ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Tελικά ήλθεν ο Αντίχριστος; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Tελικά ήλθεν ο Αντίχριστος; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Italos30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
09/04/2014, 15:47:06
quote:

quote:
Δεν αφορά εσένα το ποστ μου - αλλά επιλεκτικές "υπερευαισθησίες" και "αναισθησίες" άλλων.

[black]Να είσαι σίγουρος οτι είμαστε σε θέση να καταλάβουμε για ποιον ήταν η αναφορά σου.
Το θέμα είναι να είσαι κι εσύ σε θέση να καταλάβεις πως αν φερθούμε "υπερευαίσθητα"
θα είσαι απο τους πρώτους που θα το μάθει.
...
Δεν ανησυχώ. Δεν βρίζω και απρόκλητα δεν απαξιώνω κανένα - ορισμένως απαξιώνω συμπεριφορές αλλά πάντα με παράθεση ποστ που θεμελιώνουν το γιατί κι όχι με σκέτη συνθηματολογία.

Ουσιαστικά αφήνω τα ίδια τα ποστ εκείνων που τα γράφουν να τους απαξιώσουν - αν αυτό αξίζει το περιεχόμενό τους.

Ούτε παραβιάζω κανόνες. Αν όμως στην αθλιότητα κάποιου μεροληπτείς και εθελοτυφλείς στο δείχνω με παράθεση των ποστ.
Τόσο απλό. Αν είχες κάτι να μου προσάψεις θα το ήδη είχες κάνει αντί να πετάς υπονοούμενα.

Για τη χρήση Ελληνικών - δεν έχω δει όρο στους κανονισμούς που να απαγορεύει τα αγγλικά, μπορείς να παραθέσεις αν υπάρχει - αντίθετα έχω δει ποστ στα αγγλικά χωρίς καμιά συνέπεια.

...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ

ΥΓ. Να σημειώσω ότι δεν ασκώ καμιά "κατ'εξακολούθηση αρνητική κρητική (sic) προς τη Σ/Δ ομάδα" αν κάποιος είναι επιθετικός επιλεκτικά (κάνοντας χρήση προνομίων) το δείχνω όπως και πρέπει. Είναι στους όρους του esoterica

quote:
Οποιοσδήποτε επισκέπτης του τόπου θεωρεί υλικό που παρέχεται από μέλος των Forums ως εξευτελιστικό, υβριστικό κ.λπ. ενθαρύνεται ανοικτά από την ομάδα του ESOTERICA.gr να επικοινωνήσει με τους Διαχειριστές ή τους Συντονιστές μέσω e-mail ή μέσω των Forums συζήτησης.
Αν υπάρχει όρος άλλος που το απαγορεύει να τον δω.

Edited by - panpam on 09/04/2014 16:00:48

Edited by - panpam on 09/04/2014 16:06:44

09/04/2014, 16:50:50
quote:

Ιταλε,
αυτο προσπαθώ να σου πω,οτι όσες προσπάθειες και να κάνουν παγκοσμίως οι άνθρωποι,τα γραμμένα να γίνουν,θα γίνουν!Δεν μπορούν να επηρεάσουν σε τίποτα αυτα τα οποία πρόκειται να συμβούν,ουτε στο ελάχιστο!Η Αποκάλυψη γράφτηκε για να επαληθευτεί,οι προφητείες της Παλαιάς Διαθήκης το ίδιο!Μεμονομένα ο άνθρωπος μπορεί να κάνει (και είναι θεμιτό) προσπάθειες για να αλλάξει την ζωή αυτουνου και των γύρω του,αλλα σε πολυ περιορισμένη κλίμακα και αυτό....Ωστόσο,όπως βλέπουμε,λογω της αποστασίας απο τον αληθινο Θεό,τα πραγματα συνεχώς χειροτερεύουν....Παράδειγμα,αυτο που έπαθε η χώρα μας....

Ακριβώς! Παρόλες τις καλές προθέσεις, βλέπουμε πως η κατάσταση χειροτερεύει και θα φθάσουμε αναγκαστικά σε ένα αποκορύφωμα βίας για να αλλάξει ο κόσμος, όπως το περιγράφει η Γραφή!

