- Γιατί ήρθαμε στην Γη? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Όλοι έχουν λύσεις θεωρίας, αυστηρές, αλλά απο αγάπη για τον
συνάνθρωπο τίποτα.. Μόνο νόμους και τιμωρίες...
Καθαρά ανθρώπινη
συμπεριφορά, δλδ, κι όχι αυτή ενος πατέρα - Θεου..
Αυτά τα ιδιώματα όπως οι ΜτΙ, είναι που θεωρώ ότι κρύβουν
το αυγό του φιδιού που πάντα εκκολάπτεται και βγαίνει... Ένα
κράτος διαχωρισμού, που κάνει άνισους μεταξυ τους τους
ανθρώπους... Δεν είπε κάτι τέτοιο ο Θεός πουθενά... Εμείς οι
άνθρωποι έχουμε τέτοια πάθη...
Γένεση 9:4 <Αλλά κρέας με την ψυχή του—το αίμα του—δεν πρέπει να φάτε.>
η πρώτη φορα που ο Θεός απαγορεύει στον άνθρωπο να φάει αίμα
(στον Νώε μετά τον κατακλυσμό, το έτος 2369π.κ.χ.)
Δευτερονόμιο 12:23 <Μόνο να είσαι σταθερά αποφασισμένος να μην τρως το αίμα, επειδή το αίμα είναι η ψυχή και δεν πρέπει να τρως και την ψυχή μαζί με το κρέας.>
ο Θεός ξαναδίνει την ίδια εντολή στον άνθρωπο (στους Ισραηλιτές στο όρος Σινά, όταν τους έδωσε τον Νόμο, το έτος 1513π.κ.χ.)
Πράξεις 15:28 <Διότι το άγιο πνεύμα και εμείς θεωρήσαμε καλό να μη σας προσθέσουμε παραπάνω βάρος, εκτός από αυτά τα αναγκαία: 29 να απέχετε από πράγματα θυσιασμένα σε είδωλα και από αίμα και από πνιχτά και από πορνεία. Αν φυλάγεστε προσεκτικά από αυτά, θα ευημερείτε. Υγιαίνετε!»>
ο Θεός μέσω του αγίου πνεύματος του, επαναλαμβάνει την ίδια εντολή (στους χριστιανούς τον πρώτο αιώνα το έτος 49 κ.χ.)
Αυτή λοιπόν είναι η εντολή του Θεού για το αίμα, και όποιος μπορεί να το καταλάβει αυτό, δεν θα αναλώσκεται σε παιδαριώδης ερωτήσεις τύπου, πρέπει να βοηθήσω το συνάθρωπο μου, δίνοντας του αίμα...
γιατί τον συνανθρωπο χαριτωμένη μαιμουδίτσα μπορείς να τον βοηθάς κάθε μέρα και με χιλιάδες άλλους θεμιτούς τρόπους.
δεν μπορείς πραγματικά και μακροπρόθεσμα κανέναν να βοηθήσεις παρακούοντας ρητές εντολές του Δημιουργού.
γιατί τότε εγωιστικά και με αλαζονία γίνεσαι εσύ Θεός, βάζοντας τη δική σου λογική πάνω απο την δική Του.
και επειδή τυφλωμένοι διάγετε, και είμαι σίγουρος ότι αποκλείεται να καταλάβετε την θέση μου, που είναι η θέση ενός πραγματικού χριστιανού, και αντι να προσπαθείστε να ωφεληθείτε, πάλι μώμο θα μου ρίξετε,
...με την γνωστή και ανόητη αιτιολογία, ότι ο Θεός είπε να μην τρώμε αίμα, και όχι να μην το μεταγγίζουμε στο σώμα μας,
...τότε λοιπόν όταν ο γιατρός θα πει σε κάποιον από εσάς η σε κάποιον γνωστό σας, να μην πίνει αλκοόλ η να μην καπνίζει,
εσείς ως ειδήμονες και πιο έξυπνοι από τον γιατρό να του απαγορέψετε μεν να πίνει η να καπνίζει,
αλλά οστοσω πείτε του (του φίλου σας, η στον εαυτό σας)
να βάλει το αλκοόλ η το καπνό σε μια σύριγγα και ας το περάσει στη φλέφα του, δεν πειράζει, δεν είναι το ίδιο...
για να τελειώνουμε, το αίμα είτε θελησει κάποιος να το φάει είτε θελήσει να το μεταγγίσει στο σώμα του, αυτό θα το κάνει με απώτερο σκοπό να συντηρήσει και να διαφυλάξει τη ζωή του.
ο Δημιουργός μας για δικούς του λόγους το απαγορεύει αυτό.
ίσως αυτό να μας φαίνεται παράλογο, αλλά Εκείνος ξέρει περισσότερα, γιατί Εκείνος είναι ο κατασκευαστής μας και μας ξέρει καλύτερα.
. και - λοιπόν με το ζήτημα τους αίματος. όποιος καταλαβε, κατάλαβε...
ανα μέσον των νεφών
των τυφλών και των κουφών
κάποιοι γνωστοί που είπαν ότι σε είδαν μαζί με τις φίλες σου (και τους φίλους σου)
να πατάτε εικόνες
να γκρεμίζετε μοναστήρια
να κάνετε γκραφιτυ με ανάποδους σταυρούς
και να κρεμάτε 100 γάτες!!!!
να τους πιστέψω!!!!;;;;;;;;;;
quote:
eidos
να τελειώνουμε με το ζήτημα του αίματος, γιατί με έχετε κουράσει καθότι ανεκπαίδευτοι...
Έλα βρε, αν δεν μας φωτίσεις εσύ από ποιον να περιμένουμε να μας φωτίσει;; Τους Αγίους Πατέρες μας λες να μην τους ακούμε, άσε τουλάχιστον να ρωτάμε τον Άγιο eidos! (αστειεύομαι έτσι;)
quote:
eidos
Αυτή λοιπόν είναι η εντολή του Θεού για το αίμα, ….
Μακάρι φίλε μου να καταλάβαινες ποια είναι η εντολή του Θεού, θα είχες απελευθερωθεί από τον τρόμο που νιώθεις.
quote:
eidos
και επειδή τυφλωμένοι διάγετε, και είμαι σίγουρος ότι αποκλείεται να καταλάβετε την θέση μου, που είναι η θέση ενός πραγματικού χριστιανού, και αντι να προσπαθείστε να ωφεληθείτε, πάλι μώμο θα μου ρίξετε,
Το ερώτημα που τίθεται είναι το ποιος είναι τυφλωμένος στην τελική;
Δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένεις να αποκαλείς τον εαυτό σου Χριστιανό;
Χρησιμοποιείς το όνομα ενός από τα "δημιουργήματα" του "Γιαχβέ" και όχι το όνομα του ίδιου του "Γιαχβέ";;;
Δεν είναι βλασφημία αυτό;
quote:
eidos
...με την γνωστή και ανόητη αιτιολογία, ότι ο Θεός είπε να μην τρώμε αίμα, και όχι να μην το μεταγγίζουμε στο σώμα μας,
...τότε λοιπόν όταν ο γιατρός θα πει σε κάποιον από εσάς η σε κάποιον γνωστό σας, να μην πίνει αλκοόλ η να μην καπνίζει,
εσείς ως ειδήμονες και πιο έξυπνοι από τον γιατρό να του απαγορέψετε μεν να πίνει η να καπνίζει,
να βάλει το αλκοόλ η το καπνό σε μια σύριγγα και ας το περάσει στη φλέφα του, δεν πειράζει, δεν είναι το ίδιο...
