ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΩΝΙΟΥ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Η ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΩΝΙΟΥ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

ΠΛΩΤΙΝΟΣ60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
26/07/2004, 18:01:28

26/07/2004, 18:50:09
--να'σαι καλα exe μου εβαλες την ιδεα να μην "ξα-φαω "...:(

Morent, γλυκομιλητε συνταξιδιωτη, τι κι αν καποιος ειναι "παρον"/σημασια εχει η "σημαντικοτητα της απουσιας"..
Τα σεβη μου.

-θα ηθελα οντως να σε Διαβαζα συχνοτερα.../μα ισως εκει ειναι το κλειδι της δικης σου παρουσιας-
/ξερεις γιατι;...
επειδη οπως θυμασαι η δονητικη των οσων διαβαζω με παλλει +γραφω αντιστοιχως...(ευγενεια στην ευγενεια..αγενεια στην αγενεια...και ολα εκτος απο χαμουραμπι...:Ρ)

μεταφερω εναν αντιλλαλο μηπως και "σβησω" τον οχετο...που προκαλεσαν οχι οσοι το δηλωσαν οπωσδηποτε ...
(εδω ταιριαζει η ερμηνεια της καρτας τρια μπαστουνι..)

Οντως ετσι ειναι η καθαρσης των εσω....(βιπασανα κανεις;..)
Εχει δικιο η σκληρη πενα του καλλιτεχνη.
τα σκυλια τρωνε παλι αυτα που εβγαλαν...
αναρρωτιεμαι.. //τι σημαινουν αυτα στα... περι ψυχης...//

το παγωνι ειναι ενα πολυ ομορφο πλασμα ...φουσκωνει σαν εκεινους της μεθοδου συλβα που προκαλουν --φρουπ!-- αυρα ενος αβγου τεραστιου μα ..εμενα σαν λαμπατερ μου μοιαζει..//ει ψιτ! δεν ειναι ετσι η αυρα..:((--

Εδω ειναι οντως η φωλια του πλασματος που δηλωνει "τη βασιλεια του θεου...."
(.. αγαπητη Ζαντοκ ευχαριστω πολυ για το τελευταιο σου ποστ...πιστοποει παραυτα την κατα τ'αλλα φαινομενικη σταση των οσων "δεν" ειπαν οι δημιουργοι...:)))

να η φωλια λοιπον!/και πως μεσα απο φαινομενικα τοσο ασχημες αμετρες λεξεις...
γεννιεται η πρωτη ιδεα του μη οντος...

για μενα το παγωνι δηλωνει παρουσια θεου.
καποτε στη ζωη μου μου φανερωθηκε αλλα μοναχα οι ομοιοι μου θα με πιστευαν.

η μερα ηταν εισοδεια της θεοτοκου και σαν ρωτησα τον παπα που περιμενε να δωσει συνεντευξη ...γυρισε και μου ειπε...
καθως τον ρωτησα μηπως ειναι επικινδυνο να πεζει εκι ψηλα στο καμπαναριο εκεινο το παιδακι...
μα δεν ειναι παιδακι μου ειπε...
ειναι παγωνι....
παγωνι....
το χρωμα το μπλε του παγωνιου ηταν το
χρωmα του μπουφαν του μικρου που επαιζε στο υψωμα...//
πριν εκει μεσα...ειδα ενα υπερλαμπρο φως.....
και το κεφαλι του Ιωαννη επι τ....

μη ρωτησεις morent πoυ στεκομουν....

'η που σταθηκα πριν...

εκει οπου υπαρχει το καλο καποιος φυτευει ...καλο η κακο φαινεται απο το ειδος του καρπου.....
και απο τη φροντια κατοπιν...
μα σαν ο σπορος ειναι γνωστος γνωριμη ειναι και η απκαλυψη της ανθισης..

------
μου ειπαν να μη ριχνω στους χοιρους τα μαργαριταρια..μου ουτε τα διαμαντια μου σε σκ..//

η εμπιστοσυνη ειναι ατελειωτη//μενει μοναχα να μου αποδειξεις οτι την αξιζεις.

ακουσα πολλα εδω μεσα για μενα.
δεν ειμαι.
ειμαι οσα δεν εχουν ειπωθει επειδη οσα ειπωθηκαν εγινα.

