ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

Vril58 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
ΕΡΙΧΘΟΝΙΟΣΝέο Μέλος
12/02/2007, 17:48:52
Ο άσχετος Κρατύλος που ξευτυλίζει το όνομα του φιλοσόφου, γράφει:

"Τα παλαιότερα ελληνικά κείμενα ανάγονται γύρω στο 1450 - 1200 π.Χ. Από πού προέκυψε το 5000 π.Χ.; Η επιστημονική κοινότητα δεν δέχεται τέτοια "άλματα". Και πάντα προβληματίζομαι για τα βαθύτερα κίνητρα των ανθρώπων που "διαφωνούν" με το σύνολο της επιστημονικής κοινότητας για θέματα γλώσσας, ιστορίας κ.ά."

Πληροφορώ τον άσχετο Κρατύλο ότι η αρχαιότερη σωζόμενη επιγραφή ΓΓΒ είναι της Καυκανιάς, 17ος αι. π.Χ., οι πιθανώς Ελληνικές της ΓΓΑ αρχαιότερες, και φυσικά η Ελληνική γλώσσα έχει παρελθόν χιλιετίες βαθύτερα.

Κατά τον Colin Renfrew π.χ., όχι από το 5.000 π.Χ., αλλά από το 6.500 π.Χ.

Το πρόβλημα των "προοδευτικών" διεθνιστούληδων είναι ότι οι γνώσεις τους για την... "επιστημονική κοινότητα", φτάνουν μόνο μέχρι τα προπολεμικά χρόνια, που μιλούσαν ακόμη για εποικισμό της Ελλάδος από τους Έλληνες που ήρθαν από την... Ουγγαρία, το 1.200 π.Χ.! Το ότι η επιστημονική κοινότης (αρχαιολογία, εθνολογία, γλωσσολογία, ανθρωπολογία, βιολογία και γενετική, έχει πλέον αποδείξει στέρεα την αυτοχθονία και παλαιχθονία των Ελλήνων, οι διεθνιστούληδες που αρέσκονται (για πολιτικούς λόγους) στο σύνθημα "όλοι είμαστε μετανάστες", δεν τό έχουν πάρει χαμπάρι.

Πάρε Renfrew λοιπόν, να δεις τι λέει στην πραγματικότητα η επιστημονική κοινότης, και αν είμαστε καλά παιδιά θα φέρω και τον κορυφαίο Έλληνα Μυκηναιολόγο Προμπονά, τον κορυφαίο ανθρωπολόγο Ξηροτύρη και άλλους δέκα ακόμη που λένε αυτά και πολύ περισσότερα ακόμη.

...

I am quoting from Colin Renfrew, Archaeology and Language: The Puzzle of Indo-European Origins, Cambridge University Press, 1988, Chapter 7: "Early Language Dispersals in Europe", Pages 147-151:

"[It] seems safe to say that the first farmers of Europe were settled in Greece (and Crete) before 6000 BC. They had a mixed economy based upon the cultivation of emmer wheat and einkorn wheat along with pulse crops such as peas and vetch. Their livestock were mainly sheep and goats; cattle and pigs were also known, though perhaps not domesticated at the outset. This is well-documented from research at such thoroughly investigated sites as Nea Nikomedeia in Macedonia, Argissa Maghoula in Thessaly, Knossos in Crete and the Franchthi Cave in south Greece.

"It is possible to trace the spread of farming throughout much of Europe back to its Greek origins.. . .I suggest that the spread of farming in Europe took place by a process much like the wave of advance described in Chapter 6. This implies that the bulk of the population in each new area which comes to practice a farming economy is not of local ancestry. In the main this is not an indigenous, acculturated population, but one where the children, in most cases, were born perhaps twenty or thirty miles away from the birthplaces of their parents. There is absolutely no need to suggest any organized migrations: no individual on this model needs to have moved more than forty to sixty kilometres in his or her entire life. Yet gradually, because of the great increase in population which the development of farming allows in an area, the result would have been to fill Europe not only with a new, farming economy, but to a large extent with a new population.

"The process of bringing a farming economy to Europe began somewhere shortly before 6000 BC in Crete and Greece.. . .
. . .

"My argument, following the wave of advance model, is that the new economy of farming allowed the population in each area to rise, over just a few centuries from perhaps 0.1 persons per square kilometre to something like 5 or 10 per square kilometre. As the model predicts, with only small, local movements of twenty or thirty kilometres, this would gradually result in the peopling of the whole of Europe by a farming population, the descendents of the first European farmers.

