ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τι είδους φόρουμ θέλουμε τελικά; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Τι είδους φόρουμ θέλουμε τελικά; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

ellovos30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
10/02/2007, 01:02:47

ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΟΝΟΜΑΤΑ;;

ΑΠΕΡΙΤΤΟΣ + Vasiliskos

ΠΟΛΥ ΞΙΝΙΛΑ.

ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΟΥΛΑΡΕΤΕ ΛΙΓΟ.

ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΛΕΥΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.

Υ.Γ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΝΤΙΜΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.

TrollΜέλος
10/02/2007, 01:31:45
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.............

Μη λές ονόματαααα...

Μη λές ονόματαααααα...

Για το καλό σου. Κυκλοφορούν και πράκτορες με κουκούλες.

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ,
ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

10/02/2007, 11:19:21
Φίλε ellovos ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Μήπως έχεις να προσθέσεις και κάτι επί του θέματος;
TrollΜέλος
11/02/2007, 02:38:28
quote:
Φίλε ellovos ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Μήπως έχεις να προσθέσεις και κάτι επί του θέματος;

Εσύ δεν έχεις να προσθέσεις κανα κομμάτι hardware στον server που σερνεται; γιατι θέλουμε ένα φόρουμ που να μη δουλεύει με κάρβουνο!

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

11/02/2007, 14:47:17
Γεια σου Troll. Παρατηρώ ότι εκτός από αυτόκλητος συνήγορος του ellovos έγινες και αξιολογητής της τεχνικής υποδομής του forum. Σε ευχαριστώ για την συμβουλή / προτροπή. Αν χρειαστώ τη βοήθειά σου θα σε ενημερώσω. Μήπως έχεις να προσθέσεις κάτι επί του θέματος του Απέριττου;
11/02/2007, 17:12:12

quote:

Jejeje

Γεια σου Troll. Παρατηρώ ότι εκτός από αυτόκλητος συνήγορος του ellovos έγινες και αξιολογητής της τεχνικής υποδομής του forum. Σε ευχαριστώ για την συμβουλή / προτροπή. Αν χρειαστώ τη βοήθειά σου θα σε ενημερώσω. Μήπως έχεις να προσθέσεις κάτι επί του θέματος του Απέριττου;

περι του θεματος του Απεριττου, εχω να απευθυνω στους συντονιστες ενα μηνυμα: διευρυνετε την αισθηση του χιουμορ σας

να σας γραψω μια συνταγη?
http://godmomos.blogspot.com/

οσον αφορα την αξιολογηση της τεχνικης υποδομης, μηπως μπορεις ως ειδικος να μου εξηγησεις γιατι σερνεται το φορουμ ενω ολα τα άλλα μου ανοιγουν κανονικα, τρεχοντας μονο με 786 φαινομενικα kb?

το τρολ τρεχει φαινομενικα με 4.000 και εχει το ιδιο προβλημα απ' ο,τι καταλαβα

εσυ εχεις κατι να πεις επι της ουσιας και για τα δυο θεματα?

θενκς για την παρεμβαση - καιρο ειχαμε να σε δουμε φιλτατε!

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

vasiliskosΜέλος
11/02/2007, 21:10:59
quote:
ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΟΝΟΜΑΤΑ;;

ΑΠΕΡΙΤΤΟΣ + Vasiliskos

ΠΟΛΥ ΞΙΝΙΛΑ.

ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΟΥΛΑΡΕΤΕ ΛΙΓΟ.

ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΛΕΥΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.

Υ.Γ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΝΤΙΜΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.

Αυτό το vasiliskos είμαι εγώ?
Αν ναι, σε τι ακριβώς αναφέρεσαι? Είναι κάποια απάντηση για κάτι που έγραψα? Να κουλάρω από τι? Εχεις αντιληφθεί από την όλη παρουσία μου μέσα στα φόρουμ ότι είμαι αγχωμένη??? Αν έχεις τη καλωσύνη να μου εξηγήσεις τι εννοείς.

Ευχαριστώ.

11/02/2007, 21:56:03
Γεια και χαρά σου jonniebegood. Γράφεις:
quote:
περι του θεματος του Απεριττου, εχω να απευθυνω στους συντονιστες ενα μηνυμα: διευρυνετε την αισθηση του χιουμορ σας

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Ο Απέριττος "άνοιξε" ένα θέμα με στόχο (όπως γράφει ο ίδιος) τη δημιουργία μίας κοινής βάσης διαλόγου και συζήτησης στο forum. Δηλαδή μπορούμε να κάνουμε διάλογο και να εκφέρουμε ελεύθερα τις απόψεις μας, αλλά παράλληλα να σεβόμαστε την προσωπικότητα των υπολοίπων; Το χιούμορ τώρα ο καθένας το εκλαμβάνει από την δική του οπτική. Έτσι εσύ μπορεί να θεωρείς χιούμορ τα μηνύματα του ellovos και Troll ενώ εγώ όχι (στην συγκεκριμένη περίπτωση). Προφανώς εσύ θεωρείς ότι είσαι ικανότερος στο να αντιλαμβάνεσαι το αστείο από εμένα μιας και με προτρέπεις να διευρύνω την αίσθηση του χιούμορ μου. Μιας και ισχύει αυτό λοιπόν σε ρωτώ... με ποια κριτήρια αποφάσισες ότι είσαι ικανότερος; Και για να το προεκτείνω, ποια πιστεύεις ότι είναι τα όρια μεταξύ σάτιρας και προσωπικής ελευθερίας; Την άποψή μου για το θέμα του Απέριττου την έγραψα στο πρώτο μου μήνυμα.
Επίσης γράφεις:
quote:
οσον αφορα την αξιολογηση της τεχνικης υποδομης, μηπως μπορεις ως ειδικος να μου εξηγησεις γιατι σερνεται το φορουμ ενω ολα τα άλλα μου ανοιγουν κανονικα, τρεχοντας μονο με 786 φαινομενικα kb?

