ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 'Παράξενα' λευκά πουλιά - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- 'Παράξενα' λευκά πουλιά - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

panpam40 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
10/09/2013, 12:59:12
quote:

ευχαριστω για τις απαντησεις σας:) ειχαμε βγει με να παιδι εκεινο το βραδυ και ειχαμε πιασει συζητηση για τους ερωτες..πονεμενη ιστορια εγω..κλασσικα..και συζητουσαμε για ωρες μου ελεγε τα δικα του του ελεγα τα δικα μου..σε καποια στιγμη γυρναει και μου λεει εμενα να με εμπιστευεσαι..και θα εχουμε κατι μακροχρονιο μαζι..παει να με φιλησει και εκεινη την ωρα ειδαμε τα πουλια να περνουν απο πανω μας..απο τη μια σκεφτομαι οτι ισως ειναι κατι θετικο για εμενα και εκεινον απο την αλλη δεν το πιστευω και ισως να ψαχνω μια μεταφυσικη απαντηση που θα μου επιβεβαιωσει οτι κατι ασχημο γινεται!

Η μεταφυσική ερμηνεία στο πλαίσιο που δίνεις είναι ένα σαφές θετικό σημάδι (σχόλιο) πάνω στο περιστατικό της στιγμής.
Οπότε πάρτο ως θετικό σημάδι, αλλά θυμίσου, «της στιγμής» όχι "εις τους αιώνες των αιώνων"(δηλ το τι θα κάνει ο άνθρωπος στο μέλλον, άγνωστο, απλά εκείνη τη στιγμή ίσως το εννοούσε!)
τρελή20Νέο Μέλος
10/09/2013, 16:13:15
απλα πιστευω πως δεν εχουν σχεση με εκεινον τα λευκα πουλια..!ισως πολυασχοληθηκα !μυθηρα δεν εχω θεμα απλα δεν θελω να το συζητησω δημοσια :) παραξενα πουλια ηταν το αρχικο θεμα που ανοιξα!

τρελή20Νέο Μέλος
10/09/2013, 16:14:31
βασικα λαθος καλησπερα ηταν..λιγο ακυρο :p

11/09/2013, 11:48:11
σχολιο 11

quote:
επισης ισως ασυνειδητα ψαχνω μια μεταφυσικη επαφη με τον "πρωην" που ειχαμε βιωσει αρκετα μεταφυσικα μαζι και ηλπιζα-ω να ηταν-ειναι "μηνυμα" απο εκεινον..."τρελα"...

...ναι βρε κοριτσι ,,εσυ μιλησες για την πιθανη σχεση των λευκων πουλιων με τον πρωην σου..χμμ καλως αφου δεν θες δημοσια να το συζητησεις ...παω πασο ...για οτι αλλο θες να συζητησεις,, εδω ειμαστε εμεις παντως.... ετοιμοι να σου απαντησουμε αφιερωνοντας σου μερος απο τον χρονο μας .........

ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............

11/09/2013, 12:38:38
Ακόμα με τα πουλιά ασχολείστε;
11/09/2013, 12:49:18
quote:

Ακόμα με τα πουλιά ασχολείστε;

Η οιωνοσκοπία ήταν αξιοσέβαστη μέθοδος υπεραισθητικής αντίληψης
11/09/2013, 13:03:42
Θα μας βοηθήσει να μαντέψουμε αν θα κοπούν και άλλο οι μισθοί και οι συντάξεις; Γιατί αν είναι να μαντέψουμε τα προσωπικά του καθενός, δε θα πάρω
11/09/2013, 13:31:49
quote:

Θα μας βοηθήσει να μαντέψουμε αν θα κοπούν και άλλο οι μισθοί και οι συντάξεις; Γιατί αν είναι να μαντέψουμε τα προσωπικά του καθενός, δε θα πάρω

δε χρειάζεται να'σαι μάγος για να μαντέψεις περικοπές!
12/09/2013, 11:43:14
σχολιο 12

...μια που το θιξατε ... εδω στο phorum εχω ανοιξει ενα θεμα επικαιρο λογω κινητοποιησεων των εκπαιδευτικων διαβαστε τα τελευταια ποστ ,,,μπορει να ειμαι μυθιστοριογραφος υψηλης μυθιστοριας και συνωμοσιολογος του Σχεδιου της Αποκλισης.. αλλα πανω απο ολα ειμαι μια εκπαιδευτικος και οφειλω αυτες τις δημοσιες παρεμβασεις για τα τρομακτικα προβληματα του κλαδου μας ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ γραφω ως ""καθεκαστην"" ....

http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=80&t=273342&start=45

ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............