"If that was the case, we would expect that the language of those first farmers in Greece around 6500 BC would be carried across the whole of Europe. Of course it would change in the process. In areas close to Greece, the language of the first farmers would be rather similar to that of their farming ancestors. But with the passing of the years, if the two regions were now isolated, divergences would emerge and dialects would form. Over a period of millennia, these would separate into distinct although cognate languages.. . .Further to the north-west, and many centuries later, the language of the first farmers as they arrived might already be rather different from their ancestors in Greece, and even more so from their distant cousins in Greece at the same point in time. There is no difficulty, then, in imagining the development of a whole series of different languages, and ultimately of language families in the different parts of Europe.
. . .

"That is the model in outline. It predicts that if we see a very wide uniformity in language, we should seek a demographic and economic explanation. The Indo-European languages of Europe would thus be traceable back to the first farmers of Greece who would themselves have spoken an early form of Indo-European."

Ω ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΙΤΕ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΔ', ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΤΕ ΔΕ ΠΑΙΔΑΣ, ΓΥΝΑΙΚΑΣ, ΘΕΩΝ ΤΕ ΠΑΤΡΩΩΝ ΕΔΗ, ΘΗΚΑΣ ΤΕ ΠΡΟΓΟΝΩΝ· ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ.

Edited by - ΕΡΙΧΘΟΝΙΟΣ on 12/02/2007 17:51:12

ΕΡΙΧΘΟΝΙΟΣΝέο Μέλος
12/02/2007, 18:29:40
Άλλος ημιμαθής "προοδευτικούλης", ο "Κρατύλος":

"Αν μόνο η Ελληνική έχει το προνόμιο να ξέρει τα "φυσικά" ονόματα, τότε αυτό σημαίνει ότι η Ελληνική δεν είναι η μητέρα όλων των γλωσσών, έτσι; (Γιατί αν ήταν έτσι, τότε όλες οι γλώσσες θα είχαν "πρωτογενή" σχέση ανάμεσα στα ονόματα και στα πράγματα!)"

Τί ανοησία! Μα, δεν υπάρχουν συγκεκριμένα φυσικά ονόματα! Όλα τα ονόματα είναι φυσικά! Και αυτά που υπάρχουν και άλλα χιλιαπλάσια που θα μπορούσαν να φτιαχτούν με έμπνευση από την φύση και υποσυνείδητους συνήθως συνειρμούς ήχων και φυσικών πραγμάτων, και ναι, όλες οι γλώσσες έχουν σχέση με τα φυσικά πράγματα, όλες οι λέξεις όλων των φυσικών γλωσσών του κόσμου!

Στην Ελληνική, απλώς, η ετυμολογία είναι συχνά πιο διάφανη. (Αυτό, απλούστατα, διότι εδώ είναι η ίδια γλώσσα που μιλιέται εδώ και 4.000 χρόνια τουλάχιστον - μοναδικό φαινόμενο παγκοσμίως.)

Γ. Μπαμπινιώτης:

"Έτσι μπορούμε να καταλάβουμε και την ομολογία του μεγαλύτερου ίσως φυσικού, του Werner von Heisenberg: "Η θητεία μου στην αρχαία Ελληνικη γλώσσα υπηρξε η σπουδαιότερη πνευματική μου άσκηση. Στη γλώσσα αυτή υπάρχει η πληρέστερη αντιστοιχία ανάμεσα στη λέξη και στο εννοιολογικό της περιεχόμενο". Το γλωσσικό σύμβολο, λοιπόν, δηλ. η λέξη, στην Ελληνική βρίσκεται σε πλήρη αντιστοιχία με την εννοια που δηλώνει, το "εννοιολογικό περιεχόμενο", μάς λέει ο Heisenberg. Πρόκειται για ό,τι συχνά, με άλλη ορολογία, χαρακτηρίζεται ως ετυμολογική διαφάνεια των λέξεων της Ελληνικής."

Αλλά για τους ημιμαθείς προοδευτικούληδες ο Μπαμπινιώτης (και ο... Heisenberg) μπορεί να είναι... "εθνικιστής ελληναράς"!