φως εν σκοτει!....
σε λιγες μερες μεσα απο τα υδατα θα αναδυθουν θεοι.. και απο τον ουρανο θα πεσει κομητης να αναψει τους πεντε...κυκλους της εναρξης....

εδω εχουμε να ζησουμε κατι τοσο σπανιο και ολοι μιλανε για τη διοργανωση...

η φωλια του παγωνιου...//και κατι που εμαθα καλα....με τα χρονια ..
ειναι αναγκαιο
να υπαρχει το κακο οταν υπαρχει το καλο/και ειναι αναγκαιο να υπαρχει το κακι οταν υπαρχει το καλο.
σαν ξεπερασουν οι ανθρωποι αυτοι τη ταση για διαλυση τοτε τα διπολα θα ειναι τοσο αξιολογα οσο τα εργα του επι κυρηκειου εργων....αλλα και τη ς συζευξης των αντιθετων.

ps2Uncle-Stathis...
(..No te fijes en la ciudad ahora, por la noche parece una postal...
;)

---ΟΜ ΜΑΝΙ PADME HUM----

Αtma in lv
till the (never)end...
there in neverland...

Edited by - ΑΤΜΑ on 26/07/2004 20:41:01

26/07/2004, 19:23:35
Να'σαι καλά φίλε μου Morent11,
μακάρι όλοι μας να διαβάσουμε με προσοχή το κείμενό σου...
Τελικά φαίνεται ότι είναι ευκολότερο να ερχόμαστε σε αντιπαράθεση με τους άλλους (γνωρίζοντας κατά βάθος ότι αυτή η αντιπαράθεση δεν καταλήγει πουθενά) και δυσκολότερο να τους σεβόμαστε, δυσκολότερο να προσπαθήσουμε να μην είμαστε τόσο εγωκεντρικοί.
Με εκτίμηση
--Je^3--

--Je^3--

AFMAΜέλος
26/07/2004, 20:31:06
την τεταρτη το προη φεβγουμε απο την ελλαδα.
ΓΙΑΥΤΟ
δεν θελω αλλο να με πιτε οτιδηποτε για την "φωλια του παγωνιου"
ουτε να μου ξαναπιτε τις βρωμιες και τα ψεματα ΣΑΣ.

ηρθα μονο και μονο για να πω ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΣΙΝΑΝΤΙΘΙΚΑΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗ. και με εφανεροσε το αρχαιο μενταγιον ΠΟΥ ΚΑΤΙΧΕ!
ειμαι χαρουμενη που μονο εσεις βρε,(δεν γραφω τα ονοματα σας ουτε να σας θημαμε θελω) δεν στελεχονετε το esoterica.gr που τοσα μου ειπατε βρομικα. ειμαι χαρουμενη που ειδα το μενταγιον αλλα και το συμαδι της ΦΩΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΓΩΝΙΟΥ στην νασιοναλ περσοναλ καρτα του μελους που ηρθε απο μακρια για μενα.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ αφου με ορκισες να μην φανεροσο το προφιλ σου ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και για το δωρο της φιλιας σου ολες οι θετικες ενεργειες στη ζωη σου.

ευχαριστω ακομα τhn ΔΩΡΙΔΑ kαι την AVALLON για το ψυχικο σθενος ποου ειχαν να σταθουν κοντα μου

ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ..
ΚΡΙΣΝΑ

MercuryΜέλος
26/07/2004, 23:29:53

steelspringΜέλος
27/07/2004, 02:00:05
Το ενδιαφέρον μου έχει κεντρηθεί αφάνταστα..
Μπορεί κάποιος απο τους τέκτονες να μου εξηγήσει γιατί το Παγώνι δεν είναι τεκτονικό σύμβολο;
Αν αυτό είναι δύσκολο ,τότε υπάρχει κάποιος που να εξηγήσει με ποιά λογική-μεθοδολογία επιλέγονται τα τεκτονικά σύμβολα;

27/07/2004, 02:24:12
Αγαπητέ steelspring,

κατ' αρχήν, ζητάς από τους Τέκτονες να σου απαντήσουν. Ποιοί είναι αυτοί;

