ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

anna99968 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
27/06/2014, 12:36:19
quote:

quote:

http://www.youtube.com/watch?v=qXJxHGS3TYs

..............................

Οτιδήποτε κι αν κάνετε, οτιδήποτε κι αν τρώτε, οτιδήποτε προσφέρετε ως θυσία στη φωτιά, οτιδήποτε κι αν δίνετε , ή με οποιεσδήποτε στερήσεις ασκείστε, ω Arjuna, να τα αφιερώνετε σε μένα.
Κρίσνα

.
...

Αν θυμάμαι καλά στη Γκιττα το θέμα είναι να πείσει ο Κρσνα το Αρζούνα να σκοτώσει φίλους και συγγενείς (ο Αρζούνα έχει λογικές επιφυλάξεις, ο Κρσνα επιμένει ότι είναι καθήκον του... ) Μάλιστα...

...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ

Τώρα ποιός εκδηλώνει μίσος ;;;

.

Ο λατρεύων τους θεούς λατρεύει τον θεόν
Κάθε υπόσταση προθεσιακά φέρεται μεθεκτικά πρός την ανώτερή της ώστε να καταστεί εντελέστερη

27/06/2014, 12:43:07
quote:

quote:

quote:

http://www.youtube.com/watch?v=qXJxHGS3TYs

..............................

Οτιδήποτε κι αν κάνετε, οτιδήποτε κι αν τρώτε, οτιδήποτε προσφέρετε ως θυσία στη φωτιά, οτιδήποτε κι αν δίνετε , ή με οποιεσδήποτε στερήσεις ασκείστε, ω Arjuna, να τα αφιερώνετε σε μένα.
Κρίσνα

.
...

Αν θυμάμαι καλά στη Γκιττα το θέμα είναι να πείσει ο Κρσνα το Αρζούνα να σκοτώσει φίλους και συγγενείς (ο Αρζούνα έχει λογικές επιφυλάξεις, ο Κρσνα επιμένει ότι είναι καθήκον του... ) Μάλιστα...

Τώρα ποιός εκδηλώνει μίσος ;;;

.

Κάθε υπόσταση προθεσιακά φέρεται μεθεκτικά πρός την ανώτερή της ώστε να καταστεί εντελέστερη

Μπααα δεν είναι μίσος - απλά προτροπή να σκοτώσει φίλους και συγγενείς - μίσος είναι αυτό; (μάλλον όχι με τη λογική που υιοθετείς)

27/06/2014, 12:46:27
Τι συμβολίζει η μάχη του Κουρουξέτρα (Kurukshetra) γνωρίζεις ;;

.

27/06/2014, 12:49:58
quote:

Τι συμβολίζει η μάχη του Κουρουξέτρα (Kurukshetra) γνωρίζεις ;;...
Τι εννοείς "συμβολίζει" δεν είναι αυτό που λέει;

27/06/2014, 12:54:38
Μηπως αυτό σε βοηθήσει λιγάκι ;;

«Ίσως οι άνθρωποι πιστεύουν πως ήρθα να φέρω ειρήνη στον κόσμο. Μα δεν γνωρίζουν πως ήρθα να σπείρω έριδες στον κόσμο: φωτιά, μάχαιρα, πόλεμο.
Θα υπάρξουν 5 σε έναν οίκο: οι τρεις εναντίον των δύο και οι δύο εναντίον των τριών, πατέρας εναντίον γιού και γιός εναντίον πατέρα, και θα στέκονται μόνοι»

27/06/2014, 13:00:30
quote:

Μηπως αυτό σε βοηθήσει λιγάκι ;;

«Ίσως οι άνθρωποι πιστεύουν πως ήρθα να φέρω ειρήνη στον κόσμο. Μα δεν γνωρίζουν πως ήρθα να σπείρω έριδες στον κόσμο: φωτιά, μάχαιρα, πόλεμο.
Θα υπάρξουν 5 σε έναν οίκο: οι τρεις εναντίον των δύο και οι δύο εναντίον των τριών, πατέρας εναντίον γιού και γιός εναντίον πατέρα, και θα στέκονται μόνοι»

....

Εγώ σου μιλώ για Γκιτα - αν ξέρεις λοιπόν ότι τα κείμενα που διαβάζεις "διαβάζονται" κι αλλιώς κάντο σε όλα και θα σου φύγει η υστερία.

27/06/2014, 13:03:53
Κι εγω σου ομιλώ για τον Διδάσκαλό σου
Για εξηγησε μου τα παραπανω
ΤΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν εννοεί αυτά ακριβως που λεει ;;;;;;

.

27/06/2014, 13:06:25
quote:

Κι εγω σου ομιλώ για τον Διδάσκαλό σου ...
Εγώ δεν επικαλέστηκα τίποτε σχετικό - εσύ κατηγορείς

27/06/2014, 13:10:09
quote:

quote:

Επαθες και αλτσχαιμερ τώρα ;;;

quote:
panpan

Eγω τα είπα αυτά;;

.

Edited by - ΣΕΡΑΠΙΣ on 27/06/2014 13:10:53

27/06/2014, 13:13:48
quote:

quote:

quote:

Επαθες και αλτσχαιμερ τώρα ;;;

quote:
panpan

Eγω τα είπα αυτά;;

.

