ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Πρόταση για κλείδωμα άσχετων θεμάτων - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Πρόταση για κλείδωμα άσχετων θεμάτων - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Ramoglou23 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
17/07/2003, 00:38:18
Όταν μπήκα στο Forum του esoterica το έκανα γιατί μπορούσα να βρω θέματα που δεν ήταν εύκολο να συζητηθούν στην καθημερινότητα και με τον πολύ τον κόσμο .

Αυτό σιγά σιγά άρχισε να εκλείπει και να μειώνονται αισθητά τα θέματα και τα άτομα που παρέθεταν απόψεις σχετικές με την θεματολογία του forum .

Έρχομαι λοιπόν σήμερα να κάνω μια πρόταση να ψηφίσουμε με ένα απλό ΝΑΙ ή με ένα απλό ΟΧΙ στο να κλειδώνονται άμεσα τα θέματα που δεν έχουν σχέση με τη θεματολογία του forum .

Παρ ότι έχω απαντήσει και εγώ σε τέτοιου είδους θέματα όταν έγινε η αρχή ξεκινάω πρώτος την ψηφοφορία και ψηφίζω ...... ΝΑΙ

Ο κακός λύκος

catΜέλος
17/07/2003, 00:47:03
Kαλέ εσυ εισαι επικίνδυνος ετσι και σε κάνουν συντονιστή ...προβλέπω λουκέτο στο μισό forum ...

ΣΥΜΦΩΝΟ !!!!!

και εγω μαζί σου !!!!

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

wiccaΜέλος
17/07/2003, 00:58:07
ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ...ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ...ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΤΑΞΙΕΣ ΤΟΥ WICCA.

ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ, ΨΗΦΙΖΩ...

ΝΑΙ

Πέθανε μια άλλη μέρα
17/07/2003, 14:37:29
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ Ramoglou ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ.
ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΤΟΠΙΚ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΝΑΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΣΕ ΑΣΧΕΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

17/07/2003, 15:36:46
Λίγα λόγια και μεστά....

Είμαστε στη διαδικασία ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΟΣ...

Καλησπέρα σας

alati13Μέλος
17/07/2003, 18:30:45
Φίλε μου Ramoglou πριν ψηφίσω θα ήθελα να είμαι απόλυτα σίγουρος για το τι ψηφίζω. Γι αυτό θα ήθελα να μου πεις τι ακριβώς εννοείς με το κλείδωμα. Θέλεις να πεις ότι θα πρέπει να κλειδωθεί και να καταργηθεί το «μεταξύ Τυρού και Αχλαδιού»???? η μήπως να κλειδωθούν όλα τα θέματα που δεν ταιριάζουν ούτε καν στο «μεταξύ τυρού και αχλαδιού.»???
Αν ισχύει το δεύτερο τότε συμφωνώ υπό προϋποθέσεις.
Αν όμως σκέφτεσαι να καταργηθεί όλο το Μεταξύ Τυρού και Αχλαδιού» τότε θα διαφωνήσω.
Νομίζω ότι το συγκεκριμένο forum έχει κάποιο συγκεκριμένο και «σημαντικό» σκοπό.

lencolasΜέλος
17/07/2003, 19:15:10
ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟ FORUM,ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ AVATARGR ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟ ΑΛΑΤΙ!
ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΟΝΤΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ,ΑΥΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΨΙΛΟΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΧΑΧΑΝΙΣΜΑΤΟΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ "ΜΕΤΑΞΥ ΤΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΧΛΑΔΙΟΥ"!!

ΦΙΛΙΚΑ

The Truth Is Out There..

17/07/2003, 22:50:04
Φίλοι μου αυτό που εννοώ δεν είναι να καταργηθεί το τυρί και αχλάδι που σίγουρα χρειάζεται , εξ άλλου ο Admin έχει κάνει μια πρόταση για το τυρί και αχλάδι με την οποία συμφωνώ απόλυτα και περιμένω απλά την υλοποίηση της .

