ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Νέα Ακρόπολη... Νο.1 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Νέα Ακρόπολη... Νο.1 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

IndustrialAngel30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
07/12/2011, 21:04:17
Γιάννη Γαρατζώτη

Μια μικρή συμβουλή:

Μη χρησιμοποιείς το σύμβολο < ή ·· για να βάλεις εισαγωγικά, χρησιμοποίησε τα αγγλοσαξωνικά " " (δίπλα στο κουμπί με τα ερωτιματικο και την άνω κάτω τελεία) ή τα ελληνικά «». Εμένα στο linux είναι altgr + , ή altg + . .Στα windows δεν ξέρω πώς είναι... Θέλω πολύ να διαβάζω αυτά που γράφεις αλλά πραγματικά με κουράζεις.

quote:
Έτσι λοιπόν σου λέω πως για μένα τα διάφορα φόρουμ μοιάζουν περισσότερο με κάποιο ιδιωτικό χώρο συνάθροισης ανθρώπων , με μια μεγάλη τζαμαρία στην πρόσοψή του και εξωτερικά μεγάφωνα ,ώστε να ακούγονται οι συζητήσεις των μασκαρεμένων θαμώνων. Έχει μια μεγάλη ταμπέλα απέξω , η οποία όμως έχει κρυμμένο το πραγματικό όνομα του ιδιοκτήτη και μέσα υπάρχουν άμισθοι ( ? ) μασκαρεμένοι υπάλληλοι, που στέκονται πάνω από τους θαμώνες και λογοκρίνουν κατά το δοκούν τις συζητήσεις τους .Σαν εργαλείο , για να κάνουν ότι κάνουν, οι μασκαράδες υπάλληλοι έχουν την ενυπόγραφη δήλωση των θαμώνων πως, συμφωνούν στους όρους του κρυφού ιδιοκτήτη του φόρουμ.

Ναι με τη διαφορά ότι η τζαμαρία έχει και πόρτα που μπορείς να ανοίξεις. Μια τέτοια ανοίξαμε εσύ και εγώ. Για την ακρίβεια εγώ ΓΡΑΦΤΗΚΑ γιατί ήθελα να εκφράσω τη ΔΙΑΦΩΝΙΑ μου με την υπόθεση του 2012 (αν θυμάμαι καλά αυτό ήταν το πρώτο μου ποστ...).

Θεωρώ ότι είσαι άδικος σε αυτά που λες...

07/12/2011, 21:25:59
γαραντζώτης

Αγαπητέ κύριε Γαραντζώτη.

Ούτε σας ξέρω ούτε είμαι κακοπροαίρετος απέναντί σας. Δεν γνωρίζω ούτε την οργάνωσή σας και την άκουσα πρώτη φορά εδώ. Η απορία μου ήταν γνήσια και όχι "δήθεν" και περίμενα μια απλή απάντηση από σας, τουλάχιστον στο πνεύμα που σας απηύθυνα το λόγο. Αντί γι'αυτό εισέπραξα μια απαξίωση και μια συνωμοσιολογική αντιμετώπιση από μέρους σας, συνοδευόμενη από μια υφέρπουσα ειρωνία, που ομολογουμένως δεν την περίμενα. Με άλλα λόγια, και για να με κατανοήσετε ίσως τι λέω, να σας πω ότι η απάντησή σας ήταν βλακώδης και αγενέστατη.

quote:
Στα φόρουμ ο όρος χρησιμοποιείτε, απλά και μόνο για να μας δώσει κάποια αίσθηση της προσωπικότητας του γράφοντος.

Δηλαδή υπογράφετε έτσι για να αποκτήσετε προσωπικότητα. Μάλιστα.

quote:
Η στάση αυτή, εκτός του ότι θα μπορούσα να τη θεωρήσω σαν επίθεση προς την προσωπικότητά μου, γιατί δεν πιστεύω πως δεν καταλαβαίνει κανείς, πραγματικά, την διαφορετική χρήση του όρου, μου θυμίζει, πάρα πολύ, την στάση των φονταμενταλιστών χριστιανών παλαιοημερολογιτών ως προς τις ταυτότητες.

