- Γήινοι και Εξωγήινοι - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Όσο για τη λύση του Γόρδιου δεσμού, ναι υπάρχει κι αυτή αλλά δεν έχει σχέση με καμία Δημοκρατία, ούτε άμεση ούτε έμμεση ούτε μεσοβέζικη.
Για να λύνεις γόρδιους δεσμούς, και να δείχνεις αυτήν την ταχύτητα και την αποφασιστικότητα στην εκτέλεση των αποφάσεων/κρίσεων, χρειάζεσαι πιο "ολοκληρωτικές" μεθόδους και το γνωστό... Εις κοίρανος έστω, εις βασιλεύς.
Kατά κει μεριά το πας λοιπόν κι εσύ τέκνον ΣολΜίχιε?
Ομολογείς ότι βασικά είσαι θιασώτης της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης που γ@μεί και δέρνει και κόβει ό,τι γόρδιους ου μην και άλλους δεσμούς βρει στο διάβα της?
Υπογράφεις πλάκες Τζώρτζια κι εσύ?
Άρα για ποίαν Δημοκρατία ομιλούμε?
Ο απόλυτος λογικός ακτιβισμός ή μήπως λογικός εξτρεμισμός ;
PY8AGORAS γράφω για «Συνταγματική Άμεση Δημοκρατία» και με ρωτάς για πλάκες τις Τζώρτζια και για θιασώτης της Παγκόσμιας Φασιστικής Κυβέρνησης σας, τελικά και εσύ είσαι άξιος της μοίρας σου.
Και για να ανοίξεις τα μάτια σου και να καταλάβεις, σιγά μην μπορέσεις και καταλάβεις; προχθές έγινε ένα δημοψήφισμα στην Ελβετία, ήταν Λάθος προσέγγιση και καταψηφίστηκε με μεγάλο ποσοστό, αλλά τουλάχιστον προειδοποίησε το 1% ότι όταν υπάρχει Άμεση Δημοκρατία, υπάρχει και η πιθανότητα του γόρδιου δεσμού.
Ψάξε το, ίσως καταλάβεις.
quote:
Έχω να προσθέσω και κατάργηση συνόρων και απαλοιφή όπλων, πλήν εκείνων που θα αφορούν την άμυνα του πλανήτη.
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ Δύσκολο, το σκέπτομαι και το αναλύω, όλες αυτές τις μέρες, αυτό που προτείνεις έχει τα περισσότερα καλά αλλά ένα τεράστιο κακό, τον σφετερισμό και την κατάλυση της Δημοκρατίας, το αντίθετο έχει πολλά κακά και ένα τεράστιο καλό, δύσκολα απειλείτε η Δημοκρατία με δισεκατομμύρια κάνες όπλων να την υπερασπίζονται.
Για τα σύνορα και την ιδιοκτησία, ας κάνω μία πρόταση για μας, εδώ για αρχή, για την Ελλάδα, και βλέπουμε που θα καταλήξουμε.
Το περουσιολόγιο με τις φετινές φορολογικές δηλώσεις ολοκληρώνετε, έχει ανακοινωθεί ότι μέχρι τέλος του 2018 τελειώνει και το κτηματολόγιο, έχει τελειώσει η ψηφιοποίηση των υποθηκοφυλακείων και αν δεν έχει τελειώσει μπορεί να τελειώσει άμεσα, δεν είναι τόσο μεγάλη η δουλεία, ένας νόμος, υποχρεωτικής συνεργασίας των τραπεζών, ένα προγραμματάκι τεχνητής νοημοσύνης και άμεσα έχουμε έλεγχο πόθεν έσχες,και ξεπλύματος μαύρου χρήματος, όλων των Ελλήνων πολιτών για να δούμε, πόσοι θα μείνουν έξω από τον Κορυδαλλό και πόσοι με την τεράστια ακίνητη και κινητή περιουσία που σήμερα διαθέτουν και προέρχεται από εμπόριο ναρκωτικών, εμπόριο λευκής σαρκός, εμπόριο όπλων, κλέψιμο δημόσιου χρήματος κλπ.
Και αυτά που γράφεις για την Ελβετία, δεν καταλαβαίνω που κολλάνε. Τι πιο φυσικό να στηρίζουν την πιο ανθούσα βιομηχανία στη χώρα τους, το τραπεζικό σύστημα. Δεν μου λες ρε sol-mix, η Ελβετική τράπεζα δεν δανείζεται με τη σειρά της για να τους δανείσει; Δεν πληρώνει φόρους στο ελβετικό κράτος; Υπάρχουν και οι ισλαμικές τράπεζες, μπορείς να τις επισκεφτείς ή μάλλον να μεταναστεύσεις εκεί.
Η κόλαση είναι άδεια και όλοι οι διάβολοι είναι εδώ (Ουίλιαμ Σαίξπηρ)
Edited by - Heretic on 12/06/2018 16:00:44
quote:
Ρε αστείε τυπάκο, όταν πήγαινες και κωλοτριβόσουνα μέσα στα πολιτικά γραφεία της ΝΔ, με αυτά τα καραγκιοζιλίκια αποκαλείς "πατέντες" παραμάσχαλα, είχες κατά νου την "Άμεση Συνταγματική Δημοκρατία" ή την εμπνεύστηκες μετά; Θέλω να ξέρω δηλαδή, αν σε επηρέασε ο συγκεκριμένος πολιτικός χώρος ή η φάβα που σου σέρβιραν, αφού τελικά δεν τσίμπησαν ούτε αυτοί.
Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν είναι αληθές.
Έχεις 48 ώρες να ζητήσεις δημοσίως συγνώμη και να αιτιολογήσεις τον λόγο που γράφεις αυτά τα ψέματα και με συκοφαντείς.
Μέτα θα πληρώσεις για αυτές τις συκοφαντίες σου, οποιοδήποτε ποσόν μου εκδικαστεί από το δικαστήριο θα δοθεί στο Χαμόγελο του παιδιού.
Επίσης και η ιδιοκτησία του forum έχει 24 ώρες διορία για να μου παραδώσει οτιδήποτε στοιχεία διαθέτει για σένα, διαφορετικά στην μήνυση θα συμπεριλαμβάνετε και ο ιδιοκτήτης του forum (τα στοιχεία του έχουν κοινοποιηθεί δημοσίως από την Αμαλία στο παρελθόν) για υπόθαλψη εγκληματία, αισχρού συκοφάντη.
τού περιοδικού «ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ»,τεύχος 143,07/2006
σελ. 34-37...αντιγράφω :
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΗΤΑΣ !!!
Παραγωγή Ηλεκτρικής Ενέργειας - Αντιβαρύτητα
Υπερβαρύτητα - Ενοποιημένο Πεδίο
Στην ουσία έχουμε μιά Ελληνική Μηχανή Διστημικού Σκάφους !!!
Έλληνας εφευρέτης κατέθεσε στις 9 ιουνίου 2006
στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας,αίτηση γιά χορήγηση
διπλώματος ευρεσιτεχνίας γιά συσκευή αντιβαρύτητας !!!
Η συσκευή προορίζεται γιά την παραγωγή δωρεάν ηλεκτρικού ρεύματος
αλλά οι καταπληκτικές δυνατότητές της ξεπερνούν προφανώς
αυτόν τον ,ήδη εντυπωσιακό στόχο.
Η εφεύρεση τού Μιχάλη Σολωμακάκη,όπως δηλώνει καί το όνομά της
δημιουργεί σαφέστατα φαινόμενα αντιβαρύτητας ,αλλά καί σύμφωνα
με τον ίδιο,φαινόμενα υπερβαρύτητας καί...«ενοποιημένου πεδίου».
Έκπληκτος ο Έλληνας ερευνητής έχει παρατηρήσει απίστευτα πράγματα
να συνοδεύουν την λειτουργία των πειραματικών κατασκευών του
πού θυμίζουν σε κάθε λεπτομέρεια τις μαρτυρίες των φαινομένων
πού συνοδεύουν τις θεάσεις ΑΤΙΑ !!!
Φαίνεται λοιπόν,ότι όχι μόνο βρισκόμαστε πολύ κοντά στην υλοποίηση
εξωπραγματικών μέχρι σήμερα επιτευγμάτων,όπως δωρεάν ενεέργεια
αντιβαρυτικές πτήσεις,εκμηδένιση τεραστίων αποστάσεων κ.λ.π.
αλλά μπορούμε να έχουμε καί τεκμηριωμένες απαντήσεις γιά τα ερωτήματα πού έχει δημιουργήσει η...φιλολογία...των ΑΤΙΑ.
Ο Μιχάλης Σολωμακάκης γεννήθηκε το 1952 στον Πειραιά.
Σπούδασε Ηλεκτρονικά καί Οικονομικά,ενώ άδη από την αρχική
περίοδο των σπουδών του,είχε την πρωταρχική ιδέα
τού μηχανισμού πού περιγράφεται στο παρόν άρθρο.
Από το 1980 ασχολήθηκε με την Πληροφορική
αρχικά με λογισμικό καί αργότερα καί με την αρχιτεκτονική των Η/Υ.
Από το 1983 ασχολείται καί με τις Τηλεπικοινωνίες [σταθερές,κινητές καί ασύρματες]
ενώ από το 1985 είναι επιχειρηματίας Πληροφορικής καί Τηλεπικοινωνιών.
Εν συνεχεία,το κυρίως άρθρο,με τα ίδια σχέδια/φωτό
έχει αναρτηθεί από τον ίδιο τον εφευρέτη
στο προσωπικό του μπλογκ :
http://solomakakis.blogspot.gr/2008/04/
Για να μην ψάχνετε το παραπάνω, είναι από εδώ
quote:
Έχεις 48 ώρες να ζητήσεις δημοσίως συγνώμη και να αιτιολογήσεις τον λόγο που γράφεις αυτά τα ψέματα και με συκοφαντείς.Μέτα θα πληρώσεις για αυτές τις συκοφαντίες σου, οποιοδήποτε ποσόν μου εκδικαστεί από το δικαστήριο θα δοθεί στο Χαμόγελο του παιδιού.
Επίσης και η ιδιοκτησία του forum έχει 24 ώρες διορία για να μου παραδώσει οτιδήποτε στοιχεία διαθέτει για σένα, διαφορετικά στην μήνυση θα συμπεριλαμβάνετε και ο ιδιοκτήτης του forum (τα στοιχεία του έχουν κοινοποιηθεί δημοσίως από την Αμαλία στο παρελθόν) για υπόθαλψη εγκληματία, αισχρού συκοφάντη.