12/09/2013, 11:47:01
quote:

σχολιο 12

...μια που το θιξατε ... εδω στο phorum εχω ανοιξει ενα θεμα επικαιρο λογω κινητοποιησεων των εκπαιδευτικων διαβαστε τα τελευταια ποστ ,,,μπορει να ειμαι μυθιστοριογραφος υψηλης μυθιστοριας και συνωμοσιολογος του Σχεδιου της Αποκλισης.. αλλα πανω απο ολα ειμαι μια εκπαιδευτικος και οφειλω αυτες τις δημοσιες παρεμβασεις για τα τρομακτικα προβληματα του κλαδου μας ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ γραφω ως ""καθεκαστην"" το αλλο μου προσωπο εδω ....

http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=80&t=273342&start=45

κι να ενα δειγμα γραφησς απο αυτο το θεμα ....

<<<...OI ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΕΣ MAXEΣ ΔΕ KEΡΔIZONTAI ΣTOYΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ,,, ΑΝ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΗΘΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ .....

ΠΡΙΝ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ,ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΚΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΜΕΣΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ,,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΙ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΗ ΜΑΧΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΗΘΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ...

ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΥΜΜΑΧΟ ΚΑΙ ΕΠΙΓΝΩΣΤΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΕΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ,, ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΙ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ , ΠΟΡΕΙΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, ΑΠΕΡΓΙΕΣ ,ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΑ ΔΡΟΜΩΝ , ΚΑΘΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΤΛ ......

ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΣΚΗΘΕΙ ΑΛΗΘΗΣ ΠΙΕΣΗ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ...

ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΦΟΡΙΑ,ΤΟ ΣΙΧΤΙΡΙΣΜΑ ,,,ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ...

ΟΤΑΝ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ,ΑΔΑΗΣ ΚΙ ΕΧΘΡΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ,, ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ...

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΜΑΚΡΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΠΙΜΟΝΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΑΡΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΤΗΣ ΧΑΥΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΕΘΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΩΣ ΑΒΟΥΛΟ ΖΩΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΡΑΣΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ...>>

15/01/2013, 22:02:07
macedon πέρα απο την...γνωστή μου θεραπεία, βλέπεις εσυ να υπάρχει κάποια άλλη?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

15/01/2013, 23:39:54

macedon

dominic976Μέλος
16/01/2013, 01:07:48
ρε μπας κ ζεις σε αλλο κοσμο Χ.Ο?
περιμενε κ θα δεις τι πραγματικα θα συμβει.
συμβαινει ηδη μαλιστα.
γ'αυτο συνελθε οσο προλαβαινεις.
μεγαλο παιδι εισαι πια.
κοψε τα παραμυθακια που διαβαζεις.
στο ειπαν κ τα αλλα παιδια,αλλα εσυ το βιολι σου.
τι να πω....
μη χαραμιζεις τη ζωη σου τοσο ασκοπα.
σε καταλαβαινω πως νιωθεις.
ημουν κ γω στη θεση σου καποτε.
σε παραδεχομαι παντως που καταφερες να φτασει
τις 30 σελιδες το θεμα.
ευχομαι να φτασει κ τις 100 μπας κ ξυπνησεις επιτελους.

nediBΜέλος
16/01/2013, 08:14:55
Χ.Ο την προφητεια του Οσιου Νειλου την ερμηνευεις τελειως λαθος.Καποια στιγμη που θα εχω χρονο θα σου τα πω αναλυτικα.Το 1992 ειναι διασταυρωμενο απο πολλες πηγες οτι ειναι το 7500,εκτος της εκκλησιαστικης αριθμησης.
Οσο αναφορα τον Αγιο Καλινικο,το γραφει πεντακαθαρα <<το τελος του κοσμου ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ το 7500>>οχι θα πραγματοποιηθει το 7500.Γνωριζουμε απο πολλες πηγες οτι αυτη η διαδικασια θα κρατησει αρκετες δεκαετιες.
Τουλαχιστον επτα.

321

gewkwnΜέλος
16/01/2013, 10:48:17
Οταν εγραφα οτι ο Χ.Ο.
προσπαθει να πουλησει
βιβλια το εννοουσα.

Απλα προσπαθει ακομη να
μας κοροιδεψει!!!

Καλα ρε συ Χ.Ο. εισαι σοβαρος;

Μια εβδομαδα πριν την εκδοση
και υπηρχε μονο η ηλεκτρονικη
εκδοση του βιβλιου;

Και αντε να αποδεχτω την
ΑΛΗθΕΙΑ ΑΥΤΟΥ(υποθετικα παντα)
αυτο σημαινει οτι μιας που δεν
εχει σκοπο το κερδος οτι μπορει
να βαλει ΔΩΡΕΑΝ το βιβλιο στο
Διαδυκτιο!!
lol ...

