ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

ΑΒΒΑΣ ΠΟΙΜΗΝ61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
ΑΒΒΑΣ ΠΟΙΜΗΝΝέο Μέλος
15/08/2003, 15:11:43
[quote]
Μα αυτό που ήθελα να πω φίλε μου κάθαρμα είναι ότι

http://www.geocities.com/anonymos_apologitis/gr/ancient/eleysinia.htm

ΜΠΡΑΒΩ ΣΟΥ ΡΙΞΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑ .

ΕΡΕΥΝΑ

WolffacedΜέλος
15/08/2003, 16:00:09
quote:

"Προτιμώ" την ΑΛΛΗΓΟΡΙΑ και ΣΥΜΟΛΟΛΟΓΙΑ...
Τι και ΑΝ μας έφτιαξε απο ΠΗΛΟ ο Θεός της Π. Διαθήκης...
Τι και ΑΝ μας έφτιαξε απο ΠΗΛΟ ο 'Ηφαιστος κατ'εντολή του Διός (μύθος Προμηθέα)...

Κέλσο καλή η συμβολογία δεν λέω, αλλά δεν νομίζεις και εσύ πως καλό θα ήταν να αναρωτιόμαστε τι έγινε και στην πραγματικότητα; Ειδικά όσον αφορά σε θέματα θρησκείας. Δεν μπορώ να πιστέψω πως δεν σε νοιάζει τι έγινε στην πραγματικότητα.

Edited by - Wolffaced on 15/08/2003 16:05:41

16/08/2003, 01:35:48
Φίλε Αββά Ποιμένα...

ΓΙΑΤΙ δεν απάντησες σε αυτό που ρώτησα;;;
Αναρωτιέσαι ΜΟΝΟ αν διαβάζω ΕΓΩ εσένα, ενώ ΕΣΥ δεν διαβάζεις (και κατ'επέκταση ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ) σε αυτά που σε ρωτάω;;;
Σε ρώτησα ΜΟΝΟ να μας παραθέσεις την ΑΠΑΝΤΗΣΗ που έδωσε στους μαθητές Του ο Ιησούς, όταν ερωτήθηκε απο αυτούς "ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΒΟΛΕΣ (μύθους δηλαδή)"

Μήπως στην ιστοσελίδα http://www.geocities.com/anonymos_apologitis/, που διατείνεις ότι γράφεις ΚΑΙ εσύ εκεί (πράγμα που ΑΜΦΙΒΑΛΩ) ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ώστε να της κάνεις ένα copy / paste και να μας τη παραθέσεις ΚΑΙ ΕΔΩ;;;

Τα πράγματα φίλε μου είναι ΑΠΛΑ και προσπαθείς να τα κάνεις ΔΥΣΚΟΛΑ...
Γιατί;;;
Γιατί σπέρνεις ΔΙΧΟΝΙΑ;;;

Μην με αναγκάσεις να παραθέτω τις ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ...
Ξέρεις ΠΟΙΕΣ ΕΝΝΟΩ...
ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ και όχι αυτα που βρίσκεις στο διαδύκτιο και ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι τα καταλαβένεις ώστε τις ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ ΕΔΩ, σε εμάς...

Σε όσα λοιπόν σου παρέθεσα, μου απαντάς:

quote:
KELSO ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ.

ΑΚΡΙΒΩΣ μιάς και ΔΙΑΒΑΣΑ το κείμενο απο την "ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ", σου ΑΠΑΝΤΗΣΑ σε όλα τα ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ και ΨΕΥΔΗ παρέθεσες...
ΕΣΥ όμως ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ με τιςε απαντήσεις μου;;;
Απο ΠΟΙΟΝ περιμένεις να δωθεί ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΣΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ;;;

Το ΤΙ ή ΟΧΙ καταλαβαίνω, αυτό ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ...
Το ερώτημα είναι ΤΙ ΕΣΥ καταλαβένεις απο το συνοθίλευμα ΨΕΥΔΩΝ στοιχείων που παραθέτης...
Και τα ΨΕΥΔΗ, δεν έχουν να κάνουν με την ΑΛΗΘΕΙΑ ή ΟΧΙ της πηγής, ΑΛΛΑ με το ΠΩΣ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΑ...

