ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Γεννά η φιλοσοφία επιθετικότητα; - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Γεννά η φιλοσοφία επιθετικότητα; - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

Κλαρίς91 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/5
29/08/2015, 12:44:46
quote:
Χρυσή
Panpam
εδώ μιλάμε γιά τόν Ιησού τών ευαγγελίων.Αυτόν πού ανάσταινε νεκρούς,έκανε καλά παράλυτους,εξόρκιζε δαιμονισμένους καί πού όλοι μιλούσαν γι αυτόν,σύμφωνα μέ τά ευαγγέλια πάντα.Προφανώς εσύ δέν εννοείς τό ίδιο πρόσωπο,οπότε δέν μπορείς νά έχεις καί καμμία πληροφορία γιά τό ποιός ή τί ήταν ή άν υπήρξε τό πρόσωπο πού υποθέτεις ότι ήταν ο Ιησούς.Λογικό αφού κανείς απολύτως δέν αναφέρεται σέ αυτόν;
άν τώρα εννοείς τόν Ιησού τών ευαγγελίων θά πρέπει νά βασιστείς σέ αυτά γιά πληροφορίες αφού άλλη πηγή έτσι κι αλλιώς δέν υπάρχει.Οπότε δέν είναι παράλογο έναν τέτοιο θαυμαστό καί θαυματοποιό άνθρωπο νά μήν τόν αναφέρει κανείς;

Φίλη Χρυσή. Με την Panpam και τους υπόλοιπους χάνεις τα λόγια σου. Αν ψάξεις το "ΜΥΘΟΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ" θα δης, ότι εδώ και χρόνια έχουν γεμίσει σε παλαιότερα θέματα χιλιάδες σελίδες με αυτά που γράφεις. Αυτό που δεν μπορεί να γεμίση με τίποτα είναι το κεφάλι τους.
quote:
Χρυσή
Πάμε τώρα στήν Ναζαρέτ.Οι αρχαιολόγοι πού έκαναν τήν ανακάλυψη καί μιλούν γιά ένα οίκημα πού ΜΠΟΡΕΙ νά τοποθετηθεί χρονικά στόν 1ο μέ 2ο αιώνα Μ.Χ.τό ανακάλυψαν στήν Ναζαρέτ πού σήμερα είναι μιά κωμόπολη κάπου στήν κοιλάδα τής Γαλιλαίας.

Ενώ στην "Ιουδαϊκή Ιστορία" του ο Φλάβιος Ιώσηπος αναφέρει και το μικρότερο χωριό της περιοχής, όλως παραδόξως αγνοεί εντελώς την Ναζατέτ η οποία υποτίθεται ότι ήταν αρκετά μεγάλη αφού διέθετε σύμφωνα με τα ευαγγέλια συναγωγή.
quote:
Χρυσή
αλλά πώς βρέ παιδί μου ένα ορεινό χωριό βρίσκεται ξαφνικά στό μέσον μιάς πεδιάδας;

Την τσούλησαν οι χριστιανοί και την μετέφεραν στην πεδιάδα, για να διευκολύνουν τους προσκυνητές.

*

XDΜέλος
02/08/2006, 20:28:50
Filosofos3,

Ως εραστής της πληροφορικής μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι ουδέποτε παρατήρησα κάποιο δυσερμήνευτο φαινόμενο κατά την διάρκεια ή ύστερα από την σύνδεση μου στο Esoterica, συνεπώς εάν θες γίνε πιο συγκεκριμένος για τα τεχνικά προβλήματα ή τα ύποπτα φαινόμενα που παρατήρησες. Πάντως ως πρώτη ανάγνωση αμφιβάλλω εάν σχετίζονται με το Site / Forum.

Όσον αφορά την αναζήτηση το μόνο πρόβλημα που έχω εντοπίσει είναι η ανοησία του Snitz2000 να φορτώνει ολόκληρη την λίστα μελών του forum οπότε πράγματι γονατίζει τον Browser και τον υπολογιστή (ειδικά παλαιότερα συστήματα) καθιστώντας την ουσιαστικά άχρηστη (καλύτερα να αναζητήσεις μέσο Google).

Τώρα σχετικά με την απόκριση του Site, ναι είναι πολύ αργή ορισμένες ώρες λόγο πολυκοσμίας και αργού server, ούτε εδώ υπάρχει κάτι το μεμπτό.

Τέλος, υπάρχουν και κάποια άλλα πραγματάκια σχετικά με το πεπαλαιωμένο Snitz 2000 για τα όποια απλά προτείνω την άμεση αλλαγή του forum software με κάποιο μοντέρνο, όμως κανένα από αυτά δεν μπορεί να δημιουργήσει τεχνικά στο PC ή στην σύνδεση.

Υ.Γ.
Δεν ξέρω ποίο είναι το πρόβλημα σου με το Esoterica ούτε επιθυμώ να γίνω μέρος αυτού, το μόνο που έχω καταλάβει είναι πως είσαι πικραμένος μαζί του, ok αποδεκτό (ειδικά αν έχεις δίκιο) αλλά φιλικά στο λέω, ξεπέρασε το γιατί από ένα σημείο και πέρα καταντά επέτρεψε μου να το πω.. γελοίο ή γραφικό οπότε και δίκιο να έχεις χάνεται, εμένα αν δεν μου άρεσε εδώ ή θεωρούσαν ότι με αδικήσανε απλά θα έβαζα πλώρη για άλλου, από sites/forums άλλο τίποτα .

filosofos3Μέλος
02/08/2006, 20:35:38
quote:
Μπορείς να αναφέρεις επιγραμματικά και αριθμημένα ποιούς κατηγορείς και ποιές είναι οι κατηγορίες?

Μα τα έχω γράψει όλα στο άλλο θέμα περί "ερωτηματων".
Διάβασέ το σε παρακαλώ... στην ιστοσελίδα μου δεν τα γράφω αυτά αναλυτικά αφού υπήρξαν και γράφτηκαν εκεί. Παρακαλώ διάβασέ τα στο θέμα "ερωτήματα προς τους υπευθύνους του εσωτέρικα" για να μην τα αντιγραφω και εδώ...
Ονόματα πως να σου πω αφού κανείς δεν ξέρει ποιος είναι το "εσωτέρικα";;;;

Υπάρχουν άνθρωποι που θεωρώ ότι από αφέλεια και άγνοια ή αδυναμία να πράξουν αλλιώς συμμετέχουν . Σε αυτούς ανήκουν οι περισσότεροι διαχειριστές.
Εκείνοι που γνωρίζουν είναι λίγοι. Πως μου ζητάς ονόματα αφού κανείς επίσημα δεν παρουσιάζεται; Πως θα κατηγορήσω κάποιον δημοσίως χωρίς να έχω απτά στοιχεία που αν κληθώ από κάποια αρχή να καταθέσω να υπολογίζονται;

quote:
Προσπαθω να καταλάβω ποιά είναι η σχεση των λεσβιών,του υπολογιστή σου που χάλασε (εγώ μπαίνω 3 χρόνια στο εσωτερικα και δεν είχα ποτε κανενα πρόβλημα με τον υπολογιστη μου),των αριστερών (πολιτικά εννοείς?), των σκανδάλων με τους παπάδες, και του σκάνδαλου των υποκλοπών.Πως τα συνδεεις όλα αυτά μεταξύ τους φίλε μου?

Μα δεν τα συνέδεσα όλα αυτά! Μπέρδεψες πολλά αγαπητέ...

