ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- AΔΕΛΦΕΣ ΨΥΧΕΣ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- AΔΕΛΦΕΣ ΨΥΧΕΣ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

katze60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
thothΙδρυτικό Μέλος
04/09/2003, 14:14:39
quote:
Φίλε μου thoth, μάλλον δε πρόκειται για την ίδια "ασθένεια"...Αφενός εγώ δεν πνίγομαι - απλά δεν μπορώ να γαληνέψω... Από την άλλη, αν κατάλαβα καλά αυτό που λες για "αδυναμία", αυτό δε μου συμβαίνει.
Ενα γιατρό σίγουρα...

Ουφφφ.... ευτυχώς, δεν έχουμε το ίδιο κι έτσι δεν πρόκειται για επιδημία.

Γιατρέ μου... θα ζήσω;

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

04/09/2003, 16:40:34
Καλησπέρα σε όλους τους καλούς φίλους...

Τα ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ της αυτής και ιδίας ασθένειας τα έχω περάσει και εγώ φίλοι μου...
Πραγματικά αυτά είχα κατα νού όταν έλεγα ότι ΤΕΛΙΚΑ, δεν είναι η ΨΥΧΗ που είναι "ανήσυχη", ΑΛΛΑ το ΜΥΑΛΟ και οι ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ...

Ο Τρισμέγιστος είπε ΠΟΛΥ ΟΡΘΑ:

quote:
Ήταν σαν να νιώθω ότι κάτι μέσα μου μου έλεγε ότι είμαι μια "θεία σπίθα" αλλά όλα έξω μου, κι ακόμη και τα συναισθήματά μου και οι σκέψεις μου, με εμφάνιζαν αδύναμο και περιορισμένο. Σα να ήμουν σε φυλακή αλλά κάτι μου έλεγε ότι κάποτε ήμουν ελεύθερος.

Ε, ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ είναι το θέμα...
Η ΛΟΓΙΚΗ και ο Φυσικοεγκέφαλος που την έχει ως ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ, αναγνωρίζωντας ότι η "αναθυμιάσεις της Ψυχής", έχουν ΗΔΗ αρχίσει να ΦΤΑΝΟΥΝ εκεί που "πρέπει" ώστε να μπορέσει ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ το ΟΝ (ο άνθρωπος δηλαδή) να αρχίσει να ΑΝΑΤΡΕΧΕΙ πρός τα "πίσω", εκέι απ'όπου προήλθε και ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέσο για αυτό το "ταξίδι" είναι η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΨΥΧΗ ΤΟΥ...

'Ελα όμως που ο ΜΕΓΑΣ ΔΥΝΑΣΤΗΣ του 'Οντος, ο Φυσικοεγκέφαλός του και η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ, επαναστατούν ως πρός αυτό και αρχίζουν τον "πόλεμο" με όλα αυτά τα συμπτώματα...
Ο λόγος για όλα αυτά;;;

Μα ποίος είναι εκείνος που ΧΩΡΙΣ να το δικαιούται, ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ και θα καθήσει με σταυρωμένα τα χέρια, ΟΤΑΝ ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ εμφανιστεί για να ΔΙΑΙΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ;;;;

Μη μου πείτε (ειδικά εσύ καλή μου Καποδίστρια) ότι το παραπάνω δε σας θυμίζει "λίγο" απο τις ιστορίες του Βασιλέα Ριχάρδου του Λεοντόκαρδου, λίγο απο τις ιστορίες του Λόξλεϋ (Ρομπέν των Δασών) κλπ κλπ κλπ...

Πραγματικά, οι ιστορίες αυτές, ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό το λεπτότατο σημείο είναι μας παρουσιάζουν μέσα απο τη "μυθολογική" ή "παραμυθική" αφήγιση!!!
Και να ΓΙΑΤΙ επιμένω στο ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ της οποιασδήποτε ιστορίας, ΑΛΛΑ να επιχειρούμε να φτάσουμε σε βάθος...

Κατάλαβες λοιπόν καλή μου Κatze, ΓΙΑΤΙ είπα πώς ο ΝΟΥΣ, Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ με τη ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ είναι που σου έχουν (και ΜΑΣ είχαν στο ΠΑΡΕΛΘΟΝ εμένα και του Τρισμέγιστου) περάσει αυτή την "ιδέα", ότι δηλαδή η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗ, ενώ συμβαίνει ΑΚΡΙΒΩΣ το αντίθετο...

Στα περί συναντήσεως, ΦΥΣΙΚΑ και θα ενημερωθήτε ΟΛΟΙ για το ΠΟΤΕ θα γίνει η ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Esoterica.gr
Πρός το παρόν, ας βολευτούμε με μικρότερες συνατήσεις, όπως εκείνες που ΗΔΗ γίνονται κατά καιρούς...
'Οποιος θέλει, δεν έχει παρά να προτίνει μια νέα συνάντηση και ΟΣΟΙ μπορούν σίγουροι να είστε πώς θα παρευρεθούν...
Και η Κρήτη, ΚΟΝΤΑ είναι...
Και η Θεσσαλονίκη...

Την καλησπέρα μου και πάλι,

Κέλσος ο Φιλαλήθης

cubeΜέλος
04/09/2003, 16:53:37
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΚΕΛΣΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟΜΙΛΗΤΕ ΦΙΛΕ...ΕΙΠΕΣ...

