ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αλβανός αριστούχος μαθητής και Δικαιοσύνη. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Αλβανός αριστούχος μαθητής και Δικαιοσύνη. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

steelspring43 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
EnasΜέλος
28/10/2003, 20:08:04
ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑ ΤΑ 3/4 ΒΛΑΧΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΗΚΩΣΩ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ; ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΛΛΗΝΑΣ;

I am no human now
because I choose to know..

steelspringΜέλος
28/10/2003, 20:08:34
Η δε "χρυσή αυγή " απαράδεκτη όπως πάντα εκτόξευσε προκυρήξεις το πρόσωπο κοριτσιού απο την Αλβανία που ήταν σημαιοφόρος.
Πως δέν την έδειραν κιόλας.;;;

steelspringΜέλος
28/10/2003, 20:32:50
quote:
ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑ ΤΑ 3/4 ΒΛΑΧΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΗΚΩΣΩ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ; ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΛΛΗΝΑΣ;

Δέν ξέρω φίλε Enas.
Ρώτα πάντως στο σχολείο σου , γιατι μου φαίνεται πως απαγορεύτηκε στους Έλληνες να σηκώνουν τη σημαία, είναι λέει σοβινιστικό ή κάτι τέτοιο ...Ρώτα πάντως.

fokaiasΜέλος
28/10/2003, 22:03:52
quote:

Γιατί δηλαδή εμείς δεν είμαστε άξιοι να σηκώσουμε μια σημαία;

Logical

Όπως είπε και η Άβαλον προφανώς όχι . Γιατί για να κάνεις κάτι τέτοιο , πρέπει να στερηθείς , να ιδρώσεις , να πονέσεις και σε μερικές περιπτώσεις να δώσεις και τη ζωή σου.
Και εγώ ρωτάω , αξίζει να κάνεις κάτι τέτοιο για ένα σύμβολο;

Βλέπεις το παιδί, έβαλε σαν στόχο να σηκώσει τη Σημαία , προσπαθώντας να αριστεύσει και τα κατέφερε, σε σχέση με άλλα <<ελληνόπουλα>> της καφετέριας που ούτε καν προσπάθησαν αλλά σαν νόμιμοι δικαιούχοι το αξίζουν.
Ποιος λοιπόν ο <<αγώνας>> τους, για να την τιμήσουν ;
Τι θέλω να πω. Ότι ο αγώνας ώστε να κρατήσεις τη Σημαία ψηλά μετράει, και όχι το νόμιμο δικαίωμα.

Τώρα θα μου πεις ότι μέσα από αυτό προσπάθησε να αναδείξει την καταγωγή του και την αξία του σε μας τους Έλληνες, πως ένας Αλβανός είναι <<καλύτερος>> από εμάς. Αν γι αυτόν η ανάδειξη της χώρας του γίνεται μέσα από το Ελληνικό σύμβολο, και τη προσπάθεια του να το τιμήσει, τότε θα πρέπει να αισθάνεσαι ευτυχισμένος.

Αν τώρα έρθει η στιγμή να κοροϊδέψει αυτό που έκανε (δεν έκανε) , το μόνο πράγμα που θα καταφέρει είναι να κοροϊδέψει τον ίδιο του τον εαυτό και όχι τη Σημαία η οποία δεν ατιμάζεται από κάποιον που δεν την θεωρεί σύμβολό του, αλλά μόνο από αυτούς που την θεωρούν και την υπερασπίζονται.

steelspringΜέλος
29/10/2003, 00:01:25
Καμμιά σημαία δεν ατιμάστηκε.
Αυτό που ατιμάζεται είναι η νοημοσύνη των Ελλήνων απο τις ισοπεδωτικές και απαξιωτικές θέσεις (που είναι και θέσεις της πολιτικής πλειοψηφίας).
Παράλληλα ατιμάζεται και η πνευματική υγεία των Ελλήνων τηλεθεατων απο τα στημένα και προπαγανδιστικά δελτία προσδίδοντας άσχετο περιεχόμενο στα γεγονότα και δίνοντας ιδιότητες ελέφαντα στους ταλαίπωρους κατοίκους αυτης της χώρας.
Επειδή οι Έλληνες δέν δέχτηκαν το καρότο της νέας ταξης και της παγκοσμιοποίησης προσπαθούν να μας πείσουν να γίνουμε χορτοφάγοι μήπως και το δαγκώσουμε τελικά.
Επειδή είναι και η ιστορική επέτειος θέλω να ρωτήσω :
Την νέα τάξη πραγμάτων του Χίτλερ και του Μουσολίνι δεν την θέλαμε και είπαμε όχι.
Τώρα γιατί δεν λέμε όχι στην σημερινή νέα τάξη πραγμάτων ;
Μήπως γιατί πιστεύουμε ότι είναι κάποιος άλλος αυτός που την επιβάλλει; Ή μήπως νομίζουμε ότι θα σεβαστεί τον πολιτισμό και τον άνθρωπο;
Το κάθε κακόμοιρο Αλβανάκι που σηκώνει κάτι που δεν ξέρει κάν τι είναι , αυτό είναι νομίζουμε το πρόβλημα;
Ας πάψουμε να τους κάνουμε το χατήρι να κατηγορούμαστε μεταξύ μας
και ας γίνουμε περισσότερο επιφυλακτικοί.

