- Ένα μικρό διάλειμμα στην τεκμηριωμένη γνώση. - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
Αυτά τα ανθρωπάρια, τα χρησιμοποιούν, για να οδηγούν αυτές τις οργανουλικές μηχανές...Δεν είναι εύκολο για άνθρωπο...
Πειράματα, κάνουν οι άνθρωποι...
Δεν φαίνεται;

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
http://www.mindfloga.blogspot.com/
Δεν ήξερα ότι δημιουργούσαν βιορομπότ.
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
η μετατροπή σε χρυσό, η αορασία,ήταν τα δεδομένα, σαν να λέμε, για να θεωρείσαι, ότι ασχολείσαι πραγματικά....
Και τώρα,σήμερα, το ίδιο ισχύει...Απλά, η αλχημεία, τώρα, περνάει σαν επιστήμη, όχι σαν μαγική, σκοτεινή τέχνη, όπως ήταν και γίνεται αποδεκτή...Αλλά, έτσι, ότι δεν πέτυχαν τον μεσάιωνα, είναι σαν να πιστέυουν, ότι θα το πετύχουν τώρα...
Κι έχουν πολλές ηγεσίες, για να δειλιάσουν να το επιχειρήσουν...
quote:
Βέβαια, δεν θεωρώ ως τέτοια την περιοχή 51 στη Νεβάδα, γιατί, αυτή, μόνο μυστική δεν είναι
Πάει αυτή, τώρα έχουμε τη βάση Dulce στο Μεξικό που υπιτίθεται ότι συνεργάζονται άνθρωποι με εξωγήινους μαζί.
Νομίζω ότι η βάση που αναφέρεις βρίσκεται στις ΗΠΑ, στο Ν. Μεξικό, αλλά μπορεί να μη θυμάμαι καλά.
Στην Αριζόνα υπάρχουν Στρατιές βιορομπότ (τα... γνωστά πράσινα ανθρωπάκια) έτοιμα να παίξουν ρόλο εξωγήινου κατακτητή, όταν θα κρίνουν κάποιοι ότι χρειάζεται να μας πείσουν πως κατακτήθηκε η γη από εξωγήινα όντα.
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
Κάποια γνωστή μου Αμερικανίδα μου έλεγε για μια υπόγεια βάση στο Maryland. Το πιό μυστήριο μυστήριο όμως είναι το αεροδρόμιο στο Denver:
http://kemanakh.blogspot.com/2007_12_01_archive.html
Γιά να συνεισφέρω κι εγώ με την σειρά μου στις ανεξήγητες ή περίεγες περιπτώσεις τής μυθολογίας, τα παρακάτω είναι από τον Ομήρο.
(...)ου γαρ Φαιήκεσσι κυβερνητήρες έασιν, ουδέ τι πηδαλι' εστί, τά τ' άλλαι νήες έχουσιν. αλλ' αυταί ίσασι νοήματα και φρένας ανδρών, και πάντων ίσασι πόλιας και πίονας αγρούς ανθρώπων, και λαίτμα τάχισθ' αλός εκπερόωσιν ηέρι και νεφέλη κεκαλεμμέναι. ουδέ ποτέ σφιν ούτε τι πημανθείναι έπι δεος απολέσθαι.
Οδ. Ραψ. θ, 560.
Δηλαδή τα πλοία των Φαιάκων δεν είχαν πηδάλια ούτε πηδαλιούχους, όπως εκείνα τών άλλων λαών, αλλά γνώριζαν τις προθέσεις των ανδρών και εκινούντο ταχύτατα, περιβαλόμενα από σύνεφα και ομίχλη. Και γνώριζαν όλες τις πόλεις και τα χωράφια των ανθρώπων. Και ποτέ δεν χάνονται.(GPS; υπολογιστής; έχω φαντασία;)
Edited by - Αίολος on 25/07/2010 12:49:38
quote:
(GPS; υπολογιστής; έχω φαντασία;)
Το σωστό είναι το γ!!!
Οργιώδη μάλιστα!!!
Σε λίγο μπορεί να θέσουμε και το έργο του Λουκιανού σαν τον πρώτο καταγεγραμμένο γαλαξιακό πόλεμο...
Μόνο οι Σκιές και οι Βορλόν λείπουν από το παραμύθι...
Υπάρχουν και τα vimanas...
Εκεί να δεις φαντασία!
Είναι τόπικ που δεν χρειάζονται αποδείξεις.
Μόνον φαντασία!
quote:Κένταυροι... Πόση φαντασία έχει ο κόσμος!
Μόνο οι Σκιές και οι Βορλόν και οι κένταυροι λείπουν από το παραμύθι...
Από το 1994 στην βιβλιοθήκη Hodges του πανεπιστημίου Tennessee στο Knoxville των Η.Π.Α, εκτίθεται ένα πραγματικά καταπληκτικό έκθεμα. Μέσα σε μία γυάλινη προθήκη υπάρχει ο σκελετός ενός ενήλικα κενταύρου μαζί με διάφορα αγγεία που αποτελούσαν τα ταφικά κτερίσματα. Στην επιγραφή της προθήκης διαβάζουμε ότι είναι ο ένας από τους τρεις σκελετούς κενταύρων που βρέθηκαν το 1980 σε ανασκαφή 8 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Βόλου και χρονολογείται στην δεκάτη τρίτη χιλιετία π.Χ. Στο πίσω μέρος της προθήκης υπάρχει μία πινακίδα με την ανατομία του κενταύρου, τον χάρτη της Ελλάδας και μία απεικόνιση κενταύρου από την ζωφόρο του Παρθενώνα. Μία τρίτη πινακίδα στα δεξιά της προθήκης αναγράφει την φράση “πιστεύεται στους Κενταύρους?”.
Από τον Sesostris.
Edited by - Αίολος on 28/07/2010 14:27:32
Η απάτη με τον Κένταυρο έχει μπαγιατέψει εδώ και καιρό.
http://www.skepdic.gr/entries/Kapa/centaur.htm
![]()
![]()
![]()