διότι στην τελική, αυτό που είδαμε όλοι ήταν ότι μετά από κείνα τα μηνύματα,
το μόνο που συνέβη ήταν να εξαφανιστεί ο ΣολΜιχ εδώ κι ένα μήνα, λες και λούστηκε με ...ΑΖΑΧ ![]()
Εμένα δεν με ενδιαφέρει προσωπικά ποιος είναι ο ΣολΜιχ και τι κάνει. Ας είναι και με ΝΔ, ας είναι και Συριζαίος. Ας είναι και με τον Κουφοντίνα...
Με ενδιαφέρουν αυτά που διαβάζω από αυτόν εδώ, και επί αυτών των γραπτών/θέσεων τοποθετούμαι.
Με βάση λοιπόν αυτά, το ερώτημα εδώ είναι:
Αγαπητέ ΣολΜιχ
γιγνώσκεις ά αναγιγνώσκεις ?
quote:
quote:Όσο για τη λύση του Γόρδιου δεσμού, ναι υπάρχει κι αυτή αλλά δεν έχει σχέση με καμία Δημοκρατία, ούτε άμεση ούτε έμμεση ούτε μεσοβέζικη.
Για να λύνεις γόρδιους δεσμούς, και να δείχνεις αυτήν την ταχύτητα και την αποφασιστικότητα στην εκτέλεση των αποφάσεων/κρίσεων, χρειάζεσαι πιο "ολοκληρωτικές" μεθόδους και το γνωστό... Εις κοίρανος έστω, εις βασιλεύς.
Kατά κει μεριά το πας λοιπόν κι εσύ τέκνον ΣολΜίχιε?
Ομολογείς ότι βασικά είσαι θιασώτης της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης που γ@μεί και δέρνει και κόβει ό,τι γόρδιους ου μην και άλλους δεσμούς βρει στο διάβα της?
Υπογράφεις πλάκες Τζώρτζια κι εσύ?
Άρα για ποίαν Δημοκρατία ομιλούμε?
Ο απόλυτος λογικός ακτιβισμός ή μήπως λογικός εξτρεμισμός ;PY8AGORAS γράφω για «Συνταγματική Άμεση Δημοκρατία» και με ρωτάς για πλάκες τις Τζώρτζια και για θιασώτης της Παγκόσμιας Φασιστικής Κυβέρνησης σας, τελικά και εσύ είσαι άξιος της μοίρας σου.
Και για να ανοίξεις τα μάτια σου και να καταλάβεις, σιγά μην μπορέσεις και καταλάβεις; προχθές έγινε ένα δημοψήφισμα στην Ελβετία, ήταν Λάθος προσέγγιση και καταψηφίστηκε με μεγάλο ποσοστό, αλλά τουλάχιστον προειδοποίησε το 1% ότι όταν υπάρχει Άμεση Δημοκρατία, υπάρχει και η πιθανότητα του γόρδιου δεσμού.
Ψάξε το, ίσως καταλάβεις.
Ξανακοίταξε λίγο αυτά που σου είχα πει,
και αυτά που εσύ μου απάντησες.
Στα περί Γόρδιου δεσμού και άμεσης λύσης του.
Και έλα να μου πεις τί δεν πάει καλά.

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
quote:
Εμένα δεν με ενδιαφέρει προσωπικά ποιος είναι ο ΣολΜιχ και τι κάνει. Ας είναι και με ΝΔ, ας είναι και Συριζαίος. Ας είναι και με τον Κουφοντίνα...
Με ενδιαφέρουν αυτά που διαβάζω από αυτόν εδώ, και επί αυτών των γραπτών/θέσεων τοποθετούμαι.
Ειλικρινά, ούτε και εμένα με ενδιαφέρει. Η όλη παράθεση διαδικτυακών ειδήσεων και συμβάντων έγινε, επειδή συνδυάστηκε η αγένεια με την ξετσιπωσιά και το παπατζιλίκι.
θα ήθελα να τοποθετηθείτε πάνω σε αυτό
Το Σάββατο το πρωΐ πηγαίνοντας να πάρω τον ηλεκτρικό, διαπίστωσα ότι έφθανε μέχρι ενός σημείου λόγω έργων στις γραμμές. Μας έδωσαν κατεύθυνση για κάποιο λεωφορείο όπου θα μας εξυπηρετούσε αλλά πριν προλάβω να επιβιβαστώ, άκουσα να με καλούν με το όνομά μου και γύρισα.
Είδα μία γνωστή μου κοπέλα που είχα να τη δω περίπου τρία χρόνια. Οδηγούσε ένα αρκετά ακριβό αυτοκίνητο, με κάλεσε να μπω μέσα αφού με ρώτησε πού πηγαίνω και εφ όσον ήταν η διαδρομή που θα ακολουθούσε κι εκείνη.
