- AΔΕΛΦΕΣ ΨΥΧΕΣ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:
Δεν εχω μελετησει τι ακριβως λεει η Μυθηρα
Τότε τι στο διάβολο μας τσαμπουνάς βλαμένε?
Υ.Γ
ο ΑΜΕΙΝΙΑΣ το είπε αυτό.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 24/12/2013 02:12:56
Είδες που στα έλεγα? Μπήκε ως Νικόμαχος. Όχι στο forum, εννοώ στο σώμα. Τώρα νομίζει πως είναι ο ίδιος. Εντελώς.
Θα έχεις διαβάσει για την ένταση των ψυχικών διαταραχών στις περιόδους γιορτών. Αυτό είναι που βλέπεις εδώ. Κι εκεί δηλαδή, αναλόγως πως το βλέπεις. Και την ώρα βέβαια.
Αν τον ρωτήσεις τώρα, θα πει πως ο Αμεινίας έχει πάει για ύπνο, και πως ο Admin δεν υπάρχει. Το έχει ξανακάνει πριν από περίπου έναν χρόνο. Τυχαίο?
Κατά βάθος είναι καλό παιδί/ά. Και οι τρεις. Και η Αμαλία δηλαδή, αλλά εκείνη είναι πιό αυστηρή. Εδώ που τα λέμε, κι εγώ είμαι πιό αυστηρός, ακόμα κι όταν δεν με βλέπουν. Και για να το ξεκαθαρίσω, δεν είμαι τελικά η Αμαλία. (Αν και αυτό θα πρέπει κάποια στιγμή να το συζητήσω και με τον DSM.) Εκείνη είναι ελαφρώς κοντύτερη, και φτιάχνει σε άλλο κομμωτήριο τα μαλλιά της.
Όχι οτι φτιάχνω κι εγώ τα μαλλιά μου σε κομμωτήριο, αλλά λέμε τώρα. Στην τελική δεν είναι και αμαρτία. Θέλω να πω, δεν είναι αμαρτία να φτιάχνει ένας άντρας τα μαλλιά του σε κομμωτήριο. Ούτε καν αν είναι τρεις συγχρόνως. Μόνο η τιμή αλλάζει, γιατί σου λέει και ο άλλος, δεν μπορεί να σας φτιάχνω ολονών τα μαλλιά, και να πληρώνομαι για έναν. Αφού το θέτε τρεις, τρεις φορές θα πληρώνομαι, άντε και με έναν σκόντο στις εκπτώσεις. Ίσως με τα νύχια να αλλάζει το ζήτημα, αλλά γενικά νομίζω πως αυτά θα πρέπει να τα ξεπεράσουμε με κάποιον τρόπο.
Σε κάθε περίπτωση, το πρόβλημα είναι στον διαχωρισμό. Ή καλύτερα, στο να τα βρει κανείς με τον/ους εαυτό/ούς του. Μετά το θέμα παίρνει το δρόμο του από μόνο του.
Αν το σκεφτείς πιό καθαρά, αυτός ακριβώς είναι και ο ρόλος του Αιθεροβάμωνα, που μεταξύ μας, δεν μπορεί να είναι και εντελώς πραγματικό πρόσωπο. Γενικά η Δ.Ο. δεν μπορεί να είναι πραγματικό πρόσωπο. Είναι όμως ειλικρινής. Δεν σου λέει πχ, είμαι ο Μήτσος. Σου λέει από την αρχή, είμαι η Δ.Ο. (υπαινίσσεται πληθυντικό και καλά). Έτσι αόριστα, αλλά στον πληθυντικό. Να μην μπορεί κανείς να πει πως δεν μας το είπαν. Μετά. Γιατί στην αρχή νομίζεις ότι θέλεις.
Συνήθως δεν παίρνουμε σοβαρά στην υποψία μας αυτόν τον πληθυντικό. Μας συμβαίνει πολύ συχνά αυτό, ιδίως στα κομμωτήρια. Δεν το λέω από ιδία πείρα. Είπαμε.
