- Όρος Πεντελικόν - μέρος 2ο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:JBG: «ο τροπος που ειναι πεσμενα τα σκυλια δειχνει οτι παρελυσαν πριν πεθανουν, προφανως απο καποιο δηλητηριο...»
Φίλε, θα συμφωνήσω με την Avallon ότι τα ζώα που πεθαίνουν από δηλητηρίαση κάνουν εμετούς και βγάζουν αφρούς. Εγώ δεν είδα το ελάχιστο δείγμα από κάτι τέτοιο, κάτι άλλωστε που φαίνεται και από τις φωτογραφίες...τουλάχιστον για αυτούς που τις βλέπουν.
ουτε εγω ειδα στις φωτογραφιες που μου εδειξες.
ειδα ομως σκυλια να εχουν πεσει απο παραλυση, πραγμα που δειχνει οτι τα πηγαν ζωντανα ακομη στο βουνο αλλα οχι ικανα να απομακρυνθουν το ενα απο το αλλο.
δεν το βλεπω, αλλα θυμαμαι ενα σκυλο να εχει πεσει με τη μουρη, δειγμα νευρικης ή μυικης παραλυσης πριν τον θανατο.
αυτο που προβληματιζει εμενα ειναι η παρουσια του κατσικιου.
η λογικη λεει οτι πιθανοτατα καποιος με κοτες στους προποδες εβαλε φολες για την αλεπου και εξοντωσε και τα σκυλια των γειτονων που φροντισε να εξαφανισει.
το κατσικακι πως δηλητηριαστηκε???
quote:«τελικα Ntavelis666 ποιον δασκαλο ειχες????»
Αχ, βρε Ε-Shadow, μου βάζεις δύσκολα...
Όχι τίποτα άλλο, αλλά στο τέλος θα με πει και ρουφιάνο!
Πάντως τον ξέρεις πολύυυ καλά!!!
Άντε ντέ, μάντεψε.
Δάσκαλε να με συγχωρείς, ο κόσμος πρέπει να μάθει επιτέλους την αλήθεια.
να μαθει ο κοσμος αχρηστε μαθητη!
δεν σου ειπα βρε να σφαξεις μαυρο εξαμηνητικο κοκκορα σε σταυροδρομι με πεντε δρομους??? (οι δυο με ασφαλτο υποχρεωτικα)
δεν σου ειπα να ραντισεις με μανογαλο τον υπολογιστη?
δεν σου εμαθα να κανεις τελειους κυκλους με αλατι και πενταλφες με γωνιες που βγαζουν ματι?
δεν σου εμαθα τον χορο της βροχης? (ασχετο, αλλα ηταν δωρο σεμιναριο με τα βασικα μαθηματα)
δεν σου γνωρισα τοσους Λοα?
δεν σου γνωρισα τον Τσαγκο προσωπικα???
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΜΟΥ???
![]()
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
quote:A ενταξει ηρεμισα !!
τιποτα δεν βλεπω! (gåmø τον δασκαλο του...)
μου τις εχει δειξει απο κοντα.
χμμμμ μαλον θα πρεπει να παρω τα βουνα και εγω μπας και δω τιποτα!!
Ntavelis666 εκτος και σου κανω εγω μαθημα μπορει ο δασκαλος να μη σου εδωσε να καταλαβεις! ειναι και θεμα διατυπωσης και φυσικα χωρις ξορκια!!!
υ.γ
εγω δεν ηξερα τιποτα πριν ενα μηνα!

Δε ζυγιάζω, δε μετρώ , δε βολεύομαι ! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι
Το σκυλί ως σαρκοφάγο δεν τρώει ότι τρώνε τα χορτοφάγα κατσίκια και το αντίστροφο...
Σε μιαν άλλη εποχή, σε κάποιο άλλο περιβάλλον θα έλεγα ότι σκοτώθηκαν από δηλητηριώδη βελάκια όπως έχουν οι ινδιάνοι και τα πετούν με καλάμια... Θάνατος ακαριαίος χωρίς αφρούς, χωρίς θόρυβο και αναίμακτα... Αυτά όμως σε έναν άλλο χωροχρόνο...

