- ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ - «Κουσούρι» για την Πυρά? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Μην στεναχωριέσαι, αν επικεντρωθείς στην αγάπη που νιώθεις για αυτήν θα βρείς και τον εαυτό σου και όλες τις απαντήσεις που ψάχνεις, είτε είσαι, είτε δεν είσαι μαζί της...
Σε φιλώ πολύ και σου εύχομαι να έχεις την δύναμη να ζήσεις έναν μεγάλο έρωτα,
Πέγκυ
Συμφωνώ οτι όλα είναι κομμάτι της φύσης, ακόμα και όσα φαίνονται 'λάθος' της... Ωστόσο, η ανθρώπινη υπόστασή μας και δύναμή μας είναι να μπορούμε να ξεπερνούμε την ίδια την μηχανική -πολλές φορές- φύση (μας). Εάν δεν το κάναμε, ακόμα θα δαγκώναμε ο ένας τον άλλον για να φάει ο δυνατότερος μεγαλύτερη μερίδα τροφής, και θα διώχναμε απο τις 'αγέλες' μας αυτούς που ξεχωρίζουν για να μήν χαλάσει η 'γονιδιακή' συνταγή...
Η υπέρβαση είναι ο συνεχής και καθημερινός μας αγώνας (παρόλο που αυτή την λέξη την έχουν κάνει μαϊντανό, εδώ την χρησιμοποιώ με την ακριβή της έννοια)
quote:Να είσαι εσύ, ο εαυτός σου. Να χαμογελάς γιά τις επιθυμίες σου. Σύντομα σίγουρα θα τα βρεις εντελώς με εσένα. Χαμογέλα ζήσε ερωτεύσου γέλασε θύμωσε αντέδρασε και κλείσε το μάτι στη δύναμη που ούτως ή άλλως έχεις στο τσεπάκι σου. Κανείς θα λές δεν είναι δυνατότερος από εμένα. Πίστεψέ το. Κάνε πράξη αυτό που θες.Το όνειρό σου. ΄Εχω φίλους φίλες με διαφορετικές προτιμήσεις. Να το θέσω έτσι. Τους λατρεύω γιατί σιγά σιγά γίνανε ο εαυτός τους. Αποδέχθηκαν κάποια πράγματα.
Εντάξει, δεν ξέρω κι εγώ τι ακριβώς θέλω να ακούσω, αλλά νομίζω ότι το ξεκαθάρισα από τα προηγούμενα ποστ μου: ΔΕΝ τα έχω βρει ακόμα με τον εαυτό μου. ΔΕΝ έχω καταλάβει για ποιο λόγο μου συμβαίνει αυτό και νιώθω πολλές τύψεις απέναντι στον εαυτό μου που δεν έχω καν τη δύναμη να βγω στον κόσμο και να πω, ορίστε η κοπέλα που αγαπάω. που ΑΓΑΠΑΩ!
Προχώρα. Σήκω πάνω και προς Θεού μην αισθάνεσαι ενοχές. Κάνεις κάτι κακό; ΄Οπου εμπεριέχεται ο σπόρος της αγάπης η αμαρτία πεθαίνει.
Να είσαι καλά.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Να ξέρεις,ότι ευτυχία είναι να μπορείς να ξεχνάς,και να μπορείς να θυμάσαι.
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.
ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ...ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ!ΕΓΩ ΠΑΩ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ , ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑ ΘΕΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΠΟΥ Η ΦΥΣΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΒΡΙΣΙΑ,ΑΠ'ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ <<ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ>> ΕΥΚΟΛΑ ΞΕΣΤΟΜΙΖΕΤΕ(ΠΟΥΣΤΗΣ,ΑΔΕΡΦΗ,ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΚΤΛ).ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΖΩ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ,ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ.ΓΙΑΤΙ?ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΛΙΘΟΒΟΛΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ , ΠΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ...ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΚΑΛΟΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΜΑΘΑΝΕ ΝΑ ΜΙΣΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΩ
quote:
ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΚΑΛΟΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΜΑΘΑΝΕ ΝΑ ΜΙΣΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΩ
Είναι κρίμα να βλέπεις έτσι την ζωή. Να αγαπάς! μην πέφτεις στο επίπεδο τους, μη γίνεσαι σαν και αυτούς το μίσος είναι το κατώτερο συναίσθημα. Να αγαπάς και αυτούς που σε κατακρίνουν, γιατί είναι δυστυχείς, πιο δυστυχείς από οτι κάνουν εσένα να νιώθεις. Δεν βλέπουν τη δοκό στο μάτι τους, δεν κοιτάνε να σώσουν την ψυχή τους αλλα εχουν βγεί και πετάνε πέτρες. Ξέρω οτι είναι δύσκολο αλλα έτσι θα βγείς απο πάνω.
Δεν μπορώ να ξέρω την κατακραυγή που έχετε νοιώσει εγώ ειναι αμφί αλλα επειδή είμαι κοπέλα δεν μου έχει πει ποτέ κανένας τιποτα σοβαρό. Όσοι όμως μου έχουν πει τους αγνοώ ή τους βάζω στη θέση τους και στη ζωή μου αυτή η συμπεριφορά με έχει βγάλει κερδισμένη.
Είσαι μικρός για να μισείς.
"Quod Me Nutrit Me Destruit "
Μπορώ να καταλάβω πόσο άσχημο είναι κάτι που είσαι,κάτι που νιώθεις να χρησιμοποιείται σε πολλές παραλλαγές ώς βρισιά....Το θεωρώ απλά "άκυρο",είναι σαν να μου πείς εμένα "Τι λές ρε...ΜΑΚΑΡΟΝΑ!" αν πχ μου αρέσουν τα μακαρόνια...Απλοικός ο συλλογισμός μου αλλα για σκεφτήται τον λίγο! Κρίμα που νιώθεις μίσος,προσπάθησε να αφήσεις αυτό το συναίσθημα γιατί αν φωλιάζει μίσος μέσα σου,δεν θα μπορείς να εκδηλώσεις αγάπη και ή στην αυτοκαταστροφή θα το στρέψεις ή θα περάσείς στην αντεπίθεση! Προτιμάς άτομα του ιδίου φύλου! Ε καί? Αυτό δεν θα με εμπόδιζε ούτε να είμαι φίλος σου,ούτε να πάμε για μπύρες αλλα ώς ετεροφυλόφιλος θα αποθάρρυνα κάποια κίνησή σου απέναντί μου όπως το ίδιο θα έκανα και με μια γυναίκα που δεν είναι του γούστου μου! Για εμένα τουλάχιστον είναι τόσο απλό! Πιστεύω οτι ώς ένα σημείο αυτή την "γκετοποίηση" των ομοφυλοφίλων σε "υψηλά ιστάμενα κυκλώματα" όπως επίσης και την υπερβολικά και αχρείαστα έκδηλη συμπεριφορά την έχουμε βοηθήσει να εδραιωθεί και όλοι εμείς οι "ετεροφυλόφιλοι" που τους χλευάζουμε ή που τους συμπεριφερόμαστε σαν...παιδιά κατώτερου θεού.Περνάνε στην αντεπίθεση λοιπόν όπως εξάλλου το ίδιο κάνει οποιαδήποτε ομάδα νιώθει οτι την κατακρίνουν για αυτό που είναι. Το ίδιο πχ και οι Τσιγγάνοι,γεννήθηκαν Τσιγγάνοι σε μια υπέροχα διαφορετική ΝΟΜΑΔΙΚΗ φυλή αλλα η αντιμετώπιση του κόσμου ώς ένα σημείο τους κάνει κάπου μέσα τους να λένε "Έτσι είστε πουλάκια μου? Ε λοιπόν θα σας δείξουμε,αντε να σας δούμε!" και έτσι πολλά στερεότυπα που έχουμε απέναντί τους, τους τα επιβάλουμε και καταντούν αυτοεκπληρούμενη προφητεία!
