ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ινστιτούτο Ερευνών Asana - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ινστιτούτο Ερευνών Asana - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
22/07/2005, 20:33:44
AVALLON SE EYXARISTO. KAI SE EYXARISTO GIATI TOYLAXISTON ANEFERES NA DOUN PROTA KAI META AS MAS POUN POS TOUS FANHKE.

DEN EXO KAMIA APAITHSH PARAPANO. APLA PISTEYO POS EINAI O KALYTEROS TROPOS GIA NA GINEI KAI MIA KOYVENTA KIOLAS.
KAI OXI TON EIDAME KAI MPAM PYROVOLAME XORIS NA DOUME.

OSO GIA TA EROTHMATA SOU THA DEN THA EINAI EPI MATAIO AYTO STO YPOSXOMAI.

KALO SAS VRADY

ASANA

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ

22/07/2005, 20:34:17
AVALLON SE EYXARISTO. KAI SE EYXARISTO GIATI TOYLAXISTON ANEFERES NA DOUN PROTA KAI META AS MAS POUN POS TOUS FANHKE.

DEN EXO KAMIA APAITHSH PARAPANO. APLA PISTEYO POS EINAI O KALYTEROS TROPOS GIA NA GINEI KAI MIA KOYVENTA KIOLAS.
KAI OXI TON EIDAME KAI MPAM PYROVOLAME XORIS NA DOUME.

OSO GIA TA EROTHMATA SOU THA DEN THA EINAI EPI MATAIO AYTO STO YPOSXOMAI.

KALO SAS VRADY

ASANA

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ

22/07/2005, 21:50:03
Mμμμ... δε νομίζω ότι θα χαρείς κι όταν ακούσεις την άποψή μου για τα περιβόητα δρακόσπιτα της πρώτης σελίδας...

Τα δρακόσπιτα ήταν μεγαλιθικές κατασκευές συνήθως κυκλώπειων διαστάσεων... οι δε ογκόλιθοι που έχουν χρησιμοποιηθεί από τεχνικής πλευράς είναι άψογα λαξευμένοι ώστε ο ένας να εφάπτεται τέλεια πάνω στον άλλο...
Δυστυχώς αυτό που ΕΓΩ βλέπω εδώ είναι ένα συνοθύλλεμα από πέτρες ατάκτως ερημένες ώστε να δημιουργούν ένα κτίσμα...πράγμα που θυμίζει περισσότερο "παιδικό" έργο και όχι τεχνικό επίτευγμα...

Επίσης θα ήθελα να σημειώσω ότι το βιογαφικό του κου Πάλμου καθόλου δε με εντυπωσίασε όμως θα ήθελα να προσθέσω ότι για να είναι κανείς ερευνητής δε χρειάζεται να έχει πτυχίο αλλά αγάπη για έρευνα...

Οπως επίσης να θυμίσω ότι πολλοί πτυχιούχοι διάσημοι αρχαιολόγοι αφιέρωσαν χρόνια από τη ζωή τους για να αποκρυπτογραφήσουν την γραμμική Β και τους πήρε την δόξα μέσα από τα χέρια ο Michael Ventris που όχι μόνο δεν είχε πτυχίο αρχαιολόγου αλλά ούτε και πτυχίο πάνω σε αυτό που επαγγελόταν. Το μόνο που είχε ήταν μεράκι για τις αποκρυπτογραφίσεις όπως κάποιοι έχουν σαν χόμπυ τα σταυρόλεξα.

ΑLOS διακρίνω στροφή 180 μοιρών ή είναι η ιδέα μου?
Εσύ δεν ήσουν που στο τόπικ της κούφιας γης έλεγες ότι τους ερευνητές δεν τους κάνουν τα πτυχία?