Όσον αφορά τις λεσβίες που το είχε και σήμερα θέμα το ανέφερα σαν παράδειγμα γεγονότων που ξεπερνούν τη φαντασία μας και μόνο... το ότι αυτέ είχαν σχέση και με μαγικές τελετές και ήταν αδελφότητα, με "μασονική ιεραρχία" το άφησα παράμερα αλλά το αναφέρω τωρα με το ίδιο επίσης σκεπτικόκαι δεν το συνέδεσα άμεσα με το εσωτέρικα ούτε είχα ούτε έχω κάποιο τέτοιο στοιχείο...αν βρεθεί στο μέλλον κάτι τέτοιο δεν ξέρω...

Όσον αφορά τα κολλήματα του υπολογιστή και την μη λειτουργία της αναζήτησης αυτά θα μπορούσαν να εξηγηθούν στο παλαιό υλικό ή λογισμικό που χρησιμοποιούσα τότε, αν συνέβαιναν μια φορά μόνο ή σε έναν υπολογιστη ή σε ένα λειτουργικό μόνο.
Όμως συμβαίνει το αντίθετο! και με WinΧΡ από πανεπιστήμιο που έχω μπει και από ίντερνετ καφέ και γενικά από οπουδήποτε. Μερικές φορές μπορεί να βελτιώνεται η ταχύτητα αλλά το πρόβλημα πάντα εμφανίζεται. Και όταν ψάχνεις μια λέξη πχ που ξέρεις ότι υπάρχει γιατί την έγραψες και δε σου τη βρίσκει ή δεν τελειώνει ποτέ την αναζήτηση (με υπολογιστή και σύνδεση που πάει σφαίρα, όχι το δικό μου) τότε αμφιβάλλεις ακόμη;

Οι υποψίες μου που υπήρχαν από πριν έγιναν βεβαιότητες μετά και από την επιβεβαίωση κάποιων ονείρων που είδα τα οποία δεν εμπιστευόμουν αλλά με τις εξελίξεις έπαθα ένα σοκ!

quote:
Θα σε παρακαλέσω να μην αποφύγεις το ερωτημα λεγοντας ότι δεν μπορείς να πεις πολλά, αλλά μπορείς λίγα γιατί θα το θεωρήσω κοροιδία.

Δε μουα ρέσει η κοροιδία και δε το έκανα αυτό σε άλλον.. Σου-σας λέω όλα όσα ξέρω... έφτασα να γράψω ακόμη και όνειρα που είδα επειδή εν μέρει πίστευα στα όνειρα ... και τώρα πιο πολύ ακόμη.
Θέλςι να σου πω όλα όσα είδα; Θα έχει καμμιά σημασία και αποδεικτική αξία για σένα αυτό;

Σας είπα τι συμβαίνει με το ίντερνετ γενικά και ειδικότερα με τον εσωτερισμό στο ίντερνετ και με το παρόν φόρουμ...

Διάβασε το θέμα εκείνο με τις ερωτήσεις, διάβασε και το κείμενο για τα UFO και θα δεις πόσο πολυεπίπεδο είναι το θέμα. Τι περιμένεις να σου πω ότι γίνεται φακέλωμα πολλών ανθρώπων όπως είπε κάποιος προηγουμένως;
Δηλαδη να σου πω ότι αύριο μάλλον θα ξημερώσει;
Αν δε σου το πως δε θα το συμπεράνεις από την ακολουθία των ωρών και της κίνησης του ήλιου των προηγουμένων ημερών;

Νομίζω ότι μπορούμε να προχωρήσουμε ως Έλληνες και λίγο πιο πέρα από τα αυτονόητα...τα οποία δε χρειάζεται να τα αναφέρουμε καθόλου ...μπορούμε και να τα αρνηθούμε καθότι αυτονόητα, και μόνο ένας μη νοήμων θα πίστευε ότι τα αυτονόητα δεν υφίστανται επιεδή τα αρνούμαστε. Αλλά και η άρνηση έχει την αξία της όταν θίγεις μεγάλα συμφέροντα, όταν τα κάνεις ορατά σε περισσότερο κόσμο.

Πιστεύω ότι ξέμπλεξα το κουβάρι αν όχι γιατί δε με ρωτάς ιδιωτικά λεπτομέρειες;
Μην περιμένεις να κάνω μόνος μου ή με λίγα άτομα την έρευνα που απαιτεί τουλάχιστον καμμιά δεκαριά ανρθώπους συντονισένους και σε συγκεκριμένες θέσεις. Δε μπορώ να εμποδίσω κάτι πολύ μεγαλύτερο από μένα και υπερεθνικό, να δράσει αλλά μπορώ να εμποδίσω μερικούς να πέσουν στο στόμα του λόγω αφέλειας και άγνοιας...

Αυτό προσπαθώ να κάνω και θα το κάνω για όσο μπορέσω.

Κάνε μια αναλυτική και προσεκτική ανάγνωση στο άλλο θέμα προσέχοντας τις ημερομηνίες που έγραψα μερικά πράγματα και σύγκρινε με τα γεγονότα...θα απαντηθούν πολλά ερωτήματά σου με αθυτό τον τρόπο.

Όλα είναι τέλεια

http://homepages.pathfinder.gr/filosofos3/index.htm

filosofos3Μέλος
02/08/2006, 20:55:16
quote:
Τι μου θύμισε, τι μου θύμισε..; Α, ναι! dialogismoi.gr
Προπονούμαι για +Παθοκτόνο+ και η σέκοντ έκδοσις...

Δεν έχω μπει ποτέ σε αθτό το site.

και όσο για το βοδινό ...ναι έτρωγα πολύ κάθε μέρα σχεδόν...γιαυτό και έχω βγάλει κέρατα και κουτουλάω αλλά Ζινταν όποιον βρω μπροστά μου και μου έχει στρίψει και η βίδα λίγο...αλλά θα την ξαναστρίψω που θα μου πάει ...το κατσαβίδι ψάχνω.

XD
λες κάποια πρ΄γματα που είναι λογικά αλλά όπως είπα πολλά απ' όσα βρίσκω στο google στο εσωτέρικα έχει εξαφανιστεί!!!
πρόβλημα με πολυκοσμία δεν είναι διότι εμφανίζεται ανά πάσα ώρα...

Θα σας προτείνω να ψάξετε το εξής : πέρυσι το Μάρτιο περίπου έτυχα να πέσω πάνω σε ένα διάλογο εδώ στο φόρουμ, που κάποιος εμμέσως πλην ασαφώς έκανε συστάσεις σε κάποιον άλλον να μην την πατήσει όπως κάποιος "βραχόκωστας" που χτύπαγε το κεφάλι του στα βράχια κλπ κλπ αλλά δεν ήταν κανένα συκεκριμένο παραμύθι ή ιστορία..ήταν προειδοποίηση!
Μου έκανε εντύπωση το ύφος του προειδοποιούντως και αν και κουρασμένος διάβασα κάποια πράγματα με τη σκέψη να τα ξανακοιτάξω αργότερα , αλλά ....
Βρείτε αυτό το διάλογο αν υπάρχει κάπου πλέον!

Θα σας υπενθυμίσω ότι το όνομα αυτό κάποια σχέση έχει με ένα πρόσωπο κλειδί με το σκάνδαλο υποκλοπών που του συνέβει κάτι πολύ σοβαρό την περίοδο εκείνη...σαν να λέμε άλλαξε αιφνιδίως διαμονή ή ότι πέρασε από μια διαδιαστασιακή πύλη.

