- Ναζισμός & Χριστιανισμός [Φωτο Άλμπουμ] - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:Φυσικά!!!
Παίρνετε κατά γράμμα μια πρόταση δίχως να εξετάσετε το όλο κείμενο και δίχως να προσπαθείτε να καταλάβετε αν εννοεί κάτι άλλο.
Τι άλλο να εννοεί;;; Αφού αυτό γράφει. Αν εννοούσε κάτι άλλο, θα έγραφε κάτι άλλο!
Πάρε κι αυτό για επιβεβαίωση: "ο φιλών την ψυχήν αυτού απολέση αυτήν, και ο μισών την ψυχήν αυτού εν τω κόσμω τούτω, εις ζωήν αιώνιον φυλάξει αυτήν."

Μας φτάνει ο Χρίστος Ελ

quote:Από την ΚΔ είναι καλέ!
Έλα Αίολε, άσε τα κινέζικα και εσύ
Μας φτάνει ο Χρίστος Ελ
Δεν το πιστεύεις; Θέλεις εδάφια;;;

quote:
Ωχ καλά τώρα... αρχίσαμε τα παιδία παίζει

quote:quote:Φυσικά!!!
Παίρνετε κατά γράμμα μια πρόταση δίχως να εξετάσετε το όλο κείμενο και δίχως να προσπαθείτε να καταλάβετε αν εννοεί κάτι άλλο.
Τι άλλο να εννοεί;;; Αφού αυτό γράφει. Αν εννοούσε κάτι άλλο, θα έγραφε κάτι άλλο!
Πάρε κι αυτό για επιβεβαίωση: "ο φιλών την ψυχήν αυτού απολέση αυτήν, και ο μισών την ψυχήν αυτού εν τω κόσμω τούτω, εις ζωήν αιώνιον φυλάξει αυτήν."
Και αυτό μας πληροφορεί πως αληθινός Χριστιανός είναι εκείνος που διαπράττει αυτοκτονία, έτσι;
Καλημέρα.
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
Έλεγε δε προς πάντας· Εάν τις θέλη να έλθη οπίσω μου, ας απαρνηθή εαυτόν και ας σηκώση τον σταυρόν αυτού καθ' ημέραν και ας με ακολουθή.
Διότι όστις θέλει να σώση την ζωήν αυτού, θέλει απολέσει αυτήν· και όστις απολέση την ζωήν αυτού ένεκεν ομού, ούτος θέλει σώσει αυτήν.
Επειδή τι ωφελείται ο άνθρωπος, εάν κερδήση τον κόσμον όλον, εαυτόν δε απολέση ή ζημιωθή;
Διότι όστις επαισχυνθή δι' εμέ και τους λόγους μου, διά τούτον ο Υιός του ανθρώπου θέλει επαισχυνθή, όταν έλθη εν τη δόξη αυτού και του Πατρός και των αγίων αγγέλων.
Ποτέ δεν μπορεί να βγάλεις νόημα από μια και μόνο πρόταση. Αυτός είναι κανόνας Αίολε αν θες να κατανοήσεις τί λέει το κείμενο.
Επίσης είναι κανόνας προτού διαβάζουμε ένα κείμενο να μην το διαβάζουμε με τα γυαλιά εκείνων που το μισούνε και να μην έχουμε αρνητική μα ούτε και θετική προδιάθεση. Ας αφήσουμε το κείμενο να μιλήσει μόνο του.
Θα αποδειχθούμε άραγε άξιοι μαθητές του Χριστού;
Αν έρθει ο τούρκος, ο κομμουνιστής, ο ναζί, ο εβραίος κτλ κτλ και μας βάλει το μαχαίρι στο λαιμό και μας πει "- Αρνήσου τον Χριστούλη σου ή πέθανε", εμείς τί θα πράξουμε άραγε;
Είναι πολύ εύκολο να κρίνω και να κατηγορήσω την παπική ηγεσία που δείλιασε μπροστά στον Χίτλερ(βέβαια είχε και οφέλη). Εγώ, εσύ, αυτός, εκείνος...τί θα κάνανε άραγε; Θέλει μεγάλο θάρρος να αρνηθείς αυτήν την ζωή για να ζήσεις στην Βασιλεία του Χριστού.