Αυτό. Τίποτα άλλο.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:
Αν τον ρωτήσεις τώρα, θα πει πως ο Αμεινίας έχει πάει για ύπνο, και πως ο Admin δεν υπάρχει.
Αυτά τα δύο, ταυτόχρονα δεν γίνονται.
quote:
Το έχει ξανακάνει πριν από περίπου έναν χρόνο. Τυχαίο?
Ναι, αλλά τότε είχα πράγματι πάει για ύπνο.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Ποιός κερατάς έχει διαδώσει στο ίντερνετ οτι είμαι μικροτσούτσουνος, και στο spam βρίσκω συνεχώς μηνύματα για να Get Bigger?
Eκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι, γιατί απεκάλυψες πως ο Μήτσος, είναι Aitherovamon.
Τον Ανδρέα τον ρώτησες?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Κι επειδή είναι και σεξουαλικής φύσης το παρόν θέμα, να καταθέσω δημοσίως μια απορία:Ποιός κερατάς έχει διαδώσει στο ίντερνετ οτι είμαι μικροτσούτσουνος, και στο spam βρίσκω συνεχώς μηνύματα για να Get Bigger?
Η ΜΥΘΗΡΑ νομίζω.
Σε είχε συμπεριλάβει στον κατάλογο, με τους ανέραστους μικροτσούτσουνους.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Το συζήτησα πρώτα με τον DSM.There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Τελικά μωρή, καρφώνεσαι μόνη σου.
Διασύρεις την Δ.Ο.
Υ.Γ
Είμαι κι εγώ στον κατάλογο, αλλά όχι των μικροτσούτσουνωνξθη.
Εκείνον με τους αρχδομαλάκες!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Υπονοείς πως είμαι η ΜΗΘΥΡΑ?There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Οχι, η Φρόσω!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
πάτε για ύπνο ρε
Craven, έχεις πεθάνει στο γέλιο?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Το παρόν θέμα θα απενεργοποιηθεί πολύ σύντομα. Αφήνουμε μια μικρή περίοδο που θα παραμείνει ενεργό, μέχρι η ΜΥΘΗΡΑ να απαντήσει στην εξής ερώτηση:
ΜΥΘΗΡΑ, τι σημαίνει "γακ";
είναι μια έκφραση που έχεις χρησιμοποιήσει σε προηγούμενο μήνυμά σου απευθυνόμενη στον AitheroVamon (Απεστάλη: 22/12/2013, 09:11:58).
Κατά τα άλλα, οι προσπάθειές σου να μας σοκάρεις και να μας ψυχαναλύσεις είναι επιεικώς για κλάματα. Να σε ενημερώσω πως οι θεωρίες του Φρόυντ είναι γνωστές εδώ και πάμπολλα χρόνια και δεν μας λες τίποτε καινούργιο και τρομερό.
Τρομερή (αν και όχι καινούργια) είναι η συμπεριφορά σου που ωσάν λέαινα επιτίθεσαι σε οποιονδήποτε σε αμφισβητήσει για να του προσάψεις διάφορα από ανεραστία, συντηρητισμό, μέχρι έλλειψη βάθους σκέψης για να αναφέρω μόνο κάποια που αναφαίνονται από τα γραφόμενά σου. Όπως σου έγραψα σε προηγούμενο μήνυμα, πίσω από όλα αυτά κρύβεται το τεράστιο Εγώ σου που κραυγάζει, "Είμαι πολύ σημαντικότερη από όλους τους άλλους".
Οκ, το κατανοούμε ότι θέλεις να τραβήξεις την προσοχή και το συμπονούμε. Επίσης κάποιες ιδέες σου είναι πράγματι ενδιαφέρουσες και αξίζουν συζήτησης στα forums.
Αλλά...