H δηλητηρίαση - και δη μαζική - θα πρέπει να αποκλειστεί για ένα ακόμη λόγο: Tα ζώα ανήκουν σε διαφορετικές διατροφικές αλυσίδες...
Το σκυλί ως σαρκοφάγο δεν τρώει ότι τρώνε τα χορτοφάγα κατσίκια και το αντίστροφο...
Μήπως τα διαφορετικής διατροφικής αλυσίδας ζώα δηλητηριάστηκαν από μολυσμένο νερό; Πόσο κοντά στο σημείο που βρέθηκαν τα νεκρά ζώα υπάρχει πηγή νερού, αν υπάρχει;
Χμμμμ όχι «θα πρέπει», αλλά ΠΡΕΠΕΙ να πάρεις τα βουνά όχι απαραίτητα για να δεις κάτι, αλλά γιατί όλη η ουσία των πραγμάτων βρίσκεται εκεί και στη Φύση γενικά. Καλές εξορμήσεις!
Όσον αφορά την πρότασή σου να γίνεις δασκάλα, την δέχομαι. Αλλά προτού αρχίσουμε μαθήματα, απάντα μου σε τούτο. Πως γίνεται κάποιοι (και εγώ) να βλέπουν τις φωτογραφίες και κάποιοι άλλοι όχι; Μήπως είναι καθαρά τεχνικό το πρόβλημα και όχι κάποια δικιά μου εγκεφαλική βλάβη; Εκτός κι αν τα φαινόμενα της Πεντέλης επηρεάζουν και το τόπικ αυτό! Πολύ φαντασία έχω ο μπαγάσας...
«H δηλητηρίαση - και δη μαζική - θα πρέπει να αποκλειστεί για ένα ακόμη λόγο: Tα ζώα ανήκουν σε διαφορετικές διατροφικές αλυσίδες...
Το σκυλί ως σαρκοφάγο δεν τρώει ότι τρώνε τα χορτοφάγα κατσίκια και το αντίστροφο...»
Συμφωνώ απόλυτα και αυτό είναι κάτι που είχα τονίσει στο πρώτο post σχετικά με τα ζωάκια.
Κυβέλη, σε καλωσορίζω! Στην περιοχή δεν υπάρχει πηγή νερού. Η κοντινότερη πηγή είναι εκατοντάδες μέτρα μακριά από το συγκεκριμένο μέρος το οποίο τονίζω, ήταν ένα ερειπωμένο λατομείο. Νομίζω ότι πρέπει να αποκλείσουμε κι’αυτή την περίπτωση. Πιστεύω ότι γενικά η Πεντέλη δεν πρέπει να έχει μολυσμένα ύδατα διότι δεν υπάρχει σημείο όπου να αναβλύζει νερό και να μην έχω πιει από αυτό. Αν υπήρχε τέτοια περίπτωση, σίγουρα δεν θα ήμουν εδώ να μιλάω μαζί σας, αλλά θα έβλεπα τα ραδίκια ανάποδα.
Ο θάνατος ήταν σίγουρα μαζικός και το ερώτημα παραμένει: Τι προκάλεσε το θάνατο αυτό; Το Σαββατοκύριακο θα ξαναεπισκεφθώ το εν λόγω μέρος και θα σας πώ νεότερα.
ΤΙΝ ΓΑΡ ΠΟΤΑΕΙΣΟΜΑΙ ΑΣΥΧΑ ΔΑΙΜΟΝ ΤΑ ΧΘΟΝΙΑ Θ'ΕΚΑΤΑ
quote:
Τι προκάλεσε το θάνατο αυτό; Το Σαββατοκύριακο θα ξαναεπισκεφθώ το εν λόγω μέρος και θα σας πώ νεότερα.
O ψυχασθενής δολοφόνος με την καραμπίνα!!
Ψάξε καλύτερα για πληγές... εν ανάγκη αναποδογύρισε τα κουφάρια.

quote:
Χμμμμ όχι «θα πρέπει», αλλά ΠΡΕΠΕΙ να πάρεις τα βουνά όχι απαραίτητα για να δεις κάτι, αλλά γιατί όλη η ουσία των πραγμάτων βρίσκεται εκεί και στη Φύση γενικά. Καλές εξορμήσεις!