...

Για να σου δείξω - ότι ξέρεις πολύ καλά να βλέπεις άλλα νοήματα κι οχι τα φαινομενικά - όταν θέλεις - το πήρες το μήνυμα βλέπω - αν ξεβολεύτηκες δεν φταίω.

27/06/2014, 13:16:04
......................

Edited by - ΣΕΡΑΠΙΣ on 27/06/2014 14:03:48

27/06/2014, 13:18:50
quote:

Ανθρωπε μου εχεις μαυρα μεσάνυχτα απο πνευματικότητα , ούτε τα διδάγματα της ίδιας της θρησκείας σου δε ξέρεις και πουλάς και εξυπνάδα
Περιορίσου μεχρι εκεί που σε παίρνει και μην απλώνεις τα ποδια σου περα απο το πάπλωμα σου γιατί γίνεσαι ρεζίλι
Φιλικά στα λέω για να μην ξεφτιλίζεσαι

.

Oh dear! Ποιος έλεγε πριν λίγο;
quote:

Η κουβέντα αυτή έχει καταντήσει αντιπαραγωγική και ανούσια
Δεν υπάρχει λόγος να γεμίζουμε το φόρουμ με προσωπικές κρίσεις και χαρακτηριμούς που δεν ενδιαφέρουν κανέναν...
και ποιος συνεχίζει; Μην ανησυχείς για τα δικά μου ρεζιλίκια. Κοίτα τα δικά σου και τουλάχιστον στάσου στα λόγια σου.

Edited by - panpam on 27/06/2014 13:21:08

27/06/2014, 13:21:42
..................

Edited by - ΣΕΡΑΠΙΣ on 27/06/2014 14:04:27

27/06/2014, 13:26:13
quote:

Μάλλον απο οτι καταλαβαίνω η μονη σου δουλειά εδώ μεσα είναι να βρωμίζεις το φορουμ με σκουπίδια ....
Νομίζω πως αυτό κάνεις εσύ, λές και ξε-λές, αρχίζεις υστερίες και μετά τις βρίσκεις.... αντιπαραγωγικές (άλο κι αυτό!) - λες "Δεν υπάρχει λόγος να γεμίζουμε το φόρουμ με προσωπικές κρίσεις και χαρακτηριμούς " και μετά κρίνεις τα μεσάνυχτά μου και τα σκουπίδια μου. Ωραίος είσαι. Άλλος ένας bad loser.

ΥΓ. Με το ιστορικό που έχεις να προβλέψω ότι μετά το "Εγω παύω πλέον να ασχολούμαι μαζί σου" που γράφεις θα επανέλεθεις;

Edited by - panpam on 27/06/2014 13:27:21

27/06/2014, 13:39:28
Μονο μια απορία έχω ακόμη
Είσαι άντρας ή γυναίκα ;;;

.

27/06/2014, 14:09:28
quote:

Τίποτα από τα δύο.

Μιά αποτυχημένη ενσάρκωση της βλακείας είναι!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

27/06/2014, 14:15:45
quote:

quote:

Τίποτα από τα δύο.

Μιά αποτυχημένη ενσάρκωση της βλακείας είναι!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Πως πονάει το χάσει-χάσει...

27/06/2014, 14:19:29
Κατάλαβα
Γυναίκα
Αλλαζω γραμμην πλεύσεως

27/06/2014, 14:47:05
quote:

Κατάλαβα
Γυναίκα
Αλλαζω γραμμην πλεύσεως

Και σεξιστικός επίσης!

Arjun's dilemma

Seeing fathers-in-law, companions, and all his kinsmen standing in the ranks of the two armies, Arjun was overcome with great compassion and sorrowfully said: O Krishn, seeing my kinsmen standing with a desire to fight, my limbs fail and my mouth becomes dry. My body quivers and my hairs stand on end. (1.27-29) The bow slips from my hand, and my skin intensely burns. My head turns, I am unable to stand steady, and O Krishn, I see bad omens. I see no use of killing my kinsmen in battle. (1.30-31) I desire neither victory, nor pleasure nor kingdom, O Krishn. What is the use of the kingdom, or enjoyment, or even life, O Krishn? Because all those --- for whom we desire kingdom, enjoyments, and pleasures --- are standing here for the battle, giving up their lives and wealth. (1.32-33) I do not wish to kill teachers, uncles, sons, grandfathers, maternal uncles, fathers-in-law, grandsons, brothers-in-law, and other relatives who are about to kill us, even for the sovereignty of the three worlds, let alone for this earthly kingdom, O Krishn. (1.34-35)

...Sanjay said: O King, after speaking like this to Lord Krishn, the mighty Arjun said to Krishn: I shall not fight, and he became silent. (2.09)-
... ούτως ειπών, ο των εχθρών ολέτωρ Αρζούνας προς τον Κρίσναν, ως ου πολεμίσει, σιγήν έσχε...

Edited by - panpam on 27/06/2014 14:56:14

27/06/2014, 14:58:09
quote:

quote:

Κατάλαβα
Γυναίκα
Αλλαζω γραμμην πλεύσεως

Και σεξιστικός επίσης!