Αυτό που εννοώ είναι να κλειδώνονται θέματα άσχετα με τη θεματολογία του φόρουμ .
Δηλαδή θέματα όπως , TOURIST AGENCY , ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΩ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ , ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΦΤΕΡΟ GAY ΚΟΚΟΡΑ ? , κλπ , δεν νομίζω ότι έχουν κάποια σημασία ή σχέση με το διαδυκτιακό αυτό τόπο .
Υπάρχουν δεκάδες forum στο διαδύκτιο και πάρα πολλά Chat για να λύσουν τέτοια προβλήματα .

Ελπίζω να σας βοήθησα να καταλάβετε τι εννοώ .

Ο κακός λύκος

Darkangel_78Μέλος
17/07/2003, 23:34:36
Καλησπέρα και από μένα...
Ο φίλος Ramoglou και τα υπόλοιπα παιδιά είπαν κάτι που με βρίσκει σύμφωνη.
Το ESOTERICA.gr έχει σαφή και πλούσια θεματολογία.Δείτε τους τίτλους των Forums και θα καταλάβετε.
Ακόμα και το Forum Μεταξύ τύρου και αχλαδιού"" έχει ένα σαφή ορισμό:

Εδώ φιλοξενούνται οι Συζητήσεις που δεν σχετίζονται με την ευρύτερη θεματολογία του ESOTERICA.gr αλλά δεν είναι παντελώς "άσχετες"... και πάντα, φυσικά, συμφωνούν με τους κανονισμούς που διέπουν τις Ομάδες Συζήτησης!

Ακόμα και σ'αυτό το "ελαστικό" Forum έχουν προκύψει αρκετά προβλήματα.

Το να ανοίγονται θέματα άσχετα (κυριολεκτικά) όχι μόνο επιβαρύνει τεχνικά το ESOTERICA.gr,αλλά αλλοιώνει και τη φυσιογνωμία του.
Και για να μη παρεξηγηθούμε: όχι ότι τα θέματα που ανοίγονται κατά καιρούς δεν απευθύνονται σε κάποιο κοινό (ενδεχομένως ευρύ),όμως υπάρχουν άλλοι δικτυακοί τόποι,κατά πολύ καταλληλότεροι για ανεύρεση χρηστικών πληροφοριών,μικρών αγγελιών κλπ.
Όπως πολύ σωστά είπε ο φίλτατος Ramoglou

quote:
Υπάρχουν δεκάδες forum στο διαδύκτιο και πάρα πολλά Chat για να λύσουν τέτοια προβλήματα.

Αν κάποιο θέμα άπτεται της θεματολογίας του τόπου,πολύ ευχαρίστως να το καλωσορίζουμε και να συμβάλλουμε όλοι το κατά δύναμην.
Αν όμως είναι εκ των πραγμάτων ασύμβατο,τότε θα κλειδώνεται.
Προς το παρόν δεν υπάρχει άλλη λύση.Νομίζω ότι όπως πάντα,ο Kelsos τα λέει όλα με μια πρόταση.

Όσο για την ορθή τοποθέτηση και ιδέα του καλού μας AVATARGR,θεωρώ ότι βρίσκει εφαρμογή σε σχετικά θέματα μεν,άτοπα δημιουργημένα δε.

Τονίζω και πάλι: Ελπίζω να μη δημιουργηθεί η λανθασμένη εντύπωση της λογοκρισίας.Αν κάποιο μέτρο ληφθεί τελικά,θα είναι μόνο για την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία του τόπου μας και την ευκολότερη πλοήγηση όλων μας.

O Σκοτεινός Άγγελος!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

elpidaΜέλος
18/07/2003, 09:17:20
Έρχομαι και εγώ με την σειρά μου να συμφωνήσω απόλυτα με αυτό που προτείνει o Ramoglou σχετικά με το χώρο και τη θεματολογία.

