ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Γεννά η φιλοσοφία επιθετικότητα; - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Γεννά η φιλοσοφία επιθετικότητα; - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

Κλαρίς91 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 5/5
Nausika317Μέλος
04/08/2006, 02:52:17
Και συ φίλε stemix,
μη μας κάνεις τη ζωή δύσκολη. Πες μας τις προτιμήσεις σου , για να στείλουμε τα αντίστοιχα διαφημιστικά της ΑΕΚ, γιατί πρέπει το mailing να τεχυδρομηθεί γρήγορα!!

Πάντως, έτσι για να είμαστε ξεκάθαροι, εγώ είμαι Ολυμπιακός.

velialΜέλος
04/08/2006, 05:39:42
Αγαπητε Φιλόσοφε 3, με ολο το σεβασμο- πραγματικα-, διακρινω μια αγωνια και ενα αγχος στα γραπτα σου, συνδιασμενη με καποιες σκεψεις σχετικες με τη μανια καταδιωξεως και παρακολουθησεως.

Θα σου προτεινα με καθε φιλικη διαθεση, να κανεις καποιες επισκεψεις σε εναν ειδικο ψυχολογο- ψυχιατρο. Μπορει ισως να βοηθηθεις.

Ειλικρινα δεν θελω να σε προσβαλω- αν νομιζεις οτι εχω τετοια προθεση ζητω προκαταβολικα συγνωμη!

Tότενες το μαύρο φίδι
το διπλό του το γλωσσίδι
πίσω από την αστοιβιά
βγάζει και κουνάει με βιά:

"Φως ζητάνε τα χαϊβάνια
κι' οι ραγιάδες απ' τα ουράνια,
μα θεοί κι' όξαποδώ
κει δεν είναι παρά δώ."

valgraphΜέλος
04/08/2006, 09:32:31
A, και μια λεπτομέρεια. Αν με το esoterica εμπλέκεται ο Βαβύλης, τότε χαίρομαι γιατί είμαι μαζί του. Για μένα είναι ήρωας προδωμένος. Αλήθεια, τι γίνεται και που βρίσκεται τώρα?
Δεν "παίζει" άλλο το θέμα. Ακόμη και οι υποκλοπές ξεχάστηκαν. Ισα που έγινε ντόρος και μετά τίποτε. Ολοι πήγαμε και αγοράσαμε τη νέα σύνδεση της vodafone, απαθέστατα!

"Παρακολουθήστε με - γουστάρω"! Το βίτσιο του νεοέλληνα.

Edited by - valgraph on 04/08/2006 09:37:29

stemixΜέλος
04/08/2006, 10:59:04
quote:
Και συ φίλε stemix,
μη μας κάνεις τη ζωή δύσκολη. Πες μας τις προτιμήσεις σου , για να στείλουμε τα αντίστοιχα διαφημιστικά της ΑΕΚ, γιατί πρέπει το mailing να τεχυδρομηθεί γρήγορα!!

Εμένα μου τα στείλατε ήδη. Είμαι παλαιός φακελωμένος.

quote:
που θα τα διαφημίζουν ξανθιές με ζαρτιέρες και μεγαλα βυζιά, οι οποίες θα τρώνε μακαρονάδες με σαλτσα και τυρί και θα πίνουν ουϊσκυ με κοκα-κόλα !

Αυτά τα διαφημιστικά δεν τα έχω λάβει. Παρακαλώ για την άμεση αποστολή τους.

Κάτι που ξέχασα να συμπληρώσω χθες. Ο filosofos3 κατηγορεί τους υπεύθυνους ότι δεν απαντάνε στις ερωτήσεις του ή απαντάνε με μισόλογα. Δηλαδή σε αυτό το θέμα 2 σελίδες τώρα τι γίνεται. Μήπως κανει ακριβώς αυτό που κατηγορεί; Λέω, μήπως;
Ιδέα δεν έχουμε για ποιον ακριβώς λόγω κατηγορεί το Φόρουμ, κανένα στοιχείο, καμία συγκεκριμένη απάντηση. Και μου έρχεται στο μυαλό μία από τις γραπτές ερωτήσεις που μας εκάναν στον στρατό. "Πιστεύετε ότι σας παρακολουθούν;".

quote:
διακρινω μια αγωνια και ενα αγχος στα γραπτα σου, συνδιασμενη με καποιες σκεψεις σχετικες με τη μανια καταδιωξεως και παρακολουθησεως.

...........

Μόλις τελείωσα το διάβασμα του θέματος στο Απόψεις-Προτάσεις...
Τώρα γιατί μου φάνηκε πως το μέλος Lemurios, είναι λογαριασμός με διπλή ταυτότητα; Άρχισα και εγώ τις συνομωσιολογίες...