ΕΛΛΑΝΙΕ κάνε κάτι με αυτά τα greeklish γιατί θα μας τρελλάνεις...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
CMΜέλος
22/07/2005, 22:04:04
quote:

Παμφίλτατε CM ασφαλώς δεν αντελήφθης την βαθύτατη χιουμοριστική διάθεσή μου τη χρήσει της εκφράσεως "κλέπτης ναϊδρίων". Ειλικρινώς ζητώ ασυγγνώμη αλλά εάν διεξέλθεις και πάλι το κείμενό μου θα αντιληφθείς ότι κάθε άλλο παρά κυριολεκτώ...
GANYMIDES

Δέχομαι τις εξηγήσεις σου και το θέμα λήγει εδώ. Πρέπει να καταλάβεις πως εμφανίζομαι πάντα επώνυμα και εκτός αυτού έχω ένα μεγάλο αριθμό μελών στην σελίδα μου, καθώς και συνεργατών και δεν μπορώ να αφήνω να πέφτει τίποτα κάτω. Εξάλλου η βαθύτατη χιουμοριστική διάθεσή σου δεν είναι εύκολο να γίνει κατανοητή από όλους.

Αγαπητή Μήνα έχουμε καιρό να τα πούμε. Ελπίζω και εύχομαι να είσαι πάντα καλά.

Γιάννης Μπαϊμπάκης

------------------------

Λάθη δεν κάνει όποιος δεν κάνει τίποτα.

Edited by - CM on 22/07/2005 22:06:59

Edited by - CM on 22/07/2005 22:10:42

22/07/2005, 22:14:05
quote:
Αγαπητή Μήνα έχουμε καιρό να τα πούμε. Ελπίζω και εύχομαι να είσαι πάντα καλά.

Γιάννη μου μην ανησυχείς...και μένα λόγω χόμπυ κάποτε εδώ μέσα με είπαν αρχαιοκάπηλη
Αντε να τους εξηγήσεις για τις δημοκρατικές διαδικασίες των δημοπρασιών...
Να περνάς όμορφα...
Μίνα

23/07/2005, 01:30:01
Βλέπω το θέμα να παίρνει φορά, κατηφόρα...

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

NortrinΜέλος
23/07/2005, 04:12:01
Φίλη Avallon, δεν έκανα ποτέ λόγο για καταστατικό.
(Το ανέφερε ο GANYMIDΕS)
Αν υπάρχει, γιατί δεν το γνωρίζω, ευχαρίστως να το περάσω στο site.

Όσον αφορά το γιατί δεν εμφανίζεται ο κ.Πάλμος, από την πρώτη σελίδα ο συντονιστής AVATARGR μας παραπέμπει εδώ στον κύριο Μιχάλη Βίνο:

quote:
ΔΥΝΑΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ,ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ,ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ " Συνεντεύξεις " ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΟΗΣΕΩΣ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΜΙΧΑΛΗ ΒΙΝΟ mvinos@esoterica.gr .
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΥΛΙΚΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ.

Πρέπει να σας πω ότι από την πρώτη στιγμή έστειλα e-mail στον κ.Βίνο αλλά απάντηση δεν έχω πάρει ακόμα.
Λυπάμαι, αλλά δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο...

Φίλε GANYMIDES, δεν πιστεύω ότι υπάρχει λόγος να συμμετέχω σε τέτοιου είδους τραγελαφική συζήτηση. Η εμμονή και η επανάληψη με κουράζουν. Το λέω επειδή είδα ότι το παρατήρησες.

Φίλε astral-project,

quote:
οπως καταλαβαινεις οι καιροι ειναι πονηροι και κανεις μας δεν θελει να μπλεξει σε καποια περιεργη οργανωση...

Κατανοώ απόλυτα τους ενδοιασμούς σου και θα προσπαθήσω να ανεβάσω περισσότερο υλικό.

Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ επιμένει στο να έρθετε να δείτε πράγματα από κοντά γιατί θα είναι πιο εύκολο για μας να αποδείξουμε τα όσα λέμε αν τα δει και κάποιος - μέχρι τώρα - αμφισβητίας.
Δείτε το σαν πρόκληση.
Σας προκαλούμε όλους, λοιπόν, να έρθετε να δείτε.