Νομίζω ότι ο χώρος εδώ έχει συγκεκριμένο χαρακτήρα και θεματολογία και με το να γεμίζει θέματα άσχετα το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι αυτό που πολύ σωστά είπε η φίλη Dark Angel

quote:
Το να ανοίγονται θέματα άσχετα (κυριολεκτικά) όχι μόνο επιβαρύνει τεχνικά το ESOTERICA.gr,αλλά αλλοιώνει και τη φυσιογνωμία του.

Επίσης φίλε Avatar το ίδιο αποτέλεσμα ακριβώς θα υπάρχει αν υπάρχουν εκατό θέματα στο τυρί και αχλάδι και πέντε στα υπόλοιπα.

Προκειμένου λοιπόν να διατηρηθεί αυτός ο χαρακτήρας που μπορεί να προσφέρει γνώση σε όσους ενδιαφέρονται καλό θα ήταν να προχωρήσει αυτό το «ξεκαθάρισμα» όπως το χαρακτηρίζει και ο φίλος Kelsos.

alati13Μέλος
18/07/2003, 09:40:57
Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Διαφωνώ μόνο στο θέμα του που θα βρω φτερό gay κόκορα. Τυγχάνει να πιστεύω ότι είναι ένα θέμα βαθιά εσωτερικό με πολλές κοινωνικές, ηθικές, και οικονομικές ακόμα προεκτάσεις, και είναι σίγουρα άξιο συζήτησης. Λιγάκι ευαισθησία και συμπαράσταση στις φίλες κότες, δεν βλάπτει. Πέρα τις πλάκας , νομίζω ότι αν οι αρμόδιοι αποφασίσουν κάτι τέτοιο ίσως θα ήταν καλό πριν κλειδώσουν ένα θέμα να υπάρχει μια επαφή με το μέλος που το άνοιξε για να εξηγεί το σκεπτικό του.

Darkangel_78Μέλος
18/07/2003, 14:48:51
quote:

νομίζω ότι αν οι αρμόδιοι αποφασίσουν κάτι τέτοιο ίσως θα ήταν καλό πριν κλειδώσουν ένα θέμα να υπάρχει μια επαφή με το μέλος που το άνοιξε για να εξηγεί το σκεπτικό του.

Μα alati13, αν παρατηρήσεις τα θέματα,θα διαπιστώσεις πόσα είναι κλεδωμένα και πόσα όχι!Τα δεύτερα είναι η συντριπτική πλειοψηφία.
Ένα θέμα κλειδώνεται όταν έχει μετατραπεί σε χώρο λεκτικής διαμάχης και προσβολής των μελών (άρα και του τόπου) είτε γιατί η συζήτηση έχει "κλείσει τον κύκλο" της είτε γιατί είναι όντως απαράδεκτο,από άποψη περιοχομένου.
Σε κάθε περίπτωση πάντως,το κλείδωμα είναι η τελευταία "λύση" όταν έχουν εξαντληθεί όλα τα περιθώρια για να σωθεί το θέμα.Και πάντοτε ζητάμε τη γνώμη του δημιουργού του,είτε για να επαναφέρει την τάξη στη συζήτηση είτε για μια τελευταία τοποθέτηση στο θέμα.
Σεβόμαστε τον κόπο και τις σκέψεις όλων όσων συγγράφουν στα θέματα, αλλά υπεράνω όλων σεβόμαστε τα μέλη μας που ήρθαν στο ESOTERICA.gr με τις καλύτερες προθέσεις να διδαχτούν και να διδάξουν.

O Σκοτεινός Άγγελος!

18/07/2003, 14:54:53
Δεν έχετε δίκιο!

Darkangel_78Μέλος
18/07/2003, 15:48:17
quote:
Δεν έχετε δίκιο!

Για πες μας τότε την ιδέα σου ΕΧΕΜΒΡΟΤΕ!!!
Πού έχουμε άδικο?

O Σκοτεινός Άγγελος!