Ω ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΙΤΕ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΔ', ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΤΕ ΔΕ ΠΑΙΔΑΣ, ΓΥΝΑΙΚΑΣ, ΘΕΩΝ ΤΕ ΠΑΤΡΩΩΝ ΕΔΗ, ΘΗΚΑΣ ΤΕ ΠΡΟΓΟΝΩΝ· ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ.

Edited by - ΕΡΙΧΘΟΝΙΟΣ on 12/02/2007 18:43:19

12/02/2007, 22:12:17
Αγαπητέ ΕΡΙΧΘΟΝΙΕ, ένας διάλογος πάντοτε μας βοηθάει να ξεδιπλώσουμε τις σκέψεις μας, να μοιραστούμε τα πιστεύω μας και το κυριότερο να επικοινωνήσουμε με κάποιους άλλους συνανθρώπους μας.

Στην προσπάθεια μας αυτή είναι πολύ πιθανόν να ακούσουμε απόψεις οι οποίες συγκρούονται με τις δικές μας ή δεν συμφωνούν καθόλου.
Σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν 2 τρόποι για να δηλώσουμε την αντίθεση μας:

1) Επισημαίνουμε στον συνομιλητή μας αυτό που μας κάνει να διαφοροποιούμαστε κι εξηγούμε την δική μας θέση με τέτοιον τρόπο που ο διάλογος μας είναι υποδειγματικός για αυτούς που τυχαίνει να τον παρακολουθήσουν.
2) Επισημαίνουμε στον συνομιλητή μας αυτό που για εμάς φαίνεται αβάσιμο, χρησιμοποιώντας χαρακτηρισμούς οι οποίοι προσβάλλουν τον άνθρωπο που έχουμε απέναντι μας και τον θίγουν σε προσωπικό επίπεδο.

Ποιός τρόπος από τους 2 έχει τη μεγαλύτερη διδακτική αξία για τους γύρω μας αλλά - κυρίως - για εμάς τους ίδιους?
Σίγουρα απαιτεί αρκετή υπομονή ορισμένες φορές να ακολουθήσουμε τον πρώτο τρόπο δήλωσης της αντίθεσης μας που ανέφερα παραπάνω.
Δεν είναι όμως ακατόρθωτο αν το προσπαθήσουμε και, πίστεψε με, αποδίδει καρπούς σ' αυτόν που επιλέγει αυτόν τον δρόμο.
Γιατί πολύ απλά του δείχνει οτι έχει την δυνατότητα να διευρύνει τα όρια της ανοχής του αλλά και του ανοίγει νέους ορίζοντες επικοινωνίας.

Στις Συζητήσεις των Forums υπάρχουν χιλιάδες θέματα προς συζήτηση όπου ο κάθε ένας συμμετέχοντας προσθέτει κάτι δικό του, συντελεί στην σύσταση του κάθε θέματος και παράλληλα αφήνει το δικό του στίγμα.
Πέρα από εμάς όμως υπάρχουν τόσοι άνθρωποι οι οποίοι δεν είναι εγγεγραμμένα μέλη και μας διαβάζουν καθημερινώς.
Έχουν ταυτιστεί μαζί μας σε κάποια θέματα, μαθαίνουν, πληροφορούνται και λαμβάνουν κάτι από εμάς.
Δεν θα πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο περνάει από το χέρι μας ώστε αυτό το κάτι να αφήσει κάτι στην ψυχή τους?

Προσπάθησε λίγο να σκεφτείς επάνω σ' αυτά που αναφέρω στο μήνυμα μου κι ίσως αντιληφθείς οτι αξίζει τον κόπο να προσπαθήσουμε για να δώσουμε το καλύτερο από εμάς.
Η απόδοση λοιπόν κάποιων υποτιμητικών χαρακτηρισμών σε έναν συνάνθρωπο απλά αφαιρεί την αξία της προσφοράς μας, την στιγμή που προσπαθούμε τόσο για αυτήν...
Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να επικοινωνήσουμε σεβόμενοι τον συνάνθρωπο που έχουμε απέναντι μας.

Άλλωστε, θα μου ήταν εξαιρετικά δύσκολο να πιστέψω οτι δεν έχεις κι εσύ την ίδια πρόθεση.

In anticipation of my resurrection...

13/02/2007, 03:04:09

Φίλε Dying Incubus στου κουφού την πόρτα καλά κάνεις και χτυπάς ωστόσο μην περιμένεις να σε ακούσει...

