- Διαβάστε το, αξίζει!!!! (Σχετικά με τον αναγραμματισμό) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Ενα απο τα πιο ωραια που εχω δει ειναι αυτο.Πετυχε σε εμενα 100%, και ειμαι 100% σιγουρος , οτι θα πετυχει 100% σε πολλους εδω μεσα.
(περιμενετε λιγο να φορτωσει 100% η εικονα διοτι ειναι 100% κινουμενη)

"Δεν είμαι ήρωας.Οι ήρωες είναι ήδη όλοι νεκροί.Εγώ είμαι απλά ένας επιζώντας..."
General Patton(1945)
MARILYNLENA
ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ...ΜΑΤΣΟ! ΒΛΕΠΕ "Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ" ΚΤΛ ΚΤΛ.
ΕΡΩΤΗΣΗ: ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΜΕ ΑΡΙΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ (PROFICIENCY ΚΑΙ ΑΝΩ ΑΣ ΠΟΥΜΕ), ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ;
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΗ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ 2005 ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΥΚΛΙΔΗΣ ΗΤΑΝ ΜΑΥΡΟΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΕΝΙΚΑ Ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ? ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ LINK http://www.egyptsearch.com/forums/Forum8/HTML/000688.html ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΦΡΙΞΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ FORUM AΛΛΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ.ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΜΕΛΟΣ SUPERCAR ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.

Τα Ελληνικά τα διαβάζεις καθημερινά, γράφεις, ακούς.
Με τα Αγγλικά όμως δεν συμβαίνει το ίδιο εκτός από κάποιες εξαιρέσεις πιστεύω...

In anticipation of my resurrection...

Όταν εστιάζω σε μια κουκίδα, όλες μαυρίζουν εσωτερικά, εκτός από τις διπλανές της σε σχήμα σταυρού.
Κατά συνέπεια θεωρώ ότι οι black dots είναι 30 όταν εστιάζεις σε μια, καμμία όταν δεν κοιτάς πουθενά, και 34 όταν εστιάζεις πάρα πολύ γρήγορα από την μια στην άλλη.
----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.
Σε αυτό το θέμα θα ήθελα να αφήσετε κάποιο δικό σας δείγμα παγκοσμιοποίησης....
Και κάνω την αρχή μιλώντας για το νυφικό. Έχετε προσέξει ότι έχει καθιερωθεί σε όλο τον κόσμο το γνωστό, λευκό νυφικό; Θα μου πείτε βέβαια ότι είναι σύμβολο αγνότητας, που είναι ζητούμενο σε πολλές παραδόσεις κλπ κλπ
Νομίζω όμως ότι έχει καθιερωθεί και σε άλλους πολλούς λαούς που ναι μεν είχαν την αγνότητα ζητούμενο, όμως δεν στολίζονταν με τούλια και φουφούλες!!!!!
Αυτά....
Περιμένω σχόλια και δείγματα δικά σας..........
-------------------------
They buy your dreams, so they can sell your soul,
is it any wonder we've last contol?
DREAMWALKER
"ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΙ ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ"
- Αυτές που έχουν να κάνουν με πραγματικά παγκόσμια χαρακτηριστικά που αφορούν όλους τους ανθρώπους και αγκαλιάζουν ολόκληρο το ανθρώπινο γένος (παράδειγμα: δεν υπάρχει νομίζω μεγαλύτερη απόδειξη, από το πόσο ευχαριστημένοι μένουν οι άνθρωποι μπροστά στο χαμόγελο ενός νηπίου).
- Αυτές που έχουν να κάνουν με την επιβολή προτύπων που καμουφλαρισμένα μας οδηγούν στην εκμετάλλευση των ανθρώπινων αναγκών μας από επιτήδειους και οδηγούν τους πλούσιους να γίνονται όλο και πιο πλούσιοι και τους φτωχούς "οικειοθελώς" να γίνονται όλο και πιο φτωχοί. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι και το παράδειγμα με το νυφικό που αναφέρει ο φίλος bladerunner. Όσοι από σας έχουν παντρευτεί θα γνωρίζετε πόσο κοστίζει η απλη ενοικίαση ενός νυφικού του οποίου η πραγματική αξία είναι ευτελέστατη. Η γιαγιά μου που παντρεύτηκε με την παραδοσιακή στολή της "γερακίνας" πριν από 60 χρόνια, παραδόξως αν ζούσε θα έβρισκε πολύ φυσιολογικό αυτό που γίνεται σήμερα.