Αφροδίτη,η γυναίκα αμφιφυλόφιλη αντιμετωπίζεται πιο ευνοικά απο την κοινωνία λόγω α) οτι τηρεί την "πατροπαράδοτη αναπαραγωγική οδό" αν θέλει και δυστηχώς β) κερδίζει και πόντους στο αντίθετο φύλο αν το γνωρίζει πιστεύωντας οτι με το να σε προσσεγγίσει ίσως μια νύχτα κερδίσει και κάποιο...μπόνους! Αυτό το παράπονο το άκουσα κυρίως απο αμφιφυλόφιλες φίλες μου οι οποίες μου λένε οτι τα κατα καιρούς αγόρια τους στα οποία είχαν εκμυστηρευτεί την διαδικότητα της προτίμησής τους απο εδώ το πήγαιναν απο εκεί το πήγαιναν ζητούσαν να φέρουν και κάποια φίλη τους να τους "συνοδεύσει" σε πιο προσωπικές στιγμές,κάτι όχι εξορισμού ¨"κακό" αλλα σίγουρα όχι πάντοτε επιθυμητό απο τις αμφιφυλόφιλες φίλες μου.Σε μερικές περιπτώσεις μάλιστα που δέχθηκαν (για δικούς τους λόγους) μου είπαν οτι ...απο ένα σημείο και μετά το αγόρι τους τους έβλεπε ώς "σεξουαλικό παιχνιδάκι που φέρνει και άλλα παιχνιδάκια μαζί του",μια πολύ πολύ δυσάρεστη συνειδητοποίση...Ίσως το ε΄χει συναντήσει και εσύ αυτό! Οπότε αν και πιο αποδεκτή η γυναικεία αμφισεξουαλικότητα απο άλλες διάφορες "μη κλασσικές " σεξουαλικότητες έχει και αυτη τους "κοινωνικούς κινδύνους" της,δεδομένου οτι ίσως η πλειοψηφία τους να πιστεύει οτι οι ανθρώπινες ερωτικές σχέσεις καλό είναι να περιέχουν μόνο δύο άτομα την φορά ωστε να είναι μακροπρόθεσμα βιώσιμες...
Σας αφήνω για σήμερα με μια μικρή πρόσθεση :Πολλά ξένα πανεπιστήμια έχουν LGBT society (Lesbian Gay Bisexual Transexual σύνδεσμο) οπου δεν χλευάζεται απο κανέναν ,θεωρείτε σοβαρότατος σύλλογος με λέγειν και δικαίωμα εκφοράς λόγου άποψης και συμμετοχής στα ενδοπανεπιστημιακά όπως πχ και το κλάμπ θιασωτών της Φυσικής ή το κλαμπ ορειβασίας και το να τους επιτεθείς λεκτικώς ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο θεωρείτε διάκριση και τιμωρείτε αυστηρά,τόσο όσο άν πχ κάνεις την ζωή πατίνι σε έναν Ινδό λόγο χρώματος ή Εθνικότητας....Κάτι ξέρουν και αναγνωρίζουν το δικαίωμα αυτών των ανθρώπων για αλληλουποστήριξη και εκπροσώπηση μέσα στο κοινωνικό σύνολο. Μακάρι λοιπόν κάτι τέτοιο να ήταν αποδεκτό και εδώ και να μην βλέπουμε Βειβολάν σαν αυτά που μοίρασε η Χρυσή Αυγή στο άρθρο των οποίων το περιεχόμενο υπάρχει στο άρθρο της Ελευθεροτυπίας και ούτε θέλω να σκέφτομαι οτι υπάρχουν άτομα με τέτοια νοοτροπία...Θάθελα κάποιος να τους πεί "Τί ανυσηχείτε ρε Ετεροφυλόφιλοι (τόνισε την λέξη αυτή φωνητικώς και γίνεται αντίστοιχη βρισιά!),ίσα ίσα περισσότερο απτο αντίθετο φύλο μένει για εσάς,κοπιάστε αποκτήστε το και αφήστε τους ομοφυλόφιλους στην υσηχία τους!"