Προφανώς συμφωνώ ότι το forum "σέρνεται" ειδικότερα σε ώρες υψηλής επισκεψιμότητας. Το θέμα αυτό έχει συζητηθεί στο παρελθόν στην ενότητα των τεχνικών θεμάτων αλλά ευχαρίστως επαναλαμβάνω. Έχει γίνει αναβάθμιση σε επίπεδο εξοπλισμού αλλά η υλοποίηση της μετάπτωσης στο νέο σύστημα έχει καθυστερήσει λόγω διαφόρων προβλημάτων που αφορούν τη συμβατότητα των δύο συστημάτων σε επίπεδο λογισμικού, κυρίως σε ότι αφορά στην εφαρμογή διαχείρισης forum (και στη RDBMS) αλλά και στο νέο περιβάλλον λειτουργίας του Esoterica το οποίο θα διαφέρει πλήρως από το υφιστάμενο αφού θα στηρίζεται σε άλλη πλατφόρμα. Προσωπικά προβλήματα και επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν μου έχουν δώσει τη δυνατότητα για τη δοκιμαστική λειτουργία του νέου συστήματος. Πραγματικά όμως θέλω να σε ρωτήσω. Πιστεύεις ότι οι υπεύθυνοι του Esoterica δεν θέλουν ένα forum γρήγορο και λειτουργικό και χωρίς προβλήματα (τουλάχιστον από τεχνικής άποψης);
Ελπίζω να απάντησα επί της ουσίας! Και εγώ να σε ευχαριστήσω για τον διάλογο. Όντως έχουμε καιρό να τα πούμε!
Σε χαιρετώ
maraki8Μέλος
12/02/2007, 08:08:50
Ήξερα ότι όταν άνοιγε αυτό το θέμα,θα γινόταν χώρος προσωπικών διενέξεων και επιθέσεων μεταξύ των μελών,και μεταξύ μελών-συντονιστών επίσης..
***Ο jbg έχει δίκιο.Λίγο περισσότερο χιούμορ δεν βλάπτει.Κανέναν μας.
****Όντως,το φόρουμ,την εβδομάδα που μας πέρασε ήταν σαν να έκαιγε κάρβουνο.Ήταν αδύνατο να συνδεθώ,έστω και με 1024...

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη

12/02/2007, 15:05:04
Βρε maraki8 που είδες τις προσωπικές διενέξεις και επιθέσεις μεταξύ μελών-συντονιστών; Διάλογο κάνουμε!
12/02/2007, 16:49:01

οσον αφορα το "πεστε ονοματα" που προτεινα, εξηγησα γιατι το εκανα, απαντωντας στον φιλο αγνοωντα:

jonniebegood
Απεστάλη: 06/02/2007, 14:32:35
---------------------------------------------------------------------

quote:
αγνοών
γιατί να ειπωθούν ονόματα αγαπητέ jbg ?
προβλέπω πολύ χοντρό μπάχαλο αν γίνει κάτι τέτοιο
δεν είναι καλύτερα να μείνουμε με την υποψία να πλανάται στην ατμόσφαιρα ?

γιατι καλε μου φιλε, εχω την υποψια οτι δεν θα ακουστουν τα ιδια ονοματα

και με την υποψια να πλαναται στον αερα, εχουμε μεν μια ατμοσφαιρα θριλερ και ενα σασπενς, αλλά στην πραξη ο καθενας βαζει στην θεση του κακου αυτον που ο ιδιος δεν συμπαθει ή διαφωνει μαζι του

το θεμα οπως ετεθει, ηταν τα ονοματα "αυτων που κανουν κλικες" και προσωπικα δεν βαζω τον Απεριττο και τον Βασιλισκο σε αυτην την κατηγορια

quote:

Jejeje

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.

σιγουρα?

quote:

Το χιούμορ τώρα ο καθένας το εκλαμβάνει από την δική του οπτική.

φυσικα!

quote:

Έτσι εσύ μπορεί να θεωρείς χιούμορ τα μηνύματα του ellovos και Troll ενώ εγώ όχι (στην συγκεκριμένη περίπτωση).

η δικη μου αντιληψη του χιουμορ αφορα ΜΟΝΟ εμενα

το ιδιο υποκειμενικη ειναι και η εκφραση του χιουμορ

τα του ελλοβου στον ελλοβο και τα του τρολλ στον τρολλ, λοιπον

οχι σε μενα!

quote:

Προφανώς εσύ θεωρείς ότι είσαι ικανότερος στο να αντιλαμβάνεσαι το αστείο από εμένα μιας και με προτρέπεις να διευρύνω την αίσθηση του χιούμορ μου. Μιας και ισχύει αυτό λοιπόν σε ρωτώ... με ποια κριτήρια αποφάσισες ότι είσαι ικανότερος;

το ικανοτερος ειναι ορος αδοκιμος

παντως με τον τροπο που μου απαντησες, με επιβεβαιωνεις οτι χρειαζεσαι μια διευρυνσουλα στην αντιληψη του χιουμορ

quote:

Και για να το προεκτείνω, ποια πιστεύεις ότι είναι τα όρια μεταξύ σάτιρας και προσωπικής ελευθερίας;

τζαμπα στο εριξα το λινκ?

http://godmomos.blogspot.com/

"-Μώμος: Πες μου, Δία, όμως, πώς μας κουβαλήθηκαν ο Άττις κι ο Κορύβας και ο Σαβάζιος; Ή εκείνος εκεί, ο Μίθρας ο Μήδος, με το μανδύα και την τιάρα του, που ούτε και ελληνικά δε μιλάει; Κι εσύ, σκυλομούρη Άνουβι, πώς νομίζεις ότι θα περάσεις για θεός, αν συνεχίσεις να γαυγίζεις; Ντρέπομαι, Δία, ν' αναφέρω τις ίβιδες και τις μαϊμούδες και τα τραγιά, και τ' άλλα πιο γελοία ζώα, που δεν ξέρω πώς ήρθανε από την Αίγυπτο και χώθηκαν στον Ουρανό. Πώς το ανέχεστε, θεοί, να βλέπετε να λατρεύονται το ίδιο με σας ή και περισσότερο; Kι εσύ, Δία, πώς το βλέπεις να σου φυτεύουν κέρατα κριαριού στο κεφάλι;-

αν καταλαβες, κανεις δεν βρισκεται υπερανω της σατυρικης κριτικης

ουτε ο Διας

και σορυ, αλλά δεν τοπιασα: πως ακριβως περιοριζεται η προσωπικη ελευθερια απο το κυνικο χιουμορ?

μονο η λασπολογια και οι προσβολες αναγνωριζονται απο τον νομο ως αδικηματα

quote:

Προφανώς συμφωνώ ότι το forum "σέρνεται" ειδικότερα σε ώρες υψηλής επισκεψιμότητας.

και οχι μονο!!!

σερνεται και στις 4 τα ξημερωματα

quote:

Πιστεύεις ότι οι υπεύθυνοι του Esoterica δεν θέλουν ένα forum γρήγορο και λειτουργικό και χωρίς προβλήματα (τουλάχιστον από τεχνικής άποψης);

αυτη ειναι η ερωτηση παγιδα καλε μου Jejeje?

εγω σου ειπα τι συμβαινει στην πραξη: μπαινουμε με μεγαλες ταχυτητες και το φορουμ σερνεται

εγω τωρα γιατι νομιζεις οτι το ειπα?

επειδη θελω να κατηγορησω τους υπευθυνους ή επειδη θελω να μπαινω γρηγορα ως μελος?

ΥΓ. ξερεις ποση ωρα χρειαστηκα για να στειλω δυο ποστ σημερα?

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

12/02/2007, 20:42:16
Αρχικά να σ’ ευχαριστήσω jonniebegood για το πλαίσιο του διαλόγου. Κάτι τέτοιο είναι ευχής έργο από όλους! Λοιπόν αν και το συνεχές quoting κάνει τη διαδικασία λίγο κουραστική δυστυχώς δεν μπορώ να το αποφύγω. Έχουμε και λέμε λοιπόν...
quote:
γιατι καλε μου φιλε, εχω την υποψια οτι δεν θα ακουστουν τα ιδια ονοματα
και με την υποψια να πλαναται στον αερα, εχουμε μεν μια ατμοσφαιρα θριλερ και ενα σασπενς, αλλά στην πραξη ο καθενας βαζει στην θεση του κακου αυτον που ο ιδιος δεν συμπαθει ή διαφωνει μαζι του
το θεμα οπως ετεθει, ηταν τα ονοματα "αυτων που κανουν κλικες" και προσωπικα δεν βαζω τον Απεριττο και τον Βασιλισκο σε αυτην την κατηγορια

Όπως είδες δεν σχολίασα τη συγκεκριμένη απάντησή σου. Πάντως (αν μου επιτρέπεις να τοποθετηθώ πάνω σε αυτή) προσωπικά πιστεύω ότι αν αρχίσουμε να λέμε ονόματα θα είναι σαν να κυνηγάμε φαντάσματα (απλά ο καθένας θα λέει το μακρύ του και το κοντό του χωρίς αποδείξεις) και τελικά δεν θα καταφέρουμε τίποτα εκτός από το να σηκώσουμε σκόνη, η οποία μπορεί να μας βοηθά να κρυφτούμε γιατί ίσως είμαστε ίδιοι με αυτούς που θα κατηγορήσουμε (ότι ανήκουν στις κλίκες).
quote:
η δικη μου αντιληψη του χιουμορ αφορα ΜΟΝΟ εμενα
το ιδιο υποκειμενικη ειναι και η εκφραση του χιουμορ
τα του ελλοβου στον ελλοβο και τα του τρολλ στον τρολλ, λοιπον
οχι σε μενα!