Μου λές πώς:

quote:
.[ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΑΛΛΑ ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.]

Τι θέλεις ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ;;;;;
ΒΛΕΠΩ πολύ περισσότερα απο οσα ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι βλέπω και ΚΑΤΑΝΟΩ ακόμα περισσότερα ΑΠΟ ΟΣΑ ΒΛΕΠΩ...

Αλλα ΕΣΥ δε καταλαβένεις ή ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ τι θέλεις...

quote:
ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ.ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.

Το ΜΟΝΟ που είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ στο κείμενό σου, είναι ότι μου ζητάς την γνώμη μου...

quote:
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ
1.Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ
2.ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΠΙΣΩ ΣΑΝ ΣΥΜΑΧΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟΤΕ.
3.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ .ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΠΑΤΗ ΠΑΝΤΟΥ.

ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΠΗΓΕΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

1. Ο Θάνατος του Σωκράτη, του Διδάσκαλού ΜΟΥ, έγιεν απο τους ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ, όπως ΑΚΡΙΒΩΣ έγινε ΚΑΙ με τον Ιησού ΚΑΙ με τον Κρίσνα ΚΑΙ με τον Ορφέα (που ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ) ΚΑΙ με τον Ιορδάνη Μπρούνο ΚΑΙ με την Ιωάννα της Λωραίνης ΚΑΙ... ΚΑΙ... ΚΑΙ... ΚΑΙ...

ΟΛΟΥΣ αυτούς τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ τους σκότωσαν.
ΑΔΙΑΦΟΡΩ για το ΑΝ ήταν χριστιανοί, εθνικοί, ινδοί ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΩΝ ΣΟΦΙΣΤΩΝ να προβάλει ως ΕΡΩΤΗΜΑ...
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ...
ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ...

2. Και σε αυτή την ΣΟΦΙΣΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ, η απάντηση είναι η ΙΔΙΑ με τη προηγούμενοι...
ΟΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ...
Παντού και ΠΑΝΤΑ υπάρχουν δειλοί (ο Πέτρος ή ΚΗΦΑΣ επι παραδείγματι) και προδότες (ο Ιούδας επι παραδείγματι).
Αλήθεια, ΤΟΣΟ ΛΑΘΟΣ μπορεί να έκανε ο Ιησούς και έκανε μαθητή του έναν ΠΡΟΔΟΤΗ και έναν ΔΕΙΛΟ ή υπήρξε κάποιος ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΟΣ για να γίνει αυτό;;;

3. ΑΠΑΤΕΣ επι Βυζαντίου να δείς που γινόντουσαν!!!!
Να δείς τους αυλικούς της Πόρνης Αυτοκράτηρας ΘΕΟΔΩΡΑΣ (την έκανν και "αγία των φτωχών" θού Κύριε φυλακή το στόματί μου), την Αντωνίνα να ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ γα θεάρεστους σκοπούς το κοσμάκι και να του πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες...
Και πάλι λοιπόν, ΑΝΘΡΩΠΟΙ κάνουν τις ΑΠΑΤΕΣ...

ΠΟΥΘΕΝΑ και ΠΟΤΕ δε θα μπορέσεις να μου παρουσιάσεις ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι οι ΙΔΕΕΣ είναι ΛΑΘΟΣ, άσχετα ΑΝ οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ, εντελώς ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΑ και ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΙΚΑ...
ΠΟΥΘΕΝΑ...
ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΑΝΟΙΚΤΑ, αν μπορείς βρές μου ΜΙΑ ΙΔΕΑ που να είναι ΛΑΘΟΣ...
ΜΙΑ...

Βλέπεις λοιπόν φίλε μου, σε ΤΙΜΩ και ΑΠΑΝΤΩ σε όσα με ρώτησες...
Περιμένω ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ...

Φιλικά,
Κέλσος ο Φιλαλήθης

alati13Μέλος
16/08/2003, 12:38:01
Φίλε Αββα ποιμήν να επιμείνω σε μια απάντηση, να περιμένω, ΄΄η απλά να αποσυρθώ?
Αναφέρομαι στο προηγούμενο μήνυμα μου.

