- Χωρίς να ακουμπάω . . . . . . . . . . - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
πρώτο περιστατικό: Ήμουν στην αποθήκη της πολυκατοικίας που μένω όπου έχω μια drumset.Δεν έπαιζα αλλά είχα πάει για να διαβάσω ένα βιβλίο. Έκατσα στο καρεκλάκι των drums και έβαλα το βιβλίο πάνω στο ταμπούρο(βασικό τύμπανο που βρίσκεται ανάμεσα στα πόδια). Ενώ διάβαζα παρατήρησα οτί το ταμπούρο μάζί με το βιβλίο έτρεμαν. Αέρας δεν υπάρχει εκεί κάτω.Ούτε ακουμπούσα με τα πόδια ή τα χέρια μου. Και συνέβη το εξής, όταν έσφιγκα το αριστερό μου χέρι που βρισκόταν σε απόσταση 10cm από το ταμπούρο, αυτό έτρεμε. Πώς το εξηγήτε αυτό;; Το βιβλίο που διάβαζα ήταν άσχετου περιεχομένου(μηχανολογία).
Δεύτερο περιστατικό: Βγήκα από το διαμέρισμα της πολυκατοικίας μου και κατευθύνθηκα προς τον ανσασέρ για να πατήσω το κουμπί και να έρθει πάνω. Πριν όμως προλάβω να πατήσω το δάκτυλο μου στο κουμπί, ενώ το χέρι μου ήταν ήδη σηκωμένο κοντά στο κουμπί, το ανσασέρ άρχισε να ανεβαίνει σαν να είχα πατήσει το κουμπί. Να πω ότι το ανσασερ δεν είναι αυτόματο.
Για πείτε μου τις γνώμες σας. Έχουν να κάνουν όλα αυτά με κάποιο είδος ενέργειας; Αν ναι πως την καλλιεργούμε αυτήν την ενέργεια;
"Ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει" (Τ. Λειβαδίτης)
Εγώ προσωπικά βρήκα μέντορα και ώς ένα βαθμό έχω καταφέρει να την ελέγχω ... όχι απόλυτα όμως...
Θέλει προσοχή ...
Λις
------------------------
Τα όνειρα τα ονειρευόμαστε,
Τον κεραυνό τον βλέπουμε και τον ακούμε,
Την βροχή την νιώθουμε,
Και τον σεισμό τον ζούμε !!
απαγορευτεί η συμμετοχή στις συζητήσεις.
18/6/2007
![]()
Αεί ο Θεός γεωμετρεί
quote:
τωρα να το πω;
Oχι Ολυμπιε αδωνη συγκρατησου αναλαμβανει η δρακονια πρακτωρ.
Για τον φιλο που δοκιμασε αυτες τις εμπειριες:
Γιατι το ριχνεις στο υπερφυσικο παραγοντα?
Στην περιπτωση του ταμπουρλου αυτο μπορεια να δονειται απο χιλιες μια φυσικες αιτιες.
-Απο σενα υποσυνειδητα (κουνας τους μυες των ποδιων,των χεριων η καποιου αλλο μερος του σωματος που βρισκεται σε τμημα του σετ που βρισκεται σεεπαφη με το τυμπανο και το τρανταζεις χωρις να το καταλαβαινεις.).Οταν εσγιγγες το χερακι αποκλειεται νακουνουσες υποσυνειδητα το ποδαρακι?
-δονησεις του εδαφους απο οποιαδηποτε αιτια (πχ μικροσεισμος) που ετυχε να συμπεσουν με το σφιξιμο απο το χερακι.
You get the picture...
Για το ασανσερ:
Το θα πει "δεν ειναι αυτοματο"? Δεν γινεται κληση απο καποιον αλλο που βρισκεται σε αλλο οροφο?Δεν μπορεις να το καλεσεις απο οποιαδηποτε οροφο?Ακομα πως αποκλειεις το ενδεχομενο βλαβης στο συστημα?Η οτι πατησες το κουμπι αφηρημενος (με τα χερια σου ή καποιο αλλο μερος του σωματος και δεν θυμασαι οτι το πατησες?

The plural of anecdote is not data.
Τώρα για το ανσασέρ, η περίπτωση του να πάτησα το κουμπί και να μην το κατάλαβα...δεν παίζει.Δεν το πάτησα.Το ανσασέρ, μπορεί να καλεσθεί μόνο στον όροφο από 'που το καλείς.Δεν γίνεται π.χ. να πατήσει κάποιος το κουμπί του πέμπτου χωρίς να μπει μέσα ο ίδιος.