Κατάλαβες λοιπόν καλή μου Κatze, ΓΙΑΤΙ είπα πώς ο ΝΟΥΣ, Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ με τη ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ είναι που σου έχουν (και ΜΑΣ είχαν στο ΠΑΡΕΛΘΟΝ εμένα και του Τρισμέγιστου) περάσει αυτή την "ιδέα", ότι δηλαδή η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗ, ενώ συμβαίνει ΑΚΡΙΒΩΣ το αντίθετο...

Το ίδιο ακριβώς πιστεύω και εγώ και το ίδιο νιώθω.
Δηλαδή νιώθω και ξέρω, διότι το αντιλαμβάνομαι και με την καρδιά μου ότι η ψυχή μου είναι ήσυχη,ήρεμη,γαλήνια.
Σαν να έχει δικό της μυαλό και να ξέρει, τι θα γίνει και τι θα πάθω αλλά δεν μου τα φανερώνει.
Ναί η ψυχή μου είναι γαλήνια αλλά όχι το μυαλό, ή νόηση μου, ο εγκέφαλος.
Το μυαλό μου λέει να ανησυχώ, να ψάχνω , να αναρωτιέμαι, να μην δέχομαι τα πάντα έτσι απλά, να ρωτάω, να ζω ελεύθερος,να ζω σαν ΕΛΛΗΝΑΣ. Οσο μπορώ...

Χαίρομαι που μοιράζομαι αυτές τις σκέψεις μου μαζί σας αγαπητοί συνομιλητές μου. Χαίρομαι ιδιαίτερα.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ, ΥΓΙΕΙΣ.
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ.
ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

04/09/2003, 18:33:54
quote:
Η ΛΟΓΙΚΗ και ο Φυσικοεγκέφαλος που την έχει ως ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ, αναγνωρίζωντας ότι οι "αναθυμιάσεις της Ψυχής", έχουν ΗΔΗ αρχίσει να ΦΤΑΝΟΥΝ εκεί που "πρέπει" ώστε να μπορέσει ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ το ΟΝ (ο άνθρωπος δηλαδή) να αρχίσει να ΑΝΑΤΡΕΧΕΙ πρός τα "πίσω", εκέι απ'όπου προήλθε και ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέσο για αυτό το "ταξίδι" είναι η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΨΥΧΗ ΤΟΥ.

ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ,ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΙΔΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΟΣ,ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΕΙΑ".ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ...ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ,ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΠΗΛΙΑ... ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΗ Η "ΣΠΗΛΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΥΣΙΚΟΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ,ΦΙΛΕ ΚΕΛΣΕ;

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ,ΑΝΤΕ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ...ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!!

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

thothΙδρυτικό Μέλος
04/09/2003, 19:31:04
quote:
Μα ποίος είναι εκείνος που ΧΩΡΙΣ να το δικαιούται, ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ και θα καθήσει με σταυρωμένα τα χέρια, ΟΤΑΝ ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ εμφανιστεί για να ΔΙΑΙΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ;;;;

Μη μου πείτε (ειδικά εσύ καλή μου Καποδίστρια) ότι το παραπάνω δε σας θυμίζει "λίγο" απο τις ιστορίες του Βασιλέα Ριχάρδου του Λεοντόκαρδου, λίγο απο τις ιστορίες του Λόξλεϋ (Ρομπέν των Δασών) κλπ κλπ κλπ...

Πραγματικά, οι ιστορίες αυτές, ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό το λεπτότατο σημείο είναι μας παρουσιάζουν μέσα απο τη "μυθολογική" ή "παραμυθική" αφήγιση!!!
Και να ΓΙΑΤΙ επιμένω στο ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ της οποιασδήποτε ιστορίας, ΑΛΛΑ να επιχειρούμε να φτάσουμε σε βάθος...

Δώστε σημασία σε αυτούς τους σοφούς υπαινιγμούς του "Κέλσου" γιατί κρύβουν πολλά.

Και για να το συνεχίσω ακόμα παραπέρα, θα θυμηθώ το παραμύθι της Κοκκινοσκουφίτσας. Θυμάστε το σημείο όπου ο κακός λύκος έχει καταπιεί την γιαγιά και προσπαθεί να μιμηθεί την γιαγιά της κοκκινοσκουφίτσας; Γιατί, άραγε. Διότι ήθελε να κάνει την Κοκκινοσκουφίτσα να δώσει το καλάθι με τα "φαγητά" σε αυτόν. Την ίδια ανησυχία και προβληματισμό που είχε η κοκκινοσκουφίτσα νιώθοντας ότι αυτή που έχει μπροστά της δεν είναι η πρόγονή της, η γιαγιά της, νιώθω κι εγώ.

Αναρωτιέμαι, "που θα δώσω την τροφή-προσοχή-συνείδησή μου;" Έχω μπροστά μου την Σοφία, τον ανώτερο Εαυτό ή κάποιον "λύκο" που μεταμφιέστηκε για να με ξεγελάσει;

Δυστυχώς έχω ταίσει πολλές φορές τους... κακούς λύκους

ΤΗΟΤΗ... ο κοκκινοσκουφίτσος

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

05/09/2003, 09:42:16
Καλημέρα απο την δροσερή Αθήνα...
Επιτέλους, λίγη ΔΡΟΣΙΑ...