Vryl, αυτό που είπες περί ..."χρηματοδότησης" είναι μεγάλη προσβολή και δε σου επιτρέπω να με προσβάλεις έτσι.
Περιμένω να ζητήσεις συγγνώμη.
Ήταν δε, πολύ μεγαλύτερη από αυτά που σου είπε ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ...
Πάντως, καλώ κι εσένα να έρθεις να δεις τα όσα ισχυριζόμαστε από κοντά κι αν ακόμα πιστεύεις ότι θέλουμε τα λεφτά σου ...θα στον κεράσουμε τον καφέ.

Θα επανέλθω με τις απαντήσεις του κ. Πάλμου στα ερωτήματα που έθεσαν οι φίλοι GANYMIDES και AVALLON και με περισσότερο υλικό.

www.asana.gr
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"

23/07/2005, 07:24:01
quote:

Vryl, αυτό που είπες περί ..."χρηματοδότησης" είναι μεγάλη προσβολή και δε σου επιτρέπω να με προσβάλεις έτσι.
Περιμένω να ζητήσεις συγγνώμη.

Και εγώ περιμένω να δώ το καταστατικό ίδρυσης και τα Ε3 των τελευταίων 3 ετών...

Ξέρεις, το καλό με σένα και τον "ελλάνιο" είναι οτι νομίζετε οτι όλος ο κόσμος είναι σαν και εσάς.
Αμ, έλα ππου δεν είναι...

XDΜέλος
23/07/2005, 07:25:50
Εάν οι φωτογραφίες και τα βίντεο που σας παρουσίασε στo ASANA (μιας και τα επικαλείστε συνέχεια ως αδιάσειστα ντοκουμέντα) αλλά και η ανάλυση που σας έκανε για αυτά είναι ανάλογη του άρθρου του και των συμπερασμάτων του περί του «Γίγαντα της ARAMCO» στο Τρίτο μάτι 128 τότε «άστα να πάνε» καθώς αυτό σημαίνει ότι δεν τα καταφέρνει ούτε στα πιο εξόφθαλμα απλά θέματα καθώς δεν μπορεί να ξεχωρίσει μεταξύ αλήθειας και απατής όταν όλες οι πληροφορίες βρίσκονται κυριολεκτικά μπροστά του!

Ας δούμε την υπόθεση αφού έχει φωτογραφία(ες) ντοκουμέντο(α):

Σε γενικές γραμμές είχε κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο μια φωτογραφία με μια ανασκαφή στην οποία φαινότανε ένας τεράστιος ανθρώπινος σκελετός (γίγαντας).
Η φημολογία στους «ερευνητές» την ήθελε προερχόμενη από τις γεωτρήσεις της ARAMCO στην Αραβία.
Στην πραγματικότητα όμως η φωτογραφία αυτή είχε κατασκευαστεί και κερδίσει βραβείο σε διαγωνισμό δικτυακό τόπου για το καλύτερο ψευδό αρχαιολογικό εύρημα κατασκευασμένο με υπολογιστή (συγκεκριμένα Photoshop link: http://www.worth1000.com/cache/contest/contestcache.asp?contest_id=447 δες για το "Return to the valley of the giants...").
Αργότερα, εντοπίσθηκε η αυθεντική φωτογραφία που χρησιμοποιήθηκε ως βάση (η ανασκαφή δηλαδή) πάνω στην οποία ρετουσαρίστικε ο «γιγαντιαίος» σκελετός η οποία προερχότανε από τις πανεπιστημιακές ανασκαφές στο Hyde Park της N.Y. του Cornell όπου είχαν βρεθεί οστά δεινόσαυρου (link: http://www.graphics.cornell.edu/outreach/mastodon/index.html , http://www.priweb.org/mastodon/HP_mast/HP_mast_main.html).
Η αυθεντική φωτογραφία όπως δημοσιευότανε στο δικτυακό τόπο του πανεπιστημίου έφερε επάνω της αναφορά στο τμήμα «γραφικών & πληροφορικής» (Program of Computer Graphics) του συγκεκριμένου ιδρύματος (Cornell University) καθώς είχε δημιουργηθεί ως μεγάλη φωτοσύνθεση πολλών μικρότερων ψηφιακών φωτογραφιών της ανασκαφής ληφθέντων σε διαφορετικά διαστήματα της ημέρας με την βοήθεια δυο απλών ψηφιακών μηχανών κατάλληλα προσαρμοσμένων σε μηχανική διάταξη σε ύψος γύρο από την έκταση της ανασκαφής.

