ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- MIND CONTROL - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- MIND CONTROL - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

nobody500140 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
orfeas7Μέλος
14/03/2006, 09:54:38
Ξενέρωσα τώρα... χθες ξεκίνησα να διαβάζω το θέμα αργα το βράδυ. Ήμουν κουρασμένος και κατάφερα να φτάσω στην 6η σελίδα κρατώντας κάποιες σημειώσεις γράφοντας καποια πράγματα τα οποία ίσως σας είχαν διαφύγει για να τα συζητήσουμε αργότερα.

Σήμερα πριν τελειώσω το διαβασμα των υπόλοιπων τεσσάρων σελίδων είπα να κοιτάξω σε ποιό σημείο κατευθύνεται η συζήτηση. Τότε ήρθε το ξενέρωμα.. έφυγε ο πρωταγωνιστής!

14/03/2006, 12:57:53
Φίλε nobody σε χαιρετώ !

Από τα μέχρι στιγμής γραφόμενα σου ,εκτιμώ (και μακάρι να κάνω λάθος) ότι δε θα αλλάξεις γνώμη.

Με στεναχωρεί το γεγονός ότι τα θέματα σου και ιδιαίτερα το MIND CONTROL μένουν στη μέση ,ξέροντας ότι είχες κι' αλλά ενδιαφέροντα πράγματα να γράψεις ,αλλά....

Τέλος θα ήθελα να σε ευχαριστήσω που μοιράστηκες τις απόψεις και τους προβληματισμούς σου μαζί μας ,με ένα τόσο ιδιαίτερο και χαρακτηριστικο τρόπο που απ' ότι φαίνεται δεν άρεσε σε όλους.
(όχι βέβαια ο τρόπος).

Όπως και να 'χει καλή συνέχεια φίλε !

ΝΑ'ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ...ΤΑ ΛΕΜΕ !!

Στράτος

HorusΜέλος
15/03/2006, 00:12:35
ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ NOBODY(KANENAΣ-ΟΔΥΣΣΕΑΣ) ΕΦΤΑΣΕΣ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΣΟΥ...
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΘΛΟ ΣΟΥ ΝΑ "ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ" ΤΟΥΣ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ Η ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ.....

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ!!!!

Υ.Γ. ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ ΜΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ..
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΗΜΕΡΩΘΕΙ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΥΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...

orfeas7Μέλος
15/03/2006, 10:01:24
Έχω ξαναδεί την ίδια κατάσταση στοεσωτερικά. Ήταν με ένα άλλο μέλος με το όνομα Αζωέλ. Ήταν ένα άτομο που έγραφε με πάθος και πολλοί την ακολούθησαν γιατί είτε τους άρεσε ο τρόπος που έγραφε, είτε έπλασαν μία εικόνα του τέλειου στο μυαλό τους και ερωτεύτηκαν την προσωπικότητά της.

Φαίνεται όμως ότι όποιο κεφαλάκι ξεχωρίσει μέσα από το πλήθος το κόβει η μαχαίρα που κουνά απειλητικά το μπουμπάκι από πάνω μας.

Φαίνεται ότι πολλά μπουμπάκια έχουν ανάνγκη από έναν ηγέτη για να ακολουθήσουν και βαφτίζουν ηγέτη όποιον τους παρασύρει με τα λεγόμενά του.

Φαίνεται ότι κάποια μπουμπάκια που έχουν μερικές από τις ικανότητες ενός ηγέτη, δεν θέλουν να γίνουν ηγέτες για να μην ξεχωρίζουν από το πλήθος.

Το mind control δουλεύει τελικά... όλοι ίσοι και όμοιοι και καθένας στο δρόμο του!!!

silverlegendΜέλος
22/03/2006, 17:15:56
Φίλε nobody5001 πραγματικά ξανασκέψου το για την αποχώρησή σου...Απ'οτι κατάλαβα από τα μηνύματά σου είσαι πραγματικά άνθρωπος <<φιλοσοφημένος>>.Είσαι πραγματικά ψαγμένος και έχεις καταλάβει το <<παιχνίδι>> που μας παίζουνε κάποιοι εν αγνοία του πιο πολύ κόσμου αλλά όχι και της δικής μας.Εμείς είμαστε αυτοί που τολμάνε να δούνε τα πράγματα και λίγο διαφορετικά.Είμαστε αυτοί που δεν θα μείνουνε προσκολημένοι στα στενά όρια που μας επιβάλουν <<κάποιοι>> αλλά θα προσπαθήσουμε να δούμε και παραπέρα....Όλοι εδώ στο esoterica αυτό κάνουμε και εσύ είσαι ένα από τα άτομα τα οποία το είχαν καταλάβει καλά αυτό.Εγώ θα σου πρότεινα να μείνεις και να συνεχίσουμε όλοι μαζί τις μεταφυσικές μας αναζητήσεις.....Πάντως αν τελικά αποφάσισες να αποχωρήσεις τότε αντίο και καλή τύχη στις αναζητήσεις σου.............
Έμαθα πάρα πολλά πράγματα απο το συγκεκριμένο ποστ και σε ευχαριστώ για αυτό............................................................