Βρείτε αυτό το κέιμενο λοιπόν γιατί η αναζήτηση δεν εμφανίζει τίποτε σχετικό. Αν διαγράφηκε ..γιατί διαγράφηκε και από ποιον; αν δεν διαγράφηκε που βρίσκεται και γιατί δεν εμφανίζεται στην αναζήτηση σαν λέξη η λέξη αυτή;

βλέπετε βάζω σε κίνδυνο τον εαυτό μου τώρα επισημαίνοντας ένα μέρος από εκείνα που ήδη είπα και στο άλλο τόπικ, αλλά ελπίζω να βγει σε καλό για κάποιους άλλους.

Περιμένω λοιπόν να διαψευστώ ... αν κάποιος βρει το διάλογο αυτό... όπως διεξήχθη ΤΟΤΕ.

Όλα είναι τέλεια

filosofos3Μέλος
02/08/2006, 21:15:27
Μόλις επαναβεβαίωσα ότι δεν εμφανίζεται ΠΟΥΘΕΝΑ σε καμμιά κτηργορία, τι έλεγξα ΟΛΕΣ και μια μία και όλες μαζί, ούτε και στα αρχειοθετημένα μηνύματα η συγκεκριμένη λέξη "βραχόκωστας" ώστε να βρεθεί ο διάλογος

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Όλα είναι τέλεια

filosofos3Μέλος
02/08/2006, 21:27:57
και επαναλαμβλανοντας το ψάξιμο με την ίδια λέξη , και εντός και κτός εισαγωγικών , και σε διάφορες πτώσεις, δεν εμφανίζεται ούτε η σημερινή που την έγραψα πριν λίγο !!!
Παλαιότερα το είχα δοκιμάσει και με αλλες λέξειςμπου είχαν γραφτεί πιο πριν , σε περίπτωση που δεν είχε προφτάσει να ανημερωθεί η όποια βάση δεδομένω πιθανών υπαρχει αλλά το αποτέλεσμα το ίδιο!

Ακι το ωραίο που είδα πριν λίγη ώρα: ενώ στη αρχή κόλλαγε το ψάξιμο, σαν να έψαχνε όντως, και δεν προχωρούσε μετά έφτανε στο τέρμα σε 1 -2 δευτερόεπτα , χωρις αποτέλεσμα φυσικά ενώ ειχα δωσει να ψάξει όλα τα μηνύματα και όλα τα φόρουμ οποιαδήποτε χρονικής περιόδου!!!.
και δε βρήκε ούτε αυτό που έγραψα σήμερα , ούτε αυτό που έγραψα στο άλλο θέμα ...

Τα συμπεράσματα δικά σας και πάλι...

Μάλλον χρειάζομαι ξεκούραση και διακοπές ...το να βάζω το χέρι μου στην τρύπα μπορεί να μου κοστίσει καμμιά δαγκωνιά από το φίδι...
και τώρα το καλοκαίρι το δηλητήριο είναι πιο ισχυρό όπως λένε ...

Όλα είναι τέλεια

MercuryΜέλος
02/08/2006, 23:50:47
quote:
Οι υποψίες μου που υπήρχαν από πριν έγιναν βεβαιότητες μετά και από την επιβεβαίωση κάποιων ονείρων που είδα τα οποία δεν εμπιστευόμουν αλλά με τις εξελίξεις έπαθα ένα σοκ!

quote:
Δε μου αρέσει η κοροιδία και δε το έκανα αυτό σε άλλον.. Σου-σας λέω όλα όσα ξέρω... έφτασα να γράψω ακόμη και όνειρα που είδα επειδή εν μέρει πίστευα στα όνειρα ... και τώρα πιο πολύ ακόμη.
Θέλςι να σου πω όλα όσα είδα; Θα έχει καμμιά σημασία και αποδεικτική αξία για σένα αυτό;

Oχι φίλε μου...αυτό δεν θα είχε καμμιά απολύτως αποδεικτική αξία ούτε για μένα άλλα ούτε και για απολύτως κανέναν άλλο. Το πρόβλημα ξεκινάει απο τη στιγμή που αποκτούν αποδεικτικη αξία για σένα.Γιατί με αυτή σου τη φράση "Οι υποψίες μου που υπήρχαν από πριν έγιναν βεβαιότητες μετά και από την επιβεβαίωση κάποιων ονείρων που είδα τα οποία δεν εμπιστευόμουν αλλά με τις εξελίξεις έπαθα ένα σοκ",αυτό ακριβώς λες. Το καταλαβαίνεις? Επιβεβαιώνεις τις υποψίες σου μεσω ονείρων τα οποία εκλαμβάνεις σαν "εξ αποκαλύψεως αλήθειες"! Τι λοιπον περιμένεις να πιστεψει ένας λογικός άνθρωπος? Ότι κάτι δεν πάει καλά με το εσωτερικα ή ότι κάτι δεν πάει καλά με κάποιον ό οποίος κατηγορεί το εσωτερικα μεσ'το...εσωτερικα (!)επικαλούμενος υποψίες οι οποίες επιβεβαιώνονται απο όνειρα! Και μόνο ότι αυτη τη στιγμή εσύ δεν έχεις τη διάκριση να δεις αυτό το πολύ απλό πράγμα απο μόνος σου δείχνει ότι το πρόβλημα είναι αποκλειστικά δικό σου.Αποψη μου,έτσι?

quote:
Σας είπα τι συμβαίνει με το ίντερνετ γενικά και ειδικότερα με τον εσωτερισμό στο ίντερνετ και με το παρόν φόρουμ...

Διάβασε το θέμα εκείνο με τις ερωτήσεις, διάβασε και το κείμενο για τα UFO και θα δεις πόσο πολυεπίπεδο είναι το θέμα. Τι περιμένεις να σου πω ότι γίνεται φακέλωμα πολλών ανθρώπων όπως είπε κάποιος προηγουμένως;
Δηλαδη να σου πω ότι αύριο μάλλον θα ξημερώσει;
Αν δε σου το πως δε θα το συμπεράνεις από την ακολουθία των ωρών και της κίνησης του ήλιου των προηγουμένων ημερών

Γιατί δεν σκέφτηκες ότι ο προηγούμενος μπορεί να έκανε πλάκα αγαπητέ μου? Αν μιλούσε σοβαρά η ερώτηση που ακολουθεί είναι : Aφου είσαι τόσο σίγουρος ότι το esoterica σε φακελώνει τότε ΓΙΑΤΙ μπαίνεις στο εσωτερικα? Προσφέρεις εθελοντικά τον εαυτο σου θυσία για την πρόοδο του ηλεκτρονικού φακελώματος? Ελεος...

