ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Metal, Gothic (και άλλα...) Νο 2 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Metal, Gothic (και άλλα...) Νο 2 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

KERRY KING41 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
17/12/2006, 17:24:19
Πολύ καλοί οι στίχοι Dying Incubus,
και όπως βλέπεις χτίζω την παιδεία μου συστηματικά και αμετάκλητα.

quote:
εγώ εννοείται πως θα πάω, δεν ξέρω όμως σε ποιά μέρα. ίσως να έχουνε καμιά έκπληξη για τη δεύτερη όπως συνηθίζεται αλλά δεν ξέρω. αν με παίρνει οικονομικά θα πάω και στις δύο βέβαια...

Μη σου πω ότι το σκέφτομαι σοβαρά να κατέβω κάτω για να τους δω....

Σχετικά με τους Cradle of Filth,

Ρε παιδιά και χωρίς να θέλω να προσβάλω κανένα τι σας αρέσει από τους Cradle of Filth;

Και μ'αυτό να κάνω μια πρόταση. Τι λέτε να γράψουμε ο καθένας τα χειρότερα συγκροτήματα κατά την γνώμη μας; Χωρίς να τσακωθούμε έτσι για την πλάκα;

Προς crucifire,

κοίτα τι σου έχω......
Luca Turilli's Dreamquest - Lost Horizons

αν δεν το έχεις, βρες το, αγορασέ το, κλέψτο, κατέβασε το, δεν ξέρω τι θα κάνεις αλλά πρέπει να το ακούσεις. Το ίδιο ισχύει και για όσους γουστάρουν trance και τα λοιπά. Τα πλήκρα στο δίσκο είναι κορυφαία.

Dyiing Incubus

quote:
Σχετικά με προτάσεις, θα σου πρότεινα κυρίως Autumn Tears.
Μπορείς όμως να κοιτάξεις μετά τίποτα Siebenburgen, Shape Of Despair.

Ωραία,
ψάχνω και αυτά που είπε ο kerry αλλά δεν είμουν τυχερός μέχρι στιγμής.
Έχω όμως τώρα και ακούω Dark Sanctuary, Aeternitas, Fields of Nephilim.

Τα λέμε.

17/12/2006, 18:53:32
Με τους παραπάνω στίχους ήθελα να σας πω καλημέρα, φίλε μου!

Θα ήθελα να μας πεις γνώμη για Dark Sanctuary, όχι τίποτα άλλο απλά να ξέρω αν είσαι έτοιμος να κόψεις φλέβες ή όχι!

quote:
Και μ'αυτό να κάνω μια πρόταση. Τι λέτε να γράψουμε ο καθένας τα χειρότερα συγκροτήματα κατά την γνώμη μας; Χωρίς να τσακωθούμε έτσι για την πλάκα;

Ωχ!
Εχουμε να θάψουμε κόσμο λες?
Σχετικά με τους Cradle Of Filth ούτε εμένα μου αρέσουν γενικά.
Όμως έχουν πολύ καλά βιντεοκλίπ - κι εγώ πρόσφατα τα βρήκα - και μερικά κομμάτια τους μου αρέσουν πάρα πολύ!
Μπορώ να σου πω οτι τα πολύ ατμοσφαιρικά κομμάτια τους - χωρίς λόγια - είναι πορωτικά.
Ψάξε να βρεις το ομώνυμο κομμάτι από το album τους Nymphetamine.
Είναι πολύ καλό κι επιπλέον συμμετέχει κι η Liv Kristine που λέγαμε...
Χεχε!

In anticipation of my resurrection...

17/12/2006, 21:50:10
quote:
Χωρίς να τσακωθούμε έτσι για την πλάκα;

σοβαρα πιστεύεις ότι δε θα τσακωθούμε;!

κατέβα πάντως για τους guardian, δεν είναι άσχημη ευκαιρία!

τον luca θα τον τσιμπήσω κλασσικά από τον νταβέλη, ο οποίος βέβαια, όλο ηλίθιες δικαιολογίες βρίσκει τώρα τελευταία για να με αποφύγει . κάποια μλκία θα έχει κάνει πάλι μάλλον!
για να ξέρει η gretel με ποιόν κάνει παρέα!

χαιρετώ σας!

Brie BoyΜέλος
17/12/2006, 23:57:16
Καλησπέρα σε όλους!
quote:
A. Kircher
Θέλω να μου προτείνεται ένα δίσκο που να είναι:

A) Κρύος σαν το χιόνι
Β) Μελαγχολικός σαν την ομίχλη
Γ) Ατμοσφαιρικός και χειμωνιάτικος

Χμ, να το προτείνω; Θα το προτείνω.

Η χμ... ομορφιά που βλέπεις ανήκει στους Profane Grace
Δεν είμαι σίγουρη ότι θα αρέσει σε κανέναν άλλον πέρα του Dying.
Αξίζει μια προσπάθεια πάντως.

Οι Profane Grace είναι από την Αμερική και θεωρούνται μάλλον Dark Ambient. Έχουν μια μανία με τον Αντι-Χριστιανισμό και τον θάνατο.