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=3&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=7631

Edited by - stemix on 04/08/2006 11:55:38

filosofos3Μέλος
04/08/2006, 13:01:20
quote:
(Πρόσεχε στα όνειρα σου αποψε φιλόσοφε3. Είμαι ο Κύριος με την Ασπρη Μπλούζα...)

Σε είδα ! Και σε αντιμετώπισα κατάλληλα ...είδες πως σε τρύπησα με τιο σπαθί; Έτσι για να μη λες ότι δεν ξέρω τι μου γίνεται...
Και όσο για τον ψυχολόγο ψυχίατρο που μου είπες κάποιος να επισκεφτώ τον πληροφορώ ότι το έχω κάνει και μου είπε ότι είμαι για δέσιμο , για τα σίδερα καλύτερα, ... του ξέφυγα όμως πριν έρθουν οι κύριοι με τα άσπρα και τώρα κυκλοφορώ ανενόχλητος από οποιονδήποτε ... γιαυτό προσέξτε ...και ξεγελάω τους πάντες με τα μπουρδουκλώματα που τους κάνω ώστε στο τέλος να αναρωτιούνται μήπως εκείνοι είναι τρελλοί και όχι εγω ...έχει πλάκα η φάση ... πολύ πλάκα... αλλά τους λυπάμαι όμως και λέω να το κόψω αυτό το συνήθειο και να σοβαρευτώ ... βαρέθηκα δουλεύω τον κόσμο ... (και τον εαυτό μου) και λέω να πάω σε κανένα καλό ψυχιατρείο μπας και αποθεραπευτώ κάποια στιγμή...

quote:
Από την άλλη, ίσως και εγώ να είμαι admin, δεν ξέρω.

Φυσικά ελισαι αλλά να μην τα λέμε όλα άσε και τίποτε για μετα ...

quote:
σύγκρουση μεταξύ εσου και Mercuryηταν καθοριστικη, για να καταλαβω τι ακριβως συμβαινει!

Ε σιγά ...δε βγάλαμε και μαχαίρια ...

quote:
Εντάξει. Ίσως η ειρωνία να μην έχει θέση σε αυτό το θέμα. Και σίγουρα δεν την αξίζει και ο filosofos3. Δεν γράφει κάτι για να κοροϊδέψει. Κάτι θέλει να πει.
Εκεί είναι αυτό που με τσατίζει. Άν θέλεις κάτι να πεις ρε άνθρωπε ("άνθρωπε" γενικά) πες το. Πες το ντόμπρα, έξω από τα δόντια. Αλλιώς μην το λες καθόλου.
Αυτά τα τρικ, οι γρίφοι, τα μισόλογα, δεν συνιστούν σοβαρότητα (πάλι γενικά).

Μα δυστυχώς δεν είμαι σοβαρός ... καθόλου σοβαρός ...αν ήμουν θα έλεγα πχ ότι ο τάδε υπουργός ή αρχηγός κόμματος είναι πράκτορας και όργανο της ταδε δύναμης και υπηρεσίας ή ότι ο τάδε συγγραφέας ή τραγουδιστής πχ (υποθετικά πάντα ας τον ονομάσουμε Αλ-μπάνο, είναι από χρόνια πράκτορας της τάδε δυναμης και ότι το λέει και στα βιβλία του ή στα τραγούδια του (πάντα μου άρεσε ο Αλ Μπάνο και η Ρομίνα ) που είναι "κάποια που πηδάνε σαν φως" και ότι στην πραγματικότητα δεν κάνει πλέον καμμιά έρευνα αλλά αγρεύει υποψήφια θύματα, διαφόρων επιπέδων, για εξυπηρέτηση σκοπών, και θα έλεγα και διαβάστε και το ΤΜ νοεμβρίου 1992 και συνδυάστε και όλα τα προηγούμενα, αλλά δεν είμαι σοβαρός και δε λέω τέτοια πράγματα ...αφήνω απλά τη φαντασία μου να καλπάσει γιατί η φαντασία δημιουργεί τις δικές της πραγματικότητες ...

Και είναι πολύ καλύτερες από αυτές που ζούμε ...

Αλλά θα έλεγα επίσης αν ήμουν σοβαρός και είχα κάποια πληροφορία σοβαρή ότι από το τάδε κέντρο προωθείται η ύπαρξη του εσωτέρικα και ότι μέσω αυτού έχουν επιτευχθεί οι τάδε στόχοι όσον αφορά την προσέγγιση ατόμων που ήθελαν κάποιες δυνάμεις κλπ κλπ

Αλλά δεν είμαι σοβαρός...