16/08/2003, 14:05:30
quote:
Αν λοιπόν φίλε μου σε ενδιαφέρει όπως λες να καταλάβει ο αναγνώστης πόσο ανιστόρητη καταντάει η προπαγάνδα των Εθνικών έναντι του Χριστιανισμού, άλλαξε την επικεφαλίδα ώστε το θέμα να γίνει μια ακόμα κόντρα ανάμεσα στους γνωστούς που προσωπικά με κουράσανε. (και από τις δυο πλευρές). Τέτοιες συζητήσεις έχουν γνωστή πορεία και ακόμα πιο γνωστή κατάληξη.

alati13
quote:

Τωρα που το τερας του χριστιανισμου πνεει τα λοισθια, ξερω οτι τους φανατικα δογματικους θα τους συναντησουμε αυριο με το ενδυμα του κολημμενου δωδεκαθεϊστη η καποιου αλλου -ισμου.Ας ειναι ομως..και οι ΤΥΦΛΟΙ εχουν δικαιωμα στη ζωη.Ισως αυτο ειναι το μαθημα τους.

VIKINGΜέλος
16/08/2003, 15:55:19
Φιλε Αββα Ποιμην μαλλον πρεπει να σου θυμισει καποιος οτι στην παλαια
διαθηκη ο Θεος ζητησε απο τον Αβρααμ να θυσιασει το παιδι του.Αν αυτο
δεν ειναι ανθρωποθυσια τοτε τι ειναι;Να ξερεις οτι φανατικοι υπαρχουν
παντου.Σε πολλα ισως εχεις δικιο.Ομως δεν πρεπει να ξεχνας οτι και η
ιδια η Ορθοδοξη Εκκλησια που δυστυχως φανατιζει αρκετο κοσμο μιλαει
με υποτιμητικο τροπο για τους Εθνικους και μαλιστα αντιδραει στην
ιδεα της δημουργιας τεμενων για τους Εθνικους.Δηλαδη δεν εχουν αυτοι
δικαιωμα να πιστευουν σε οτι θελουν;Αλλωστε δεν ειναι ολοι οι φανατικοι.
Αλλα η λογικη της Εκκλησιας ειναι πιστευε και μην ερευνας δυστυχως.
Ποσες φορες εχουμε ακουσει ιερεις της Εκκλησιας να λενε πως ηταν
ειδωλολατρες οι αρχαιοι Ελληνες.

ΑΒΒΑΣ ΠΟΙΜΗΝΝέο Μέλος
16/08/2003, 16:20:54
[quote]
Φιλε Αββα Ποιμην μαλλον πρεπει να σου θυμισει καποιος οτι στην παλαια
διαθηκη ο Θεος ζητησε απο τον Αβρααμ να θυσιασει το παιδι του.Αν αυτο
δεν ειναι ανθρωποθυσια τοτε τι ειναι;Να ξερεις οτι φανατικοι υπαρχουν
παντου.Σε πολλα ισως εχεις δικιο.Ομως δεν πρεπει να ξεχνας οτι και η
ιδια η Ορθοδοξη Εκκλησια που δυστυχως φανατιζει αρκετο κοσμο μιλαει
με υποτιμητικο τροπο για τους Εθνικους και μαλιστα αντιδραει στην
ιδεα της δημουργιας τεμενων για τους Εθνικους.Δηλαδη δεν εχουν αυτοι
δικαιωμα να πιστευουν σε οτι θελουν;Αλλωστε δεν ειναι ολοι οι φανατικοι.
Αλλα η λογικη της Εκκλησιας ειναι πιστευε και μην ερευνας δυστυχως.
Ποσες φορες εχουμε ακουσει ιερεις της Εκκλησιας να λενε πως ηταν
ειδωλολατρες οι αρχαιοι Ελληνες.

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ.

1.Ο ΘΕΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΗΤΑΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.ΠΟΤΕ Ο ΑΒΡΑΑΜ ΔΕΝ ΘΥΣΙΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ.

2.ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ [ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ] ΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΠΕΡΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

3.ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΡΕΥΝΑ.ΑΥΤΑ ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ.ΦΙΛΕ ΜΟΥ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΕΤΣΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΠΑΝΤΑ

ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ , ΕΡΕΥΝΑ [ΕΙΤΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Ε Ρ Ε Υ Ν Α].ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΕΧΟΥΝ ΑΛΑΞΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.

