ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΓΕΛΑΣΤΟΥΛΗΔΕΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΓΕΛΑΣΤΟΥΛΗΔΕΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Κάθυ62 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
ananasssΜέλος
05/02/2003, 23:56:55
Χμμμ... από δω το πάει, από κει το φέρνει η amalia, ο νους της όλο στο φαϊ!!!
Έκανα και ρεπορτάζ, και έμαθα...
Το χαϊδευτικό της είναι... amalιχούδα!
Για να δούμε τώρα και μια ananoεκδοχή:
- Εσωτερικαλούλης
- Εσωτερίγελος
- Εσωτερικούλλλ
- Εσωτρέπομαι...
- Εσωτερικοροϊδεύωσε
- Εσωσφόρος
- Εσωτερείνω μάτι
- Εσωτερικλόουν
- Εσωτεριχάμετ Άλι
- (ποτέ δεν κατάλαβα τι συμβολίζει αυτή η μπαλίτσα!)
- Εσωτερυπάμαι
- Εσωταπεινάκος
- Εσωτερικαπορώ
- Εσωτερικάγριος
- Εσωτέρας
- Εσωτερικουράστηκα
- Εσωτερούτς-ματςςς
- Εσωτερήφανος
- Εσωτερίλυπος
- Εσωτερωτώ
Ίσως τά'κανα λίγο... φρουτοσαλάτα... Για μία ακόμη φορά με πρόδοσε η έμπνευσή μου...
Ψηφίζω πάντως κι εγώ δαγκωτώ amalia's!

"Να'μαι καλά, να σ' αγαπώ..."

thothΙδρυτικό Μέλος
06/02/2003, 00:36:39
Καλά είστε άπαιχτοι...

Παίξτε, όσο είναι καιρός γιατί όταν δει ο Admin τι έχετε κάνει... χαθήκατε

Μία πρόταση συμπλήρωσης στον Ananasss. Την μπορείς να την ονομάσεις εσω-οχτά-σφαιρο, ή εσω-οχτάποδο.

Μετά από αυτήν την έκρηξη τρελής δημιουργικότητας θα προτείνω στον Admin να αλλάξουμε το όνομα του site και να το κάνουμε Esotrelica.gr.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

06/02/2003, 01:06:53
εγώ πάντως, θα ψηφίσω ανανά

αλά πολίτα.

...που πάει και με το κοτόπουλο...

αυτή...που τα κατάφερε!

06/02/2003, 02:20:06
ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ...(Κ-ΠΑΞ!!!!...ΕΚ ΤΟΥ'Esotrelica.gr.'ΠΟΥ ΕΙΠΕ +Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ...)
)ΨΗΦΙΖΟΥΝ....
ΑΝΑΝΑ!
ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΚΕΤΟΣ +ΖΟΥΜΕΡΟΣ! ...

'manava seva, madhava seva'

Edited by - ΑΤΜΑ on 06/02/2003 02:26:48

ΔΩΡΙΔΑΜέλος
06/02/2003, 03:08:22
Μετά την συμμετοχή της ΑΜΑΛΙΑΣ στον....διαγωνισμό εγώ κάνω πάσο.
Δεν γίνεται να τα βγάλω πέρα με τέτοια Φανταστική Δημιουργία!
Συγχαρητήρια ΑΜΑΛΙΑ

Άκου γελαστούλικα κακά...Πρέπει να γίνουν ΠΑΤΕΝΤΑ

06/02/2003, 03:25:28

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

06/02/2003, 03:45:27
Πέρα από τα άκρως δημιουγικά και ευτράπελα (ενίοτε) τεκταινόμενα, μην βιάζεστε να ψηφίσετε! Αντί αυτού στείλτε τις προτάσεις σας για την ώρα!

Το Θέμα αυτό εξελίσσεται στο πιο ζωντανό κομμάτι του πιο ζωντανού κομματιού του ελληνικού διαδικτύου!! Αν δεν αντιληφθήκατε την αυτοομοιότητα, παρακαλώ ξαναδιαβάστε την προηγούμενη φράση (κατά προτίμηση φωναχτά σε κάποιον φίλο σας = Εσωτερήφανος)!

Επίσης παρακαλώ την φίλη ΑΤΜΑ και οποιονδήποτε άλλον γνωρίζει κάτι σχετικά, να αποστείλει σε αυτό το θέμα Links τόπων που έχουν ενδιαφέροντες "Γελαστούληδες"//Smilies. Όσο πιο πολλά, τόσο πιο καλά!!

