- Metal και ''Σατανισμός'' - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Δυστυχώς όμως υπάρχουν ακόμα μερικοί τρομπες φαντασιοπληκτοι συντηρητικοί ταλιμπάν και εδώ και στο εξωτερικό που πραγματικά πιστεύουν ότι πίσω απο τους rock/metal δισκους προωθούνται οι καταστροφικές λατρείες, ο σατανσιμός, ο παγανισμός απο υπουλες ομάδες κακόβουλων Σατανιστών και μπαμπούλων Φρλεντυ Γκρούγκερ.
θαυμάστε εδώ αυτά που σε άλλες πολιτισμένες χώρες θεωρούνται αυτονόητα και πολιτισμικές εκδηλώσεις, στην Ελλάδα θεωρούνται αμφισβητούμενα και καταστροφικές λατρείες. Απολαύστε το μεγαλείο της προοδευτικής ορθολογικής σκέψης στο παρακάτω link
http://www.ecclesia.gr/greek/holysynod/commitees/heresies/sataniko.htm
ναι ναι σωστά διαβάσατε....οι ιεράρχες διαβάζουν και αντλούν τις αντικειμενικές πληροφορίες τους...απο την ESPRESSO!!!![]()
![]()
Η κατάντια και ο σκοταδισμός κάνουν την εμφάνιση τους το 2005 (τοτε ηταν η συναυλία) ενώ καμιά φορά μοιράζουν θρησκοι μουτζαχεντιν και dvd/φυλλάδια σχετικά με την σατανική ροκ που μαστίζει τη νεολαία έξω απο συανυλιακούς χώρους!!!
Εγω πάντος απο τοτε που πηγα στην σατανική συναυλία που προσπαθησε η Ιερα Συνοδος να απαγορεύσει έχω απελευθερώσει πολλές σκοτεινες επιθυμίες απο μέσα μου και έχω σφάξει 5 παρθένες. Και το σαββατοκύριακο θα κάνω μια τελετή αφιερωμένη στον μεγα μπαμπούλα Freddy Gruger και ψάχνω παρθένα για θυσία. Προσφέρεται καμία απο δώ??
ή είστε όλες αμαρτωλές έχοντας κάνει σεξ πριν το γάμο???![]()
Brother will kill brother, spilling blood across the land, killing for religion, something I don't understand...
Η Ακρόπολη ανήκει σε αυτούς που την έχτισαν...
Ο ΚΕΦΤΕΣ ΓΑΡ ΒΑΡΥΣ....ακόμα πονάει το στομάχι μου...
quote:
θαυμάστε εδώ αυτά που σε άλλες πολιτισμένες χώρες θεωρούνται αυτονόητα και πολιτισμικές εκδηλώσεις, στην Ελλάδα θεωρούνται αμφισβητούμενα και καταστροφικές λατρείες. Απολαύστε το μεγαλείο της προοδευτικής ορθολογικής σκέψης στο παρακάτω linkhttp://www.ecclesia.gr/greek/holysynod/commitees/heresies/sataniko.htm
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλήθεια, που λέει στο Σύνταγμα ότι απαγορεύεται κάποιος να είναι σατανιστής;

quote:
την βλαμμένη γυναίκα του Al Gore
χα,χα,χα!
ναι,ναι!το νουμερό ένα βούρλο!
πάντως εμένα μου αρέσει να τους βλέπω να τρώγονται στα κανάλια για το μέταλ επιδεικνυόντας την βλακεία τους!
που είσαι παπατσάκαλε?
σε χάσαμε ρε αλάνι!
![]()
![]()
φάκινγκ λούζερς! ![]()

Never Leave Me...
Φιλικά silverlegend
quote:![]()
φάκινγκ λούζερς!
![]()
![]()
![]()
![]()
nossoforos, έχω πεθάνει στο γέλιο σου λέω με τα emoticon!!!
Emailιαστα στον Παπα-Τσάκαλο γρήγορα...![]()
![]()
![]()

Πάντως είναι θλιβερό να βλέπεις γνωστά κανάλια να προβάλλουν βιντεο των Cradle Of Filth,Marilyn Manson,Satyricon,Slipknot κτλ. με καλεσμένους στυλ παπα Τσάκαλου να εξορκίζουν τα δαιμόνια λέγοντας πως είναι υμνιστές του Σατανά και ψυχικά ασταθείς(φτιαγμένοι ίσως...).Και ο φίλος μου ο Silverlegend που με ξέρει προσωπικά και ακούει κι αυτός παρόμοια μουσική ξέρει πως κι εμείς που ασχολούμαστε με ακραία μουσικη(black metal)είμαστε Χρισιτανοί και μάλιστα πολύ καλύτεροι από πολλούς ιερείς..
quote:
Emailιαστα στον Παπα-Τσάκαλο γρήγορα...
χε,χε!
quote:
εμείς που ασχολούμαστε με ακραία μουσικη(black metal)είμαστε Χρισιτανοί και μάλιστα πολύ καλύτεροι από πολλούς ιερείς..
επιδή και εγώ ακούω black metal σου λέω ότι δεν είμαι καθόλου χριστιανός...
![]()