silverlegend

Ζήσε την στιγμή γιατί μπορεί να είναι η τελευταία σου

MozΜέλος
23/03/2006, 08:00:37
Ω, μον Ντιέ! Κώνειο-θυσία-αυλαία... Μα φεύγουν πάνω στο καλύτερο; ((RU2getherUpstairs? / Παρά-τρίχα 400...)) Anyway / 23 Απριλίου βολεύει; Think about it / την Ανάσταση ντε! ((Μαζί με τα ξερά > τσουπ! και τα χλωρά...)) / Just an idea... μεταξύ τσαγιού+τσιγάρου / αστείου+ON--OFF...

Χσσσς................ «Φιλικά και με εκτίμηση πάντα»

11/05/2008, 01:56:46
Ενα απο τα αγαπημενα μου ειδη ταινιών ειναι οι ταινιες φαντασίας (με σαφη προτιμηση στα High fantasy settings).

Ποίες ειναι κατα την γνωμη σας οι καλύτερες ταινιες φαντασιας?

The plural of anecdote is not data.

TrithemiusΜέλος
11/05/2008, 20:33:07
Σε τι είδους ταινίες φαντασίας αναφέρεσαι; Επιστημονικής φαντασίας ή ταινίες τύπου παραμυθιών;

R + C
A.E.T.E.R.N.I.T.A.S.
12/05/2008, 08:57:12
Αγαπητή medtech, υπάρχει κάποιο παρεμφερές θέμα για τις ταινίες φαντασίας:

ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ACTION & SCI-FI

Πιστεύεις ότι αυτή η συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί εκεί;

In anticipation of my resurrection...

17/05/2008, 20:39:37
Αγαπητε Incubus

Αναφερομουν σε ταινιες φαντασιας.Πολλες απο αυτες δεν εμπιπτουν στην κατηγορια SF.

Πχ η ταινια LOTR δεν ειναι SF.Οπως δεν ειναι η ταινια Λαβυρινθος (1986),H Ατελειωτη Ιστορια (Neverending Story) κτλ

Αρα νομιζω οτι ειναι καλυτερο να ανοιξουμε ενα καινουργιο topic.

Προς σινεφιλ

Παιδες δωστε μια βοηθεια.Εδω και και καιρο σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω μια ταινια με ενα πολυ παραξενο και πρωτοτυπο θεμα.Η ταινια πραγματευεται την ζωη ενος νεαρου που εχει την επιθυμια να βρει ενα μυστικο μερος οπου μπορουν να ζησουν με ανεση ολα τα τερατα του κοσμου και μαλιστα για να βρεθει στο μερος αυτο αυτοτραυματιζεται ωστε να παραμορφωθει και να πληρει τις προυποθεσεις για να γινει δεκτος στο μερος αυτο.Μηπως κανεις ξερει για ποια ταινια προκειται?

Edited by - medtech on 17/05/2008 20:49:22

18/05/2008, 03:35:00
Barbarella - Queen of the Galaxy
(1968)

http://www.youtube.com/watch?v=1uwNEnh9uaM

Η υπέροχη Jane Fonda στα πλαίσια αναζήτησης ενός μοχθηρού τρελοεπιστήμονα στο σύμπαν σκανδαλίζει τους πάντες στη διαστημική της περιπέτεια...

Και όλοι οι άρρενες τηλεθεατές παθαίνουν σοκ όταν στο ξεκίνημα της παρακμιακής αυτής ταινίας φαντασίας, η Jane Fonda ξεφορτώνεται τη διαστημική της στολή αργά και βασανιστικά αποκαλύπτοντας τα κάλλη της

Μνημειώδης στιγμή πραγματικά!

Η ψυχεδελική μουσική των 60's είναι ιδανικό συνοδευτικό της ταινίας...

Lost in Necropolis

La ville de la mort

18/05/2008, 15:35:37
Mία ταινία που είδα πρόσφατα και μου άρεσε είναι η Αστερόσκονη, πολλοί διάσημοι ηθοποιοί αποτελούν το καστ M. Pfeiffer, P. O'Tool, R. De Niro, R. Everett και άλλοι, ένα πανέμορφο παραμύθι φαντασίας, με καταπληκτική εικόνα.
Το επίσημο site της ταινίας είναι αυτό:

http://www.stardustmovie.com

...Σε ένα ήρεμο χωριό της Αγγλίας, ο νεαρός Tristan, προσπαθώντας να κερδίσει την καρδιά της πανέμορφης Victoria, ξεκινά ένα ταξίδι πέρα από τα τείχη του χωριού του προκειμένου να βρει και να της φέρει ένα πεφταστέρι. Αναζητώντας όμως το πεφταστέρι, ο Tristan γνωρίζει τον έρωτα και την αληθινή αγάπη στο πρόσωπο του ίδιου του διάττοντος αστέρα, που έχει την όψη μιας πανέμορφης γυναίκας! Η επιστροφή όμως των δύο νέων στο χωριό δεν θα είναι καθόλου εύκολη, καθώς την καρδιά του αστεριού τη διεκδικούν πολλοί. Έτσι, μεταξύ άλλων, καταδιώκονται από μάγισσες και απάγονται από πειρατές σε μια προσπάθεια να μείνουν ζωντανοί...

Wolf
19/05/2008, 07:58:59
Εντάξει, αγαπητή medtech.
Μπορούμε να συνεχίσουμε την συζήτηση μας λοιπόν σε αυτό το θέμα.
Σου ανέφερα εκείνο το θέμα στο προηγούμενο μήνυμα μου μήπως δεν το είχες δει και σκόπευες να κάνουμε μια ίδια συζήτηση.
Εφόσον θα είναι διαφορετική, συνεχίζουμε εδώ.

Όσον αφορά την ταινία που ψάχνεις, δε μου λέει κάτι.

Αγαπητή keraynos, δεν έχω δει το Stardust αλλά οφείλω να ομολογήσω πως είμαι fan της M. Pfeiffer, την οποία θεωρώ ως μια από τις πιο όμορφες ηθοποιούς του Hollywood.

19/05/2008, 08:12:48
Αγαπητέ Dying_Incubus, σε αυτή την ταινία η M. Pfeiffer, στην αρχή είναι αγνώριστη, αφού κάνει μιά κακιά γριά μάγισσα, που της τελείωσε η αστερόσκονη που της ήταν απαραίτητη για να διατηρείται νέα, και κυνηγάει το πεφταστέρι για να κερδίσει την νεότητα πίσω
Η ταινία έχει κυκλοφορήσει στα video club έτσι μπορείς να την δεις όποια στιγμή μπορέσεις αν θέλεις

Wolf
19/05/2008, 09:55:54
Καλή μου, είχα δει ένα trailer κι ήταν όντως αγνώριστη στην εκδοχή της πολύ γερασμένης μάγισσας.

Νομίζω ξαναγίνεται νέα στην συνέχεια, σωστά;
Από την φωτογραφία πάντως που παρέθεσες για την ταινία και στην οποία απεικονίζεται κι αυτή, είναι χάρμα οφθαλμών!

19/05/2008, 13:02:19
Ναι, γίνεται για όσο διάστημα της έχει απομείνει αστερόσκονη, γι' αυτό κυνηγάει το πεφταστέρι επειδή της τελειώνει.

Wolf
21/05/2008, 02:16:11
Ladyhawk (1985)(Το Γερακι Και Ο Λυκος).
--------------------------------------

Πρωταγωνιστουν Μισελ Πφαιφερ,Ρουντγκερ Χαουερ,Μαθιου Μπρπντερικ.

Η ιστορια ενος ερωτευμενου ζευγαριου που εξαιτιας μιας καταρας ενος διαβολικου επισκοπου (που ηθελε την κοπελα για τον εαυτο του)δεν μπορει να ειναι ποτε μαζι.Τη ημερα η γυναικα μεταμορφωνεται σε γερακι και την νυχτα ο ανδρας σε λυκο.Αποφασισμενος να θεσει τελος στο μαρτυριο τους,ο ανδρας σχεδιαζει να σκοτωσει τον επισκοπο παρολο που η επιθεση αυτη θα καταληξει και στον δικο του θανατο.Στην πορεια του προς το τελος,θα συναντησει εναν νεαρο δραπετη των φυλακων του επισκοπου τον οποιο θα χρισει βοηθο του.Μαζι θα προσπαθησουν να θεσουν το σχεδιο του σε εφαρμογη.

21/05/2008, 07:59:51
Την ταινία την είχα δει αρκετά παλιά αλλά δεν θυμόμουν το τέλος.

Την είδα και δεύτερη φορά, μου άρεσε ως ταινία αλλά αποκοιμήθηκα προτού δω το τέλος...

21/05/2008, 18:14:21
Την θυμάμαι την ταινία την είχα δει και γω πριν πολλά χρόνια, και μου είχε αρέσει πολύ,αλλά φίλε Dying_Incubus δεν θα σου θυμίσω το τέλος, έτσι ώστε την ξαναδείς να έχεις αγωνία τι θα γίνει

Wolf
22/05/2008, 08:34:46
Εγώ να προσπαθήσω να την δω την ταινία για τρίτη φορά αλλά ελπίζω να μην αποκοιμηθώ πάλι!