Και συνεχίζω.Ας κάνουμε μια υπόθεση εργασίας ότι πράγματι το esoterica είναι ένας τεράστιος μηχανισμός φακελλώματος των μελών του.Μπαίνουν λοιπον στον υπολογιστή μου και ανακαλύπτουν ότι είμαι αριστερός με τάσεις αναρχισμού,άθρησκος,αεκτζής,ότι η γκόμενα μου είναι ξανθιά,ότι είμαι 1,90,ότι έχω μεγάλη μύτη,ότι έχω φετιχ με τα γυναικία βυζ...και τις ζαρτιέρες,ότι πίνω ουίσκι με κόκα-κόλα,οτι μου αρέσουν τα μακαρόνια με σάλτσα και τυρί,ότι,ότι,ότι...
Ορίστε πληροφορίες,πάρε να'χεις και εσύ. Και τώρα χειρίσου με λοιπον,χειραγώγησε και εκμεταλευσου με...Πως θα το κάνεις φίλε μου μπορείς να μου εξηγήσεις? Και ποιός είναι ο τελικός σκοπός? Θα με εκβιάσεις ζητώντας χρήματα? Πως? Αφού όλοι όσοι με ξέρουν τα γνωρίζουν αυτά. Θα τις χειριστείς για να με βάλεις στη Νέα Ακρόπολη (για την οποία τόση φασαρία κάνουν καποιοι) πετώντας στο πλάι μου 2-3 βυζαρ...ες Νεοακροπολίτισες να μου σερβίρουν μακαρονάδες?

Υ.Γ (αν είναι έτσι να το συζητήσουμε πάντως...χαχαχχαχαχχαχα)...

Και πότε επιτέλους θα με χειριστούν και μένα τον άμοιρο? 3 χρόνια μπαινοβγαίνω εδω μεσα,τι περιμενουν επιτέλους για να χειραγωγησουν και μενα? Όχι τίποτα άλλο θα πάθω και κανενα κόμπλεξ αν πιστεψω αυτά που λες...Δηλαδή εγω δεν είμαι άξιος χειραγωγησης και εκμεταλευσης? χεχεε

Αλλο...Αν o υποτιθέμενος μηχανισμός του esoterica είναι τόσο προχωρημένος τεχνολογικά τότε γιατί δεν κάνουν το πολύ απλό,να βελτιώσουν δηλ την ταχυτητα εναλλαγής των σελίδων? Μέχρι να πάω απο τη μια σελίδα στην άλλη (ιδίως τις απογευματινές ωρες)έχω ψήσει πέντε καφεδες,έχω καπνισει ένα πακέτο τσιγαρα,και έχω εντρυφήσει στα Απαντα του Ντοστογιέφσκι φίλε μου. Και σε ρωτάω: αν το φόρουμ ήταν ταχύτερο δεν θα είχε και τα διπλά (ενεργά) μελη? Τι έγινε δεν θέλουν άλλα θύματα προς εκμεταλευση?

Αλλο: αν ήταν τόσο καλά οργανωμένοι δεν θα προσλαμβάνανε και 2-3 manager τσακάλια να χειρίζονται τις καταστάσεις εδω μέσα έτσι ωστε να μένουν όλοι ευχαριστημένοι και να μη φευγει κανείς? Που πανε όλοι αυτοί που φευγουν? Πότε θα τους χειριστούν όλους αυτούς? Τσαμπα κλέβανε τα αρχεια τους τόσα χρόνια?

quote:

Πιστεύω ότι ξέμπλεξα το κουβάρι αν όχι γιατί δε με ρωτάς ιδιωτικά λεπτομέρειες;
Μην περιμένεις να κάνω μόνος μου ή με λίγα άτομα την έρευνα που απαιτεί τουλάχιστον καμμιά δεκαριά ανρθώπους συντονισένους και σε συγκεκριμένες θέσεις. Δε μπορώ να εμποδίσω κάτι πολύ μεγαλύτερο από μένα και υπερεθνικό, να δράσει αλλά μπορώ να εμποδίσω μερικούς να πέσουν στο στόμα του λόγω αφέλειας και άγνοιας

Ελπίζω να ξεμπλέξεις το δικό σου κουβάρι φίλε μου γιατί το δικό μου δεν το βρίσκω καθολου μπερδεμένο. Να κάνουμε έρευνα,ευχαρίστως,αλλά με τι ενδέιξεις και πολύ περισσότερο με τι στοιχεία? Τα όνειρα σου?

Να πάμε και στον εισαγελλέα ευχαρίστως.Και να πούμε τι? Γεια σας κύριε εισαγγελέα απο δω ο Φιλόσοφος3 εχει κάτι υποψίες και μετα είδε και κάποια όνειρα τα οποία τις επιβεβαίωσαν,και εγώ τον πίστεψα? Αν το κάνω αυτό το μόνο στο οποίο μπορω να ελπίζω είναι ότι δεν υπαρχουν πολλές κενες θέσεις στα ψυχιατρεία,αγαπητέ μου φίλε...Το άλλο topic το διάβασα...ε,και? τα ίδια λες και εκεί.Κατα την άποψη μου πήρες άκρως ικανοποιητικές απαντήσεις. Απο τη στιγμή που το χόνδρυνες πολύ όμως και άρχισες να μιλας για όνειρα,εβραίους και πυρηνικα,τι περιμενες να σου απαντήσουν οι άνθρωποι? Το e-mail μου είναι στο profile μου.Στείλε και τις λεπτομερειες λοιπον να δω αν εχεις τίποτα σοβαρο να πεις.

Πάντως επειδη είσαι εξαιρετικά μορφωμένο άτομο το θεωρώ αμαρτια να αφήσεις τον εαυτό σου να γίνει ο περίγελος και το αντικείμενο διασκέδασης για τα καλοκαιρινά απογευματα των πιτσιρικάδων (που δεν έχουν παρει ακομα χαμπαρι το θέμα),μόνο και μόνο επειδή περνάς μια προσωπική κρίση.Κακώς άνοιξες το θέμα και στο ΠΑΡΑΞΕΝΟ φίλε.

Θα σου ξαναπροτείνω να παρατήσεις τα ουφο,τους εβραίους,τα σκάνδαλα,τους μασωνους,τις συνομωσίες και το εσωτερικα και να πας να αράξεις κάπου στη φύση μεχρι να ξεπεράσεις το πρόβλημα σου.

Στο λεω εγω που πριν απο κάτι μηνες σε είχα προτείνει για συντονιστή.Λυπαμαι πολύ για αυτη την εξέλιξη...

"The most beautiful thing we can experience is the mysterious.
It is the source of all true art and all science.

ΓιώργοςΜέλος
03/08/2006, 02:18:11
WTF !!!

εντάξει το ομολογώ....... "ψάρωσα" .... είδα και το Βαβυλώ-να? Ιεροσόλυμα πατριαρχία και ιερατεία και υποκλοπές ...... dude!!! "μπράβο κονέ το Εσωτέρικα"...

αλλά έχω όμως καλύτερο

Τι σχέση έχει ή οικογένεια Μπούς με τον Θείο Crowley

Was Barbara Bush's real father Aleister Crowley?

