ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΡΟΣ ADMIN (Έκφραση δυσαρέσκειας μέλους) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΠΡΟΣ ADMIN (Έκφραση δυσαρέσκειας μέλους) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

MANAG31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
05/02/2004, 21:05:02
Παρακολουθώ εδώ και καιρό τα όσα γράφετε.
Όλοι μας έχουμε τις ευθύνες μας,κάναμε λάθη κλπ.
Διαβάζω, διαβάζω και άκρη βρε παιδιά δεν βγάζω.
Τί περιμένετε να κάνει κι αυτός ο Admin?
Εδώ εγώ που είμαι σχετικά νέα εδώ και αποπροσανατολίστικα εντελώς.
Κάποιες φορές ήθελα να απαντήσω σε μηνύματά σας και δεν το έκανα σκεφτόμενη,ότι θα πιαστείτε από μια λέξη και θα βγάλετε συμπεράσματα.
Κι εντάξει είναι φυσιολογικό αυτό, όταν οι απόψεις δίνονται έτσι και δεν έχουμε τον άλλο απέναντί μας.
Τί θέση περιμένετε να πάρει ο Admin?
Να είναι πανταχού παρών και τα πάντα πληρών?
Εδώ στο μύθος και θρησκεία θα μπορούσαμε να παραθέσουμε πολλά να μάθουμε και να αναρωτηθούμε από την άποψη του συνανθρώπου μας, όποια και να είναι αυτή.
Έχω ακούσει από νέα μέλη,αλλά και από ανθρώπους που δεν είναι μέλη αλλά μπαίνουν και διαβάζουν,άσχημη κριτική.Τελευταία ένας φίλος(όχι μέλος) μου είπε:-προτιμώ να μπαίνω στο παράξενο γιατί στο θρησκεία βγαίνω κυριολεκτικά από τα ρούχα μου.
Άρα την ευθύνη την έχουμε όλοι εμείς,κιεγώ μέσα,και μη βάζουμε τον admin ανάμεσά μας,κάθε φορά που νιώθουμε αδικημένοι.
quote:
Τοτε οι ελευθεροι ανθρωποι,
οι υγιειες ανθρωποι που τασσονται υπερ των δικαιωματων του ανθρωπου και προαγουν τις πανανθρωπινες αξιες και τα ιδανικα που ευαγγελιζεται η εποχη της γνωσης και της αληθειας,
θα αναγκαστουν να αντιμετωπισουν εναν πραγματικα επικινδυνο "αντιπαλο".

Φίλε μου να τον αντιμετωπίσεις ως συνάνθρωπό σου.
Λες: υγιείς άνθρωποι που τάσσονται..Οι υγιείς άνθρωποι και οι ελεύθεροι δεν τάσσονται μόνο,αγαπούν τον συνάνθρωπό τους έστω και αν νομίζουν ότι αυτός βρίσκεται στον Μεσαίωνα.
Ακούν,προβληματίζονται,ακόμα φτάνουν στο σημείο να αναρωτηθούν:Βρε μπας κι έχει δίκιο? Και αν νομίζει πως έχει άδικο,δεν τον βλέπουν ως αντίπαλο.Απλά του χαμογελούν.Με ένα ζεστό,αληθινό χαμόγελο.
Έτσι πρέπει να είναι ο άνθρωπος της εποχής της γνώσης όπως είπες

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

05/02/2004, 22:03:47
quote:

Σιγά λίγο ρε παιδιά με τα διασταυρούμενα και αλλεπάλληλα πυρά! Σαν τον Neo στο Matrix έχω καταντήσει!! "Ένα με το πάτωμα" προσπαθώντας να αποφύγω τα βλήματα... και δεν έχω και την ηλικία του Neo!

Admin μου, [εδώ και μέρες διαβάζω και άκρη δεν βγάζω].
Βλέπω μιά σχετική επίθεση. Είναι καλύτερα να ηρεμήσουμε λίγο.
Εγώ ένα θα αναφέρω, χωρίς να έχω συμφέροντα ούτε προσωπικές συμπάθειες.
ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ.
ΠΟΛΥ.
ΠΡΙΝ ΜΠΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΡΚΕΤΩΝ. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΙΣΗΛΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΕΜΑΘΑ ΕΓΡΑΨΑ ΔΙΔΑΧΘΗΚΑ...
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.

SkorpinaΜέλος
05/02/2004, 23:04:13
Καλέ μου thoth συμφωνώ με όσα ανέφερες αλλά έχω μία απορία!
Ο ADMIN κάθε 2 χρόνια αλλάζει πλευρά υποστήριξης?Τα 2 μετους μεν τα άλλα 2 με τους δε?
Υποτίθεται ότι η θέση του χαρακτηρίζεται ως αμερόληπτη και δίκαιη!Υποτίθεται όμως έτσι?

thothΙδρυτικό Μέλος
05/02/2004, 23:44:56
quote:
Ο ADMIN κάθε 2 χρόνια αλλάζει πλευρά υποστήριξης?Τα 2 μετους μεν τα άλλα 2 με τους δε?
Υποτίθεται ότι η θέση του χαρακτηρίζεται ως αμερόληπτη και δίκαιη!Υποτίθεται όμως έτσι?