Αν έρθουν αύριο οι εβραίοι και μας αναγκάσουν δια απειλής θανάτου, να δεχθούμε ένα Αντίχριστο και να αρνηθούμε τον Ιησού Χριστό, τί θα κάνουμε άραγε;
Όλοι πάνε από φόβο με τους ισχυρούς αυτού του κόσμου. Παράδειγμα όλα τα έθνη είναι γραμμένα στον ΟΗΕ που φτιάχθηκε με εβραϊκή πρωτοβουλία.
Σύμφωνα με την ερμηνεία της Σκοπιάς ο ΟΗΕ είναι το Θηρίο. Ενδιαφέρουσα άποψη, όμως τραγικό και γελοίο είναι επίσης ότι η εταιρεία Σκοπιά ήταν εγγεγραμμένη στον ΟΗΕ, μέχρι να αποκαλυφθεί η κομπίνα.
Στην συνέχεια ακολουθούν βέβαια οι δικαιολογίες της πλάκας.
Όλοι δυστυχώς πάνε με τους ισχυρούς αυτού του κόσμου και αρνούνται τον Ιησού Χριστό, γιατί δεν πιστεύουν στην δύναμή Του.
Θεωρω υποχρεωση μου ,για οσους δεν το γνωριζουν ,πως οι ραψωδιες [α και β] εχουν ηδη αποκωδικοποιηθει.Η θεωρια που προκυπτει καλυπτει την ιστορια του πλανητη μας τα τελευταια [2.500.000] χρονια.Ειναι η μοναδικη «θεωρια» που καλυπτει τα παντα και απαντα σε ολες τις ερωτησεις που εχουμε για κάθε τι που μας αφορα.Ειδικα απαντα στη λειτουργια του ανθρωπινου εγκεφαλου και του περιεχομενου του.
Κατανοω πως η επιβεβαιωσις , ακομη και μερους, των οσων προκυπτουν θα είναι η αιτια να ξαναγραφουν όλα τα βιβλια του πλανητη.
Ας ξεκινησουμε με την υποθεση εργασιας πως η ΟΔΥΣΣΕΙΑ περιγραφει πραγματικα γεγονοτα που συνεβησαν στο παρελθον της ΓΗΣ και αφορουν τους εξωγηινους δημιουργους μας και την Ελληνικη διπλη βιο-νανοελικα γνωστη και ως [dna].
Ποια ηταν η αφορμη που σκεφτηκα με αυτόν τον τροπο;;; Αφορμη σταθηκε η ανακαλυψη πως ο αριθμος των στιχων της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ [ είναι -12110 στιχοι] είναι στην πραγματικοτητα ο χρονος που χρειαζεται το φως για να ερθει από την ΣΕΛΗΝΗ στη ΓΗ.
Ο χρονος βγαινει αν διαιρεσουμε την αποσταση [363.300] χιλ. με την ταχυτητα του φωτος ανα δευτερο,δηλαδη [300.000] χιλ Ας το δουμε.
363300/300000 = 1,211 δευτερα Χ 1000 = οι στιχοι της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ. Τυχαιο;;; Δεν νομιζω.
Επειδη όμως υπαρχουν και σκεπτικιστες ας βρουμε και κατι άλλο που να βοηθησει την θεση μας.
Εάν προσθεσουμε τους στιχους των δυο Επων ΟΔΥΣΣΕΙΑ και ΙΛΙΑΔΑΣ και διαιρεσουμε δια [2],εχουμε την διαμετρο του Ηλιακου δισκου.Ας το δουμε.
12110 + 15692 = 27802/2 =13901 Χ 100 = 1.390.100 χιλ. Παλι τυχαιο ;;; δεν νομιζω.
Ποιος ηταν λοιπον ο ΟΜΗΡΟΣ που ειχε τετοιες επιστημονικες γνωσεις πριν [3011] χρονια ,ακριβως;;;
Αυτό θα προσπαθησουμε να κατανοησουμε με τις ασκησεις αποκωδικοποιησις.
Με τον vitras γνωρισαμε αρχικα την λεξη ΜΗΤΙΣ=558[9]= ΜΗ ΤΙΣ = ΤΙΜΗΣ, και τον τροπο να εξαγουμε συμπερασματα από τις λεξαριθμικες ισοτητες.Στην προκειμενη περιπτωση τα συμπερασματα του ηταν σωστα,αγνοησε όμως έναν σημαντικο λεξαριθμο απλουστα γιατι δεν του ελεγε τιποτα.
Τον λεξαριθμο –ΜΗ ΤΙΣ [558[9]=κανενας.
