- Sai Baba... Θαυματουργός ή Απατεώνας; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Θα με ενδιέφερε πολύ να ακούσω τις γνώμες σας,
Ευχαριστώ πολύ.
ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Εγώ έθεσα το ερωτηματικό…. σε ένα πολύ καλό φίλο!!!
Περιμένω γρήγορη απάντηση!!!![]()
Μια ερωτηση, για τι "θαυματα" μιλας???
Στην Αφρικη θα παω με τους Massai
ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Από την άλλη κατηγορείται για ομοφυλοφιλία και οτι είναι υπεύθυνος για τον θάνατο 6 ατόμων. Άλλοι λένε οτι είναι ο Αντίχριστος διότι εκπληρώνει κάποια προφητεία που ο Χριστός είχε κάνει για τον αντίχριστο, δεν θυμάμαι ακριβώς τι ήταν) αν και εδώ που τα λέμε στις τελευταίες φωτογραφίες του είναι πολύ τρομακτικός.
Επίσης το Π Α Λ Α Τ Ι στο οποίο ζει είναι υπερπολυτελέστατο και ο ίδιος κάθεται σε έναν θρόνο φτιαγμένο απο ατόφιο χρυσάφι.
Τέλος πριν κάποιους μήνες έσπασε την λεκάνη του γιατί... γλίστρησε και τώρα έσπασε το πόδι του... και έχει ζητήσει απο όλους τους εκατομμύρια οπαδούς του σε όλο τον κόσμο να του στείλουν ενέργεια για να θεραπευτεί (;).
Πραγματικά έχω μπερδευτεί...
ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

τι είπαμε οτι ειναι..?
Γιώργος![]()
αμε..…θέλω να παίξω και εγω σε τσόντα![]()
![]()
quote:
Άλλοι λένε οτι είναι ο Αντίχριστος διότι εκπληρώνει κάποια προφητεία που ο Χριστός είχε κάνει για τον αντίχριστο
Η προφητεια λεει οτι θα ερθει καποιος, θα σας κανει τον καλο, θα κανει θαυματα για τον πιστεψετε...
Θα σας κανει να νομιζετε οτι ειναι ο ιδιος ο Χριστος. Οσοι δεν τον ακολουθησετε θα ζητε δυστυχισμενοι...! Μεχρι...να ερθει η αληθεια και να φανερωθει!!!!
quote:
Από την άλλη κατηγορείται για ομοφυλοφιλία και οτι είναι υπεύθυνος για τον θάνατο 6 ατόμων.
Αυτο δεν κολλαει στο οτι θα μας κανει τον καλο!
Αυτος που άνοιξε το τοπικ,ο Μορφέας, τι περιμένει να του πούμε ? Δηλαδή αν πώ εγώ εδώ οτι είναι καλός ή απατεώνας θα το πάρει της μετρητής ? Εδώ σε αυτή την κατηγορία θεμάτων τον Χριστό μόνο "αδελφή" δεν το έχουν βγάλει. Πάει να πεί οτι έτσι είναι ?
Δεν καταλαβαίνω αυτήν την κουτσομπολίστική διαθεση... και η διάθεση αυτή δεν έχει χώρο στον εσωτερισμό.
Αν θες να δείς τι είναι ο Σαι Μπάμπα και ο κάθε Σαι Μπάμπα πήγαινε διάβασε κανα βιβλίο του ή κάνε μια βόλτα στο μοναστήρι του. Τι το περάσατε εδω πέρα ? Espresso για εσωτεριστές ?
Για να συμμαζευτούμε λίγο...
Φίλε Γιώργο θα ήσουν δίκαιος αν ανέβαζες και μια δικιά σου φωτογραφία να κάνουμε τη σύγκριση ... if u know what i mean. Οσο για το οτι θες να παίξεις σε τσόντα δε νομίζω να μας αφορά...
(όπως ακριβώς έκανα το τελευταίο)…
αλλά για να μου πει κάποιος τότε πως το λένε στα εσωτεριστικα «…δεν μου αρέσει η φάτσα του » ..