Το να θαυμάζει κάποιος τους ένδοξους προγόνους του και να προσπαθεί να τους μοιάσει είναι άξιο

Το να τους θεωρεί όμως κτήμα του είναι άθλιο και μικροπρεπές

Το δεύτερο πάει σε όλους τους Έλληνες που νομίζουν ότι και μόνο το γεγονός ότι έτυχε να ανήκουν σε αυτή τη φυλή αρκεί για να τους ανυψώσει σε κάτι σημαντικό...

13/02/2007, 10:26:28
quote:
Φίλε Dying Incubus στου κουφού την πόρτα καλά κάνεις και χτυπάς ωστόσο μην περιμένεις να σε ακούσει...

Φίλε μου kost, δεν θα μπορούσα να πράξω διαφορετικά γιατί θα έπραττα ενάντια στα πιστεύω μου!

Ο κάθε άνθρωπος σίγουρα μπορεί να προσπαθήσει να δώσει τον καλύτερο του εαυτό σε αυτό που επιθυμεί να κάνει.
Δεν θα μπορούσα λοιπόν να προδικάσω κάτι!

In anticipation of my resurrection...

yperiwnΝέο Μέλος
13/02/2007, 17:55:36
Βλέπετε κάτι που δεν βλέπω εγώ;;;

http://img12.picsplace.to/img.php?file=img12/1/pyth.jpg

Edited by - yperiwn on 13/02/2007 17:57:18

Odysseus_nemoΜέλος
15/02/2007, 01:53:59
ΝΑ ΘΕΣΩ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ: ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑΣ;

ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ (ΤΥΧΑΙΑ Ή ΟΧΙ) ΣΥΜΒΟΛΑ (Α,Β,1,2 @,!,+, -).
ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ (ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!).
ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ (ΙΕ,ΔΙΑΛΕΚΤΟΙ, ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ, (ΥΠΟ)ΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΕΥΚΛΕΙΔΕΙΑ, ΜΗ ΕΥΚΛΕΙΔΕΙΑ).

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ;;

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
Odysseus_Nemo

29/09/2007, 16:45:14
quote:

Άλλος ημιμαθής "προοδευτικούλης", ο "Κρατύλος":

"Αν μόνο η Ελληνική έχει το προνόμιο να ξέρει τα "φυσικά" ονόματα, τότε αυτό σημαίνει ότι η Ελληνική δεν είναι η μητέρα όλων των γλωσσών, έτσι; (Γιατί αν ήταν έτσι, τότε όλες οι γλώσσες θα είχαν "πρωτογενή" σχέση ανάμεσα στα ονόματα και στα πράγματα!)"

Τί ανοησία! Μα, δεν υπάρχουν συγκεκριμένα φυσικά ονόματα! Όλα τα ονόματα είναι φυσικά! Και αυτά που υπάρχουν και άλλα χιλιαπλάσια που θα μπορούσαν να φτιαχτούν με έμπνευση από την φύση και υποσυνείδητους συνήθως συνειρμούς ήχων και φυσικών πραγμάτων, και ναι, όλες οι γλώσσες έχουν σχέση με τα φυσικά πράγματα, όλες οι λέξεις όλων των φυσικών γλωσσών του κόσμου!

Στην Ελληνική, απλώς, η ετυμολογία είναι συχνά πιο διάφανη. (Αυτό, απλούστατα, διότι εδώ είναι η ίδια γλώσσα που μιλιέται εδώ και 4.000 χρόνια τουλάχιστον - μοναδικό φαινόμενο παγκοσμίως.)

Γ. Μπαμπινιώτης:

"Έτσι μπορούμε να καταλάβουμε και την ομολογία του μεγαλύτερου ίσως φυσικού, του Werner von Heisenberg: "Η θητεία μου στην αρχαία Ελληνικη γλώσσα υπηρξε η σπουδαιότερη πνευματική μου άσκηση. Στη γλώσσα αυτή υπάρχει η πληρέστερη αντιστοιχία ανάμεσα στη λέξη και στο εννοιολογικό της περιεχόμενο". Το γλωσσικό σύμβολο, λοιπόν, δηλ. η λέξη, στην Ελληνική βρίσκεται σε πλήρη αντιστοιχία με την εννοια που δηλώνει, το "εννοιολογικό περιεχόμενο", μάς λέει ο Heisenberg. Πρόκειται για ό,τι συχνά, με άλλη ορολογία, χαρακτηρίζεται ως ετυμολογική διαφάνεια των λέξεων της Ελληνικής."