μου αρεσει η φυση αλλα κυρίως το υγρό στοιχείο υδροχόος ούσα!
quote:
Πως γίνεται κάποιοι (και εγώ) να βλέπουν τις φωτογραφίες και κάποιοι άλλοι όχι; Μήπως είναι καθαρά τεχνικό το πρόβλημα και όχι κάποια δικιά μου εγκεφαλική βλάβη; Εκτός κι αν τα φαινόμενα της Πεντέλης επηρεάζουν και το τόπικ αυτό! Πολύ φαντασία έχω ο μπαγάσας...
σε αυτό το θέμα μάλλον ο jejeje θα μπορούσε να απαντήσει και όχι εγώ!! φαντασία όμως όντως έχεις καλή!!!!

quote:Πως γίνεται κάποιοι (και εγώ) να βλέπουν τις φωτογραφίες και κάποιοι άλλοι όχι; Μήπως είναι καθαρά τεχνικό το πρόβλημα και όχι κάποια δικιά μου εγκεφαλική βλάβη;
και ομως, δικη σου εγκεφαλικη βλαβη ειναι μαθητη μου!!! ![]()
μπηκα στον χαρτοφυλακα σου και τι ειδα???
ΕΧΕΙΣ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!
μπες και ανοιξε την επεξεργασια του φακελου, και διορθωσε εκει που λεει "επισκεπτες" και "μελη του παθφαϊντερ", το "καμια προσβαση" σε "απλη αναγνωση", και μετα σφαξε ενα μαυρο κοκκορα στον Τσαγκο για να πιασουν τα ξορκια!!! ![]()
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
Καλωσορίζω λοιπόν τον Vril και τον Χείρων ελληνική σπηλαιολογική οικογένεια! Oι οποίοι αποδεικνύουν πως οι ασχολούμενοι με το «παράξενο» είναι τριών ειδών:
1. Οι πληρωμένοι που θα συνεχίσουν να πιστεύουν και να λένε ό,τι βλακεία τους κατέβει διότι οι άνθρωποι βγάζουν μεροκάματο (συχνά μεγάλο…)
2. Οι βλάκες που θα συνεχίσουν να πιστεύουν και να λένε ό,τι βλακεία τους κατέβει διότι είναι βλάκες και δυστυχώς η βλακεία είναι αθεράπευτη ασθένεια… Και
3. Οι καλής προθέσεως άνθρωποι που αναρωτιούνται με ειλικρίνεια και στους όποιους ισχυρισμούς όποιου ρωτούν: πού, ποιος, πότε, πώς…
Οι Vril και Χείρων ανήκουν στην τρίτη κατηγορία…
Vril και Χείρων, στον σύλλογο που πήγατε δεν θα βρείτε τερατάκια, ούτε εσωγήινους, ούτε εξωγήινους, ούτε μυητικές στοές…. Αλλά θα ανακαλύψετε πως η «μαγεία» δεν χρειάζεται ψέματα για να παραμείνει «μαγεία» και πως η φύση γενικώς σε αλλάζει με έναν τρόπο πιο λεπτοφυή από τον χοντροκομμένο και βιαστικό που παρουσιάζεται στις μέρες μας… Πως τελικά δεν χρειάζεται δράκος για νάναι όμορφο το παραμύθι, όμορφα είναι τα μέρη που ο υποτιθέμενος δράκος ζει. Ή όπως έγραψε ο φίλος μου Πάνειος: «Στην αρχή πίστεψα ότι υπήρχε …..Δράκος στην ιστορία…… μετά από πολλές περιπλανήσεις αναζητήσεις γνωριμίες και συναναστροφές με άτομα που ούτε που πίστευα ότι θα γνώριζα ποτέ στην ζωή μου, κάποια στιγμή κατάλαβα ένα πράγμα…. δεν μου ήταν απαραίτητος πλέον ο …Δράκος ….. όλο αυτό το ΤΑΞΙΔΙ είναι όμορφο από μόνο του και αξίζει να το ζήσεις έτσι όπως είναι…»
Τα παραπάνω θα μπορούσα να σας τα γράψω και προσωπικά. Καλό όμως είναι να τα διαβάσουν κι άλλοι μήπως και άλλοι καλής προθέσεως άνθρωποι σας ακολουθήσουν!