Πασιφανές άλλωστε.

Για να μην τα πολυλογώ, είναι η πιο κρύα, μελαγχολική και ατμοσφαιρική μουσική που έχω ακούσει. Θα μπορούσα να παρομοιάσω την αίσθηση που αφήνει η μουσική τους με την τρομακτική παγωμάρα και γαλήνη ενός νεκροταφείου ή ενος στοιχειωμένου σπιτιού (Λέμε τώρα )
.
Τσέκαρε αν θες την ιστοσελίδα τους

Ενδεχομένως αρέσουν και σε μεταλλάδες, καθώς βρήκα και παρουσίαση τους στην πολύ ενδιαφέρουσα Encyclopaedia Metallum

Δισκογραφία τους:

The Seal Of Xastur (1991)

The Divination of Souls (1995)

In Death's Silent Embrace (1997)

Serenity of the Endless Graves (1998)

Ages In Dust (1999)

Epitaph of Shattered Dreams (1999)

Cast in the Mold of the Ancients (2002)

18/12/2006, 00:35:39
quote:

Έχει δίκιο ο crucifire,
μάλλον θα τσακωθούμε και πραγματικά δεν το θέλω. Ήταν κακή ιδέα.
Οπότε να το ξεχάσουμε.

crucifire πάντως άμα το ακούσεις το καινούργιο του luca περιμένω εντυπώσεις.

quote:
Θα ήθελα να μας πεις γνώμη για Dark Sanctuary, όχι τίποτα άλλο απλά να ξέρω αν είσαι έτοιμος να κόψεις φλέβες ή όχι!

Για κάτσε να δω από gillette ξυραφάκια πως πάμε; Α, εντάξει είμαστε, έχω καβάτζα μέχρι και τον Γεννάρη!

Πάντως ρε γαμώτο μου νόμιζα ότι ξέρω από μουσική αλλά τελικά δεν έχω ιδέα. Τέτοια συγκροτήματα πως μπορεί να μην τα ήξερα; Dying Incubus θα γράψω λεπτομέρειες σύντομα.

quote:
Η χμ... ομορφιά που βλέπεις ανήκει στους Profane Grace

Φίλη Brie Βoy ευχαριστώ.
άκουσα κάποια samples στο myspace

quote:
Για να μην τα πολυλογώ, είναι η πιο κρύα, μελαγχολική και ατμοσφαιρική μουσική που έχω ακούσει. Θα μπορούσα να παρομοιάσω την αίσθηση που αφήνει η μουσική τους με την τρομακτική παγωμάρα και γαλήνη ενός νεκροταφείου ή ενος στοιχειωμένου σπιτιού (Λέμε τώρα )

Δεν θα μπορούσα να το περιγράψω καλύτερα!
Θα τον ψάξω να δω αν υπάρχουν τα cd γιατί φαίνεται πολύ undergroung.

Πάντως μου θύμισε τους Beherit και το Electric Doom Synthesis το οποίο μου αρέσει πολύ.

18/12/2006, 06:43:29
quote:

quote:
Χωρίς να τσακωθούμε έτσι για την πλάκα;

κατέβα πάντως για τους guardian, δεν είναι άσχημη ευκαιρία!

τον luca θα τον τσιμπήσω κλασσικά από τον νταβέλη, ο οποίος βέβαια, όλο ηλίθιες δικαιολογίες βρίσκει τώρα τελευταία για να με αποφύγει . κάποια μλκία θα έχει κάνει πάλι μάλλον!
για να ξέρει η gretel με ποιόν κάνει παρέα!

χαιρετώ σας!

Eμείς πάντως στους guardian θα βρεθούμε οπότε πρόσεχε τί λές γιατί θα μαστιγώσω αλύπητα, αν και μέχρι τότε θα σε έχω υπνωτίσει και θα συμφωνείς σε όλλλααααααααααα

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
18/12/2006, 07:29:49
Τους Profane Grace πρέπει να τους είχα ψάξει και παλιότερα - μάλλον - και δεν είχα βρει τίποτα.
Κι από την περιγραφή της Brie Boy πιστεύω οτι θα μου αρέσουν πολύ!

quote:
Πάντως ρε γαμώτο μου νόμιζα ότι ξέρω από μουσική αλλά τελικά δεν έχω ιδέα. Τέτοια συγκροτήματα πως μπορεί να μην τα ήξερα; Dying Incubus θα γράψω λεπτομέρειες σύντομα.

Άσε, φίλε!
Κι εγώ το ίδιο νιώθω όταν ακούω για πρώτη φορά κάποια συγκροτήματα που ούτε καν τα είχε πιάσει το δικό μου το μάτι...

quote:
Για κάτσε να δω από gillette ξυραφάκια πως πάμε; Α, εντάξει είμαστε, έχω καβάτζα μέχρι και τον Γεννάρη!

Αν δεν είχες θα μπορούσε να σε προμηθεύσει κι η Dying_Incubus Α.Ε.!

19/12/2006, 04:32:24
Ένα γρήγορο ποστ μιας και μπήκα για λίγο.

