- Μαγικά Γριμμόρια-Επικλήσεις-"The Heptameron" - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
Ατεστος ή atestos? (όπως Αμερική....you know, take five etc)
Λοιπόν έχω μία πολύ σοβαρή παρατήρηση να κάνω....
Πιστεύετε ότι το γράφημα του κάθε μέλους, που μπορεί εν κατακλείδει να υποδηλώνει και το IQ του...είναι δυνατόν να προκύπτει από τα μηνύματα που αφήνει στο forum;
Για να δούμε τι πιστεύουμε ρε παιδιά...;
Πάντως εγώ ήδη έχω κάνει κάποιες...κατατάξεις...πάνω σε αυτό...
![]()
Οταν γεννηθήκαμε δεν υπογράψαμε κανένα χαρτί...
quote:
Ατεστος ή atestos? (όπως Αμερική....you know, take five etc)
Βρε Τίγρη, μα βρε Τίγρη!
Αδιάβαστο σε πιάνω πάλι.
Untested ή Contratest, μα όχι Atestos!!!
Αυτά απλά είναι greeklish.
![]()
![]()
![]()
αυτή...που τα κατάφερε!
μυαλό δεν βάζεις; Μην με βάζεις στον πειρασμό να σου κάνω ένα test....ΙQ...Μπορεί να απογοητευτείς
ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ atestos ΚΑΙ ΟΧΙ UNTESTED ή CONTRATEST...
AΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΑ ΤΟΥ IQ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ FORUM![]()
ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ;
![]()
με το συμπάθειο δηλαδή,
δεν την κατάλαβα πριν την φράση, γιαυτό δεν την σχολίασα
quote:
Πιστεύετε ότι το γράφημα του κάθε μέλους, που μπορεί εν κατακλείδει να υποδηλώνει και το IQ του...είναι δυνατόν να προκύπτει από τα μηνύματα που αφήνει στο forum;
Είναι μήπως κάποιο τεστ IQ κι αυτό;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αυτή...που τα κατάφερε!
quote:
Είναι μήπως κάποιο τεστ IQ κι αυτό;
Kαλή παρατήρηση Αμαλί...τσα...![]()
![]()
![]()
Τελικά μάλλον δεν κατάλαβες ότι κατάλαβες...ή μήπως τελικά κατάλαβες ότι δεν κατάλαβες;![]()
![]()
![]()
![]()
το μελος "λιλιθ"
επιχειρησε ν αυτοκτονησει μετα που εκανε το IQ τεστ -το γρηγορο...
αλλα περιμενε και αλλα ηρθαν.
ο σχολιαστης μας τονιζει την αναστατωση που εφερε στα φορουμς η εισαγωγη των εν λογω τεστ!
σαν μελος λιλιθ,
θα ηθελα να παρακαλεσω τους υπευθυνους
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΜΗΝ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ...
υπογραφη...
η χαζουλα απο τον ταφο της
λιλιθ -η πρωτη γυναικα
του ποιός/ποιά έχει πιο μεγάλη...
...νοημοσ'υνη...
ας βρεθεί κι ενα E.Q. test...
Να πάμε στον τελικό,
να πούμε όλοι ένα ΜΠΡΑΒΟ,
κι ας μην είμαι εγώ...