Και τι με νοιάζει εμένα τι κάνει ο καθένας ;;;

Άλλωστε το νέο μοντέλο που προωθείται παγκοσμίως είναι "μην έχετε παραδόσεις, εθνικότητα και άποψη , εκτός αν είστε πολίτες κάποιας δυτικής ισχυρής χώρας"

Οι άλλοι στα σκουπίδια ... δώστους να φάνε σανό, παραθρησκευτικές οργανώσεις , μαύρες μαγείες , ναρκωτικά, ποδόσφαιρο, βυζαρούδες με ουίσκυ και cola cola, και αποβλάκωσέ τους με θεωρίες για "μεταφυσικά φαινόμενα",βουνά ιερά και ανίερα, "σκιές", και του κθούλου τα εννιάμερα, και όποιον τολμά να σηκώσει κεφάλι και να πει "ρε τι γίνεται εδώ πέρα, σας δουλέυουνε ρεεεεεεεεεε" αν δεν υποκύψει στην "άποψή μας" λιώστον στη μηχανή του κιμά...και μάλιστα βάλε τους βλάκες που ελέγχεις να το κάνουν επειδή είναι τόσο βλάκες που θα το κάνουν και θα νομίζουν ότι συμμετέχουν στο "μεγάλο σχέδιο" που αφορά το μέλλον του κόσμου...μόνο που δεν ξέρουν ότι αυτό το μεγάλο σχέδιο δεν περιλαμβάνει και τη δική τους ύπαρξη σε αυτό...αλλά δεν πειράζει οι βλάκες είναι αναλώσιμοι και μπορούν να σου κάνουν κάθε δουλειά ...ακόμη και όλες όσες τους βλάπτουν ... και σαν άτομα και σαν πολίτες και σαν οτιδήποτε...καθότι βλάκες.
Ακόμη και να φωνάζουν "μας αρέσει να μας δουλεύουν, το κάνουν τόοοοοοσο ωραία"
Μου ήρθε και ένα ανέκδοτο στο μυαλό:

Κάποτε ένας πολιτικός των προηγούμενων εικοσαετιών έβγαζε ένα λόγο σε κατοίκους ενός ορεινού χωριού. Και έλεγε περίπου τα εξής:
"Δασύτριχοι και σκληροτράχηλοι ποιμένες των αιγών και των προβάτων και των αμνοεριφίων του ορεινού ..."

"Ζήτωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω" από κάτω ..

"Σας καλώ να συνεχίσετε το προπατορικόν σας έργον ..." και πιο σιγά "...πλην μερικοί"

"Ζήτω η Αμερικήηηηηηηηηηηηηηηη" από κάτω οι άλλοι....

Σήμερα πλέον που ζούμε σε πόλεις και μεγαλουπόλεις φυσικά είμαστε πανέξυπνοι και δε φωνάζουμε όπως οι άξεστοι κάτοικοι εκείνου του χωριού σε οτιδήποτε μισοακούμε , σήμερα είμαστε "γνώστες" και "σοφοί" επειδή σπουδάσαμε Μαθηματικά, και Πληροφορική και Πολιτικές επιστήμες και Κοινωνιολογία ....
Άστους να λένε τους ... απαισιόδοξους ότι και σήμερα ακριβως έτσι φωνάζουμε όπως και τότε ..... και χειρότερα μάλιστα ,λένε, σήμερα αλλά ότι το κάνουμε με πιο chic τρόπο, με βιβλία, άρθρα, "επιστημονικές μελέτες" , δημοσιογραφικές εκπομπές και μεταφυσικές "έρευνες" και έχουμε "απόψεις" που ξέρουμε να τις παρουσιάσουμε με ωραία λόγια και σχήματα σε ιλουστρασιον περιδικά και σε φόρουμ "εσωτερικής αναζήτησης"....
Ποιος τους δίνει σημασία;;; Αφού έχουμε τις coles μας και όλα τα παρελκόμενα τι μας νοιάζει;

Ας μην ξεχνιέμαι όμως ....
Δεν είμαι σοβαρός για να πω τέτοια πράγματα είπαμε.

Εγω δε θεωρώ κανένα βλάκα και ειδικότερα όλους όσους προσπαθούν να πείσουν ότι όλα βαίνουν καλώς στη χώρα της εσωτερικίας... στην Ελλάδα δεν υπάρχουν ξένοι πράκτορες που να θέλουν να υπήρετήσουν τα συμφέροντα άλλης χώρας, και ποτέ αυτοί δεν αναμίχθηκαν με τον εσωτερισμό, αλλά υπάρχουν μόνο αγνών προθέσεων ερευνητές που σκοπό τους έχουν την προώθηση της γνώσης του μέσου Έλληνα επίτ ων μεταφυσικών φαινομένων , ουδέποτε υπήρξαν οργανώσεις που να φακελώσουν ή να ΚΕΦΕλώσουν ανθρώπους και σίγουρα δεν έχουν υπάρξει ποτέ ομάδες μαύρης μαγείας ή σατανιστικές που δε διστάζουν να σκοτώσουν ανθρώπους, διότι αν υπήρχαν θα τις βλέπαμε στην τηλεόραση όταν θα δικάζονταν ...πράγμα που δε συνέβηκε ποτέ ...επομένως και να διαβάσει κανείς το ΤΜ νοεμβρίου 92 και να συγκρίνει ημερομηνίες γεγονότων (κειμένων και γεγονότων σχετικών) θα είναι άσκοπο αφού στη συνέχεια δεν εμφανίστηκαν ποτέ τέτοιες ομάδες...

