- ΙΝΔΙΑΝΟΣ ΣΕ ΠΑΓΟ..ΗΛΙΚΙΑΣ 500 ΧΡΟΝΩΝ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ ΕΚΕΙ.
ΑΠΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΕΙΣ.
ΕΡΡΩΣΘΕ!

aum mani padme hum

(Π )+ Φ..
(=οσο γρηγορα τελειωσαν τα εργα και αρχισαν τα οργανα!)
quote:
Χωρίς τους Βαρβάρους δεν θα είχαμε την Οικουμενικότητα στην γιορτή της Αγάπης.
το αναγνωριζω παντα αυτο.
σημασια εχει ομως στους διχασμους να το γνωριζουν και οι δυο πλευρες και η μαχη να ειναι δικαιη.
και η μαχη δεν ειναι παντα δικαιη/ουτε για το νικητη μα ουτε για το νικημενο.
η ενοτητα ερχεται παντα οτι και εχει συμβει/μα οταν συμβαινει εντος.
οταν κατι χωριστει στην υλη δυσκολο να γινει οπως πριν...
και θυμαμαι το παραδοξο της πεταλουδας --το οντως φαινομενο--
εστω....ετσι ειναι οι μαχες /παντα υπαρχουν εκεινοι που τις προκαλουν και παντα υπαρχουν εκεινοι που πολεμουν κατοπιν επιθεσεως...
αν μη τι αλλο η μαχη μιας ψυχης καθαρης ειναι δικαιη- ποτε ειναι δικαιη; οταν καποιος γνωριζει επακριβως το νομο του καρμα....
το θεμα ειναι αυτο.
μετα οσοι μενουν πισω και κλαιγονται για κατι που οι ιδιοι δεν αποδεχτηκαν δηλωνει ..χμ...ελλειψη συνολικου συμπερασματος..δηλαδη ηττα...
ερρωσθε!
--η απαντηση ειναι συνολικη ως ειναι η απλη μια αληθεια...!
οχι επι μερους αλλα επι τα αυτα:(...
---εκτος θεματος;//μια χαρα ειναι εδω!_-

Η ΕΛΛΑΣ
ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ
+ ΘΑ ΖΗΣΕΙ!
Edited by - ΑΤΜΑ on 30/08/2004 00:22:39
Edited by - ΑΤΜΑ on 30/08/2004 00:25:03
Είναι αλήθεια ότι όλες αυτές τις μέρες ήταν μέρες γιορτής.
Ζήσαμε μοναδικές στιγμές.
Εύχομαι και σε άλλες πολλές στιγμές χαράς.
Να είστε καλά χαρούμενοι και ευλογημένοι.
Υστερόγραφο:
Συγχωρέστε με για το σχόλιο που έκανα περί βαρβάρων.
Μα οι λέξεις έχουν δόνηση.
Με αγαθή Αγάπη 7Χ7
just a man.
ΑΓΑΠΗ+ΦΩΣ
Η τελετή λήξης ήταν ότι καλύτερο και αυτό θα πρέπει να αποτελέσει μήνυμα και κίνητρο εθνικής ομοψυχίας. Ήταν όλα τέλεια.
ath.
quote:
Ήταν όλα τέλεια
ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ!...
(ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ..ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ..
ΣΤΗ ΓΗ...ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ...)
ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ..ΜΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙΡΟ...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ:)

aum mani padme hum

28η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ...
http://edition.cnn.com/2004/SPORT/08/29/closing.ceremony/index.html
Να είστε ευλογημένοι,
Με αγαθή Αγάπη 7Χ7
just a man.
Μέχρι πρόσφατα οι Έλληνες καμάρωναν για τον Παρθενώνα και όχι μόνο.
(και καλά έκαναν)
Τώρα ο Νεοέλληνας θα έχει να καμαρώνει για ένα καταδικό του επίτευγμα.
Την 28η Ολυμπιάδα.
Κάτι είναι και αυτό.
Καλή αρχή Έλληνές μου,
καλή αρχή για ωραία,
μεγαλειώδη,
ουσιώδη
επιτεύγματα.
Με τη λήξη της Ολυμπιάδας πάντως, οι Έλληνες της Μελβούρνης έχουν
...ψηλώσει κατά 37 πόντους!!!