Σήμερα είδα και γώ το κοριτσάκι απο την Αλβανία , ένα ξανθούλικο αθώο αγγελούδι να κρατάει τη σημαία με καμάρι και συγκινήθηκα.
Αμα είναι να το πάμε εκεί ρε παιδιά, εντάξει να την κρατήσουν τα παιδιά τη σημαία αφού τους δίνει χαρά. Αμα είναι να τα βάλουμε με τα παιδιά του κόσμου καήκαμε.

Ας προστατέψουμε την καρδιά μας .
Η προπαγάνδα έχει στόχο την καρδιά.
Ας μήν αφήσουμε όμως αυτά τα αθώα προσωπάκια να τα χρησιμοποιήσουνε κάποιοι σαν δούρειο ίππο στις συνειδήσεις μας.

29/10/2003, 00:17:51
quote:
Ας προστατέψουμε την καρδιά μας .
Η προπαγάνδα έχει στόχο την καρδιά.
Ας μήν αφήσουμε όμως αυτά τα αθώα προσωπάκια να τα χρησιμοποιήσουνε κάποιοι σαν δούρειο ίππο στις συνειδήσεις μας.

γεια σου φιλε μου...
απο την πρωτη μερα που ανοιξες το τοπικ το παρακολουθω μα δεν εκφερα ακομη γνωμη...μα διαβαζα πολυ...
ξερεις ισως να περιμενα αυτην την συγκρουση...
του ανθρωπου και των ιδεων του...
μπραβο σου που το εκφραζεις αυτο που παλεψε μεσα σου...εκεινη την στιγμη με το κοριτσακι...
και μπραβο σου που ξεχωρισες την αθωωτητα με την υποκρισια...
η σημαια ειναι οι καρδιες μας...
Ζητω η ΕΛΛΑΣ
Ζητω οι Ανθρωποι
Ζητω λοιπων ΟΙ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΛΙΘΟΙ=ΕΛΛΗΝΕΣ=ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΖΗΤΩ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...
ευχαριστω...

οσο για τον τσεναι αδιαφορω πραγματικα αν θα Την σηκωσει δεν εχω κολλημα,πιστευω οτι αν δεν κανανε τοση φασαρια,και τον αφηνανε να Την σηκωσει δεν θα γινοταν τιποτα και οι καρδιες μας θα ηταν πιο ενωμενες...
ευχαριστω και παλι...
ξημερωνει και η Μαχη συνεχιζετε...εδω ΕΣΩ

ειμαι το πτωμα του χθεσινου μου εαυτου...
ειμαι η νεκρη γνωμη που ειχα χθες και αλλαξε...

alati13Μέλος
29/10/2003, 00:53:09
Φίλε steelspring σε ευχαριστώ για την απάντηση που μου έδωσες.
Από την πλευρά μου να σου πω ότι για εμένα κάποιος μπορεί να λέγεται Έλληνας με βάση αυτά που ΠΙΣΤΕΥΕΙ που ΝΙΩΘΕΙ και που ΑΓΑΠΑ.
Το ποιοι γονείς των γέννησαν και που πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής του και όλα τα άλλα δεν έχουν καμιά σχέση με αυτό.

Φίλε μου Λουκά το μήνυμά σου με εξέπληξε. Ειλικρινά δεν το περίμενα . Θα το ξαναδιαβάσω και πάλι μήπως έχω καταλάβει κάτι λάθος.

Όσο για τα μπουλουκόπαιδα των χρυσών αυγών μόνο ένα πράγμα έχω να πω.

ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΠΑΤΣΟΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΟΥΛΑ ΤΟΥΣ

ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΖΗΛΟ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ (ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ , ΓΥΝΑΙΚΕΣ., ΕΦΗΒΟΥΣ) ,
ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΤΑΓΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

steelspringΜέλος
29/10/2003, 01:47:19
Τιμή και έπαινος σε σένα ryche
Όσο για μένα ίσως κάποτε αξιωθώ να γίνω ΕΛ-ΛΗΝ ,ον φωτεινό .
Και ίσως οι περισσότεροι απο μας να κάναμε πολύ καλό στον εαυτό μας και στον κόσμο ολόκληρο αν εκτός απο τον χαρακτηρισμό "Έλλην" που νομικά φέρουμε, κάνουμε αυτοσκοπό μας να γίνουμε ΕΛ-ΗΝΕΣ φωτοδότες της ανθρωπότητας χωρίς ανταλλάγματα ,πιστοί στην θέληση των Δυνάμεων του Υπέρτατου Φωτός, στο σκοπό που ταχθήκαμε κάποτε .
Προς το παρόν παραμένω ακόμα ένας ανήσυχος μεν αλλά θλιβερός σκοτεινός νάνος.

thouthouΝέο Μέλος
29/10/2003, 01:51:03
Ομορφη κουβεντα...
Αυτο που απλα θα'θελα να πω, ειναι οτι σε συγκεκριμενα καθημερινα ζητηματα, προσπαθουμε να λυσουμε θεματα που ειναι φιλοσοφικα ζητηματα αιωνων... Η μονη λυση ειναι να γυρισουμε στα "αξιωματα" δηλαδη στις πρωταρχικες αξιες...
Τι εννουμε λεγοντας Ελλαδα; Ειναι το μερος που περικλειουν τα συνορα ενος κρατους που λεγεται Ελλας, η το μερος που ζουν οι Ελληνες;
Ποιος ειναι Ελληνας; Ο Ελληνας (και ας μην παιζουμε με επιστημονικους ορους για DNA, ιστορια, χρονους παραμονης, γλωσσες, και ποιος πληρωνει ενσημα) η ο κατοικος του κρατους της Ελλαδας;
Το μελλον το εχουμε σκεφτει, η μιλαμε για θεωριες λες και γραφουμε μια εκθεση πανω σε ενα φανταστικο τοπο και χρονο;
Και για να γινω σαφεστερος: Υπαρχει κανενας απο εμας που να πιστευει οτι το ολο ζητημα εγινε εναντιον ενος συγκεκριμενου παιδιου, για μια συγκεκριμενη στιγμη η πραξη, η ηταν μια ευκαιρια να τεθει ενα γενικοτερο ζητημα;
Γιατι βαζουμε στο παιχνιδι ασχετα θεματα οπως τι κανουν τα δικα μας παιδια και το αν υπαρχουν χαλια Ελληνες;
Δεν μπορει να δει κανενας οτι το ολο ζητημα ειναι μια κραυγη του κοσμου που παθαινει τοσα χρονια τοσα πολλα, που η προπαγανδα του λεει οτι "καλως η κακως ετσι ειναι", οτι "εκει πηγαινει ο κοσμος και μαθε να το αποδεχεσαι", χωρις να μπορει να μιλησει, να αντιδρασει, να κανει κατι χωρις να γινει το τερας, ο φερων μισανθρωπες ιδεολογιες, ο καινουριος Χιτλερ;
Ως ποτε θα αντιμετωπιζουμε τα θεματα μεμονωμενα, χωρις να κοιταμε τη συνολικη εικονα; Οι Ελληνες ειναι ρατσιστες που δεχτηκαν 2 εκ. ξενους χωρις να ρωτηθουν, χωρις να αντιδρασουν;
Ειμαστε μια τυχαια χωρα, που δεν εχουμε εξωτερικους εχθρους, προβληματα δημογραφικα, και απλως τα λυνουμε με το να ερθουν καποιοι αλλοι;
Αλλωστε ποιο το νοημα του '40; Πολεμησαμε για ποιο πραγμα; Για να μην μας διοικουν καποιοι αλλοι; Οι γερμανοι αν ειμασταν καλα παιδια δεν θα μας ειχαν στα ωπα ωπα; Συγγνωμη αλλα βλεπω μια ισοπεδωση που λιωνει ο,τι εχουμε καταφερει σαν ανθρωποι και σαν Ελληνες, σαν ατομικη βομβα...
Και επειδη το θεμα του πως νιωθουμε, και των χιλιαδων πραγματων που μας κανουν να ειμαστε καποιοι αλλοι απο αυτο που "πρεπει", δεν μπορω να το περιγραψω, οπως δεν μπορω να περιγραψω και τη διαφορα μεταξυ του ορυκτου διαμαντιου και του συνθετικου, απλα θα ηθελα να ρωτησω: Τι σημαινουν τα λογια του Ελυτη, αν εξαιρεσουμε την επιστημονικη γλωσσολογικη αναλυση; Ειναι απλα ενας γλωσσοπλαστικος οργασμος με ομορφες εικονες, οπως τον βλεπουν οι οικουμενιστες, κουλτουριαρηδες galleroμανεις χωρις νοημα;
http://www.geocities.com/odiseaselitis2003/

steelspringΜέλος
29/10/2003, 02:30:33
Φίλε Alati13
Και εγώ σε ευχαριστώ για τις ερωτήσεις και τις καθαρές τοποθετήσεις σου.