Never Leave Me...
silverlegend
Ζήσε την στιγμή γιατί μπορεί να είναι η τελευταία σου
Ζήσε την στιγμή γιατί μπορεί να είναι η τελευταία σου
Κάποτε στέλνανε αστυνομικούς στις συναυλίες και οι Αμερικανοί γονείς βγάζαν σπυριά βλέποντας τα παιδιά τους να λικνίζονται στους "δαιμονικούς ρυθμούς" του Jerry Lee Lewis, του Elvis Presley και τόσων άλλων "ιερών τεράτων"! Και τί έγινε; Μείωσε αυτό έστω και στο ελάχιστο την αξία τους; Ίσα ίσα, θα έλεγα ότι μόνον καλό τους έκανε, διαφημίζοντας με τον "πρωτότυπο" αυτό τρόπο τη μουσική και τα τραγούδια τους παντού!
Η Εκκλησία, πως να το κάνουμε τώρα, Εκκλησία είναι! Αυτά έλεγε πάντα κι αυτά θα εξακολουθήσει να λέει, προσκολλημένη καθώς είναι στα "ιερά λόγια" του Ευαγγελίου. Αν θέλετε και την άποψή μου, αν η Εκκλησία ξαφνικά αλλάξει τα κηρύγματά της, θέλοντας να "προσαρμοστεί" ίσως στη σύγχρονη κοινωνία, τότε θα μεταμορφωθεί σε κάτι τελείως διαφορετικό. Τα είδαμε και στην Αμερική, με κάποιους εκπροσώπους Εκκλησιών να κάνουν προσπάθειες να μπουν δυναμικά στη ροκ μουσική σκηνή, ιδρύοντας ροκ συγκροτήματα και γράφοντας τραγούδια "χριστιανικά"--κάτι σαν τους δικούς μας "παπαροκάδες" δηλαδή, αλλά στο πολύ πιο "στυλιζαρισμένο" και προσεκτικά "πλασαρισμένο"...
! Το αποτέλεσμα; Μια μουσική κενή και η Εκκλησία γελοιοποιημένη! Οι δικοί μας είναι τουλάχιστον πιο...συνεπείς...![]()
Και κάτι άλλο, για να ξεφύγουμε και λίγο από την Εκκλησία...Η μουσική συχνά αποτελεί κι έναν τρόπο με τον οποίο η νεολαία αμφισβητεί το εκάστοτε κατεστημένο, μια συμπεριφορά που, όταν δεν φτάνει βέβαια σε ακρότητες, είναι απόλυτα φυσιολογική και αναμενόμενη. Κάθε "νέα γενιά" εκφράζει μέσα και απ' τη μουσική της τη δική της "επανάσταση" στον κόσμο των "μεγάλων" και "βολεμένων". Αυτό είναι ένας κύκλος! Οι γονείς μας/σας που ακούγανε τον Elvis και χορεύανε στα party και τρώγανε την κατσάδα από τον "κολλημένο γέρο" τους, είναι οι ίδιοι που σήμερα φρικάρουν στη θέα της αφίσας του Marilyn Manson, πόσο μάλλον αν ακούσουν και το "This is the new sh*t"! Το ίδιο θα κάνετε κι εσείς αύριο, ντεθάδες μου, στα παιδιά σας γιατί πολύ απλά...that's life...![]()

quote:
Έχει να κάνει με την άγνοια μερικών για το τι είναι Σατανισμός...
θα ήθελα πολύ να μου πεις τι νομίζεις ότι είναι ο σατανισμός...μιας και είσαι εκτός άγνοιας.
quote:
Γιατί δε λένε Σατανιστή έναν ηθοποιό που παίζει το ρόλο του Σατανιστή?
τι λες τώρα φίλε μου?
ο VIKERNES δεν έκανε υποκριτική...
αντιθέτως είναι γνωστό πως ότι έλεγε και έκανε το εννοούσε!!!ήταν αυτό που λέμε "true".
quote:και dark throne και limbonic art και burzum και naer mataron...
Και όποιος το αμφισβητεί αυτό ας ακούσει Arcturus και Emperor..
παγανιστές μπλακμεταλάδες ξέρω,σατανιστές ξέρω,χριστιανούς όμως όχι...
quote:πίστεψέ με,αν οι μπλακμεταλάδες ήταν χριστιανοί δεν θα παίζανε όπως παίζουνε...στο εγγυώμαι!
γιατί η τέχνη παραμένει τέχνη ανεξάρτητα με τα πιστεύω των εκφραστών της
και να μη μιλήσω για το "άγνωστο"...που προανέφερες.
πάντως μιας και ακούτε μέταλ ρίχτε μια ματιά εδώ:
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1458
Πάντως εγω δεν έχω κανάνα πρόβλημα με τα λόγια του Ιησού,
αλλά με την εκμεταλευσή τους απο τους μεν ιν μπλάκ!(παπάδες)