Συμφωνώ ότι η αντίληψη ενός αστείου είναι καθαρά υποκειμενική, όπως και η έκφραση. Νομίζω ότι έγινε σαφές στο προηγούμενό μου μήνυμα. Σε παρακαλώ λοιπόν αν θέλεις να μου εξηγήσεις τι εννοείς γράφοντας «περι του θεματος του Απεριττου, εχω να απευθυνω στους συντονιστες ενα μηνυμα: διευρυνετε την αισθηση του χιουμορ σας» (αφού έχεις κάνεις quote την απάντησή μου στον Troll). Πιστεύεις ότι με την διεύρυνση της αίσθησης του χιούμορ μας θα δοθεί λύση στο πρόβλημα που σημειώνει ο Απέριττος;
quote:
το ικανοτερος ειναι ορος αδοκιμος
παντως με τον τροπο που μου απαντησες, με επιβεβαιωνεις οτι χρειαζεσαι μια διευρυνσουλα στην αντιληψη του χιουμορ

Με συγχωρείς φίλε μου αλλά αυτή δεν είναι απάντηση στο ερώτημά μου!! Θα την τροποποιήσω. Αφού και οι δύο πιστεύουμε ότι το χιούμορ και ως έκφραση και ως αντίληψη κρίνεται με κριτήρια υποκειμενικά, τι πιστεύεις ότι χρειάζομαι για να διευρύνω την αντίληψή μου για το χιούμορ;
quote:
και σορυ, αλλά δεν τοπιασα: πως ακριβως περιοριζεται η προσωπικη ελευθερια απο το κυνικο χιουμορ?
μονο η λασπολογια και οι προσβολες αναγνωριζονται απο τον νομο ως αδικηματα

Η προσωπική ελευθερία υπό την έννοια που ορίζεται από τον αστικό κώδικα. Αυτό εννοώ (το γράφω στο αρχικό μου μήνυμα). Οπότε σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι κάποιος μας προσβάλλει ή λασπολογεί, μπορούμε να ισχυρισθούμε ότι περιορίζει την προσωπική μας ελευθερία υπό την έννοια της προσβολής της προσωπικότητάς μας και της ιδιωτικής μας ζωής. Σε αυτή την περίπτωση πιστεύω ότι δεν χρησιμοποιείται κυνικό χιούμορ. Οπότε αυτό είναι ένα όριο στην έκφραση του χιούμορ. Δεν διαφωνώ με την τοποθέτησή σου.
quote:
αυτη ειναι η ερωτηση παγιδα καλε μου Jejeje?

Πραγματικά όχι φίλε. Ρητορική ερώτηση ήταν! Πάντως πιστεύω να σε κάλυψα με την απάντησή μου.
quote:
ΥΓ. ξερεις ποση ωρα χρειαστηκα για να στειλω δυο ποστ σημερα?

Το φαντάζομαι!
Σε χαιρετώ
TrollΜέλος
13/02/2007, 00:35:18
quote:

Και ΝΑΙ μετά απο 65 ώρες προσπάθειας θα καταφέρω να στείλω απάντηση στο συγκεκριμένο.

Λοιπόν, Επειδή τώρα τελευταία μου φαίνεται ότι ψάχνονται πολλοί για παρεξήξηση, εξηγούμαι.

Είδα τίτλο στο Φόρουμ 'Απόψεις, Προτάσεις κ.α.'

Ειδα επίσης τόπικ 'Τι είδους φόρουμ θέλουμε τελικά;'

Το αίτημα μου για πιο γρήγορο φόρουμ σαν νέο μέλος, ποιό νομίζεις ότι θα ήταν το καταλληλότερο τόπικ για να το παραθέσω;

Πιο γρήγορο Φόρουμ.

Αυτό το είδος φόρουμ θέλω.

Αν αυτό δεν σου αρέσει, να μας δώσεις την διεύθυνσή σου ώστε να σου στέλνουμε προσωπικές επίστολες με τα αιτήματά μας, και όχι να αναλωνόμαστε σε χρονοβόρα post.

13/02/2007, 04:44:54
Troll
quote:
Αν αυτό δεν σου αρέσει, να μας δώσεις την διεύθυνσή σου ώστε να σου στέλνουμε προσωπικές επίστολες με τα αιτήματά μας, και όχι να αναλωνόμαστε σε χρονοβόρα post.

Troll αν νομίζεις ότι μπορείς να μπαίνεις κάπου και να μιλάς με αυτόν τον τρόπο γελιέσαι.
Επίσης γελιέσαι εάν πιστεύεις ότι είμαστε τόσο αφελείς, σχετικά με την ταυτότητα του "νέου μέλους" που δήθεν πρεσβέυεις και ότι οι συμμετέχοντες είναι επίσης το ίδιο αφελείς.
Σου προτείνουμε λοιπόν για την ώρα, να πάρεις τις εξυπναδούλες σου και τον υβριστικό σου τρόπο και να τις εκφράσεις σε οποιονδήποτε άλλο χώρο ή κατάσταση τις ανέχεται. Εδώ πάντως, αυτή η συμπεριφορά δεν είναι δεκτή.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

13/02/2007, 16:21:17
Troll... γράφεις
quote:
Είδα τίτλο στο Φόρουμ 'Απόψεις, Προτάσεις κ.α.'
Ειδα επίσης τόπικ 'Τι είδους φόρουμ θέλουμε τελικά;'
Το αίτημα μου για πιο γρήγορο φόρουμ σαν νέο μέλος, ποιό νομίζεις ότι θα ήταν το καταλληλότερο τόπικ για να το παραθέσω;
Πιο γρήγορο Φόρουμ.
Αυτό το είδος φόρουμ θέλω.

Μήπως θα ήταν προτιμότερο να διαβάσεις το σκεπτικό του Απέριττου πριν γράψεις; Λέω... Αλλά παρόλα αυτά φαίνεται ότι έχεις διαβάσει μέρος της συζήτησης αφού απαντάς στο μήνυμα του ellovos (10/02/2007, 01:31:45), βλέπε...
quote:
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.............
Μη λές ονόματαααα...
Μη λές ονόματαααααα...
Για το καλό σου. Κυκλοφορούν και πράκτορες με κουκούλες.