(επίσης θέλω να πω στην Κάθυ ότι "Εσωτερυπάμαι" εάν έγινα, κατά τύχη, "Εσωτερικάγριος" , αλλά απλά... "Εσωτερικ-αστειευόμουν" ! Άλλωστε ο "ΕσωτεριΓελαστούλης" έχει ήδη κατοχυρωθεί!)

Be Εσωτερικούλλλ , λοιπόν!!

"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

06/02/2003, 04:53:42
Αγαπη, Φωτια, Βηχας και Αμαλια... δεν κρυβονται!!!

Υ.Γ....ΑΝΑΝγνωριζω την εμπνευση σας... *(το κοτοπουλο),
.....μα θυμαμε και το βυρωνα, που ελεγε!

quote:
Η εκδίκηση είναι γλυκεία.... ιδιαίτερα στις γυναίκες!

ΚάθυΜέλος
06/02/2003, 10:53:47
Ευχαριστώ για την απάντηση Mr. Admin. και όχι μόνο..και για το «διαγωνισμό» και τέτοια...
Όσο για την διευθέτηση των λογαριασμών, δέχομαι την πρόκληση.
Κι επειδή έχασα, πληρώνω τα «σπασμένα», αν συμφωνείς βέβαια και δεν ζητήσεις και ρέστα. Διότι εκεί θα τα χαλάσουμε.(Πόσο πάει ο καφές στην Ελλάδα;)
Ο Mr. Admin, προνοητικότατος πάντως, κατοχύρωσε την ιδέα. Το ESOTERICA έχει τώρα ένα ωραίο φόντο.
O Dark Angel 78 έκανε μια υπέροχη μεταγλώττιση, στη δε Αμαλία (τι δουλειά κάνεις παιδί μου; Μήπως αδικείσαι ;) οφείλομε πολλά για την εκτόνωση που μας παρείχε! Δεν ξέρετε πόσο κοστίζει μια γελωτοθεραπεία, ήδη αισθάνομαι μια ευφορία!
Ο Ananass «εσωτερικοαπίθανος» Αλλά τελικά και ο Mr. Admin μας βγήκε γλωσσοπλάστης, που ίσως χρειαζόμαστε αυτή την εποχή γιατί πολύ στο δανεικό το ρίξαμε.
Αν τώρα πονοκεφαλιάσουμε τον THOTH να αποσυμβολίζει για τα επόμενα (τόσα) χρόνια....
Η δική μου ιδέα όμως, δεν είχε να κάνει τίποτε με.....την μεταγλώττιση αλλά με την «ελληνοποίηση» των ιδίων των γελαστούληδων...μη μου κατσουφιάζετε μιλάμε για γελαστούληδες τώρα και όχι για «κατσουφούληδες»!!!
Θα ήθελα να δημιουργηθούν γελαστούληδες με ΑΛΛΕΣ φατσούλες. Φατσούλες που να κάνουν Μπαμ, έστω και μπούμ, που θα κάνουν τον γύρο του κόσμου. Που θα γίνουν και η μασκότ του ESOTERICA GR. (το νου σου Mr. Admin στην κατοχύρωση, πλησιάζουν και οι «Ολυμπιακοί») που μπορούμε να εμπνευσθούμε από την μυθολογία μας, την παράδοσή μας..... και από άλλες.... μούσες εκτός της κοκκινοσκουφίτσας γιατί κάπου διάβασα πως τελικά την έφαγε ο κακός λύκος.

06/02/2003, 13:05:35
Καθυ πινει… Δωριδα κερναει!

Καλά βρε καθυ, δωριδα κλπ….κάποιοι ίσως δανείζονται και κάνα λόγο που και που, χωρίς να τον οικειοποιούνται, το λένε εξάλλου, μα εσύ καλή μου, ρωτάς και απαντάς με διαφορετικό όνομα σε ίδια ΤΟΠΙΚ!!!

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=843

Αλήθεια όνομα, επώνυμο και ΗΟΒΒΙΕΣ Ίδια….άλλαξε και κάτι!!!

ΚάθυΜέλος
06/02/2003, 13:42:03
γιατί καλέ μου Πλάτωνα; Ζηλεύεις που το σόι μου είναι ονοματοκλωνοποιημένο;

04/06/2005, 01:28:10
Ουδέν απόλλυται διότι το παν μεταμορφούται.
Τίποτα δεν χάνεται τα πάντα μεταμορφώνονται.
Η ψυχή μετά το θάνατο παραμένει σε μία σχετική παθητικότητα και από εκεί ακολουθεί νέα ενσωμάτωση.
Ο θάνατος χωρίζει την ψυχή από το σώμα.
΄Ετσι απλά.
Ψυχή και συνείδηση.
΄Ισως να είναι το ίδιο πράγμα.
----------------------

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Να ξέρεις,ότι ευτυχία είναι να μπορείς να ξεχνάς,και να μπορείς να θυμάσαι.
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.