Είσαι σίγουρος ότι βρίσκονται ανάμεσά μας;

Και αν βρίσκονται, νομίζεις ότι θα έρθουν να σου πουν: "Καλημέρα σας, κύριε steelspring, μισό λεπτό να σας διαφωτίσουμε..."; Και λες να είναι αξιόπιστο αυτό;

Μέσα στο esoterica υπάρχει πληθώρα θεμάτων, τα οποία όλοι συζητούμε όχι ως ειδήμονες, αλλά ως ερευνητές. Ε, δε ζητάμε και ταυτότητες... πέραν ελαχίστων -φαιδρών- εξαιρέσεων.

Όταν λοιπόν, κάποιος πετάει μία "θεατρική ατάκα" όπως οι ανωτέρω δηλώσεις, οφείλει να την τεκμηριώνει. Πέρα από τον ποιητικό λόγο και την ελεύθερη διανόηση-φιλοσοφία, όλα τα υπόλοιπα υπόκεινται στο "νόμο της αποδείξεως" (τρόπος του λέγειν).

Υπάρχει Διαδίκτυο και Βιβλιογραφία. Ψάξε κι άμα βρεις κάτι, εγώ προσωπικά θα χαρώ να το δω... έτσι, για να ξέρουμε τί γίνεται τελικά δηλαδή.

No name human

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 27/07/2004 02:55:10

MoonDragonΜέλος
27/07/2004, 02:45:10
Φιλε steelspring,
τα τεκτονικα συμβολα εχουν ηδη προεπιλεχθει απο αυτους που δημιουργησαν το Ταγμα.
Ειναι σαν να ρωτας ποιος επελεξε να λεμε ''καλημερα'', ''καληνυχτα'', ''αντιο'' ή να στο θεσω αλλιως ειναι σαν να ρωτας γιατι αντι για το σταυρο μας δεν κανουμε ενα κυκλο οταν ειμαστε σε εκκλησια....

''Confirmo o Deus potentissimus''

steelspringΜέλος
27/07/2004, 04:46:14
Ρε δεν αφήνουμε τις μαλακίες ;
Υπάρχει τελοσπάντων κάποιος Τέκτονας για να μας λύσει την απορία με το παγώνι ή όχι;
Επαναλαμβάνω:
Με ποιά μεθοδολογία επιλέγονται τα τεκτονικά σύμβολα;
Τα μήπως και δήθεν .. και καλά.. είναι παραφιλολογία.
Υπάρχει τελος πάντων ένας τέκτονας να μας πεί με δυό λόγια για τα σύμβολά του;

27/07/2004, 04:50:33
Μισό λεπτό... θα σου "πλέξουμε" έναν!

Μου φαίνεται ότι παίζεις...

Για πες μου... Πώς θα ξέρεις ότι αυτά που θα σου γράψει, θα είναι όντως έτσι;

No name human

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

15/08/2005, 17:53:10
quote:
χμ... αγαπητέ Dying_Incubus γράφαμε ταυτόχρονα φαίνεται....

στην παράθεση πάντως που έκανες, υπάρχει κάποιο λάθος πάντως γιατί δεν είναι από δικό μου ποστ...

Αγαπητή μου Galadriel, αυτό που είχα παραθέσει το ανέφερα στο νίντζα, για αυτό και έκανα quote δική του απάντηση.
Έχεις δίκιο όμως γιατί όπως διατύπωσα το μήνυμα μου πολύ σωστά νόμιζες οτι απευθυνόμουν σε σένα.
Σχετικά με την ιδέα να είναι κάποιος σε "βάρδια" στο forum ίσως και να είναι σωστή ως παρατήρηση.
Αυτό όμως δεν θα το είχαν σκεφτεί και θα το είχαν κρίνει οι υπεύθυνοι...?

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

Edited by - Dying_Incubus on 15/08/2005 17:55:32

15/08/2005, 17:56:00

α, ναι... δυστυχώς τα ξέρω... αγαπητέ allzaro

αλλά δεν είναι να σε πιάνει το "παράπονο" μερικές φορές?