Ο ΟΜΗΡΟΣ περιγραφει στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ την Ελληνικη διπλη βιο-νανοελικα με βαση τα χαρακτηριστικα της. Τα απλα και αμεσα αναγνωρισιμα χαρακτηριστικα της ,ποια είναι αυτά;;;
Αυτά είναι α].- πως είναι [ΑΟΡΑΤΗ] –αυτό ειχε σαν αποτελεσμα να την γνωρισουμε μολις πριν μερικες δεκαδες χρονια ,όταν ανακαλυψαμε το ηλεκτρονικο μικροσκοπιο. Ετσι εχουμε περιγραφες της στο κειμενο όπως[ Μ’[η] ΟΥΣΑ – ΞΕΙΝΟΣ -ΟΥ ΤΙΣ -] κ.α. ολες αναφερονται στο χαρακτηριστικο της πως είναι [ΑΟΡΑΤΗ].
Ας δουμε τωρα τον λεξαριθμο [ΜΗΤΙΣ=558[9] ξανα αφου αναδειξουμε ολες τις λεξαριθμικες ισοτητες του.
ΜΗΤΙΣ [558[9] = ΜΗ ΤΙΣ = ΤΙΜΗΣ = ΦΗΜΙ = ΦΗΝ = ΑΘΑΝΑΤΗΝ ΘΕΟΝ Δ’ = Ο ΟΜΗΡΟΣ.
Οποιος θελει μπορει να καταγραψει τα συμπερασματα του από τον λεξαριθμο [558[9]
Οποιος θελει μπορει να καταθεσει την αποψη του και για τους λεξαριθμους,
ΟΥ ΤΙΣ = 980![]()
Μ’[η]ΟΥΣΑ=711[9]
Τα λεμε.
Συμφωνώ δηλαδή με τον τρόπο που το εκθέτεις, που 1)δίνεις κατ' αρχήν την υπόθεση, 2)δίνεις αυτά που εσύ θεωρείς ως τεκμήρια αυτής της υπόθεσης και 3)δίνεις και τον τρόπο που αποκτήθηκαν αυτά τα τεκμηρια (λεξάριθμικες μετατροπές) αλλά δεν συμφωνώ με τα συμπεράσματά σου. Θεωρώ κατ'αρχήν ότι τα "τεκμήρια" είναι ανεπαρκή τόσο ποιοτικά, όσο και ποσοτικά για να αποδείξουν την υπόθεσή σου. Λεξαριθμικοί συνειρμοί μπορούν να γίνουν άπειροι και εγώ δεν την θωρώ καθόλου αξιόπιστη μέθοδο έρευνας της "αλήθειας". Είναι και πολλοί αυτοί που εθίζονται ψυχολογικά σε τέτοιου τύπου 'έρευνες' λεξαριθμικές, οι οποίες όμως ουσιαστικά δεν έχουν ούτε αρχή, ούτε τέλος, ούτε βγάζουν κάποιο χρήσιμο συμπέρασμα που να βοηθάει πρακτικά. Αν στην περίπτωση των ομηρικών επών ισχύει κάτι διαφορετικό μένει να αποδειχθεί με σκληρά τεκμήρια.
Πιστεύω πάντως ότι όλα σου τα θέματα θα έπρεπε να είχανε τεθεί με μια παρόμοια βάση υπόθεσης-'τεκμηρίων'.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 12/08/2011 00:35:29
quote:363300/300000 = 1,211 δευτερα Χ 1000 = οι στιχοι της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ. Τυχαιο;;; Δεν νομιζω.
Βολικο αλλα λαθος ![]()
![]()
![]()
"Οσο μαθαίνω τους θεούς πιστεύω στους ανθρώπους"
Edited by - ΩΡΙΩΝΑΣ on 12/08/2011 01:19:44
Βολικη και η λασπη που πετας χωρις ΚΑΝΕΝΑ επιχειρημα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θελεις να αποδομησεις μια αποδειξη μου;;; ευπροσδεκτος,
επιχειρηματολογησε λοιπον ώστε ν’αντιληφτουμε και το υψος του δεικτη ευφυιας που διαθετεις.
Συμφωνεις;;;
Δεν εμαθες τιποτα τοσα χρονια στο esoteric a ;;;
Τα λεμε
Τα ιδια με τον Ωριωνα ισχυουν και για σενα .