Reality: A serotonine induced Hallucination?
quote:
Ναι, τελικά είναι πάρα πολύ βολικό αυτό που λέτε, πολύ ανθρωπιστικό: μα και βέβαια, μπορείτε να ζείτε, αλίμονο, απλά δεν θα έχετε τα ίδια δικαιώματα με εμάς.Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος έχει προοδεύσει από τότε που κρέμαγαν τους μαύρους και έκαιγαν τους εβραίους.
Η ΚΟΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
Αν και δε σε ειρωνεύτηκα, εσυ το κάνεις κι αυτό είναι κάτι που δε σε τιμά.Παρόλα αυτά, κατανοώ τη θέση σου και δε θα σχολιάσω περαιτέρω...
Νομίζω οτι η θέση μου είναι μακράν διαφορετική απο αυτή που εκφράζεις με το παραπάνω κείμενο. (αν και οδηγούμαι ολοένα και περισσότερο σε αδιέξοδο οσον αφορά το πώς θα πρέπει να αντιμετωπίζω εναν ομοφυλόφιλο/η.Θα πρέπει αραγε να συμφωνώ πάντα μαζί του/της ??? )
simboy έγραψε...
quote:
Αμφισβητείς λοιπόν την προσευχή μου προς Τον Θεό
Ο Θεός δηλαδή δεν με άκουσε ? δεν άκουγε ένα μικρό παιδί με καλή καρδιά τότε σε σχέση με τώρα ? δεν άκουγε ? δεν ήθελε να γίνω καλά αφού κατά εσέ είμαι άρρωστος ? Γιατί αφού προσευχόμουν να ξυπνήσω ένα πρωί και να θέλω γυναίκες δεν έγινε τίποτα ? δεν προσευχήθηκα καλά ε ?
Να με συγχωρείς αν σε έθιξα με αυτό που είπα για την προσευχή.Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να σε αμφισβητήσω, απλά επειδή πιστεύω κι εγω σε Εκείνον θεωρώ την προσευχή ως το υπερτατο όπλο στη ζωή του Χριστιανού.Παρόλα αυτά δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τις επιθυμίες του Κυρίου για σένα, πόσο μαλλόν αν σε "ακουσε" ή οχι και γιατί...Πολλά "μπορεί" να εχουν συμβεί ως αποτέλεσμα της προσευχής σου κι εγω δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω.Εσυ ομως ισως και να είσαι...Ισως να μη σου πήρε αυτό το σταυρό οπως πολύ σωστά λες,αλλα να σε βοηθά καθημερινά να τον σηκώνεις.Ισως να σου δίνει δύναμη να συγκρατείσαι και να μην απελευθερώνεσαι σεξουαλικά με οποιονδήποτε και οπουδήποτε.Ισως να σε βοηθήσει ακόμη να βρεις τον ιδανικό άνθρωπο για σενα και μαζί με αυτόν να ευτυχήσεις.Ισως να σε προστατεύει απο ασθένειες.Ισως να σου δίνει φρόνηση και σύνεση σε σχέση με το πώς θα συμπεριφέρεσαι στο υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο, διατηρώντας τη σοβαρότητα και αξιοπρέπειά σου, κερδίζοντας μάλιστα με τον ενδιαφέρον και μεστό σου λόγο τους συνομιλητές σου και τον περίγυρο σου.Εξάλλου θεωρώ οτι η ισχύς της προσωπικότητας υπερέχει αυτής, της σεξουαλικής ταυτότητας.Ποιος σου λέει οτι το κύρος σου δεν ενισχύεται μέσα απο αλλα θετικά στοιχεία που μπορεί να εχεις, και απο αλλα που φροντίζεις να καλλιεργείς καθημερινά..(οπως ολοι μας θα 'πρεπε άλλωστε....)
