ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ.....ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ.....ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

semina12 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
seminaΜέλος
28/08/2004, 16:41:21
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΣΕΙΣ..ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ..ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ..ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ(ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΜΕΡΕΣ!)...ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!!ΦΙΛΙΑ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ

ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ,ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ

nefertityΜέλος
29/08/2004, 17:28:36
ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ...ΜΜΜ...ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΠΗΡΑ ΚΑΚΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΧΗΜΕΙΑ...ΕΠΕΣΑ ΣΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.
ΚΑΛΥΤΕΡΗ...Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΜΟΥ,ΣΤ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ.ΕΙΧΑΜΕ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟ.ΕΙΧΕ ΔΥΝΑΤΟ ΚΥΜΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΜΠΑΤΑΡΕΙ...ΚΑΝΑΜΕ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΩΠΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΠΕΦΤΑΜΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠ'ΤΟ ΓΕΛΙΟ...ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ...

seminaΜέλος
30/08/2004, 15:10:36
ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ!!ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ!!!ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ!!ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ!!:)

mysticΜέλος
01/09/2004, 11:48:23
Γεια σου Semina
Η καλύτερη μέρα της ζωής μου ήταν όταν γέννησα τον γιο μου πριν 8 μήνες.

Η χειρότερη όταν έφυγε από την ζωή ένα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο.

Πες μας όμως και για σένα

seminaΜέλος
02/09/2004, 14:30:12
ΚΑΤ'ΑΡΧΑΣ,ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ KAI ΓΛΥΚΟΥΛΙΚΑ!:)ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ..ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΕΩΡΩ Φ.ΑΓΓΕΛΟ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ(ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΠΙΑΝΕΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΦΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ)..Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΕΣΠΑΣΑ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΧΑΣΑ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΩΣ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΜΟΥ.....
ΦΙΛΙΚΑ

evgeniosΜέλος
05/09/2004, 01:25:00
Ειλικρινά, δεν μπορώ να θυμηθώ μια μέρα που να μπορώ να πω πως ήταν όμορφη ή άσχημη παντελώς. Συνήθως, οι μέρες μου περνάνε γεμάτες από ανάμεικτα συναισθήματα και γεγονότα, τόσο πολύ που δεν μπορώ μετά να τις κατατάξω σε μια συγκεκριμένη κατηγορία. Κάθε μέρα μας είναι όμορφη, ακόμα κι όταν δεν το νομίζουμε. Ας είναι όμως...
Όμορφες ημέρες γενικά ζούσα όταν ήμουν στην Σύμη. Εκεί ήταν όλα ξέγνοιαστα. Ήμουν απλά ένα παιδί σαν όλα τ’ άλλα, αλλά και μόνο το να είσαι ελεύθερος σου δίνει μια αίσθηση προσωπικότητας και ικανοποίησης. Ήταν όλα όμορφα και δεν μπορώ να ορίσω την πιο ωραία μέρα. Είναι πολλές. Ίσως εκείνη η μέρα που παίζαμε κλέφτες κι αστυνόμους. Ή που παίζαμε κρυφτό. Ή που πήγαμε εκδρομή και παίζαμε όλη μέρα κυνηγητό με καλάμια... Ή...
Ή η μέρα που όλες αυτές οι όμορφες μέρες επέδρασαν πάνω μου...
Άσχημη μέρα... Πάλι δύσκολο... Ίσως η μέρα που κατάλαβα πως στην μεγάλη πόλη δεν μπορούσα να ζήσω έτσι όπως το ήθελα. Από εκεί και πέρα δεν θυμάμαι άλλες όμορφες μέρες μέχρι κάποια ηλικία όπου συνάντησα ανθρώπους σωστούς... Ειδικά έναν καθηγητή μου... Ίσως τον εαυτό μου στα σαράντα του...
Και ξεκίνησα να ζω ξανά... Από τότε οι μέρες μου φαίνονται πάλι ανάμεικτες.
Το ξέρω πως στα λέω κάπως μπερδεμένα καλή μου Σεμίνα αλλά ελπίζω να με συγχωρέσεις...!!!
Φιλικά
Ευγένιος