Στα πλαίσια αυτά λοιπόν οι ανωμαλίες που παρουσίαζε στις σκιές η αυθεντική φωτογραφία ήταν αναμενόμενες αφού για την συρραφή είχαν χρησιμοποιηθεί μικρότερες ψηφιακές φωτογραφίες ληφθείσες σε διαφορετικές ώρες της ημέρας, με σκοπό να δώσουν μια ενδεικτική εικόνα της όλης ανασκαφικής δραστηριότητας στους ενδιαφερομένους σε μορφή τελικών εικόνων υψηλής ανάλυσης.

Όμως ο κ.Πάλμος στο άρθρο του στο Τ.Μ. 128, σελ. 38, παραθέτει την αυθεντική φωτογραφία και παρατηρώντας τις λανθασμένες σκιές καταλήγει στο συμπέρασμα πως η αυθεντική φωτογραφία ήταν πλαστή ενώ η πλαστή φωτογραφία με τον ρετουσαρισμένο γίγαντα αληθινή, παραφωνία στην συλλογιστική του ήταν η ύπαρξη της στάμπας αναφοράς «Cornell University, Program of Computer Graphics» ακόμα και στην δημοσιευθείσα στο περιοδικό εικόνα (όπως μπορεί να δει κανείς στην σελ. 38) πράγμα ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΠΑΡΕΒΛΕΨΕ και δεν ανέφερε πουθενά δημιουργώντας εσφαλμένες εντυπώσεις σε ένα σορό ανθρώπους που δεν μπορούν να ψάξουν το ζήτημα περαιτέρω.
Με απλά λόγια δηλαδή, δεν ανέφερε πουθενά στο άρθρο του πως η αυθεντική φωτογραφία στην οποία βασίσθηκε το ρετούς με τον γίγαντα ήταν εξ� αρχής ενδεικτική φωτοσύνθεση μικρότερων ψηφιακών φωτογραφιών (όπως εξηγεί και το ίδιο το Cornell) οπότε οι εξόφθαλμές ανωμαλίες που εντόπισε ήταν αναμενόμενες ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ και εύκολα εξηγήσιμες.

Εάν λοιπόν τα στοιχεία που προβάλει (είτε ως βίντεο είτε ως φωτογραφίες είτε ως γραπτά στοιχεία) είναι παρόμοιας υφής τότε μόνο αξιόπιστα δεν μπορούν να χαρακτηρισθούν..

Υ.Γ.

Οι ΝΑΖΙ πίστευαν σε πολλές ανοησίες και για αυτό χάσανε τον πόλεμο, είχαν γεμίσει με αποκρυφιστές, μέντιουμ και άλλους τσαρλατάνους ενώ ο Χίτλερ το έπαιζε μάγιστρος και πίστευε ότι θα μπορούσε να καθυστερήσει δια «μαγικών μέσων» τον Ρωσικό χειμώνα..

Edited by - XD on 23/07/2005 07:31:43

23/07/2005, 10:11:06
quote:

Σε γενικές γραμμές είχε κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο μια φωτογραφία με μια ανασκαφή στην οποία φαινότανε ένας τεράστιος ανθρώπινος σκελετός (γίγαντας).
Η φημολογία στους «ερευνητές» την ήθελε προερχόμενη από τις γεωτρήσεις της ARAMCO στην Αραβία.