07/04/2004, 21:40:54

Αστράφτει φλας
κι ακόμη μια φορά πεθαίνει...
Κι είναι η εικόνα πιο νεκρή
κι απο το πεθαμένο...
Παγώνει τουτη τη στιγμή
κι η μεταμόρφωση αρχίζει...

Edited by - 1900 on 07/04/2004 22:45:20

19/04/2004, 16:08:26

Tο ζώο σχεδόν δεν διακρίνεται, προχωρημένη αποσύνθεση, επιστρέφει στη φύση. Ένα με τη φύση. Η ζωή μετασχηματίζεται ξανά σε φύση. Περνά μέσα από αυτή και καταλήγει στον εαυτό της. Η διάρκεια της ζωής ευθέως ανάλογη με τον χρόνο που η ίδια η φύση της χαρίζει, συναρτάται ίσως με την ανθρώπινη αμέλεια ή και με τη σκόπιμη πράξη. Το αποτέλεσμα ένα. Σταδιακή επανενσωμάτωση στο ευρύτερο περιβάλλον

Tο νεκρό ζώο σιγά σιγά γίνεται ένα με τη φύση πάνω στην οποία κείτεται. Tο περίγραμμά του, όμως, και μια περίεργη υφή στο χώμα μένουν. Eμβληματικά σημάδια του θανάτου· άμα ξεπεράσουμε τη φρίκη, θα δούμε πολλά να μοιάζουν γαλήνια, άλλα σα να έκατσαν σε στάση περηφάνειας

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......

19/04/2004, 16:23:02

Ghosts of trees

Dead trees frozen in the ice of Lake Pueblo, Colorado.

Νεκρή φύση μέσα στη φύση

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......

19/04/2004, 16:33:36

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......

19/04/2004, 16:41:06

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......

19/04/2004, 16:46:30

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......

19/04/2004, 17:01:28

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......

19/04/2004, 17:13:23

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......

19/04/2004, 18:16:11
SIMORI!!!

Τι καταιγίδα απο φωτογραφίες ήταν αυτή!!!...
Σ' ευχαριστώ!

Με χαροποίησε ιδιαίτερα το γεγονός οτι ,αν και δεν το διευκρίνισα,
επιασες επακριβώς το πνευμα του θέματος!!!

19/04/2004, 21:01:20
Σε ευχαριστώ φίλε 1900.. Χαίρομαι που αντιπροσωπεύουν οι εικόνες κάτι που έχεις εσύ ζωντανέψει εδώ...έσω....
όταν μου αρέσει πολύ ένα θέμα που έχει σχέσει με εικόνες, έτσι αντιδράω.. με καταιγισμούς και χίμαρους.. αν υπάρχουν βέβαια και τα διαθέσιμα απαραίτητα υλικά... (εικόνες)

Ο πιστός σκύλος

quote:
Από τα πλέον περίεργα ατυχήματα συνέβη τον Οκτώβριο του 2000 στην αγροτική περιοχή Λεύκες Ιμέρου, όταν ένας 54χρονος στην διάρκεια κυνηγιού, σκόνταψε σε πέτρα και έχασε την ισορροπία του με συνέπεια την τυχαία εκπυρσοκρότηση της καραμπίνας του που προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό του. Αξιοσημείωτο του μοιραίου αυτού ατυχήματος του κυνηγού ήταν ότι ο σκύλος του, μόλις αντιλήφθηκε τον κυνηγό αιμόφυρτο, χτυπημένο στην κάτω σιαγόνα και τον αυχένα, κάθησε 3,5 ώρες δίπλα στο πτώμα του αφεντικού του και έκλεγε γοερά. Μόλις πλησίασε κάποιος βοσκός, ο σκύλος έδειχνε επιθετικές τάσεις. Όταν ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικοί και έφτασαν στον τόπο του ατυχήματος, ο σκύλος γάβγιζε, σηκωνόταν η τρίχα του και όταν τον πλησίασαν περισσότερο, έβαλε το πόδι του πάνω στον νεκρό. Οι αστυνομικοί πλησίασαν κι άλλο κρατώντας ένα ξύλο για να τον απομακρύνουν, αλλά ο σκύλος αγρίευε πιο πολύ και όταν αποχώρησαν, έβαλε την μουσούδα του πάνω στο πτώμα . Υπερασπιζόταν σαν άνθρωπος το αφεντικό του, μην επιτρέποντας να πειράξει ούτε να ακουμπήσει κανείς τον νεκρό.

ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ... εις το επανιδείν.. (ελπίζω να το έγραψα σωστά

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......