Άν δεν ήμουν σίγουρος για αυτά τα γεγονότα δεν πρόκειται να ήμουν εδώ τώρα και να τα συζητούσα.
quote:
Δεν υπάρχει περίπτωση μία στο εκατομύριο να ακουμπούσα κάποιο άκρο στα drums ,το θυμάμαι σαν τώρα. Και δεν μπορεί να ήταν μικροσεισμός γιατί για περίπου ενάμισυ λεπτό, "έπαιζα" με το ταμπούρο(εννοώ το κουνούσα χωρίς να το ακουμπάω.Τώρα για το ανσασέρ, η περίπτωση του να πάτησα το κουμπί και να μην το κατάλαβα...δεν παίζει.Δεν το πάτησα.Το ανσασέρ, μπορεί να καλεσθεί μόνο στον όροφο από 'που το καλείς.Δεν γίνεται π.χ. να πατήσει κάποιος το κουμπί του πέμπτου χωρίς να μπει μέσα ο ίδιος.
Άν δεν ήμουν σίγουρος για αυτά τα γεγονότα δεν πρόκειται να ήμουν εδώ τώρα και να τα συζητούσα.
αν ετσι θες ετσι ειναι
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβoλωντας το κεφαλι του
Στην περιπτωση σου,το περιστατικο με το ταμπουρο μπορω να το κατανοησω.Η μεμβρανη του,(αν δεν απατωμαι φερει συμπαθητικες χορδες)ειναι η πιο ευαισθητη σε σχεση με τα αλλα Drums,και θα μπορουσε να προκληθει πολυ ευκολα θορυβος πανω της.Αυτη η παραφυσικη ιδιοτητα οπως καταλαβαινουμε θα πρεπει να ειναι πολυ αποτελεσματικη στα ευαισθητα αντικειμενα.Με το ασανσερ ομως δυσκολευομαι να το κατανοησω,γιατι χρειαζεται αρκετη δυναμη καποιος για να ενεργοποιησει καποιο κουμπι.
Επιπλεον καποιοι πιο πανω που ειρωνευτηκαν το περιστατικο σου,ειναι φανερο οτι ποσταρουν χωρις να σκεφτονται ΚΑΘΟΛΟΥ.Δεν νοειται να εμφανιζεται καποιος στο τοπικ αυτο και να κανει οτι δεν ξερει ΤΙΠΟΤΑ,(!!)ή οντως να μην ξερει τιποτα για την ιδιοτητα των Σκανερ.Μοιαζουν λες και ξεπηδησαν απο τελειως ασχετα με το θεμα,και με το Εσωτερικα,φορα.Λοιπον υπαρχουν ατομα σε ολο τον κοσμο που μπορουν με τη σκεψη και μονο να κινησουν αντικειμενα,ή να αλλαξουν την κατασταση καποιου αντικειμενου(θυμηθειτε τα κουταλια που λυγιζουν).Η ιδιοτητα αυτη,μαλλον υπαρχει σε μικροτερο η σε μεγαλυτερο βαθμο στους περισσοτερους ανθρωπους.Δεν πρεπει να μας ξαφνιαζει και πολυ.
quote:
Εμενα φιλε Clon8 μου τυγχανει η μου φαινεται το αλλο.Να πεφτει η ματια μου πανω στο δεικτη των δευτερολεπτων του ρολογιου μου(του χεριου),και να νομιζω οτι ακινητοποιειται για περισσοτερο απο ενα δευτερολεπτο.Ειμαι σιγουρος οτι αυτο συμβαινει γιατι ο χρονος αυτος της στασιμοτητας εχω την εντυπωση (η ετσι ειναι)οτι ειναι υπερβολικα μεγαλυτερος απο 1 δευτερολεπτο.Μια φορα μαλιστα μολις επεσε η ματια μου πανω του ο δεικτης σταματησε κυριολεκτικα.Ενταξει,η μπαταρια ηταν καπως παλια,αλλα μετα απο λιγο,αφου το πειραξα λιγο ξαναλειτουργησε με την ιδια μπαταρια, για τουλαχιστον μια βδομαδα χωρις διακοπες.Επειτα σταματησε.
το οτι η μπαταρια ηταν παλια προφανως δεν επεξε κανενα απολυτος ρολο
το οτι ολα τα ρολογια κλπ μηχανηματαπου δουλευουν με μπαταριες αρχηζουν να δουλευουν με διακοπες η ποιο αργα να χανει πχ την ενταση του το ραδιο ειναι εντελως τυχαια απλαεκει γυρο υπαρχει καποιος που εχει την δυναμη να κανει εξωπραγματικα πραγματα
quote:
Επιπλεον καποιοι πιο πανω που ειρωνευτηκαν το περιστατικο σου,ειναι φανερο οτι ποσταρουν χωρις να σκεφτονται ΚΑΘΟΛΟΥ.