ξέρω θα μου πείτε δεν είναι και τόσο εσωτερικό-παράδειγμα …
αλλά είναι φοβερό μαγικό-παράδειγμα… ( χαλάω και τυπικά και συγκεντρώσεις αν δεν μου αρέσει η φάτσα κάποιου…)
και να σου πω…δεν το έχω μετανιώσει ποτέ….![]()
quote:
Φίλε Γιώργο θα ήσουν δίκαιος αν ανέβαζες και μια δικιά σου φωτογραφία να κάνουμε τη σύγκριση ... if u know what i mean. Όσο για το οτι θες να παίξεις σε τσόντα δε νομίζω να μας αφορά...
αστα μεγάλε….διπλα σε τέτοια τσοντόφατσα … δεν με πέρνει… άστο καλύτερα…
Γιώργος.![]()
Ο Sun-in-as-in![]()
quote:
Αυτος που άνοιξε το τοπικ,ο Μορφέας, τι περιμένει να του πούμε ? Δηλαδή αν πώ εγώ εδώ οτι είναι καλός ή απατεώνας θα το πάρει της μετρητής ?
Τα θεματα ανοιγονται ακριβως για να δοθουν γνωμες...!
quote:
Τι το περάσατε εδω πέρα ? Espresso για εσωτεριστές ?
Ακριβως αυτο δεν ειναι? Συζητας αυτα που δεν μπορεις να πεις στην παρεα σου γιατι θα πεσει φαπα!!!!
Και τελοςπαντων ας μαθουμε να μιλαμε λιγο πιο ομορφα...!
Οσον αφορά το θέμα τώρα, ο εσωτερισμός (είσαι στο site που λέγεται esoterica αν δεν το έχεις αντιληφθεί ακόμα) δεν χρειάζεται υπερβολές, δεν έχει να κάνει με κουτσομπολιά και συζητήσεις σε παρέες. Ο εσωτερισμός έχει να κάνει με ανθρώπους που ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ μελετούν, παρακολουθούν και βιώνουν.
Για τον λόγο αυτό είναι τεράστιο λάθος να περιμένεις πληροφορίες απο άλλους για να μάθεις τι λέει ο Σάι Μπάμπα και ο κάθε Δάσκαλος την στιγμή που αρκεί να δώσεις 5ευρώ, να πάρεις ένα βιβλίο του και να δείς με τα ίδια σου τα μάτια τι λέει αυτός ο άνθρωπος.
Αν βαριέσαι να το κάνεις τότε μην ασχολείσαι καθόλου και γενικά ασχολήσου με κάτι πιο επικοδομητικό...(δες κανα x-files πχ.) και άσε τον Σάι Μπάμπα να κάνει τα δικά του.
Και λίγο σεβασμός δεν βλάπτει.
Φίλε Γιώργο ομορφάντρα, επιμένω να ανεβάσεις μια φωτογραφία σου για να κρίνουμε απο μόνοι μας το γιατι δεν σου αρέσει η φάτσα του και την θεωρείς "τσοντοφατσα".Ασε να κρίνουμε εμείς αν σε "παίρνει".
Αλήθεια ποιανού δάσκαλου η φάτσα σου αρέσει ?
Μετά λύπης μου έχω να παρατηρήσω πως δεν είσαι πάντα δημοκράτης στις απαντήσεις…
Ζητάνε καποιοι να πληροφορηθούν ορισμένα πράγματα, μην πέσουν σε παγίδες…και εσύ τους λες να πάνε στο μοναστήρι τους… να πάρουν τα βιβλία…. να τους διαβάσουν…. κλπ κλπ…
Από την άλλη όμως απορρίπτεις (εσύ ο ΓΝΩΣΤΗΣ)….τα βιβλία του κάθε ΕΛΛΗΝΑΡΑ,,,,όπως και το συμπαθέστατο ΓΙΩΡΓΟ…
Τώρα αγαπητέ ΑΙΟΝ…(μιας και για χαζό δεν σε έχω), προτιμάς να βάλεις σε έξοδα τον κόσμο….παρά να εγκαταλείψουν της μοναχικές και μοναστηριακές συνήθειες….?