Καταπληκτικό είναι το τελευταίο cd των Edenbridge - The Grand Design που μόλις είχα την ευκαιρία να ακούσω! Τα φωνητικά ίσως είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό.

Επίσης:

To-Mera - Transcendental

Είδος; Αχαρακτήριστο για μένα γι'αυτό και μοναδικό. Γυναικεία φωνητικά, τζαζ, thrash riffs, gothic (?), progressive, όλα μαζί στο ίδιο πακέτο.

Ξέχασα: Κέρρυ βρήκα τους graveworm αλλά δεν πρόλαβα να τους ακούσω ακόμα.

Edited by - A. Kircher on 19/12/2006 04:34:00

19/12/2006, 07:38:49
quote:
Καταπληκτικό είναι το τελευταίο cd των Edenbridge - The Grand Design που μόλις είχα την ευκαιρία να ακούσω!

Ένα συγκρότημα το οποίο αν κι είναι πολύ γνωστό και συναντώ συνεχώς μπροστά μου, δεν έχω ακούσει καθόλου...

Brie BoyΜέλος
19/12/2006, 18:40:20
Αυτή η @@*%@#@@** (ανελέητα μπινελίκια) το metal archives μου έσβησε την νεκροκαυκάλα των Profane Grace. Φαίνεται σε σας;
GreatΝέο Μέλος
07/03/2003, 04:22:51
Θα σας προτεινα να κανετε κλικ στο link μονο καθηστοι γιατι δεν προκειτε να το αντεξετε αλλιως.
http://www.economistconferences.com/Roundtable/Public/con_common.asp?rtid=560&rtRegion=3&area=1
Κοιταξτε τους σπονσορες. Τα λογια ειναι περιτα.

07/03/2003, 09:23:27
καλα, καλα, πρωι-πρωι...

πολλα τα αισχη φιλε-η μου!
και ποσο διαφορετικα για τον καθενα...

με ενοχλει η ονομασια Μακεδονια, ιδιαιτερα γιατι ειναι και η πατριδα του πατερα μου. τωρα για να καταλαβω ομως, το θεμα το ανοιγεις για την ονομασια Μακεδονια? (δεν ειναι κατι καινουργιο), η για...τον...

ΣΠΟΝΣΟΡΑ...

οργανισμος....
τηλεπικοινωνιων...

ΕΛΛΑΔΟΣ ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

λιλιθ -η πρωτη γυναικα

GreatΝέο Μέλος
07/03/2003, 12:50:54
Μα για τον ΟΤΕ φυσικα! Ειναι δυνατον ο ΟΤΕ να ειναι σπονσορας στο Economist που κανει συγκεντρωση στα Σκοπια, τα ονομαζει Μακεδονια και εμεσα ο ΟΤΕ με το να ειναι σπονσορας δειχνει οτι παραδεχομαστε οτι τα Σκοπια ειναι Μακεδονια. Φτανει πια το ξεπουλημα.

07/03/2003, 13:10:38
(XMMM...ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ....
ΑΣ ΜΗΝ ΠΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ...)

'manava seva, madhava seva'

07/03/2003, 13:38:10
ΦΙΛΗ ΑΤΜΑ ΓΙΑ ΠΕΣ.....ΕΧΩ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ.

ΠΕΡΙΜΕΝΩ....

ΦΙΛΙΚΑ
ΑΓΑΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΣΕΙΣ.

Leonardo

07/03/2003, 17:03:18
ΠΟΛΥ ΑΘΩΟΣ εισαι great μου φαινεται...
να ηταν μονο ο ΟΤΕ
τοσες αλλες ιδιωτικες εταιριες ελληνικες με εδρα τη Θεσσαλονικη δεν εχουν γραφεια στα Σκοπια?

ειναι πολλες...

λιλιθ -η πρωτη γυναικα

07/03/2003, 17:09:53
ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ.ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ,ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ ΣΕ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΜΕ ΤΟ MD(MACEDONIA).ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ MACEDONIA!ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΗΤΑΝ Η ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.(ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΟΤΕ?).ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ Π.Γ.Δ.Μ. ΑΛΛΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ!

ΚΥΒΕΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ!

Violator

07/03/2003, 17:10:55
Κάτσε να δεις πως το είχε πεί ο Γκαντεμοροφός Ο Μητσοτάκης ( φτου φτου φτου )

"Σε λίγα χρόνια κανείς δε θα θυμάτε το όνομα Μακεδονία"

Και πού είσαι ακόμα !!!!!

Apostolos

07/03/2003, 17:31:12
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΧΡΗΣΤΟ.

ΦΙΛΙΚΑ

ΑΓΑΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΣΕΙΣ.

Leonardo

12/03/2003, 21:09:02
Και γιατί δεν κάνουμε το άλλο ρε παιδιά?
Γιατί δεν κάνουμε "πόλεμο" στον ΟΤΕ τώρα μάλιστα με την απελευθέρωση της αγοράς τηλεπικοινωνιών μπορεί να μας βγεί σε καλό...

Eτσι για να μάθουν να σέβονται τους πολίτες αυτής της ψωροκώσταινας περισσότερο