θα μου πουν βέβαια κάποιοι τώρα (όπως ίσως έχω πει κι εγώ στη θέση τους) πως οποιανού δεν του αρέσει ας μη συμμετέχει...

ουφ...

Galadriel

in God we trust

Edited by - galadriel on 15/08/2005 17:57:48

15/08/2005, 18:08:26
quote:

Edited by - allzzaro on 15/08/2005 18:10:08

15/08/2005, 18:09:00
quote:

Δεν μπορώ να ξέρω ..πως νοιώθει κάποιος που χάνει ολα οσα εχει πεί..
Ειναι πολύ κρίμα να έχεις 3000 μηνύματα.. να εχεις προσφέρει τόσα και τόσα.. γιατί πολλοί απο εμας θέλουν.. προσπαθούν να προσφέρουν.. ότι μπορούν και όσο μπορούν...
Δεν είναι το ιδιο να ξαναμπείς με αλλο nicname.. και να βλέπεις τον παλιό σου εαυτό.. τα δικά σου γραπτά .. τις δικές σου ιδεολογίες..
Με αλλο τρόπο γράφεις ώς παλιό μέλος και με αλλο ώς νέο..

Εγώ προσωπικά galadriel θλίβομαι.. αφάνταστα.. οταν ενα μέλος διαγράφεται.. ή αποχωρεί..
Μπορεί με το μέλος αυτό να έχουμε ``σφαχτεί`` μπορεί να μου είναι ακόμα εμπαθής.. αλλά οταν αποχωρεί ή διαγράφεται θλίβομαι.
Ακόμα περισσότερο ομως οταν το μέλος αυτό που μου είναι συμπαθής.

ΥΓ Mέλος το οποίο εχει προσφέρει..η γενικά παλιό μέλος ΝΟΜΙΖΩ μέχρι στιγμής δεν έχει διαγραφεί... και αν σε περίπτωση διαγραφεί.. δεν νομίζω μονομιάς.. και ούτε για ``ψύλλου πήδημα``

Edited by - allzzaro on 15/08/2005 18:17:55

15/08/2005, 18:25:05

Να σου πω την αλήθεια καλέ μου φίλε, οι διαγραφές και αποχωρήσεις με στενοχωρούν λιγότερο από το γεγονός ότι πρέπει να εφαρμόζονται διαφόρων ειδών "τακτικές" και "τεχνικές"...

π.χ. η τακτική του βάζω κάποιον άλλο να δημιουργήσει καυγά

ή

η τακτική του φτιάχνω λογαριασμό και το παίζω ανήλικος για να μάθω τι σκέφτοναι οι άλλοι για μένα...

ή... ή... ή...

και όχι μόνο εδώ, εντός φόρουμ ή διαδικτύου...
αλλά και έξω στον πραγματικό κόσμο... του τύπου : μίλα με συγκεκριμένο τρόπο στον τάδε για να σε συμπαθήσει...

όλα αυτά δυστυχώς εμένα μου είναι εντελώς ακατανόητα...

όλο αυτό το παιχνίδι με τις μάσκες που φοράνε οι άνθρωποι με κάνει να νιώθω εξωγήινη...

προτιμάω χίλιες φορές να τους "πετάω" την αλήθεια και όποιος αντέξει...

θυμάμαι, όταν πρωτοήρθα σ'αυτό τον χώρο πόσες φορές μου είπαν ότι είμαι παλιότερο μέλος με νέο λογαριασμό επειδή είχα σαφή άποψη για κάποια πράγματα και δεν "ψάρωνα" σαν νέο μέλος να την εκφέρω...

με είχε ξενίσει πολύ τότε αυτό... μετά είδα ότι δυστυχώς αυτό συμβαίνει πολύ συχνά και κατάλαβα...

στην πορεία είδα κι άλλα πολλά που δεν μου άρεσαν αλλά ξέρεις κάτι? το χειρότερο είναι ότι τα συνήθισα, έμαθα να ζω με όλα αυτά τα "περίεργα", να τα αναγνωρίζω και ακόμα ακόμα να παίζω το "παιχνίδι" μερικών έτσι για να δω που θα καταλήξει μια ιστορία..

ιστορίες για μικρούς ινδιάνους θα μου πεις...

