- Mα ολα σ'αυτον τον κοσμο ειναι ελληνικα??? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Και ΠΟΙΟΙ είναι οι "ΙΣΟΙ" ας το σκεφτεί ο καθένας μετα τα πολυάριθμα ανδραγαθήματα των φίλτατων διαμαρτυρομένων.
Πόλεμος μαγαζιών και εξουσιών είναι ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ![]()
![]()
![]()
quote:Πρώτον, δεν είμαι προτεστάντης, ούτε καν Χριστιανός. Δεν ξέρω που σού'ρθε η ιδέα.
Οι προτεστάντες είναι σατανιστές.
Ξέχασα να πω ότι σε αυτούς ΔΕΝ συμπεριλαμβάνω και το φίλο kynikos.
Δεύτερον, πού ξέρεις αν είμαι Σατανιστής η οχί; Ποτέ δεν μίλησα γι αυτό...
Κ.
Απ'ότι κατάλαβα πρέπει να μένεις στο Λούτον οπότε από την πόλη με το γνωστό πανεπιστήμιο απέχεις μόλις μία ώρα.
Πάντως για τους προτεστάντες ξέρω ότι είναι το"αντίπαλον"δέος των Εβραίων όσον αφορά στη διακυβέρνηση του οργανισμού που λέγεται Αμερική και επίσης έχουν κατορθώσει να πετάξουν σχεδόν εκτός παιχνιδιού τους Καθολικούς(δολοφονία Κέννεντι και τα επακόλουθά της).Το καλύτερο βέβαια για όλη την ανθρωπότητα θα ήταν να πλακωθούν οι Σιωνιστές με τους Προτεστάντες και όλα να πάρουν το δρόμο τους και ο κόσμος να ξαναμπεί σε μια φυσιολογική ροή πραγμάτων.
Επίσης η περιβόητη κου-κλουξ-κλαν είναι εξέλιξη της WASP το οποίο δε σημαίνει μόνο σφήκα αλλά είναι ακρωνύμιο και σημαίνει:White-Anglo-Saxon-Protestants.
Γεμάτη πνευματική υγεία είναι αυτή η σέκτα...
Το αν είσαι σατανιστής ή όχι,δε μ'ενδιαφέρει ξέρεις. Έτσι κι αλλιώς-αν είσαι,που δεν είσαι γιατί ακούγεσαι σαν καλό παιδί-όσοι ασχολούνται μ'αυτά το μόνο που κερδίζουν είναι πνευματική-ψυχική-ηθική ανισορροπία. Σκέψου το καλά λοιπόν.
Με φιλικά αισθήματα.
"Mα ολα σ'αυτον τον κοσμο ειναι ελληνικα??? "
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΞΕΦΥΓΕ ΛΙΓΟ...
και το υψως,δεν ειναι δυνατον να χτισεις κατι και να μην
γνωριζεις τις διαστασεις.Και επρεπε να παει ο Θαλης στην
Εγυπτο να τους μετρησει το υψως??Τοσο ιλιθιοι ηταν αυτοι
οι σοφοι εγυπτιοι??
Εκεινη την εποχη οι εγυπτιοι χρισιμοποιουσαν χαλκινα
εργαλεια,αντε τους ογκολιθους καταφεραν να κοψουν
με χαλκινα πριονακια,το γρανιτη πως το κοψανε??
abbyss
"ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΤΗΡ ΑΛΗΘΕΙΑΣ"!!!
Προσωπικά, δεν τρέφω την ελπίδα μα ούτε και την απελπισία για το οτιδήποτε θα φανεί.
Εχώ όμως την απόλυτη αυτοπεποίθηση στο ότι ο κόσμος θα καταλάβει τη σημασία της Ελλάδας και τη προσφορά της, στη καλυτέρευση του κόσμου!!!
Σαφώς οι Έλληνες δεν ανακάλυψαν τα πάντα (πίτσες, αυτοκίνητα κ.α.)