Τι λες άνθρωπέ μου; Μιλάμε για έναν τίτλο που συνοδεύει το όνομά σου. Τι παλαβομάρες αραδιάζεις;

quote:
Ας σοβαρευτούμε λίγο!!!

Γιατί δεν ξεκινάς;

quote:
Κατ αρχήν , αυτό που λέμε υπογραφή στο φόρουμ δεν είναι κάτω από το όνομα του γράφοντος, αλλά στο τέλος της δημοσίευσής του. Οπότε, αυτό από μόνο του καταδεικνύει το εντελώς άσχετο των παρατηρήσεων του μακεδόνα.

Ή δεν έχεις καταλάβει τι ρώτησα ή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις.

quote:
ο πρώτος είναι για να μπορεί κάποιος, οποιαδήποτε στιγμή μπει στο θέμα και δει μια δημοσίευσή μου, να αντιληφθεί αμέσως για το ποιος είναι αυτός που γράφει. Αν έχει δηλαδή βιωματική εμπειρία για όσα λέει.

Στην περίπτωση αυτή, συστήνεται στο πρώτο του μήνυμα και λέει "ήμουν ο πρώην αρχηγός της ΝΑ". Δεν χρειάζεται να μπαίνει σαν τίτλος τιμής. Αν δεν καταλαβαίνεις από μόνος σου το γελοίο του πράγματος, δεν μπορώ να σε βοηθήσω.

quote:
Είδες μακεδόνα…πάντα υπάρχει , για όλα, η πρώτη φορά. Αυτό ίσως είναι και κάτι που χαρακτηρίζει την προσωπικότητά μου.

Αυτό είναι φανερό. Το κατανόησα από την πρώτη σειρά της απάντησής σου.

quote:
Σκέψου, πόσες χιλιάδες μέλη έχουν φύγει από την ΝΑ

Δεν γνωρίζω ούτε πόσες χιλιάδες μέλη έχουν φύγει ούτε πόσες χιλιάδες έχουν έρθει ούτε τι είναι η ΝΑ ούτε τι είσαι εσύ.

quote:
Έχεις ακούσει για κανένα άλλο που να έχει βγει, τόσο ανοιχτά και για τόσο μεγάλο διάστημα και να έχει μιλήσει για μια άλλη ΑΠΟΨΗ του όλου θέματος ?

Δεν έχω δει όντως κανένα να βάζει σαν "διαπιστευτήριο" στην υπογραφή του την πρώην θέση του σε οργάνωση από την οποία έφυγε ή τον έδιωξαν.

quote:
Όσο τώρα για τους όρους που βάζεις στο στόμα μου, << απαράδεκτη, ποταπή, σκοτεινή >>, λυπάμαι αλλά δεν αντιπροσωπεύουν αυτά που εγώ λέω

Συγνώμη, αλλά είχα την εντύπωση ότι κατηγορούσες την οργάνωση, οπότε τα παραπάνω, αν και δεν είναι τα λόγια σου αυτολεξεί, θεωρώ ότι εκφράζουν τη γενική εικόνα των λεγομένων σου.

Η αλήθεια είναι πως δεν διάβασα επισταμένως τα κείμενά σου (είμαι αλλεργικός στην μπουρδολογία) αλλά απ' όσα έριξα μια ματιά, μου δημιουργήθηκε η παραπάνω ιδέα.

quote:
παρά μόνο το κακοπροαίρετο της στάσης σου σε αυτό το θέμα.

Βλέπεις πολλές ταινίες με συνωμοσίες και βλέπεις "κακοπροαίρετους" και "κινδύνους" παντού. Αν το πρόβλημά σου δεν είναι η γραφικότητα ίσως είναι η ψύχωση.