http://portland.indymedia.org/en/2006/04/337857.shtml

Γιώργος!
Ολα ειναι φιλοσο-αφημένα

03/08/2006, 04:21:00
Φίλε μου, δεσ'το αλλιώς.Τα τηλέφωνα παρακολουθούνται νόμιμα, τώρα και τα κινητά...Αν θέλει κάποιος να σε παρακολουθήσει,είναι πανεύκολο στις μέρες μας,αρκεί να ξέρει πως. Ξερω παιδί που τον έπαιρνε χάκερ στο κινητό του και του λεγε που είναι, ποια είναι τα χόμπυ του,πως λένε την κοπέλα του κλπ,και τελικά γίνανε φίλοι και του λεγε αλογα για τον ιππόδρομο να βγάλει κανα φράγκο από τα στημένα... Τις προάλλες,κάποιος "εισέβαλε" στον υπολογιστή μου, εγκαθιστούσε αρχεία της αρεσκείας του στο pc μου,κατέβαζε ότι ήθελε, μεχρι που έκανα format και πήρε το μακρύ.το e-mail είναι απλά εύκολο να εξερευνηθεί με τα κατάλληλα προγράμματα.Εγώ σου λέω ότι το εσοτέρικα έχει δόλο όπως λες, και μας φακελώνει.Ε και;;;Σιγά τον πολυέλαιο...Δεν χρειάζεται το εσοτέρικα να σε φακελώσουν αν θέλουν φίλε μου.Και στο κάτω κάτω,εδώ ο καθένας γράφει ότι θέλει.Δεν σημαίνει ότι λέει αλήθεια,ούτε ότι δεν λέει.Αυτό είναι το ιντερνετ,ένα μέσον που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ανταλλαγή απόψεων.Και αυτό είναι και αρνητικό και θετικό.Το αν αυτές είναι αρλούμπες ή όχι, δεν θα το μάθουμε ποτέ.Και να το μάθουμε τι έγινε;Μήπως και μας χειραγωγήσουν;Βασικά να φοβάσαι περισσότερο την τηλεόραση, που χτυπάει σε όλες τις ηλικίες,και όχι μόνο σε πιτσιρίκια.Παιδάκια πεθαίνουν κάθε μέρα,τα βλέπουμε στην tv,και σχολιάζουμε τρώγοντας ποπ κορν.Αυτά να φοβάσαι,την αποχαύνωση. Γιατί αν έχεις κριτική σκέψη,μέσα από σαιτ που ο καθένας λέει ότι θέλει,χωρίς να τον ξέρεις, απλά συζήτηση να γίνεται...Oπότε τσάμπα το φακέλωμα...
AZAΧ_ΧΑΖΑΜέλος
03/08/2006, 08:59:00
quote:

Εγώ σου λέω ότι το εσοτέρικα έχει δόλο όπως λες, και μας φακελώνει.Ε και;;;Σιγά τον πολυέλαιο...Δεν χρειάζεται το εσοτέρικα να σε φακελώσουν αν θέλουν φίλε μου.Και στο κάτω κάτω,εδώ ο καθένας γράφει ότι θέλει...

Δηλαδή αυτόν που τον βίασαν εξωγήινες "βζιν βζουν" τον έχουν φακελωμένο ...

Ο άσπρος σίφουνας....

Η βλακεία είναι δικαίωμα του καθενός.....
Η μετάδοση της, προνόμιο 99% των μελών του φόρουμ...
Ο ασπασμός της, υποχρεωτικός, σύμφωνα με μερικούς ...

stemixΜέλος
03/08/2006, 10:21:50
quote:
Δηλαδή αυτόν που τον βίασαν εξωγήινες "βζιν βζουν" τον έχουν φακελωμένο ...

χεχεχε Αυτόν τον μπαγλάρωσαν από το δεύτερο κιόλας μήνυμα. Σε αυτή την περίπτωση, το σύστημα λειτούργησε ακαριαία.
Και εγώ ΑΕΚτζής φίλε Mercury. Ντεμικός, με διαρκείας. Μόνο που δεν θα γράψω άλλα στοιχεία για μένα για να τους κάνω την ζωή δύσκολη. Να ψαξουν να τα βρουν. Όχι και να παίρνουν τις μισθάρες τους χωρίς κόπο

filosofos3Μέλος
03/08/2006, 11:41:39
Ρε παιδια ...για να σοβαρευτούμε λίγο γιατί το έχουμε ξεφτιλίσει το θέμα..........
Αν δεν έχετε να πείτε κάτι επί του προκειμ΄νου μη λέτε άσχετα...
εκτός και αν το κιάνετε σκόπιμα...
Φυσικά και εντός του εσωτέρικα θα θέσω αυτα τα ερωτήματα για να δουν εκείνοι που πρέπει, οι ακόλουθοι΄....

Το επίσημο φακέλωμα και το ανεπίσημο δεν αφορούν όλους ... αλλά δε μίλησα μόνο για αυτόν τον κίνδυνο...Κατανοητό?

quote:
Oχι φίλε μου...αυτό δεν θα είχε καμμιά απολύτως αποδεικτική αξία ούτε για μένα άλλα ούτε και για απολύτως κανέναν άλλο. Το πρόβλημα ξεκινάει απο τη στιγμή που αποκτούν αποδεικτικη αξία για σένα.Γιατί με αυτή σου τη φράση "Οι υποψίες μου που υπήρχαν από πριν έγιναν βεβαιότητες μετά και από την επιβεβαίωση κάποιων ονείρων που είδα τα οποία δεν εμπιστευόμουν αλλά με τις εξελίξεις έπαθα ένα σοκ",αυτό ακριβώς λες. Το καταλαβαίνεις? Επιβεβαιώνεις τις υποψίες σου μεσω ονείρων τα οποία εκλαμβάνεις σαν "εξ αποκαλύψεως αλήθειες"! Τι λοιπον περιμένεις να πιστεψει ένας λογικός άνθρωπος? Ότι κάτι δεν πάει καλά με το εσωτερικα ή ότι κάτι δεν πάει καλά με κάποιον ό οποίος κατηγορεί το εσωτερικα μεσ'το...εσωτερικα (!)επικαλούμενος υποψίες οι οποίες επιβεβαιώνονται απο όνειρα! Και μόνο ότι αυτη τη στιγμή εσύ δεν έχεις τη διάκριση να δεις αυτό το πολύ απλό πράγμα απο μόνος σου δείχνει ότι το πρόβλημα είναι αποκλειστικά δικό σου.Αποψη μου,έτσι?

Ναι άποψή σου...η διαφορά μας έγκειται στο ότι υποθέτεις κάποια πράγματα για μένα τα οποία δεν ισχύουν ... βασιζόμενος σε ένα μέρεος μόνο όσων λέω και βγάζονατς λανθασμένα συμπεράσματα. Επαναλαμβάνω ότι πρέπει να διαβάσεις εκείνα που σου είπα και πιο πριν.

quote:
Θα τις χειριστείς για να με βάλεις στη Νέα Ακρόπολη (για την οποία τόση φασαρία κάνουν καποιοι) πετώντας στο πλάι μου 2-3 βυζαρ...ες Νεοακροπολίτισες να μου σερβίρουν μακαρονάδες?

Υ.Γ (αν είναι έτσι να το συζητήσουμε πάντως...χαχαχχαχαχχαχα)...

Αν είναι έτσι πάω πάσο...συμφωνώ και επαυξάνω ...

Τότε θα είναι αξιόλογη οργάνωση η Ν.Α.

quote:
Αλλο...Αν o υποτιθέμενος μηχανισμός του esoterica είναι τόσο προχωρημένος τεχνολογικά τότε γιατί δεν κάνουν το πολύ απλό,να βελτιώσουν δηλ την ταχυτητα εναλλαγής των σελίδων? Μέχρι να πάω απο τη μια σελίδα στην άλλη (ιδίως τις απογευματινές ωρες)έχω ψήσει πέντε καφεδες,έχω καπνισει ένα πακέτο τσιγαρα,και έχω εντρυφήσει στα Απαντα του Ντοστογιέφσκι φίλε μου. Και σε ρωτάω: αν το φόρουμ ήταν ταχύτερο δεν θα είχε και τα διπλά (ενεργά) μελη? Τι έγινε δεν θέλουν άλλα θύματα προς εκμεταλευση?

