ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 εμφανίζεται ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 εμφανίζεται ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

mdiamant24 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
mdiamantΜέλος
07/03/2013, 23:08:58
και τελος παντων ξεπεραστε το θεμα με τον τετραγωνισμο του κυκλου και πειτε κατι επι του θεματος.

07/03/2013, 23:33:49
quote:
mdiamant
DSM δεν λεω οτι βρηκα εγω την λυση.

Αυτο που λεω ειναι οτι ο Δεινόστρατος και ο Αρχιμήδης εδωσαν σαν προσεγγηση της λυσης αυτα που λενε τα site.

Τωρα αν αυτη η λυση δεν σας ικανοποιει η την θεωρειτε λαθος αυτο ειναι προβλημα δικο σας. Εμενα με καλυπτει ως απαντηση.

Εαν ο Αρχιμηδης καιο Δεινοστρατος εχουν καπου λαθος θα ηθελα να μου το πειτε.

Φίλε mdiamant παρακολουθώντας την διαμάχη σου με τους DSM και ΝΙΚΟΜΑΧΟ , μπήκα στον πειρασμό να σου επισημάνω ότι όπως είναι παγκοσμίως αποδεκτό , ο κύκλος ΔΕΝ μπορεί να τεραγωνιστή για τον απλούστατο λόγο ότι το π έχει άπειρα δεκαδικά ψηφία . Έτσι ακόμα και με ένα δισεκατομμύριο δεκαδικά ψηφία να κάνης τους υπολογισμούς σου , πάλι θα υπάρχη μια απειροελάχιστη διαφορά μεταξύ των δύο εμβαδών . Η κατά προσέγγιση ισότητα μεταξύ των δύο εμβαδών που παρέθεσες δεν θεωρείται τετραγωνισμός .
Ελπίζω ότι έγινα κατανοητός .

*

Edited by - Sesostris on 07/03/2013 23:35:50

mdiamantΜέλος
07/03/2013, 23:45:09
Αρα το προβλημα ειναι προβλημα ακριβιας σωστα? Ετσι το δεχομαι.

Ομως οταν λεμε στην αναλυση οτι οριο του Χ τινει στο απειρο(τι ειναι αρα το απειρο.καποιος πεπερασμενος αριθμος?) του 1/Χ ειναι ισο με το 0 για πες μου ειμαστε σωστοι η λαθοσ?

Θα επρεπε να λεμε 1/χ τινει στο 0 παντου ομως λενε 1/χ = 0

Ελπιζω να καταλαβαινετε τωρα τον τροπο που προσεγγιζω την λυση του προβληματος.

mdiamantΜέλος
07/03/2013, 23:58:39
και για να το λυξουμε το θεμα ο τετραγωνισμος του κυκλου δεν ειναι αλυτο προβλημα επειδη δεν γνωριζουμε την λυση ειναι προβλημα προσεγγισης ενος αριθμου.

Προσεγγισης ενος αριθμου. Η μεθοδολογια για την επιλυση του προβληματος ειναι σωστη επομενος στις λυσεις απλα το θεμα ειναι ποσο καλα προσεγγιζεις ενας αριθμο.

Εγινα λοιπον κατανοητος γιατι θεωρω τις λυσεις του Αρχιμηδη και του Δεινόστρατου μεχρι τον Gottfried Wilhelm Leibnitz ως σωστες?

08/03/2013, 00:04:29
quote:
Φίλε μου, εγώ δεν παρουσίασα ΠΟΤΕ κάτι αρνητικό για την Αρχαία Ελληνική Φιλοσοφική Σκέψη και αντιθέτως μέμφομαι πρόσωπα και εξουσίες και καταστάσεις που κυνήγησαν μέχρι θανάτου τους Φιλοσόφους.

Δεν υπαρχουν αυτα.
gewkwnΜέλος
08/03/2013, 10:13:59
quote:

quote:
Υσ : οπως σου εγραφα και σε προηγουμενο μυνημα μολις τελειωσει
το 13' θα βγει καινουρια προφητεια απλα για να κραταει τον κοσμο...

Τι θα βγεί,πώς θα βγεί,τι είναι οι προφητείες για να βγαίνουνε;Εφημερίδες;
Πρόσεξε,δεν σου λέω οτι κάποιος άλλος πέρα απο τον πατέρα Μάξιμο,δεν μπορεί να βγεί το 2014 και να δώσει άλλη χρονολογία για την ΔΠ και τον Αντίχριστο,λέω οτι και αυτό να γίνει,δεν θα βασίζεται σε προφητεία,μιάς και όλες που κυκλοφορούν μας είναι ήδη γνωστές,με τελευταία αυτή που ανακάλυψα εγώ,του Αγίου Νείλου.....Λες να υπάρχουν και άλλες κρυμμένες που θα αποκαλυφθούν;Δεν το πιστεύω.......

