- ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ (?) ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΝΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΣ - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

MELETHTHS

MELETHTHS

MELETHTHS

MELETHTHS

MELETHTHS
επισης θα ηταν λογικο αν "υποθεταμε" οτι οι 12 θεοι του ολυμπου υπηρχαν πραγματικα και δεν ηταν στην φαντασια των αρχαιων ελληνων οπως μας λενε??
μηπως αν αποδεχθουμε αυτα περι αλλων π[ολιτισμων τοτε η ιστορια κολλαει καλυτερα??
γιατι η ιστορια που μας παρουσιαζουν εχει πολλα κενα και μεγαλα χασματα σε χρονολογιες που δεν κολλανε με τιποτα ετσι οπως μας τα παρουσιαζουν ενω αν δεχθουμε ενα και μονο πραγμα ως δεδομενο τοτε ολα ταιριαζουν οπως πρεπει??
και αν οντως οι κυβερνησεις γνωριζουν γιατι καθυστερουν και αλλο να κανουν ανακοινωσεις?θεωρητικα ποιστευω μεσω ταινιων και διαφορων αλλων γεγονοτων ο κοσμος ειναι ετοιμος να δεχθει σταδιακα καποια πραγματα που μπορει να αποκαλυφθουν...
κανονικα αυτα ανήκουν σε αλλο τοπικ αλλα ετσι μου ηρθαν ετσι τα ειπα οποτε συγχωρεστε με...
ενω στρην αρχη λες πως το 2012 ειναι ενα φιασκο και θα επρεπε να το αφησουμε,μετα λες πως κοιτατε τις προφητειες και κατι ερχεται,κατι κακο...
απο που μαθαμε οτι οι μαγια ητανε κολλητοι με τους νεφελιμ??

quote:
``Εγώ και μιλώ μόνο για τον ευατό μου, θεωρώ μετά την μελέτη μου που έχει ολοκληρωθεί, ότι ο Γιαχβέ είναι ο συμπαντικός Θεός και ο Ιησούς ο χρισμένος βασιλέας της γής …
Τι εννοείς όταν λές ότι ο Γιαχβέ είναι ο συμπαντικός θεός?
Πιο πάνω λές ότι ο Γιαχβέ είναι ενας ελοχείμ που κατοικεί στον Νιμπίρου και έρχεται στη γή με την καμπότ του.
Από την άλλη πλευρά ακούγεται ότι ο Γιαχβέ είναι ενας ελοχείμ επικίνδυνος αποστάτη και ως δημουργό των πάντων θεωροιύν το Ολον Φώς.
Όταν λές λοιπόν ότι ο Γιαχβέ είναι ο συμπαντικός θεός τι εννοείς? Ότι ο Γιαχβέ είναι το Ολον Φώς?
ΟΜΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ.......
ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ
πιάσε τον καλό Λάο Τσέ, τον ..φωτεινό τον άλλο.....
Για να δούμε,μπορείς να λες και καλές θέσεις ή μονο κι εσύ κρίνεις;
Εκ του ασφαλούς, βεβαίως, βεβαίως....
quote:
Γιατί συγχιζεσαι έτσι, καλέ μου allzzaro, άσε τον κακό, τον Γιαχβέ,πιάσε τον καλό Λάο Τσέ, τον ..φωτεινό τον άλλο.....
trexagireve δεν έχω καμμία δουλειά να πιάσω τον Λάο Τσέ ούτε τον Μανιτού, για τον απλούστατο λόγο οτι ο Χριστιανισμός δεν μου επιβάλλει να τους προσκυνώ.
Ο Χριστιανισμός λοιπόν τον Γιαχβέ μου επιβάλλει να προσκυνώ και θέλω να ξέρω ποιόν προσκυνώ.
Τι είναι αυτό που μου επιβάλλουν να προσκυνώ. Είναι Θεός, είναι άνθρωπος, είναι εξωήινος είναι καλός είναι κακός, τί είναι τελικά ποιός είναι αυτός που υποτίθεται οτι θα του παραδώσω την ψυχή μου?
Ασε τις κοκορέντζες λοιπόν και μην με συγχίζεις μεγάλο άνθρωπο.. ![]()
Edited by - allzzaro on 05/12/2009 18:27:15
καθώς ......εξαναπανέκαθεν πίστευα ότι άλλο η ουσία κι άλλο ο τύπος,αλλά, πές μου αλήθεια, δεν έχεις λίγο θεό τον Λάο τσέ;;;
Όσο για το ποιόν προσκυνάς, αν δεν ερευνάς εσύ, αν δεν ενδιαφέρει εσένα να έρθεις σε επαφή με τον Δημιουργό και Θεό σου, μόνος σου, ότι άλλο και να κάνεις,δεν θα τον βρείς έξω σου, γιατί είναι μέσα σου.........
Άρα, μήπως τον αποφεύγεις;