αλλά βάλανε σίγουρα τις βάσεις για όλα σχεδόν.
Κανείς άλλος δεν κατόρθωσε στην ιστορία να απαλλαγεί απο τις δυσιδαιμονίες, προλήψεις και τις μεταφυσικές παρεξηγήσεις.
Κανείς άλλος δεν μπόρεσε να εκλογικεύσει το Κόσμο και να τον εφαρμόσει πρακτικά στη ζωή του ανθρώπου!
Διαβάστε τους φιλοσόφους αρχίζοντας απο τον Ηράκλειτο...
Αυτά.
Υ.Γ. Ο Έλληνας ορίζεται απο το τρόπο σκέψης του και όχι το τόπο γέννησης του ή θρησκείας ή γλώσσας!
ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΝΟΥΣ
Edited by - Πρίγκιπας on 30/01/2004 07:03:39
Και οι Αμερικάνοι που είναι ανώτεροι πολιτισμικά σήμερα τί πραγματικά προσφέρουν? Κάτι παρόμοιο με τους αρχαίους Αθηναίους... Επειδή πάνε στο φεγγάρι καταστρέφοντας τη γη? Ποιο το όφελος δηλαδή?
Υ.Γ. Δε διαφωνώ με την επιστήμη και την πολιτισμική ανάπτυξη αλλά να συνοδεύονται με την αρετή. Αυτήν την είχαν αρκετοί αρχαίοι Έλληνες άσχετα αν δε θέλουν να τη δουν οι σύγχρονοι 12θειστές... Αυτοί, όπως και τότε, σίγουρα θα έδιναν στο Σωκράτη πάλι κόνιο και θα κυνηγούσαν τον πυθαγόρα
εσείς ΕΙΔΙΚΑ θα πρέπει να ΠΛΕΝΕΤΑΙ πρώτα το στόμα σας πριν σχολιάσετε την Ελληνική Σοφία και κοσμοθεώρηση!
Υφαρπάξατε μύθους και τελετουργικά, την γλώσσα, τις παραβολές, τον ανθρωπομορφισμό καθώς και την Σοφία συγκεκριμένων Ελλήνων φιλοσόφων, ώστε να ντύσετε την ιουδαϊκή σας ΓΥΜΝΙΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΞΕΡΑΪΛΑ!
Δείξε μας ΕΝΑΝ φιλόσοφο του σιναφιού σας. Δείξε μας ΕΝΑ επίτευγμα για το οποίο είναι υπερήφανη η ανθρωπότητα αλλά και ο Ελληνας.
ΕΝΑ μόνο, εκτός απο την εμπορία των ψυχών και της μεταθανάτιας σωτηρίας.......![]()
![]()
Τιμητές λοιπόν αλλά και "σχολιαστές" ΕΣΕΙΣ ιδιαιτέρως ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΤΕ.
"Οι εβραίοι εκαλλιέργησαν τη γη της πίστης. Οι έλληνες εκαλλιέργησαν τη γη της γνώσης. Οι εβραίοι ήσαν δήμιοι, οι έλληνες ήταν οι δικαστές. Οι εβραίοι ήσαν αδίσταχτοι, οι έλληνες ήσαν ευγενικοί.
Για αυτό και νίκησαν οι εβραίοι τους έλληνες.
Εχρησιμοποίησαν σαν όπλο τους βέβαια το χριστιανισμό, ένα νόθο και μυσαρό παρασάρκωμα του σώματος τους, από τους ίδιους απόβλητο, και αφάνισαν την ωραία Ελλάδα. Ότι δεν εκατάφερε η ανδρεία, το κατάφερε ο δόλος. Η κλασική περίπτωση του έλληνα Διγενή. Ζηλεύγει ο Χάρος, με χωσιά μακρά τονε βιγλίζει, και λάβωσέ του την καρδιά και την ψυχή του επήρε.