Η λογική σου τσακίζει κόκαλα.
Δηλαδή, αίμα, καπνός και αλκοόλ έχουν τις ίδιες ιδιότητες στον ανθρώπινο οργανισμό, έτσι; Ή μήπως κάποια από τα συστατικά που συνθέτουν το ανθρώπινο σώμα είναι και το αλκοόλ και ο καπνός;;
Μα καλά, όταν σε λένε τέτοια πράγματα, δεν τους παίρνετε με τις φάπες και τα κατακέφαλα;;;;
Τόσο πολύ σας έχουν αλλοιώσει το μυαλό φίλε μου; Μα καθόλου δεν το βάζετε να δουλέψει;;
Βρε συ, τι άλλο θα ακούσουμε ακόμη;;;;
quote:
eidos
για να τελειώνουμε, το αίμα είτε θελησει κάποιος να το φάει είτε θελήσει να το μεταγγίσει στο σώμα του, αυτό θα το κάνει με απώτερο σκοπό να συντηρήσει και να διαφυλάξει τη ζωή του.
ίσως αυτό να μας φαίνεται παράλογο, αλλά Εκείνος ξέρει περισσότερα, γιατί Εκείνος είναι ο κατασκευαστής μας και μας ξέρει καλύτερα.. και - λοιπόν με το ζήτημα τους αίματος. όποιος καταλαβε, κατάλαβε...
Αχ φίλε μου, λυπούμαι πως τελικά ο μόνος που δεν κατάλαβε είσαι εσύ.
Και για να σε βοηθήσω, μιας που "ερμηνεύεις τη Γραφή κατά γράμμα" και πέρα από Αυτή δεν δέχεσαι τίποτα άλλο, θα σου θέσω κάτι για προβληματισμό:
ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ ΚΒ΄
20 ωσαύτως και το ποτήριον μετά το δειπνήσαι λέγων• τούτο το ποτήριον η καινή διαθήκη εν τω αίματί μου, το υπέρ υμών εκχυνόμενον.
Ο Ιησούς Χριστός έχυσε το αίμα του (στην κυριολεξία) για εμάς. Έδωσε τη ζωή του για εμάς, όπως παραδέχεσαι και λες και εσύ, σωστά;
Και πνευματικά αλλά και κυριολεκτικά βλέποντάς το, ο Κύριος μας προτρέπει να τον μιμηθούμε τη ζωή του.
Λέει να αγαπούμε τον συνάνθρωπό μας όπως μας αγάπησε και ο ίδιος, έτσι δεν είναι; Συμφωνείς;
Γιατί εσύ, τότε, αφού αποκαλείς και τον εαυτό σου Χριστιανό, δεν δέχεσαι να μιμηθείς τη ζωή του Χριστού και Τον λυπείς με τα καμώματά σου;;
Φίλε μου, πέτα τα χαλινάρια και εγκατέλειψε αυτό το χώρο του τρόμου!
Δε με νοιάζει αν θα επιστρέψεις στην Ορθόδοξη Εκκλησία.
Απορώ πώς δεν βλέπεις τον παραλογισμό τον οποίο και βιώνεις;;;

να μου επιτρέψεις να σχολιάσω μερικά από τα γραφόμενά σου, καθώς μου φαίνονται ... λίγο παράξενα και πολύ παράλογα.
quote:
eidos
Αλλά κρέας με την ψυχή του—το αίμα του—δεν πρέπει να φάτε.>
η πρώτη φορα που ο Θεός απαγορεύει στον άνθρωπο να φάει αίμα
Αν και την ίδια εντολή συναντάμε και στο "Πηδάλιο" των ορθοδόξων (όπου αναθεματίζονται και τα ... σουτζουκάκια), εντούτοις δεν μπορεί κανείς να φάει κρέας και να μην φάει το αίμα του, καθώς αυτό δεν μπορείς να το αποχωρίσεις πριν το ψήσεις.
Εσύ γιατί λες ότι το κρέας είναι κόκκινο όταν το βάζεις πάνω στα κάρβουνα; Από την ντροπή του;
Το αίμα λοιπόν τρώγεται, απλά τρώγεται ψημένο μαζί με το υπόλοιπο κρέας.
quote:
eidos
με την γνωστή και ανόητη αιτιολογία, ότι ο Θεός είπε να μην τρώμε αίμα, και όχι να μην το μεταγγίζουμε στο σώμα μας,
...
τότε λοιπόν όταν ο γιατρός θα πει σε κάποιον από εσάς η σε κάποιον γνωστό σας, να μην πίνει αλκοόλ η να μην καπνίζει,
Οντως, δεν είναι το ίδιο γιατί:
Όταν τρώς ή πίνεις κάτι, αυτό υποβάλλεται σε επεξεργασία στο στομάχι και τα υπόλοιπα όργανα, με απώτερο σκοπό ο οργανισμός να πάρει απ'την τροφή/ποτό τα στοιχεία που μπορεί να χρησιμοποιήσει, αποβάλλοντας τα υπόλοιπα ως άχρηστα.
Ενα αλκοολούχο ποτό, εκτός από αλκοόλ (που μεταβολίζεται στο σηκώτι) έχει κι ένα σωρό άλλα πράγματα. Αν βάλεις μια συριγγα γεμάτη βότκα στη φλέβα σου, το πιθανότερο είναι να πέσεις σε κώμα.
Με την ίδια "λογική" σου, το "τρώω μια σούπα" ισοδυναμεί με το "κάνω ενδοβλέβια ένεση με σούπα". Εχεις δοκιμάσει την κρεατόσουπα ή την minestrone να την κάνεις ενδοφλέβια; Εκεί μπορείς να δεις και μόνος σου αν είναι το ίδιο πράγμα...
Τώρα για τον καπνό δεν ξέρω πως μπορεί να καταφέρει κανείς να το βάλει σε σύριγγα...
Στοιχεία που υπάρχουν στο τσιγάρο (π.χ. νικοτίνη) όντως χρησιμοποιούνται στην ιατρική σαν αναλγητικά, ειδικά μετά από χειρουργικές επεμβάσεις. Αλλο λοιπόν "καπνίζω" και άλλο "βάζω νικοτίνη στον οργανισμό μου".
Σε κάθε περίπτωση, η προσφορά αίματος, πλάσματος, μυελού των οστών και οργάνων στο συνάνθρωπό μας, είναι η ύψιστη προσφορά προς τον ίδιο τον άνθρωπο και ανεξάρτητα με το τι λέει η κάθε θρησκεία (που στο κάτω-κάτω ανθρώπινο κατασκεύασμα είναι μαζί με τους θεούς τους) δεν αναιρεί το γεγονός πως ο ένας άνθρωπος δίνει ζωή σε κάποιον άλλο.
Οποιαδήποτε άλλη θεώρηση, κατά τη γνώμη μου, είναι παρά φύση, αντιανθρώπινη και κατακριτέα.

macedon
Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι,διότι αυτών είναι η βασιλεία των ουρανων.
ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΥΡΑΣΘΗΚΕ;ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΓΙΑ ΑΛΙΕΥΣ ΑΝΘΡΏΠΩΝ ΣΤΟ ΌΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΟΠΩΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΈΣ ΤΟΥ
Μακάριοι οι πραείς διότι αυτοι θελουσι κληρονομήσει την γην.
Μακάριοι οι ειρηνοποιοί διότι αυτοί θέλουσι ονομασθή υιοί του Θεού.
Εγω όμως σας λέγω,ότι πας ο οργισμένος αναιτίως κατά του αδελφού αυτου θέλει είσθαι ένοχος εις την κρίσην και όστις είπη προς τον αδελφόν αυτού "Ρακά",θέλει είσθαι ένοχος εις το συνέδριον,όστις δε είπη Μωρέ θέλει είσθαι ένοχος εις την γέενναν του πυρός.
ΟΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ κεφ.ε ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ (ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ)
ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟΝ eidos ΜΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ; Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ;
Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ.
ΑΝ Η ΒΙΒΛΟΣ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΥΟΜΕΝΗ ΟΡΘΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΑ ΟΣΑ ΕΣΥ ΚΟΜΙΖΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ ΩΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.
ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ ΙΕ 11:Δεν μολύνει τον άνθρωπο το εισερχόμενον εις το στόμα ,αλλά το εξερχόμενον εκ του στόματος,τούτο μολύνει τον άνθρωπο.
Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ P/C ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΣΥΓΧΩΡΗΣΤΕ ΤΥΧΟΝ ΛΑΘΗ.ΧΡΕΙΑΣΘΗΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΩΤΕΡΟ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΟΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ.
Ο Doherty δε θα γίνeι ποτέ ΜτΙ όπως έγινε ο Prince.
Μετά απο εκείνη τη σύρριγα με το αίμα του, που πιτσίλισε τον κάμεραμαν της MTV.
Ακόμα και εάν σταματήσουμε τις μεταγγίσεις μετά, θα πρέπει να μην εκσπερματώνουνε οι άνδρες μέσα στις γυναίκες τους, γιατί και το σπέρμα είναι αίμα. Αλλά θα μου πει κάποιος ότι το ανδρόγυνο είναι μία σαρξ. Καλά, τότε και η μάνα δεν πρέπει να θηλάζει το παιδί της, γιατί και το γάλα αίμα είναι. Και αυτές και όσες μανάδες του κόσμου θηλάσανε τα δικά τους ή και ξένα παιδιά έχουνε παραβεί το μωσαϊκό νόμο, σύμφωνα με τους ΜτΙ. Κανείς δεν λέει ότι είναι μία σαρξ με τη μάνα του, αλλά όλοι, τουλάχιστον οι περισσότεροι, έχουμε πιεί το γάλα της, δηλαδή το αίμα της. Αλλά και το γάλα που πίνουμε απο τα ζώα και αυτό αίμα δεν είναι; Τα αυγά που τρώμε δεν έχουνε αίμα μέσα;
Αυτά που λέω μπορεί να ακούγονται αστεία, αλλά δεν είναι μόνο οι ΜτΙ που ισχυρίζονται ότι τηρούνε αυστηρά το νόμο του θεού μη τρώγοντας αίμα, αλλά και οι Ιουδαίοι και οι Μουσουλμάνοι (εντάξει, ο Μωάμεθ δεν μπορεί να διεκδικήσει κάποια ευρισιτεχνία τώρα. Έκανε αρκετή αντιγραφή απο τη Βίβλο) έχουνε αγγιστρωθεί σε αυτό το εδάφιο της Γραφής.
Και μπορεί του Μακεδών να του φαίνεται αστείο αυτό με το αναίμακτο δήθεν κρέας, αλλά οι Μουσουλμάνοι όταν σφάζουνε το κριάρι με το παραδοσιακό τρόπο που ορίζει το Κοράνι, δηλαδή το χελάλ, τότε πρέπει να αφήσουνε να βγει όλο το αίμα απο το ζώο και μετά να το φάνε. Τώρα κατα πόσο μπορεί να πάθει το ζώο πλήρη αφαίμαξη και που βρίσκονται τα επιτρεπτά όρια της πλήρους αφαίμαξης, δεν μπορώ να γνωρίζω. Πάντως προσωπικά δεν πιστεύω ότι όλα τα ερυθρά κύτταρα ή όλα τα λευκά ή όλο το ουρικό οξύ ή όλο το πλάσμα του αίματος ενός ζώου θα φύγει τελείως απο το σώμα, ακόμα και εάν το κρεμάσεις ανάποδα για μέρες.
Οι ραββίνοι των Ιουδαίων τηρώντας πιστά το Κασρούτ, που περιγράφει το πως να τρώνε και τι να τρώνε, κοιτάνε εάν τα αυγά που τρώνε έχουνε μέσα αίμα. Ως γνωστόν υπάρχουνε και γονιμοποιημένα αυγά κοτας, που έχουνε μέσα το μικροσκοπικό έμβρυο, που φαίνεται σαν μία κηλίδα αίματος. Ε, αυτά τα αυγά οι ορθόδοξοι Ιουδαίοι δεν τα τρώνε, γιατί τηρούνε κατα τη γνώμη τους αυστηρά το μωσαϊκό νόμο.
Οι καθολικοί μετά δεν κοινωνάνε στο λαό τους το αίμα-κρασί της Θ.Κοινωνίας, αλλά το πίνουνε μόνο οι ιερείς τους. Δεν ξέρω εάν και αυτοί το κάνουνε αυτό για να μην πίνουνε αίμα.
Σαν Έλληνες, που έχουμε μεγαλώσει σε Χριστιανικη μεν κοινωνία, αλλά με ανεκτικότητα δε σε μερικά ειδωλολατρικά έθιμα της αρχαίας Ελλάδας, (βλέπε γιορτή φαλλού στον Τύρναβο) μας ξενίζουνε ίσως τα παραπάνω. Εμένα προσωπικά ακόμα περισσότερο γιατί σύμφωνα με ένα έθιμο της Ηπείρου απο όπου κατάγομαι, τρώμε την σπλήνα ωμή και ακόμα ζεστή (γεμάτη αίμα εννοείται) απο τα φρεσκοκομμένα πασχαλιάτικα αρνιά.
Τα εντόσθια ιδίως είναι γεμάτα αίμα, προπάντως οι συκωταριές, οι σπλήνες τα νεφρά. Απο εκεί δεν βγαίνει το αίμα με τίποτα. Και όσοι ισχυρίζονται (μουσουλμάνοι, ιουδαίοι, ΜτΙ) ότι τηρούνε κατα γράμμα τη Γραφή με το να μην τρώνε το αίμα και τρώνε παρόλαυτά εντόσθια, τότε είναι υποκριτές.
HASTA LA VICTORIA SIEMPRE
quote:
μαιμουδίτσακάποιοι γνωστοί που είπαν ότι σε είδαν μαζί με τις φίλες σου (και τους φίλους σου)
να πατάτε εικόνες
να γκρεμίζετε μοναστήρια
να κάνετε γκραφιτυ με ανάποδους σταυρούς
και να κρεμάτε 100 γάτες!!!!να τους πιστέψω!!!!;;;;;;;;;;
Η αληθεια ειναι,πως εικονες δεν παταω,ουτε γκρεμιζω μοναστηρια,τωρα για αναποδο σταυρο...εχω τατουαζ εναν κανονικο βυζαντινο.