ΕΡΕΥΝΑ

16/08/2003, 23:26:04
Viking,Viking, ο Αβρααμ και οι απογονοι του ΔΕΝ θυσιαζαν παιδια! Παραθετω και την αποδειξη να δεις ποσο μαλλιστα τα προστατευαν.
  • ΑΡΙΘΜΟΙ κεφ. λα...Και ελαλησεν Κυριος προς τον Μωυσην λεγων. Καμε την εκδικησιν των υιων Ισραηλ κατα Μαδιανιτων, επειτα θελεις προστεθει εις τον λαον σου...............Και επολεμησαν εναντιον των Μαδιανιτων, καθως προσεταξεν ο Κυριος εις τον Μωυσην, και εθανατωσαν παν αρσενικον....
  • Και ηχμαλωτισαν οι υιοι Ισραηλ τας γυναικας του Μαδιαμ και τα παιδια αυτων και παντα τα κτηνη αυτων και παντα τα ποιμνια αυτων και παντα τα υπαρχοντα αυτων ελεηλατησαν.Και πασας τας πολεις αυτων και τας κατοικιας αυτων και παντας τους πυργους αυτων κατεκαυσαν εν πυρι.
  • Και ελαβον παντα τα λαφυρα και πασαν την λεηλασιαν απο ανθρωπου εως κτηνους. Και εφεραν προς τον Μωυσην και προς τον Ελεαζαρ τον ιερεα και προς την συναγωγην των υιων Ισραηλ, τους αιχμαλωτους και τα λαφυρα και την λεηλασιαν, εις το στρατοπεδον, εις τας πεδιαδας του Μωαβ, τας παρα τον Ιορδανην κατεναντι Ιεριχω.
  • Και εξηλθεν ο Μωυσης και ο Ελεαζαρ ο ιερευς, και παντες οι αρχοντες της συναγωγης εις συναντησην αυτων, εξω του στρατοπαιδου.Και ΕΘΥΜΩΘΗ ο Μωυσης εναντιον των αρχηγων του στρατευματος......και ειπεν προς αυτους ο Μωυσης. ΖΩΣΑΣ ΑΦΗΣΑΤΕ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ;ιδου αυται εγιναν αιτια εις τους υιους ισραηλ κατα συμβουλην Βαλααμ, να ανομησωσιν εναντιον του Κυριου εις την υποθεσιν του Φεγωρ και εγινεν πληγη εις την συναγωγην του Κυριου.
  • ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑΝΑΤΩΣΑΤΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΣΑΤΕ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ, ΟΣΑΙ ΕΓΝΩΡΙΣΑΝ ΑΝΔΡΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣΑΙ ΜΕΤ ΑΥΤΟΥ...ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΟΡΑΣΙΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΓΝΩΡΙΣΑΝ ΚΟΙΤΗΝ ΑΝΔΡΟΣ, ΦΥΛΑΞΑΤΕ ΖΩΝΤΑ ΔΙ ΕΑΥΤΟΥΣ....
Απο το "θεοπνευστο" βιβλιο της "αγιας γραφης". ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΒΒΑ ΜΟΥ;;;;;

17/08/2003, 00:46:12
Τη καλησπέρα μου σε όλους, ΑΝ ΚΑΙ πολλοί δε θα ευχαριστηθούν απο το παρόν μήνυμά μου...

Λοιπόν, έχω ΗΔΗ στείλει στους ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΣ των Forums του Esoterica.gr την ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ για τα μηνύματα που έχεις στείλει το μέλος Αββάς Ποιμένας καθώς και τα θέματα που εκείνος έχει "ανοίξει"...

Τι εννοώ;
'Οτι ο ΛΟΓΟΣ και η ΑΙΤΙΑ που πάρχουν οι ΧΩΡΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ, είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το να ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ και ΟΧΙ ένας ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ ειδικά απο εκείνον που ανοίγει το θέμα...
Τότε αυτό, ΚΑΤΑΝΤΑ μια ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟΥ και όχι ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ...