Μάλιστα!!!!
Εκεί το πρόβατο δεν το χάνετε…. Θα πάει στο SAI BABA ….αλλά που θα πάει….στο τέλος θα γυρίσει και πάλι στην ΙΣΜΙΚΗ…ΑΓΕΛΗ !!!
Κρίμα βρε εσωτεριστη! Και νόμιζα πως η αλήθεια σε καίει περισσότερο από τις ταχυδακτυλουργίες του SAI BABA!
Η μήπως δεν γνωρίζεις…μιας και από χρόνια κοροϊδεύει τον κοσμάκη….εμφανίζοντας από το πουθενά, ρολόγια MADE in SWISS….μα μόλις το ΙΝΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, έβαλα φόρο 200% στα εισαγόμενα ρολόγια….άλλαξε η μάρκα και έγιναν made in INDIA…?
Η μήπως δεν γνωρίζεις πως στο αυστηροελεγχομενο Ασραμ του, *(Μπαίνουν συνδρομητές πιστοί ….δηλ, εθελότυφλοι) πέρασαν μικρό κάμερες ακριβείας….και κατέγραψαν ρολόγια και τις σακουλο στάχτες…. στα φαρδιά μανίκια του?
Αμμ θα μου πεις…έφτιαξε σχολεία…έφτιαξε Νοσοκομεία…βοηθάει τον κοσμάκη!!!
Τα έφτιαξε με ΑΠΑΤΗ!!! Εσωτερικά μιλώντας, καλό είναι να αναρωτηθείς αν ο σκοπός αγιάζει τα μέσα….η τουλάχιστον…. μην γράφεις πως ενδιαφέρεσαι για την αλήθεια!
Την προσβάλεις!
Εγώ δεν ανήκω σε κανένα μαντρί και το ξέρεις πολύ καλά. Δυστυχώς εγώ δεν σε έχω για έξυπνο πια. Εχεις αποδείξει πολλάκις οτι είσαι βλάκας και ΠΟΛΥ, ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΝΗΡΟΣ.
Ποτέ δεν την είπα σε κάποιον για το που ανήκει ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΗΝ ΛΕΩ πολύ άσχημα σε αυτούς που ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ και δεν ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ παρα αυτοπροβάλλονται σαν "αγνοι,ανένταχτοι αναζητητές της αλήθειας" ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΕΣ ΕΓΩ ΤΟΥΣ.
Την ίδια στιγμή που μιλάμε μπορείς να πας στην ενότητα "γνώση" και να δείς το πως μιλάω για την "γιόγκα". Είναι δυνατον να ανήκω σε μαντρι και να υπερασπίζομαι ενα άλλο ΜΑΝΤΡΙ? Είχα πεί οτι δεν θα ξανασχοληθώ με την πάρτη σου μετα απο αυτό που έκανες στην ΑΤΜΑ με το οποίο έδειξες πόσο μνησίκακος, εμπαθής και πονηρός είσαι αλλά τι να κάνω που δεν μπορώ να πνίγω την ΑΛΗΘΕΙΑ μέσα μου.
Για τους Ελληναράδες που λές ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΛΑΤΩΝΑ,ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ,ΕΠΙΚΟΥΡΟ,ΗΡΟΔΟΤΟ κλπ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ παροτρύνω τον κόσμο και αυτό είναι διάχυτο σαν ποτάμι στα γραπτά μου ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ και οχι να ΜΥΡΙΚΑΖΕΙ θεωρίες τυχάρπαστων τυχοδιωκτών ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΗΚΑΝ ΑΦΟΥ ΠΡΟΣΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ. ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ? ΕΣΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ή τι λέει ο κεραμμύδας για τον Αριστοτέλη ?