Γνωρίζοντας το οξύ οικονομικό της πρόβλημα, με ξάφνιασε το αυτοκίνητό της και η άνεση της. Μου είπε ότι έχει πιάσει μια «πολύ καλή και εξαιρετικά καλοπληρωμένη δουλειά » και ότι άλλαξε και σπίτι. Μου είπε ότι μένει σε ένα ακριβό προάστιο, πράγμα το οποίο με ξάφνιασε επειδή ήξερα ότι έμενε σε ένα νοικιασμένο μικρό σπιτάκι σε υποβαθμισμένη περιοχή και τα έβγαζε πολύ δύσκολα πέρα, μεγαλώνοντας μόνη της ένα παιδί, μάλλον «αγνώστου πατρός» με τη βοήθεια των γονιών της από την επαρχία. Επιπλέον μη έχοντας τυπικά προσόντα, ήταν μακροχρόνια άνεργη. Έβρισκε κακοπληρωμένες δουλειές και για μικρό χρονικό διάστημα.
Το φάσμα της ανεργίας ήταν περισσότερο απειλητικό από ποτέ, όταν γνώρισε ανθρώπους που τη σώσανε.
Τη ρώτησα που δουλεύει, δυσκολεύτηκε πολύ να μου απαντήσει, έκανε έναν πρόλογο σχετικό με κάποιες οικογένειες μεταναστών που είχαν βοηθήσει κάποτε κάποιοι κοινοί μας γνωστοί (κάποτε πριν πολλά χρόνια όταν η παράνομη μετανάστευση δεν είχε εξελιχθεί σε μάστιγα), λέγοντας μου ότι εκείνη αυτό το έκανε «επάγγελμα».
Η απάντηση ήταν αυτή που υποψιαζόμουνα: Μέσω κάποιου γνωστού, επειδή τα κυκλώματα είναι πολύ κλειστά, βρήκε δουλειά σε ΜΚΟ! Εκεί οφείλει και τη σημερινή οικονομική της άνεση! Της κολλάνε και ένσημα επίσης!
Τη ρώτησα τι ακριβώς κάνει στη νέα της δουλειά και μου απάντησε ότι εργάζεται για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών, υπερασπίζονται λαθρομετανάστες, ό,τι και να έχουν κάνει και σε συνεργασία με άλλη ΜΚΟ προσπαθούν να τους βγάλουν έγγραφα ασύλου ακόμα και σε αυτούς που δεν δικαιούνται άσυλο!!!!! Απίστευτο αλλά αληθινό!!! Σκοπός τους είναι να μένουν όσο γίνεται περισσότεροι λαθραίοι μετανάστες στην Ελλάδα γι αυτό κινούν τα νήματα προς κάθε κατεύθυνση για να μην απευλάνονται!!! Γιατί έτσι η χρηματοδότηση μεγαλώνει όσο μεγαλώνει το κύρος της ΜΚΟ.!!! Τη ρώτησα από πού βρίσκονται αυτοί οι οικονομικοί πόροι και μου απάντησε ότι δεν ξέρει αυτή, μόνο «τα μεγάλα κεφάλια» της κάθε ΜΚΟ. Τη ρώτησα πόσοι εργάζονται σε αυτή την επιχείρηση και μου απάντησε ότι δεν είναι πολλοί γιατί δεν συμφέρει να πληρώνει η ΜΚΟ πολλούς, έτσι θα μειωθούν και οι δικές τους απολαβές. Στην απορία μου «πώς συγκεντρώνουν κόσμο» για να προβάλλουν τις απαιτήσεις τους» απάντησε γελώντας:
«Ποιος κόσμος; Μόνο κάποιοι χαζοί έρχονται που πιστεύουν ότι πραγματικά καταπιέζονται οι παράνομοι μετανάστες. Έχουμε δημοσιογραφική κάλυψη κι έτσι μπορεί να ακουστούν τα αιτήματά μας.»!
Ρώτησα αν δουλεύουν για λογαρισμό τους και οικονομικοί μετανάστες που διαμένουν στην Ελλάδα και μου απάντησε καταφατικά, όχι μόνο εκεί αλλά και σε άλλες ΜΚΟ!
Μου είπε ότι εργάζεται για δυο - τρεις ώρες την ημέρα, αμοίβεται πάρα πολύ καλά, το μόνο το ότι έχει ένα μικρό μειονέκτημα η δουλειά αυτή: πρέπει να πηγαίνει σε επαρχίες, όπου της πούνε!!!
Με απορία ρώτησα που ακριβώς και τι κάνει και μου απάντησε ότι πηγαίνουν στη Μυτιλήνη, στον Έβρο, στα σύνορα με την Αλβανία και γενικά σε όσα μέρη συλλαμβάνουν παράνομους μετανάστες.
Την προηγούμενη εβδομάδα είχε πάει Πελοπόννησο για τις «ανάγκες» της δουλειάς της. Η δουλειά τους είναι να δημιουργούν κλίμα αρνητικό για την αστυνομία με σκοπό να μην μπορεί να κάνει τη δουλειά της όπως ορίζει ο νόμος και ταυτόχρονα κλίμα συμπάθειας προς τους λαθραίους μετανάστες.
Μου είπε και κάτι συγκλονιστικό:
Όποτε είναι εφικτό έχουν μαζί τους και άτομα που μιλάνε αραβικά και αυτά τα άτομα συνεννοούνται με τους λαθρομετανάστες και τους καθοδηγούν τι ακριβώς να κάνουν προκειμένου να αφεθούν ελεύθεροι. Αυτοί τους καθοδηγούν να δηλώνουν Παλαιστίνιοι!! Για να αιτήσουν άσυλο!
