- MIND CONTROL - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Σήμερα πριν τελειώσω το διαβασμα των υπόλοιπων τεσσάρων σελίδων είπα να κοιτάξω σε ποιό σημείο κατευθύνεται η συζήτηση. Τότε ήρθε το ξενέρωμα.. έφυγε ο πρωταγωνιστής!

Από τα μέχρι στιγμής γραφόμενα σου ,εκτιμώ (και μακάρι να κάνω λάθος) ότι δε θα αλλάξεις γνώμη.
Με στεναχωρεί το γεγονός ότι τα θέματα σου και ιδιαίτερα το MIND CONTROL μένουν στη μέση ,ξέροντας ότι είχες κι' αλλά ενδιαφέροντα πράγματα να γράψεις ,αλλά....
Τέλος θα ήθελα να σε ευχαριστήσω που μοιράστηκες τις απόψεις και τους προβληματισμούς σου μαζί μας ,με ένα τόσο ιδιαίτερο και χαρακτηριστικο τρόπο
που απ' ότι φαίνεται δεν άρεσε σε όλους.
(όχι βέβαια ο τρόπος).
Όπως και να 'χει καλή συνέχεια φίλε !
ΝΑ'ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ...ΤΑ ΛΕΜΕ !!
Στράτος
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΘΛΟ ΣΟΥ ΝΑ "ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ" ΤΟΥΣ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ Η ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ.....
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ!!!!
Υ.Γ. ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ ΜΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ..
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΗΜΕΡΩΘΕΙ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΥΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...
Φαίνεται όμως ότι όποιο κεφαλάκι ξεχωρίσει μέσα από το πλήθος το κόβει η μαχαίρα που κουνά απειλητικά το μπουμπάκι από πάνω μας.
Φαίνεται ότι πολλά μπουμπάκια έχουν ανάνγκη από έναν ηγέτη για να ακολουθήσουν και βαφτίζουν ηγέτη όποιον τους παρασύρει με τα λεγόμενά του.
Φαίνεται ότι κάποια μπουμπάκια που έχουν μερικές από τις ικανότητες ενός ηγέτη, δεν θέλουν να γίνουν ηγέτες για να μην ξεχωρίζουν από το πλήθος.
Το mind control δουλεύει τελικά... όλοι ίσοι και όμοιοι και καθένας στο δρόμο του!!!

Έμαθα πάρα πολλά πράγματα απο το συγκεκριμένο ποστ και σε ευχαριστώ για αυτό............................................................
silverlegend
Ζήσε την στιγμή γιατί μπορεί να είναι η τελευταία σου
Χσσσς................
«Φιλικά και με εκτίμηση πάντα»
Ποίες ειναι κατα την γνωμη σας οι καλύτερες ταινιες φαντασιας?

The plural of anecdote is not data.
A.E.T.E.R.N.I.T.A.S.
ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ACTION & SCI-FI
Πιστεύεις ότι αυτή η συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί εκεί;

In anticipation of my resurrection...
Αναφερομουν σε ταινιες φαντασιας.Πολλες απο αυτες δεν εμπιπτουν στην κατηγορια SF.
Πχ η ταινια LOTR δεν ειναι SF.Οπως δεν ειναι η ταινια Λαβυρινθος (1986),H Ατελειωτη Ιστορια (Neverending Story) κτλ
Αρα νομιζω οτι ειναι καλυτερο να ανοιξουμε ενα καινουργιο topic.
Προς σινεφιλ
Παιδες δωστε μια βοηθεια.Εδω και και καιρο σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω μια ταινια με ενα πολυ παραξενο και πρωτοτυπο θεμα.Η ταινια πραγματευεται την ζωη ενος νεαρου που εχει την επιθυμια να βρει ενα μυστικο μερος οπου μπορουν να ζησουν με ανεση ολα τα τερατα του κοσμου και μαλιστα για να βρεθει στο μερος αυτο αυτοτραυματιζεται ωστε να παραμορφωθει και να πληρει τις προυποθεσεις για να γινει δεκτος στο μερος αυτο.Μηπως κανεις ξερει για ποια ταινια προκειται?

