ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Πρεπει οπωσδηποτε να ανηκουμε σε καποια θρησκεια? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Πρεπει οπωσδηποτε να ανηκουμε σε καποια θρησκεια? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

alex2288 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 5/5
25/05/2011, 15:39:21
Ψηλέ γιατί χάνεις την ψυχραιμία σου και "λερώνεις" το στόμα σου;

Μην αφήνεις τυχαίους τύπους σαν το Νικόμαχο να σε αποσπούν απ' το έργο σου. Μην βρίζεις και χαλάς την εικόνα σου. Αυτό θέλουν αυτοί ,να σε κάνουν να χάσεις την "έσωθεν" καλή μαρτυρία και να αποδυναμώσουν τα στοιχεία που συνοδεύουν τις "απόψεις" σου.

Συνέχισε το μεστό και εμπεριστατωμένο λόγο σου, μόνο εμπλούτισέ τον με λίγα στοιχεία ακόμη, γι' αυτούς που σε διαβάζουν.

Πες μας κι άλλα για το θεάρεστο έργο της εκκλησίας που ταΐζει τους αναξιοπαθούντες, με δικά της έξοδα, με αμέριστη αγάπη για τον άνθρωπο, πές μας για την αγωνία των ιεραρχών, τις θυσίες τους για το ποίμνιο κλπ. κλπ.

Αυτά μ' αρέσουν εμένα.

Τι πας και μπλέκεις σε διαλόγους με νοσηρά στοιχεία όπως ο Νικόμαχος, ο Μακεδώνας, ο Αερινός και οι λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις.

Μ' εμένα να μιλάς μόνο, οι άλλοι σε δουλεύουν....

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

http://www.mindfloga.blogspot.com/

http://diakiros.blogspot.com/

25/05/2011, 16:51:11

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

25/05/2011, 17:23:42
γιαπετ

quote:
Τι πας και μπλέκεις σε διαλόγους με νοσηρά στοιχεία όπως ο Νικόμαχος, ο Μακεδώνας, ο Αερινός και οι λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις.

Μ' εμένα να μιλάς μόνο, οι άλλοι σε δουλεύουν....

ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΗ!

macedon

RankettΜέλος
06/06/2011, 14:58:36
quote:
Ψηλός
Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος -τιμώντας το «ΔΗΜΟΤΗ»- παραχωρεί συνέντευξη στην εφημερίδα μας, όπου ανάμεσα στ’ άλλα, οριοθετεί την Επιστήμη σε σχέση με τη Θρησκεία, αφού με δύο διδακτορικούς τίτλους -στην Αστροφυσική και στη Θεολογία- είναι ο πλέον κατάλληλος, για να απαντήσει επ’ αυτού.

Πολύ ενδιαφέρον. Μήπως θα μπορούσες να παραθέσεις και τις λεπτομέρειες σχετικά με τα δύο διδακτορικά; Ειδικά αυτό της Αστροφυσικής. Σε ποια επιστημονικά περιοδικά και με ποιο όνομα μπορούμε να δούμε τις εργασίες του;
06/06/2011, 16:59:06
Είναι αλήθεια ότι υπήρξε διακεκριμένος επιστήμονας ο Μητροπολίτης Χατζηνικολάου.

To CV του μπορείς να το διαβάσεις εδώ:
http://users.uoa.gr/~nektar/orthodoxy/tributes/nikolaos/curriculumvitae.htm

1986. Doctoral Degree from Harvard University. Specialized in Biomedical Engineering (Bio-fluid dynamics).

2003. Doctoral Degree from Aristotelian University of Thessaloniki, School of Theology. Specialized in Bioethics.

Βέβαια ακόμα και εδώ ο Ψηλός δεν μπορεί να κρατηθεί και να μη γράψει κάτι λάθος. To πρώτο του διδακτορικό είναι στη Βιοτεχνολογία όχι στην αστροφυσική και ως τέτοιος επιστήμονας δούλεψε στη ΝΑΣΑ. Θα μου πεις η ΝΑΣΑ για το διάστημα είναι, όσοι δουλεύουν σε αυτοί αστροφυσικοί πρέπει να είναι.

Πολύ αξιόλογος και μορφωμένος άνθρωπος με λίγα λόγια. (Καμιά σχέση με τον Ψηλό).

06/06/2011, 17:00:43
quote:

quote:
Ψηλός
Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος -τιμώντας το «ΔΗΜΟΤΗ»- παραχωρεί συνέντευξη στην εφημερίδα μας, όπου ανάμεσα στ’ άλλα, οριοθετεί την Επιστήμη σε σχέση με τη Θρησκεία, αφού με δύο διδακτορικούς τίτλους -στην Αστροφυσική και στη Θεολογία- είναι ο πλέον κατάλληλος, για να απαντήσει επ’ αυτού.

Πολύ ενδιαφέρον. Μήπως θα μπορούσες να παραθέσεις και τις λεπτομέρειες σχετικά με τα δύο διδακτορικά; Ειδικά αυτό της Αστροφυσικής. Σε ποια επιστημονικά περιοδικά και με ποιο όνομα μπορούμε να δούμε τις εργασίες του;

Δυστυχώς δεν έχω περισσότερες λεπτομέρειες.

08/06/2011, 16:25:20
quote:

Είναι αλήθεια ότι υπήρξε διακεκριμένος επιστήμονας ο Μητροπολίτης Χατζηνικολάου.

To CV του μπορείς να το διαβάσεις εδώ:
http://users.uoa.gr/~nektar/orthodoxy/tributes/nikolaos/curriculumvitae.htm

1986. Doctoral Degree from Harvard University. Specialized in Biomedical Engineering (Bio-fluid dynamics).

2003. Doctoral Degree from Aristotelian University of Thessaloniki, School of Theology. Specialized in Bioethics.

Βέβαια ακόμα και εδώ ο Ψηλός δεν μπορεί να κρατηθεί και να μη γράψει κάτι λάθος. To πρώτο του διδακτορικό είναι στη Βιοτεχνολογία όχι στην αστροφυσική και ως τέτοιος επιστήμονας δούλεψε στη ΝΑΣΑ. Θα μου πεις η ΝΑΣΑ για το διάστημα είναι, όσοι δουλεύουν σε αυτοί αστροφυσικοί πρέπει να είναι.

Πολύ αξιόλογος και μορφωμένος άνθρωπος με λίγα λόγια. (Καμιά σχέση με τον Ψηλό).

Πολύ ωραία απαντηση Γιώργο...
Αλλα αυτό :"(Καμιά σχέση με τον Ψηλό)"....Δεν το χρειαζόσουν και συγκαταλέγεται στα αρνητικά σου...με όλο το σεβασμό στο πρόσωπό σου , θα μπορούσες να έχεις μια διαφορετική δατύπωση!!!

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
rsakhsΝέο Μέλος
01/08/2013, 00:39:58
ανύπαρκτη νοημοσυνη, πλυση εγκεφαλου . .