Αυτή που σας μιλάει από το...μέλλον
Καλο ειναι να βασταμε τα θετικα, ετσι μονον θα υπαρχει ελπιδα για ενα καλυτερο αυριο.
Λαθοι συνεβησαν, τα περισσοτερα με τον φοβο του καλου ονοματοs, εικοναs,κ.λ.π.
Απο την αλλη μερια ομωs και η Ελλαδα ηταν μια ζωη στην αμυνα, ο δε ξενιτεμενοs επρεπε να απολογειτε καθημερινα σχεδον.
Δεν υπαρχουν βαρβαροι, υπαρχουν συμφεροντα και μονον.
Εμειs θα πρεπει να βλεπομαι μονον τα θετικα, γιατι μην μου πειτε οτι η πατριδα μαs δεν λαβαινει μια ξεχωριστη θεση απο ολουs αυτην την στιγμη.
Aγαπιτοι μου φιλοι προχωρατε με θετικη σκεψη, λογια και πραξειs, γιατι πρεπει να αγκαλιασομαι πολλουs αλλουs που μαs εχουν εμπιστοσυνη.
Καλη μου φιλη Καθυ περιμενω εναν αλλον "ιο" για αυτουs που αξιζουν πολλα μπραβο απο ολουs μαs, για αυτουs που σε λιγο θα δωσουν τον δικο τουs αγωνα, αλλα και την δικη τουs καταθεση ανθρωπιαs και αδελφοσυνηs.
Φιλοι μου εχομαι και αλλη Ολυμπιαδα, ολοι μαs ο καθεναs με τον τροπο του και τιs δυνατοτητεs του αs ειναι μαζι τουs με θετικεs σκεψειs, γιατι το αξιζουν και δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απο εμαs.
Αντιθετα θα ελεγα σε μερικα θεματα!
Την καλημερα μου σε ολουs σαs καλοι μου φιλοι. +
Η 28η Ολυμπιάδα -μας λεν- ήταν η καλύτερη…..
Να δείτε που και η 29η θα είναι η καλύτερη, όπως άλλωστε ήταν και η 27η και η 26η κ.ο.κ.
Η άποψή μου είναι ότι κάναμε καλούς αγώνες.
Αλλά το περιτύλιγμα τους δεν ήταν και τόσο καλό.
Αναφέρομαι στις τελετές όπου ο Ρουβάς, η βύσση, ο Ρέμος κ.α. κατόρθωσαν να μας διασύρουν σε όλο τον κόσμο. Φυσικά κύριος υπεύθυνος γι’ αυτό είναι ο κύριος Παπαιωάννου.
Τους βουλώσαμε όλους!
Ακόμα και οι μεγαλύτεροι λασπολόγοι των ξένων Μ.Μ.Ε,τώρα μας ζητούν ενα ταπείνο ΣΥΓΝΩΜΗ και μας ευχαριστούν για την ωραιότερη και καλύτερη ολυμπιάδα ολων των εποχών!
Μάλιστα έχουν κάνει επίσημες προτάσεις για την μόνιμη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων στην χώρα μας και αυτό σημαίνει πολλά!
Και εις τα ανώτερα ΑΔΕΡΦΙΑ!
quote:
Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όσους συνέβαλλαν σε αυτην την τεράστια επιτυχία της χώρας μας.Τους βουλώσαμε όλους!
Ακόμα και οι μεγαλύτεροι λασπολόγοι των ξένων Μ.Μ.Ε,τώρα μας ζητούν ενα ταπείνο ΣΥΓΝΩΜΗ και μας ευχαριστούν για την ωραιότερη και καλύτερη ολυμπιάδα ολων των εποχών!
Μάλιστα έχουν κάνει επίσημες προτάσεις για την μόνιμη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων στην χώρα μας και αυτό σημαίνει πολλά!
Και όχι μόνο... Αγγλίδα δημοσιογράφος δήλωσε με στόμφο πως δεν πρέπει
ποτέ να γίνουν οι Ο.Α. κάτω από το μουντό ουρανό του Λονδίνου,
αλλά στο λευκό φως της Αθήνας.
Μάλιστα προτρέπει και την επιστροφή των μαρμάρων!
Και, ακόμη, δήλωσε πως θέλει να αλλάξει το όνομά της και να το
κάνει ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!!
Τέτοια ν' ακούμε, τέτοια.