Αγαπητέ Κύβε...
Και εμείς χαιρόμαστε μαζί σου που συζητούμε τέτοια ΛΕΠΤΑ (για τη λογική ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΑ) θέματα...
Αυτός είναι ΕΝΑΣ απο τους σκοπούς των Forums και χαίρομαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ που τον επιτυχάνουμε και σας ευχαριστώ γι'αυτό...

Πολύ σωστά καλή μου Καποδίστρια...
Ελπίζω ΤΩΡΑ, σιγά - σιγά να με ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ για όσα καταλόγισα στο "Πατέρα της Λογικής"...

Το θέμα της ΣΠΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ, σε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ τόπικς έχει αναφερθεί ΚΑΙ αναλυθει, ακριβώς λόγο της ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΟΣ που υποκρύπτετε ΜΕΣΑ σε αυτό το ΜΥΘΟ...

Πράγματι, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ όπως το λές (υπο την ΑΝΘΡΟΠΟΛΟΓΙΚΗ κλείδα του αποσυμβολισμού):

quote:
"...ΑΥΤΗ Η "ΣΠΗΛΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΥΣΙΚΟΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ..."

Και ΑΝ τη συνδιάσεις με την ΚΟΣΜΟΛΟΓΙΚΗ κλείδα του αποσυμβολισμού, τότε θα εκπλαγείς....

Θα σου θυμίσω ότι τον ΚΟΣΜΟ οι αγαπημένοι μου Ινδοί στη Σανσκριτική γλώσσα τους, τον ονομάζουν Μaya (Mάγια) που σημαίνει Πλάνη, Ψευδαίσθηση, Αυταπάτη, Βαθειά ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ και Αντίληψη ΜΟΝΟ της ΥΛΙΚΟΜΟΡΦΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ!!!!!!!!!!!!!!

Και τι σημαίνει πιό απλά αυτό: ότι είναι η ΠΛΑΝΗ η ΑΥΤΑΠΑΤΗ που δημιουργεί ο ΦΥΣΙΚΟΕΓΚΕΦΑΛΟΣ λόγο των ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ που έχει απο τις ΠΕΝΤΕ ΜΑΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ, δηλαδή τη ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ....

Τι έχουμε δηλαδή εδώ;;;;
'Εχουμε τη ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ τη ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΣΚΙΕΣ που ο μύστης αποκαλύπτει στο μυούμενο ότι ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ Ο ΦΥΣΙΚΟΫΛΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΣΚΙΑ, ΜΙΑ ΠΛΑΝΗ, ΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ, δηλαδή η Μάγια των Ινδών...

Και για να ΤΑΡΑΞΩ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ τα ήρεμα νερά του Ωκεανού της Σοφίας, μήπως ΚΑΙ οι Γνωστικοί αυτό δεν έλεγαν στη διδασκαλία τους με τον περίφημο μύθο της ΒΑΡΒΥΛΟΥΣ;;;;

Ω!!! μάλλον πρωί πρωί παρασύρθηκα και είπα πολλά και διαφορετικά θέματα, που ΠΙΘΑΝΑ να φαντάζουν ΞΕΝΑ ως πρός το θέμα μας....
Για να επιστρέψουμε λοιπόν σε αυτό...

Και η ΨΥΧΗ λοιπόν, τι ρόλο έχει;;;
Μα ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που ΦΑΝΗΚΕ, να ΔΕΙΞΕΙ στον Φυσικοεγκέφαλο την ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΥΤΗ και κατ'επέκταση ΚΑΙ το φυσικοϋλικό σώμα στο οποίο η ΙΔΑ είναι ένοικος!!!

Να γιατί μίλησα προηγουμένος για ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΙΣ, μνήμη την αποκάλεσε η καλή μας Καποδίστρια και πολύ σωστά το λέει...
Να και ΓΙΑΤΙ ο Μέγας Δυνάστης του Ανθρωπίνου Όντος, ο ΦΥΣΙΚΟΕΓΚΕΦΑΛΟΣ με τη ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ, δημιουργεί αυτό το συναίσθημα δυσφορίας...

Ο καλός μου φίλος Τρισμέγιστος Ερμής, με τιμά τα μέγιστα όταν λεει για "σοφά λόγια του Κέλσου", ΑΛΛΑ καλέ μου φίλε ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ...
Αυτά που είπα, είναι η ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ και αυτό που μπορώ να ΒΕΒΑΙΩΣΩ είναι πώς ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ, ΘΑ ΒΡΕΙ τα ιδια ακριβώς λόγια...

Τιμή λοιπόν στον ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ και όχι σε μια ΣΚΙΑ απο τη Σπηλιά του Πλάτωνα που ακούει ΣΗΜΕΡΑ στο όνομα Κέλσος...

Τιμή και Δόξα σε Εκείνα τα Θεϊκά 'Οντα που μας ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΝΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ για να μας ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΝ και να μας δώσουν ΟΠΛΑ για να τηρίσουμε την ΕΝΩΣΗ!!!
Στους Διδασκάλους ΜΑΣ, προηγούμενους, ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ και επόμενους...

Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
Υπεράνω της ΙΔΙΑΣ της
ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Κέλσος ο Φιλαλήθης

katzeΜέλος
05/09/2003, 09:44:59
Καλημέρα,
Να κάνω λίγο χιούμορ, μια και σημερα έχω τα κέφια μου :
Ω γαμώτο, ο εγκέφαλός μου μετακόμισε στο στέρνο μου !!!

Πέραν των αστείων. Ευχαριστώ τον Κέλσο που όπως πάντα πολύ φιλοσοφικά απήντησε στα γραφόμενά μου. Ευχαριστώ και τον Thoth για την...παραβολή της Κοκκινοσκουφίτσας...

Τι να πω παιδιά ? Εχω ξαναπεί εδώ μέσα πως εγώ τα πράγματα τα αντιλαμβάνομαι με τις αισθήσεις μου. Και η αίσθησή μου λέει πως δεν είναι το μυαλό. Εν πάση περιπτώσει δε θα διαφωνήσω άλλο μαζί σας - είστε "μεγαλύτεροι" και μάλλον κάτι παραπάνω θα ξέρετε...έμεινα πάντως με την εντύπωση ότι ο Thoth περιγράφει μια εσωτερική του σύγκρουση (κάτι που για μένα δεν ισχύει). Ισως να μην καταλαβα εγώ καλά.
Θα ήθελα όμως να κλείσουμε την "παρένθεση" που ανοιξαμε στο θέμα αυτό και να πάμε ένα βήμα παρακάτω...ποιος πιστεύετε ότι είναι ο λόγος που η ψυχή μας μας ξεδιπλώνει τη "γνώση" του παρελθόντος μας ? Για να "αποκομίσουμε" κάτι από αυτό ? Η μήπως ...?

05/09/2003, 13:23:56
quote:
Και για να το συνεχίσω ακόμα παραπέρα, θα θυμηθώ το παραμύθι της Κοκκινοσκουφίτσας. Θυμάστε το σημείο όπου ο κακός λύκος έχει καταπιεί την γιαγιά και προσπαθεί να μιμηθεί την γιαγιά της κοκκινοσκουφίτσας;

Εγώ δεν έφαγα καμία γιαγιά και πάνω απ’ όλα δεν έπαιξα το ρόλο της .
Όσο για την κοπελίτσα με τα κόκκινα δεν έχω καμία σχέση μαζί της και θα παρακαλέσω να μην δημιουργείτε συνειρμούς που οδηγούν σε σεξουαλικά υπονοούμενα διότι θα επιληφθεί ο δικηγόρος μου .

Ο κακός λύκος

05/09/2003, 13:36:08
Φίλη Katze λες :

quote:
ποιος πιστεύετε ότι είναι ο λόγος που η ψυχή μας μας ξεδιπλώνει τη "γνώση" του παρελθόντος μας ? Για να "αποκομίσουμε" κάτι από αυτό ? Η μήπως ...?

Η δική μου θεώρηση είναι πως τα πάντα είναι καταγεγραμμένα από τις προηγούμενες ενσαρκώσεις μας .
Ποια είναι αυτά τα πάντα ;
Είναι αυτά τα στοιχεία που πρέπει να καταγράψουμε ούτως ώστε να μπορέσουμε να συμπληρώσουμε όλα εκείνα τα στοιχεία που θα μας βοηθήσουν στην ολοκλήρωση της πορείας μας προς το Φως .
Δεν καταγράφουμε τις απλές κουβεντούλες και ότι άλλο «άχρηστο» αλλά τα βιώματα εκείνα που είναι παράλληλα μάθημα .
Αυτά χρειάζονται για να έχουμε την πλήρη θέαση , αυτά χρειάζονται για να φτάσουμε στο επίπεδο της αυτογνωσίας που θα μας επιτρέψει να γνωρίσουμε το ανώτατο επίπεδο .
Όταν εκ των έσω λοιπόν «θυμάσαι» κάτι , πάει να πει πως το έχεις ζήσει και πως ΞΕΡΕΙΣ , άρα και δεν έχεις την ανάγκη να το μάθεις ή πλέον ξέρεις και πώς να αντιδράσεις διότι ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ .

Ελπίζω να έγινα κατανοητός αν όχι θα επανέλθω .

Ο κακός λύκος

thothΙδρυτικό Μέλος
05/09/2003, 16:02:56
Ωχχχ !!! Ο Κακός Λύκος

Τρέχω να φωνάξω τον Κυνηγό.