Να στον δειξω;
Οσο για τις γατες,ψεματα ειναι.Δεν ηταν 100,ηταν 278 μαζι με την γατα της κυρα Μπισμπικως.
Παντως μια απορια.Οι γυναικες σας,τι τις κανουν τις χρησιμοποιημενες σερβιετες;..Εμεις τις πεταμε!Ειμαστε αμαρτωλοι;
και καλά αυτό, το πιο απίθανο από όλα είναι η παιδεία που κουβαλάτε στη πλάτη σας, και ο φόβος συνάμα και ο τρόμος, μην αλλάξουν τα δεδομένα σας, νεοέλληνες!!
σας εξέθεσα την απόψη μου, που την τεκμηρίωσα με κάποια κείμενα, (ιερά για τους περισσότερους)
την δική σας άποψη, φυσικά δεν μπορείτε να τεκμηριώσετε, και μες στο πανικό σας τι κάνετε;;;
αφορίζε με γενικότητες, και βλακείες περιτές! (άσε που δεν καταλαβαίνετε τα εύκολα!!!)
τουλάχιστον σεβαστείτε την αποψη του άλλου...
(θα μου πείτε εσύ σέβεσαι τη δική μας άποψη; φυσικά και θα το έκανα, αν εκφράζατε άποψη αντι απλώς να φων-ασκείτε)
το ζήτημα δεν είναι Μακεδόνα ξακουστε δάσκαλε, το αλκοόλ η ο καπνός, παράδειγμα το έφερα, και το κατάλαβες, αλλά μέσα στη βιασύνη σου να αποδειχτείς δίκαιος, το παρέβλεψες ηθελημένα να πω;; ηθελημένα, γιατί διαφορετικά αλί στους μαθητές σου, αλλά και αν δεν το καταλάβες ξαναδιάβασε το, ίσως το καταλάβεις...
η ύψιστη προσφόρα για τον συνάνθρωπο, δεν είναι απλά το να κερδίσει κάποια παραπάνω χρόνια ζωής, μέσω μια μετάγγισης,
η ύψιστη προσφορά είναι να βοηθήσεις κάποιον να γνωρίσει τον Δημιουργό του, και να ζήσει για πάντα...
νεαρέ και ευφάνταστε Σαμουηλ, αυτό που ζητάει ο Θεός δεν είναι να χυθεί τελείως το αίμα από το ζώο πράγμα το οποίο είναι πρακτικώς αδύνατο.
όμως το αίμα που απαιτείται για να παραμένει το ζώο ζωντανό, αυτό πρέπει να χυθεί στη γη.
έγραψες τόσα, για να υποστηρίξεις τι;; (και συ και ο Μακεδόν)
αν μελετούσες την Αγία Γραφή όπως το κάνουν οι Μ.τ.Ι., αντί να μελετάς ότι σου έρθει στο κεφάλι, θα ήξερες και θα μπορούσες να καταλάβεις πολύ περισσότερα,
νεαρέ και ευφάνταστε Σαμουήλ...
ψηλε, επειδή σε κόβω για ειλικρίνη αλλά οστωσο παροδηγημένο, σε παρακαλώ να ξαναδιαβάσεις τα εδάφια για το αίμα που παρέθεσα πριν, και να μου τα εξηγήσεις και μένα για να τα καταλαβω σωστά.
αυτά...
αυτή που λες είναι η δική σου αλήθεια,
αλλά η αλήθεια των άλλων, λέει άλλα:
αυτοί επιμένουν ότι πατάς τις εικόνες, και ότι είσαι φανατικη, και ότι δεν αγαπάς τον συνάνθρωπο σου... και αυτή η κυρά Μπισμπικω μήπως λέει και αυτή ψέμματα που τόκανε βούκινο ότι τις σκότωσες τη γάτα;;;
ποιον να πιστέψω;; ποιον να πιστέψω;;
εσύ τι λες;
εγώ λέω να πιστέψω τους άλλους, αφού είναι περισσότεροι,
σε πειράζει;;
(ολα καλά, αυτό με τις σερβιέτες όμως τι το ήθελες;;)
quote:
μαιμουδίτσα
ποιον να πιστέψω;; ποιον να πιστέψω;;
εσύ τι λες;
εγώ λέω να πιστέψω τους άλλους, αφού είναι περισσότεροι,
σε πειράζει;;(ολα καλά, αυτό με τις σερβιέτες όμως τι το ήθελες;;)
Πιστευε και μη,ερευνα...
Οσο για τις σερβιετες,τοση κουβεντα για αιμα ριξαμε..
Δηλαδή οι ΜτΙ δεν θα κάνουνε εκείνα τα μαγικά που κάνουνε στα χωριά, που όταν έρχεται το παλουκάρ του βάζουνε αίμα περιόδου απ το κορίτσι μέσα στον καφέ, για να τον τυλίξουνε.
HASTA LA VICTORIA SIEMPRE
Λεγοντας το προηγουμενο,ηθελα απλα να τονισω την λανθασμενη πεποιθηση που εχουν για την προσφορα του αιματος.
Απλα ρωτησα,πως αντιμετωπιζουν οι γυναικες αυτης της αιρεσης-ας μου επιτραπει-την απωλεια του αιματος τους.
Και γιατι απαγορευεται να φορουν παντελονια η να ντυνονται οπως οι αλλες γυναικες..
Να σημειωθει δε,πω το μεγαλυτερο ποσοστο παιδιων που μπλεκουν σε παραθρησκευτικες οργανωσεις και ναρκωτικα ειναι παιδια οικογενειων ιεχωβαδων ευαγγελιστων και πεντηκοστιανων.
Αυτο δειχνει πως γινονται ψυχικα αδυναμα και καταληγουν υποχειρια του καθε υπουλου και πονηρου.
Eidos,προστατεψτε τα παιδια σας,ο τρομος με τον οποιον τα διδασκετε και τα γαλουχητε,δεν τα κανει δυνατους χαρακτηρες με αποτελεσμα ν δυστυχουν.Μαθετε την Αγαπη σε καθε της Μορφη,χωρις φοβο αι χωρις παθος.
Ακομη κι εγω,μια τρελλη κι αλλοπαρμενη Ορθοδοξη,δεν εχω καποιο μαινος απεναντι σου,αλλα η ιδεολογια σου και η ιδεολογια μου,δεν θαμπορουσαν να συνυπαρξουν αν μας εκλειναν σε ενα κλουβι.
Ας μην λεμε τα ιδια και τα ιδια.Ας ειμαστε οκ και ας πουμε απλα γιατι ηρθαμε εδω.
Πες μας τι ονειρα εχεις,τι ελπιδες.Τι θα μπορουσες να προσφερεις στον κοσμο;
Πως θα ηταν ο κοσμος αν ειμασταν μονιασμενοι;μιλα σαν ανθρωπος.Ξεχνα την θρησκεια.Ξεχνα το Ευαγγελιο τωρα.Μιλησε σαν φιλος,σαν συνομιλητης.
quote:
eidos
το ζήτημα δεν είναι Μακεδόνα ξακουστε δάσκαλε, το αλκοόλ η ο καπνός, παράδειγμα το έφερα
Το έφερες σαν παράδειγμα για να "αποδείξεις" ότι το να τρώς κάτι είναι το ίδιο με το να το παίρνες ενδοφλέβια.
quote:
eidos
η ύψιστη προσφόρα για τον συνάνθρωπο, δεν είναι απλά το να κερδίσει κάποια παραπάνω χρόνια ζωής, μέσω μια μετάγγισης,
η ύψιστη προσφορά είναι να βοηθήσεις κάποιον να γνωρίσει τον Δημιουργό του, και να ζήσει για πάντα...