Δηλαδη κανουμε κριτικη εκ του ασφαλους για την δημιουργια εντυπωσεων;;;
Που είναι τα επιχειρηματα σου;;;
Δεν εχεις;;;
Απλα δεν σου αρεσει ότι διαβαζεις;;;
Καταλαβαινω πως οι ανθρωποι γενικα δεν αρεσκονται σε νεες θεωριες και καταστασεις,πως σου είναι δυσκολο ν’αλλαξεις συνηθειες.Ενταξει μαζι σου.
Διαβαζε εσυ και που ξερεις μπορει να βρεις και τιποτα χρηστικο να σου αρεσει .
Τα λεμε
Οσο για το αν μετρουσαν σε χιλιομετρα οι αρχαιοι,ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΗΜΑΤΟΣ.
Πιστευεις πως ο δημιουργος του Γενετικου σου Κωδικα ειχε προβλημα με τα χιλιομετρα και τα μιλια;;;
Εχεις καταλαβει πως τα γραπτα του Ομηρου απευθυνονταν στους συγχρονους του;;;
Λυπαμαι αλλα καταλαβες λαθος.
Τα λεμε
Αυτο που γνωριζω για το μετρο ειναι οτι οριστηκε στη Γαλλια πριν απο 200 χρονια και ειναι ισο με ενα προς δεκα εκατομμυρια φορες την αποσταση απο τον ισημερινο ως το βορειο πολο.
Τωρα αν εφτιαξαν τους στιχους βασισμενο στο μετρο, μαλλον θα ελεγα πως συγκεντρωνει λιγες πιθανοτητες καθως στα αρχαια χρονια χρησιμοποιουσαν αλλο μεγεθος.
Σχετικα με τις 2 λεξεις για εξασκηση, οταν βρω αρκετο (ελευθερο) χρονο θα κατσω να τις κοιταξω.
quote:
αμοθεν
Οι ασκησεις αποικωδικοποιησις ξεκινησαν σε άλλο θεμα μου,μαζι με τον vitras,ξεκινω λοιπον ένα νέο θεμα αποκλειστικα με ασκησεις αποκωδικοποιησις της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ,οποιος θελει μπορει να συμμετασχει.Θεωρω υποχρεωση μου ,για οσους δεν το γνωριζουν ,πως οι ραψωδιες [α και β] εχουν ηδη αποκωδικοποιηθει.Η θεωρια που προκυπτει καλυπτει την ιστορια του πλανητη μας τα τελευταια [2.500.000] χρονια.Ειναι η μοναδικη «θεωρια» που καλυπτει τα παντα και απαντα σε ολες τις ερωτησεις που εχουμε για κάθε τι που μας αφορα.Ειδικα απαντα στη λειτουργια του ανθρωπινου εγκεφαλου και του περιεχομενου του.
Κατανοω πως η επιβεβαιωσις , ακομη και μερους, των οσων προκυπτουν θα είναι η αιτια να ξαναγραφουν όλα τα βιβλια του πλανητη.
Προσπαθώ φίλε μου να παρακολουθήσω τι λες, αλλά κάπου σε χάνω πριν καλά καλά ξεκινήσεις.
Λες πως αυτό το ξεκινάς το θέμα, “ για αρχάριους”, και με πας κατευθείαν στα βαθιά.
Λες - για όσους δεν γνωρίζουν – οι ραψωδίες α και β έχουν ήδη αποκωδικοποιηθεί.
Εγώ δεν γνωρίζω, το δηλώνω..
Από ποιόν έχουν αποκωδικοποιηθεί?
Μπορείς να μου δόσεις ένα λινκ, να τις δω ώστε να καταλάβω τι λέμε?
Λες πως η θεωρία που προκύπτει (απο τις ραψωδίες α και β φαντάζομαι) φτάνει έως 2.500.000 πίσω, και περιγράφει ακριβώς την λειτουργία του ανθρώπινου εγκέφαλου.
Η θεωρία δηλαδή αυτή, αποκαλύπτει πως ο άνθρωπος υπήρχε σαν είδος - όπως τον ξέρουμε σήμερα - όλα αυτά τα χρόνια, ή κάτι άλλο εννοείς?
Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μάθω πως τα περιγράφει και εξηγεί, καθώς και πως επιβεβαιώνονται αυτά.
Είμαι εντελώς αρχάριος
Δεν έχω τις γνώσεις του Vitras.
Μην κάνουμε άλματα.