Έχω μόλις 2 (ολογράφως: δύο) μηνύματα με σένα και ήδη θεωρώ πως έχασα πολύ καιρό ασχολούμενος με σένα.

Καλά να περνάς και καλή συνέχεια στην επανάστασή σου, πρώην αρχηγέ της ΝΑ Θεσσαλονίκης.

Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης
πρώην αρχηγός παιχνιδιού "καουμπόυδες και ινδιάνοι"

macedon

8/12/2011

pantelis1Μέλος
07/12/2011, 21:27:58
Ήρθα γεια σας

quote:

Γνωρίζεις κάτι για το Μακεδόνα και τη σχέση του με την οργάνωση; Μου φάνηκε ότι έκανες έναν τέτοιο υπαινιγμό

Macedon, εσύ ρε Κώστα την έχεις σχέση με τη ΝΑ;

Γιατί το λες αυτό IndustrialAngel

Edited by - pantelis1 on 07/12/2011 21:33:49

07/12/2011, 21:42:39
IndustrialAngel

quote:

Πολύ στενή. Η μάνα του ιδρυτή και η μάνα μου απλώνανε κάτω από τον ίδιο ήλιο τα ρούχα τους.

macedon

07/12/2011, 21:43:56
quote:

Ήρθα γεια σας

[quote]
Γνωρίζεις κάτι για το Μακεδόνα και τη σχέση του με την οργάνωση; Μου φάνηκε ότι έκανες έναν τέτοιο υπαινιγμό

----------------------------------------------------------------------

Παντελή δεν απευθύνεται σε εσένα ο Βιομηχανικός!!!
Χμ...βιασύνη??

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

pantelis1Μέλος
07/12/2011, 21:54:41
quote:

Δεν γνωρίζω ούτε πόσες χιλιάδες μέλη έχουν φύγει ούτε πόσες χιλιάδες έχουν έρθει

Φίλε macedon ....δεν υπονοώ τίποτα,
απλά ήθελα να σου πω, ότι σε αυτό το σημείο μπορεί να σε παρερμηνεύσουν,
τι εννοείς "πόσες χιλιάδες έχουν έρθει" που να έρθουν;;

07/12/2011, 21:56:55
Συνδίκτυοι

Μόλις έπεσε στην αντίληψή μου ένα γεγονός που το χαρακτηρίζω ώς ύποπτο και αφορά το μέλος pantelis1.

Αφορά το κατωτέρω πόστ του:

quote:

pantelis1 <="" font="" bgcolor="gainsboro" valign="top">Απεστάλη: 07/12/2011, 21:27:58 Ήρθα γεια σας

quote:

Edited by - pantelis1 on 07/12/2011 21:33:49

Το κείμενο που φαίνεται εδώ,δεν είναι το αρχικό που ποστάρησε ο Pantelis1 την 21:27:58,αλλά είναι εξ'ολοκλήρου αλλαγμένο.Το αρχικό κείμενο,όπως πρόλαβα να διαβάσω απευθυνόταν σε κάποιο μέλος με το όνομα palmikos και είχε σύνδεσμο που παρέπεμπε στην προηγούμενη σελίδα του παρόντος,και συγκεκριμένα στο σημείο όπου αναφέρομαι στην ΝΑ και τούς λοιδωρώ.

Το οποίον σημαίνει,ότι το μέλος Pantelis1 δεν είναι αυτός που φαίνεται,αλλά ο σκοπός της παρουσίας του εδώ,κάθε άλλο παρά επεξηγηματικός είναι.

Στήν βιασύνη του να καλύψει την "γκάφα",της λάθος συνομιλίας του σε κάποιο άλλο φόρουμ,έβαλε ανάρτηση του Industrial Angel,που δεν απευθυνόταν σε αυτόν.

ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΛΑΘΟΣ Pantelis1 ?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

pantelis1Μέλος
07/12/2011, 21:59:11
Νικόμαχε δεν κατάλαβα κάποιες φράσεις,

απλά προσπαθώ να συμμετέχω στη συζήτηση.

07/12/2011, 22:03:40
quote:

Νικόμαχε δεν κατάλαβα κάποιες φράσεις,

απλά προσπαθώ να συμμετέχω στη συζήτηση.

Αυτο που λές,με αυτο που σου προσάπτω,ουδεμίαν σχέση έχει.
Καλύτερα να παραδεχθείς την αλήθεια και να δώσεις εξηγήσεις,επειδή ο server του φόρουμ θα αποδείξει την αλήθεια.
Σε ακούω...

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

pantelis1Μέλος
07/12/2011, 22:07:46
Νικόμαχε

Αυτό που διάβασες ήταν μια προσπάθεια να προτρέψω τον panosmiklo στο άλλο φόρουμ,

να ενημερωθεί με το σχετικό θέμα που έχουμε, επειδή ρώτησε, οπότε για να μην το μεταφέρω σε copy paste

ήθελα να τον στείλω εδώ,

Αν θέλεις σε παραπέμπω και στο σημείο εκείνο.

Edited by - pantelis1 on 07/12/2011 22:11:50

Edited by - pantelis1 on 07/12/2011 23:06:02

07/12/2011, 22:12:00
Και γιατι βιάσθηκες να το διαγράψεις και δεν είπες π.χ. "συγνώμη παιδιά λάθος ανάρτηση" και να δώσεις μόνος σου εξηγήσεις πρίν σου γίνει παρατήρηση?

Και ναι θα ήθελα,περισσότερες λεπτομέρειες επειδή η παραπομπή σου αφορούσε δικά μου πόστ.

Δίκαιον?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

07/12/2011, 22:22:26
Μακεδόνα, η αλήθεια λέγεται με απλά λόγια. Όλα τα άλλα είναι υπεκφυγές!
Μπορείς απλά να απαντήσεις...είσαι ή δεν είσαι μέλος της ΝΑ ? ή να μην απαντήσεις καθόλου.

Η απάντηση...<< Πολύ στενή. Η μάνα του ιδρυτή και η μάνα μου απλώνανε κάτω από τον ίδιο ήλιο τα ρούχα τους.>> μπορεί να σου φαίνεται έξυπνη, είναι όμως μη αποδεχτή!

πρώην αρχηγός ΝΑ Θεσσαλονίκης

pantelis1Μέλος
07/12/2011, 22:34:12
Νομίζω ότι βιάζεσαι να με κατηγορίσεις ,

Νικομαχε αφού μου δίνει την δυνατότητα το φόρουμ να κάνω διόρθωση, γιατί να μην αλλάξω το μήνυμα;

που πραγματικά όσο και να μην με πιστεύεις, όντος δεν κατάλαβα τι εννοεί εκεί ο IndustrialAngel

Γιατί να υπάρχει ένα παντελώς άσχετο μήνυμα από εμένα;

Και θα σου πω όσες λεπτομέρειες θέλεις...απλά σε καμία περίπτωση δεν θα είναι δίκαιο, να καταχραστείς την πρόθεσή μου,

σε κάτι που μπορεί να έχεις και λάθος.

Το μήνυμα αυτό, το είχα σχηματίσει και ήθελα να το στείλω στο άλλο φόρουμ στον panosmiklo

αυτό που έγινε είναι ότι μπερδεύτηκα και το έστειλα εδώ.

όσον άφορα τα post σου, δεν καταλαβαίνω γιατί σε θίγω και με ποιον τρόπο.

Edited by - pantelis1 on 07/12/2011 22:54:44

07/12/2011, 22:59:17
IndustrialAngel, γράφεις… « Ναι με τη διαφορά ότι η τζαμαρία έχει και πόρτα που μπορείς να ανοίξεις.»