Αρα να υποθέσω πως όταν αρρωσταίνεις, δεν πας στο γιατρό ή στο νοσοκομείο, ούτε παίρνεις φάρμακα, καθώς μια τέτοια ενέργεια θα σε καθυστερήσει στο να γνωρίσεις το Δημιουργό και άλλωστε δεν χρειάζεσαι τα παραπάνω χρόνια ζωής, ναί;
Αν συμβαίνει το παραπάνω τότε ομολογώ ότι είσαι γνήσιος χριστιανός, αν όχι είσαι γνήσιος υποκριτής.
quote:
eidos
νεαρέ και ευφάνταστε Σαμουηλ, αυτό που ζητάει ο Θεός δεν είναι να χυθεί τελείως το αίμα από το ζώο πράγμα το οποίο είναι πρακτικώς αδύνατο.
όμως το αίμα που απαιτείται για να παραμένει το ζώο ζωντανό, αυτό πρέπει να χυθεί στη γη.
Οχι, δεν είπες αυτό. Είπες επί λέξει: "Αλλά κρέας με την ψυχή του—το αίμα του—δεν πρέπει να φάτε."
Στο κάτω κάτω, για να πεθάνει ένα ζώο, δε χρειάζεται να χάσει όλο το αίμα του· ένα μεγάλο τμήμα είναι αρκετό. Αρα, με βάση τα λεγόμενά σου, σου επιτρέπεται να φας το υπόλοιπο αίμα.
quote:
eidos
Αν ο δημιουργός σου έχει τέτοιες απόψεις, τότε για δικούς του λόγους, δεν ξέρει την τύφλα του.
ΥΓ. Την επόμενη φορά που θα μου επιτεθείς αναίτια, θα σου απαντήσω αναλόγως, αγαπητέ ασβεστωμένε τάφε.

macedon
και την αλαζονία του eidos; Ο άνθρωπος έχει κόμπλεξ..
Δεν εξηγείται αλλοιώς η επιθετικότητα του απέναντι
σε όλους...
Αλλά επί της ουσίας. Το αίμα των μεταγγίσεων δεν έχει
καμία σχέση με τροφή.... Άλλο το "μη φας αίμα" που συμφωνώ
κι άλλο το μη δώσεις αίμα... Έχουμε πολλά παραδείγματα
που επιτρέπεται η βοήθεια προς συνάνθρωπο με όποιο τρόπο
χρειάζεται για να σωθεί ...Αλλά στο κάτω κάτω, ο ίδιος
ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός, είπε "αληθώς, οποιός δεν
φάει απο το σώμα μου και δεν πιεί απο το αίμα μου, ουκ αν
ζήσεται...και εφάνει βαρύς ο λόγος προς αυτούς,..."λέει
το ευαγγέλιο...
Απλά θα παρακαλέσω πολύ τον φίλο eidos, αλλά και όλους όπως
πάψουν οι προσωπικές αναφορές και επιθέσεις, δεν είμαστε παιδιά,
αν γίνεται, ας κάνουμε καλύτερα διαλογο...Όλοι το ξέρουμε
νομίζω...
λες:
<Λεγοντας το προηγουμενο,ηθελα απλα να τονισω την λανθασμενη πεποιθηση που εχουν για την προσφορα του αιματος.
Απλα ρωτησα,πως αντιμετωπιζουν οι γυναικες αυτης της αιρεσης-ας μου επιτραπει-την απωλεια του αιματος τους.>
λέω:
φρονώ ότι η δική σου άποψη είναι λανθασμένη...
ψάξτο, μήπως εσύ η γυναίκα ανήκεις σε κάποια αίρεση και όχι οι άλλες γυναίκες στις οποίες αναφέρεσαι...
λες:
<Και γιατι απαγορευεται να φορουν παντελονια η να ντυνονται οπως οι αλλες γυναικες..
Να σημειωθει δε,πω το μεγαλυτερο ποσοστο παιδιων που μπλεκουν σε παραθρησκευτικες οργανωσεις και ναρκωτικα ειναι παιδια οικογενειων ιεχωβαδων ευαγγελιστων και πεντηκοστιανων.
Αυτο δειχνει πως γινονται ψυχικα αδυναμα και καταληγουν υποχειρια του καθε υπουλου και πονηρου.>
λέω:
για τους πραγματικούς χριστιανούς δεν υπάρχει απαγορεύεται ωσαν λαιμητόμος. Υπάρχει όμως μια καλά εκπαιδευμένη συνείδηση η οποία τους αποτρέπει από το να παραβάινουν τις ηθικές αρχές και τους νόμους του Δημιουργού μας... για αυτό και δεν θα δεις μια Μαρτυρα να περπατάει και να φαίνονται τα βυζ.. της η ο κω.. της. (σε αντίθεση με τις περισσότερες νεαρές ελπιδοφόρες γύρω μας)
Και λίγη αξιοπρέπεια δεν βλάπτει...
σε έχουνε ποτίσει προπαγάνδα και βλέπεις γύρω σου φαντάσματα...
σε όλες τις φυλακές της Ελλάδας και σε όλους τους χώρους απεξάρτησης και αν πας, Μάρτυρα τ. Ιεχωβά δεν θα βρεις... δυστυχώς για σένα εκεί βρίσκονται 'ορθόδοξοι' νεαροί, οι οποίοι ακρίβως υποφέρουν γιατί οι γονείς τους δεν τους μετέφεραν ιδανικά και ελπίδες.
ιδανικά και ελπίδες που βρίσκονται μόνο μέσα στη Βίβλο, και που οι χριστιανοί γονείς έχουν καθήκον και υποχρεωση να μεταφέρουν στα παιδιά τους, ώστε η ζωή των νεαρών να είναι γεμάτη από αλήθειες, και να μην χρειάζονται τα ψεύτικα όνειρα της 'άσπρης' και του κάθε λογής απατεώνα.
λες:
<Ακομη κι εγω,μια τρελλη κι αλλοπαρμενη Ορθοδοξη,δεν εχω καποιο μαινος απεναντι σου,αλλα η ιδεολογια σου και η ιδεολογια μου,δεν θα μπορουσαν να συνυπαρξουν αν μας εκλειναν σε ενα κλουβι.
Ας μην λεμε τα ιδια και τα ιδια.Ας ειμαστε οκ και ας πουμε απλα γιατι ηρθαμε εδω.>
λέω:
και τόλεγα, και τόλεγα, η μαιμουδίτσα όποιον αγαπάει πρώτα τον σκοτώνει..
οκ! και εγώ σε αγαπάω, αλλά οι άλλοι συνεχίζουν να μου λένε τα δικά τους, ότι είσαι αιρετική, ότι τα παιδιά σου δεν τα προσέχεις ότι ντύνεσαι σαν ξωτικό, και ότι γενικώτερα γουστάρεις τα κλουβιά...