χαχαχαχαχα

Κι ομως θα βγουν καινουριες προφητειες
οπως εχουν βγει στο ονομα του Παισιου
σχετικα προσφατα !!!
Απλα θα περασει ενα ευλογο χρονικο διαστημα
ωστε η γενια που εζησε τον "τελευταιο"(για την ωρα)
προφητη να πεθανει !!!!

08/03/2013, 14:59:43
quote:
gewkwn
χαχαχαχαχα

σχετικα προσφατα !!!
προφητη να πεθανει !!!!

Αυτή τη φορά φίλε gewkwn θα είναι πιο προσεκτικοί , για να μη την ξαναπατήσουν όπως με την προφητεία του Παΐσιου , που ο Γράψας θα έπαιρνε την Πόλη .
Θα αφήσουν να περάση κάμποσος καιρός , να συμβούν τα όποια γεγονότα , και ύστερα όλο και κάποιος πονηρός θα γράψη τη συνέχεια του παραμυθιού με τις άγνωστες προφητείες για να την μοσχοπουλήση στους αφελείς πιστούς .
Υ.Γ.
Σάμπως το ίδιο δεν έγινε και με τις προφητείες του Πατροκοσμά πυ τον τελευταίο καιρό ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια ?

*

Edited by - Sesostris on 08/03/2013 15:02:12

08/03/2013, 15:19:54
quote:
skartados
quote:
Φίλε μου, εγώ δεν παρουσίασα ΠΟΤΕ κάτι αρνητικό για την Αρχαία Ελληνική Φιλοσοφική Σκέψη και αντιθέτως μέμφομαι πρόσωπα και εξουσίες και καταστάσεις που κυνήγησαν μέχρι θανάτου τους Φιλοσόφους.

Δεν υπαρχουν αυτα.

Η κύρια πηγή μου είναι ο Διογένης ο Λαέρτιος φίλε skartados...

Ερευνάτε τας Γραφάς

quote:
χαχαχαχαχα

σχετικα προσφατα !!!
προφητη να πεθανει !!!!

Δεν βγαίνουν άλλες προφητείες,αυτές είναι και αυτές θα είναι.Όποιος θέσει εκ νέου ημερομηνίες,δεν θα βασίζεται σε προφητείες,αλλά στο δικό του το μυαλό!Και φυσικά,δεν θα τον ακολουθήσουμε.......

08/03/2013, 17:19:50
quote:

quote:
skartados
quote:

Δεν υπαρχουν αυτα.

Η κύρια πηγή μου είναι ο Διογένης ο Λαέρτιος φίλε skartados...

Ερευνάτε τας Γραφάς

Κανω οτι δεν το ειδα.Μια συμβουλη σε δινω μονο,μην το συνεχιζεις θα σε πονεσω και δεν θελω.
nediBΜέλος
08/03/2013, 20:57:34
quote:

quote:

quote:

Πρόσεξε,δεν σου λέω οτι κάποιος άλλος πέρα απο τον πατέρα Μάξιμο,δεν μπορεί να βγεί το 2014 και να δώσει άλλη χρονολογία για την ΔΠ και τον Αντίχριστο,λέω οτι και αυτό να γίνει,δεν θα βασίζεται σε προφητεία,μιάς και όλες που κυκλοφορούν μας είναι ήδη γνωστές,με τελευταία αυτή που ανακάλυψα εγώ,του Αγίου Νείλου.....Λες να υπάρχουν και άλλες κρυμμένες που θα αποκαλυφθούν;Δεν το πιστεύω.......

χαχαχαχαχα

σχετικα προσφατα !!!
προφητη να πεθανει !!!!

Στα βιβλια της εκκλησιας δεν υπαρχουν ολοι οσοι το επαιξαν προφητες,
αλλα οσοι ηταν προφητες

321

08/03/2013, 22:29:30
quote:

Που είναι η παγκοσμιοποίηση εδώ βρε?

Ρε σεις, μόλις βλέπετε αεροπλάνο ψεκασμού,πάτε ακριβώς απο κάτω,να μην χάσετε ούτε σταγόνα...ευλογίας?

Ακου παγκοσμιοποίηση το Ενούμα Ελις!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Δεν είναι το Ενούμα Έλις, άλλο κείμενο είναι αυτό. Δεν θέλω να πω τον τίτλο του, όποιος θέλει ας το δει στο σύνδεσμο που έστειλα.

Πάντως και το Ενούμα Έλις μιλάει για την παγκόσμια μάχη ανάμεσα στην Τάξη και το Χάος, το Καλό και το Κακό, έχει κάποια σχέση επομένως.

08/03/2013, 22:39:50
Συμβουλή: kar σημαίνει κυνηγός

Ενμε...
Μην...
Νεμρ...

Όποιος το βρήκε

09/03/2013, 07:24:53
Λέγεται και Ναρμ...