"Του Έλληνος ο τράχηλος ζυγόν δεν υπομένει".... έλεγαν κάποτε...μωρέ υπομένει και του αρέσει κιόλας... και γω λέω να βάλω ένα ζυγό στο λαιμό μου τώρα τελευταία ...θα είναι και ωραίο στυλιστικά ...θα μου πηγαίνει καθότι έχω μεγάλο κεφάλι, σαν βόδι ένα πράγμα , οπότε ...ασορτί... θα το στηρίζει κιόλας ....

Αλλά πριν το ζυγό λέω να πάρω και κανένα φυσίγγι γιατί προβλέπω να έρχονται μπεκάστες και τρυγώνια φέτος από το πέρασμα και να βγώ για κανένα κυνήγι μετά από πολλά πολλά χρόνια...

Πάντως η χρήση πολλών νικς είναι πολύ καλη τακτική και πειστική...σε κάνει να υποθετεις ότι μιλάς σε πολλού και να ξεχνιέσαι ... είδες τι ωραία που ξχάστηκα εγώ παραπάνω και μίλησα για τόσα πράγματα ως μη σοβαρός;;;

Εύγε , εύγε...

Άραγε ο Κθούλου θα έγραφε και αυτός με πολλά νικς αν έγραφε στο εσωτέρικα;;;

Πάντα είχα αυτή την απορία...καθότι πολυπολόκαμος ...

Πάω να διακοπεύσω και αν δε γίνει η Δευτέρα Παρουσία ή ο τρίτος παγκόσμιος, αν δεν με μπουζουριάσουν σε κανένα ψυχιατρείο και αν δεν πάθω κανένα ατύχημα ή "ατύχημα" (ας όψεται ο Κθούλου) και αν έχει καλό καιρό για να έχω την κατάλληλη διάθεση ...θα επισκεφτώ το ποίμνιο του εσωτέρικα να δω σε τι κατάσταση βρίσκονται οι αμνοί και τα βοσκοτόπια , αν και το χορτάρι τους με πειράζει πλέον πολύ και δε μπορώ να το βοσκήσω ... δε βοηθάνε και τα δόντια βλέπεις που άρχισαν να γίνονται κάπως μυτρά τελευταία και μου γρατζουνουν τη γλώσσα μέχρι να τα συνηθίσω ...

Εις το επανιδειν ...

Όλα είναι τέλεια

http://homepages.pathfinder.gr/filosofos3/index.htm

filosofos3Μέλος
04/08/2006, 13:09:14
quote:
Απεστάλη: 03/08/2006, 18:24:03
--------------------------------------------------------------------------------
Μιας κι αναφέρθηκαν κάποιες απόψεις για την Αναζήτηση, καλό θα ήταν να ειπωθούν κάποια πράγματα.

Η Αναζήτηση μερικές φορές αργεί πράγματι να εμφανίσει τα αποτελέσματα με τις λέξεις - κλειδιά που της δίνουμε, ειδικά τις ώρες που η επισκεψιμότητα στα forums είναι μεγάλη...

Είναι πολύ πιο βολικό να ψάχνουμε για τον τίτλο ενός θέματος και μόνο παρά για ένα ολόκληρο μήνυμα.

Σχετικά με την Αναζήτηση λοιπόν έχει ανοίξει ένα topic στα Τεχνικά Θέματα και στο οποίο οποιοδήποτε μέλος επιθυμεί βοήθεια σχετικά με αυτή τη λειτουργία μπορεί να την ζητήσει ώστε να λάβει βοήθεια.

Στο topic αυτό, ο Συντονιστής jejeje δίνει μια πολύ χρήσιμη βοήθεια για το πως να αναζητήσουμε γρήγορα ακόμα κι ένα μέρος μηνύματος.

Το μήνυμα είναι το εξής:

Τώρα το είδα....
Καλά τι βλακείες είναι αυτές που λέτε για την "αναζήτηση";

Η "αναζήτηση" δεν καθυστερεί απλώς αλλά ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ . ΓΚΕΓΚΕ;

Αν έχετε τέτοιο ποίμνιο που χάφτει και τέτοιες δικαιολογίες και που το παραπέμπετε στο ..google για να κάνει αναζήτηση στο εσωτέρικα...τότε θα τους αξίζει ακόμη και μαστίγωμα για να ξυπνήσουν (δεν έχει εφευρεθεί ακόμη το διαδικτυακό αλλά θα εφευρεθεί κάποια στιγμή)

Μάλλον πρέπει να αρχίσω να χρησιμοποιώ πιο βαριές λέξεις ...