Παρακαλώ τα μέλη που δαπάνησαν το χρόνο τους για να "καταλάβουν" και να "συζητήσουν" με το μέλος Αββά Ποιμένα (και τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γι'αυτό), ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ κάποιου είδους "απάντηση" ακόμα να δώσουν, ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...
'Εκτοτε θα κλειδωθούν τα θέματα του μέλους Αββά Ποιμένα, με το σκεπτικό ΚΑΙ το αιτιολογικό ότι ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, απεναντίας ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΛΙΜΑ ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ, ειδικά μάλιστα όταν παραθέτει ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ θέματα ως απάντηση, που είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΑ με το θέμα που ΕΚΕΙΝΟΣ έχει ανοίξει, ΧΩΡΙΣ να απαντά στα υπόλοιπα μέλη σε όσα τον ερωτούν...

Συνηθησμένες δε, απάντησεις του είναι:
"ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΞΑΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΛΑ"
ή
"ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ .ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ"
ή
"ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ,Η ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ"

Αγαπητό μέλος Αββά Ποιμένα...
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΑΝΟΙΞΕΣ, τα μέλη μας σου ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ και σου ΑΠΕΥΘΥΝΑΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ οι οποίες ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ακριβώς γιατί ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, που σημαίνει ΑΠΛΑ ότι μπορεί να ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙΣ σε κάποιο άλλο διαδυκτιακό τόπο, ΑΛΛΑ τα όσα σε ΕΜΑΣ παραθέτεις ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ και κατ' επέκταση ΑΓΝΟΕΙΣ και ΑΔΥΝΑΤΕΙΣ να απαντήσεις ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙΣ, σε όσα σε έχουν ερωτήσει τα υπολοίπα μέλη μας...

Είναι ΑΤΙΜΟ και ΑΔΙΚΟ να προσπαθεί κάποιος να συζητήσει μαζί σου και εσύ να του συμπεριφέρεσαι με το τρόπο που συμπεριφέρεσαι ΠΙΘΑΝΑ στους ομοίους σου...
Εδώ φίλε μου, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑΝΗ μα ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΑΝΤΡΙ ώστε να έχουμε την ΑΝΑΓΚΗ "Ποιμένων"...

Είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΦΑΡΑΣΗ και προασπαθούμε ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ, αυτή την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ να τη προοσφέρουμε και στα ΜΕΛΗ ΜΑΣ που μας τιμούν με τη παρουσία τους ΚΑΙ την ενεργή συμμετοχή τους...

Αναλογίσου ΚΑΙ ξαναδιάβασε τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΑ και ΔΕΝ εννοώ τα ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΑ copy / paste που παρέθεσες (ΑΥΤΑ είπαμε ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ), και κρίνε τον ευατό σου σε σχέση με εμάς...
Εδώ ζητούμε την ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ και τη ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ και όχι να μας παραθέσεις κατεβατά απο ΑΣΧΕΤΑ έως ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...
Εκτός και ΑΝ η γνώμη ΣΟΥ και η άποψή ΣΟΥ είναι εξίσου ΑΣΧΕΤΗ και ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΨΕΥΔΗ....
Εάν έτσι είναι, απλά ΛΥΠΑΜΑΙ...

Κέλσος ο Φιλαλήθης

HeliosΜέλος
18/08/2003, 23:01:43
Λοιπον παπα-Ποιμενα,γιατι η Ιουδαιοχριστιανικη ψευτοαγαπη,και ο ανθελληνισμος που πρεσβευεις,
κατεστρεψαν τα βιβλια του Νεοπλατωνικου Πορφυριου,
ΚΑΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ?
Με αυτοκρατορικο διαταγμα,οι μελετητες και μαθητες του Πορφυριου,ονομαστηκαν Πορφυριστες,και κατεδιωκοντο,ακομη και με ποινη θανατου.
Τοση Ιουδαιοχριστιανικη αγαπη,και τοσο Ιουδαιοχριστιανικο Φως...
Επισης ,γιατι καταστραφηκε Ο ΑΛΗΘΗΣ ΛΟΓΟΣ του Κελσου,
και αν θελουμε πιστευουμε οτι αυτο ειναι το βιβλιο
που μας παρουσιαζει ο Ωριγενης,σαν του Κελσου,
το οποιο και λογοκρινει.
Η ΘΕΙΑ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΓΑΠΗ-η αλλοιως απατη-
ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΙΟΝ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ,
μονον με καταστροφες βιβλιων μπορουσε να απαντησει,
και περα απο βλακωδεις δεισιδαιμονικες και δανεισμενες πιστεις
και μαγειες και μαγγανειες,
εκφυλισμενες αποδοσεις
προχριστιανικων Μυστηριων,
ηταν ανικανη να αρθρωσει εναν αντιλογο,
παρα παραληρηματα και υστεριες,
και μονον εκ του ασφαλους,
πανω απο σταχτες αντιπαλων βιβλιων?