και το πιο χαζό, λένε για σένα ότι φιλάς σαν τον Ιουδα... τι κακίες που λένε οι άλλοι για σένα...
μαιμουδίτσα, φοβάμαι να σου δώσω το μάγουλο...
αλλά θα προσπαθήσω...
λες:
<Πες μας τι ονειρα εχεις,τι ελπιδες.Τι θα μπορουσες να προσφερεις στον κοσμο;
Πως θα ηταν ο κοσμος αν ειμασταν μονιασμενοι;μιλα σαν ανθρωπος.Ξεχνα την θρησκεια.Ξεχνα το Ευαγγελιο τωρα.Μιλησε σαν φιλος,σαν συνομιλητης.>
λέω:
η προσδοκία μου, είναι να ζήσω σε ένα κόσμο χωρίς μίσος χωρίς προκατάληψη, χωρίς βία και πόλεμο... προετοιμάζω τον εαυτο μου και τα παιδιά μου ώστε να αποδειχτώ κατάλληλος και ικανός, για να ζήσω ανάμεσα σε ανθρώπους που θα τιμούν και θα ακούν τον Δημιουργό τους ΑΠΌ ΑΓΑΠΉ, και όχι από συμφέρον...
ονειρεύωμαι ένα κόσμο, όπου οι άνθρωποι δεν θα υποφέρουν από ασθένειες, από βάσανα από λύπες και κλάματα.
όπου οι άνθρωποι δεν θα πεθαίνουν...
πως σου φαίνεται σαν ύψιστο ιδανικό;;
λες:
<Το έφερες σαν παράδειγμα για να "αποδείξεις" ότι το να τρώς κάτι είναι το ίδιο με το να το παίρνες ενδοφλέβια.>
λέω:
θα στο ξαναπω πιο απλά: κάποιος που τρώει αίμα ως τροφή, το κάνει για να συντηρηθεί στη ζωή, (για αυτό τρώμε) κάποιος που έχασε το αίμα του κάνει μετάγγιση για τον ίδιο λόγο, για να συντηρηθεί στη ζωή.
επομένως και εφόσον ως αποτέλεσμα, προκύπτει ένα και το αυτό, η διατήρηση της ζωής δηλαδή, η απαγόρευση του Θεού ισχύει και στις δύο περιπτώσεις εξίσου.
λες:
<Αρα να υποθέσω πως όταν αρρωσταίνεις, δεν πας στο γιατρό ή στο νοσοκομείο, ούτε παίρνεις φάρμακα, καθώς μια τέτοια ενέργεια θα σε καθυστερήσει στο να γνωρίσεις το Δημιουργό και άλλωστε δεν χρειάζεσαι τα παραπάνω χρόνια ζωής, ναί;
Αν συμβαίνει το παραπάνω τότε ομολογώ ότι είσαι γνήσιος χριστιανός, αν όχι είσαι γνήσιος υποκριτής.>
λέω:
μπορείς να υποθέσεις οτιδήποτε,
σέβομαι και αγαπώ τη ζωή μου και της οικογένειας μου, ως δώρα από τον Δημιουργό μου, και προσφέρω στο εαυτό και στα παιδιά μου, την καλύτερη ιατρική περίθαλψη όταν αυτό χρειαστεί.
η ανώτερη ιατρική δεν απαιτεί τη χρήση αίματος, και οι μεγάλοι επιστήμονες ανά τον κόσμο, χειρουργούν χωρίς αίμα, ειδικά Μ.τ.Ι. με πολύ μεγαλύτερη επιτυχία από ότι με το χρησιμοποιούν αίμα.
γιατι να ριψοκινδυνευσω να κολλήσω Αιτζ, ηπατίτιδα η οτιδήποτε άλλο;
εφόσον μπορώ να χρησιμοποιήσω αντικατάστατα του αίματος που πιο βολικά και πιο σίγουρα είναι;;
Μακεδόν αυτό είναι μια επιλογή μου μετά από σκέψη και προσωπικά βιώματα, οπως δική σου επιλόγη φαντάζομαι είναι το αντίθετο...
λες:
<Οχι, δεν είπες αυτό. Είπες επί λέξει: "Αλλά κρέας με την ψυχή του—το αίμα του—δεν πρέπει να φάτε."
Στο κάτω κάτω, για να πεθάνει ένα ζώο, δε χρειάζεται να χάσει όλο το αίμα του· ένα μεγάλο τμήμα είναι αρκετό. Αρα, με βάση τα λεγόμενά σου, σου επιτρέπεται να φας το υπόλοιπο αίμα.>
λες:
α! γεια σου! αυτό ακριβώς λέω, το αίμα που χρειάζεται για τη ψυχή (την ζωή) του ζώου, αυτό πρέπει να χυθεί, το υπόλοιπο δεν αντιπρωσωπεύει πλέον τίποτα, επομένως μπορεί να φαγωθεί.
λες:
<Αν ο δημιουργός σου έχει τέτοιες απόψεις, τότε για δικούς του λόγους, δεν ξέρει την τύφλα του.
ΥΓ. Την επόμενη φορά που θα μου επιτεθείς αναίτια, θα σου απαντήσω αναλόγως, αγαπητέ ασβεστωμένε τάφε.>
λέω:
αν έχεις τέτοιες απόψεις για δικούς σου λόγους, τότε εσύ δεν ξέρεις τη τύφλα σου και όχι ο Δημιουργός σου.
την επόμενη φορά εκτός από τάφο ασβεστωμένο που ήδη με είπες, θα με δείρεις κι όλας;;
«Υπάρχει όμως μια καλά εκπαιδευμένη συνείδηση..»
Μάλιστα. «Εκπαιδευμένη συνείδηση» λέγεται τώρα η –επίπλαστη- πλύση εγκεφάλου?
eidos:
«η οποία τους αποτρέπει από το να παραβάινουν τις ηθικές αρχές και τους νόμους του Δημιουργού μας... για αυτό και δεν θα δεις μια Μαρτυρα να περπατάει και να φαίνονται τα βυζ.. της η ο κω..»
Μάλιστα. Ώστε ο Θεός δημιούργησε τον άνθρωπο για να ασχολείτε με....τις ενδυματολογικές του ανάγκες? Δημιούργησε τον άνθρωπο ώστε να έχει να ασχολείτε με το........κόψιμο του ντεκολτέ και το καβάλο?
Η μήπως δημιούργησε τον άνθρωπο ώστε να ασχολείτε με το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του?
Και αλήθεια, ΠΟΥ και σε ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ θέτει αυτός ο Δημιουργός όρια σε ντεκολτέ και καβάλο?
eidos:
«σε όλες τις φυλακές της Ελλάδας και σε όλους τους χώρους απεξάρτησης και αν πας, Μάρτυρα τ. Ιεχωβά δεν θα βρεις.».
Κοίτα να δεις, όταν όλοι και όλοι είναι λίγες χιλιάδες οι ΜτΙ στην Ελλάδα, είναι φυσικό και επόμενο να μην εμφανίζονται και πολύ συχνά στις φυλακές. Μέσα στα εκατομμύρια άλλων ελευθέρων ανθρώπων, επόμενο είναι μια ολιγομελής, αυταρχική και κλειστή σέκτα να μην «πέφτει στο μάτι».