Όλα είναι τέλεια

http://homepages.pathfinder.gr/filosofos3/index.htm

stemixΜέλος
04/08/2006, 13:32:48
1) Πολύ ΤΜ διαβάζεις...
2) Το καταλάβαμε ότι δεν έχεις τίποτα περισότερο να πεις ή να παραθέσεις αποδείξεις για ότι είπες. Ναι, όντως. Η αθέατη πλευρά της Σελήνης, φιλοξενεί βάσεις εξωγήινων. Αποδείξεις θέλετε; Μα αφου δεν φαίνεται... Καλές διακοπές...
3) Ξένοι πράκτορες στην Ελλάδα; Μας φακελώνουν; Μας.. μας... μας.. Έεεεελα...

Το in.gr κάνει να το επισκεπτόμαστε ή και αυτό παρακολουθεί για ποιες ειδήδεις ενδιαφερόμαστε; Σκέψου το.
Θα σου δώσω και μία λίστα ατόμων, τα οποία είναι πιθανότατα μέλη του ιστού παρακολούθησης:
- Ο περιπτεράς της γειτονιάς μας (ξέρει - και ενημέρώνει τα κέντρα παρακολούθησης- για το ποιες εφημερίδες παίρνουμε, άρα τις πολιτικές μας πεποιθήσεις, κάθε πότε παίρνουμε τα μικρά λαστιχένια πραγματάκια που σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια... και πολλές άλλες λεπτομέρειες...)
- Ο φαρμακοποιός (ενημερώνει για την υγεία μας...)
- Σουβλατζής, ζαχαροπλάστης (για το αν βρισκόμαστε σε περίοδο δίαιτας...)
- Ταχυδρόμος (ανοίγει και διαβάζει την αλληλογραφία μας)
- Κρεοπώλης (αυτόν ακόμα δεν μπορώ να τον ξεμπροστιάσω. Βοήθα.)

Μιας και εσύ δεν σέβεσαι ούτε το θέμα σου, ούτε αυτούς που ασχολούνται με αυτό, παραδέχεσαι ότι στερείται σοβαρότητας (εξ αρχής) και θες να το γελοιοποήσεις περισότερο, είπα να σε βοηθήσω.

MercuryΜέλος
05/08/2006, 02:41:11
quote:

ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.

Δώσε συντεταγμένες καταφυγίου,κλεισε τις πόρτες και περίμενε...Εχω 50,000 πυρηνικές κεφαλές και δεν ήξερα που να τις ρίξω

Nausika, ολυμπιακός είσαι είπες !!! Dying εδώ admin...Δεν πρόσεξες ότι η μικρά εκστόμισε την λέξη (πως να την επαναλάβω τώρα?Αν υπάρχουν μικρά παιδιά να απομακρυνθούν τάχυστα παρακαλώ ).....ΒΥΖΙΑ

(να χορηγηθεί αμέσως οξυγόνο στα σοκαρισμένα μέλη που λυποθύμισαν)

Φρονώ ότι για ένα τόσο σοβαρό παραπτωμα η μόνη δίκαιη ποινή είναι η οριστική και αμετακλητη αποπομπή του μέλους Nausika απο αυτό το αξιοπρεπες και ηθικο φόρουμ. Σαν μεγαλοψυχος admin όμως που είμαι θα της δώσω μια ευκαιρία να επανορθώσει,αλλάζοντας ομάδα.Μπορεί φυσικά να διαλέξει όποια ομάδα επιθυμεί, αρκεί βέβαια να είναι κιτρινομαυρου χρώματος και να έχει σήμα το δικέφαλο αετό. Ζήτω η ελευθερία επιλογής!

stemix,τσίμπα αυτό (αν δε το εχεις ήδη βέβαια) Μεγαλείο,φίλε...

http://www.youtube.com/watch?v=ol8cXACUH_U

quote:

Σε είδα ! Και σε αντιμετώπισα κατάλληλα ...είδες πως σε τρύπησα με το σπαθί; Έτσι για να μη λες ότι δεν ξέρω τι μου γίνεται...
Και όσο για τον ψυχολόγο ψυχίατρο που μου είπες κάποιος να επισκεφτώ τον πληροφορώ ότι το έχω κάνει και μου είπε ότι είμαι για δέσιμο , για τα σίδερα καλύτερα, ... του ξέφυγα όμως πριν έρθουν οι κύριοι με τα άσπρα και τώρα κυκλοφορώ ανενόχλητος από οποιονδήποτε ... γιαυτό προσέξτε ...και ξεγελάω τους πάντες με τα μπουρδουκλώματα που τους κάνω ώστε στο τέλος να αναρωτιούνται μήπως εκείνοι είναι τρελλοί και όχι εγω ...έχει πλάκα η φάση ... πολύ πλάκα... αλλά τους λυπάμαι όμως και λέω να το κόψω αυτό το συνήθειο και να σοβαρευτώ ... βαρέθηκα δουλεύω τον κόσμο ... (και τον εαυτό μου) και λέω να πάω σε κανένα καλό ψυχιατρείο μπας και αποθεραπευτώ κάποια στιγμή...

XAXAXAXAAXA...τελικά φιλόσοφε3 δεν είσαι τόσο έξυπνος όσο νομίζεις...
Ένας admin δεν ρισκαρει ποτέ αγαπητέ μου...Αυτός που τρύπησες ήταν ένα απο τα εκατοντάδες μέλη τα οποία παρακολουθούσα επι χρόνια,παρεσυρα στην διαφθορά,και μετέτρεψα σε πειθήνια όργανα μου...
Όπως καταλαβαίνεις, και μετά την ξεκάθαρη ομολογία σου,είσαι πλέον και εσύ στο έλεος μου...

Και τώρα που είσαι πλέον ακίνδυνος θα σου εξομολογηθώ κάτι...Παρατήρησε την ωρα αποστολής για καθένα απο τα μηνύματα όλων των "μελών" σε αυτό το topic...χμμμ...κανενα δεν στάλθηκε την ίδια ώρα...τι περίεργο έτσι?

Mήπως τώρα αρχίζεις και υποψιάζεσαι τι παιζει στην (αντικειμενική πραγματικότητα?)

Ναι,ναι έτσι είναι,αυτο ακριβώς που σκεφτηκες....Δεν υπάρχει κανείς αλλος στο εσωτερικα εκτός απο μένα...όλα τα μέλη είμαι εγώ...ανοίγω τοπικς και γράφω όλα τα μηνύματα μόνος μου,απαντάω στον εαυτο μου,με υποστηρίζω,με αμφισβητώ,με βρίζω και πάλι απο την αρχή...

Οι ψυχίατροι ονομάσαν την ασθένεια μου "πολυδιάσπαση υποπολλαπλών πολυμικροπροσωπικοτήτων", και μου σύστησαν να ανοίξω αυτό το φόρουμ για να εκτονώνομαι...καλωσόρισες στον (αληθινό) Κόσμο του Θαυμαστού,φίλε Φιλόσοφε...

Αλλά ποιός είμαι εγώ στην πραγματικότητα αγαπητέ Φιλόσοφε? Ποιός είναι ο admin νομίζεις? κάποιος τυχαίος? Ναι, ναι μην φοβάσαι να κάνεις το μεγάλο άλμα προς την αλήθεια...Εγώ είμαι,βρε...Ο George...

Αυτό ήταν το όνειρο μου,επιτελους τώρα ελέγχω τα ΠΑΝΤΑ...

αφιέρωμενο εξαιρετικα

http://www.youtube.com/watch?v=WOeCpMwZo6o&search=ministry

Ωρα για το βραδυνο μου ηλεκτροσοκ,καλα όνειρα χαχαχχαχα

Nausika317Μέλος
05/08/2006, 11:41:52
Φίλε Mercury,
αφού ζήτησες την αποπομπή μου για το φοβερό μου ατόπημα - να αναφέρω τη λέξη ΒΥΖΙΑ - μάθε ότι ο κατήγορος πρέπει να έχει ήθος, γιά να είναι σε θέση να κατηγορεί τους άλλους. Το ήθος δεν φαίνεται μόνον από την κάθε λέξη, αλλά και από το σύνολο των γραπτών μας, μέσα από το οποίο φαίνεται η όλη μας στάση και ιδεολογία.

Είπες,λοιπόν, εσυ΄ο ίδιος, ότι , αν μπεί κανεις στον υπολογιστή σου,( ΛΕΜΕ, ΑΝ...) τι θα δεί?