Πολλά είναι τα "ισως" που μπορεί να πει κανείς.
simboy έγραψε...
quote:
Ο Θεός κάτι ξέρει και είμαι σίγουρος ότι κάποιο μυστικό σχέδιο υπάρχει για τη σωτηρία όλων μας όσων το θέλουμε αυτό.
Καμία αντίρρηση.Αλοίμονο σε αυτόν που μπαίνει στη διαδικασία να μας πείσει για τον τρόπο που θα μας κρίνει ο Θεος.Μόνον Εκείνος ξέρει.Εμεις γνωρίζουμε το γενικότερο πλαίσιο των κανονων που πρέπει να ακολουθούμε στη ζωή μας μεσω του Λόγου Του κι απο κει και πέρα Εκέινος γνωρίζει τι και πώς.Μπορεί για παράδειγμα στη δική σου περίπτωση να κρίνει το πώς θα διαχειριστείς εσυ την ιδιαιτεροτητά σου κατα τη διάρκεια της ζωής σου και οχι το γεγονός οτι την έχεις...Ποιος μπορεί απο μας να ξέρει ????? ΚΑΝΕΙΣ !!! (και μόνο που τολμώ και κάνω μια υπόθεση είμαι φάουλ, αλλα αυτό γίνεται καθαρά και μόνο για να επιχειρηματολογήσω).
simboy έγραψε...
quote:
Πάντως Σπαρτιάτη θα διαφωνήσω μαζί σου γιατί προσέβαλες και την προσευχή μου αλλά νομίζω πως πρώτα απ'όλα προσβάλεις Τον Θεό λέγοντας ότι δεν άκουσε ή δεν θέλησε να με κάνει καλά αφού κατά τη γνώμη σου είμαι λάθος της φύσης
Ελπιζω να σε κάλυψα πιο πριν...Και πάλι να με συγχωρείς..
simboy έγραψε...
quote:
Δηλαδή το να είμαι καλό για τη φύση για να μετριάζετε η αναπαραγωγή δεν το σκεφτόμαστε βλέπω καθόλου ........
Αν και περίμενα αρκετές μέρες να ακούσω να λες οτι αυτό ηταν αστείο, αυτό δεν έγινε ποτέ.Δε μπορεί αυτό να είναι επιχείρημα φίλε μου και μου κάνει τρομέρή εντύπωση που το χρησιμοποιείς ως τέτοιο.Οι λόγοι πολλοι και διαφοροι.Ιδου 3 εντελώς πρόχειρα και στα γρήγορα....
1ον .Αν υπήρχε πρόβλημα με ...την υπερμετρη αναπαραγωγή, ο Θεος οπως πολύ καλά γνωρίζεις δε θα μας έλεγε να αυξηθούμε και να πληθύνουμε και να κατακυριεύσουμε τη γη.
2ον. Στην Ελλάδα το δημογραφικό είναι το Νο1 πρόβλημα, του οποίου οι συνέπειες θα φανούν στο σχετικά αμεσο μέλλον.Οποτε καταρρίπτεται πάλι ο ισχυρισμός σου.(τουλάχιστο για τους Ελληνες ομο.
Δε μπορω να πω το ιδιο για τους Ινδούς και τους Κινέζους..
)
3ον. Είσαι λίγο άδικος με τις λεσβίες που θέλουν να τεκνοποιήσουν, δε νομίζεις ?? Ούτε αυτό το "καλό", δεν τις προσάπτεις...
Επειδή ομως αυτά που λέμε είναι και Θεολογικού περιεχομενου και ισως καποιους τους ενοχλούν (εχουν βλέπεις δικαίωμα στη διαφορετικότητα κι εκείνοι...
)σταματάω εδω ελπιζοντας οτι αποσαφήνισα τη θέση μου.