Edited by - medtech on 17/05/2008 20:49:22

http://www.youtube.com/watch?v=1uwNEnh9uaM
Η υπέροχη Jane Fonda στα πλαίσια αναζήτησης ενός μοχθηρού τρελοεπιστήμονα στο σύμπαν σκανδαλίζει τους πάντες στη διαστημική της περιπέτεια...

Και όλοι οι άρρενες τηλεθεατές παθαίνουν σοκ όταν στο ξεκίνημα της παρακμιακής αυτής ταινίας φαντασίας, η Jane Fonda ξεφορτώνεται τη διαστημική της στολή αργά και βασανιστικά αποκαλύπτοντας τα κάλλη της![]()
Μνημειώδης στιγμή πραγματικά!![]()
Η ψυχεδελική μουσική των 60's είναι ιδανικό συνοδευτικό της ταινίας...

Το επίσημο site της ταινίας είναι αυτό:

...Σε ένα ήρεμο χωριό της Αγγλίας, ο νεαρός Tristan, προσπαθώντας να κερδίσει την καρδιά της πανέμορφης Victoria, ξεκινά ένα ταξίδι πέρα από τα τείχη του χωριού του προκειμένου να βρει και να της φέρει ένα πεφταστέρι. Αναζητώντας όμως το πεφταστέρι, ο Tristan γνωρίζει τον έρωτα και την αληθινή αγάπη στο πρόσωπο του ίδιου του διάττοντος αστέρα, που έχει την όψη μιας πανέμορφης γυναίκας! Η επιστροφή όμως των δύο νέων στο χωριό δεν θα είναι καθόλου εύκολη, καθώς την καρδιά του αστεριού τη διεκδικούν πολλοί. Έτσι, μεταξύ άλλων, καταδιώκονται από μάγισσες και απάγονται από πειρατές σε μια προσπάθεια να μείνουν ζωντανοί...

Μπορούμε να συνεχίσουμε την συζήτηση μας λοιπόν σε αυτό το θέμα.
Σου ανέφερα εκείνο το θέμα στο προηγούμενο μήνυμα μου μήπως δεν το είχες δει και σκόπευες να κάνουμε μια ίδια συζήτηση.
Εφόσον θα είναι διαφορετική, συνεχίζουμε εδώ.
Όσον αφορά την ταινία που ψάχνεις, δε μου λέει κάτι.
Αγαπητή keraynos, δεν έχω δει το Stardust αλλά οφείλω να ομολογήσω πως είμαι fan της M. Pfeiffer, την οποία θεωρώ ως μια από τις πιο όμορφες ηθοποιούς του Hollywood. ![]()

Η ταινία έχει κυκλοφορήσει στα video club έτσι μπορείς να την δεις όποια στιγμή μπορέσεις αν θέλεις

Νομίζω ξαναγίνεται νέα στην συνέχεια, σωστά;
Από την φωτογραφία πάντως που παρέθεσες για την ταινία και στην οποία απεικονίζεται κι αυτή, είναι χάρμα οφθαλμών! ![]()

--------------------------------------
Πρωταγωνιστουν Μισελ Πφαιφερ,Ρουντγκερ Χαουερ,Μαθιου Μπρπντερικ.
Η ιστορια ενος ερωτευμενου ζευγαριου που εξαιτιας μιας καταρας ενος διαβολικου επισκοπου (που ηθελε την κοπελα για τον εαυτο του)δεν μπορει να ειναι ποτε μαζι.Τη ημερα η γυναικα μεταμορφωνεται σε γερακι και την νυχτα ο ανδρας σε λυκο.Αποφασισμενος να θεσει τελος στο μαρτυριο τους,ο ανδρας σχεδιαζει να σκοτωσει τον επισκοπο παρολο που η επιθεση αυτη θα καταληξει και στον δικο του θανατο.Στην πορεια του προς το τελος,θα συναντησει εναν νεαρο δραπετη των φυλακων του επισκοπου τον οποιο θα χρισει βοηθο του.Μαζι θα προσπαθησουν να θεσουν το σχεδιο του σε εφαρμογη.

Την είδα και δεύτερη φορά, μου άρεσε ως ταινία αλλά αποκοιμήθηκα προτού δω το τέλος... ![]()