Δεν θεωρούμε ότι είσαι το κατάλληλο άτομο για να χειριστείς μια συζήτηση που περιλαμβάνει ένα τόσο ευαίσθητο και επικίνδυνο θέμα όπως αυτό με την σεξουαλική φύση των παιδιών. Μια τέτοια συζήτηση θα μπορούσε σαφώς να γίνει από ανθρώπους που μπορούν να αυτοσυγκρατηθούν και να συγκρατήσουν άλλους και όσον αφορά στον χειρισμό ευαίσθητων εννοιών αλλά και στον κίνδυνο ύπαρξης παρερμηνειών τόσο από τους συμμετέχοντες στη συζήτηση όσο και από τους αναγνώστες. Εσύ δεν έχεις αποδείξει ότι είσαι ικανή για κάτι τέτοιο εδώ και απ' όσο γνωρίζω από παρόμοιo εγχείρημά σου να συζητήσεις (ψυχαναλύσεις, σοκάρεις, κ.λπ.) για το ίδιο θέμα σε άλλα φόρουμ, ούτε εκεί τα κατάφερες: Ερωτολόγια - forums.gr .
Κρίνοντας από την πορεία του προαναφερθέντος θέματος στον άλλο χώρο, να τονίσω πως δεν θέλουμε βέβαια ούτε να παρεκτραπεί το θέμα και να αρχίσουν οι Χριστουγεννιάτικοι "στολισμοί", ούτε και να εμφανίζονται δίδυμοι λογαριασμοί από καμινάδες ωσάν τον Άη Βασίλη - για να χρησιμοποιήσω και μερικές παρομοιώσεις που ταιριάζουν στο κλίμα των ημερών. Μη νομίσεις ότι κρίνουμε μονάχα από το παλιό αυτό θέμα. Το φέρνω ως πρόσφορο παράδειγμα. Και στα forums του ESOTERICA υπάρχουν ζωντανά και πρόσφατα παραδείγματα παρεκτροπής θεμάτων σου (έχουν άλλωστε αναφερθεί και άλλοι σ' αυτά στην παρούσα συζήτηση).
Το θέμα αυτό λοιπόν θα απενεργοποιηθεί.
Θα περιμένουμε λίγες ώρες μόνο για την απάντησή σου σ' αυτό που σε ρώτησα πιο πάνω.
Και μόνο σ' αυτό.
Για άλλες διδαχές περί έρωτος από αυτόκλητους γκουρού, ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε.

quote:
ΜΥΘΗΡΑ, τι σημαίνει "γακ";
Αμαλία, αυτό είναι εύκολο.Σημαίνει γκα!
Δηλαδή αυτή η Atherovamon, είναι γκα!!![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΠΟΛΟΓΙΑ !!
...λοιπον ναι η εκφραση "γακ" σημαινει "γκα"" το βρηκε ο Νικομαχος και ειναι μια εκφραση που τΗ χρησιμοποιω αντι για το ""καταλαβες"" σε οσους η κατανοηση απαιτει γαιδουρινη υπομονη ...
...αν ηθελα να μην μαθαιτε τιποτε για το θεμα που ειχα ανοιξει στο forumς.gr πριν 5 χρονια δεν θα εβαζα τον τιτλο ΕΡΩΤΟΛΟΓΙΑ καθως ειναι ενος μοναδικος τιτλος για ελληνικες σελιδες και με το που θα τον πατησεις στο γκουγκλ εμφανιζεται πρωτος πρωτος ,, με ενα αλλο τιτλο δε θα μπορουσατε ευκολα να βρειτε το θεμα αυτο ..
...λοιπον ναι στο φορουμ αυτο πριν κατι χρονια παλι εγραφα με τρομερα εριστικο τροπο για να προκαλεσω ενδιαφερον και ταραξω τα παγωμενα υδατα των χρηστων...χρησιμοποιωντας μια σκηρη υβριστικη κια προκλητικη γλωσσα για να αναψουν τα αιματα του ενδιαφεροντος .. το φορουμ αυτο τοτε ηταν πολυ ανεκτικο σε τετοιες γλωσσες ...και δε ειχα κανενα προβλημα με αυτο παρα μονο με την κεφαλαιογραφη και τα χρωματα και βεβεια τους πολλαπλους λογαριασμους..για να σκεφτειτε την ανεκτικοτητα του φορουμ εκεινου ,,, μπορεσα κι αναπτυξα σε αυτο 70 θεματα μια τεραστια λιστα θεματων κια ιδεων ...και μονο οταν αρχισα να μπαινω με δυο λογαριασμους αποβληθηκα ...