Βέβαια δεν ξέρω τι θα κάνει ο κυνηγός στον δικηγόρο του Λύκου

Πάει χαλάσαν και τα παραμύθια. Εκσυγχρονίστηκαν

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

23/12/2013, 17:55:14
Χαχαχα

Η ΜΥΘΗΡΑ στην αρσενική έκδοση. Ο ΜΥΘΗΡΟΣ δηλαδή!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

23/12/2013, 21:22:16
quote:
η ερωτικη αναγκη των παιδων ειναI ενα απονεμενο θεμα που αυτοι που εχουν δωσει μαχη με τα οιδιποδεια τους για να τα ξεπερασουν δεν θα μπορεσουν ποτε να πισωγυρισουν θα νιωσουν το εδαφος να τριζει κατω απο τα ποδια τους κι ολη την ψυχονοητικη τους προσωπικοτητα να καταρρεει .. ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΨΩΜΑΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ .. ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΝΕ ΕΧΙΕ ΟΡΙΣΜΑΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΓΕΝΕΤΗΣΙΟ KI ΟΡΜΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ...Η ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΕΙΝΑΙ(κατα κανονα ) ΠΗΓΑΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΘΩΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ..(
...και καμμια σχεση βεβαια δεν εχει με τις εκφυλες σεξιστικες ηδονοθηρικες και διεστραμενες ορεξεις των μεγαλων που εκδηλωνου παιδιαραστικες τασιες ...ο ιδιαιτερος ερωτισμος των παιδιων εινα κτι που το υπαρχον συστημα το καταπνιγει με αποβλεψη την γενικοτερη καταπνιξη του ερωτιμσου των ενηλικων σε ενα ποτερο μελλον ...

Και παλι θα συμφωνησω μαζι σου συμπληρωνοντας οτι η σεξουαλικοτητα υπαρχει απο την βρεφικη ακομα ηλικια και βεβαια δεν εχει καμμια σχεση με την σεξουαλικοτητα των ενηλικων ,αλλα ουτε καν με τα γεννητικα οργανα

Το να απομονωθει η σεξουαλικοτητα, μοναχα στα γεννητικα οργανα, ειναι λαθος ισουνται με μη αποδοχη του εαυτου και το πιθανοτερο με μελοντικη
διαστροφη

Σε διαστροφη ειναι πολυ πιθανον να οδηγηθει και καποιος ,ο οποιος δεν γνωριζει τις χαρακτηριστικες της σεξουαλικοτητος του αισθησεις ,με αποτελεσμα να μην τις δεχεται να τις αγνοει φοβουμενος να τις αντικρυσει ,

Να τις μπερδευει η ακομα ισως και τον κινδυνο να ενδοσει καποτε σε αυτες οταν τα ορια της ανοχης του να τα αποκρυπτει υποχωρησουν

lamponerosΝέο Μέλος
23/12/2013, 23:23:09
Γιατί να απενεργοποιηθεί το θέμα ρε παιδιά?

Τόσο πουριτανοί είστε τελικά?

Ή ταχα μου δεν ταιριαζει σε ενα τόσο σοβαρό εσωτερικό site?
Εδώ γελάνε...

Δεν κοιτάζετε πως το καταντήσατε... πως το ερημώσατε... αυτό το δύσμοιρο forum...
Ή μήπως αυτό θέλετε...? να το κρατάτε καθηλωμένο...μπλοκαρισμένο...

Μία αχτίδα φωτός έσκασε μύτη εδώ μέσα (ΜΥΘΗΡΑ) και προσπαθείτε απεγνωσμένα να κλείσετε πόρτες και παράθυρα...

...Συνέχισε ΜΥΘΗΡΑ...

23/12/2013, 23:54:16
quote:

Μία αχτίδα φωτός έσκασε μύτη εδώ μέσα (ΜΥΘΗΡΑ) και προσπαθείτε απεγνωσμένα να κλείσετε πόρτες και παράθυρα.

Ναι, μια αχτίδα διαστροφής και διαστρέβλωσης, αναμιγμένη με τρελοφωτόνια και ψυχοκβάζαρ!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

24/12/2013, 00:12:35
quote:
Ο ΕΡΩΤΑΣ ...ΕΙΝΑΙ Η ΥΣΤΑΤΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ...ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΨΥΧΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ως ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗς ΚΑΙ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗς ΩΣ ΜΕΤΑΛΛΑΚΤΗς ΚΑΙ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗς
ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΩΝ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΩΝ ΖΩΗς ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ως ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΤΗς ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ .......

Απελευθερωνει, απεγκλωβιζει ,μεταλασει ,και δρα ριζοσπαστικα στα καταπιεσμενα στερεωτυπα !!!!!

Και καποιος ισως κοροιδευτικα θα πει !!!!

Μα πως γινεται αυτο !!!!!! ρε big man

Οπως και προηγουμενα ανεφερα ο ''ερωτας'' ειναι ενα συναισθημα το οποιο αλλαζει τελειως την ψυχοσυνθεση των ανθρωπων !!!!!

Δινει στο ατομο που διακατεχεται απο αυτον, τετοια δυναμη ,που εαν ειδικα εχει και τασεις προς την εσωτερικη αναζητηση , μπαινει σε μια τελειως διαφορετικη αποψη απο την οποια βλεπει πλεον τα πραγματα !!!!

Αυτο συμβαινει επειδη πλεον γνωριζει οτι παρομοιες αισθησεις δεν μπορει να του τις προσφερει ,οτιδηποτε απο αυτα που καλουνται διασκεδαση , η ικανοποιηση

Αρχιζει πλεον να βλεπει τους μικροεγωισμους ,το κυνηγι της καθημερινοτητος , τις χαζοκακκιες, στην πραγματικη τους διασταση ,για τους ιδιους και παλι λογους

Δεν θα σταματησει να ταυτιζεται με αυτα ,ομως τωρα πλεον γνωριζει οτι ,υπαρχει και κατι αλλο .....Χμ που λεει και το κολληταρι μου η ΜΥΘΗΡΑ

Συνοψιζοντας αυτο που ουσιαστικα γινεται ειναι οτι κατα καποιο τροπο αποσπαται συναισθηματικα απο μεγαλο μερος της καθημερινοτητος !!!