UnpredictableΝέο Μέλος
12/09/2004, 14:43:58
Η χειρότερη μέρα της ζωής μου δεν έχει έρθει ακόμη..Θα είναι όταν κάποτε ανοίξω τα μάτια μου το πρωί και συνειδητοποιήσω πως είμαι μόνος μου..Μοναξιά..Να μην θυμάμαι και να μην γνωρίζω ..Το απόλυτο κενό...Όλα όσα έζησα όλα οσα αγάπησα να μην υπάρχουν πλέον..Χειρότερα και απο τον Θάνατο...

Η καλύτερη μέρα της ζωής μου θα είναι όταν με ξυπνήσει με χάδια η γειτόνισα μου η Κατερίνα προσφέροντάς μου πρωινό...sex....

Φιλικά...

Unpredictable

Σε γνωρίζω από την κόψη
του σπαθιού την τρομερή,
σε γνωρίζω από την όψη
που με βιά μετράει τη γη.

Απ' τα κόκκαλα βγαλμένη
των Ελλήνων τα ιερά,
και σαν πρώτα ανδρειωμένη,
χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

13/09/2004, 23:42:34
Αχ, Σεμινάκι.... όλο σε βάσανα μας βάζεις..... τι να λέμε τώρα...
Αντε λοιπόν, η καλύτερη μέρα της ζωής μου ήταν όταν γνώρισα τον σύντροφο μου και η χειρότερη ήταν η μέρα που πέθανε στα χέρια μου.
Ελπίζω σε έναν άλλο κύκλο με καλύτερο τέλος

...για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος...

seminaΜέλος
18/09/2004, 17:13:17
ΣΙΓΑ ΒΡΕ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ..ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΔΥΣΚΟΛΑ??Ή ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΤΟ ΝΟΗΜΑ?ΧΑΧΑ!
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΥΚΛΟ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΕΛΟΣ???...ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΝΕΡΑΙΔΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ...ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΗ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ???...
ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ,ΘΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΩ..ΠΕΡΙΜΕΝΕ..ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ,ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ..ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ!!ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ,ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΡΩΤΑΣ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΣΟΥ...
ΦΙΛΙΚΑ,
Η ΠΙΟ ΤΡΕΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ...ΣΕΜΙΝΑΚΗ

seminaΜέλος
18/09/2004, 22:01:51
ΚΑΛΕ ΜΟΥ EVGENIE,
ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΚΑΝΕΙ Η ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ(ΑΠΟ ΟΣΑ ΛΕΣ) ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ..ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ..ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΑ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΗ...ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ..ΝΑ ΣΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ..
ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΘΕΣΗ,
ΣΕΜΙΝΑΚΙ..

GuessWhoΜέλος
20/09/2004, 02:55:23
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ 10-12 ΧΡΟΝΩΝ,ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΑ ΜΠΑΛΑ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΜΕΣ'ΤΗ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ ΗΜΟΥΝΑ.

Odysseus_nemoΜέλος
30/09/2004, 03:49:06
quote:
ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ 10-12 ΧΡΟΝΩΝ,ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΑ ΜΠΑΛΑ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΜΕΣ'ΤΗ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ ΗΜΟΥΝΑ.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΦΙΛΕ!! ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ (ΤΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΤΑ ΠΕΡΝΑΩ ΤΩΡΑ).
ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ "ΦΥΛΑΚΗΣ" ΣΤΟΥΣ 4 ΤΟΙΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ "ΑΠΕΙΘΙΑΣ" ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΜΗ ΕΦΗΒΕΙΑ ΜΟΥ (13-15).

ΕΥΤΥΧΩΣ ΒΡΗΚΑ ΤΟΝ "ΝΑΥΤΙΛΟ" ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ!!!

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
Odysseus_Nemo