- Υπάρχουν όμως και μερικές μορφές παγκοσμιοποίησης που δεν είναι εμφανείς, που δεν τονίζονται και τόσο πολύ από τους επαΐοντες και μη, απλώς και μόνον ή γιατί τις αγνοούν, ή γιατί έτσι τους βολεύει να υπηρετούν τα μεγάλα αφεντικά. Πολλές φορές μάλιστα αυτές οι μορφές παγκοσμιοποίησης συσκοτίζονται με θεωρίες που δεν στηρίζονται σε καμμία επιστημονική απόδειξη, ντύνονται όμως τον μανδύα της επιστημονικότητας και περνούν στους ανθρώπους μέσα από το σύστημα της εκπαίδευσης. Παράδειγμα από τη γλωσσολογία: Η παγκόσμια χρήση της λέξης μαμα με απλές παραλλαγές στον τονισμό ή κάποιο από τα φωνήεντα. Άλλη λέξη είναι η λέξη μουσική που είναι πανευρωπαϊκά διαδεδομένη και λέξη που απαντάμε σχεδόν παγκοσμίως. Πώς άραγε εξαπλώθηκε αυτή η 100% ΕΛΛΗΝΙΚΗ λέξη και έγινε παγκόσμια; Μια λέξη που μάλλον πρωτοχρησιμοποιήθηκε πριν από 2600 χρόνια (προέρχεται από τη λέξη Μούσες, πιο συγκεκριμένα μουσική ποίηση, οι Έλληνες πιο πριν χρησιμοποιούσαν αν δεν κάνω λάθος τη λέξη μέλος, εξ ού και μελωδία) πως ταξίδεψε στα πέρατα της οικοουμένης και "υιοθετήθηκε" από όλους σχεδόν τους λαούς του κόσμου; Και μην ακούσω μπούρδες περί Ινδοευρωπαϊκής φυλής και γλώσσας (γιατί αυτή είναι η συσκότιση που λέγαμε προηγουμένως )
1) Το ότι η Ευρωπα'ι'κή ένωση επιτρέπεται η εισχώρηση μεταναστών με παροδική αλλά και μόνιμη διαμονή.
2) Το ευρωπα'ι'κό σύνταγμα ενώνει ακόμη περισσότερο την Ευρωπα'ι'κή ένωση.
Βέβαια, όταν δημιουργήθηκε η Ε.Ε κανείς δεν σκεφτόταν την παγκοσμιοποίηση, όμως τώρα που το γνωρίζουν προσπαθούν να κάνουν όσο πιο πολύ γίνεται ένωμένη την Ευρώπη, με λιγα λόγια θέλουν να κάνουν πρώτα "ευρωποίηση"! Και μέτα σιγά-σιγά θα αρχίζει Ευρώπη και Αμερική να συμφωνούν σε διάφορα θέματα και θα αρχίσουν νέες συνεργασίες κτλ Αυτά τα δείγματα παγκοσμιοποίησης δεν είναι τίποτα! Μετά τη δημιουργία ευρωπα'ι'κού συντάγματος θα δείτε τι έχει να γίνει!!!
Η ψυχή μου είναι μια φυλακή, που έχω μέσα κλειστεί...
Η ψυχή μου είναι μια φυλακή, που έχω μέσα κλειστεί...
1. Το πολύ κοντό κούρεμα/ξύρισμα του κεφαλιού στους άνδρες
2. Αν ξεφυλίσουμε κάποιο περιοδικό με ανδρική μόδα θα δούμε
τους άνδρες να ντύνονται και να κουνιούνται σάν συκιές.
αλλοίμονο σ` αυτούς που κάνουν κάτι άλλο.
3.Η γυναίκα πρέπει να πεθάνει στη δίαιτα για να είναι "ωραία"
4.Το "Εθνικ". Δέν ξέρω πόσους αμανέδες θα φάμε στη μάπα ακόμα για να μην μας πουν οπισθοδρομικούς.
5.Η χάραξη νέων συνόρων και δημιουργία νέων κρατών.
Η Ελλάδα σε κάποιους χάρτες παρουσιάζεται απο τον Βόλο και κάτω
και χωρίς την Κρήτη.
6.Η δημιουργία τρομοκρατών και καταπιεσμένων μειονοτήτων για νομιμοποίηση στρατιωτικών επεμβάσεων.
7.Το πέρασμα κρατικών επιχειρήσεων σε χέρια ιδιωτών και εταιριών.