Δημήτρης Καραγιάννης
(Ένας πολύ καλός φίλος αλλά όχι μέλος του συλλόγου που παρακολουθείτε μαθήματα)
ΥΓ.1 Δεν γνωριζόμαστε προσωπικώς, αλλά σίγουρα πολύ σύντομα θα τα πούμε από κοντά
ΥΓ2 Αν κάποιος ενδιαφέρεται μια πιο εκτεταμένη ανάλυση του θέματος υπάρχει στο: http://www.fhs.gr/gr/forum/viewtopic.php?t=52 Μόνο που πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
quote:
μπηκα στον χαρτοφυλακα σου και τι ειδα???
ΕΧΕΙΣ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!
και εγω το ιδιο μαλιστα του αφησα μηνυμα στο προφιλ του για αυτο!!!

και σε δευτερη φαση συμφωνω με την ostria καθε προβλημα εχει την απαντηση του(και δεν εννοω αορατες που δεν μπορεις εσυ να τις καταλαβεις γιατι ειναι ανωτερες απο την λογικη απλα δεχεσαι κατι), η επιστημη απανταει βαση των κανονων που ισχυουν στην γη και στο συμπαν, και ας μην ξεχναμαι κατι οτι ο νομοθετης δεν μπορει να ειναι ο ιδιος που παραβιαζει τους νομους που εφτιαξε ο ιδιος αρα κινηται στα ορια που θεσπισε
η επιστήμη μπορεί να ερευνήσει τα αποτελέσματα, αλλά νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς γι' αυτήν για να μελετήσει τα αίτια που παράγουν το αποτέλεσμα.
Θεωρώ ότι στερείται επαρκών γνώσεων.
Όσο για το ποιός είναι καταρτισμένος επαγγελματίας και ποιός όχι, κατ' αρχήν να ξεκαθαρίσω ότι κατά την άποψή μου οι οποιεσδήποτε προβλέψεις θα πρέπει να γίνονται αμισθί και κατά δεύτερον θεωρώ ότι είναι ευθύνη μας να γνωρίζουμε πού θα πρέπει να απευθυνόμαστε και να μη μας κοροϊδεύουν οι εκάστοτε επιτήδειοι.
Τώρα για το θέμα του ερμαφροδιτισμού:
Φυσικά δεν είναι δική μου ερμηνεία. Είναι ερμηνεία των ειδικών της Παλαιάς Διαθήκης.
Το αναφέρει ρητά το Ζοχάρ. Υπάρχει κι ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο στην ελληνική αγορά:
"Ο Μύθος του Ανδρόγυνου" του Ζαν Λιμπίς (Εκδ. Ολκός) όπου θα βρείτε και μπόλικη βιβλιογραφία.
Η νεότερη ιατρική και ψυχιατρική δέχεται ότι ο άνθρωπος έχει όλα τα χαρακτηριστικά, αλλά επικρατούν όσα αφορούν στο φύλο του.
Αγαπητέ TonyWZRD,
η Γένεση δε μιλά για αμφιφυλία, αλλά για καταστάσεις συνείδησης.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
σου επαναλαμβάνω, ότι ό,τι καταγράφω δεν είναι προσωπικές μου εκτιμήσεις, αλλά εκτιμήσεις των ειδικών, οι οποίοι μελετούν τα πρωτότυπα κείμενα.
Φιλοσοφικά, η ανδρογυνία είναι σύζευξη δύο ειδικών δυνάμεων και όχι αφύσικη συγκατοίκιση δύο φύλων.
Η απόσταση η οποία χωρίζει τη μυθική ανδρογυνία από τον ανατομικο-φυσιολογικό ερμαφροδιτισμό είναι μεγάλη.
Στην πρώτη περίπτωση δε μιλάμε ακριβώς για αμφιφυλία (όπως σου έγραψα και πιο πάνω). Ο ανδρόγυνος είναι περισσότερο το σύμβολο της Δύναμης, η οποία δεν έχει διχαστεί, η οποία δεν έχει χωριστεί από τον εαυτό της. Είναι η σύμφυση των αντιθέτων, τα οποία έχουν εναρμονιστεί, τα οποία έχουν συμφιλιωθεί μέσα σε μία οντότητα, η οποία τα περικλείει υπερβαίνοντάς τα.