…Αλλά πέστε να πάψουν επάνω οι φωνές των γυναικών.
Και σταματήστε τα δάκρυα για τον Ορέστη. Γιατί κάπου βαθιά στον καθένα μας υπάρχουν κρυμμένοι οι έλληνες. Και περιμένουν."
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
Όσο για το τελευταίο τώρα μας έπεισες... Και ο Κορδάτος (που διάβασα κάπου αλλού) φοβερός επιστήμονας φιλοσοφικού και μυθιστορηματικού έργου....
Στα σοβαρά υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει την αυθεντικότητα του video;
Δημήτρης

Διαχειριστης του δικτυου IRCNET
Θα ήθελα να πω στους φίλους εδω τα εξής... κατ' αρχήν στον Φιλόλαο ήθελα να πω ότι δεν το είδα εγω το ντοκιμαντέρ και έτσι ότι έγραψα ήταν σύμφωνα με αυτά που μου μετέφεραν.. έτσι φίλε μου αν δεν ήταν στην αθέατη πλευρά δεν το γνωρίζω...
Στον Δημήτρη θα ήθελα να πω το εξής... είδα το κομμάτι με την έρευνα του κτιρίου απο το σάϊτ που παρέθεσε ένας φίλος εδω. Η αλήθεια είναι ότι και εμένα δεν μου γέμισε το μάτι. Θα μπορούσα να επισημάνω πολλά σημεία που μου δημιούργησαν αμφιβολίες... αυτό είναι αλήθεια. Όμως αγαπητέ Δημήτρη γιατί πρέπει να αποκλείσουμε τελείως την πιθανότητα κάποτε στο απώτερο παρελθόν να υπήρξε παρουσία κάποιων νοήμονων όντων στην Σελήνη στον Άρη στην Γη ή οπουδήποτε αλλού; Μήπως θα έπρεπε να αφήσουμε ένα μικρό παραθυράκι ότι μπορεί κάτι να συμβαίνει που δεν γνωρίζουμε;
Να είμαστε καλά...
Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...
"ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ" (Δυστυχώς...)
Edited by - Απέριττος on 04/03/2007 22:30:21
Edited by - Απέριττος on 04/03/2007 22:37:55
quote:
Όμως αγαπητέ Δημήτρη γιατί πρέπει να αποκλείσουμε τελείως την πιθανότητα κάποτε στο απώτερο παρελθόν να υπήρξε παρουσία κάποιων νοήμονων όντων στην Σελήνη στον Άρη στην Γη ή οπουδήποτε αλλού; Μήπως θα έπρεπε να αφήσουμε ένα μικρό παραθυράκι ότι μπορεί κάτι να συμβαίνει που δεν γνωρίζουμε;
Καλό θα ήταν να μη γενικεύουμε τα θέματα.
Δεν ξέρω για τον Αρη τη Σελήνη ή τη Γή στο παρελθόν, αλλά προσωπικά το συγκεκριμένο βίντεο μου φανηκε απάτη.

quote:
bob_cat λέει.........σας καλώ να σκεφτείτε πόσο εύκολη θα μπορεί να είναι η διαβίωση στην περιοχή της αθέατης σελήνης με θερμοκρασίες κάτω των μείον 100 και με ολοκληρωτική έλλειψη ηλιακού φωτισμού, .....
Επειδή είμαι λίγο χαζός (AZAX_XAZA) μπορείς σε παρακαλώ να μας το εξηγήσεις λιγο παραπάνω.... το παραπάνω !!!