Υπάρχει ακόμα κόσμος που πιστεύει στην αυθεντικότητα αυτής της φωτογραφίας;! (Και στην αυθεντικότητα του σκελετού του Κενταύρου να προσθέσω..;)

quote:

Οι ΝΑΖΙ πίστευαν σε πολλές ανοησίες και για αυτό χάσανε τον πόλεμο, είχαν γεμίσει με αποκρυφιστές, μέντιουμ και άλλους τσαρλατάνους ενώ ο Χίτλερ το έπαιζε μάγιστρος και πίστευε ότι θα μπορούσε να καθυστερήσει δια «μαγικών μέσων» τον Ρωσικό χειμώνα..

Μάλλον έκανε κάποιο λάθος στα μαγικά του και ο Ρώσικος χειμώνας του βγήκε ακόμα πιό βαρύς!

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

23/07/2005, 11:02:07
VRIL AYTES EINAI IKASIES DIKES SOU.

KAI KRATA TES GIA SENA KAI GIA SENA MONO.

TO TI EGINE ME TOYS NAZI EINAI POLU MEGALO THEMA.

KALYTERA NA GINEI ALLO TOPIC GIA AYTO TO THEMA.

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ

ALOSΜέλος
23/07/2005, 12:45:11
Aγαπητή Αvallon

Aν και δεν είπα πουθενά οτι τα πτυχία δεν κάνουν τους
επιστήμονες, αυτό πολλές φορές ισχύει. Αυτό που είπα
και συνεχίζω να επαναλαμβάνω είναι οτι συνεχώς και
εις γνώση τους βέβαια οι επιστήμονες πάντα πιστέυουν
κάτι που μετά με ανατροπή δεδομένων δεν το πιστεύουν.

Αυτό είναι εξέλιξη για την επιστήμη και αφερεγγυότητα
μιας σταθερής άποψης απο τους επιστήμονες απ την άλλη
Όσο για την κούφια Γή, ΕΚΕΙ θα παρατηρήσεις μια
στροφή που την κράταγα για έκπληξη όπως κάθε τελευταίο
post μου σε θέμα (δές Orbs, Λιαντίνης).

Τώρα σε αυτό το θέμα έχουν απαντηθεί κάποιες απορίες
μου αλλα επειδή είμαι ακόμα στην παρατήρηση περιμένω
να δώ τί εστί ASANA, τί θα πεί ο Πάλμος ο ίδιος και
άλλα τέτοια. Αφού δεν έχω να συνεισφέρω στο θέμα
κάτι λοιπόν θα απέχω (χώρια οτι με τα αρχαιο-ιστορικά
θέματα είμαι πίσω), μέχρι την επόμενη καλή απορία μου

αγνοώνΜέλος
23/07/2005, 12:45:30
Απλά θέλω να πω ένα μπράβο σε άτομα του forum όπως η Ostria,
η οποία -όχι μόνο εδώ,αλλά και αλλού,σε άλλα topics,κάνει
την πιο ενδεδειγμένη κίνηση:ψάχνει και φέρνει ΣΤΟΙΧΕΙΑ και ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
Οι υπόλοιποι,πολύ μένος έχετε εναντίον του πλησίον σας.
Λες και κάτι σας κρατά και ΔΕΝ μπορείτε να τηλέφωνήσετε
στα νούμερα που σας έχουν δώσει ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙΟΛΑΣ ΣΕΛΙΔΑ,
παρά κάθεστε και βρίζεστε...
Επίσης συγχαρητηήρια στον CM,κατά κόσμον Γιώργο Μπαιμπάκη,
που εμφανίζεται με όνομα κι επώνυμο.
Δεν είναι κακο να υποστηρίζεις αυτό που πιστεύεις με όνομα,τηλέφωνο και διεύθυνση.
Το αντίθετο είναι "κοτισμός" κι απ'αυτό πάσχουμε το 99% των νεο-Ελλήνων.
Υπό την έννοια αυτή λοιπόν,συγχαρητήρια στον κύριο Πάλμο,που μπορεί να λέει του κόσμου τις μπαρούφες,αλλά ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ.
Έτσι,τείνω να εκτιμήσω πιο πολύ αυτόν και αντίθετα να διατηρώ τις αμφιβολίες μου απέναντι σε "οδηγούς-τριαξονικού-κοινώς-νταλικιέρηδων-που-χειρίζονται-την-καθαρεύουσα-καλύτερα-κι-απ'-τον-Ζολώτα".