Περνα απο την θεση στην αντιθεση !!!

Ολα αυτα βεβαια γινονται με εναν τροπο μηχανικο και ασυνειδητο !!!!

Η ''καινουργια'' ομως θεαση της πραγματικοτητας ,ειναι πλεον κατι που εχει κατοχυρωθει στον αναζητητη

Ακομα και η ενεργειες που εχουν λαβει χωρα , συνεχιζουν να υπαρχουν για μεγαλο διαστημα ,βαζοντας και αυτες το χερακι τους στην ολη διαδικασια της αναζητησης

Γνωριζει πλεον οτι τα πραγματα, οι καταστασεις ,και ο τροπος που βλεπει γενικα την ζωη μπορουν να ειδωθουν με πολλους, και καλυτερους τροπους

Και αυτο και μεσα απο τα λογια του αξεχαστου ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΥ http://www.youtube.com/watch?v=iA4dRw5D8cI

Το τιμημα βεβαια ειναι βαρυ στη περιπτωση της απωλειας ,και ισως και να βρισκεται παντα καπου εκει να θυμιζει ............

24/12/2013, 00:13:18
πρός κάθε ενδιαφερόμενο επί του θέματος..

"-ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΡΑΣΤΑ ...ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ
ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ,

Η ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΝΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟΠΟΜΠΗ....."

Κοινώς είναι ιδεοληψία ότι οι ερωτικές εκδηλώσεις ανάμεσα σε μεγάλους και παιδιά,είναι επικίνδυνη,αποκλείνουσα και ψυχοπαθολογική συμπεριφορά... και φυσικά δεν της αξίζει καμμιά κατακραυγή...

Το παραπάνω ,όσα μπαλώματα και να του κάνει κανείς,παραμένει ανεκδιήγητο.

Και μπαλώματα έπεσαν πολλά...

Δοκίμασε να συμφωνήσεις με αυτό xristoxatz...,κι άσε τις συμφωνίες επί της σάλτσας.Αυτές οι τελευταίες είναι εύκολες.
Αλλά με σαφή απάντηση ε?,αλλιώς άστο να πάει

lamponeros,

Και παρτουζίτσες γουστάρουμε, και δεν τραβάμε κάνα ζόρι με τις αλλαξοκ0λιές και τα πλακομ0ύνια,αλλά αυτά, αν σου διαφεύγει γίνονται με συγκατάθεση μεταξύ ενηλίκων.

Τα παιδιά βρίσκονται σε μειονεκτική θέση όταν παροτρύνονται σε τομείς που δεν γνωρίζουν.

Η ελευθερία του καθενός σταματά εκεί που αρχίζει να περιορίζεται η ελευθερία του άλλου.Και ένα παιδί πρέπει να αφήνεται ελεύθερο να αναπτύξει τη σεξουαλικότητά του σύμφωνα με την ηλικία του.

Αυτά είναι κοινώς αποδεκτά.Άμα δε τα γουστάρετε,υπάρχει και η Ολλανδία με το κόμμα των παιδεραστών.

------------------------------------------------------
Ανέχτηκα τη Μυθήρα να στέλνει δονητές στις κυράδες μας,βγήκα εκτός εαυτού, όταν χαρακτήρισε με απαράδεκτο τρόπο αγέννητα παιδιά συνομιλιτή της(του όποιου,στην τελική),αλλά πλέον έχει ξεφύγει πέραν κάθε ορίου,μετά το τελευταίο, με τα περί ιδεοληψιών...

Και απ' ότι βλέπω έχει και fun club.Δεν μπορώ να πω ότι εκπλήσσομαι.
Με τη σειρά παρακαλώ.Τώρα που το ξανασκέφτομαι, υπάρχει χώρος και στην Ελλάδα τελικά για το αντίστοιχο κόμμα.
Άντε βρε,μπορεί να γλυτώσετε το ταξίδι στην Ολλανδία τελικά.

Η πλακίτσα τέλος.

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

Edited by - @ΑΜΕΙΝΙΑΣ on 24/12/2013 00:15:20

CravenΜέλος
24/12/2013, 01:22:17
Το ότι προσπαθείτε να μιλήσετε σοβαρά με ένα άτομο πιθανόν με διπολική διαταραχή και τάσεις μεγαλομανίας ή ακόμα και σχιζοφρένειας, με τρελαίνει τόσες μέρες που παρακολουθώ :) Σαν να προσπαθήσω εγώ να κάνω σοβαρή συζήτηση με τον Ναπολέοντα.. Πλάκα έχει απ την μία, απ την άλλη θα έπρεπε να έχουμε καταλάβει πως το άτομο χρήζει ιατρικής βοήθειας οπότε δεν έχει νόημα αυτό που γίνεται εδώ μέσα.