λοιπον ελλειψη συντροφων τοτε το 2009 εμπαινα σε ενα φορουμ με δυο 'η τρεις λογαριασμους κι ετσι ανοιγα διαλογο με εικονικα προσωπα για να μπορεσω να αναπτυξω τα θεμτα γιατι χωρις διαλογο πατωναν ..αργοτε αριχσ αν προσκαλω αλλα ατομα να βοηθησουν στην αναπτυξη των θεματων αλλα κανιες δνε ειχε ανταποκριθει ...κια ουετ μεχριο τωρα ...
.......βλεπετε τι κανει η καταρα των αποστατων
με απεβαλαν εξαιτιας ολων αυτων των λογαροαμων και εξιατια της κεφαλαιογραφης μου ( ΜΠΟΥΚΑΛΑΣ , ΕΚΑΤΗΡΑ, WALLBROKER OI EIKONIKOI ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΝΟΗΣΑ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ KAI H ETAΡΕΙA WEBFROZEN-ΚΑΤΑΨΥΓΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΥΟΥ )...αλλα οπως βλεπετε τα θεμα ειναι ακομη ανοικτα ... απλα δεν εχω τροπο να ξαναγραφτω στα φορουμ αυτο για α τα συνεχισω ...ακανιες δνε εκλιεσε τα θεμα και κανεις απο τηνδιαιχεριση δνε παρενεβη για το περιοεχομενο τους για να διαγραψει κατι ...εκεινο το φορουμ ηταν ενα κατα αλλα πολυ ανεκτικο φορουμ κια μπρεσα μοναχικα για δυο χρονια κι εκανα πολυ καλη αναδιανομη ...
να εισαγωγη η προκλητικοτατη .. οπως διατυθωθηκε τοτε ...εδω ομως κρατησα ενα αλλοα επιπεδο ...
<<ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ
ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙ ΣΧΕΣΕΩΝ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΑς ΓΙΑΥΤΟ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ
**ΕΡΩΤΟΛΟΓΙΑ** ....
ΕΔΩ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΤΗ ΜΥΣΤΑΓΩΓΙΑ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑΜΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΚΟΗΘΕΙς ΕΘΙΣΜΟΥΣ... ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΡΑ ..................
ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΞΕΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΒΛΩΤΙΚΟΥ ΓΑΜΗΣΙΟΥ ΑΣ ΜΗ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ......
ΔΕΝ ΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕς ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑς ΧΩΡΙς ΑΥΤΟΥΣ Η ΕΡΩΤΙΚΗ ΜΥΣΤΑΓΩΓΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗς ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΕΝΗ...ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΛΛΟΚΡΑΤΕς ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΥΝΟΚΑΨΩΛΕς ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΛΕΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΤΙΓΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΝ............................
ΜΟΥΝΟΚΑΡΙΟΛΕΣ, ΑΓΓΟΥΡΟΜΑΓΚΛΑΡΑΔΕς ΚΑΙ ΦΑΛΛΟΔΕΣΠΟΤΑΔΕς ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ............ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝΕ....
Ο ΕΡΩΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ Η ΙΕΡΟΤΕΡΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΖΩΗς ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Η ΠΙΟ ΕΚΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΗ...............
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΕΡΩΤΑς??????????????????????????????????
ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΩΤΑ????????????????????????????
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΜΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ,ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΚΑΝΕΙΣ?????????
ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΑΣΤΗς ΚΑΙ ΕΡΩΜΕΝΗ?????????????????
ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΘΗΛΥΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΑΡΡΕΝΙΚΟΤΗΤΑς???????????????
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΖΕΥΓΗ ,ΤΡΙΓΩΝΑ , ΚΤΛ .... ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Ο ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑς????? ΠΟΙΑ Η ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΖΕΥΞΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ????????????
ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ....ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ
ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!! >>>>>>>>>>>>>>
.. εδω μεσα ξεκινησα το θεμα πιο σοβαρα .. εκοψα τις εριστικες υβριστικες φρασεις της εισαγωγης ..και μπηκα με καλα ρουχαλακια ΑΛΑΣΠΩΤΑ και με τιτλο που ηθελα να βρειτε ευκολα οσοι θα το το ψαχνατε στο γκουγκλ ...και δε επεσα εξω τελικα το ψαξατε το βρηκατε πρωτο πρωτο ενω με αλλο τιτλο δε θα το βρισκατε ..
ειπα να ανοιξω το θεμα με αφορμη ενα προβληματισμο σχετικα με τον ""ερωτα"" που διατυπωσε ο Χριστος σε ανακινουμενο θεμα για το σεξ που εμεινε κι αυτο τοτε χωρις αναπτυξη .. ετσι απαφασισα να επαναφερω το θεμα το δικο μου αναδημοσιευοντας ..δεν ηταν στις προθεσεις μου τις αμεσες ..χμμ !!
αλλα ειπαμε ο τοπος ειναι κλειστος κι ανηλιαγος !!!ησυχος μεν και ιδανικος για να γραφτουν απορρητα χωρις πολυ θορυβο ....γιαυτο κια τον επελεξα ως τοπο ... αλλα η στενονυαλη ομαδα διαχειρισης δε δεχεται πρωτοτυπεες ιδεες και τις ζηλοφθονει αφανταστα ..καθως εχει ηδη ενταχθει σε συστηματα μυητικα και δεν ανεχεται την ιδεα οτι υπαρχουν κι αλλες ιδεες πιο αποκαλυπτικες εξω απο τα γνωστα μυσταγωγικα καλουπια τα δικα της .,...η διαχεριστικη ομαδα ... κανει τραγικα λαθη ...τα βαζει μαζι μου ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΛΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΔΡΑΣΗ ΜΟΥ ΣΕ ΑΛΛΑ ΦΟΡΟΥΜ ..και αφηνει καθαρες ΥΒΡΕΙς ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ του τυπου του Νικοαμαχου και DMC στο απυροβλητο ...
...ειναι αξιον αποριας οτι σας προβληματισε το <<γακ>> !!!!!!!!!
χαιρομαι που επανεφερες κι υπεδειξες εσυ αυτο το θεμα σε εκεινο το φορουμ....
ολα γινονται οπως πρεπει να γινουν !!!!!!!
το μηνυματα ουσιαστικα δοθηκαν ...το εργο εξετελεσθη !!! εμολυνα τουτη την ανηλιαγη κοινοτητα την μουχλιασμενη με παρωχημενες εσωτερικες θεωριε ςτου σειρμου την εμπολυνα ...με νεες ιδεες ..
μιλησα
για τους Αποικιοκρατες και την Αποστασια
για την συνδεση των τεκτονων με τον Ναο της Αποστασιας
για τον Μπαρμπα Θαναση( ΣΕθ ) τον Μεγιστανα του Τεκτονισμου τον ημινεκρο αιμορροφιλικο βιαστη της ζωης ..
για την Μεγαλαη Ανατολη που περιμενουμε σαν κοσμος
για το Σχεδιο της Αποκλισης
για τους Σειρικους Κοσμους κα την Αιωνια Επιστροφη
ΚΙ ΟΜΩΣ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ ,,,,κια μαλιστα κατω απο την μυτη σας !!!!!!ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΝΗΛΙΑΓΗ ΚΑΙ ΞΕΡΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ <<ΕΧΩΣΑ >>ΜΕΡΙΚΑ ΜΕΓΑΒΥΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΙΤΙΔΑΣ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ ..ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΑ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑ ΚΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΟΤΕΡΗ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΤΑΤΙΑ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΗΛΥΔΕΣ !!!
ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΕΡΑ Η ΖΩΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ !!!!
ΜΟΛΥΝΘΘΗΚΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΑΠΟ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ...