Never Leave Me...
durden alie τα είπες πολύ σωστά!
πάντως για τον Μάνσον έχεις δίκιο...
είναι πολύ φρικαλέος...
όσον αφορά τους στίχους του του βγάζω το καπέλο(όταν αναφέρετε σε πολιτικά θέματα,βλ.Αμερική)...

Never Leave Me...
τρομερά τα emoticons nossoforos ![]()
και να σημειώσουμε ότι πέρα απο τα πολλά συγκροτηματα στο metal που έχουν ενα σκοτεινο, παγανιστικο, "σατανικο" προφίλ υπάρχει και η άλλη πλευρά που σχετίζεται ας το πουμε συμβατικά "white/χριστιανικό metal" και δειχνει την συμπαθεια της στον χριστιανισμό. Τα ονοματα που θυμαμαι ειναι οι Trouble, οι Stryper και οι Saviour Machine. Παλι καλά που αυτο το παραδεχτηκε ο θρησκευτικός στο λύκειο τουλαχιστον.
Εντωμεταξύ κατηγορούν συνεχεια οι συντηρητικοί παπάδες τα συγκροτηματα για σκοτεινες επιθυμίες και σατανισμο, αλλά πολλές φορες οι ιδιοι οι καλλιτεχνες τους διαψεύδουν επι σκηνής. Για παράδειγμα ο Ozzy στην ανυπερβλητη συναυλία των Black Sabbath στην Μαλακάσσα όλο μας έλεγε "God bless you"(που ειναι το σατανικό αγαπητοί παπάδες?). Στους Slipknot ο τραγουδιστής μας ειπε "να προσεχετε τις οικογενειες σας και τους δικούς σας" (που ειναι οι καταστροφικές λατρείες αγαπητοί παπάδες?).
Αλλά η λογοκρισία και οι ταλιμπανισμποί εκ μέρους τους έχουν λάβει χωρα γενικά στην τέχνη. Και με το βιβλίο του Ανδρουλάκη,και με εκεινο το κομικ για τον Ιησού του Αυστριακού συγγραφέα(μου διαφεύγει το ονομα του τωρα), και με το "Μετέωρο βήμα του πελαργού" του Αγγελόπουλου(νομιζω) και με τον "βλασφημο" πίνακα του De Cordie σε εκεινη την εκθεση πριν 2 χρονια και με τα εργα του Καζατζάκη και σε άλλες περιπτωσεις που μου διαφεύγουν τωρα. Ας αφήσουν τις τέχνες στον κόσμο που έχει ανοιχτό μυαλό και ας μην ασχολούνται σαν κατίνες πια. Δεν ειναι ολα για όλους, τι να κάνουμε...
Brother will kill brother, spilling blood across the land, killing for religion, something I don't understand...
Η Ακρόπολη ανήκει σε αυτούς που την έχτισαν...
Ο ΚΕΦΤΕΣ ΓΑΡ ΒΑΡΥΣ....ακόμα πονάει το στομάχι μου...
Και η απάντηση είναι ναι βεβαίως και απαγορεύεται.
quote:
Αν και ίσως λίγο αργά θέλω να σχολιάσω τα λόγια κάποιου φίλου που προηγουμένως γελώντας ρώτησε εαν το Σύνταγμα απαγορεύει να είσαι Σατανιστής.
Και η απάντηση είναι ναι βεβαίως και απαγορεύεται.
Εγώ είμαι αυτός...![]()
Μπορώ να ρωτήσω σε ποιο άρθρο ακριβώς το λέει; Καθαρά για να ενημερωθώ το ρωτάω!
Ευχαριστώ!

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
Odysseus_Nemo
quote:
Παίδες!! Εγώ που είμαι άθρησκος (όχι άθεος) τι μουσική να ακούω;;;
Εσύ, τέκνον μου, αφού πρώτα κάνεις τα κάτωθι τεστ :
1) ~~~ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ~~~
και
για να δούμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τι καπνό φουμάρεις, θα ξαναπεράσεις από δω και θα σου κάνουμε μια λίστα με τα επιτρεπτά για σένα συγκροτήματα, ώστε να μην καείς εις το πυρ το εξώτερον λόγω μουσικής! Κρίμα κι άδικο θα είναι, βρε αδερφέ!
Τις ευλογίες μου...
![]()
![]()
![]()

Edited by - durden_alie on 27/01/2006 02:43:00