Δεν καταλαβαίνεις ότι βάζουν σε διαφορετικές προτεραιότητες τα μέλη που συνδέονται;

Καταλαβαίνεις τι εννοώ; Το συστημα σε θέτει σε χαμηλή προτεραιότητα οπότε μόνο όταν δεν μπάινουν οι πιο υψηλής προτεραιότητας από σένα έχεις ελπίδα να δεις χρονική ανταπόκριση σε λογικά όρια.
Βάλε και τις επεμβάσεις στο λογισμικό προκειμένου να αποθηκέυονται δεδομένα...

Αυτά τα μέλη που βάζουν σε χαμηλή προτεραιότητα φυσικά και δεν τα θέλουν...αραιά κι αλάργα που λένε απλά να συμμετέχουν.

quote:
Και πότε επιτέλους θα με χειριστούν και μένα τον άμοιρο? 3 χρόνια μπαινοβγαίνω εδω μεσα,τι περιμενουν επιτέλους για να χειραγωγησουν και μενα? Όχι τίποτα άλλο θα πάθω και κανενα κόμπλεξ αν πιστεψω αυτά που λες...Δηλαδή εγω δεν είμαι άξιος χειραγωγησης και εκμεταλευσης? χεχεε

Ακριβώς δεν έχεις να προσφέρεις κάτι αν αμφισβητείς ή έχεις άποψη και δεν ελέγχεσαι εύκολα...

Οπότε τι να σε κάνουν;

quote:
Αλλο: αν ήταν τόσο καλά οργανωμένοι δεν θα προσλαμβάνανε και 2-3 manager τσακάλια να χειρίζονται τις καταστάσεις εδω μέσα έτσι ωστε να μένουν όλοι ευχαριστημένοι και να μη φευγει κανείς? Που πανε όλοι αυτοί που φευγουν? Πότε θα τους χειριστούν όλους αυτούς? Τσαμπα κλέβανε τα αρχεια τους τόσα χρόνια?

Καλά έχεις γνωρίσει από κοντά πολλούς από αυτούς που έφυγαν;
Μπορώ να φύγω άυριο και να συνεχίσω να μπάινω με το 2ο, ..3ο, ν-ιοστο νικ μου ...

Οι ιδεατες ταυτότητες εδώ πέρα δεν αντιστοιχούν αμφιμονοσήμαντα σε φυσικές...

quote:
Ελπίζω να ξεμπλέξεις το δικό σου κουβάρι φίλε μου γιατί το δικό μου δεν το βρίσκω καθολου μπερδεμένο. Να κάνουμε έρευνα,ευχαρίστως,αλλά με τι ενδέιξεις και πολύ περισσότερο με τι στοιχεία? Τα όνειρα σου

Μα αυτά αφορούν μόνο όποιον δέχεται κάτι τέτοιο... δεν τα πρότεινα ως αποδεικτικά στοιχεία σε όλους... εσύ μείνε σε αυτά που ξέρεις και απλά παρα΄τηρησε ...και θα τα πούμε σε λίγους μήνες ξανά...

quote:
Να πάμε και στον εισαγελλέα ευχαρίστως.Και να πούμε τι? Γεια σας κύριε εισαγγελέα απο δω ο Φιλόσοφος3 εχει κάτι υποψίες και μετα είδε και κάποια όνειρα τα οποία τις επιβεβαίωσαν,και εγώ τον πίστεψα? Αν το κάνω αυτό το μόνο στο οποίο μπορω να ελπίζω είναι ότι δεν υπαρχουν πολλές κενες θέσεις στα ψυχιατρεία,αγαπητέ μου φίλε...Το άλλο topic το διάβασα...ε,και? τα ίδια λες και εκεί.Κατα την άποψη μου πήρες άκρως ικανοποιητικές απαντήσεις.

Αν διάβασες τις απαντήσεις και τις θεωρείς ικανοποιητικές τότε το πρόβλημα το έχεις εσύ...και είτε είσαι πολύ αφελής είτε συμμετέχεις στο όλο σκηνικό...

Στον εισαγγελέα πρέπει να έχεις αποδεικτικό υλικό...αν φροντίζουν όμως κάποιοι να διαγράφουν τα επικίνδυνα μηνύματα τότε δύσκολο να το βρεις... και όσον αφορά τους μάνματζερ μάλλον εσύ ξέρεις καλά αν υπάρχουν ή όχι....και αν δουλέυουν φυσικά ....και δε σε είδα να πεις τίποτε σε όσα έλεγε ο XKA1132....ταύτιση;;;..έως και των προσώπων;;;;

quote:
Απο τη στιγμή που το χόνδρυνες πολύ όμως και άρχισες να μιλας για όνειρα,εβραίους και πυρηνικα,τι περιμενες να σου απαντήσουν οι άνθρωποι?

Μπα το χόντρυνα ? Απλά μιας και με ρώτησε κάποιος είπα τι αισθάνομαι...σαν φαντασιόπληκτος θα διαψευστώ ...αλλά αν δεν διαψευστώ όμως?

Τότε...? Τί γίνεται τότε? Μέχρι στιγμής δε διαψεύστηκα...

Πάντως δεν έχω να σου πώ κάτι ιδιαίτερο και δεν ήρθα εγώ να συμμετάσχω σε θέμα που άνοιξες αλλά εσύ...

Πως ξέρεις ότι ΘΑ πάρουν το θέμα χαμπάρι κάποιοι πιστιρικάδες, και ποιοί είναι αυτοί οι πιτσιρικάδες που έχουν εσωτεριστικά ενδιαφέροντα και θα ασχοληθούν ειδικά με το Παράξενο και ειδικά με το θέμα μου; Σαν περίεργα δε μας τα λες;

Μηπως σημαίνει αυτό ότι κυκλοφορεί καμμιά ιδιαίτερη ομάδα εδώ πέρα που αναλαμβάνει να ακυρώνει θέματα και κατά τύχη συμφωνείς με ότι δείχνεις από την άλλη να αρνείσαι;;;

Ακόμη ένα πλοκάμι λοιπόν...

quote:
μόνο και μόνο επειδή περνάς μια προσωπική κρίση.Κακώς άνοιξες το θέμα και στο ΠΑΡΑΞΕΝΟ φίλε.

Μα δεν περνάω καμμιά προσωπική κρίση! Αυτό είναι δικό σου συμπερασμα όχι δική μου δήλωση ...

Και ως τι μου κάνεις υποδείξεις για το που έπρεπε νά ανοίξω το θέμα;
Μήπως δε μπορείς να ξεχάσεις την ταυτότητα σου ως Αdmin όταν γράφεις ως Mercury;

Εμ βέβαια ...τόσες που έχεις δε θα είναι η πρώτη φορά ...και άλλά ψευδώνυμα το παθαίνουν συχνα αυτό και δείχνουν αντιμινιστικές ιδιότητες....

Έπρεπε να σε αφήσω να συνεχίσεις για να διασκεδάσω περισσότερο αλλά δεν έχω πολύ χρόνο και είπα να ακολουθήσω τη συμβουλή ορισμένων και να πάω διακοπές ...θα έχετε όλο το χρόνο να σβησετε και να γράψετε ότι θέλετε στο ενδιάμεσο διάστημα...

quote:
Θα σου ξαναπροτείνω να παρατήσεις τα ουφο,τους εβραίους,τα σκάνδαλα,τους μασωνους,τις συνομωσίες και το εσωτερικα και να πας να αράξεις κάπου στη φύση μεχρι να ξεπεράσεις το πρόβλημα σου.

