ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ TV - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ TV - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Ostria30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
13/04/2004, 14:54:45
καλημερα Οαννες!

το δες κι εσυ;...
θα ελεγα πως ενθουσιαστηκα μα ουτε κι εγω τογραψα...
(ντεν εχω βιντεο καρντια μου /εχω dvd ...:P)

μετα απο τη μελετη των συμβολων που ειχα αφιερωσει στο μυθος και θρησκεια..ημουνκαπως εξηκοιωμενη με τα ιερογλυφικα...
αυτο που μενθουισασε ομως ηταν τα ομορφα προσωπα της Νεφερτιτης και του Αχενατεν....(ερμαφροδιτος ουτος εντελως..:)
anywayzzzz...το 'χα ξαναδει περυσι αυτο το ντοκ...
αν προλαβαινω θα σας ξαγρυπνω/ενημερωνω με τις υπεροχες ιδεες των κρατικων..:)
-καθε βραδυ+ μια κιντερεκπληξη-

προλαβες φιλε μοθ να δεις και τα σχετικα με "την καταρα των φαραω"..;

..ειχα διαβασει -προ εικοσατιας..//γκλουρκ- ενα βιβλιο
σχετικο...και στο ενλογω ντοκ..ειδα καποιες φωτο που περιειχε το βιβλιο μα ειπαν λιγα ....

-εχμ..εχουμε θεματακι +στο φορουμ ετσι δεν ειναι; παω να δω-

Technoshamanism
14/04/2004, 13:47:27
ΑΤΜΑ,
αν σου πω ότι όταν σε σκέφτομαι,σε φαντάζομαι σαν τη Νεφερτίτη,
ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ????
Αν και φαντάζομαι ότι θα είσαι κλάσεις ομορφότερη!!

15/04/2004, 03:22:21
ασπρίγια,
αν σου πω ότι εάν γράψεις κάποιο άλλο μήνυμα σαν το προηγούμενο θα το διαγράψω,
ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ;;;;
Αν και φαντάζομαι ότι μάλλον... ήδη θα γνωρίζεις ότι στα Forums του ESOTERICA δεν επιτρέπονται τέτοια προσωπικά μηνύματα - και μάλιστα άσχετα με την ροή της Συζήτησης και μην προσφέροντα σε αυτήν!!
Φαντάζομαι επίσης ότι θα γνωρίζεις πως υπάρχουν άλλα μέσα επικοινωνίας που ταιριάζουν σε καθαρά προσωπικά μηνύματα, τέτοια που δεν υπάρχει λόγος να προβάλλονται σε "δημόσια θέα"!
... ή μήπως υπάρχει λόγος;

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

AmphipolisΝέο Μέλος
15/04/2004, 09:47:46
Παίζει τίποτα, στο πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας????

18/04/2004, 03:40:18
ET1
ΤΩΡΑ..
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ-ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΙΡΗ ΓΚΟΝΤΓΟΥΙ(ΣΕΛΛΕΙ)...ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟ..ΤΗΝ ΨΥΧΗ...ΤΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ -ΠΟΥ ΤΟΤΕ,ΣΤΑ 1800- ΗΤΑΝ ΜΟΝΑΧΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ...
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ...."ΦΡΑΝΚΕΣΤΑΙΝ"

(...ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΑΝ ΚΑΤΙ ΚΟΥΡΔΙΣΤΕΣ ΚΟΥΚΛΕΣ...ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΕΣ....ΜΕ ΤΑ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΑΜΑΤΙΑ..ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΔΑΝΤΕΛΕΣ...
ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΑΝ ΟΙ ΡΟΛΟΓΑΔΕΣ...ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΝ ΑΚΟΜΗ..)

ΟΣΟ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΣΩ..

Technoshamanism

Edited by - ΑΤΜΑ on 18/04/2004 04:03:29

athakandrΜέλος
18/04/2004, 04:16:09
Thanx ATMA,

Τώρα τελείωσε. Όλοι ΕΤ1..!

Φιλικά

19/04/2004, 02:27:33
εχμ..τωρα εχει τη συνεχεια....
σημερα αφιερωμα στους βρυκολακες...
(simoril..exe..valnta..
που ειστε...;
-gothikaddiction's...showtime.. -)

Technoshamanism
ΑΝΑΛΥΩΝΜέλος
24/04/2004, 02:36:02
Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι γεια σας.

Είδα κι εγώ την εκπομπή του Χαρδαβέλα και πρέπει να σας πω ότι με παραξένεψε ο τρόπος του κ.Μπουλούκου.
Ήταν πολύ απότομος στις ερωτήσεις του και ενώ η εκπομπή είχε προγραμματιστεί αυτός έδειχνε σαν να έψαχνε τις ερωτήσεις που θα έκανε εκείνη τη στιγμή.Δεν ξέρω αν αυτοί οι άνθρωποι βοηθούν μ'αυτό
τον τρόπο,φαντάζομαι πως μάλλον τρομάζουν τα άτομα που δέχονται να δοκιμάσουν.
Πιστεύω στη χαλάρωση καθώς και στην ύπνωση.Έχει τη δυνατότητα να κάμψει την αντίσταση του συνειδητού και να αφήσει να λειτουργήσει το υποσυνείδητο το οποίο και αντλεί εικόνες από τη μνήμη,(γιατί δεν νομίζω πως πιστεύετε ότι η μνήμη μας αφορά μόνο την παρούσα ζωή).
Όμως ο υπνωτιστής πρέπει να μιλάει αργά και ΤΡΥΦΕΡΑ στο υποκείμενο και όχι απότομα και σκληρά γιατί δεν θα μπορέσει να παρακάμψει το φόβο του συνειδητού και ότι απαντήσεις πάρει θα είναι φανταστικές.
Επίσης θα πρέπει να έχει αρκετή πείρα για να μπορέσει να επαναφέρει το υποκείμενο στο παρόν,(σε περίπτωση που θα πέσει σε βαθιά ύπνωση και θα σοκαριστεί από την αναδρομή προηγούμενης τραγωδίας).
Μετά,πρέπει να ξέρει πολύ καλή ιστορία όχι μόνο για να ελέγξει τα λεγόμενα αλλά να μπορέσει να προσδιορίσει χρόνο και εποχή ώστε να κάνει τις κατάλληλες ερωτήσεις.
Πρέπει να γνωρίζετε ότι το υποσυνείδητο απαντά σωστά σε καθαρές ερωτήσεις ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ και όχι ΦΛΟΥ,γιατί τότε οι απάντήσει θα είναι παραπλανητικές.
Αυτά για την ώρα και ελπίζω να βοήθησα λίγο.

ΑΝΑΛΥΩΝ.

+

24/04/2004, 14:12:35
Τι συμπέρασμα θα βγάζατε αν πηγαίνατε σε έναν "φτασμένο" στο είδος του υπνωτιστή και ρίχνοντας μια ματιά στη βιβλιοθήκη του γραφείου του βλέπατε βιβλία στυλ βίπερ με τίτλους: "H ύπνωση και πω να την καταφέρετε με 5 μαθήματα"... "Μάθετε τα μυστικά της ύπνωσης σε 30 λεπτά" κ.α. βιβλιαράκια ευρέους κατανάλωσης...

Οσοι έχουν επισκεφθεί το Βουλούκο καταλαβαίνουν τι εννοώ....

"Τάδε έφη Avallon"
katiaΜέλος
28/04/2004, 18:42:30
ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ?ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΕΧΑΣΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ.ΑΝ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ.

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ.

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