Όχι καλή μου Skorpina.

ADMIN είναι το μυστικό όνομα της... Περσεφόνης και κάποιους μήνες είναι με την... Δήμητρα-Παναγία και τους υπόλοιπους μήνες του έτους είναι με τον... ΆΔΗ-ΔΙΑ.

Συγνώμη αλλά μάλλον δεν μπορώ να πω ότι είμαι αντικειμενικός. Γνωρίζω, εδώ και χρόνια, το άτομο που έχει τον ρόλο του ADMIN και από τις πολλές συζητήσεις μας δεν μπόρεσα ποτέ να βγάλω το συμπέρασμα ότι αναζητά να επιλέξει κάποιο στρατόπεδο. Μάλλον είναι κι αυτός καταδικασμένος να είναι ανένταχτος θρησκευτικά όπως κι εγώ και αυτό δυστυχώς κοστίζει αρκετά γιατί πρέπει να αντέχει τον... φόβο μπρος στην ελευθερία.

Παιδιά... ας επικαλεστούμε λίγη νηφαλιότητα και κοινή λογική.

Τον γάιδαρο... τον γάιδαρο... ας βαρέσουμε που γελάει πίσω από τις πλάτες μας. Δεν φταίει το σαμάρι !

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

_Μέλος
06/02/2004, 00:33:08
Ασχέτο αλλα μου αρεσε αυτό που ειχε πει κάποτε ο Αδιμήν απο κάποιον αλλον

quote:

Φανατικοι Χριστιανοί και φανατικοι Αρχαιολάτρες:

Κύλισε ο τέτζερης και βρήκε το καπάκι.

Κάτω Πάυλας

06/02/2004, 00:49:32
quote:
Τί θέση περιμένετε να πάρει ο Admin?
Να είναι πανταχού παρών και τα πάντα πληρών?

Αλλωστε,
πρέπει και να φάει ο άνθρωπος...

quote:

poet:
quote:
Admin

όταν ο Πασχάλης έκανε λογοπαίγνιο με τον αναγραμματισμό του nick name του ΜΑΝΑG σε GAMAN και ζήτησα την παρέμβασή σου πού ήσουν ??

... μάλλον έτρωγα το γεύμα μου, εάν κρίνω από την ώρα που έγραψες εκείνο το μήνυμα!

αυτή...που τα κατάφερε!κάνε κλικ!

06/02/2004, 13:56:55
Ο φίλος thoth είπε τα πράγματα όπως πραγματικά είναι στο τελευταίο του μήνυμα και τον ευχαριστώ ειλικρινά γι'αυτό!

Και θα ήθελα να το επαναλάβω κι εγώ εδώ, κυρίως για τα Μέλη που δεν είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ολόκληρη τη διαδρομή των Forums από την αρχή τους ή που δεν έχουν τη δυνατότητα να διαβάσουν την "Ιστορία" τους μέσα από τις παλαιότερες Συζητήσεις - γιατί τελικά όλα είναι καταγεγραμμένα στις σκέψεις που έχουμε καταθέσει.

Είμαι Θρησκευτικά Ανένταχτος. Αυτό μου δίνει την ευκαιρία να είμαι βαθύτατα Ένθεος ή πιο σωστά... να βαδίζω με εσωτερική βεβαιότητα σε έναν τέτοιο δρόμο.

Ξέρω ότι φράσεις σαν την παραπάνω δημιουργούν την έντονη εντύπωση σε πολλούς ανθρώπους ότι υποκρύπτουν μία Φοβερή Αντίφαση. Παρολαυτά για κάποιους άλλους ανθρώπους υποδηλώνουν και οδούς μίας ουσιαστικότερης Πραγματικότητας...

Skorpina:

quote:

Μα αυτό αγαπητή Skorpina είναι αδύνατον! Μόλις πριν από έναν μήνα τα Forums του ESOTERICA έκλεισαν τα δύο χρόνια ζωής τους. Η σχετική ανακοίνωση υπάρχει ακόμη στην κεντρική σελίδα του Τόπου...

Κάτω Πάυλα (_), την φράση αυτή, για την ακρίβεια, την είχε καταθέσει ο kynikos και ομολογουμένως με βρήκε εξαιρετικά σύμφωνο!

ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ευχαριστώ! Εύχομαι όλοι μας να μπορέσουμε να γίνουμε λίγο πιο δίκαιοι, να έχουμε κάποια στιγμή τη δυνατότητα να αποδίδουμε σε κάθε πράγμα, φαινόμενο ή πλάσμα τη Θέση που πραγματικά του ΑΝΗΚΕΙ!!
Αν το ESOTERICA καθώς και οι Συζητήσεις τους βοηθήσουν κάποιους σε κάποιον βαθμό σχετικά με το παραπάνω, αυτό θα σημαίνει ότι κάνουμε όντως κάτι πολύ Ουσιαστικό!

