρώσεις ιστορικών μαρτυριών έχουν αποδεχθεί ως ιστορικά αυθεντικό βιβλίο. Αν θέλετε σας γράφω και τις παραπομπές-στοιχεία, που εσείς δεν έχετε.
Αν και η αλαλλάζουσα συμπεριφορά σας, δε με πείθει ότι αφανάτιστα θα τα διαβάσετε (αν τα διαβάσετε)...