Όταν τελείωσε η εξομολόγηση τη ρώτησα αν έχει τύψεις απέναντι στη χώρα της και στο παιδί της το ίδιο, το οποίο όταν μεγαλώσει θα της καταλογίσει ευθύνες για την καταστροφή της Ελλάδας. Μου απάντησε ότι αν είχε κάποια άλλη σίγουρη δουλειά , δεν θα έμπλεκε με αυτούς. «Αλλά πρέπει κι εγώ κάπως να ζήσω».
Τη ρώτησα γιατί δεν αγωνίζεται για να απαλλαγεί η Ελλάδα από αυτή την πληγή που ονομάζεται λαθρομετανάστευση, να δημιουργηθεί σωστή μεταναστευτική πολιτική, ώστε αυτοί που θα μείνουν να ζουν και να εργάζονται σαν άνθρωποι με χαρτιά εργασίας και όχι ελληνική ιθαγένεια δια γεννήσεως και να υπάρχει δουλειά και για όλους τους Έλληνες πρωτίστως. Μου απάντησε ότι έχω απόλυτο δίκιο, αλλά δεν υπάρχει ΜΚΟ για δικαιώματα των Ελλήνων κι εκείνη μου επανέλαβε ότι «πρέπει κάπως να ζήσει».
Μου τόνισε ότι χάρη στη νέα της δουλειά ζει σε ένα προάστιο απαλλαγμένο από κάθε λογής περιθωριακούς και λαθρομετανάστες κι έτσι δεν κινδυνεύει καθημερινά όπως στο παλιό της σπίτι και το παιδί της θα μεγαλώσει με Ελληνόπουλα!!!!
Αυτό είναι και το πιο εξοργιστικό από όλα!
Με άφησε στον προορισμό μου με την παράκληση να μην αναφέρω πουθενά ό,τι είπαμε, ιδιαίτερα το όνομά της, το οποίο της υποσχέθηκα και συνέχισε ενώ εγώ είχα μείνει κάγκελο μετά από όλα αυτά, τα οποία ήξερα βέβαια, μέσα από τα ιστολόγια, αλλά πραγματικά είναι συγκλονιστικά όταν ακούς να τα λένε άνθρωποι που είναι μέσα στα πράγματα.
Τα συμπεράσματα από τη συνομιλία με το μέλος ΜΚΟ:
1) Πρέπει όλοι οι κάτοικοι της Μυτιλήνης, των νησιών, του Έβρου και όπου αλλού υπάρχει πρόβλημα, όταν βλέπουν άτομα να διαμαρτύρονται και να απειλούν για να υπερασπίζονται λαθρομετανάστες που ήρθαν χωρίς να ρωτήσουν κανέναν, να τους κυνηγάνε και να τους διώχνουν. Δεν είναι ντόπιοι, είναι άνθρωποι που κινούνται από την Αθήνα και από άλλες πόλεις και παριστάνουν ότι είναι μέλη τοπικών ανθρωπιστικών οργανώσεων, «ευαισθητοποιημένοι πολίτες». Αν τους πεις να πάνε να υπερασπιστούν τα δικαιώματα των Ελλήνων που τους κλέβουν, τους βιάζουν, τους σκοτώνουν δεν πάνε πουθενά γιατί δεν πληρώνονται για κάτι τέτοιο από καμία ΜΚΟ.
2) Η αστυνομία να μην επιτρέπει την είσοδο σε ανθρώπους των ΜΚΟ μέσα στα κέντρα κράτησης. Δεν υπάρχει νομοθεσία που να τους το επιβάλλει και να μην το κάνουν για κανένα άλλο λόγο. Σε περίπτωση που δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά, να μην επιτρέπεται η παραμονή και κατ ιδίαν συνομιλία μεταξύ λαθραίων και μέλη ΜΚΟ, έστω κι αν είναι δικηγόροι στη μέση. Τους καθοδηγούν μιλώντας αραβικά τι ακριβώς να κάνουν για να παρουσιαστούν ως πρόσφυγες ενώ δεν είναι, επίσης τους καθοδηγούν να δημιουργούν προβλήματα στην αστυνομία και να βγαίνει η εικόνα του κακού και ρατσιστή αστυνομικού προς τα έξω και ταυτόχρονα η εικόνα του «δυστυχισμένου» μετανάστη από την άλλη.
3) Άμεση ανάγκη τα πατριωτικά σωματεία, οι Έλληνες οπουδήποτε και να βρίσκονται να κινητοποιηθούν για να κλείσουν οι ΜΚΟ γιατί εργάζονται για την καταστροφή της χώρας μας. Δεν φθάνει να σταματήσουν οι χρηματοδοτήσεις από το ελληνικό κράτος, πρέπει να κλείσουν, να τους αφαιρεθούν οι σφραγίδες, όπως έκανε στη Ρωσία ο Πούτιν, που μόλις αντιλήφθηκε το ρόλο τους, τις έκλεισε αμέσως και όχι μόνο αυτό. Ζήτησε κάτι σαν το δικό μας «πόθεν έσχες» για τα άτομα που δραστηριοποιούνταν μέσα σε αυτές, ιδιαίτερα στους δικηγόρους τους.
quote:
«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
Συγχαρητήρια, γιατί,ουσιαστικά, θίγεις, την υποκρισία, ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα της κοινωνίας μας...Δεν ξέρεις, τι είναι αληθινό πια, ούτε τι είναι καθαρό...