09/04/2014, 17:21:17
Κιλλουμινάττι και Χ.Ορθόδοξε, δεν λέω πως η Γραφή κάνει λάθος, λέω πως ο ρόλος μας δεν είναι να επαναπαυόμαστεπάνω στα γραπτά της. ΚΑι ούτε να περιμένουμε τη λύτρωση. Είναι να παλεύουμε καθημερινά στα μικρά πράγματα. Δεν είμαστε θεοί ούτε άγγελοι. Ο Θεός ξέρει τι θα γίνει όχι γιατί το έχει σχεδιάσει να γίνει έτσι, αλλά γιατί η "διάνοια" του είναι τόσο πέρα από μας που ξέρει ακόμα και τις επιλογές μας. Γνωρίζει έιναι το σωστό ρήμα. Γιγνώσκει.
Παρόλα αυτά εμείς θα πρέπει να προσπαθούμε να κάνουμε τις σωστές επιλογές. Και να ανελισσόμαστε.
Δεν έχει σημασία αν η ουτοπία μου θα γίνει πραγματικότητα. Εχει σημασία όμως να προσπαθούμε να γίνει. Γιατί έτσι τη φέρνουμε πιο κοντά, ακόμα και αν δεν είμαστε τόσο κοντα για να την αγγίξουμε. Οταν διαβάΖω για λεφτά και δίπλα για χριστιανικά θέματα μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι...

09/04/2014, 17:35:23
quote:

Κιλλουμινάττι και Χ.Ορθόδοξε, δεν λέω πως η Γραφή κάνει λάθος, λέω πως ο ρόλος μας δεν είναι να επαναπαυόμαστεπάνω στα γραπτά της. ΚΑι ούτε να περιμένουμε τη λύτρωση. Είναι να παλεύουμε καθημερινά στα μικρά πράγματα. Δεν είμαστε θεοί ούτε άγγελοι. Ο Θεός ξέρει τι θα γίνει όχι γιατί το έχει σχεδιάσει να γίνει έτσι, αλλά γιατί η "διάνοια" του είναι τόσο πέρα από μας που ξέρει ακόμα και τις επιλογές μας. Γνωρίζει έιναι το σωστό ρήμα. Γιγνώσκει.
Παρόλα αυτά εμείς θα πρέπει να προσπαθούμε να κάνουμε τις σωστές επιλογές. Και να ανελισσόμαστε.
Δεν έχει σημασία αν η ουτοπία μου θα γίνει πραγματικότητα. Εχει σημασία όμως να προσπαθούμε να γίνει. Γιατί έτσι τη φέρνουμε πιο κοντά, ακόμα και αν δεν είμαστε τόσο κοντα για να την αγγίξουμε. Οταν διαβάΖω για λεφτά και δίπλα για χριστιανικά θέματα μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι...

Έτσι είναι και όλη αυτή η "εσχατολογία" μοιάζει να είναι απλά μέσο πλουτισμού επιτήδειων (ακόμα και κληρικών)

...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ

quote:

Mα δεν είπαμε σε κανέναν να σταματήσει να προσπαθεί να φτιάξει το μέλλον του και το μέλλον των δικών του,έτσι γίνεται και έτσι θα γίνεται μέχρι και το τέλος αυτου του κόσμου...Είπαμε απλώς οτι τα γραμμένα να γίνουν,δεν μπορούν να μην γίνουν,οσο καλές προθέσεις γι'αυτο και να υπάρχουν...Σε ατομικό επίπεδο βεβαίως και πρέπει και επιβάλλεται να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι και πιο αρεστοι στον Θεό,μεσα στα πλαίσια του αγώνα μας για την τελική σωτηρία....

09/04/2014, 19:51:54
Χαζοχαρούμενα, δεν πάτε να δείτε την συμφωνία του Αϊκ με τον "θεό" σας, να σας σηκωθεί η τρίχα κάγκελο?

http://educate-yourself.org/cn/fakedalieninvasion.shtml

http://montalvoreport.com/content/greada-treaty-declassified

Kατά τα άλλα, συνεχίστε να λατρεύετε τον Μεγαλόσαυρο Γιαχβέ.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Νικόμαχε,
ΔΕΝ πιστευουμε σε εξωγήινους,γιατι πολύ απλά,ΔΕΝ υπάρχουν!

09/04/2014, 20:09:50
quote:

quote:

Mα δεν είπαμε σε κανέναν να σταματήσει να προσπαθεί να φτιάξει το μέλλον του και το μέλλον των δικών του,έτσι γίνεται και έτσι θα γίνεται μέχρι και το τέλος αυτου του κόσμου...Είπαμε απλώς οτι τα γραμμένα να γίνουν,δεν μπορούν να μην γίνουν,οσο καλές προθέσεις γι'αυτο και να υπάρχουν...Σε ατομικό επίπεδο βεβαίως και πρέπει και επιβάλλεται να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι και πιο αρεστοι στον Θεό,μεσα στα πλαίσια του αγώνα μας για την τελική σωτηρία....

ΑΚΡΙΒΩΣ!