--------------------------
Κάποιος κάποτε μου είπε τα μαργαριτάρια να τα ρίχνω χύμα, γιατί ξέρω οτι οι χοίροι δεν τα τρώνε και υπάρχει πάντα η πιθανότητα και η ελπίδα, οτι κάποιος άνθρωπος θα τα βρεί...
http://www.youtube.com/watch?v=NH7XPMWc8ig όπου υπάρχει απόσπασμα από το επίμαχο ντοκυμανταίρ (το οποίο έτυχε να δω κι εγώ). Ο χρήστης που "ανέβασε" αυτο το βίντεο στο youtube, κάνει τα ακόλουθα σχόλια, στα οποία αναφέρει όχι μόνο ότι πρόκειται για απάτη (hoax)αλλά κατονομάζει και το στούντιο στο οποίο γυρίστηκε η σκηνή.
I don't know how to take this video (it's in spanish). I take it as funny, but it really looks impressive.
Told to be an unreleased-secret-impresive video material from Apollo 11 exploration.
From a Spanish (RTVE) program according to the logo.
Of course it's funnier and more interesting if you do understand spanish!
Update: I've searched more about this video, and it's confirmed it's purely a hoax. This scene has been shot in 2001, Dibulitoon Studio, at Irún (Guipuzcoa, Spain).
quote:
Όμως αγαπητέ Δημήτρη γιατί πρέπει να αποκλείσουμε τελείως την πιθανότητα κάποτε στο απώτερο παρελθόν να υπήρξε παρουσία κάποιων νοήμονων όντων στην Σελήνη στον Άρη στην Γη ή οπουδήποτε αλλού; Μήπως θα έπρεπε να αφήσουμε ένα μικρό παραθυράκι ότι μπορεί κάτι να συμβαίνει που δεν γνωρίζουμε;
Ποιός το απέκλεισε; Είπα εγώ "να το αποκλείσουμε τελείως";
Εγώ έγραψα: "Στα σοβαρά υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει την αυθεντικότητα του video;"
Τέλος πάντων, αν έχει κάποια αξία η γνώμη μου, ΔΕΝ πιστεύω ότι η ζωή περιορίζεται μόνο σε αυτή τη μικρή γωνιά του Σύμπαντος. ΔΕΝ πιστεύω πως μέσα στα δισεκατομμύρια χρόνια ύπαρξης του ηλιακού μας συστήματος δεν πέρασε κάποιος από δω. ΔΕΝ πιστεύω τέλος πως κάνουν εξωγήινoι βόλτες στον ουρανό μας...
Μακάρι να είχε βρεθεί ένα τέτοιο οίκημα στη σελήνη! Θα ήταν ένα μεγάλο χτύπημα σε ΟΛΕΣ τις ιουδαιοχριστιανικές θρησκείες, θα ενοποιούσε την ανθρωπότητα, θα μας έκανε ΕΝΑ λουλούδι σε ένα τεράστιο λιβάδι... Τέλος θα ήταν ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ!!!
Αλλά απέχει παρασάγγας το να βρεθεί από το να το κατασκευάσουμε...
quote:
Να είμαστε καλά...
Ανταποδίδω...
Δημήτρης

Edited by - dim.kar on 05/03/2007 07:11:46
ΓΙΑ ΦΑΡΣΕΣ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΟΙ KAI ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ROSWELL,KAI ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΑΝΕΞΗΓΗΤΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΕΡΙΠΛΟΚΕΣ ΑΓΡΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠ'ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΑΤΙΑ ΚΤΛ...ΚΤΛ.ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ "ΦΑΡΣΕΣ" ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΞΟΔΕΥΤΕΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΥΣΙΚΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΣΑ.ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΡΙΒΗ ΦΑΡΣΑ,ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ?
quote:
ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΣΑ.ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΡΙΒΗ ΦΑΡΣΑ,ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ?
Πολύ απλά ...για αυτό !!!

--------------------------
Κάποιος κάποτε μου είπε τα μαργαριτάρια να τα ρίχνω χύμα, γιατί ξέρω οτι οι χοίροι δεν τα τρώνε και υπάρχει πάντα η πιθανότητα και η ελπίδα, οτι κάποιος άνθρωπος θα τα βρεί...