Αλλά για τους ημιμαθείς προοδευτικούληδες ο Μπαμπινιώτης (και ο... Heisenberg) μπορεί να είναι... "εθνικιστής ελληναράς"!

Edited by - ΕΡΙΧΘΟΝΙΟΣ on 12/02/2007 18:43:19

Μόλις πριν από λίγες μέρες πρόσεξα αυτήν εδώ την ανακοίνωση.

Αντιπαρέρχομαι τις επιθέσεις, τις ειρωνείες κτλ., γιατί δεν έχουν σχέση με την ουσία του θέματος.

Ώστε «όλες οι γλώσσες έχουν σχέση με τα φυσικά πράγματα»; Περίεργο. Είναι γνωστό ότι οι «ελληνοκεντρικοί» αποδίδουν αυτήν την ιδιότητα μόνο στην Ελληνική. Για τους «ελληνοκεντρικούς», η Ελληνική είναι η μόνη γλώσσα με ...φυσική σχέση σημασιών-μορφών. Λ.χ. υποστηρίζεται ότι

quote:
H γλώσσα των Eλλήνων είναι η γλώσσα που ομιλεί η φύση.
http://www.georgiadesbooks.com/product.php?productid=69&cat=9&bestseller

Χαρακτηριστικές όμως είναι και οι ακόλουθες ανακρίβειες:

quote:
Πρόβλεψι: H ελληνική γλώσσα θα επιβιώση εις πείσμα των ποικιλωνύμων εχθρών της, διότι δεν έχει μόνον ένδοξο παρελθόν, αλλά και πολλά υποσχόμενο μέλλον, καθότι δεν είναι «συμβατική» ή «σημειολογική» όπως όλες οι άλλες γλώσσες, αλλά «νοηματική» και ως τούτου η μόνη που κατανοούν απολύτως οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές. Γι’ αυτό και η ανθρωπότης δεν μπορεί να κάνη χωρίς αυτήν, έχει την ανάγκη της.
http://www.georgiadesbooks.com/product.php?productid=68&cat=9&bestseller

Φυσικά, εξήγησα (βλ. παραπάνω) γιατί όλοι αυτοί οι ισχυρισμοί δεν στέκουν.

Επίσης, είναι προφανές ότι δεν υπάρχουν ελληνικά κείμενα του 5.000 και του 6.000 π.Χ.

Τέλος, για γνωστά και χιλιοειπωμένα πράγματα (αυτοχθονία κτλ.) παραπέμπω στο περιοδικό Άρδην και το αφιέρωμα στην αρχαιολατρία (τ. 52-53, Ιανουάριος-Μάρτιος 2005 και τ. 53, Απρίλιος– Μάιος 2005).

31/05/2010, 11:40:41
quote:
ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ Ο ΓΑΜΟΣ
ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..

στα φανερα, απαγορευεται (το αντρογυνο πρεπει να κλεινει τα 18 ετη... οποτε και ο αντρας και η γυναικα πρεπει να ειναι νομιμοι ενηλικες)

Βεβαια στα χωρια δεν επικρατει και τοσο ευκολα ο νομος!

NOVUS ORDO SECLORUM
31/05/2010, 12:58:18
που ειστε καμαρια μου?

NOVUS ORDO SECLORUM
31/05/2010, 13:55:54
Σ'ΑΦΥΣΑΝΕ ΜΟΝΑΧΟΥΛΙ ΚΑΝΩ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΥΨΙΟΜ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΕΝΩ......

31/05/2010, 14:32:11
Tην κανω και εγω για τωρα... παω για φαγητο!

Θα τα πουμε το απογευμα

NOVUS ORDO SECLORUM
31/05/2010, 15:13:23
τοσο αργα τρωτε εσεισ??

quote:
Σ'ΑΦΥΣΑΝΕ ΜΟΝΑΧΟΥΛΙ ΚΑΝΩ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΥΨΙΟΜ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΕΝΩ......

μαθημα εκθεσησ να υποθεσω..ελα σε πειραζω..

quote:
Βεβαια στα χωρια δεν επικρατει και τοσο ευκολα ο νομος!

δν ξερω για τα χωρια δν ειμαι απο χωριο..χαχα

quote:
η Charmed να μας τυρρανα? οχι... το κοριτσι ειναι μια χαρα!