Στην Ινδία για παράδειγμα, οι ΜτΙ είναι περίπου 28000 σε έναν πληθυσμό άνω του 1 δις ανθρώπων, στην Τουρκία ούτε καν 3000 σε πληθυσμό άνω των 70 εκ.
Είδες για παράδειγμα Μοναχούς να βρίσκονται σε χώρους απεξάρτησης? Όχι.
Και αυτοί, ολιγομελής και λίγοι-καθώς και «κλειστοί»- είναι, και έτσι έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα.
Κάτι εξυπνότερο περί του «ήθους»?
eidos:
«δυστυχώς για σένα εκεί βρίσκονται 'ορθόδοξοι' νεαροί, οι οποίοι ακρίβως υποφέρουν γιατί οι γονείς τους δεν τους μετέφεραν ιδανικά και ελπίδες.»
Ας πούμε «ιδανικά» όπως ότι το 2012 θα έρθει η............επίγεια βασιλεία του Χριστού για να αναλάβει δράση τιμωρίας? (αφού φυσικά απέτυχε η πρώτη «πρόβλεψη» για το 1914...)
Η θα πρέπει να θεωρηθεί «ιδανικό» η απαγόρευση ανάληψης πολιτικών αξιωμάτων, η άρνηση συμμετοχής σε πολιτικές διαδικασίες, η άρνηση απόδοσης τιμών στον εθνικό ύμνο και τη σημαία, η άρνηση συμμετοχής στο στρατό?
Την λέξη «ιδανικά», μπορεί φίλτατε να την έχουνε κακοποιήσει οι Χιλιαστές ομόσταυλοι σου κατα το δοκούν στις αίθουσες βασιλείας σας, αλλά μην θεωρείς ανόητους τους υπόλοιπους ελεύθερα σκεπτόμενους αυτής της κοινωνίας.
eidos:
«η προσδοκία μου, είναι να ζήσω σε ένα κόσμο χωρίς μίσος χωρίς προκατάληψη, χωρίς βία και πόλεμο..»
Κατ αρχάς περισσότερη προκατάληψη απο ότι έχουνε οι ΜτΙ απέναντι στα άλλα δόγματα, δεν έχει κανείς!
Ο κόσμος στον οποίο έδρασε ο Ιεχωβάς, τον κόσμο τον οποίο υποκίνησε και υπέδειξε ο Ιεχωβάς στην Πεντάτευχο, είναι ένας κόσμος μίσους για τον αλλόθρησκο, αρπαγής της περιουσίας του άλλου, θανάτωσης κάθε αλλόθρησκου, είτε βρέφους είτε ενηλίκου.
Με τέτοιες «αξίες» είναι γεμάτη η Πεντάτευχος, συνεπώς για να ονειρεύεσαι διαφορετικά φίλτατε θα πρέπει να μας πεις σε ποιά κείμενα έχεις σχετικά παραδειγματιστεί...
ψάξτο, μήπως εσύ η γυναίκα ανήκεις σε κάποια αίρεση και όχι οι άλλες γυναίκες στις οποίες αναφέρεσαι...
Ολη η Ελλαδα ειναι αιρετικη αμα το πας ετσι.
Φιλε μου,Ορθοδοξη ειμαι,σας αρεσει δεν σας αρεσει,αυτη ειναι η θρησκεια της Ελλαδος και εχουμε Δημοκρατικο πολιτευμα..
quote:
Υπάρχει όμως μια καλά εκπαιδευμένη συνείδηση η οποία τους αποτρέπει από το να παραβάινουν τις ηθικές αρχές και τους νόμους του Δημιουργού μας... για αυτό και δεν θα δεις μια Μαρτυρα να περπατάει και να φαίνονται τα βυζ.. της η ο κω.. της. (σε αντίθεση με τις περισσότερες νεαρές ελπιδοφόρες γύρω μας)
Και λίγη αξιοπρέπεια δεν βλάπτει...
Οπως το ειπες."Εκπαιδευμενη".Ουτε ελευθερη βουληση,ουτε τιποτα.
Δεν μου ειπες,κατα ποσο ειστε"μαρτυρες;"Κατατρεγμενοι και δυστυχοι..σας καταλαβαινω.Θα πρεπει να σας πειραζει πολυ που δεν εχετε τα ηνια ακομη..
Η αξιοπρεπεια,δεν εχει να κανει με την εμφανιση αγαπητε.
Εχω δει πορνες,που ειναι πιο αξιοπρεπεις απο κατι αλλες.
Παντως οταν σας πιανουν οι αδυναμιες σας,σε κατι κοριτσοπουλα με τα τσιτσια τους και τα χαμηλοκαβαλα παντελονακια πατε και κανετε τους καμακηδες..
quote:
σε έχουνε ποτίσει προπαγάνδα και βλέπεις γύρω σου φαντάσματα...
Αστειευεσαι;Ποια προπαγανδα;Δεν βλεπω καθε καλοκαιρι ξαμολιεστε και ενοχλητε τον κοσμο στα σπιτια τους,ασχετες ωρες...
Βαρατε τα κουδουνια σε ηδη οροδοξους ανθρωπους για να τους αλλαξετε τα μυαλα..Μιλας και για προπαγανδα...
quote:
ιδανικά και ελπίδες που βρίσκονται μόνο μέσα στη Βίβλο, και που οι χριστιανοί γονείς έχουν καθήκον και υποχρεωση να μεταφέρουν στα παιδιά τους, ώστε η ζωή των νεαρών να είναι γεμάτη από αλήθειες, και να μην χρειάζονται τα ψεύτικα όνειρα της 'άσπρης' και του κάθε λογής απατεώνα.
Ναι,αλλα στην Ευβοια,κοζαρα καναδυο ομοιους σας,που πηγαν να μου πουλησουν χορταρακι του δημιουργου σας.
Τα δικα σας παιδια σας νοιαζουν.Των αλλων δεν ειναι παιδια,ετσι;;
quote:
και τόλεγα, και τόλεγα, η μαιμουδίτσα όποιον αγαπάει πρώτα τον σκοτώνει..
Μπα,δεν ηξερα οτι ειμαι και φονιας τωρα...Πως και ζεις ακομη.
Θα με πετυχες στα καλα μου.
quote:
οκ! και εγώ σε αγαπάω, αλλά οι άλλοι συνεχίζουν να μου λένε τα δικά τους, ότι είσαι αιρετική, ότι τα παιδιά σου δεν τα προσέχεις ότι ντύνεσαι σαν ξωτικό, και ότι γενικώτερα γουστάρεις τα κλουβιά...
Παιδια δεν εχω,αλλα οταν κανω,να εισαι σιγουρος πως θα ειναι μεγαλωμενα με αρχες και με φιλοτιμο.Οχι δουλοι του ενος και του αλλου,τωρα οτι ντυνομαι σαν ξωτικο,και γουσταρω τα κλουβια τι να κανω.Ο καθενας με τα βιτσια του..Παντως δεν αναγκαζω και σενα να ντυθεις σαν ξωτικο-τωρα για το κλουβι..Μπηκες απο μονος σου
quote:
και το πιο χαζό, λένε για σένα ότι φιλάς σαν τον Ιουδα... τι κακίες που λένε οι άλλοι για σένα...