EumenisΜέλος
09/03/2013, 12:41:21
quote:

quote:

quote:

Αν ο Χριστός δεν αναστήθη, τότε είμαστε ακόμη νεκροί στις αμαρτίες μας. Τότε δεν νίκησε κανείς ακόμα τον Θάνατο, τότε είμαστε ακόμη αποξενωμένοι από τον Θεό και δεν υπάρχει Θεία Χάρη για τις αμαρτίες μας. Γιατί κάθε στιγμή κινδυνεύουμε; Αν ο Χριστός δεν αναστήθη, τότε ας φάμε και ας πιούμε.

Όμως το υποσχόμενο Σπέρμα ήρθε και ΝΙΚΗΣΕ τον θάνατο, δίνοντας την ελπίδα σε όσους θέσουν πίστη σε Αυτόν. Μας έσωσε από την τιμωρία της αμαρτίας, τώρα πια ο δρόμος είναι ανοιχτός. Οι άνθρωποι συνεχίζουν και πεθαίνουν, είναι όμως αυτός ο δεύτερος θάνατος στη λίμνη της φωτιάς του Κάτω Κόσμου;

Αφήστε τους νεκρούς να θάψουν τους νεκρούς τους. Ο Πατέρας μου είναι Θεός ζώντων.

το υποσχόμενο Σπέρμα ΠΟΥ ήρθε και ΝΙΚΗΣΕ τον θάνατο:

Αυτό είναι αναιδέστατο, σε παρακαλώ. Καλή είναι η σάτυρα ΔΗΛΩΣΕΩΝ αλλά ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, Ιεχωβά, Ιησού Χριστού κτλ κτλ

Δεν μου αρέσει να σατυρίσω κάνενα πρόσωπο εκτός από τους Σάτυρους. Θα ήθελα να πω ότι καλή είναι η πλάκα αλλά ΟΧΙ να προσβάλλεται το ιερό πρόσωπο του Σωτήρα Ιησού Χριστού.

Γιατί δεν το κάνετε στον Μωάμεθ και τον Αλλάχ αλλά μόνο αποκλειστικά στον Ιησού; Τί μανία σας έχει πιάσει με τον Χριστό; Αν ο Χριστός κατέστρεψε τον Ελληνισμό, γιατί αυτός υπάρχει 2000 χρόνια μετά και ΠΩΣ ο Χριστιανισμός εξακολουθεί να τον απειλεί; Σας παρακαλώ, μην τυφλώνεστε από το ψεύτικο φως του Διαφωτισμού και της Παγκοσμιοποίησης.

Οι Γαλιλαίοι μιλούν για αναίδεια!

ΤΕΡΤΥΛΙΑΝΟΣ: «Ο Ελληνισμος σκοταδι, ο χριστιανισμος φως, δεν εχουμε αλλο θεο απο το θεο των εβραιων»

Επι εποχης Γεναδιου Σχολαριου οι Ελληνες βασανιστηκαν για να γινουν Χριστιανοι...

γδαρσιμο ανθρωπων,

βγαλσιμο ματιων,

νυχιων,

δοντιων,

σουβλισμα... περιλαμβανε το μενου...

Επισης θεσπισε κανονες εναντια του γελιου, των τραγουδιων και κατα της Ελλαδος.

gewkwnΜέλος
09/03/2013, 13:43:02
quote:

quote:
χαχαχαχαχα

σχετικα προσφατα !!!
προφητη να πεθανει !!!!

Δεν βγαίνουν άλλες προφητείες,αυτές είναι και αυτές θα είναι.Όποιος θέσει εκ νέου ημερομηνίες,δεν θα βασίζεται σε προφητείες,αλλά στο δικό του το μυαλό!Και φυσικά,δεν θα τον ακολουθήσουμε.......

Πως οριζεις οτι δεν θα βγουν αλλες προφητειες;
Σοβαρα γραψε τι ακριβως εννοεις , γιατι εχω καποιες ενστασεςι και θελω να καταλαβω ακριβως τι εννοιες πριν τις εκφρασω ..

gewkwnΜέλος
09/03/2013, 13:54:57
quote:

quote:

quote:

quote:

χαχαχαχαχα

σχετικα προσφατα !!!
προφητη να πεθανει !!!!

Στα βιβλια της εκκλησιας δεν υπαρχουν ολοι οσοι το επαιξαν προφητες,
αλλα οσοι ηταν προφητες

321

Και πως ακριβως εχει καθοριστει ποιοι ακριβως ηταν
προφητες ρε συ nediB;
Εαν δεν κανω λαθος δεν υπαρχει κατι ουσιαστικο στο θεμα
Επαλυθευση προφητειων.

nediBΜέλος
09/03/2013, 22:13:18
Προρρησεις που διασταυρωνονται με αλλων της εκκλησιας ειναι γνησιες.
Εαν ειναι και εις τριπλουν ακομη καλυτερα.

321

nediBΜέλος
09/03/2013, 22:15:30
Του γερ,Παισιου οσοι εχουν μελετησει τις προφητειες γνωριζουν ποιες ακριβως ειναι γνησιες.

321

09/03/2013, 22:36:40
Δεν μας τις λες και μας να τις μάθουμε;

macedon