Να ήξερες τι μου θύμισες με αυτά σου τα λόγια.
Στη ΝΑ λέγαμε… η ΝΑ έχει πόρτες για να μπαίνει και για να βγαίνει κανείς. Είναι το ίδιο με το να λες… αν σου αρέσει κάθεσαι αν δεν σου αρέσει φεύγεις.
Τα λόγια αυτά δεν είναι , τίποτα άλλο , παρά ο ευγενικός τρόπος για να ποδηγετήσεις τον άλλον, που αποτελεί αγκάθι και μόνο με την παρουσία του, στην έξοδο.
Λυπάμαι, αλλά δεν συμφωνώ. Όταν οι καταστάσεις της ζωής, ο Θεός, η μοίρα ή τέλος πάντων, πες το όπως θέλεις, σε φέρουν σε ένα μέρος, το μόνο πρέπων, τουλάχιστον για μένα, είναι… ακόμα και αν οι συνθήκες είναι άκρως αντίξοες για να υποστηρίξεις τις αρχές σου και όλα όσα πιστεύεις σαν δίκαια και σωστά, ακόμα και αν όλοι οι παρευρισκόμενοι είναι αντίθετοι με εσένα, εσύ να κρατήσεις τη θέση σου, μη παραδίδοντας ποτέ τα όπλα, μέχρι να έλθει η στιγμή που οι συνθήκες θα γίνουν πιο ευνοϊκές για σένα και το έργο σου.
Μέχρι τότε…δεν έχεις παρά, με όλο σου το είναι, ακόμα και με τη σιωπή σου να είσαι σαν την άμμο στα μάτια όλων αυτών που δεν μπορούν να ανεχτούν την παρουσία σου, μόνο και μόνο επειδή, είσαι φορέας διαφορετικών ιδεών.
Έτσι λοιπόν, IndustrialAngel, όπως πιστεύω , πολύ καλά θα κατάλαβες πως, δεν συμφωνώ με τη λογική σου, της αποχώρησης από την πόρτα που άνοιξες για να μπεις.

πρώην αρχηγός ΝΑ Θεσσαλονίκης

07/12/2011, 23:00:16
Οκ Παντελή.
Δεκτή η εξήγησή σου,όπως κι εσύ πρέπει να δεχθείς την δική μου αντίδραση,ώς προϊόν "άμυνας",καθ'όσον θα μπορούσες να παραπέμψεις τον φίλο σου στην ανάγνωση ολόκληρης της σελίδας ή ολόκληρου του θέματος και όχι σε ειδικά σημεία,όπου ομιλούν συγκεκριμένα μέλη.

quote:

Νομίζω ότι βιάζεσαι να με κατηφορίσεις ,

Στην θέση μου πώς θα αντιδρούσες?

quote:

Νικομαχε αφού μου δίνει την δυνατότητα το φόρουμ να κάνω διόρθωση, γιατί να μην αλλάξω το μήνυμα;

Απλούστατα.Για να μην προκληθεί όλη αυτή η αντιπαράθεση.

quote:

Και θα σου πω όσες λεπτομέρειες θέλεις...απλά σε καμία περίπτωση δεν θα είναι δίκαιο, να καταχραστείς αυτήν την πρόθεσή μου,

σε κάτι που μπορεί να έχεις και λάθος

Δεν έχω τέτοιο σκοπό Παντελή.Φυσικό ήταν να χαρακτηρίσω την κίνησή σου αυτή,τουλάχιστον ύποπτη!
Δεν το έκανα χωρίς κάποια αφορμή.

quote:

Το μήνυμα αυτό, το είχα σχηματίσει και ήθελα να το στείλω στο άλλο φόρουμ στον panosmiklo

αυτό που έγινε είναι ότι μπερδεύτηκα και το έστειλα εδώ.