quote:
Και συνεχίζω.Ας κάνουμε μια υπόθεση εργασίας ότι πράγματι το esoterica είναι ένας τεράστιος μηχανισμός φακελλώματος των μελών του.Μπαίνουν λοιπον στον υπολογιστή μου και ανακαλύπτουν ότι είμαι αριστερός με τάσεις αναρχισμού,άθρησκος,αεκτζής,ότι η γκόμενα μου είναι ξανθιά,ότι είμαι 1,90,ότι έχω μεγάλη μύτη,ότι έχω φετιχ με τα γυναικία βυζ...και τις ζαρτιέρες,ότι πίνω ουίσκι με κόκα-κόλα,οτι μου αρέσουν τα μακαρόνια με σάλτσα και τυρί,ότι,ότι,ότι...
Ορίστε πληροφορίες,πάρε να'χεις και εσύ. Και τώρα χειρίσου με λοιπον,χειραγώγησε και εκμεταλευσου με...Πως θα το κάνεις φίλε μου μπορείς να μου εξηγήσεις? Και ποιός είναι ο τελικός σκοπός? Θα με εκβιάσεις ζητώντας χρήματα? Πως? Αφού όλοι όσοι με ξέρουν τα γνωρίζουν αυτά. Θα τις χειριστείς για να με βάλεις στη Νέα Ακρόπολη (για την οποία τόση φασαρία κάνουν καποιοι) πετώντας στο πλάι μου 2-3 βυζαρ...ες Νεοακροπολίτισες να μου σερβίρουν μακαρονάδες?

Βλέπει εδώ κανείς από σας, κανένα εσωτεριστικό ενδιαφέρον? Η μήπως κανένα φιλοσοφικό? Εστω φιλολογικό ? Καλλιτεχνικό? Κανένα σπόρ, μήπως? Κανένα άλλο χόμπυ? Ξυλοκοπτική, κηπουρική, κοπτική-ραπτική, συλλογή πεταλούδων? ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!

_ Εσύ, φίλε Mercury,ο ίδιος μας πληροφόρησες, εμμέσως πλήν σαφώς, για το ποιά είναι αυτά που θα έβρισκε κανείς , αν έμπαινε ( ΛΕΜΕ, ΑΝ..) έμπαινε στον υπολογιστή σου.. Γιατί προφανώς αυτά είναι τα κύρια ενδιαφέροντα σου και οι προτεραιότητες -

ΑΡΑ, ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ
ΔΙΑΦΘΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΡΙΑΣ,που μόνος σου είπες ότι μπαίνει εδώ μέσα!
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ:

1)ΒΥΖΙΑ, ΦΕΤΙΧ ΚΑΙ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ - Παραπεμπεις τη νεολαία σε ακολασία!

2) ΟΥΙΣΚΥ ΚΑΙ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ - Προωθείς τις αρχές της παγκοσμιοποίησης , με την αρνητική της πλευρά, προωθώντας την κατανάλωση βλαβερών για την υγεία ουσιών, και παρ'αλληλα ενδυναμωνοντας τα κέρδη και την εξάπλωση της υπερ-κρατικής εξουσίας των πολυεθνικών.

3)ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΕΣ- Προωθείς τους νέους στο να είναι κοιλιόδουλοι, άρα αποχαυνόνωντας το πνεύμα .

4) ΞΑΝΘΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ - Προτρέπεις τους νέους στον αντιφεμινισμό και το ρατσισμό, υπονοώντας ότι "η γυναίκα μας" πρέπει να είναι ηλίθια! ( Είναι άλλωστε, διεθνώς γνωστό, ότι οι ξανθιές θεωρούνται ηλίθιες!)

4) ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΕ ΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑΡΧΙΣΜΟΥ - Παραπλανείς τη νεολαία ,όσον αφορά τις πολιτικές τάσεις και συστήματα, κάνοντας " αχταρμά" δύο πολιτικών φιλοσοφιών που δεν σχετίζονται μεταξύ τους - βασική διαφορά : η θεωρία του αναρχισμού βασίζεται στην ανάληψη της προσωπικής ευθύνης του καθενός μας μέσα σε μιά κοινωνία χωρίς να παρεμβαινει "η ανώτερη εξουσία", ενω οι αριστερές τάσεις δεν απορρίπτουν απαραίτητα την " Αρχή" - ΕΣΥ ,όμως, επικαλείσαι εδώ μέσα την " εξουσία" των ADMIN, - και λές ότι και συ είσαι ένας απ' αυτούς = Πλήρης Συγχιση!

5) ΖΗΤΗΣΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΑΕΚ!!
Αυτό ήταν το τελευταίο , και φαρμακερό! ΕΔΩ , ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙΣ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ, ΠΡΟΩΘΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ, ΤΟΝ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΗ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΞΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΙΔΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ, ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ, ΤΗ ΒΙΑ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟ!

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ,

ΖΗΤΩ ΝΑ ΑΠΟΠΕΠΕΜΦΘΕΙ Ο MERCURY, που τόσο άδικα ζήτησε την αποπομπή μου ( μετά από μιά δίκαιη δίκη, εννοείται!)

Ουφ, εκνευρίστηκα τώρα! Φεύγω λοιπόν και γω γιά το Σαββατοκύριακο μου να ξεσκάσω - γιατί έχει και φρικτή ζέστη- και θα επανέλθω ανανεωμένη και δριμύτερη!