MaraΜέλος
18/07/2003, 17:29:39
Καλησπερα σας.

θα συμφωνησω στο οτι για αλλη μια φορα τα πραγματα έχουν ψιλοχαλαρωση στην θεματολογια του φορουμ με αποτελεσμα να εχουν ξεπεταχτει θεματα αρκετα εκτος κλιματος esoterica. Θεωρω ομως οτι το τοπικ τυροαχλαδι χρειαζεται γιατι εεεε καλοκαιρακι ειναι αυτο ...καπου να ξεδινουμε (αρκει να ειναι με μετρο)

Θεωρω πως ενα ειδος παρατηρησης στο μελος που ανοιγει καποιο θεμα η ακομα καλυτερα και μεσα στο θεμα το ιδιο σαν αρχη πριν πεσει τσεκουρι - λουκετο(για το οποιο να ειμαστε και προετοιμασμενοι για διαφορες αντιδρασεις για καποιο χρονικο διαστημα) θα επρεπε να γινει αλλα και τα μελη να ειμαστε πιο προσεχτικοι ως προς πια τοπικ επιτρεπουμε με τις απαντησεις μας να εχουν ζωη και συνεχεια :)

Τωρα για το θεμα ψηφισματος θα ελεγα πως ναι σε καποια θεματα καποια αμεση επεμβαση χρειαζεται

Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.

19/07/2003, 21:47:48
"Παν μέτρον Αριστον" φίλοι μου...
Ολα καλά και ωραία αλλά να μη το παρακάνουμε και υποβαθμιστεί το όνομα του esoterica...
Διότι για μια υπόληψη ζούμε...για ένα κούτελο...
Νομίζω ότι θα πρέπει να συνεχιστεί να υπάρχει το "τυρί και το αχλάδι" αν και σα σαγηνεύτρα σειρήνα από την ώρα που δημιουργήθηκε με έκανε να του αφιερώσω πολύ χρόνο (πολύ περισσότερο απ'όσο κατά τη γνώμη μου χρειαζόταν) και έτσι να παρεκλίνω της πορείας μου... οφείλω να ομολογήσω ότι παίζει 2 πολύ σοβαρούς ρόλους...

Αυτόν της βαλβίδας διαφυγής του ατμού...
και αυτόν της καλύτερης γνωριμίας μας μέσα από χαλαρές συζητήσεις.

Η αλήθεια είναι ότι έχασα πολύτιμο χρόνο από τον ελάχιστο που έχω για να παρακολουθώ τα θέματα του "τύρου" απλά από περιέργεια με αποτέλεσμα να χάσω κάποια άλλα πολύ σημαντικότερα (μεταξύ μας ώρες ώρες εύχομαι να μην είχε ανοιχτεί αυτό το φόρουμ) γιατί μπαίνοντας εδώ για αλλού ξεκίνησα και αλλού με πέταξε το κύμα... Δε φταίει κανένας άλλος βέβαια παρά μόνο εγώ...

Πιστεύω όμως ότι θα πρέπει να κλειδώνονται πιο εύκολα κάποια θέματα, όταν αυτά δεν κυλάνε... και όταν αυτά έχουν εκπληρώσει το σκοπό τους όπως π.χ. το θέμα της φίλης Λίλιθ για το πάρτυ ή το δικό μου "Περί καλοκαιρινών διακοπών" που σε κανά δυο μήνες θα είναι άκαιρο και παρελθόντος χρόνου.

Αυτά για την ώρα... ναι στο ξεκαθάρισμα λοιπόν αλλά ελπίζω να βρεθεί η χρυσή τομή με την οποία θα γίνει αυτό.

"Τάδε έφη Avallon"
19/07/2003, 23:23:51
quote:

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ Ramoglou ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ.
ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΤΟΠΙΚ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΝΑΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΣΕ ΑΣΧΕΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Κι εγώ θα πρότεινα,
εάν κάποιο θέμα ανοίξει, άσχετο με τα εσωτέρικα, να μεταφέρεται κατευθείαν σε άλλο site!