Οσον αφορά τον ΣΑΙ-ΜΠΑΜΠΑ δεν θα πώ τίποτα άλλο παρα ΤΟ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ για αυτά που λες ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ,ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΑΡΑΚΟΣ ΟΛΚΗΣ!!!
ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΣΟΥ ....ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ.
quote:
Πλατωνάκι κόψε την πρωινή... γιατι σε χαλάει.
Εγώ δεν ανήκω σε κανένα μαντρί και το ξέρεις πολύ καλά.
Σεβασμιότατε εσωτεριστη….
όταν σε στριμώχνουν με σοβαρές ερωτήσεις, από ανέκαθεν το ρίχνεις στην παλαβή….τύπο η παραπάνω φράση… Μετά, άμα δεν τα καταφέρνεις…θα παρουσιαστεί ο εξ ουρανού (άγγελο Φώτισ/μενος)….να σε ξελασπώσει…
Αλήθεια δεν ανήκεις πουθενά πουλάκι μου? Σωπα!!!!..μην μας το λες…
quote:
Δυστυχώς εγώ δεν σε έχω για έξυπνο πια. Έχεις αποδείξει πολλάκις οτι είσαι βλάκας και ΠΟΛΥ, ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΝΗΡΟΣ. Ποτέ δεν την είπα σε κάποιον για το που ανήκει ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΗΝ ΛΕΩ πολύ άσχημα σε αυτούς που ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ και δεν ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ παρα αυτοπροβάλλονται σαν "αγνοι, ανένταχτοι αναζητητές της αλήθειας" ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΕΣ ΕΓΩ ΤΟΥΣ.
Βλέπεις αιών….μόλις Περιέγραψες ΤΟΝ εαυτό σου! Το τι γράφω….είναι διάχυτο και όχι ΚΡΥΜΕΝΟ… μέσα στο εσωτερικά. Όποιος αμφιβάλει…δεν έχει παρά να τα διαβάσει…
quote:
Την ίδια στιγμή που μιλάμε μπορείς να πας στην ενότητα "γνώση" και να δείς το πως μιλάω για την "γιόγκα". Είναι δυνατόν να ανήκω σε μαντρί και να υπερασπίζομαι ένα άλλο ΜΑΝΤΡΙ?
Αιον, γραφω μονο εδω....βλεπεις, δεν το εχω σαν επαγγελμα....και αυτο ....μολις εχω λιγο χρονο!
Μα για προσεξε…
Τι σοφιστικό είναι πάλι αυτό?
Δηλαδή ο χριστιανός δεν διαλογίζεται? Η έχεις την εντύπωση πως η Γιόγκα δεν είναι μαντρί…*(εννοώ αυτόν που κάθεται κάτω από ένα δένδρο σε θέση.... περιμένω να πέσει το Μήλο…?)
quote:
Είχα πεί οτι δεν θα ξανασχοληθώ με την πάρτη σου μετα απο αυτό που έκανες στην ΑΤΜΑ με το οποίο έδειξες πόσο μνησίκακος, εμπαθής και πονηρός είσαι αλλά τι να κάνω που δεν μπορώ να πνίγω την ΑΛΗΘΕΙΑ μέσα μου.
Ανθρωπάκι ΑΙΟΝ…*(Πρώτη μου βρισιά στο ΕΣΩ)
Τι δουλειά έχει η ΑΤΜΑ….με το τι συζητάμε εμείς τώρα?…Αλήθεια τι έκανα ο δόλιος… (ο ΘΩΜΑΣ…) και δεν το γνωρίζω?
Ανθρωπάκι…
Αντιμετώπισε την πέννα μου και μην γίνεσαι γυναικούλα….Και περισσότερο…. μην τρέχεις τόσο εύκολα σε συμπεράσματα….Η αλήθεια μπορεί να είναι άλλη….και να κάψει την μνησικακία ….(αυτό που θεωρείς πως σε πνίγει)…. εσωτεροπαιδο της πλάκας *(δεύτερη βρισιά μου στο έσω)……ακόμα δεν έμαθες τι είναι?