Και αν το άφηνες ώς είχε και έδινες τις ανάλογες εξηγήσεις,ουδέν θα επακολουθούσε.Μάλλον θα προσκαλούσαμε και τον φίλο σου στις συζητήσεις μας,αν και δεν μας εμποδίζει τίποτα να το κάνουμε και τώρα.
Θα χαιρόμουν ιδιαίτερα να είχα και άλλον συνομιλητή σαν κι εσένα.

quote:

όσον άφορα τα post, σου δεν καταλαβαίνω γιατί σε θίγω και με ποιον τρόπο.

Δεν με έθιξες.Με υποψίασες!
Μετά απο τις εξηγήσεις που δόθηκαν,αναιρώ τον χαρακτηρισμό εκ μέρους μου,της κίνησής σου ώς ύποπτη καθώς και την φράση μου " Το μέλος Pantelis1 δεν είναι αυτο που φαίνεται"

Θα μου επιτρέψεις φυσικά να κρατήσω τις όποιες επιφυλάξεις μου,ώς είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις.

καλή συνέχεια Παντελή.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

pantelis1Μέλος
07/12/2011, 23:42:53
Νικόμαχε

quote:

θα μπορούσες να παραπέμψεις τον φίλο σου στην ανάγνωση ολόκληρης της σελίδας ή ολόκληρου του θέματος και όχι σε ειδικά σημεία,όπου ομιλούν συγκεκριμένα μέλη.

Ήθελα να τον στείλω στην καρδιά του θέματος, που αν μου επιτρέπεις, κατά την προσωπική μου γνώμη βρισκόταν στην συγκεκριμένη σελίδα,

quote:

Στην θέση μου πώς θα αντιδρούσες?

Έχεις δίκιο και εγώ έτσι θα αντιδρούσα

quote:

Δεν έχω τέτοιο σκοπό Παντελή.Φυσικό ήταν να χαρακτηρίσω την κίνησή σου αυτή,τουλάχιστον ύποπτη!
Δεν το έκανα χωρίς κάποια αφορμή.

Και σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο

quote:

Και αν το άφηνες ώς είχε και έδινες τις ανάλογες εξηγήσεις,ουδέν θα επακολουθούσε.Μάλλον θα προσκαλούσαμε και τον φίλο σου στις συζητήσεις μας,αν και δεν μας εμποδίζει τίποτα να το κάνουμε και τώρα.
Θα χαιρόμουν ιδιαίτερα να είχα και άλλον συνομιλητή σαν κι εσένα.

Αυτό που ακριβώς ήθελα ήταν: Αν μπορούσα να αποφύγω τον παρατεταμένο διάλογο χωρίς λόγο(κατ'εμέ) αλλά από ότι φαίνεστε έχεις δίκιο, δημιούργησα περισσότερο πρόβλημα.

quote:

Δεν με έθιξες.Με υποψίασες!
Μετά απο τις εξηγήσεις που δόθηκαν,αναιρώ τον χαρακτηρισμό εκ μέρους μου,της κίνησής σου ώς ύποπτη καθώς και την φράση μου " Το μέλος Pantelis1 δεν είναι αυτό που φαίνεται"

Θα μου επιτρέψεις φυσικά να κρατήσω τις όποιες επιφυλάξεις μου,ώς είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Φυσικά, έχεις κάθε δικαίωμα να έχεις τις επιφυλάξεις σου

quote:

καλή συνέχεια Παντελή.

Σ 'ευχαριστώ φίλε μου, σου εύχομαι το ίδιο και σε σένα

( Μόλις ανακάλυψα τις φάτσες )

07/12/2011, 23:54:29
Γαραντζώτης

quote:
Μπορείς απλά να απαντήσεις...είσαι ή δεν είσαι μέλος της ΝΑ ? ή να μην απαντήσεις καθόλου.

1. Δεν μ'αρέσει καθόλου το ανακριτικό σου ύφος.
2. Δεν γνωρίζω τι είναι η ΝΑ.
3. Ο μόνος παγκόσμιος οργανισμός στον οποίο είμαι μέλος είναι ο ΠΑΟΚ.