Και μόνο το ότι σας αναφέρει ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι.. κάποιες ενώσεις, κάτι σαν συμβούλιο που παίρνει αποφάσεις για τα ιδιωτικά forum στο internet και πιέζουν για την ομάδα διαχείρισης.. ξαναλέω δηλαδή να το καταλάβουμε.. μια ομάδα που σε ένα forum που έφτιαξα εγώ θα με πιέσει να βάλω διαχειριστές που θέλει ή που θεωρεί πως κάθε άλλος την υβρίζει ενώ έχει κοσμήσει με του κόσμου τα επίθετα τους συνομιλητές της (ο Νικόμαχος αρχιδομαλάκας, εγώ κακοήθης με έπαρση εγωιστής αν και δεν θυμάμαι να έβρισα την ευγενική κατά τα άλλα κυρία... να πάω στο συμβούλιο? ο Αιθεροβάμων τράγος που θα του στρίψει τους όρχεις) παρόλα αυτά θυμάται μόνο ότι οι άλλοι την έβρισαν ή της φέρονται άσχημα (όπως η κακόμοιρη η φίλη της που της την είπε δημόσια που φαντάζομαι τι είχε ακούσει πιο πριν) ξεχνώντας ότι έχει πει λίγο πιο πριν (ακόμα θυμάμαι την απορία της λέγοντας "μα δεν είπα κάτι κακό για σένα θες ψυχιατρική παρακολούθηση".. όταν πριν μας είχε λούσει κανονικά.. δείγμα διπολικής διαταραχής), όταν αλλάζει εντελώς διαφορετικές διαθέσεις ανάμεσα σε 2 post ή ξαφνικά συγχίζεται τόσο που δεν μπορεί ούτε τα γράμματα μιας λέξης να βάλει σε σειρά ή όταν συγκρίνει τον εαυτό της με τον Νίτσε ενώ στην ουσία αυτό που κάνει είναι να αναπαράγει πράγματα που είναι είτε γνωστά σε όλους είτε είναι προϊόν copy paste αλλά όλα αυτά πιστεύοντας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πως παράγει πρωτότυπο έργο.
Θα έπρεπε να έχετε καταλάβει απ αυτά αντί να τα προσπεράσετε και αντί να θυμώνετε με μέρος των θεμάτων της, πως κάτι δεν πάει καλά με το μυαλό της συγκεκριμένης κυρίας. Προφανώς χωρίς να είμαι γιατρός οι ενδείξεις περί διαταραχής της αντίληψης της πραγματικότητας ή περί παρανοϊκού λόγου πολλές φορές κτλ, τείνουν προς την σχιζοφρένεια αλλά αν κανείς δικός της δεν ενδιαφέρεται για την υγεία της ώστε να παρακολουθηθεί και να ακολουθήσει κάποια αγωγή, σίγουρα δεν υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε εμείς για μια άγνωστη παρά μόνο να δείχνουμε κατανόηση και ανοχή.

Υ.Γ. Μιλάω απόλυτα σοβαρά και χωρίς καμία δόση ειρωνείας και χωρίς να γίνεται για λόγους ύβρεων.. θεωρώ πως όντως χρήζει ιατρικής βοήθειας και ανοχής από εμάς και αυτό πρέπει να το καταλάβουν και οι ουρίτσες-γλύφτες που μπροστά στο "θηλυκό" απ ότι φαίνεται δεν βλέπουν καν μπροστά τους για τι ακριβώς πρόκειται σιγοντάροντας και στο τέλος κάνοντας άθελα τους κακό.

24/12/2013, 01:31:21
quote:
πρός κάθε ενδιαφερόμενο επί του θέματος..

Σαν να λεμε δηλαδη........... ''ακουσατε ακουσατε''

Ωραια για να δουμε λοιπον

quote:
"-ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΡΑΣΤΑ ...ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ
ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ,

Η ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΝΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟΠΟΜΠΗ....."

Δεν εχω μελετησει τι ακριβως λεει η Μυθηρα ,ομως δεν νομιζω οτι ενοει κατι διαφορετικο, απο αυτα που θα πω παρακατω

Κατα την αποψη μου λοιπον , τα παιδια απο αυτο που ηδη εχω πει απο πολυ μικρα εχουν τασεις σεξουαλικοτητος

Ειναι κατι που ειναι ΦΥΣΙΚΟ !!!!

Σεξουαλικοτητα που ομως δεν εχει καμμια σχεση με την διαστροφη των ενηλικων

Αυτο μπορει να εκφραστει απο την δικη τους μερια με πολλους και διαφορους τροπους

Και βεβαια οχι , αυτους που εχουν στο μυαλο τους οι ενηλικες !!!!

Εγω ας πουμε θυμαμαι πολυ μικρος ημουν συνεχεια ''ερωτευμενος ''την μια με την μια και την αλλη με την αλλη ενηλικα η και ανηλικη σαν εμενα

Ο ΠΑΣΑ ΕΝΗΛΙΚΑΣ ΟΜΩΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ....... ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ

Και αυτο δεν θα ελεγα οτι ειναι και το πιο συνηθες

Μηπως δεν γνωριζεις, οτι οι περισσοτερες εκφρασεις στοργης , χαδιων κλπ οτι παραπεμπουν σε μια κρυμμενη σεξουαλικοτητα

Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ !!!!