κοιτα κατι πραγματα η αντιθετη αποψη ειναι ειρωνια
και μαλιστα δεν σκεφτονται καθολου οσοι εχουν αντιθετη αποψη
θα ηθελα να κανουμε κατι πολυ απλο
να βρεθουμε
εσυ εγω η medtech και μια επιτροπη απο το εσωτερικα και να κοιταξεις ενα ρολοι και να σταματησεις τον δεικτη
αν το κανεις τοτε θα με γιαουρτωσεις αν δεν τα καταφερεις τοτε θα σε γιουρτωσω
τι λες δεχεσε;
http://home.xtra.co.nz/hosts/Wingmakers/Telekinesis.html
http://www.alito.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=624
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=4193
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=300
http://www.youtube.com/watch?v=LJAGP9tuNPQ
http://www.youtube.com/watch?v=Nlin0Jls5pc
http://www.youtube.com/watch?v=ZMj_bgzCUw8&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=nzoJB__nsUs
http://www.youtube.com/watch?v=L61RptUUEqU&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=aks49aWJFzA&mode=related&search=
quote:
αν το κανεις τοτε θα με γιαουρτωσεις αν δεν τα καταφερεις τοτε θα σε γιουρτωσω
τι λες δεχεσε;
Εγω μπορει να μην μπορω να σε γιαουρτωσω,αφου δεν εχω εξασκησει τις τηλεκινητικες ικανοτητες που μπορει να εχω.Η Kulagina ομως ???Αυτη σιγουρα μπορει,μονο που θα σου φερνε στο δοξα πατρι ρολογια και βαρυδια,γιατι απο γιαουρτια δεν χαμπαριαζει...
Η υποκρισια των δηθεν σκεπτικιστων,εχει ξεπερασει καθε οριο.Εμφανιζονται με περισση μανια σε σελιδες εσωτερισμου(!!),για να αμφισβητησουν ακομα και επιστημονικες ερευνες,που υποτιθεται υποστηριζουν!!!! (η Κulagina-οπως και αλλοι Σκανερ- υποβληθηκε σε ιατρικες εξετασεις)
Καμία προσωπική εμπειρία έχεις; Κάτι που να βίωσες ο ίδιος, και να πιστεύεις ότι δεν ήταν ταχυδακτυλουργικό τέχνασμα;
Dare To Dream
Το πρώτο βίντεο επίσης φαίνεται ύποπτο - θα ήταν ίσως ευκολότερο να σύρει το αντικείμενο πάνω στον λείο πάτο του βάζου, αλλά αντ' αυτού, το κάνει να λυγίσει στη μέση; Για τέχνασμα μοιάζει, για κουκλάκι με μηχανισμό μέσα, ίσως κάτι που επηρεάζεται από μαγνήτη κάτω από το τραπέζι πάλι.
Η Ρωσίδα φαίνεται γνήσια περίπτωση.
Η αύξηση των παλμών της καρδιάς που μετρήθηκε, είναι στάνταρ σε αυτά τα φαινόμενα;
Dare To Dream
quote:
gigenis:
κοιτα κατι πραγματα η αντιθετη αποψη ειναι ειρωνια
Όχι βέβαια gigenis, η αντίθετη άποψη δεν είναι ειρωνία. Ειρωνία είναι ο τρόπος με τον οποίο επιλέγεις να την εκφράσεις. Και δυστυχώς πίσω από την ειρωνία κρύβονται και άλλα πράγματα, όχι όμως τόσο καλά ώστε να μην φαίνονται, σαν τον ελέφαντα που κρύβεται πίσω από τις παπαρούνες...
Μην προσπαθείς να κάνεις τον έξυπνο.
Πες την άποψή σου με τρόπο που να σέβεται τις απόψεις και την προσωπικότητα των άλλων ανθρώπων. Γιατί όταν δεν το κάνεις, μπορεί να νομίζεις ότι γελοιοποιείς τις απόψεις των άλλων, αλλά στην πραγματικότητα γελοιοποιείς τον εαυτό σου. Δε νομίζω ότι θα ήθελες κάτι τέτοιο. Άλλωστε έχουν υπάρξει φορές που γράφεις με χιούμορ που είναι αποδεκτό και ταιριαστό. Προσπάθησε να βρεις το μέτρο λοιπόν.