…..όταν σε βρίζω….έχω επίγνωση της πράξης…. και του λόγου!!!
Τέλος για το SAI BABA…
το Google γιατί το έχεις?
Βλέπεις ΑΙΟΝ…εμείς (οι χαζοί) αντί για πρωινή…έτσι τι λένε?….το δουλεύουμε (το Google) και βρίσκουμε πάρα πολλά… Ακόμα και φιλμ…Δούλεψε το…θα βρεις αρκετα…εκτός φυσικά τον καθωσπρεπισμό… στο λόγο σου!
Αυτό….είναι εσωτερική υπόθεση …
quote:
Σεβασμιότατε εσωτεριστη….όταν σε στριμώχνουν με σοβαρές ερωτήσεις, από ανέκαθεν το ρίχνεις στην παλαβή….τύπο η παραπάνω φράση… Μετά, άμα δεν τα καταφέρνεις…θα παρουσιαστεί ο εξ ουρανού (άγγελο Φώτισ/μενος)….να σε ξελασπώσει…
Αλήθεια δεν ανήκεις πουθενά πουλάκι μου? Σωπα!!!!..μην μας το λες
Σου απάντησα σε όλες τις ερωτήσεις σου.Αυτο με την παλαβή το έχεις αντιγράψει απο εμένα μιας και γώ το χρησιμοποιώ.(τουλάχιστον μαθαίνεις και κάτι εδω μέσα)
Σοβαρή ερώτηση είναι το αν ο Σαι Μπάμπα σου δίνει ρολόγια ρόλεξ ή swatch ?
Εσύ έχεις πάει στον Σαι-Μπάμπα και σου έδωσε κάποιο ρολόι ? ή κάποιος γνωστός γνωστού σου το είπε όπως είχες πεί σε άλλο τοπικ ?
Εχεις κάποιο video απο αυτά που λές να μας δείξεις ή κάποιος άγνωστος ανέβασε ένα video κάπου και ισχυρίζεται οτι είναι του Σαι-Μπάμπα?
Είσαι σοβαρός πιστεύεις ?
Είσαι σοβαρός ?
Για τους Ελληναράδες σου απάντησα και εκεί ....
ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΩ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ...
αχ χίλια συγνώμη κύριε φιλόσοφε Πλάτωνα που λέμε στον κόσμο να ξυπνήσει και να μη πιστεύει σε παραμύθια με dna,ufo,σαύρες, γκρίζους και μπλέ....
ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ...
ΘΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ...ΑΥΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ "ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ" ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΕ.
quote:
Αιον, γραφω μονο εδω....βλεπεις, δεν το εχω σαν επαγγελμα....και αυτο ....μολις εχω λιγο χρονο!
Μα για προσεξε…
ΑΝ ΥΠΟΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΔΕΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΜΥΝΗΜΑΤΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ....
ΒΛΑΚΑ !!!!
quote:
Τι σοφιστικό είναι πάλι αυτό?
Δηλαδή ο χριστιανός δεν διαλογίζεται? Η έχεις την εντύπωση πως η Γιόγκα δεν είναι μαντρί…*(εννοώ αυτόν που κάθεται κάτω από ένα δένδρο σε θέση.... περιμένω να πέσει το Μήλο…?)
Οταν είπες μαντρί εννοούσες την εκκλησία και τον Χριστιανισμό και μώλις είδες οτι δεν σε παίρνει αμέσως άλλαξες τροπάρι και έκανες μαντρί την πίστη στο θεό. ΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΦΩΤΙΣΜΕΝΕ ΜΑς ΕΠΕΙΣΕΣ.
quote:
Ανθρωπάκι ΑΙΟΝ…*(Πρώτη μου βρισιά στο ΕΣΩ)
Τι δουλειά έχει η ΑΤΜΑ….με το τι συζητάμε εμείς τώρα?…Αλήθεια τι έκανα ο δόλιος… (ο ΘΩΜΑΣ…) και δεν το γνωρίζω?