09/04/2014, 20:23:44
quote:

Νικόμαχε,
ΔΕΝ πιστευουμε σε εξωγήινους,γιατι πολύ απλά,ΔΕΝ υπάρχουν!

Ούτε εγώ πιστεύω.
Απλά...υπάρχουν!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

09/04/2014, 20:36:10
Χριστιανέ Ορθόδοξε, αν και καταλαβαίνω το σκεπτικό σου και τον λόγο που το έχεις, και μην πάει ο νους σου στο κακό, όχι. Διαφωνούμε στα σημεία. Αν και τη συγκεκριμένη διατύπωση σου τη σέβομαι.

Δεν θέλω να φτιάξουμε το μέλλον μου κα ιτων δικών μου, θέλω να αρχίσουμε να μαθαίνουμε να αγαπάμε τον άνθρωπο σαν ύπαρξη. Οπως να αγαπάω εμένα, (πολλοί δεν αγαπάνε τον εαυτό τους), έτσι και εσένα και τον αλβανό, και τον πακιστανό και τον τούρκο και τον αφρικανό και τον αμερικανό. Χωρίς αυτό να σημαίνει να μην κρατήσουμε ο καθείς την διαφορετικότητα του στο ακέραιο. Και σαν λαοί και ως άνθρωποι.

Αυτό συνεπάγεται ότι πέρα από την αγάπη χρειαζόμαστε και τον σεβασμό.

Δεν είναι δύσκολο αυτό που λέω. Βοήθα τη γιαγιά να περάσει απέναντι τον δρόμο. Δώσε το παλιό σου μπουφάν στον άστεγο που κρυώνει.Κάνε τους άλλους να χαμογελούν. Δεν πέρασες μόνο εσύ δύσκολη μέρα, και με το να γκρινιάζεις δεν κάνεις τη ζωή σου πιο όμορφη. Απλά πράματα για αρχή. Δεν χρειάζονται προσευχές αυτά που σου λέω. Και είναι πέρα για πέρα χριστιανικά. Νομίζω με καταλαβαίνεις.

Αυτό ως αποτέλεσμα θα έχει σιγά σιγά να αποκτήσουμε συνείδηση. Ακόμα και να μην το ξέρουμς, όλοι καταβάθος γουστάρουμε την καλή την πράξη.
Αυτό συμβαίνει γιατί ζεσταίνει την ψυχή μας, σε αντίθεση με την ψυχρή λογική.

Δεν σου λέω να μην κάνουμε κακές πράξεις. Σου λέω να κάνουμε καλές. Positive..

Τα γραμμένα θα γίνουν γιατί εμείς το επιλέγουμε καθημερινά. Και ωραία εντάξει θα γίνουν, να σου πω κάτι; Δεν με ενδιαφέρει αν θα γίνουν. Θέλω σε καθημερινή βάση να κάνω ότι μπορώ για να μη γίνουν. Σε κάθε σπίθα βίας στην κοινωνία, να πετάω νερό. Δεν έχει σημασία αν θα σβήσω τη φωτιά. Δεν θέλω να κερδίσω κάποια μάχη. Στην πραγματικότητα έτσι κερδίζεις ανθρώπους. Τους δίνεις κάτι που αμφισβητούνε ότι υπάρχει.

Σίγουρα δεν θα τους κερδίσεις όλους, όμως είναι σημαντικό και να κερδίσεις μια ψυχή. Μια στα 3 δισσεκατομύρια. Επειδή η ψυχή δεν είναι λεφτά, η αξία και της μίας, θα είναι ανεκτίμητη.

Μπορεί να μην φωτίσεις τον κόσμο όλο έτσι, αλλά σίγουρα θα φωτίσεις τον κόσμο αυτού του ανθρώπου.

Είτε λοιπόν έρθει είτε δεν έρθει η βασιλεία του Θεού, δεν έχουμε δικαίωμα να καθόμαστε να περιμένουμε.

Λες θα λυθεί το πρόβλημα σου το οικονομικό. Σου λέω ότι δεν έχεις πρόβλημα. Κάποια παιδάκια ζούνε ήδη τη δυστυχία της ανέχειας. Ο Χριστός δεν είχε ποτέ υλικά πως μπορούμε να λέμε ότι ακολουθούμε το παράδειγμα του και να τα βάζουμε ως προτεραιότητα;

Δεν θέλω τέλος να γίνω αρεστός στο Θεό, ούτε μια καλή θεσούλα στο δημόσιο. Θέλω να γίνω όμορφος εσωτερικά όπως το εκλαμβάνω εγώ ΜΕΣΑ μου, γιατί ο θεός για μένα δεν είναι κάπου ψηλά και μας κοιτάει, είναι παντού.