Δε πα να λενε...Παντως δεν κυνηγησα κανενα,ουτε για φιλακι
quote:
μαιμουδίτσα, φοβάμαι να σου δώσω το μάγουλο...
αλλά θα προσπαθήσω...
Aσε,μην κανεις τον κοπο,γιατι αν γινε αυτο,θα ζητησεις να βαπτιστω μαρτυρας σε ανταλλαγμα.Ειναι το συστημα σας τετοιο.Δεν δινετε χωρις ανταλλαγματα..
quote:
η προσδοκία μου, είναι να ζήσω σε ένα κόσμο χωρίς μίσος χωρίς προκατάληψη, χωρίς βία και πόλεμο...
Oλοι αυτο δεν θελουμε;
[quote
ονειρεύωμαι ένα κόσμο, όπου οι άνθρωποι δεν θα υποφέρουν από ασθένειες, από βάσανα από λύπες και κλάματα. [/quote]
Κι εμεις το ιδιο ονειρευομαστε
quote:
όπου οι άνθρωποι δεν θα πεθαίνουν...[/quote]Ο θανατος ειναι λυτρωση eidos,ολοι πρεπει να πεθανουμε για να αναγεννηθουμε.Ειναι ασχημο το να θες να ζησεις για παντα.
[/quote]
λες:
<Ολη η Ελλαδα ειναι αιρετικη αμα το πας ετσι.
Φιλε μου,Ορθοδοξη ειμαι,σας αρεσει δεν σας αρεσει,αυτη ειναι η θρησκεια της Ελλαδος και εχουμε Δημοκρατικο πολιτευμα..>
λέω:
μπράβο το κατάλαβες!!
ποσώς με απασχολεί αν επιμένεις να ονομάζεσαι ορθόδοξη, βουδίστρια, η κουμφουκιανή...
από αγάπη και ενδιαφέρον ωστόσο σου λέω ότι μια ταμπέλα δεν αρκεί...
λες:
<Οπως το ειπες."Εκπαιδευμενη".Ουτε ελευθερη βουληση,ουτε τιποτα.
Δεν μου ειπες,κατα ποσο ειστε"μαρτυρες;"Κατατρεγμενοι και δυστυχοι..σας καταλαβαινω.Θα πρεπει να σας πειραζει πολυ που δεν εχετε τα ηνια ακομη..
Η αξιοπρεπεια,δεν εχει να κανει με την εμφανιση αγαπητε.
Εχω δει πορνες,που ειναι πιο αξιοπρεπεις απο κατι αλλες.
Παντως οταν σας πιανουν οι αδυναμιες σας,σε κατι κοριτσοπουλα με τα τσιτσια τους και τα χαμηλοκαβαλα παντελονακια πατε και κανετε τους καμακηδες..>
λέω:
η ελεύθερη βούληση, είναι ένα δώρο του Θεού προς όλους μας.
το πως την χρησιμοποιούμε είναι ένα ζητούμενο.
αν ως ελεύθεροι άνθρωποι που είμαστε, ΕΠΙΛΈΞΟΥΜΕ, να υπακούμε τον Δημιουργό μας, επιλέγουμε το σωστό.
αν ως ελεύθεροι που είμαστε, επιλέξουμε το αντίθετο, θα έχουμε ΕΠΙΛΈΞΕΙ μια πορεία αυτοκαταστροφής,
θα έχουμε επιλέξει δηλαδή αυτό που είναι εύκολο και το οποίο μας παροδηγεί...
αμφιβάλλεις ότι το ανθρώπινο γένος ακριβως επειδή επέλεξε την αυτόνομη πορεία, μακρια απο τον στοργικό Δημιουργό μας, βρίσκεται στα πρόθυρα της αυτοκαταστροφής;;
σε βεβαιώνω λοιπον ότι οι Μάρτυρες ενσυνείδητα είμαστε απόλυτα βέβαιοι για αυτό που κάνουμε, και αυτό μας δίνει πραγματική ευτύχία.
(την οποία ευτύχία επιθυμούμε να μοιραστούμε με τους συνανθρώπους μας, για αυτό και μας βλέπεις τακτικά μποροστά σου)
η αξιοπρέπεια έχει να κάνει με την εμφάνηση αγαπητή μου, μην ξεγελιέσαι...
όσο μια πόρνη παραμένει πόρνη, δεν μπορεί εξ ορισμού να είναι αξιοπρεπής, αν οστόσω αλλάξει τρόπο ζωής ναι! τότε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως κάτι άλλο...
λες:
Αστειευεσαι;Ποια προπαγανδα;Δεν βλεπω καθε καλοκαιρι ξαμολιεστε και ενοχλητε τον κοσμο στα σπιτια τους,ασχετες ωρες...
Βαρατε τα κουδουνια σε ηδη οροδοξους ανθρωπους για να τους αλλαξετε τα μυαλα..Μιλας και για προπαγανδα...
λέω:
προπαγάνδα, είναι αυτό που κάνεις εσύ και ο Σαμουήλ, και ο τρεχαγύρευε και ο Σβάμπε, που βαρύνετε ανθρώπους, με ανυπόστατες και αβάσιμες κατηγορίες.
το να προσπαθείς να βοηθήσεις άλλους να ξεκολλήσουν από το σκοτάδι, είναι αγαθότητα και καλωσύνη...
λες:
<Ναι,αλλα στην Ευβοια,κοζαρα καναδυο ομοιους σας,που πηγαν να μου πουλησουν χορταρακι του δημιουργου σας.
Τα δικα σας παιδια σας νοιαζουν.Των αλλων δεν ειναι παιδια,ετσι;;>
λέω:
εφόσον και εσύ το ξερείς ότι αυτό είναι ένα ηλίθιο ψέμμα, όσο ψέμμα είναι το ότι εσύ σκότωσες 278 γάτες, γιατί το αναπαράγεις;;
α ρε άτιμη προπαγάνδα!!! που εσύ δεν την μεταχειρίζεσαι!!
λές!
<Aσε,μην κανεις τον κοπο,γιατι αν γινε αυτο,θα ζητησεις να βαπτιστω μαρτυρας σε ανταλλαγμα.Ειναι το συστημα σας τετοιο.Δεν δινετε χωρις ανταλλαγματα..>
για να βαπτιστείς ως Μαρτυρας δεν το βλέπω προς το παρόν, πίστεψε με... γιατί τα στάνταρ είναι πολύ υψηλά, και γιατί για να βαπτιστείς θα πρέπει να το θέλεις πρώτα εσύ...
και γιατί εμείς δεν βαπτίζουμε νήπια, που δεν μπορούν να πουν όχι, (εξ ου και το 98% των ορθοδόξων της Ελλάδας) αλλά πρέπει κάποιος να το θέλει, επαναλαμβάνω, για να βαπτιστεί.
λες:
<Oλοι αυτο δεν θελουμε;
[quote
ονειρεύωμαι ένα κόσμο, όπου οι άνθρωποι δεν θα υποφέρουν από ασθένειες, από βάσανα από λύπες και κλάματα. [/quote]
Κι εμεις το ιδιο ονειρευομαστε>
λέω:
και τελικά δεν έχει σημασία μόνο ο προορισμός, αλλά και το ταξίδι,
αλλά αν η ρότα είναι λάθος, και απ΄το μεσαπέλαγος πως να γυρίσεις πίσω;;;;