- Ινδοευρωπαίοι – πως, γιατί και πότε No1 - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

quote:
Loukritia- Εγώ πάντως να ξέρετε πως όταν παρακολουθούμαι, παρεκτρέπομαι και μπινελικώνω ασύστολα!
Πράγματι και εγώ κάτι παθαίνω όταν καταλάβω ότι παρακολουθούμαι….
.βέβαια και αυτός που με παρακολουθεί το ίδιο…![]()

Δεν ξέρω γιατί αλλά εχθές ούτε την πάτησα ούτε την πάτησαν από εμένα.
Ψιλοπράγματα! ![]()
Δε μου έχει τύχει να με παρακολουθούν, τουλάχιστον δεν έχω νιώσει ποτέ να με παρακολουθούν.
Αν τύχει όμως, τα αποτελέσματα δεν θα είναι καθόλου ευχάριστα κι ο επιτήδειος θα το θυμάται για καιρό... ![]()

In anticipation of my resurrection...
το οτι μας "παρακολουθουν" δε σηκωνει συζητηση... απλα, χρησιμοποιουν δορυφορους (δηλαδη, παρακολουθηση μακρου βεληνεκους)
σε αυτη την περιπτωση, Ιncubus, θα χρειαζοσουν βαλλιστικο πυραυλο! Διαθετεις ![]()
??? αν ναι, ριξε αφοβα! Μαζι σου

Περίεργο ... ο λογότυπος του Google υπάρχει ακόμα.
quote:
europaios2: -Με φοβίζει αυτό το μεγάλο μάτι!
Είναι το τρίτο μάτι της τηλεπάθειας Ευρωπαίε, ο πανόπτης οφθαλμός άν έχεις ακουστά![]()
Edited by - snoopy on 02/04/2008 10:03:27
Χα, Χα, τι έγινε χάλασε η συμφωνία με την google και χάθηκε το λογότυπο του googloterica ;![]()

Τι καιρός πάλι αυτός σήμερα...
Όλοι φακελωμένοι είμαστε κι όλοι παρακολουθούμαστε. Τραγικό δεν είναι;

πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
Οσο για την παρακολούθηση πάρτε το απόφαση οποτε θέλουν μας ελέγχουν .

-Αν πάλι υπάρχουν σκεπτόμενοι άνθρωποι <<σημαντικοί>>, δεν είναι ηλίθιοι να δώσουν το στίγμα τους στο διαδύκτιο! γιατί τότε δε θα είναι <<σημαντικοί>>!

Ήθελα να βάλω κάτι εικονίδια που έχουν γέλιο αλλά δεν τα κατάφερα...δεν πειράζει!
Ο ψεύτης κι ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται!
Edited by - europaios2 on 02/04/2008 14:25:29
εδω πανω απο την Κοζανη, σημερα ειχαμε μια "μικρη" αερομαχια, μεταξυ 2 Ελληνικων F-4 Phantom της 110 ΠΜ, 348 Μοιρας Τακτικης Αναγνωρισης... Δεν ειναι φυσικα η πρωτη φορα, αλλα το οτι πετουσαν λιγα μετρα ( 200-250 ) πανω απο τις σκεπες των σπιτιων, δεν ειναι και λιγο...
Αν και ειναι εξαιρετικα θορυβωδη αεροσκαφη, παρολα αυτα, ειναι εντυπωσιακο!

quote:Ρε πειραχτήρι, πάλι με μένα τα 'βαλες; Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!
Ειδικά για ένα μέλος με το όνομα ΛΟΥΚΡΗΤΙΑ το φακέλωμα συνεχίζει και σε δεύτερο βιβλίο….
Αλλά ας υπάρχει κι ένα τρίτο βιβλίο καβάτζα γιατί το δεύτερο θα τελειώσει αέρα πατέρα

πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!

που ειστε? πειτε κατι!

quote:
PREDATOR -μια "μικρη" αερομαχια, μεταξυ 2 Ελληνικων F-4 Phantom…
Χα, Χα, μικρή το λες αυτό και 200 μέτρα πάνω από τα κεφάλια σας!!!!!![]()
Καμία φωτογραφία, έστω και από κινητό τράβηξες…![]()

quote:
Ειδικά για ένα μέλος με το όνομα ΛΟΥΚΡΗΤΙΑ το φακέλωμα συνεχίζει και σε δεύτερο βιβλίο…
Για την Λουκρητία... την γάτα ο Αρκάς πράγματι έχει γεμίσει τόμους και τόμους(καϊμένε Καστράτο τι τραβάς με δαύτη), για την Λουκρητία Βοργία επίσης έχουν γραφτεί πολλά 

...
Η δική μας loukritia θα κάνει την αλλαγή, θα έχει τόμους με κολακευτικά σχόλια και θα καθαρίσει τ'όνομα