Η Ατμα δεν έχει δουλειά...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΑΤΜΑ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ...
και στο είπα γιατι περίμενα οτι θα κρυφτείς και δεν θα ξαναεμφανιστείς στο εσοτερικα μετά απο αυτό που έκανες ...αλλά που τσίπαααα....
Τι έκανες ? Μίλησες για κάτι που ένα άτομο σου είχε εμπιστευτεί προσωπικά, τόσο ξετσίπωτος είσαι φιλόσοφε. Δεν θυμάσαι ? Να σου θυμίσω... "Ατμα..τι κάνει ο τάδε ? " Μήπως θυμήθηκες ?
Αλλά δεν περίμενα απο έναν που ενώ μιλάγαμε για τον τεκτονισμό ανέβαζε φωτογραφίες απο γκόμενες να θιχτεί απο το άσχετο που πέταξα εγω τώρα....
Μιγιάγκιαχτος έχεις γίνει τώρα τελευταία. Που είναι ο φιλελεύθερος, γκομενιάρης φιλόσοφος που ξέραμε κάποτε? Τον πάτησε κανα τραίνο ?
quote:
Ανθρωπάκι…
Αντιμετώπισε την πέννα μου και μην γίνεσαι γυναικούλα….Και περισσότερο…. μην τρέχεις τόσο εύκολα σε συμπεράσματα….Η αλήθεια μπορεί να είναι άλλη….και να κάψει την μνησικακία ….(αυτό που θεωρείς πως σε πνίγει)…. εσωτεροπαιδο της πλάκας *(δεύτερη βρισιά μου στο έσω)……ακόμα δεν έμαθες τι είναι?…..όταν σε βρίζω….έχω επίγνωση της πράξης…. και του λόγου!!!
Εγώ αντιμετωπίζω την πέννα σου ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΙ-ΜΠΑΜΠΑ.
Και όχι δεν θα ψάξω πουθενά...εσυ τα είπες εσύ πρέπει να τα αποδείξεις.
Και για να μη τρελαθούμε και τελείως εγώ ένα βιβλίο του Σαι-Μπάμπα έχω διαβάσει και έτυχε στο στρατό να γνωρίσω έναν που ήτανε πιστός και τον είχε δεί. Εμαθα ακόμα οτι ο άνθρωπος αυτός και τα ισδρύματα του βοηθάνε φτωχούς,χτίζουν σχολεία ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ και όχι το κάθε παιδάκι να πετάγεται και να λέει για τσόντες και τέτοιες μαλακίες.
Edited by - AION on 03/12/2003 17:51:41
quote:
Σου απάντησα σε όλες τις ερωτήσεις σου.Αυτο με την παλαβή το έχεις αντιγράψει απο εμένα μιας και γώ το χρησιμοποιώ.(τουλάχιστον μαθαίνεις και κάτι εδω μέσα)
Τότε τελείως χαζός δεν είμαι βρε Αιονακο….αλήθεια μαθήματα Χριστό φασισμού ποτέ θα δώσεις…. Μιας και της Χριστό Αγάπης……είσαι παντεντελώς ανεπίδεκτος! Ρώτα και το Φώτιο αν θέλεις…είσαι και πιο παλιός….γιατί εμείς… έστω και λίγο (μιλώντας στα περί αγάπης….) τα βρήκαμε…
quote:
Σοβαρή ερώτηση είναι το αν ο Σαι Μπάμπα σου δίνει ρολόγια ρόλεξ ή swatch ?Εσύ έχεις πάει στον Σαι-Μπάμπα και σου έδωσε κάποιο ρολόι ? ή κάποιος γνωστός γνωστού σου το είπε όπως είχες πεί σε άλλο τοπικ ? Εχεις κάποιο video απο αυτά που λές να μας δείξεις ή κάποιος άγνωστος ανέβασε ένα video κάπου και ισχυρίζεται οτι είναι του Σαι-Μπάμπα?