Galadriel

in God we trust

15/08/2005, 18:33:02
quote:
όλα αυτά δυστυχώς εμένα μου είναι εντελώς ακατανόητα...

όλο αυτό το παιχνίδι με τις μάσκες που φοράνε οι άνθρωποι με κάνει να νιώθω εξωγήινη...

προτιμάω χίλιες φορές να τους "πετάω" την αλήθεια και όποιος αντέξει...

Το να λές την αλήθεια στον άλλον κατάμουτρα σημαίνει πως είσαι άτομο με κότσια κι έχεις το θάρρος της γνώμης σου.
Αν μη τι άλλο, αυτό σε τιμάει και μακάρι να ήταν όλοι οι άνθρωποι έτσι.
Ξέρεις τι επικρίσεις έχω δεχθεί εγώ στη ζωή μου επειδή λέω τα πράγματα χύμα όπως είναι και δεν δίνω απαντήσεις που βολεύουν τον καθένα?

15/08/2005, 18:41:10

Αγαπητέ Dying_Incubus,

το θέμα δεν είναι το αν δεχόμαστε ή όχι επικρίσεις όταν λέμε αυτό που πιστεύουμε ή όταν συμπεριφερόμαστε με ειλικρίνεια...

το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι διαλέγουν αυτό που θεωρούν ως εύκολο "δρόμο" στις διαπροσωπικές τους σχέσεις και το αποτέλεσμα είναι να μπερδεύονται τόσο πολύ που αυτό που αρχικά έμοιαζε "εύκολο" καταλήγει να είναι ένα αξεδιάλυτο κουβάρι...

κοίτα να δεις πάντως που αστεία αστεία αυτό το θέμα καταφέραμε να το κάνουμε "εσωτερικό"

κι αν όχι αμιγώς "εσωτερικό" σίγουρα των "εσωτερικών υποθέσεων"..

Galadriel

in God we trust

15/08/2005, 18:42:03
quote:
θυμάμαι, όταν πρωτοήρθα σ'αυτό τον χώρο πόσες φορές μου είπαν ότι είμαι παλιότερο μέλος με νέο λογαριασμό επειδή είχα σαφή άποψη για κάποια πράγματα και δεν "ψάρωνα" σαν νέο μέλος να την εκφέρω...

Πώς να μη το θυμάμαι.. αυτό στο είχα πεί καιεγώ..
Και έτσι αντιμετωπίζω και κάθε νέο μέλος που δεν το βλέπω ``ψαρωμένο`` το αντιμετωπίζω ως διαγραμμένο.. τόσο πολύ που μάλιστα είμαι σίγουρος και ποιός είναι...

quote:

15/08/2005, 18:51:56
quote:
Το να λές την αλήθεια στον άλλον κατάμουτρα σημαίνει πως είσαι άτομο με κότσια κι έχεις το θάρρος της γνώμης σου.
Αν μη τι άλλο, αυτό σε τιμάει και μακάρι να ήταν όλοι οι άνθρωποι έτσι.

Φίλε μου... εξαρτάται .. πως θα την πείς τη γνώμη σου... και τι ``είδους`` γνώμη είναι αυτή...
Εαν η γνώμη σου πχ.. εχει να κάνει με το ``Δημιουργό του Σύμπαντος`` θα σου την πέσει ο swhabe ο φίλτατος swhabe ο οποίος εχει 2.500 μηνύματα στο θέμα αυτό... και εχει εμπεριστατωμένες απόψεις...κλπ κλπ...
Εαν ομως η γνώμη σου αφήνει υπονοούμενα περί ταγμάτων αδελφοτήτων μαχαιριών πηρουνιών.. σπιουνών πισώπλατων μαχαιρωμάτων εκεί φίλε μου.. θα τους δείς να εμφανίζονται σαν τα F16 κάνοντας βυθίσεις .. και ρίχνοντας ριπές .. στην άνοδο τους έρχεται αλλο F16 και να οι ριπές .. μετά ξανάρχεται το προηγούμενο .. μετά το αλλο... μέχρι που θα φανεί και τρίτο.. και προσπαθείς απο τη μιά να υποστηρίξεις αυτά που έλεγες και απο την αλλη να σωθείς.. απεγνωσμένα λοιπόν λές αυτά που λές... και βγαίνεις εξω απο το esoterica... αφου πρώτα ...ζητήσεις απεγνωσμένα βοήθεια .. (και δεν θα σε βοηθήσει κανείς) μετά θα αρχίσεις να τα βάζεις με τους διαχειριστές.. που δεν σε βοήθησαν.. μετά θα αρχίσεις να τα βάζεις με τον εαυτό σου.. αστα να πάνε...