Αφού,λίγο έως πολύ,όλοι όσοι βρισκονται κάπου,εκμεταλεύονται την εργασία τους,καθαρά συμφεροντολογικά,δίχως πραγματικό ενδαφέρον
για ότι κάνουν...Ειδικά, σε τέτοιες περιπτώσεις, Μή Κυβερνητικών Οργανώσεων, που ελέγχονται απο την Ε.Ε.,γίνεται, το έλα να δεις...Έχει πολύ ψωμί, που λέμε δημοσιογραφικά...
Αυτό, όμως, που αναφέρεις,πέραν του ότι κάνει ζημιά στη χώρα,
στην κοινωνία μας,απο το υπεράριθμο των λαθρομεταναστών,έχει κι άλλες συνέπειες....
Δεν ξέρεις τι γίνεται εντελώς...Γιατί, τίποτε δεν γίνεται, όπως πρέπει,για την αλήθεια, για να ειμαστε άνθρωποι, αλλά, για κάποο άλλο λόγο.....
Μαθαίνουμε ότι όλα είναι σάπια,οπότε δεν πιστεύουμε σε τίποτε,αλλά, το κακό,είναι ότι οι πιο πολλοί,το έχουν αποδεχτεί...Μπράβο σου, που το καταδεικνύεις και δεν φοβάσαι μην χαρακτηριστείς το αντίθετο των καταγγελομένων,όποιων ΜΚΟ...
Ασχολήθηκα στο παρελθόν με αυτές και είδα, το ελιτιστικό και αρκετά
κουλτουριάρικο στύλ ,που χρησιμοποιούν..Ειδα, όμως και τη χλίδα, το λάιφ στάιλ, που έχουν και ήξερα, αυτό που έγραψες, για την γνωστή
σου...Έτσι είναι ρε φιλε...Ότι προλάβει κανείς,ότι του κάτσει, το εκμεταλεύεται...Τι για την .....ψυχή της μανούλας τους;....
Υποκρισία...Αλλά, το χειρότερο είναι, που κανείς πλέον δεν πιστεύει
σε τιποτε..Έτσι, είμαστε πιο ευάλλωτοι,στο να χάσουμε την ελευθερία
μας, αυτή την πνευματική περισσότερο...Αυτή που λέει, ότι αυτό
είναι εκμετάλευση, όχι ενδιαφέρον...
Θα πουμε πολλά..Έθεσες, κορυφαιο θέμα....
Να δούμε τι θα πουνε και οι άλλοι, όμως...
Μην νομίζετε οτι είναι φιλάνθρωποι και αντιρατσιστές.Απλά εξυπηρετούν το συμφέρον τους.Αναφέρομαι σε αυτούς που έχουν ισχυρή θέση στην κοινωνία.
Edited by - strangerz2 on 26/10/2010 09:25:11
παρατηρηση πρωτη , οι ΜΚΟ βρωμανε και ζεχνου και αποτελουν ενα ειδους ΣΠΟΡ για τους πλουσιους και ως γνωστων αυτοι εαν δεν υπαρχει κερδος ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ !!! το τρελο ειναι οτι σε αντιθεση με το ονομα τους και κερδοσκοπικες ειναι (οχι ολες αλλα αρκετες) αλλα και τις πληρωνουμε ΕΜΕΙΣ !!!!!!
το κειμενο , επισης βρωμαει (κατα την αποψη μου) ειδικα η δημιουργηα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ μου φερνει στο νου ιστοριες του παππου απο την εποχη του μεταξα ...
οσο αφορα την ολη ιστορια , οπως ολες οι ιστοριες γνωστων που ειδαν ειπαν ακουσαν , μπορει να εχει αληθεια μεσα δεν το αποκλειω , δεν αποκλειω το γεγονος να εκμεταλευονται την κατασταση των λαθρομεταναστων για να βγαζουν χρημα ... το μονο ερωτηματικο που θα εβαζα(οχι για την ιστορια αλλα γενικοτερα) ειναι που σκτα ειναι αυτο το γμνο κρατος να κανει εναν κλοελεγχο , ωστε οι οποιες "ιστοριες" των μπλογκ να ΞΕΡΟΥΜΕ οτι εχουν αληθεια και δεν μας δουλευουν ψιλο γαζι !!!! (σορυ για τις λεξεις πρωι πρωι)

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
quote:
αθεος , υποθετω οτι δεν γραφεις εσυ στο μπλογκ αρα δεν ειναι δικη σου φιλη σωστα ?
όχι δεν το γράφω εγώ,προσπάθησα να κάνω quote το κείμενο αλλά λόγο της ώρας και της κούρασης δεν το κατάφερα και δεν είδα την αποτυχία μου
και ο λόγος που έβαλα την διεύθυνση ήταν για να σας πάω στην πηγή που το βρήκα
quote:
παρατηρηση πρωτη , οι ΜΚΟ βρωμανε και ζεχνου και αποτελουν ενα ειδους ΣΠΟΡ για τους πλουσιους και ως γνωστων αυτοι εαν δεν υπαρχει κερδος ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ !!! το τρελο ειναι οτι σε αντιθεση με το ονομα τους και κερδοσκοπικες ειναι (οχι ολες αλλα αρκετες) αλλα και τις πληρωνουμε ΕΜΕΙΣ !!!!!!