..η θεωρια του κορακα με την χρυση βουλα χα!! εχει σημαδεψει τις σελιδες αυτης της ιντερνετικης κοινοτητας... ανεξαρτητως της τυχης του μελους ΜΥΘΗΡΑΣ σε αυτο το φορουμ ..η ζωη θα κρινει τα υπολοιπα !!!!!!!!
ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............
Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 24/12/2013 08:59:04
μιας που θιχτηκε η συμπεριφορα μου σε αλλα φορυμ να πω οτι σε εκινο το φορυμ που με απεβαλαν ειχα ανπτυξιε 70 τιτλους θεματων ...τοση ανοχη κχωρις ουδεποτε κανεις αποτη διαχιεριση να παρμβληθει επι της ουσιας των θεματων που αναοιγα να τα κρινει η να τα απαξιωσει ...αυτο δνε ειν παντα τοσο καλο ..η αντιδραση εινα προτιμητεα απο την αδιαφορια .. αλλα βεβεια μαις εδωσε το χωρο να μιλησουμε ελευθερα ...
να μια θεματολογια aπο το forum.gr
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΚΡΙΒΗ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤΚΗΣ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ KAI IΔΕΩΝ ΜΑΣ ....
TO TEIXOΣ
ΧΡΙΣΤΟΛΟΓΙΑ
ΘΕΟΛΟΓΙΑ
ΕΡΩΤΟΛΟΓΙΑ
Η ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑΛΑ
ΑΝΤΙΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΜΠΟΥΚΑΛΙΣΙΑ
ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΜΠΟΥΚΑΛΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΟΠΛΑ
Η-Μ ΠΕΔΙΑ ΜΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ
ΚΛΙΜΑΚΟΤΡΟΠΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ
ΕΝΑ ΑΣΤΡΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ
Ε-ΨΙΛΟΛΟΓΙΑ
ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ
ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ
ΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ
Ο ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ HYLIO ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΡΙΣΕΩΝ
ΠΕΡΙ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ
ΠΕΡΙ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΩΝ
ΤΟ ΧΡΗΜΑ
ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ
…………ΚΤΛ ΚΤΛ
( μιας και η διαιχειριση εθιξε την ιντερνετικη μα ς δραση ας το εκμεταλλευτουμε ..κραξ!!)
...επισης εχω αλλους 100 τιτλους θεματων στο phorum.gr (ως ΚΑΘΕΚΑΣΤΗΝ )στο οποιο βεβεια παραμενω ενεργη καθως διατηρω ενα μονο λογαριασμο και γενικα ανεχονται εκει τις ιδεες και την ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗ κεφαλαιογραφη μου παρα τις διαμαρτυριες των κωλομπαραδων-καθικιων τυροποντικων ...θα σας γραψω και μερικους απο αυτους τους τιτλους ετσι για να αποκαταστησω την εικονα της ιντερνετικης μοναχικης αναδιανεμητικης δρασης μου που προσπαθησε η διαχειριση να στιγματισει ...
πχ
ΠΕΡΙ ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ
ΤΟ ΒΙΟΣΟΦΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
ΤΟ 'ΚΑΖΑΝΙ' ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΚΑΡΚΙΝΟΓΕΝΕΙΣ 'ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ' ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ!!!
ΣΦΑΧΤΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ
ΟΙ ΦΟΥΣΚΩΤΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ
ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΑΞΗΣ ΦΟΡΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ,,,
Η ΑΛΛΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
κτλ κτλ
..ολα αυτα τα θεματα εινα αποθηκευμενα κι αριθμημενα στο pc μου κιασε ειδικα αποθηκευτικα μεσα ,,, και εινα το γενικοτερο διαδικτυακο αναδιανεμητικο μοναχικο εργο μου ..το οποιο φυλλασσω ως εχεγγυο της ποιοτητας της φιλοσοφικης μου εναντια σε κεινους τους κωλο μπαραδες ποντυικους που θα θελησουν να πουν κατι αρνητικο για μενα ...ΨΑΧΤΕ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ !!!
=====================================
ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............
Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 24/12/2013 09:24:22
quote:quote:
Δεν εχω μελετησει τι ακριβως λεει η ΜυθηραΤότε τι στο διάβολο μας τσαμπουνάς βλαμένε?