Και για να μην παρεξηγιόμαστε,το μήνυμα αυτό έχει γραφεί από...
ΜΙΑ ΚΟΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΣΑΣ.

GANYMIDESΝέο Μέλος
23/07/2005, 14:36:00
Αγαπητέ "αγνοών", δύο κρίματα προκύπτουν από το σημείωμά σου:

1ον. Αδυνατείς να διακρίνεις την Καθαρεύουσα από την ρέουσα Δημοτική την οποία χρησιμοποιώ (=γραμματικό το κρίμα σου, αλλά αμελητέο!) και
2ον. Με απαράδεκτα ρατσιστική αντίληψη δεν είσαι σε θέση να αναγνωρίσεις σε έναν χειρώνακτα όπως ο γράφων το δικαίωμα της γραμματικής Παιδείας η οποία αποτελεί αληθινό δικαίωμα παντός ελλόγου Πλάσματος (= κρίμα απολύτως καταδικαστέο!!).

Αγαπητή "Μεγάλη Κότα" -ως, εξομολογητικώς, αυτοσαρκάζεσαι- παραβλέπεις ότι ο μεγάλος συνθέτης Φίλιπ Γκλάςς δεν ήταν παρά ένας ημερομίσθιος οδηγός αγοραίου οχήματος ("Ταξί") στην Νέα Υόρκη και τούτο ποσώς ανέκοψε την ως διακεκριμένου Δημιουργού μουσικού ρεύματος (Μουσικός Μινιμαλισμός) πορεία του!
Παμφίλτατε αριστοφάνειε Όρνιθα, υποψιάζεσαι, αλήθεια, πόσοι νυχθημερόν εργαζόμενοι ανακουφίζουν τον έμμισθο κάματό τους προστρέχοντες στην καλλιέργεια της ψυχής τους και στις σελίδες κάποιου βιβλίου κατά τις ελάχιστες στιγμές της σχόλης τους;
Ειλικρινώς λυπούμαι διασταυρούμενος με Όρνιθες αρνούμενες το δικαίωμα της Γνώσεως στον διπλανό τους, σε έναν διπλανό ασχέτως "κλάσσεως" και οικονομικής επιφανείας...
Και, μεταξύ μας, ο αείμνηστος Ζολώτας ουδόλως εδικαιούτο περγαμηνών ορθοτομούντος λόγου εν σχέσει προς τον θυρωρό της Πολυκατοικίας μου ο οποίος μεταφράζει τους Αποστόλους σε ρέουσα Δημοτική.
Τέλος, εκτιμητέος ο επώνυμος CΜ αλλά η ανωνυμία αποτελεί έθος των δημοσίων 'Αγορών' προς αποτροπή συνάψεως διαπροσωπικών εξαρτήσεων και διασφάλιση, ούτω πως, απερισπάστου διαλόγου.
Αντιλαμβάνομαι ότι πολλά εκ των κοινωνικών κανόνων σου διαφεύγουν, δεν είναι κακό, αλλά το "γηράσκω αεί διδασκόμενος" εύχομαι να υλοποιείται και κατά το ευτυχές άνυσμα και του δικού σου βίου.
Εξαιρετικώς φιλικά!