Πίστευα πως η πρώτη σειρά στο σχόλιό μου:

"Δεν γνωρίζω την οργάνωσή σας και την άκουσα πρώτη φορά εδώ".

ήταν αρκετά σαφής και απαιτούσε ελάχιστη αντιληπτική ικανότητα. Μάλλον έκανα λάθος.

quote:
Η απάντηση...<< Πολύ στενή. Η μάνα του ιδρυτή και η μάνα μου απλώνανε κάτω από τον ίδιο ήλιο τα ρούχα τους.>> μπορεί να σου φαίνεται έξυπνη, είναι όμως μη αποδεχτή!

Με βάση το επίπεδο κατανόησης που διαπιστώνω, αν ήμουν επικεφαλής της ΝΑ, τη μόνη θέση που θα μπορούσα να σας δώσω είναι του αρχηγού της Παιδικής Χαράς του Φωκά.

pantelis1

quote:
απλά ήθελα να σου πω, ότι σε αυτό το σημείο μπορεί να σε παρερμηνεύσουν,

Ποιός; Γιατί; Τι να παρερμηνεύσει;

quote:
τι εννοείς "πόσες χιλιάδες έχουν έρθει" που να έρθουν;;

Για τη ΝΑ δεν μιλούσαμε; Είπα πως "δεν γνωρίζω πόσες χιλιάδες έχουν φύγει ή πόσες χιλιάδες έχουν έρθει (...στη ΝΑ)."

Με άλλα λόγια, σε απλά ελληνικά αυτό σημαίνει: "Δεν γνωρίζω τίποτε για την οργάνωση αυτή", απαντώντας στο σχόλιο του "πρώην αρχηγού ΝΑ Θεσσαλονίκης" "Σκέψου, πόσες χιλιάδες μέλη έχουν φύγει από την ΝΑ".

Τι δεν κατάλαβες;

macedon

pantelis1Μέλος
08/12/2011, 00:07:29
Δεκτών Φίλε macedon,

Είσαι ξεκάθαρος

08/12/2011, 00:38:19
quote:
MACEDON
ήταν αρκετά σαφής και απαιτούσε ελάχιστη αντιληπτική ικανότητα. Μάλλον έκανα λάθος.

Θα βάλεις μόνος σου τις...κοκκινίλες?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

08/12/2011, 01:01:29
Macedon

Κώστα ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι δεν είμαι τσάτσος κανενός αλλά ήθελα να επιμείνω σε ένα σαφή υπαινιγμού και χαίρομαι που για μια ακόμα φορά ξεκαθαρίζεις τη θέση σου. Η απαντήσή σου:

quote:
Πολύ στενή. Η μάνα του ιδρυτή και η μάνα μου απλώνανε κάτω από τον ίδιο ήλιο τα ρούχα τους.

Ήταν η αναμενόμενη.Ευχαριστώ

quote:
Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης
πρώην αρχηγός παιχνιδιού "καουμπόυδες και ινδιάνοι"

(επίσης και αυτή είναι κλασσσική ατάκα τύπου macedon)

Παντελής

quote:

Ο Γιάννης Γαρατζώτης έκανε έναν ΠΟΛΥ σαφή υπαινιγμό για το άτομο του Μακεδόνα τον οποίο ο Admin χαρακτήρισε ως "συνωμοσιολογία". Εγώ επειδή είμαι θρασύτατος (ως γνωστόν!) ρώτησα κατευθείαν τον ίδιο. Ο κώστας είπε δύο φορές (τη δεύτερη με πιο απλά λόγια) ότι δεν είναι μέλος της ΝΑ

Γιάννης Γαρατζώτης

quote:
IndustrialAngel, γράφεις… « Ναι με τη διαφορά ότι η τζαμαρία έχει και πόρτα που μπορείς να ανοίξεις.»