Edited by - Helios on 21/08/2003 21:47:48

HeliosΜέλος
18/08/2003, 23:14:08
Επισης,στον φιλο που ανησυχει
αν τον Ιουδαιοχριστιανικο φασισμο,
θα τον διαδεχτει
το αναλογο Δωδεκαθειστικο "φασιστικο κατασκευασμα",
εχω να του πω οτι,
οπως οι Αρχαιοι,δεχοταν ολες τις αποψεις ,
παραδοσεις και πιστεις,
και γι'αυτο υπηρχαν και τοσες φιλοσοφικες σχολες,
επειδη δεν υπηρχαν δογματα,ετσι και σημερα
μονον οι Ιουδαιοχριστιανοι ενδιαφερονται
για ποιμνια,στανες και προσηλυτισμους.
ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΣΟΥ,
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Σ-Υ-Ν-Ε-Ι-Δ-Η-Τ-Α,
ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΣΕΙΣ,
ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΞΕΝΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ,
ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΝΟΥ,ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ,
ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ,
ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ,
ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ,
ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ,ΟΤΙ ΕΣΥ ΘΑ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΕΩΣΗ
ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ,
ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ,
ΘΑ ΕΙΝΑΙ
ΟΔΗΓΟΙ,ΑΡΩΓΟΙ ,ΒΟΗΘΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΤΡΑΠΟ,
ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΒΑΔΙΣΕΙΣ ΕΣΥ,ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΟΔΙΑ,
ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΚΟΠΟ,
ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ -ΙΣΩΣ-ΑΙΜΑ,
ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΣΥ,
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ.
Αλλοιως εισαι παντελως αχρηστος,
για την Πατρωα θρησκεια.
Μπηκες?

06/02/2005, 01:20:25
quote:

Θρυλε σε αγαπω ολε ολε ολε

gh

Μπράβο βρε PHILOSOFOS-1! Αυτό ήθελε να βάλει κι η gretel και μπερδεύτηκε.
Έτσι δεν είναι

.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

06/02/2005, 01:23:54
NOMIΖΕΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ? ΧΕ ΧΕ

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
06/02/2005, 01:54:22
+6Απο το ΑΕΚάκι
+7 Απο το Λαγουδάκι

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!!

ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΑΓΟΙ !!!

06/02/2005, 01:56:12
quote:

NOMIΖΕΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ? ΧΕ ΧΕ

Θέλω να το νομίζω, για να μην έχουμε δράματα...

.
.

3A

06/02/2005, 02:11:09
Να 'τα... Να'τα...

.
.

3A

Edited by - Zadok on 06/02/2005 02:12:27

06/02/2005, 02:12:01
XMMMMMMMM. XOYYYMMMMMM

EΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.... ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΡΕ ΡΑΜ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ "ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ" ΕΣΥ ΕΞΥΠΝΟΣ ΛΥΚΟΣ ΠΟΥ....???

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
06/02/2005, 02:58:10
Αγαπημένη μου gretel ο κάθε "Άντε Γειά" είναι για να γελάς και μόνο όχι να τον πέρνεις στα σοβαρά.
Κάτι σε κόμικ ανθρώπινο ας πούμε, όπως και ο Λεβέντης κλπ.

PHILOSOFOS-1Μέλος
06/02/2005, 03:07:19

ΚΑΙ ΞΑΝΑ
Θρυλε σε αγαπω ΕΙΣΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ
ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ

gh

06/02/2005, 03:11:55
Έλα βρε PHILOSOFOS-1... Μην είσαι υπερβολικός!!

Έχεις πολλά κουσούρια, αλλά το να είσαι φανατικός γαύρος δεν είναι αρρώστια...

...Είναι "φώτιση"!!!!

.
.

3A