Και θύματα .. ποιοί είναι θύματα...??? Συνήθως.. οι ίδιοι .. αυτοί οι ιδιοι... αυτοί που βάζουν τις τρικλοποδιές.. αυτοί είναι και τα θύματα...

Βέβαια οσοι ασχολούνται με Γητειές ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ πολύ καλά το Νόμο Των Τριών .. ``Ότι στέλνεις, θα γυρίσει σε σένα 3 φορές πιο δυνατό. ``

Edited by - allzzaro on 15/08/2005 19:00:00

15/08/2005, 22:05:52
quote:
το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι διαλέγουν αυτό που θεωρούν ως εύκολο "δρόμο" στις διαπροσωπικές τους σχέσεις και το αποτέλεσμα είναι να μπερδεύονται τόσο πολύ που αυτό που αρχικά έμοιαζε "εύκολο" καταλήγει να είναι ένα αξεδιάλυτο κουβάρι...

Φτάνουμε να μπερδεύουμε τα μπούτια μας!
Σωστή η παρατήρηση σου.

quote:
κοίτα να δεις πάντως που αστεία αστεία αυτό το θέμα καταφέραμε να το κάνουμε "εσωτερικό"

Πλάκα-πλάκα, το καταφέραμε!

Allzzaro, θα σου πώ κι εγώ τη δική μου γνώμη.
Τη γνώμη μου την έχω εκφράσει ήπια σε αρκετά θέματα.
Έχω μιλήσει σε όλα τα θέματα ανεξαιρέτως, εκτός από αυτό της θεραπείας.
Η θεματολογία δηλαδή που επιλέγω δεν είναι περιορισμένη.
Σε όλες μου τις απαντήσεις μιλάω χωρίς να προσβάλλω τον άλλον και σέβομαι τις απόψεις του.
Ομολογώ πως αυτές μου οι απόψεις μπορεί να αντιτίθενται με τις απόψεις άλλων ατόμων.
Όμως έχω μάθει να σέβομαι.
Τον Schwabe τον έχω "συναντήσει" σε αρκετά θέματα που μπαίνω κι ομολογώ πως οι απόψεις τους για τα θέματα που θίγει με αντιπροσωπεύουν.
Δεν έχουμε ποτέ έρθει σε κάποια κόντρα, έχουμε μιλήσει μία χαρά οι 2 μας σε κάποια θέματα κτλ. Τώρα αν νομίζεις εσύ οτι ο τρόπος του δεν είναι ο πρέπων, αυτό δεν θα το κρίνω εγώ.
Άλλωστε, δεν θα ήθελα να μιλήσω για κάποιο άτομο που δε συμμετέχει σε αυτό το θέμα.
Όσο για τις τρικλοποδιές που ανέφερες, έχω παρατηρήσει 1-2 άτομα που το κάνουν αυτό και πραγματικά με λυπεί.
Πέρα από αυτό έχω δεχθεί αρκετές επικρίσεις και προσβολές επί προσωπικού επιπέδου από κάποια άτομα επειδή απλά δε συμφωνούμε σε κάποια θέματα. Αλλά τι να κάνω?
Να καθίσω να προσβάλλω κι εγώ? Να μειώνω κι εγώ?
Δεν το επιτρέπει η παιδεία μου.
Δε μπορώ να καταλάβω το λόγο του να προσβάλλεις τον άλλον και να δίνεις "πισώπλατα μαχαιρώματα" σε κάποιον που δε γνωρίζεις κιόλας μόνο και μόνο επειδή έχετε αντίθετες απόψεις.
Το θέμα είναι πως αυτό μπορεί να αλλάξει κι όχι απλά να μείνουμε στην διαπίστωση, σωστά?