8.Η στροφή προς την μαγεία , την αστρολογία, τον σατανισμό κλπ.
9.Η περιστροφή του ανθρώπου σε δραστηριότητες που αποσκοπούν αποκλειστικά στο χρήμα και η εμπορευματοποίηση ιδεών, σκέψεων, αλλά και ιδιωτικών στιγμών.
10.Η ηλεκτρονική παρακολούθηση όλων
11.Τα μικροτσίπς
12.Το ECHELON και το HAARP
13.H καταπολέμηση της εθνικής συνείδησης και παράδοσης αλλά και η
παραποίηση της ιστορίας.
14.Το κοινό νόμισμα
15.Διεθνείς αστυνομίες(EUROPOL)
16.Η αντικαπνιστική μανία
17.Η απροθυμία για την ριζική πάταξη του εμπορίου ναρκωτικών
18.Η περιθωριοποίηση θεσμών (πατρίδα,οικογένεια)
19.Η αύξηση κατανάλωσης οινοπνεύματος σε νεαρές ηληκίες
20.Η εργασιακή αβεβαιότητα και ανασφάλεια.
2) Όλοι χρησιμοποιούμε τουαλέτα
3) Όλοι τρόμε Fast-Φούντ
4) Οι λέξεις μας αλλάζουν standard
5) Κουλάρισε θα ζήσουμε Ok?
6) Οι μικρο-επιχειρήσεις παθαίνουν broke-out
7) Οι μεγαλο-επιχειρήσεις μεγαλώνουν περισσότερο
8) Όλοι είναι χριστιανοί και μιλάνε για μικρό-τσιπακια μέσα σε 1000013211212 ανθρώπους της γης όταν ο πλανητάρχης τσιγκουνεύεται ακόμα και μία μονάδα.
Καλιά να σε παίζει ένα χωριό, παρά να σε παίζει ο νους σου.
να καλύψει οριστικά το μέγα κενό της Ελληνικής ιστορίας.
Ο Μ.Αλέξανδρος ήταν ομοφυλόφιλος.
Καλά ρε παιδιά , 2300 χρόνια εμείς πώς δεν καταλάβαμε τίποτα;
Είμαστε για σκότωμα οι χαζοί.
Καλά που υπάρχουν και αυτοί οι καλοί άνθρωποι που ενημερώνουν αμερόληπτα τον πλανεμένο κοσμο.
Τώρα όμως εμείς που ξέρουμε ότι ο George Whashington ηταν ξεφωνημένος
ντινγκιντάγκας να τους το πούμε; Να τους βγάλουμε τους ανθρώπους απο το σκοτάδι της ιστορικής τους πλάνης;
Όχι βέβαια .
Εμείς είμαστε καλά παιδιά. Δεν θα τους στεναχωρήσουμε.
Θα αφήσουμε την παγκοσμιοποίηση να πράξει το υπέροχο έργο της πληροφόρησης.
Λοιπόν, τα πρώτα που μου έρχονται στο μυαλό:
1)Εμπορευματοποίηση της μουσικής. Οι μεγάλες πολύεθνικές έχουν συγκεκριμένες απαιτήσεις(πχ στον ρυθμό) προκειμένου να προωθήσουν κάτι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η απώλεια της δημοτικής μουσικής.
2)Κοινός τρόπος "διασκέδασης". Κλαμπάκια, καφετέριες...μέχρι εκεί.
Καθαρά αμερικάνικα πρότυπα που θυμήζουν Beverly Hills.
3)Απώλεια της διαφορετικότητας στην εμφάνιση(κυρίως στην νεολαία).
4)Αποδοχή της αγγλικής ως 2η γλώσσα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα παραφρασμένα αγγλικά.
5)Απώλεια εθνικής ταυτότητας. Ότι έχει σχέση με έθιμα, παραδόσεις κλπ. τίνει να εξαλλειφθεί. Αντίθετα, δεχόμαστε ξενόφερτα στοιχεία όπως η "γιορτή" του Αγίου Βαλεντίνου, για να πλουτίζουν τα μαγαζιά και τα ανθοπωλεία.
6)Εγκαθίδρυση και αποδοχή της ιδέας ότι ο Big Brother μας παρακολουθεί.
7)Προβολή συγκεκριμένων προτύπων. Ομοφυλλόφιλων, ιερόδουλων, "τραγουδιστών", τηλεοπτικών μαϊντανών κλπ.