Υ.Γ. Και πρόσεξε, Mercury,μην αρχίσεις τίποτα δολοπλοκίες εναντίον μου, βαζοντας λόγια, και πιάνοντας " λυτους και δεμένους" να με αποπέμψεις, τώρα που θα λείπω στις παραλίες, γιατί έχω κι άλλους άσσους στο μανίκι!

stemixΜέλος
05/08/2006, 22:14:47
Ευχαριστώ φίλε. Ανατριχίλα έτσι; Ήμουν μέσα τότε μαζί με άλλους δύο φίλους. Όπως και κάθε 15 μέρες εδώ και 2 χρόνια, άλλωστε.

Edited by - stemix on 05/08/2006 22:18:16

MercuryΜέλος
06/08/2006, 01:16:45

quote:

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ,

ΖΗΤΩ ΝΑ ΑΠΟΠΕΠΕΜΦΘΕΙ Ο MERCURY, που τόσο άδικα ζήτησε την αποπομπή μου ( μετά από μιά δίκαιη δίκη, εννοείται!)

Ουφ, εκνευρίστηκα τώρα! Φεύγω λοιπόν και γω γιά το Σαββατοκύριακο μου να ξεσκάσω - γιατί έχει και φρικτή ζέστη- και θα επανέλθω ανανεωμένη και δριμύτερη!

Υ.Γ. Και πρόσεξε, Mercury,μην αρχίσεις τίποτα δολοπλοκίες εναντίον μου, βαζοντας λόγια, και πιάνοντας " λυτους και δεμένους" να με αποπέμψεις, τώρα που θα λείπω στις παραλίες, γιατί έχω κι άλλους άσσους στο μανίκι!

Aμάν!Την βάψαμε...Καλά βρε Ναυσικά,εσύ μια τόσο έξυπνη κοπέλα, δεν κατάλαβες ότι όλα αυτά τα είπα για να παραπλανήσω το συνεργείο ηλεκτρονικού φακελώματος του εσωτερικα? Λοιπόν,επειδή πραγματικά σε συμπάθησα θα εκμυστηρευθώ μόνο σε σένα (εσείς οι υπόλοιποι προχωρήστε σε άλλη σελίδα), ποιός είναι ο πραγματικός mercury.

To αγαπημένο μου φαγητό φυσικά και δεν είναι οι αηδιαστικές μακαρονάδες (μπλιαααχχ...).Εχεις δοκιμάσει ποτέ αποξηραμένο φιδέ πασπαλισμένο με ανάλατο φυστίκι? Ε,λοιπον αυτή είναι η αγαπημένη μου λιχουδιά, την οποία συνοδευω παντα με 345,6 ml σόδας (χωρίς ανθρακικό φυσικά)για ευχάριστη χώνεψη και γαλήνιο υπνο...

Πίνω μόνο χυμούς κύτρου (κατεβάζουν την πίεση), και γνήσιο τσάι απο τα Ιμαλάια (μου το στέλνει ένας φίλος σαολίν).Πρέπει να πίνω 3 κιλά κύτρο την ημερα,το οποιο συνοδευω πάντα με ένα δυνατό καθαρτικό, για να καθαρίζει το έντερο απο τις τοξίνες των φυστικιών...

Είμαι βασιλόφρων δεξιός από τα γεννοφάσκια μου με γιωργοκαρατζαφερικές τάσεις φυσικά (ακού αριστερός! εγώ βρέ?).Όταν ήμουν μικρός με φωνάζαν χαιδετικά "χιτλεράκο"... (συγκινήθηκα τώρα)...

Ξανθιά γκόμενα,εγώ,ένας γνήσιος εσωτεριστής? Καλά αυτό πώς το πίστεψες βρε? Η μνηστή μου (με την οποία ως ανύμφευτο ζεύγος δεν εχούμε έρθει ποτέ εις σεξουαλικήν επαφή) είναι μελαχροινή,φεμινίστρια,πλάκα,με τρία πτυχία,165 IQ,και...μουστάκι,(το ξυρίζει τρεις φορές τη μερα).

Και φυσικά με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά δεν θα μπορούσα να είμαι τίποτα άλλο απο ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ!!! Μόνο ένας γνήσιος γαύρος θα μπορούσε να είναι τόσο μαλ...εεεεεεε, τόσο ηθικό άτομο και καλλιεργημένο άτομο θα έλεγα...Μετά απο αυτά παρακαλώ όπως ανακαλέσεις τις κατηγορίες και ζητήσεις ταπεινά συγνώμη. Αλλιώς θα με αναγκάσεις να επιμείνω στο αίτημα για οριστική και αμετάκλητη απόπομπή σου εκ του ιερού αυτού χώρου...

Edited by - Mercury on 06/08/2006 01:37:25