Αυτα που γραφεις σε εκθετουν ακομη πιο πολυ
Χ.Ο. γιατι οσο αφεηλς και να εισαι ,δεν
γινεται να πιστευεις οτι την τελευταια
στιγμη δεν τα βρηκαν "αυτοι"(ενας ειναι) που
γραφαν το βιβλιο για τον "Αντι-προσωπο" .

Δηλαδη τι θες να μας πεις;
Οτι ειχαν κοινη λογικη στα χαρακτιριστικα
που προδιδουν την ταυτοτητα του "Αντι-προσωπου"
αλλα διαφωνησαν στο προσωπο ;

Δεν γινεται αυτο ρε συ ...
Τοσο απλα....

Σταματα λοιπων να προσπαθεις να πουλησεις
τα Παλια βιβλια του "κ.Μαξιμου" μεσω αυτης
της υπουλης διαφημισης που κανεις.

Υσ: στην δευτερη δυμοσιευση σου σχετικα με
το που στιριζοσαστε εχεις μια αναφορα
σε ενα βιβλιο που λεγεται

"Η ΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ"
και το θεωρεις αυτο λογικη παραπομπη, την στιγμη
που ο εκδοτικος οικος ειναι ο ιδιος με τον "Συνδεσμο"
http://www.agioskosmas.gr/ekdosis.asp?isue=33&artid=3823
Ποσο υποπτη μπορει να ειναι μια
τετοια παραπομπη φιλε μου ;

Ειναι σαν να υποστιριζω ενα
πραγμα σε ενα βιβλιο και να
"τεκμηριωνω την αποψη μου "
βασιζομενος στην δικια μου
λογικη που "ειναι σωστη"...

16/01/2013, 13:24:01
quote:
Σε άλλα φόρουμ, ο Χριστιανός Ορθόδοξος έχει διαγραφεί απο μέλος..
Δε ξέρω αν αυτό λέει κάτι...
dominic976Μέλος
16/01/2013, 14:00:58
quote:

quote:

ειναι σημαδι απο το Θεο να διαγραφει απο παντου βρε,
για να ετοιμαστει για το "τελος".

16/01/2013, 16:02:17
quote:
Doc

Σσσσς....

Ερευνάτε τας Γραφάς

quote:

Χ.Ο την προφητεια του Οσιου Νειλου την ερμηνευεις τελειως λαθος.Καποια στιγμη που θα εχω χρονο θα σου τα πω αναλυτικα.Το 1992 ειναι διασταυρωμενο απο πολλες πηγες οτι ειναι το 7500,εκτος της εκκλησιαστικης αριθμησης.
Οσο αναφορα τον Αγιο Καλινικο,το γραφει πεντακαθαρα <<το τελος του κοσμου ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ το 7500>>οχι θα πραγματοποιηθει το 7500.Γνωριζουμε απο πολλες πηγες οτι αυτη η διαδικασια θα κρατησει αρκετες δεκαετιες.
Τουλαχιστον επτα.

321

Nαι,κατα το επίσημο χρονολόγιο της Εκκλησίας,το 1992 είναι το 7500 απο Αδάμ...Αλλά,ο Άγιος Νείλος φαίνεται εδώ να έχει διαφορετική άποψη,και να το τοποθετεί στο 2018!Όπως και να έχει,η χρονολογία του τέλους,ονομάζεται ''ΜΕΣΑΣΜΟΣ ΤΟΥ 8ου ΑΙΩΝΟΣ'',και αναφέρεται σε αυτή ο ίδιος Άγιος πολλές φορές,όχι μία!

Το τέλος του ορατού κόσμου θα συμβεί ξαφνικά,σε μια στιγμή!Όσο θα διαρκέσει και η δεύτερη έλευση του Χριστού πάνω σε νεφέλες απο τον ουρανό!Αρα,οι επτά δεκαετίες που λες δεν παίζουν......

quote:

quote:

Dr Jekill,mr Hyde
τη μία λες οτι δεν πιστεύουν τον Μάξιμο και τις αρλούμπες που λέει επειδή τα βγάζει απο το κεφάλι του όλα,μετά μου ζητάς κείμενα των Αγίων που να δείχνουν το 2018 ως τέλος του κόσμου,στα φέρνω για να δεις οτι αυτά δεν τα λέει μόνο ο Μάξιμος αλλά και δύο αναγνωρισμένοι Άγιοι της Εκκλησίας μας,τώρα τι έχεις να πεις;;;Μήπως είναι καιρός να πιστέψεις;;;