Στο λεω εγω που πριν απο κάτι μηνες σε είχα προτείνει για συντονιστή.Λυπαμαι πολύ για αυτη την εξέλιξη...

Καινούριο αυτό...
Πότε έγινε αυτό ρε παιδιά και δεν το πήρα χαμπάρι;
Επίθεση φιλίας το λενε;
καλή τακτική και πειστική

Κύριε Αντμιν ή Mercury ή όπως αλλιώς λέγεστε , αποφάσισα να αφήσω τους αγαπητούς σας εβραίους και τους μασόνους και τις συνομωσίες και τα UFO (για τα οποία τηρήσατε σιγήν ιχθύος , κατά την εντολήν) για λίγο καιρό για να πάω διακοπές όπως προτείνετε να ξεπεράσω το πρόβλημά μου που είναι η αδιάκριτη πολυλογία σε θέματα που δεν πρέπει το "ποίμνιο" να αγγίζει γιατί το τρώει ο λύκος. Αποδεικνύοντας τη δημοκρατικότητά σας , όπως κάνει τώρα και το Ισραήλ εκεί κάτω , αναμένω την επέμβασή σας στα όσα έχω γράψει και τη βίαιη αποκατάσταση της τάξης που τέινει να διασαλευτεί με την παρουσία μου και με την τάση να παρακινώ μέλη σε σκέψη και να ανοίγω θέμετα σε χώρο που μπορεί να τα διαβάσει κόσμος και όχι στο "Απόψεις προτάσεις".

θα υποκύψω σε μια καλή προσφορα (γυναίκες και χρήμα ευπρόσδεκτα, αρκεί το μεν πρώτο να έχει ποιότητα το δεύτερο ποσότητα) και δε θα ξαναασχοληθώ με τα θέμετα αυτά. Στην αντίθετη περίπτωση θα βρεθείτε προ εκπλήξεων πιθανότατα κάποια στιγμή ...που θα είναι και η καταλληλότερη και θα αποκαλύψω όλο το παρασκήνιο που υπάρχει στο μυστικό κόσμο του εαωτέρικα και όχι μόνο...

Πω πω παραφρόνησα τελείως μου φαίνεται ...πάω για διακοπές τις γυναίκες και το χρήμα σε συσκευασία δώρου παρακαλώ και γρήγορα ...επαφίεμαι στην κρίση σας για την ποσότητα και την ποίτητα των δώρων...

Όλα είναι τέλεια

dim.karΜέλος
03/08/2006, 12:29:01
Καλημέρα σε όλες και όλους!!!

Αγαπητέ φιλόσοφε!!!

Νομίζω ότι υπερβάλεις... βάζοντας στο ίδιο καλάθι ανόμοια πράγματα...

Για παράδειγμα εγώ ήμουν από αυτούς που αντέδρασαν έντονα στο θανατολαγνικό κλίμα των προφητείων, που αποκάλεσα τον Ιησού γυιο μιας... τέλος πάντων, να μην τα επαναλάβω τώρα...

Το αποτέλεσμα ήταν να με αποβάλουν από το esoterica για ένα μήνα...

Και να σου θυμήσω πως είμαι από τους ελάχιστους που έχουν επωνύμως υπογράψει από τη πρώτη στιγμή στο esoterica...

Και ξέρεις γιατί συνεχίζω να γράφω εδώ; διότι σε αντίθεση με άλλα forum "αναζήτησης" μπορώ να γράφω το μακρύ μου και το κοντό μου, να αντιπαρατίθεμαι, να κάνω χιούμορ, να αυτοσαρκάζομαι... Και μόνο όταν εκφράστηκα με εντελώς αγοραίες εκφράσεις ήρθε η ...ποινή.

Σημειωτέων δε πως επέστρεψα χωρίς να ζητήσω συγγνώμη, αλλά μόνο με την "υπόσχεση" μιας πιο ευπρεπούς παρουσίας...

Αλλού, σε άλλα forum, στη δεύτερη τρίτη διαφωνία, μπαμ, διαγραφή...

Οπότε esoterica και πάλι esoterica...

Τέλος μην νομίζεις πως το κόστος για την φιλοξενία ένος forum σαν το esoterica είναι και τόσο μεγάλη...

O froddo από μόνος του έστησε forum... Και είναι φοιτητής νομίζω...

Eνδεικτικά σου αναφέρω πως η τιμές της Global είναι: 15,99 λίρες (ούτε 20 ευρώ...) το μήνα για 100 MB... ( http://www.globalnet.co.uk/services/anytime/ )

Oπότε μην τρελαίνεσαι, χαλάρωσε, απόλαυσε τις γυναίκες και τις διακοπές σου, δεν σε παρακολουθεί κανένας, βασικά "χεσ..." για όλους μας...

Χαλαρά...

Δημήτρης Καραγιάννης

MercuryΜέλος
03/08/2006, 12:51:58
Με αποκάλυψες φιλόσοφε3 καταστρέφοντας ένα σχέδιο πάνω στο οποίο
εργάστηκα σκληρά επι μια 10ετία.

Οι ασκοί του Αιόλου έχουν πιά ανοίξει,ακούω τις σειρήνες των περιπολικών να πλησιάζουν...Το τέλος ήρθε και θα είναι οδυνηρό. Οδυνηρό για όλους μας όμως...Δικαιους και αδίκους...Καταφερα βλέπεις να συγκεντρωσω πολύ δύναμη τα τελευταία χρόνια. Τόση δύναμη που ούτε η πιο οργιαστική φαντασία θα μπορούσε να προβλέψει...

Εχω στα χερια μου τους κωδικούς για τα πυρηνικά όπλα...

Περιμένετε λίγο και θα δείτε...

(Πρόσεχε στα όνειρα σου αποψε φιλόσοφε3. Είμαι ο Κύριος με την Ασπρη Μπλούζα...)

03/08/2006, 15:32:57

ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.

03/08/2006, 17:10:51
quote:
Με αποκάλυψες φιλόσοφε3 καταστρέφοντας ένα σχέδιο πάνω στο οποίο εργάστηκα σκληρά επι μια 10ετία.

Οι ασκοί του Αιόλου έχουν πιά ανοίξει,ακούω τις σειρήνες των περιπολικών να πλησιάζουν...Το τέλος ήρθε και θα είναι οδυνηρό. Οδυνηρό για όλους μας όμως...Δικαιους και αδίκους...Καταφερα βλέπεις να συγκεντρωσω πολύ δύναμη τα τελευταία χρόνια. Τόση δύναμη που ούτε η πιο οργιαστική φαντασία θα μπορούσε να προβλέψει...

Εχω στα χερια μου τους κωδικούς για τα πυρηνικά όπλα...

Περιμένετε λίγο και θα δείτε...

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

Edited by - Ostria on 03/08/2006 17:12:48

Edited by - Ostria on 03/08/2006 17:16:17

03/08/2006, 18:24:03
Μιας κι αναφέρθηκαν κάποιες απόψεις για την Αναζήτηση, καλό θα ήταν να ειπωθούν κάποια πράγματα.

Η Αναζήτηση μερικές φορές αργεί πράγματι να εμφανίσει τα αποτελέσματα με τις λέξεις - κλειδιά που της δίνουμε, ειδικά τις ώρες που η επισκεψιμότητα στα forums είναι μεγάλη...