...εκτός και αν διάβασες μόνο αυτό το μήνυμα και απάντησες αποκλειστικά σε αυτό. Επίσης χωρίς να έχεις διαβάσει την τοποθέτησή μου (επί του θέματος) στην αρχική σελίδα ακολούθως γράφεις:
quote:
Εσύ δεν έχεις να προσθέσεις κανα κομμάτι hardware στον server που σερνεται; γιατι θέλουμε ένα φόρουμ που να μη δουλεύει με κάρβουνο!

Το μόνο που έχω να προσθέσω φίλε είναι ότι δεν πείθεις. Την άλλη φορά καλύτερα.
TrollΜέλος
14/02/2007, 02:24:10
quote:
Troll αν νομίζεις ότι μπορείς να μπαίνεις κάπου και να μιλάς με αυτόν τον τρόπο γελιέσαι.
Επίσης γελιέσαι εάν πιστεύεις ότι είμαστε τόσο αφελείς, σχετικά με την ταυτότητα του "νέου μέλους" που δήθεν πρεσβέυεις και ότι οι συμμετέχοντες είναι επίσης το ίδιο αφελείς.
Σου προτείνουμε λοιπόν για την ώρα, να πάρεις τις εξυπναδούλες σου και τον υβριστικό σου τρόπο και να τις εκφράσεις σε οποιονδήποτε άλλο χώρο ή κατάσταση τις ανέχεται. Εδώ πάντως, αυτή η συμπεριφορά δεν είναι δεκτή.

Θα σε παρακαλούσα την επόμενη φορά που θα μου απευθύνεις μυνημα, να είσαι πιο ευγενική (Αν μπορείς βέβαια).

Δεν με ξέρεις, ούτε και σε ξέρω απο χθές.

Δεν έβρισα ποτέ και κανέναν.

Η συμπεριφορά μου ή οποία εδώ μέσα δεν ειναι δεκτή;

Μάλιστα.

Απο ποιούς;
Μήπως μόνο απο εσένα και το gegege; Το 'γρήγορο' φόρουμ μόνο δικό μου αίτημα ειναι;

Τις 'εξυπναδούλες' μου; Ωραίος τρόπος.

Μήπως έχεις κάποιο υβριστικό μύνημά μου; Οχι αγαπητή μου δεν θα βρείς κανένα.
Και πίστεψέ με, ούτε και θέλεις να δείς κάποιο.

Τώρα το θυμήθηκα... δεν είμαι νέο μέλος.
Στην προηγούμενη ζωή ήμουν ιδρυτικό μέλος.

Εχεις αποδείξεις για το αντίθετο;

quote:
Το μόνο που έχω να προσθέσω φίλε είναι ότι δεν πείθεις. Την άλλη φορά καλύτερα.

Φίλε μου gegege δεν θέλω να πείσω κανέναν. Να ζητήσω θέλω...

Πήγα να γράψω όχι άλλο κάρβουνο αλλά συνηδητοποίησα ότι σήμερα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα.
Μήπως χθες κατα τις 4-7 τα ξημερώματα εκανες κανα μαγικό;

Αλλά γιατί σε πειραξε τόσο; Απο κάποια μέλη ακούστηκαν ονόματα μελών με όχι κολακευτικά σχόλια. Η χιουμοριστική μου παρέμβαση στο μέλος ώστε να μη το συνεχίσει, σε ενόχλησε.
Εκτος απο τους πράκτορες με τις κουκούλες, λογικά δεν θα έπρεπε να ενοχληθεί κανείς άλλος.

Αλλά αφού μου ζήτησες τοποθέτηση στο θέμα... χαλαω εγώ χατήρι;

Λοιπόν έχουμε και λέμε.

quote:
Αγαπητοί φίλοι...
όπως είχα δηλώσει σε θέμα μου στο παράξενο, δεν είχα σκοπό να ξαναγράψω στο φόρουμ. Όμως επειδή δέχτηκα μέιλς απο φίλους του φόρουμ οι οποίοι και εκείνοι είναι δυσαρεστημένοι με μια πολύ συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων μέσα στο φόρουμ, αποφάσισα να ανοίξω ένα θέμα να βάλουμε τα πράγματα κάτω και να δούμε αν μπορούμε να βρούμε μια κοινή φόρμουλα επικοινωνίας, να βάλουμε κάποιους κανόνες ούτως ώστε να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις.

Παρεξηγήσεις φίλε μου γίνονται καθημερινά και μάλιστα με τρόπους επικοινωνίας πιο άμεσους απο τον γραπτό λόγο.
Κοινή φόρμουλα επικοινωνίας με διαφορετικά άτομα, ( προσωπικότητες, κουλτούρες, ιδεολογίες, προκαταλήψεις, ταμπού, ψυχολογικές καταστάσεις, μορφωτικού επιπέδου κτλ) Ειναι αδύνατο να βρεθεί.
Εαν εσύ θεωρείς τον εαυτό σου διαλογικά καλύτερο απο κάποιους, ο τρόπος να το δείξεις ειναι αγνοώντας τους ότι και να γράφουν.
Αν παλι υποφέρεις απο κόμπλεξ, θα ενοχληθείς πολύ.