Είσαι σοβαρός πιστεύεις ?
Είσαι σοβαρός ?
Θα ήμουν σοβαρός αν θα πήγαινα εκει για σένα?
Μα η λογική ΑΙΟΝ….είναι πολύ πιο χρήσιμο εργαλείο της χαζό πίστης… Έτσι…εγώ ο βλάκας φιλόσοφος σκέφτομαι! Μα και να βγάζει ψεύτικες σκόνες και ψεύτικα διαμάντια….και μαϊμού ρολόγια…..σε μένα τι θα αλλάξει?
ΤΙΠΟΤΑ!
Σοβαρή ερώτηση είναι αν γίνεται κάτι τέτοιο! Εσύ την έκανες στον εαυτό σου ΑΙΟΝ? Σκέφτεσαι καθόλου βρε η απλά μας αραδιάζεις… τους φωστηρο σωτήρες?
Και μιας και γίνεται χοντρό δούλεμα….. και υπάρχουν χιλιάδες μαρτυρίες…..μην αμφιβάλεις στα γεγονότα! Πέφτει πολύ χρήμα, κοροϊδία….και τα πρόβατα τρέχουν ως γνωστό… και χάφτουν!
quote:
Για τους Ελληναράδες σου απάντησα και εκεί .... ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΩ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ...
αχ χίλια συγνώμη κύριε φιλόσοφε Πλάτωνα που λέμε στον κόσμο να ξυπνήσει και να μη πιστεύει σε παραμύθια με dna,ufo,σαύρες, γκρίζους και ,μπλέ.... ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ... ΘΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ...ΑΥΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ "ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ" ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΕ.
Τωρα Βλάκας ειμαι η Φιλόσοφος?
Και τα δυο μαζί αποκλείεται….Δεν υποστηριξα ποτε ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ….απλά είπα δεν είσαι δημοκράτης….μιας και στέλνεις κόσμο… σε ένα ταχυδακτιλουργο! Δεν πάνε καλλίτερα στον Coperfield….Αυτός δεν εμφανίζει ρολόγια, μα εξαφανίζει ολόκληρα Jet από τα μάτια σου…..μα εκεί γνωρίζουμε πως είναι ILOYSION…o BABAS όμως είναι Θεόσταλτος!!! ΚΡΑ … ΒΡΕ!!!![]()
quote:
ΑΝ ΥΠΟΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΔΕΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΜΥΝΗΜΑΤΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΚΟ ΜΟΥ.... ΒΛΑΚΑ !!!!
Πάλι βλάκας….![]()
Δεν ηταν θεμα μυνηματων...
ΜΑ ΑΙΟΝ + EoN + ??? = ΧΧΧΧ
Άντε και αποσυντονιστης!![]()
quote:
Οταν είπες μαντρί εννοούσες την εκκλησία και τον Χριστιανισμό και μώλις είδες οτι δεν σε παίρνει αμέσως άλλαξες τροπάρι και έκανες μαντρί την πίστη στο θεό. ΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΦΩΤΙΣΜΕΝΕ ΜΑς ΕΠΕΙΣΕΣ.
Δεν σου την χαλάω….άμα θες το ΜΑΝτΡΙ και στο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ….και κάθε ΙΣΜΟ…Χαλάλι σου... αλήθεια λέω!
quote:
Η Ατμα δεν έχει δουλειά...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΑΤΜΑ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ...και στο είπα γιατι περίμενα οτι θα κρυφτείς και δεν θα ξαναεμφανιστείς στο εσοτερικα μετά απο αυτό που έκανες ...αλλά που τσίπαααα....
Τι έκανες ? Μίλησες για κάτι που ένα άτομο σου είχε εμπιστευτεί προσωπικά, τόσο ξετσίπωτος είσαι φιλόσοφε. Δεν θυμάσαι ? Να σου θυμίσω... "Ατμα..τι κάνει ο τάδε ? " Μήπως θυμήθηκες ?