μια διόρθωση, όλες είναι κερδοφόρες, δεν υπάρχει καμία οργάνωση για το οτιδήποτε που να μην είναι κερδοφόρα
quote:
το κειμενο , επισης βρωμαει (κατα την αποψη μου) ειδικα η δημιουργηα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ μου φερνει στο νου ιστοριες του παππου απο την εποχη του μεταξα ...
έτσι όπως το κατάλαβα εγώ εννοεί ότι η φίλη πάει μόνο για το κέρδος
quote:
οσο αφορα την ολη ιστορια , οπως ολες οι ιστοριες γνωστων που ειδαν ειπαν ακουσαν , μπορει να εχει αληθεια μεσα δεν το αποκλειω , δεν αποκλειω το γεγονος να εκμεταλευονται την κατασταση των λαθρομεταναστων για να βγαζουν χρημα ... το μονο ερωτηματικο που θα εβαζα(οχι για την ιστορια αλλα γενικοτερα) ειναι που σκτα ειναι αυτο το γμνο κρατος να κανει εναν κλοελεγχο , ωστε οι οποιες "ιστοριες" των μπλογκ να ΞΕΡΟΥΜΕ οτι εχουν αληθεια και δεν μας δουλευουν ψιλο γαζι !!!! (σορυ για τις λεξεις πρωι πρωι)
πιθανόν η συγγραφέας της ιστορίας να μην έχει τέτοια φίλη αλλά εγώ γνωρίζω άτομα που κινούνται σε αυτόν τον χώρο και σου λέω ότι τους αποτυπώνει τέλεια
quote:
Η τακτική τους είναι απλή,προσπαθούν με κάθε τρόπο να διασπάσουν το σύνολο έτσι ώστε να αποδυναμωθεί και γενικά να δημιουργηθεί χάος.Μην νομίζετε οτι είναι φιλάνθρωποι και αντιρατσιστές.Απλά εξυπηρετούν το συμφέρον τους.Αναφέρομαι σε αυτούς που έχουν ισχυρή θέση στην κοινωνία.
αυτό λέω εδώ και χρόνια,δεν τους νοιάζει για το τι θα συμβεί στον λαθρομετανάστη το μόνο που τους νοιάζει είναι φτηνό εργατικό και πειθήνιους εργάτες και αυτό το πετυχαίνουν με τους λαθρομετανάστες
ο λαθρομετανάστης θα εργαστεί όσο του πουν και θα πάρει ότι του δώσουν δεν θα μπορεί να μιλήσει γιατί τότε έχει απέλαση
ο ιθαγενής αναγκαστικά θα δεχτεί να εργαστεί με τις ίδιες συνθήκες για να ζήσει την οικογένεια του αν μιλήσει θα διωχθεί και στην θέση του θα μπει ένας λαθρομετανάστης
τρέχα μαι χαρά τα λες αλλά άντε να δούμε αν θα έχει ανταπόκριση το θέμα δεν το νομίζω γιατί ελλοχεύουν οι ψευτοκουλτουριαρήδες αριστεριστές και θα αρχίσουν να βαφτίζουν τους πάντες ρατσιστές
«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
οπως και για τις μκο το , οχι ολες , το βαζω γιατι μπορει κανας τρελος να εχει κανει και το σωστο, δεν θελω να τον παρει η μπαλα χαχα
φανταζεσαι ομως τι θα γινει εαν αρχισουν και γινονται πατριωτικες οργανωσεις και πλακωνουν στο ξυλο οποιον τους παει κοντρα ??? εστω και ιδεολογικα ???? θα μπορουσε ο εν λογω κυριος να κανει αλλες προτασεις ποιο ανθρωπινες και ποιο ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ !!!! οι τσαμπουκαδες δεν ειναι λυση ... φαντασου εγω αυρι να παω στα συνορα και να κανω τον οποιο τσαμπουκα στα τριρακια της καθε ΜΚΟ και τους οποιους μεταναστες που θα με βλεπουν ως εχθρο τους ... και να παρω και μερικους φιλους με τα ροπαλακια χαχαχα
παντως την καλυτερη προταση την ειχα διαβασει πριν απο καιρο , ο καθε μεταναστεις παιρνει προσωρινο ελληνικο διαβατηριο (αρα ευρωπαικης ενωσης) και προωθειτε ως ΕΛΛΗΝΑΣ σε οποια χωρα θελει ... εκει να δεις πως σφυγκουν κατι κΩ !!!!! γιατι ελαχιστοι ερχονται για να μεινουν ελλαδα απλα εγκλωβιζονται εδω !!!
αλλα ειπαμε ... μας κυβερνα ο καθρεπτης μας ο οποιος εχει βρωμισει γιατι δεν εχουμε λεφτα να αγορασουμε αζαξ να τον καθαρισουμε !!