Υ.Γ
ο ΑΜΕΙΝΙΑΣ το είπε αυτό.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 24/12/2013 02:12:56
ΣΧΟΛΙΟ
να παρω θεση μιας και η διαχειριση κωφευει οπως παντα ...οπως ταιριαζιε γιατην περιπτωση μας ...
ΑΚΟΥ ΔΩ ΚΩΛΟΒΑΡΕΜΕΝΕ ΠΟΡΔΟΛΜΑΓΚΑ ΜΟΥΝΟΚΑΨΩΛΗ ΝΙΚΟΜΑΧΕ...ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ !!!!!!!!ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ .....ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕπΤΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΣΚΑΤΟ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΑΤΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ...
<<<ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΘΕΙΚΗ ΠΟΥΤΣΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΛΑΡΡΥΓΓΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΝΑ ΒΡΙΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ,,, ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΩ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΜΥΘΗΡΑΣ ...>>
<<ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟ ΛΑΡΡΥΓΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΜΟΝΟΚΑΨΩΛΗ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΚΛΑΨΕΙΣ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΚΛΑΜΑ ΜΕΤΑΝΙΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕΣ ΥΠΟΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΡΕΙΣ!!! >>
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΓΑΚ!!!!!!!!!!!!!!ΕΛΕΘΕΤΩ Ω!!!
Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 24/12/2013 09:35:29
quote:
Εγώ σε θεωρώ το λιγότερο, βλάκα.
Ο ΑΜΕΙΝΙΑΣ θα μας πεί ο ίδιος.ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Για ρωτα τον ψοφαω απο περιεργεια
quote:
xristosxatz
Θα σου πω και κάτι που το σύμπαν δεν σου γνώρισε:Ο Νικόμαχος και ο Αμεινίας, δεν είναι το ίδιο πρόσωπο ουσιαστικά. Μόνο τυπικά. Και για να καταλάβεις τη χάλαση, στην πραγματικότητα είναι ο Admin. Αλλά αυτό δεν το έχει παραδεχτεί ποτέ δημοσίως. Μόνο σε ιδιωτικές κουβέντες. Ξέρεις, με pm.
Δεν σου έχει κάνει εντύπωση, που ο Admin δεν μιλά, παρά πολύ σπάνια? Είναι εκείνες τις περιόδους που ο Νικόμαχος παίρνει κανονικά τα χάπια του. Όταν είναι σε ύφεση δηλαδή.
Στο λέω, επειδή μιλάω συχνά με τον Αμεινία. Σχεδόν μέρα παρά μέρα. Δεν θα τα έλεγα αυτά δημοσίως, αλλά νομίζω πως σήμερα το παράκανε. Εννοώ η μεριά που εκδηλώνεται ως Αμεινίας. Και για να πω την αλήθεια, μου την έχει σπάσει κιόλας, γιατί του λέω εδώ κι ενάμιση χρόνο πως εγώ είμαι ο Admin, αυτός πιστεύει πως είναι ο Νικόμαχος. Όχι οτι ο Αμεινίας είναι ο Νικόμαχος, αλλά οτι ο Νικόμαχος είναι ο Admin.
Ο τύπος έχει μπλέξει τα μπούτια του γενικώς(sorry φιλαράκι). Ένα βράδι, μου έλεγε πως κανονικά εγώ - ο DSM δηλαδή -, θα έπρεπε να είμαι η Αμαλία. (Το "DSM δηλαδή", το διευκρίνισα γιατί μερικές φορές με μπερδεύει και ο Αιθεροβάμων). Αλλά εγώ ξέρω πως δεν είμαι η Αμαλία, πράγμα που δεν είναι βέβαιο πως έχει κατανοήσει ο Νικόμαχος, και σε κάθε περίπτωση ΔΕΝ έχει καταλάβει ο Αιθεροβάμων.
Και να δεις που κάποιος από όλους αυτούς θα σου απαντήσει, κι εσύ θα νομίζεις πως είναι ο άλλος.