Είναι πολύ πιο βολικό να ψάχνουμε για τον τίτλο ενός θέματος και μόνο παρά για ένα ολόκληρο μήνυμα.

Σχετικά με την Αναζήτηση λοιπόν έχει ανοίξει ένα topic στα Τεχνικά Θέματα και στο οποίο οποιοδήποτε μέλος επιθυμεί βοήθεια σχετικά με αυτή τη λειτουργία μπορεί να την ζητήσει ώστε να λάβει βοήθεια.

Στο topic αυτό, ο Συντονιστής jejeje δίνει μια πολύ χρήσιμη βοήθεια για το πως να αναζητήσουμε γρήγορα ακόμα κι ένα μέρος μηνύματος.

Το μήνυμα είναι το εξής:

συμβουλή για την Αναζήτηση

In anticipation of my resurrection...

stemixΜέλος
03/08/2006, 18:40:02
Περιπλέκονται τα πράγματα. Το δήθεν μέλος Mercury - στην πραγματικότητα admin ή αλλιώς πράκτορας Σμιθ - νόμιζε ότι θα μας ξεγελάσει και θα κάνει το θέμα μπάχαλο. Πλανάται οικτρά όμως.
Από την άλλη, ίσως και εγώ να είμαι admin, δεν ξέρω. Δεν θυμάμαι. Έχω αρχίσει και γω να βλέπω περίεργα όνειρα.
Για να το σοβαρέψουμε όμως, έχουμε τα εξής μέχρι στιγμής:
1) Είναι ύποπτη η κακή λειτουργία της αναζήτησης...
- Έλάβε ο φίλος filosofos3 μια λογική εξήγηση από τον XD, αλλά επιμένει στο ότι είναι ύποπτο.
2) Για τις βλάβες στον ΗΥ του...
- Πρώτη φορά ακούω να χαλάει σκληρός δίσκος. Όντως ανεξήγητο. Για τα υπόλοιπα PCια που αναφέρει, δεν έχουμε λόγω να μην τον πιστέψουμε, αλλά ούτε ως δεδομένο μπορούμε να το πάρουμε, ούτε και ανεξήγητο. Οι κοινής χρήσης υπολογιστές κι αν κουβαλάνε ιούς...
3) Η μη δημοσιοποιήση των όνομάτων των υπεύθυνων...
- Απαντήθηκε ήδη. Όσον αφορά τα ψευδώνυμα που χρησιμοποιούμε όλοι, που είναι το κακό. Φόρουμ είναι. Δεν κάνουμε και καμιά διατριβή.
Αν ξεχνάω τίποτα, συμπληρώστε.
Αλλά και πάλι βέβαια, εδώ μέσα από συνομωσίες, άλλο τίποτα. Το esoterica θα ξέφευγε;
stemixΜέλος
03/08/2006, 18:59:30
Εντάξει. Ίσως η ειρωνία να μην έχει θέση σε αυτό το θέμα. Και σίγουρα δεν την αξίζει και ο filosofos3. Δεν γράφει κάτι για να κοροϊδέψει. Κάτι θέλει να πει.
Εκεί είναι αυτό που με τσατίζει. Άν θέλεις κάτι να πεις ρε άνθρωπε ("άνθρωπε" γενικά) πες το. Πες το ντόμπρα, έξω από τα δόντια. Αλλιώς μην το λες καθόλου.
Αυτά τα τρικ, οι γρίφοι, τα μισόλογα, δεν συνιστούν σοβαρότητα (πάλι γενικά).
Πετάω μερικά υπονοούμενα, φοβάμαι να βάλω το χέρι μου στο λάκο με τα φίδια (εδώ όχι γενικά), βρείτε άκρη μόνοι σας, δίνουν στα νεύρα. Ή πες αυτό που θέλεις να πεις λαμβάνοντας την ευθύνη ή μην το λες καθόλου. Τελεία και παύλα.
Nausika317Μέλος
04/08/2006, 02:46:12
Aγαπητέ filosofos,
εχω παρακολουθησει την συζητηση, αλλα ειχα μπερδευτεί ως τώρα, αλλα τελικά, η σύγκρουση μεταξύ εσου και Mercuryηταν καθοριστικη, για να καταλαβω τι ακριβως συμβαινει!

quote:
Και συνεχίζω.Ας κάνουμε μια υπόθεση εργασίας ότι πράγματι το esoterica είναι ένας τεράστιος μηχανισμός φακελλώματος των μελών του.Μπαίνουν λοιπον στον υπολογιστή μου και ανακαλύπτουν ότι είμαι αριστερός με τάσεις αναρχισμού,άθρησκος,αεκτζής,ότι η γκόμενα μου είναι ξανθιά,ότι είμαι 1,90,ότι έχω μεγάλη μύτη,ότι έχω φετιχ με τα γυναικία βυζ...και τις ζαρτιέρες,ότι πίνω ουίσκι με κόκα-κόλα,οτι μου αρέσουν τα μακαρόνια με σάλτσα και τυρί,ότι,ότι,ότι...
Ορίστε πληροφορίες,πάρε να'χεις και εσύ. Και τώρα χειρίσου με λοιπον,χειραγώγησε και εκμεταλευσου με...Πως θα το κάνεις φίλε μου μπορείς να μου εξηγήσεις? Και ποιός είναι ο τελικός σκοπός? Θα με εκβιάσεις ζητώντας χρήματα? Πως? Αφού όλοι όσοι με ξέρουν τα γνωρίζουν αυτά. Θα τις χειριστείς για να με βάλεις στη Νέα Ακρόπολη (για την οποία τόση φασαρία κάνουν καποιοι) πετώντας στο πλάι μου 2-3 βυζαρ...ες Νεοακροπολίτισες να μου σερβίρουν μακαρονάδες?

Πραγματικά, ο filosofos εχει κα΄ποιο δίκιο ότι οι σκοποί είναι πονηροί
, αλλά είναι άλλοι από μεταφυσικοί, και ο Mercury μας το αποκάλυψε, εμμέσως πλην σαφώς:

ΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ!! Ολα γίνονται για να μπαίνουν στον υπολογιστή μας, να βρισκούν το ΙP, αντιστοιχα να βρισκουν το τηλέφωνο ( αν είναι σταθερό ),βρίσκουν και τη διεύθυνση, να μαθαίνουν τις συνήθειες μας, και να μας στέλνουν τα αντίστοιχα διαφημιστικά ! Στην περίπτωση του Mercury, για παραδειγμα, θα του στελνουν διαφημιστικά με προϊόντα με το σήμα της ΑΕΚ - π.χ. κασκόλ, φλυτζανια κτλ. , που θα τα διαφημίζουν ξανθιές με ζαρτιέρες και μεγαλα βυζιά, οι οποίες θα τρώνε μακαρονάδες με σαλτσα και τυρί και θα πίνουν ουϊσκυ με κοκα-κόλα ! Αμα δεν τα αγοράσει, εγώ θα γίνω αρχιεπίσκοπος!

ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ, φίλε filosofos, συμφωνω με τους αλλους φίλους που θα ήθελαν να είσαι πιό συγκεκριμένος στις υποθέσεις σου. Νομίζω ότι έχεις κατι εντοπίσει, αλλά σίγουρα δεν είναι ευκολο να έχει κανείς αποδείξεις γιά τα θέματα αυτά.

Μπορείς όμως να τα αναφέρεις στο τελείως " ας υποθέσουμε ότι..." στύλ, όποτε θα είναι όλοι ευχαριστημένοι..