Στο προηγουμενο μου μηνυμα εγραψα: << για αυτουs που αξιζουν πολλα μπραβο απο ολουs μαs, για αυτουs που σε λιγο θα δωσουν τον δικο τουs αγωνα, αλλα και την δικη τουs καταθεση ανθρωπιαs και αδελφοσυνηs>>.
Και επισηs οτι: << Φιλοι μου εχομαι και αλλη Ολυμπιαδα, ολοι μαs ο καθεναs με τον τροπο του και τιs δυνατοτητεs του αs ειναι μαζι τουs με θετικεs σκεψειs, γιατι το αξιζουν και δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απο εμαs.
Αντιθετα θα ελεγα σε μερικα θεματα! >>
Για να μην παρερμηνευτουν τα λογια μου θα ηθελα να πω οτι αναφερωμουν στουs αγωνεs που ακομη δεν τελειωσαν, δηλαδη τουs Παρα-Ολυμπιακουs.
Εχουν την αναγκη μαs ολοι αυτοι οι αθλητεs, οι οικογενειεs τουs, οι φιλοι τουs, εμειs, γι'αυτο αs τουs δεχτουμε με αγαπη απο οπου και αν προερχονται.
Οι αθλητεs αυτοι με ιδιαιτερεs ικανοτητεs σε λιγο θα δωσουν τον καλυτερο τουs εαυτο, αs τουs αγκαλιασομαι ολοι μαs, ο καθεναs με τον τροπο του και αs ειμαστε μαζι τουs φιλοι μου, γιατι αξιζουν σε πολλεs παριπτωσειs ενα ευχαριστω, γιατι μαs αντλουν με την δυναμη τουs το μηνυμα, οτι η θελησιs του Ανθρωπου για κατι ειναι απεριοριστη.
Οσον αφορα τωρα για την μόνιμη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ελλαδα εχουν ακουστει πολλα.
Ειναι αρκετα δυσκολο πλεον με αυτα που συμβαινουν γυρω μαs οι αγωνεs να διεξαγονται με ασφαλεια.
Το οτι η Ελλαδα τα καταφερε ειναι γεγονοs, και ισωs αυτο να επηρεασει αλλουs για το μελλον των Ολυμπιακων αγωνων.
Η Ελλαδα ειναι σεβαστη χωρα, αs ειμαστε καθαροι και με καλεs προθεσειs προs ολουs, και αυτο θα φερνει την χωρα μαs σε μεγαλυτερη εκτιμηση απο τουs αλλουs, ειμαι αισιοδοξοs προs αυτην την οδο.
Εχεται την καλημερα μου καλοι μου φιλοι.+
Όχι Χαραυγή μου, όχι δεν τους ξεχνάμε τους
αθλητές αυτούς που παρόλα τα προβλήματά τους
ποτέ δεν ενέδωσσαν, ποτέ δεν αποσύρθηκαν από τη
ζωή και πραγματικά τους βλέπω σαν υπάρξεις
που αξίζουν τα συγχαρητήριά μας.

Ευχομαι παντα να εισαι καλα, για να πραττειs το καλο!
Καλη σου ημερα. +
Το καλοκαίρι πάντως πέρασε και τα καρπούζια δεν πουλάνε πια.
Λέτε λοιπόν να δούμε το ντατσουν με τίποτα χαλιά επάνω ή τίποτα πατάτες. Ποιος ξέρει.
Ο Παπαιωάννου δεν είναι πάλι ο σκηνοθέτης;
quote:
Για να δούμε απόψε τι μας ετοιμάζει ο κύριος Παπαιωάννου;
Το καλοκαίρι πάντως πέρασε και τα καρπούζια δεν πουλάνε πια.
Λέτε λοιπόν να δούμε το ντατσουν με τίποτα χαλιά επάνω ή τίποτα πατάτες. Ποιος ξέρει.
Ο Παπαιωάννου δεν είναι πάλι ο σκηνοθέτης;
Έμεινες τελικά ευχαριστημένος από την τελετή έναρξης των Παρα-Ολυμπιακών;
Σε μένα πάντως, άρεσε πολύ!