Αν θέλεις, μελέτησε το σχετικό απόσπασμα από το μύθο του Αριστοφάνη μετά την παρέμβαση της Διοτίμας στο Συμπόσιο του Πλάτωνος.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
quote:
η επιστήμη μπορεί να ερευνήσει τα αποτελέσματα, αλλά νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς γι' αυτήν για να μελετήσει τα αίτια που παράγουν το αποτέλεσμα.Θεωρώ ότι στερείται επαρκών γνώσεων.
Τουλάχιστον ας βρει αν κάτι από όλα αυτά ισχύει. Να ξεκαθαρίσει λίγο ο χώρος... γιατί δεν πιστεύω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είναι σε θέση να ξεχωρίσουν, ιδίως αν έχουν μιά τάση προς όλα αυτά τα θέματα, και ακόμα κι αν "την πατήσουν" με κάποιον απατεώνα, δεν βάζουν μυαλό, αλλά πέφτουν κατευθείαν πάνω στον επόμενο.
Και βέβαια θα συμφωνήσω στο "αμισθί" αλλά δεν το βλέπω να γίνεται συχνά. Εξ άλλου μην ξεχνάς ότι έχει στηθεί μιά τεράστια βιομηχανία, βιβλία, video, διαλέξεις, σεμινάρια, διάφορα μικροαντικείμενα προς πώληση...
Για τον ερμαφροδιτισμό δεν μπορώ να πω κάτι. Ο καθένας εκ των υστέρων μπορεί να ερμηνεύει όπως θέλει τις Γραφές (τις όποιες γραφές), δεν σημαίνει όμως ότι αυτό ήθελε να πει ο συγγραφέας.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Κατόπιν προτροπής της Ostria,κατάφερα τελικά να ρίξω μιά "ματιά" στο
παρόν topic.
Κατ'αρχήν θα ήθελα να καλωσορίσω τον νεό φίλο και να του ευχηθώ "Καλές
συμμετοχές και εποικοδομητικές συζητήσεις.Επίσης θα ήθελα να τον συγχαρώ για το αρκετά σοβαρό, κατά την γνώμη μου θέμα,πού "άνοιξε".
Το μόνο που θα μπορούσα να βοηθήσω θα ήταν με την βοήθεια συσκευών
και αναπαραγωγής παλαιών πειραμάτων.Το θέμα έχει μία σοβαρότητα που
νομίζω ότι δεν επιλύεται μόνον διαλεκτικά.
Μάλιστα θα μπορούσα να πω ότι θα ήταν έναν πολύ καλό θέμα για μια πιο
πλατειά συζήτηση σε έναν χώρο όπου θα μπορούσε να φιλοξενήσει αρκε-
τούς φίλους.Πιστεύω ότι τέτοια θέματα αναλύονται και περιγράφονται
καλλίτερα όταν υπάρχει "ζωντανή" συμμετοχή.
Είμαι πάντοτε δίπλα σας για οποιαδήποτε βοήθεια και διευκρίνηση που
μου επιτρέπουν οι όποιες φτωχές μου γνώσεις.
Φιλικότατα
Πέτρος
δεν καταλαβαίνω τί ρωτάς λέγοντας "στην πραγματικότητα".
Ο Αδάμ υποδηλώνει μία κατάσταση, όπως όλα τα μυθολογικά πρόσωπα κι όχι ένα υπαρκτό πρόσωπο. Βέβαια, σκοπός του ανθρώπου είναι να επιστρέψει σ' αυτή την κατάσταση, αλλά ...έχουμε μέλλον ακόμα.
Αγαπητή Ostria,
quote:
Και βέβαια θα συμφωνήσω στο "αμισθί" αλλά δεν το βλέπω να γίνεται συχνά. Εξ άλλου μην ξεχνάς ότι έχει στηθεί μιά τεράστια βιομηχανία, βιβλία, video, διαλέξεις, σεμινάρια, διάφορα μικροαντικείμενα προς πώληση...
Για ότι μας συμβαίνει φταίμε πρώτα εμείς. Αν μου επιτρέπεις, σκέψου το λίγο αυτό...
Γνωρίζω κάποιο πρόσωπο, το οποίο προσφέρει υπηρεσίες τέτοιου είδους χωρίς χρήματα.