Σωστά γράφει ο Κέλσος για το ξεκαθάρισμα. Εχει βέβαια λίγη δουλίτσα, αλλά πιστεύω ότι με καλή θέληση θα τα καταφέρουμε και θα είναι έτσι καλύτερα για όλους μας. Καλός ο τύρος και το αχλαδάκι (είναι και πολύ θρεπτικά άλλωστε...), αλλά πρέπει να διατηρήσουμε τις ισορροπίες.

αυτή...που τα κατάφερε!

alati13Μέλος
21/07/2003, 16:31:53
Καλή μου DARKANGEL 78 έχεις δίκιο. Σε ευχαριστώ που μου το έδειξες. Θα το διορθώσω με την πρόσθεση μιας ακόμα φράσης.

""νομίζω ότι αν οι αρμόδιοι αποφασίσουν κάτι τέτοιο ίσως θα ήταν καλό πριν κλειδώσουν ένα θέμα να υπάρχει μια επαφή με το μέλος που το άνοιξε για να εξηγεί το σκεπτικό του. Δηλαδή να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που έκαναν έως τώρα ώστε το Εσωτερικά να συνεχίσει να λειτουργεί όσο πιο Δημοκρατικά γίνεται (ασχέτως τι λένε (έλεγαν) κάποιοι)."""

Καλύτερο και σωστότερο. έτσι δε είναι???

21/07/2003, 20:30:28
Σωστό το Αλάτι!

"Τάδε έφη Avallon"
22/07/2003, 01:02:04
quote:
εξ άλλου ο Admin έχει κάνει μια πρόταση για το τυρί και αχλάδι με την οποία συμφωνώ απόλυτα και περιμένω απλά την υλοποίηση της .

Έχεις δίκιο αγαπητέ Ramoglou... αυτό που έχει ειπωθεί θα γίνει σίγουρα (ή τουλάχιστον κάτι ανάλογο) αλλιώς το "Μεταξύ τύρου και αχλαδιού" κινδυνεύει να χάσει την όποια λειτουργικότητα και αποτελεσματικότητα για την οποία δημιουργήθηκε.

Δεν έχει μέχρι τώρα υλοποιηθεί γιατί παρουσιάστηκαν (σημαντικά) τεχνικά προβλήματα με την λειτουργία αρχειοθέτησης και θέλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με αυτήν καθώς άπαξ και τα θέματα αρχειοθετηθούν δεν υπάρχει(εύκολος) τρόπος να ενεργοποιηθούν ξανά... και υπάρχει ένας - μικρός αλλά υπαρκτός - κίνδυνος να αρχειοθετήσουμε κατά λάθος () και θέματα που δεν θα θέλαμε καθώς η διαδικασία αυτή λειτουργεί για την ώρα μόνον με χρονικά κριτήρια. Θα την "διορθώσουμε" (όταν βρούμε λίγο χρόνο για προγραμματισμό ) και θα επανέλθουμε στις "αρχικές μας εξαγγελίες" (Αν νομίζετε πως μιλάω σαν πολιτικός... έχετε δίκιο !!; )

Ευχαριστούμε όλα τα Μέλη που συμμετέχουν σε αυτήν τη Συζήτηση για το "Καλό του Τόπου"! Να είστε σίγουροι/ες ότι θα εξαφανίσουμε τις "παρασπονδίες" (όχι όλες πάντως...). Όπως είπε και ο Kelsos, το "Ξεκαθάρισμα" έχει αρχίσει! Όλα τα άσχετα θέματα θα πάνε σε "στρατόπεδα" συγκέντρωσης για αρχή! Ύστερα θα υποστούν μία "λυτρωτική" διαδικασία ανακύκλωσης για να γίνουν η πρώτη ύλη για πιο... σχετικά θέματα!

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------