Αυτό ήθελε να πει και ο ellovos.

quote:
Εδω μέσα υπάρχουν όλες οι κατηγορίες ανθρώπων οπως σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινής μας ζωής. Όμως επειδή είναι ένα δημόσιο βήμα όπου ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει την γνώμη του, είμαστε υποχρεωμένοι να δεχόμαστε τις παρεμβάσεις και τις γνώμες ανθρώπων τους οποίους στην καθημερινή μας ζωή δεν θα λέγαμε ούτε καλημέρα.
Αυτό λοιπόν είναι και πρέπει να είναι σεβαστό μέχρι του σημείου όπου ο άλλος σέβεται την προσωπικότητά μου και την όποια γνώμη μου για οποιοδήποτε θέμα. Έχει κάθε δικαίωμα να φέρνει αντιρρήσεις και να αμφισβητεί, αλλά δεν έχει δικαίωμα να ειρωνεύεται, να λοιδωρεί και να εμπαίζει τους άλλους, ούτε και να τους φέρεται απαξιωτικά, ακόμα και αν έχει δίκιο.
Ξέρετε αγαπητοί συντονιστές, δεν είναι απαραίτητο να βρίσει κάποιος για να έχετε αφορμή για να τον βάλετε στην θέση του και στην ανάγκη να τον διαγράψετε. Πολλές φορές η ειρωνία προς το πρόσωπο ενός ανθρώπου είναι πολύ χειρότερη απο ότι να γυρίσεις να τον πεις ευθέως μαλάκα. Εκεί θα έπρεπε να υπάρχει παρέμβαση των συντονιστών ώστε ο άλλος πρώτα να προειδοποιείται και έπειτα εφόσον συνεχίζει την ίδια τακτική, να διαγράφεται. Δεν είναι φασιστικό αυτό. Είναι σεβασμός στην προσωπικότητα των ανθρώπων οι οποίοι πλαισιώνουν το φόρουμ και του δίνουν ζωή.

Σε ενοχλεί βλέπω και η ειρωνεία τόσο ώστε να ζητάς επέμβαση ανωθεν.
Φίλε μου γνωρίζεις τον Θεόφραστο; (372 - 287 π.Χ.)
Γεννήθηκε στην Ερεσσό της Λέσβου, πέθανε δε στην Αθήνα, σε ηλικία 85 ετών. Υπήρξε ονομαστός περιπατητικός φιλόσοφος και σύγχρονος φυσιοδίφης. Μετά το θάνατο του ιδρυτή της ομώνυμης Σχολής Αριστοτέλη, ανέλαβε αυτός την αρχηγία της, καθώς και τη διεύθυνση του `Αριστοτέλειου Λυκείου`. Εξάλλου ήταν και πολυγραφότατος συγγραφέας. Έγραψε συνολικά 240 έργα. Δυστυχώς όμως από όλα αυτά διασώθηκαν μόνο τα εξής βιβλία του: 1) `Τα αίτια των φυτών`, διαιρεμένο σε 6 μέρη, 2) `Η ιστορία των φυτών`, που απαρτίζεται από 9 μέρη και 3) Οι περίφημοι `Χαρακτήρες` του. Αρχικά λεγόταν Τύρταμος, αλλά, για λόγους ευφωνάις, μετέβαλε αργότερα το όνομά του σε Εύφραστος και στη συνέχεια σε Θεόφραστος. Στη Σχολή των `περιπατητικών` είχε πάνω από 2.000 μαθητές και έχαιρε τεραστίας εκτίμησης από τους Αθηναίους. Στο ευρύτερο κοινό ο Θεόφραστος είναι γνωστός από το έργο του `Χαρακτήρες`, το οποίο περιλαμβάνει 30 συνολικά κεφάλαια και πρόλογο. Στο καθένα δε από τα κεφάλαιά του περιγράφεται με οξεία δηκτικότητα, απλότητα και ακριβολογία και από ένα πρότυπο ξεχωριστό του αντίστοιχου χαρακτήρα. Έτσι οι χαρακτήρες που αναλύονται στο έργο αυτό, είναι οι εξής: Ο είρωνας, ο κόλακας, ο φλύαρος, ο αγροίκος, ο φιλάρεσκος, ο αναιδής, ο πολύλογος, ο διαδοσίας, ο ξεδιάντροπος, ο μικρολόγος, ο απρεπής, ο φορτικός, ο ψευδοπρόθυμος, ο μωρός, ο αυθάδης, ο δεισιδαίμονας, ο μεμψίμοιρος, ο φιλύποπτος, ο ακάθαρτος, ο οχληρός, ο ματαιόδοξος, ο φιλάργυρος, ο αλαζόνας, ο υπερήφανος, ο δειλός, ο ολιγαρχικός, ο οψιμαθής, ο κακολόγος, ο φιλοπόνηρος και ο αισχροκερδής.

Μήπως θα ήθελες να επεμβαίνουν οι διαχειριστές όταν εντοπίζεται και κάποιος απο τους παραπάνω χαρακτήρες της κοινωνίας μας;
Αν σε ενοχλει λοιπόν η ειρωνία και ζητάς επέμβαση 'λογοκρισία', εμένα με ενοχλούν όλοι οι υπολοιποι και ζητώ το ίδιο.

quote:
Δεν είναι φασιστικό αυτό. Είναι σεβασμός στην προσωπικότητα των ανθρώπων οι οποίοι πλαισιώνουν το φόρουμ και του δίνουν ζωή.