Edited by - Agnostic on 28/07/2010 19:03:37
Κάτι τέτοια διεγείρουν την αχαλίνωτη φαντασία μου, Agnostic, και με κάνουν να πσυλιάζομαι ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ... Δύο χρόνια για να "συλλέξουν πόρους"; Πολύ ακριβή "φάρσα" μου φαίνεται για κάτι που κατασκευάστηκε για μάθημα...
...αλλά κάτι τέτοια διεγείρουν το ευάερο καλλίτερα και φαντάζεται διάφορα. Μέχρι και ούφο!![]()
In 1993, Lyons drove to Oshkosh to retrieve the centaur. He said it took a year to prepare it for installment in the library. The preparations included the design and construction of a showcase in which to display the centaur, as well as an investigation of Tennessee laws in order to prevent any legal problems that may have been encountered.
It was necessary to determine that the exhibit would not be considered an “abuse of corpse,” Lyons said, citing a statute that prohibits the mistreatment of a corpse “in a manner offensive to the sensibilities of an ordinary person.”
Από εδώ.
Αυτό το "abuse of corpse" βγάζει μάτι...
Μάλλον δεν γνώριζαν, μετά από τόσα χρόνια, ότι ήταν τεχνητο ε;
Τι λές;![]()
Εχω φαντασία όμως ε;![]()
Edited by - Αίολος on 28/07/2010 21:46:48
Γιατί άργησαν να βρουν τους πόρους από τη μία (λες και ξέρουμε τις διαδικασίες που χρειάζονταν για να φέρουν το έκθεμα στο Πανεπιστήμιό τους), γιατί γράφει abuse of corpse από την άλλη.![]()
Επειδή χρησιμοποιήθηκαν δύο σκελετοί αληθινών πλασμάτων (ανθρώπου και πόνυ) έπρεπε να ληφθεί υπόψη και το σχετικό νομοθετικό πλαίσιο ώστε να μην θεωρηθεί κακοποίηση πτώματος το όλο ζήτημα.
Φυσικά και γνώριζαν ότι ήταν τεχνητό τόσο ο κατασκευαστής όσο και οι μεταφορείς του.

Μια απλή ερώτηση...Υπάρχει πουθενά αναφορά σε κάποιον αρχαίο Έλληνα για Κινέζους; Μπορεί να φαίνεται χαζή η ερώτηση μου αλλά έχω ένα σκοπό. Η λογική μου είναι ότι αν ήταν περισσότερο προοδευμένοι από όσο νομίζουμε οι αρχαίοι ημών θα είχαν τουλάχιστον γνώση ΟΛΩΝ των φυλών και των λαών της γης και επίσης γνωρίζουμε ότι τότε ΣΙΓΟΥΡΑ υπήρχε μεγάλος Κινέζικος πολιτισμός...
Και με ποιά κριτήρια, γίνεται η...διαλογή....Γιατι, είναι προβλημα
στο διαλογο,το τι θεωρείται ορθόν και τι λάθος...
Πως γινεται αυτό;...
Δεν γίνεται ποτέ διάλογος, επι της ουσίας και απλά πελαγοδρομούμε,
στις θάλασσες των εννοιών, με γνώμωνα, σωστό λάθος, ότι αλλος
καθορίζει...
Παράλογο και απολυταρχικό...