Μπορείς να χρησιμοποιείς το μικρό μου,Γιώργος. Δεν έχεις πρόβλημα να σε λέω και εγώ Γιάννη ε; Έτσι να νιώσουμε λίγο φιλικά...

(Μια χαρά τα δουλεύεις τα εισαγωγικά βλέπω, χαίρομαι!)

quote:
Να ήξερες τι μου θύμισες με αυτά σου τα λόγια.
Στη ΝΑ λέγαμε… η ΝΑ έχει πόρτες για να μπαίνει και για να βγαίνει κανείς. Είναι το ίδιο με το να λες… αν σου αρέσει κάθεσαι αν δεν σου αρέσει φεύγεις.
Τα λόγια αυτά δεν είναι , τίποτα άλλο , παρά ο ευγενικός τρόπος για να ποδηγετήσεις τον άλλον, που αποτελεί αγκάθι και μόνο με την παρουσία του, στην έξοδο.

Δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με αυτό που σχολίασα. Και δε θέλω καθόλου να σε ποδηγετήσω σε καμία έξοδο. Αντιθέτως με ενδιαφέρει να πεις αυτά που έχεις να δηλώσεις μέχρι την τελευταία κουβέντα. Όπως εσύ έχεις ένα παρελθόν στην οργάνωση ΝΑ έτσι έχω και εγώ στο φόρουμ και στη συζήτηση. Αν από τη στάση μου κατάλαβες ότι θέλω να φύγεις με αδικείς πάρα πολύ.

quote:
Λυπάμαι, αλλά δεν συμφωνώ. Όταν οι καταστάσεις της ζωής, ο Θεός, η μοίρα ή τέλος πάντων, πες το όπως θέλεις, σε φέρουν σε ένα μέρος, το μόνο πρέπων, τουλάχιστον για μένα, είναι… ακόμα και αν οι συνθήκες είναι άκρως αντίξοες για να υποστηρίξεις τις αρχές σου και όλα όσα πιστεύεις σαν δίκαια και σωστά, ακόμα και αν όλοι οι παρευρισκόμενοι είναι αντίθετοι με εσένα, εσύ να κρατήσεις τη θέση σου, μη παραδίδοντας ποτέ τα όπλα, μέχρι να έλθει η στιγμή που οι συνθήκες θα γίνουν πιο ευνοϊκές για σένα και το έργο σου.
Μέχρι τότε…δεν έχεις παρά, με όλο σου το είναι, ακόμα και με τη σιωπή σου να είσαι σαν την άμμο στα μάτια όλων αυτών που δεν μπορούν να ανεχτούν την παρουσία σου, μόνο και μόνο επειδή, είσαι φορέας διαφορετικών ιδεών.
Έτσι λοιπόν, IndustrialAngel, όπως πιστεύω , πολύ καλά θα κατάλαβες πως, δεν συμφωνώ με τη λογική σου, της αποχώρησης από την πόρτα που άνοιξες για να μπεις.

Γιατί μιλάς για αποχώρηση;;;;

Εσύ είπες ότι οι συζητήσεις του φόρουμ δεν είναι δημοκρατικές, ότι απλώς τα μέλη είναι "υπάλληλοι" "μασκαρεμένοι" και ότι ο υπόλοιπος κόσμος απλώς παρακολουθεί από τη "τζαμαρία" και εγώ σου είπα ότι ο "υπόλοιπος" κόσμος μπορεί να κάνει ένα λογαριασμό, και να καταθέσει την άποψη του, να μας πει ότι όλοι είμαστε βλάκες ή στη χειρότερη ακόμα και να μας τρολλάρει. Εξού και η πόρτα στη τζαμαρία.

Δε σου έδειξα την πόρτα της εξόδου. Ούτε καν μου πέρασε αυτό από το μυαλό. Το ακριβώς ανάποδο...