οι εκλογες ερχονται να δουμε οι ελληνες θα βαλουν μυαλο ?! ΜΠΑΑΑαααα

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
quote:
Όταν τελείωσε η εξομολόγηση τη ρώτησα αν έχει τύψεις απέναντι στη χώρα της και στο παιδί της το ίδιο, το οποίο όταν μεγαλώσει θα της καταλογίσει ευθύνες για την καταστροφή της Ελλάδας. Μου απάντησε ότι αν είχε κάποια άλλη σίγουρη δουλειά , δεν θα έμπλεκε με αυτούς. «Αλλά πρέπει κι εγώ κάπως να ζήσω».
Τη ρώτησα γιατί δεν αγωνίζεται για να απαλλαγεί η Ελλάδα από αυτή την πληγή που ονομάζεται λαθρομετανάστευση, να δημιουργηθεί σωστή μεταναστευτική πολιτική, ώστε αυτοί που θα μείνουν να ζουν και να εργάζονται σαν άνθρωποι με χαρτιά εργασίας και όχι ελληνική ιθαγένεια δια γεννήσεως και να υπάρχει δουλειά και για όλους τους Έλληνες πρωτίστως. Μου απάντησε ότι έχω απόλυτο δίκιο, αλλά δεν υπάρχει ΜΚΟ για δικαιώματα των Ελλήνων κι εκείνη μου επανέλαβε ότι «πρέπει κάπως να ζήσει».
βλέπεις κάτι το κακό σε αυτό;
ή βλέπεις κάτι το λάθος σε όσα προτείνει;
—Ethan Allen
πολλα,ΜΜΕ, κυβέρνηση, αντιπολίτευση όμως, είναι ρε παιδιά και μια κοινά αποδεκτή κατάσταση....Αυτές και τα ....ΟΚΑΝΑ,έχουν πετύχει τέτοια αποδοχή απο όλους...
Είναι, όμως και περίεργες καταστάσεις....Όπως ας πούμε με την "Γκρινπις", που δεν καταγγέλει με τιποτε για τα
χημικά που μας ψεκάζουν, παρά το ότι έχει δεκάδες τέτοιες καταγγελίες....
Εδω βλεπουμε συμφεροντα μεγάλα και ισχυρά,πισω απο ολα αυτά που γινονται,ο έλεγχος, είναι απολυτος...Σε τετοια, πράγματα,λέτε να κολλησουν;..Τα πάντα, έιναι εικονική πραγματικότητα..Το καλό, οτ κακό, ελέγχεται..Δεν ξέρουμε πως πραγματικά είναι τα πράγματα, ή
τουλάχιστον, ο μέσος πολίτης, δεν ξέρει...
Κι αυτό, πρέπει να μας προβληματίσει πολύ...
η ολη ενσταση για το κειμενο ξεκιναει κυριως απο την προταση
quote:
3) Άμεση ανάγκη τα πατριωτικά σωματεία, ...
οπως και τα 1 και 2 εχουν ενα μικρο θεμα εαν παμε να τα εφαρμοσουμε , αυτο μονο
κατα τα αλλα απλα το ολο κειμενο το βλεπω με καχυποψια λογω των παραπανω και του υποθετικου ... μια φιλη κτλπ !!! θεωρω ομως οτι περιεχει αληθειες και δεν διαφωνω σε αυτο !!! μια αλλη προσεγγιση ισως με εκανε να το δω με αλλο ματι ...
σορυ για το μπερδεμα

—Ethan Allen

Κοστος υψηλό,δλδ....
quote:
φανταζεσαι ομως τι θα γινει εαν αρχισουν και γινονται πατριωτικες οργανωσεις και πλακωνουν στο ξυλο οποιον τους παει κοντρα ??? εστω και ιδεολογικα ???? θα μπορουσε ο εν λογω κυριος να κανει αλλες προτασεις ποιο ανθρωπινες και ποιο ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ !!!! οι τσαμπουκαδες δεν ειναι λυση ... φαντασου εγω αυρι να παω στα συνορα και να κανω τον οποιο τσαμπουκα στα τριρακια της καθε ΜΚΟ και τους οποιους μεταναστες που θα με βλεπουν ως εχθρο τους ... και να παρω και μερικους φιλους με τα ροπαλακια χαχαχα
στο κομματι που εκανες quote ποιο πανω δεν διαφωνω , εκει καλα τα λεει ... οπως ειπα την εικονα την χαλανε οι προτροπες (1,3 η 2 ειναι καπως ποιο ουδετερη)... δεν διαφωνω με το συνολο του κειμενου ,ουτε με το θεμα των ΜΚΟ , ουτε με την εικονα του προβληματος , το "να μαζευτουμε μερικοι να καθαρισουμε" με προβληματιζει καθως δεν ειναι ξεκαθαρες οι οποιες προθεσεις του συγραφεα, αυτο δεν εχω κατι αλλο να πω !!!

στάχτη και μπουρμπερη..Τι νοιάζεσαι;...
Για να μην μας πούνε και εθνικιστές τώρα....
Χουλιγκάνους,μ@@@@κες,κι άλλαδιαφορα, ας μας πουνε...Αλλά,δεν λέει, μην μας πούνε και εθνικιστές...Δεκαετίες, στρώσιμο εικόνας να χαλάσει με το τιποτε....
Για λιγους πακιστανούς;...