τι ειναι το Ε.Q. τεστ?
που οταν το ακους κανεις
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?
καποια σχεση?
καποια σχεση με το Μ.Q. ΤΕΣΤ?
που οταν το ακους κανεις
ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μηπως εννοεις emotional intelligence test?
η κατι αλλο?
εχει σχεση με την ομαδα Ε?
λιλιθ -η πρωτη γυναικα
quote:
μηπως εννοεις emotional intelligence test?
Χμ...λες Λίλιθ;
Πάρε ένα τεστάκι για να έχεις...στην παρακάτω διεύθυνση
http://www.utne.com/interact/eiq.html
![]()
EQ = Emotional Intelligence Quotient ή αλλιώς Personality Tests που αναλύουν ( όχι "τεστάρουν ) τις ικανότητες, τις αδυναμίες, τα ισχυρά σημεία, τους φόβους του καθενός μας. Δεν υπάρχουν σωστές και λάθος απαντήσεις όπως στα IQ Tests αλλά ο καθένας απαντά με γνώμωνα την άποψή του και τις εμπειρίες του και όχι τη γνώση του.
Τα EQ tests ( Interest Tests [ Interest test is an instrument designed to measure a person’s interests in certain basic areas] εργαλεία σχεδιασμένα για να μετρούν τα ενδιαφέροντα ενός ατόμου σε συγκεκριμένους βασικούς τομείς ) χωρίζονται στις εξής βασικές κατηγορίες:
1. OBJECTIVE PERSONALITIY tests which are forced-choice tests in which a person must select only one of several answers and is designed to study personality characteristics.
Αυτού του είδους τα τεστ είναι τεστ στα οποία ο εξεταζόμενος είναι αναγκασμένος να επιλέξει μία απάντηση και είναι σχεδιασμένα για να μελετούν τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά.
2. Projective personality tests are unstructured tests of personality in which one is asked to respond freely, giving his or her own interpretation of various stimuli.
Αυτού του είδους τα τεστ είναι τεστ χωρίς συγκεκριμένη δομή που μελετούν την προσωπικότητα και στα οποία ο "εξεταζόμενος" ζητείται να απαντά ελεύθερα δίνοντας τη δική του ερμηνεία σε διάφορα ερεθίσματα που του δίνονται.
Εαν θέλετε κάτι παραπάνω γνωρίζω αρκετά επι του συγκεκριμένου θέματος...και όσον αφορά το IQ, το EQ αλλά και την εγκυρότητα και την αξιοπιστεία αυτών.
**Take It or Leave It**
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΕΓΩ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ
ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
ΣΑΣ.......................
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΑ.....
Με αυτή τη λογική να μην συζητάμε για τίποτα...να το κλείσουμε το forum..
**Take It or Leave It**
ΤΟ ΦΟΡΥΜ ΟΥΤΕ ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚ
ΑΝ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ
ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ..............
Η ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ
ΕΙΝΑΙ...........
ΑΠΛΩΣ ΤΑ IQ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ
ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΑΣ..
ΦΙΛΙΚΑ
Συμφωνώ μαζί σου ότι δεν άγουν το πνεύμα μας τέτοιου είδους τεστ και ίσως ένα τέτοιο θέμα θα πρέπει να τεθεί στο topic αυτό ( όπως έχω αναφέρει και παλαιότερα ) για την εγκυρότητα και την αξιοπιστία των τεστ αυτών.
**Take It or Leave It**
Σωστή η πρόταση του Archon..
Να δούμε πόσο.."εξυπνότεροι" γινόμαστε κάθε 15 μέρες...eheheh
**Τake It or Leave It**
ΤΑ ΤΕΣΤ ΕΥΦΟΙΪΑΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΥΝ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΛΥΝΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗ ΣΥΝΘΕΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ. ΑΥΤΑ ΣΕ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΟΜΩΣ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΠΙΡΡΕΑΖΕΤΑΙ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ (ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΜΙΛΟΥΜΕΝΗ). ΥΠΑΡΚΤΟΣ -ΟΣΟ ΚΑΙ ΔΥΝΟΗΤΟΣ- Ο ΟΡΟΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΝΟΥΜΟΣΥΝΗ... ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΚΕΤΗ
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΕΙΝΑΙ Η MENSA ΑΛΛΑ ΟΣΕΣ ΣΥΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ Η ΜΑΝΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΙΣ ΡΑΓΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΙΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ (ΣΤΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ) ΣΥΝΕΠΩΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΕ ΕΝΑ SITE ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΥΦΗ" ΤΟΥ "ΕΙΝΑΙ" ΣΑΣ... http://www.esoterica.gr
ΜΕ ΑΓΑΠΗ
ARCHON

"Rocky"

Κι ο πιο μεγάλος φόβος μου,
φοβάται.. μην και δεν τον φοβηθώ