Αυτό. Τίποτα άλλο.
xristosxatz
Είδες που στα έλεγα? Μπήκε ως Νικόμαχος. Όχι στο forum, εννοώ στο σώμα. Τώρα νομίζει πως είναι ο ίδιος. Εντελώς.
Θα έχεις διαβάσει για την ένταση των ψυχικών διαταραχών στις περιόδους γιορτών. Αυτό είναι που βλέπεις εδώ. Κι εκεί δηλαδή, αναλόγως πως το βλέπεις. Και την ώρα βέβαια.Αν τον ρωτήσεις τώρα, θα πει πως ο Αμεινίας έχει πάει για ύπνο, και πως ο Admin δεν υπάρχει. Το έχει ξανακάνει πριν από περίπου έναν χρόνο. Τυχαίο?
Κατά βάθος είναι καλό παιδί/ά. Και οι τρεις. Και η Αμαλία δηλαδή, αλλά εκείνη είναι πιό αυστηρή. Εδώ που τα λέμε, κι εγώ είμαι πιό αυστηρός, ακόμα κι όταν δεν με βλέπουν. Και για να το ξεκαθαρίσω, δεν είμαι τελικά η Αμαλία. (Αν και αυτό θα πρέπει κάποια στιγμή να το συζητήσω και με τον DSM.) Εκείνη είναι ελαφρώς κοντύτερη, και φτιάχνει σε άλλο κομμωτήριο τα μαλλιά της.
Όχι οτι φτιάχνω κι εγώ τα μαλλιά μου σε κομμωτήριο, αλλά λέμε τώρα. Στην τελική δεν είναι και αμαρτία. Θέλω να πω, δεν είναι αμαρτία να φτιάχνει ένας άντρας τα μαλλιά του σε κομμωτήριο. Ούτε καν αν είναι τρεις συγχρόνως. Μόνο η τιμή αλλάζει, γιατί σου λέει και ο άλλος, δεν μπορεί να σας φτιάχνω ολονών τα μαλλιά, και να πληρώνομαι για έναν. Αφού το θέτε τρεις, τρεις φορές θα πληρώνομαι, άντε και με έναν σκόντο στις εκπτώσεις. Ίσως με τα νύχια να αλλάζει το ζήτημα, αλλά γενικά νομίζω πως αυτά θα πρέπει να τα ξεπεράσουμε με κάποιον τρόπο.
Σε κάθε περίπτωση, το πρόβλημα είναι στον διαχωρισμό. Ή καλύτερα, στο να τα βρει κανείς με τον/ους εαυτό/ούς του. Μετά το θέμα παίρνει το δρόμο του από μόνο του.
Αν το σκεφτείς πιό καθαρά, αυτός ακριβώς είναι και ο ρόλος του Αιθεροβάμωνα, που μεταξύ μας, δεν μπορεί να είναι και εντελώς πραγματικό πρόσωπο. Γενικά η Δ.Ο. δεν μπορεί να είναι πραγματικό πρόσωπο. Είναι όμως ειλικρινής. Δεν σου λέει πχ, είμαι ο Μήτσος. Σου λέει από την αρχή, είμαι η Δ.Ο. (υπαινίσσεται πληθυντικό και καλά). Έτσι αόριστα, αλλά στον πληθυντικό. Να μην μπορεί κανείς να πει πως δεν μας το είπαν. Μετά. Γιατί στην αρχή νομίζεις ότι θέλεις.
Συνήθως δεν παίρνουμε σοβαρά στην υποψία μας αυτόν τον πληθυντικό. Μας συμβαίνει πολύ συχνά αυτό, ιδίως στα κομμωτήρια. Δεν το λέω από ιδία πείρα. Είπαμε.
Αυτό. Τίποτα άλλο.
Ετουτο φιλε DSM καλειται θολωμα των υδατων!!!!
Edited by - xristosxatz on 24/12/2013 11:36:50
Αφού νομίζω πως μέχρι κι εγώ με κατάλαβα.
Αυτό. Τίποτα άλλο.
Edited by - DSM on 24/12/2013 12:53:22