ναι ..

quote:
γιατι κουκλα μου? τι εχεις? πα ποιος σε πειραξε?

χαχαχα η μανα μ μ πιεζει να διαβαζω..

CHARMED

31/05/2010, 15:18:43
mon apetit,,,,,,,,

31/05/2010, 15:21:58
quote:

χαχαχα η μανα μ μ πιεζει να διαβαζω..
`για καλο εινε,μην παραπονιεσε,

31/05/2010, 15:26:17
quote:

δν ξερω για τα χωρια δν ειμαι απο χωριο..χαχα
χα χα χου καπια ριζα χωριατικη θ'αχης συμασηα εχει ανθωπος ν'ασε απο οπου και ν'ασε ,διαβασε τωρα μικρπυλα ντζαναμπετισα

hanterΜέλος
31/05/2010, 17:01:14
quote:

quote:
ΓΙΑΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΩ? ΕΣΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ?

EΓΨ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ!!!!!!!!!

quote:
Η CHARMED3 KALH TON PREDATOR AΓΑΠΗΜΟΥ ΚΑΙ ΓΩ ΤΡΑΒΟ ΤΑ ΜΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΟ ΤΗΗΗΗΗΗΗΗ ΘΑ ΓΕΙΝΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΡΙΟ?????????

ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ "ΜΩΡΟ ΜΟΥ "ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕ Ο DR KAI TO EKOΨΑ..

quote:
charmed μου ολα καλα..?? εχεις κανει κανενα μπανιο..??
DARK HUNTER..!!!!

ASE HUNTER...
ΟΧΙ ΔΝ ΕΚΑΝΑ ΒΑΣΙΚΑ ΕΔΩ ΣΕ ΜΑΣ ΔΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΖΕΣΤΗ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ..
ΤΙ ΕΠΕΣΕ ΕΛΕΝΗ??

quote:
ΕΓΩ ΟΧΙ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΨΩ ,ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΑΚΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΑΙ?????????

ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΨΕΙΣ??
ΣΕ ΚΑΜΟΙΑ ΕΙΚΟΣΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ...

quote:
δεν πειραζει θα πας απο βδομαδα..!!!! κ ελπιζω να μην πετυχεις συνεφεια παλι..!!!!!

ME THN TYXH ΠΟΥ ΧΕΙ ...

quote:
ΚΑΡΜΕΤ ΠΗΡΕΣ ΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΡΙΟ????/[*]

ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ Ο ΓΑΜΟΣ
ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..

CHARMED

καλησπεραααααααααααα σε ολους..!!! πριν λιγο ξυπνησα κ βαριεμαι να παω να γραψω σημεραααααααααα..!!!! μαγισσουλα μου στην ελενη ειχε πεσει το σημειο που η αδερφη του...δεν θυμαμαι πως τον λενε αιτιολογοι τους λογους που θα δωσει την ελενη στον μενελαο κ δεν θα κανει την χαρη του αδερφου της κ οτι ειναι δικαιη οπως κ ο πατερας της..κ μαλλον θα σας ρωτησει την δαιφορα αναμεσα στην τοτε ελενη με την σημερινη ελενη..!!!!!

DARK HUNTER..!!!!

31/05/2010, 17:11:47
quote:

mon apetit,,,,,,,,

bon apetit

NOVUS ORDO SECLORUM
31/05/2010, 17:12:48
quote:
καλησπεραααααααααααα σε ολους..!!! πριν λιγο ξυπνησα κ βαριεμαι να παω να γραψω σημεραααααααααα..!!!! μαγισσουλα μου στην ελενη ειχε πεσει το σημειο που η αδερφη του...δεν θυμαμαι πως τον λενε αιτιολογοι τους λογους που θα δωσει την ελενη στον μενελαο κ δεν θα κανει την χαρη του αδερφου της κ οτι ειναι δικαιη οπως κ ο πατερας της..κ μαλλον θα σας ρωτησει την δαιφορα αναμεσα στην τοτε ελενη με την σημερινη ελενη..!!!!!

ποια Ελενη, η ωραια?

NOVUS ORDO SECLORUM
31/05/2010, 18:03:13
Καλησπερα παιδια... ησυχια εχει και σημερα!
Καλη επιτυχια στην hanter που δινει σημερα και στην Charmed που δινει (?) αυριο

NOVUS ORDO SECLORUM