Τωρα αν αυτο γινεται μεταξυ ανηλικων μικρων η λιγο μεγαλυτερων παιδιων ,διαφερει ...... ,ομως σε καθε περιπτωση ,πρεπει να υπαρχει , ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΣ ΑΠΟΤΡΟΠΗ

quote:
Η ελευθερία του καθενός σταματά εκεί που αρχίζει να περιορίζεται η ελευθερία του άλλου.Και ένα παιδί πρέπει να αφήνεται ελεύθερο να αναπτύξει τη σεξουαλικότητά του σύμφωνα με την ηλικία του.

Δεν θα διαφωνησω, ομως παντου πρεπει να υπαρχει η διακριση!!!!! ........Αν βεβαια, η γνωση ,και η προσωπικη κριση του καθενος ,επιτρεπει στην προσβαση αυτης !!!!

quote:
,βγήκα εκτός εαυτού, όταν χαρακτήρισε με απαράδεκτο τρόπο αγέννητα παιδιά συνομιλιτή της(του όποιου,στην τελική),αλλά πλέον έχει ξεφύγει πέραν κάθε ορίου,μετά το τελευταίο, με τα περί ιδεοληψιών...

Και απ' ότι βλέπω έχει και fun club.Δεν μπορώ να πω ότι εκπλήσσομαι.
Με τη σειρά παρακαλώ.Τώρα που το ξανασκέφτομαι, υπάρχει χώρος και στην Ελλάδα τελικά για το αντίστοιχο κόμμα.
Άντε βρε,μπορεί να γλυτώσετε το ταξίδι στην Ολλανδία τελικ

Κοιτα το εργο το εχω προσωπικα ΞΑΝΑΔΕΙ

Τα λες τοσο πειστικα που και εγω ο ιδιος παραλιγο να σε πιστεψω

Μαλιστα σημερα αναρωτιομουν εαν ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΙΝΙΑΣ ειναι οντως το ιδιο προσωπο

Βλεπεις παιρνω παντα τις απαντησεις που αιτω απο το συμπαν!!!!!

Να σου πω την καθαρη μου αληθεια ΑΜΦΕΒΑΛΑ !!!!

Ο τροπος του Αμεινια ηταν λιγακι πιο ηπιος [τουλαχιστον με αυτα που καταπιαστηκα ]

Τωρα ομως φιλε μου Νικομαχε η Αμεινια δεν ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΚΑΘΟΛΟΥ

Να σου κανω ομως και εγω μια ερωτηση !!!!

Γιατι τοση κακκια ;;;;;;;;;;;

Δεν μπορεις να καταλαβεις οτι ολο αυτο μονο πανω σου μπορει να γυριζει ;;;

Edited by - xristosxatz on 24/12/2013 01:32:02

24/12/2013, 01:48:41
Εγώ σε θεωρώ το λιγότερο, βλάκα.

Ο ΑΜΕΙΝΙΑΣ θα μας πεί ο ίδιος.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

24/12/2013, 01:53:12
xristosxatz

Θα σου πω και κάτι που το σύμπαν δεν σου γνώρισε:

Ο Νικόμαχος και ο Αμεινίας, δεν είναι το ίδιο πρόσωπο ουσιαστικά. Μόνο τυπικά. Και για να καταλάβεις τη χάλαση, στην πραγματικότητα είναι ο Admin. Αλλά αυτό δεν το έχει παραδεχτεί ποτέ δημοσίως. Μόνο σε ιδιωτικές κουβέντες. Ξέρεις, με pm.

Δεν σου έχει κάνει εντύπωση, που ο Admin δεν μιλά, παρά πολύ σπάνια? Είναι εκείνες τις περιόδους που ο Νικόμαχος παίρνει κανονικά τα χάπια του. Όταν είναι σε ύφεση δηλαδή.

Στο λέω, επειδή μιλάω συχνά με τον Αμεινία. Σχεδόν μέρα παρά μέρα. Δεν θα τα έλεγα αυτά δημοσίως, αλλά νομίζω πως σήμερα το παράκανε. Εννοώ η μεριά που εκδηλώνεται ως Αμεινίας. Και για να πω την αλήθεια, μου την έχει σπάσει κιόλας, γιατί του λέω εδώ κι ενάμιση χρόνο πως εγώ είμαι ο Admin, αυτός πιστεύει πως είναι ο Νικόμαχος. Όχι οτι ο Αμεινίας είναι ο Νικόμαχος, αλλά οτι ο Νικόμαχος είναι ο Admin.

Ο τύπος έχει μπλέξει τα μπούτια του γενικώς(sorry φιλαράκι). Ένα βράδι, μου έλεγε πως κανονικά εγώ - ο DSM δηλαδή -, θα έπρεπε να είμαι η Αμαλία. (Το "DSM δηλαδή", το διευκρίνισα γιατί μερικές φορές με μπερδεύει και ο Αιθεροβάμων). Αλλά εγώ ξέρω πως δεν είμαι η Αμαλία, πράγμα που δεν είναι βέβαιο πως έχει κατανοήσει ο Νικόμαχος, και σε κάθε περίπτωση ΔΕΝ έχει καταλάβει ο Αιθεροβάμων.

Και να δεις που κάποιος από όλους αυτούς θα σου απαντήσει, κι εσύ θα νομίζεις πως είναι ο άλλος.

Αυτό. Τίποτα άλλο.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.