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

06/02/2004, 15:57:06

ΧΜ....(LΕΤΜΕΤΗΙΝΚ!)...ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ ...;

quote:
Μάλλον είναι κι αυτός καταδικασμένος να είναι ανένταχτος θρησκευτικά όπως κι εγώ και αυτό δυστυχώς κοστίζει αρκετά γιατί πρέπει να αντέχει τον... φόβο μπρος στην ελευθερία.

Τρισ-εγραψες...
ΟΝΤΩΣ!αυτο ΜΑΣ ενωνει εδω εσω...(ΕΠΗΡΡΕΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΝΑ... ΣΥΝΕΔΡΕΙΟ)

quote:
Είμαι Θρησκευτικά Ανένταχτος. Αυτό μου δίνει την ευκαιρία να είμαι βαθύτατα Ένθεος ή πιο σωστά... να βαδίζω με εσωτερική βεβαιότητα σε έναν τέτοιο δρόμο

χαιρομαι ...αλλα ας θεσω + μια...Διαβολη-Σχολιο...
(για να μην θεωρηθω οτι βλεπω τον Αντμιν ως.."Δωδωνη-sloorp")
"Ω!επαναληψη! μητερα πασης μαθησεως.."

quote:
Εύχομαι όλοι μας να μπορέσουμε να γίνουμε λίγο πιο δίκαιοι, να έχουμε κάποια στιγμή τη δυνατότητα να αποδίδουμε σε κάθε πράγμα, φαινόμενο ή πλάσμα τη Θέση που πραγματικά του ΑΝΗΚΕΙ!!

"ΜΑΖΙ...ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ...."

φως εν σκοτει!

...the soul of the rose...

06/02/2004, 22:32:31
quote:
Καλέ μου thoth συμφωνώ με όσα ανέφερες αλλά έχω μία απορία!

Eγώ να δεις τι απορία έχω!...
Κάτι τό'να κάτι τ'αλλο έχω ψιλοπάθει σύγχυση...δεν ξέρω αν ο admin είναι πάντα το ίδιο πρόσωπο...
Και για να έχουμε και καλό ερώτημα ο admin είναι άνδρας ή γυναίκα

"Τάδε έφη Avallon"
SkorpinaΜέλος
06/02/2004, 22:44:52
ADMIN ο φίλτατος μου thoth είπε :Πάνω από δύο χρόνια εδώ μέσα στο forum και μάλιστα από πιο υπεύθυνη θέση, είδα δεκάδες μέλη να εγκαταλείπουν το forum κατηγορώντας τον ADMIN και την συντονιστική ομάδα πότε για φιλοιουδαιοχριστιανισμό, πότε για αντί-χριστιανισμό, πότε για φιλοανατολικομυστικισμό, πότε για ανθελληνισμό.

Άρα????Έτσι υπολόγισα τα χρονικά περιθώρια!

Καλή δύναμη και καλή φώτιση στον ρόλο που έχεις αναλάβει.Να είσαι δίκαιος και αμερόληπτος όπως αρμόζει!
Ευχαριστώ

07/02/2004, 03:11:18
quote:
Καλημέρα σε όλους.
Παίρνω μέρος στην συζήτηση μόνο και μόνο γιατί κάποια πράγματα μου έκαναν εντύπωση.
Συμφωνώ με τις θεσεις Σκορπίνας και Θωθ.
Προς όλους τους υπόλοιπους, απορώ για τα εξής:
Γιατί επιμένεται να απαντάτε σε κάποιον που δίνει την εντύπωση οτι δεν διαβάζει καν αυτά που γράφεται;Δεν υπάρχει διάλογος.
Γιατί ανέχεσται να σας βρίζουν αυτό που πιστεύεται;
Γιατί εν πάσει περιπτώσει δεν γυρίζεται την πλάτη σε αυτόν που δεν ξέρει να συζητάει;Πιστέψτε με θα επιμείνει για λίγο και μετά θα σιωπήσει.
Γιατί επιμένεται να επιβληθείται σε θέματα πίστης; (υποκειμενικά)
ΠΡΟΣΟΧΗ. Δεν εξετάζω εαν και ποιός έχει δίκιο, δεν με ενδιαφέρει.
Καθένας έχει το δημοκρατικό δικαίωμα να έχει την άποψή του.
Γιατί επιμένεται να συζητάτε με κάποιον που δεν σας σέβεται;
Βέβαια δεν περιμένω απαντήσεις αλλά θα τις διαβάσω προσεκτικά αν υπάρξουν.

Πάρα πολύ σωστά τα όσα αναφέρεις Νικηφόρε Ουρανέ...
!!!

Ω Μητέρα! Ο αέρας είν'εκείνο το ανάλαφρο πράγμα..
που γυρίζει μέσα στο κεφάλι σου και γίνεται πιο καθαρό όταν γελάς!