Αγαπητέ μου θεωρείς την δική σου προσωπικότητα καλύτερη απο κάποιων άλλων που ουτε καν τους γνωρίζεις προσωπικά; ή μήπως ανήκεις στην Αρια φυλή και ότι κάνεις εσύ ειναι τέλειο;

quote:
Εδω μέσα δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που στην προσωπική τους ζωή είναι μηδενικά. Κάποια στιγμή επειδή κρέμασαν ένα σκοινί και κατέβηκαν ένα βάραθρο, πίστεψαν ότι έγιναν κάτι ως ημίθεοι και άρχισαν να βλέπουν τους άλλους αφ' υψηλού. Μπορώ να το καταλάβω γιατί αυτο το σκηνικό το έχω δει άπειρες φορές στην ζωή μου και για παράδειγμα θα αναφέρω την στρατιωτική μου θητεία. Υπήρχαν άνθρωποι οι οποίοι δεν είχαν καμία υπόσταση στην κοινωνία και μόλις τους έδωσαν ένα γαλόνι, νόμιζαν ότι μπορούσαν να εξουσιάζουν την ζωή των άλλων και το έκαναν γιατί τους το επέτρεπε το σύστημα μέσα στο οποίο απόκτησαν προσωπικότητα.

Δυστηχώς φίλε μου φαινεται πάσχεις απο κόμπεξ κατωτερότητας.
Αλλιώς δεν θα σε ενοχλούσε αν νιώθει ο αλλός Θεος ή ημιθεος όσο αληθινό η ψευτικο και αν ήταν. Οσον αφορά το αν ειναι μηδενικά καποιοι εδω μέσα εσύ που το ξέρεις; τους κάνεις παρέα και εκτος esoterica;
Και στο κάτω-κάτω το ιδιο θα μπορούσαν να ιχυριστούν και αυτοι για σένα.

quote:
Ο λόγος που το κάνω αυτό είναι ένας και μόνο. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μου στερήσει το δικαίωμα να εκφράζομαι όπως θέλω και να λέω την γνώμη μου στα πλαίσια όμως του σεβασμού της προσωπικότητας των συνανθρώπων μου. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν με την στάση του να κλείνει το στόμα ανθρώπων που έχουν διαφορετική γνώμη και απόψεις. Όσο αιρετικές και αν φαίνονται σε κάποιους άλλους.
Αφού λοιπόν διαπίστωσα ότι σε αυτόν τον αγώνα δεν είμαι μονος μου μέσα στο φόρουμ, προκαλώ και προσκαλώ σε έναν ανοιχτό διάλογο για να βάλουμε κάποιες καινούριες σωστές βάσεις...

Εκτός των άλλων εισαι και υποκριτής φίλε μου.

Απαιτείς το δικαίωμα της ελεύθερης εκφρασης της γνώμης σου και ταυτοχρονα τη φίμωση αυτων που έχουν για σένα την ιδια άποψη που έχεις και εσύ για αυτούς.

Γιατί λοιπόν θα πρέπει να σε ακούσουν επειδή πρόλαβες και το έβαλες πρώτος σαν θέμα;

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟΦΡΑΣΤΟ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΣ
ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ
ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, Η ΚΕΙΜΕΝΑ
ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ
ΧΩΡΟ, ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ
ΑΠ' ΟΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ

14/02/2007, 03:09:17
Troll
αν στο προηγούμενο μήνυμά σου υπήρχαν εξυπναδούλες,
στο νέο μήνυμα υπάρχουν εξυπναδούλες με "κουστούμι"...

Ούτε στο ελάχιστο δεν αναιρούνται όσα σου έχουμε γράψει πιο πάνω.
Επίσης, όπως είδες έγινε επέμβαση στο μήνυμά σου: προσθέσαμε το url από τον διαδικτυακό χώρο, απ' όπου πήρες το κείμενο για τον Θεόφραστο. Παρακαλούμε την επόμενη φορά που θα δανειστείς κάποιο κείμενο από κάπου, να αναγράφεις την πηγή.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