Το ξέρεις ότι έχω ακούσει να λένε γι' αυτό το πρόσωπο ότι δεν αξίζει, γιατί αλλιώς θα τα "'παιρνε" χοντρά;
Ενημερωτικά, είναι το περισσότερο καταρτισμένο άτομο το οποίο γνωρίζω σε σχέση με τέτοια ζητήματα.
Τώρα, όσο για τις εκάστοτε ερμηνείες κειμένων επέτρεψέ μου επίσης να σου θυμίσω ότι η Παλαιά Διαθήκη είναι γραμμένη στα Εβραϊκά και οι αναλύσεις θεωρώ ότι μπορούν να γίνουν μόνο από ανθρώπους οι οποίοι κατέχουν το πρωτότυπο.
Το δε Ζοχάρ είναι το βιβλίο το οποίο ερμηνεύει την Τορά (Παλαιά Διαθήκη) και αποτελεί σημείο αναφοράς και όχι κάποια τυχαία άποψη.
Εξάλλου, όπως ανέφερα, η άποψη αυτή κυριαρχούσε και στους Γνωστικούς και Νεο-Πλατωνικούς, οι οποίοι την κληρονόμησαν στους Αλχημιστές κ.ο.κ.

Απο όσο έχω διαβάσει στο forum ως τώρα, Ειναι ο Πετρος και η Ostria
που μου έχουν δώσει την εικόνα σοβαρών ερευνητών. Και αναλύω.
1) Ενδιαφέρονται για το "παράξενο" και το "ανεξήγητο" και πιστεύουν
πως κάτι υπάρχει εκεί έξω (μια γνώμη που εγώ δε συμερίζομαι αλλα ειναι
κατ' αρχήν σεβαστή)
2) Διαβάζουν ΠΟΛΥ και μιλάνε ΛΙΓΟ (αυτό είναι μια γενικότερη αρετή που
όμως στο χώρο του παράξενου ελάχιστη την έχουν)
3) Παρόλο που ΨΑΧΝΟΥΝ για το ιερό δισκοπότηρο, ΔΕΝ κοροιδεύουν τον
εαυτό τους και δεν πέφτουν θύματα των επιθυμιών τους. Κάθε "απόδειξη"
που συναντούν την ψάχνουν με δυσπιστία απο όλες τις πλευρές.
Και μετά απο το εγκώμιο που έπλεξα, να ζητήσω και εγώ κάτι απο
τους δύο ερευνητές.
Εχετε κανει ποτέ καποιο πειραμα/test/μέτρηση που να δείχνει οτι
η αντίληψή της τρέχουσας επιστήμης για τον κόσμο που μας περιβάλλει
πρέπει να αλλάξει ?
ΠΡΟΣΟΧΗ. Δεν ρωτάω αν έχετε ακούσει κάτι.
Ούτε ρωτάω για προσωπικές μεταφυσικές εμπειρίες.
Δεν ρωτάω για αποχρώσες ενδείξεις η για φιλοσοφικούς ακροβατισμούς.
Εννοω αν εχετε ΔΙΕΞΑΓΕΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ κάποιο
ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΜΟ πείραμα που να είναι πιστοποιημένα αυθεντικό και
να μπορείτε να το περιγράψετε με ακρίβεια ωστέ να επαναληφθεί από
οποιοδήποτε εργαστήριο.
Η ερώτηση απευθύνεται στον Πετρο και την Οstria γιατί εχω την πεποίθηση
οτι αν απαντήσουν θα απαντησουν με σοβαρότητα.
Όποιος άλλος νομίζει οτι μπορεί να σταθεί στο ίδιο ύψος είναι φυσικά ευπρόσδεκτος.
Αγγελος.
Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω ότι υπάρχει ενδιαφέρον για το θέμα. Θεωρώ ότι είναι πολύ ελπιδοφόρο.
Αυτό που μου κάνει λίγο εντύπωση είναι ότι όλοι αυτοί που υποστηρίζουν κατά καιρούς όλα αυτά τα φαινόμενα που έγιναν αφορμή να ξεκινήσει αυτη η κουβεντα, δεν έχουν εκφράσει την άποψη του ακόμη. Είναι σίγουρο ότι θα βγουν χρήσιμα συμπεράσματα.