Τελικά ΑΙΟΝ…φαίνεσαι πως κατέχεις μεγάλες αλήθειες!!!!!![]()
Έτσι κατέχεις….. και τη χριστιανική αλήθεια? Εικασίες… για κάτι που…. καν δεν έχεις ιδέα….![]()
Έτσι Τέκνο μου….. ΕΣΥ….*(να με περιγράφεις σαν ξετσίπωτο…και πως δεν πρέπει να παρουσιαστώ στο εσωτερικά….για κάτι που μου εκμυστηρεύτηκε η ΑΤΜΑ…!!!!!
)
Γεια σου ρε ΚατινοΑΙΟΝ!….Άντε να δούμε που θα φτάσει η ΔΙΚΗ ΣΟΥ αυθάδεια…
quote:
Αλλά δεν περίμενα απο έναν που ενώ μιλάγαμε για τον τεκτονισμό ανέβαζε φωτογραφίες απο γκόμενες να θιχτεί απο το άσχετο που πέταξα εγω τώρα.... Μιγιάγκιαχτος έχεις γίνει τώρα τελευταία.
Νάτο πάλι!! Πόσες φορές θα μου το πεις? Άμα γραφεις πολλα γιατι νομιζεις πως θα εντυπωσιάσεις…γελιέσαι Αιονακο!!! Ουσία και τότε (μα και τώρα)…ήταν το μελοστοματακι σου…οι τσακωμοι...και όχι η πανέμορφη Κάστα…Ασε που την θελεις και εσυ... Ψεφταρε!!!
quote:
Εγώ αντιμετωπίζω την πέννα σου ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΙ-ΜΠΑΜΠΑ.
Και όχι δεν θα ψάξω πουθενά...εσυ τα είπες εσύ πρέπει να τα αποδείξεις.
Και για να μη τρελαθούμε και τελείως εγώ ένα βιβλίο του Σαι-Μπάμπα έχω διαβάσει και έτυχε στο στρατό να γνωρίσω έναν που ήτανε πιστός και τον είχε δεί. Εμαθα ακόμα οτι ο άνθρωπος αυτός και τα ισδρύματα του βοηθάνε φτωχούς,χτίζουν σχολεία ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ και όχι το κάθε παιδάκι να πετάγεται και να λέει για τσόντες και τέτοιες μαλακίες…
Λοιπόν το κάθε παιδάκι που έχει λίγο νιόβιο πάνω του σε Ρωτα!
….από ποτέ η αλήθεια φοβάται τους επισκέπτες…. και τους κάνουν εξονυχιστικό έλεγχο... για να μπουν στο ασραμ? Μου λες σε παρακαλώ…..μιας και ο τύπος εξακολουθεί να δίνει αβέρτα ψεύτικα δαχτυλίδια…και τέτοια?
Για όσους θέλουν….αν βρείτε το ΦΙΛΜ… holly smoke.. μην το χάσετε.
Είναι πανέμορφο… αρκετά διαφωτιστικό… για το τι γίνεται στο ΑΣΡΑΜ του άγιου ΣΑΙ ΜΠΑΜΠΑ….
Φιλακια ΑΙΟΝ!![]()
Γιαχβεδοτέκνο, αυτή τη ρημάδα ΤΗ ΦΑΠΑ δέν την χορταίνεις!
Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ σου έδωσε μία ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΗ που....ακούστηκε ως την Θεσσαλονίκη!
Για φάτε ρε έναν..........εσωτεριστή!!!!!!!!!!!!
Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεέ
εσυ δεν θα πρεπε να κατακρινεις κανεναν...Δεν εισαι καλυτερος...Κοιτα λοιπον την καμπουρα σου και ασε τις ειρωνιες γιατι αλλος ενας χλαμυδοφορεμενος υποκριτης εισαι...
Σκοπευω να ανοιξω και δευτερο email για τις διαμαρτυριες των ομοιων σου
..."follow me" the wise man said, but he walked behind...