14/02/2007, 05:14:28
Τρολ ωραία τα λες, αλλά η ελευθερία έκφρασης πρέπει να φτάνει μέχρι το σημείο μου σέβεται τον άλλον.Αλλιώς παύει να είναι ελευθερία έκφρασης...Εχουν ξεκινήσει θέματα, στα οποία μπήκαν αμέσως άτομα και αρχίσαν να κοροιδεύουν.Δεν έχει σημασία αν το θέμα ήταν χαζό. Σημασία έχει ότι αν υπάρχουν δυο τρια άτομα ή ακόμα χειρότερα περισσότερα τα οποία όταν το αποφασίζουν μπαίνουν σε ένα θέμα και το χαλάνε απλά λέγοντας άσχετα η ειρωνευόμενοι τότε τα περι ελευθερίας έκφρασης είναι φούμαρα...Διαβάζω το φόρουμ χροοοοοοοόνια.τελευταία όχι και τόσο,και ο λόγος είναι αυτός.Γιατί φίλε μου κανείς δεν θα ανοίξει θέμα αν ξέρει ότι θα αρχίσει κατευθείαν το δούλεμα...κοντεύουμε να ξεχάσουμε ότι το παράξενο πχ, δεν είναι για πράγματα αποδεδειγμένα,αλλιώς δεν θα ταν παράξενο.Το να αμφισβητείς και να θέτεις επιχειρήματα δεν είναι κακό,το να κάνεις "πλακίτσα" και δούλεμα είναι...
14/02/2007, 12:10:59
Αγαπητοί φίλοι καλή σας μέρα...
με στενοχωρεί όταν πρέπει να διευκρινίζω αυτά που λέω.
Αυτό που με λυπεί είναι ότι κάποιοι εδω ακολουθούν την παροιμία "άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του (το νικ του) αλλοιώς".
Θα ήθελα να ρωτήσω τον συζητητή με το όνομα TROLL όταν αναφέρεσαι σε πράκτορες με κουκούλες υπονοείς εμένα; Αν ναι τότε είναι τουλάχιστον άτοπο αυτό που λες για να μην πω κακοήθες, γιατί ποτέ στην ζωή μου δεν φόρεσα κουκούλες. Πάντα έλεγα αυτό που ήθελα να πω ευθαρσώς και επώνυμα και ενώπιον του ενδιαφερομένου και είναι κάτι που το έχω πληρώσει στην ζωή μου και επαγγελματικά αν θέλεις. Αντιθέτως έχω υποστεί τις συνέπειες της ρουφιανιάς πάρα πολλές φορές απο ανθρώπους που η μόνη τους επιδίωξη είναι να βρεθούν πιο πάνω απο τους άλλους. Βέβαια για αυτό υπάρχουν δυο τρόποι. Το να είσαι αετός και να πηγαίνεις πετώντας στην κορυφή και τα σκουλήκια που ανεβαίνουν έρποντας. Εγω δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι είμαι αετός γιατί δεν έχω βλέψεις για κορυφές, αλλά μπορώ με απόλυτη ειλικρίνεια να σου πω ότι δεν είμαι σκουλήκι. Και ούτε συνηθίζω να πατάω τα σκουλήκια ακόμα και όταν θα έπρεπε γιατί σέβομαι κάθε ύπαρξη... για να υπάρχει είναι στο σχέδιο του Θεού...
Τώρα σχετικά με τα ονόματα μέσα στα οποία με συμπεριέλαβε ο Ellovos δεν ξέρω τι υπονοεί.. αυτός μάλλον θα ξέρει καλύτερα. Σχετικά με την παρατήρηση του φίλου του Γιάννη (JBG), έχω να πω τα εξής. Αγαπητέ Γιάννη μου αρέσει το χιούμορ γιατί είμαι έξυπνος άνθρωπος και οι έξυπνοι άνθρωποι δεν φοβούνται το χιούμορ ούτε και την κριτική. Αυτό που δεν δέχομαι είναι την κακοήθεια που πέρνει την μορφή της κριτικής και την μορφή του υποτιθέμενου χιούμορ. Και να σου πω και κάτι άλλο. Εκτιμώ αφάνταστα το γεγονός οτι εσύ ότι και να πεις βγαίνεις επώνυμα ξέρω ποιος είσαι γνωρίζω κατα ένα μέρος τις δραστηριότητές σου.. ξέρω ρε παιδί μου με τι άνθρωπο έχω να κάνω και μπορώ να καταλάβω και τα κίνητρά του όταν λέει κάτι. Δεν ανέχομαι την επίθεση απο ανθρώπους που έχουν "σκοτεινούς" σκοπούς και κρυβόμενοι πίσω απο την ανωνυμία πετούν λάσπη και διαχέουν την αποφορά τους δεξιά αριστερά.
Εγω κύριοι (και απευθύνομαι σε αυτούς τους ανώνυμους...) όταν κοιτιέμαι στον καθρέφτη δεν ντρέπομαι για τον εαυτό μου... και οι προθέσεις μου σε αυτά που λέω μέσα απο το φόρουμ είναι απόλυτα ξεκάθαρες και ειλικρινείς... Αυτά....
Φιλικά...

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...
"ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ" (Δυστυχώς...)

TrollΜέλος
14/02/2007, 23:34:08
quote:
Troll
αν στο προηγούμενο μήνυμά σου υπήρχαν εξυπναδούλες,
στο νέο μήνυμα υπάρχουν εξυπναδούλες με "κουστούμι"...

Εμπεριστατωμένη άποψη.

Ουσία μηδέν και συνεχίζεις το πολυ κακό χιούμορ.

quote:
Ούτε στο ελάχιστο δεν αναιρούνται όσα σου έχουμε γράψει πιο πάνω.

Ούτε αυτά που σου έγραψα εγώ αναιρούνται.

quote:
Επίσης, όπως είδες έγινε επέμβαση στο μήνυμά σου: προσθέσαμε το url από τον διαδικτυακό χώρο, απ' όπου πήρες το κείμενο για τον Θεόφραστο. Παρακαλούμε την επόμενη φορά που θα δανειστείς κάποιο κείμενο από κάπου, να αναγράφεις την πηγή.

Εδώ έχεις δίκιο. Λοιπόν οι πηγές μου είναι:
1)Η βιβλιοθήκη μου.
2)www.freehellenes.org/keimena/viografies/viografies.htm
3)http://img.pathfinder.gr/clubs/files/49928/10.html
4)www.apologitis.com/gr/ancient/filosof-dioks.htm
5)www.nlg.gr
5)www.lib.uoc.gr
6)www.lib.uoi.gr
7)www.lib.unipi.gr(Η αγαπημένη μου).
8)www.ascsa.edu.gr/gennadius
9)www.eap.gr/lib

ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΠΟΥ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΒΑΛΑΤΕ.
Ρωτάμε αν δεν ξέρουμε.

quote:
Θα ήθελα να ρωτήσω τον συζητητή με το όνομα TROLL όταν αναφέρεσαι σε πράκτορες με κουκούλες υπονοείς εμένα;

Οχι βέβαια.

Αλλά βλέπω ότι βιάστηκες να αναλύσεις την πιθανότητα του ΝΑΙ.

Μήπως τελικά φίλε μου έχεις τη 'μύγα';