Φιλικά

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
quote:
Τώρα για το ανσασέρ, η περίπτωση του να πάτησα το κουμπί και να μην το κατάλαβα...δεν παίζει.Δεν το πάτησα.Το ανσασέρ, μπορεί να καλεσθεί μόνο στον όροφο από 'που το καλείς.Δεν γίνεται π.χ. να πατήσει κάποιος το κουμπί του πέμπτου χωρίς να μπει μέσα ο ίδιος.
Πολλές φορές όταν βγαίνω από το ασανσέρ με την κόρη μου, της έχω πει να μην πατάει το κουμπί 0 (ισόγειο) λίγο πριν κλείσει η πόρτα, γιατί κάποιος που περιμένει κάτω και το δει να κατεβαίνει χωρίς να έχει κληθεί, μπορεί να νομίζει ότι το κτίριο είναι στοιχειωμένο.
quote:
Όχι βέβαια gigenis, η αντίθετη άποψη δεν είναι ειρωνία. Ειρωνία είναι ο τρόπος με τον οποίο επιλέγεις να την εκφράσεις.
τι νακανω ετσι μου βγαινει προσπαθω να συγκρατηθω αλλα οταν διαβαζω τετοια αστυριχτα πραγματα βγαινει απο μονη της η κυρα-ειρωνια
quote:
Και δυστυχώς πίσω από την ειρωνία κρύβονται και άλλα πράγματα, όχι όμως τόσο καλά ώστε να μην φαίνονται, σαν τον ελέφαντα που κρύβεται πίσω από τις παπαρούνες...
για πες τι κρυβεται
quote:
Πες την άποψή σου με τρόπο που να σέβεται τις απόψεις και την προσωπικότητα των άλλων ανθρώπων.
οταν μου λεει ο αλλος οτι κυτουσε το ρολοι και οι δεικτες σταματουσαν και το καταφερνε αυτο με την σουπερ ντουπερ δυναμη που εχει και οτι δεν εχει καμια σημασια οτι η μπαταρια ηταν πεσμενη τι περημενεις;
ειναι σαν να λεω οτι με το που κοιταω την λαμπα αναβει το οτι ακουμπαω τον διακοπτη δεν εχει καμια σημασια
quote:
Γιατί όταν δεν το κάνεις, μπορεί να νομίζεις ότι γελοιοποιείς τις απόψεις των άλλων, αλλά στην πραγματικότητα γελοιοποιείς τον εαυτό σου.
ας πουμε οτι γελοιοποιω τον εαυτο μου εσυ τι χαλιεσε;
βρε μπας και θες να με παρουσιασεις στους γονεις σου αλλα φοβασε την αντιδραση τους;;
quote:
clon8
Τελικά.. δεν έχει νόημα η συζήτηση εδώ πέρα. Νόμιζα πως είναι κάποιο σοβαρό φόρουμ αυτό εδώ..
τι λε ρε μεγαλε σοβαρα;
για να δουμε τι ειχες γραψει
Καλήσπρερα! Γράφτηκα στο esoterika για να πω κάποια περιστατικά που μου έχουν συμβεί και να μου πείτε τη γνώμη σας. Λοιπόν,
Για πείτε μου τις γνώμες σας.
Έχουν να κάνουν όλα αυτά με κάποιο είδος ενέργειας;
με λιγα λογια δεν ρωτουσες απλα εψαχνες ατομα να σου πουν οτι εισαι ο ενας στο εκατομυριο που ειναι σουπερ ντουπερ
quote:
Philolaos
Εγω μπορει να μην μπορω να σε γιαουρτωσω,αφου δεν εχω εξασκησει τις τηλεκινητικες ικανοτητες που μπορει να εχω.
μπορει να εχεις;
μπορει να εχεις;
ωπα! για κατσε βρε ομορφε
εδω μας ελεγες οτι το κοιτας και παγωνει
βαραει προσοχη
κανει επ ωμου παρουσιαστε και αλλα τετοια
και τωρα μας λες οτι μπορει και να μην
ελα βρε σιγα γιατι κανεις πισω εξαλου οπως λες
Η υποκρισια των δηθεν σκεπτικιστων,εχει ξεπερασει καθε οριο.
για ελα για δειξε σε ολους ποσο καλα κατεχεις την σουπερ ντουπερ δυναμη
quote:
Η υποκρισια των δηθεν σκεπτικιστων,εχει ξεπερασει καθε οριο.Εμφανιζονται με περισση μανια σε σελιδες εσωτερισμου(!!),για να αμφισβητησουν ακομα και επιστημονικες ερευνες,που υποτιθεται υποστηριζουν!!!! (η Κulagina-οπως και αλλοι Σκανερ- υποβληθηκε σε ιατρικες εξετασεις)
ναι ναι ναι
και ο θειος μου σχολαει στις 15:00 και ειναι σπιτι του απο τις 11:00