HermesΜέλος
23/07/2005, 17:37:57
Ερωτηση προς τα μελη της ομαδας Ε.
Τελικα το 2012 θα ερθουν οι ΕΛ, οι Ελ-Ληνες, οι Δρακονιανοι Φασιστες, τα Στρουμφακια, η οι 12 θεοι?
Ρωταω για να ξερω τι χαλια να στρωσω...

הצטרף לקרקס
astral-projectΜέλος
23/07/2005, 18:00:06
εγω προτεινω, την αποφραδα εκεινη μερα, οσοι ειμαστε ακομη εδω να κανουμε μια συναντηση - γιορτη και να γιορτασουμε το τελος ενος παλιου κοσμου γεματου προκαταληψεις και την αρχη μιας νεας εποχης - την εποχη του διαφωτισμου βολιουμ 2

23/07/2005, 18:16:12
Με τις αντηλήψεις που έχετε, δε βλέπω να τρέχετε πρόθυμοι να τα ακουμπήσετε, και τελικά θα μείνει άνεργος ο Ελλάνιος Ιχώρ

Μάλλον προτιμάτε να τα σκάτε στα περίπτερα. Αλλά έτσι δεν βγαίνει το νοίκι και το ρεύμα του Ινστιτούτου. Δε σας τό'πανε αυτό ???

NortrinΜέλος
24/07/2005, 15:41:12
Κι εγώ θα μείνω άνεργος!
Αλλά θα φροντίσει η Δύναμη Βριλ να μου βρει δουλειά!
lol.... Ακόμα γελάω!!!

www.asana.gr
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"

24/07/2005, 16:18:58
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ...

ΦΙΛΕ GANYMIDES ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ?????

ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΤΟΥ αγνοών....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

24/07/2005, 19:04:32
quote:
Με τις αντηλήψεις που έχετε, δε βλέπω να τρέχετε πρόθυμοι να τα ακουμπήσετε, και τελικά θα μείνει άνεργος ο Ελλάνιος Ιχώρ

Μάλλον προτιμάτε να τα σκάτε στα περίπτερα. Αλλά έτσι δεν βγαίνει το νοίκι και το ρεύμα του Ινστιτούτου. Δε σας τό'πανε αυτό ???

Καλό είναι να βουτάς τη γλώσσα στο μυαλό αγαπητέ Vril γιατί βλέπω να σε τρέχουνε δικαστικώς για δυσφήμιση αφού δεν προκύπτει πουθενά κάτι τέτοιο... Και εμείς θα χάσουμε τον λήσταρχό μας...

ALOS:

quote:
Όσο για την κούφια Γή, ΕΚΕΙ θα παρατηρήσεις μια
στροφή που την κράταγα για έκπληξη όπως κάθε τελευταίο
post μου σε θέμα (δές Orbs, Λιαντίνης).

Mε τέτοια "τεχνική" (μια έτσι και μια αλλιώς) θα πρέπει να σε λένε ALLIOS και όχι ΑLOS...

Kαι μια ακόμη ερώτηση προς το ινστιτούτο ASANA:
Γιατί τόσα χρόνια δεν υπήρχε ιστοσελίδα?
Αυτό που θέλω να πω ότι μπορεί να μην κάνει εντύπωση ότι μέχρι σήμερα δεν υπήρχε ιστοσελίδα στα ελληνικά επειδή ως γνωστόν το ίντερνετ στην Ελλάδα δεν έχει παρόν αλλά μέλλον... αλλά είναι πράγματι αξιοπερίεργο να μην υπάρχει ιστοσελίδα στο εξωτερικό δεδομένου ότι τόσο τα μέλη όσο και η δράση του ινστιτούτου από ότι φαίνεται είναι διεθνής...

Ισως είναι αδόκιμος ο όρος που χρησιμοποιώ για ιστοσελίδα "εξωτερικού" αλλά νομίζω ότι καταλάβατε όλοι τι θέλω να πω...