04/06/2005, 04:16:49
ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
ΑΠΟ ΤΟΥΤΕΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Η ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΚΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΨΥΧΟΥΛΑΣ ΜΑΣ.
ΠΡΩΤΟ ΑΙΤΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ. ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΔΙΑΜΕΣΟ ΜΕΤΑΞΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗΣ.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.

05/06/2005, 02:03:50
Γεια σου Αφροδίτη,
Αυτές είναι οι δικές σου πεποιθήσεις ή το θέτεις ως σημείο εκκίνησης της συζήτησης;

Φιλικά όπως πάντα

07/06/2005, 13:42:04
ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ.
ΦΥΓΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ...

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]

08/06/2005, 01:07:12
Να σου πω την αλήθεια, δεν κατανόησα πλήρως αυτό που λες:
"Ουδέν απόλλυται διότι το παν μεταμορφούται.
Τίποτα δεν χάνεται τα πάντα μεταμορφώνονται.
Η ψυχή μετά το θάνατο παραμένει σε μία σχετική παθητικότητα και από εκεί ακολουθεί νέα ενσωμάτωση."

Τι εννοείς με το "μεταμορφούται";
Τι εννοείς με το "ακολουθεί νέα ενσωμάτωση";

Νάσε καλά,

Φιλικά όπως πάντα

LarypΜέλος
08/06/2005, 11:52:01
Καλημέρα
Με το ακολουθεί νέα ενσωμάτωση λογικά εννοείς τη μετεμψύχωση.Έτσι;
Είναι γενικά αποδεκτό ότι το σώμα και η ύλη είναι η φυλακή της ψυχής αλλά και η αναγκαία προβολή της στον υλικό κόσμο που ζούμε.
Τώρα το πρόβλημα είναι αφού πεθάνει το σώμα και ελευθερωθεί η ψυχή μετά τι γίνεται;

Φωνές, αλαλαγμοί, χαρές
ενθουσιασμοί, ζητωκραυγές!
Και ποιος τολμάει να τους πει
πως νίκησαν οι δύσμοιροι
τρέχοντας στον ανεμπόδιστο δρόμο της κατηφόρας...
Χρ. Κατσιγιάννης

Deghar AdharkΜέλος
08/06/2005, 12:27:50
quote:
Καλημέρα
Με το ακολουθεί νέα ενσωμάτωση λογικά εννοείς τη μετεμψύχωση.Έτσι;
Είναι γενικά αποδεκτό ότι το σώμα και η ύλη είναι η φυλακή της ψυχής αλλά και η αναγκαία προβολή της στον υλικό κόσμο που ζούμε.
Τώρα το πρόβλημα είναι αφού πεθάνει το σώμα και ελευθερωθεί η ψυχή μετά τι γίνεται;

καλημερα και απο εμενα

λογικα μετα μενει για ενα χρονικο διαστημα στο κενο.αν το καρμα δεν ηταν καλο σε αυτον τον κοσμο που περασε θα ξαναρθει σχετικα γρηγορα.αν το καρμα ειναι καλο θα αργησει να ξαναερθει.αν το κρμα ειναι τελειο θα περασει στην θεωση.ολα αυτα βασει ανατολικων θρησκειων.
η δικια μας δυστυχως δεν αποδεχεται τις αλλες ζωες

οπου υπαρχει πολυ φως,υπαρχουν και πολλες σκιες

08/06/2005, 12:45:42
Τις αποδέχονταν οι αρχαίοι μας πρόγονοι.
Μπορείτε να διαβάσετε τα Ερμητικά κείμενα ή τους λόγους του μεγαλύτερου φιλοσόφου της ιστορίας του Ερμή του Τρισμέγιστου.
Είναι κατατοπιστικότατα.
Deghar AdharkΜέλος
08/06/2005, 12:51:49
quote:
Τις αποδέχονταν οι αρχαίοι μας πρόγονοι.
Μπορείτε να διαβάσετε τα Ερμητικά κείμενα ή τους λόγους του μεγαλύτερου φιλοσόφου της ιστορίας του Ερμή του Τρισμέγιστου.
Είναι κατατοπιστικότατα.

υποτηθετε οτι τα κειμενα του thoth ηταν ερμητικα για ολους.πως μπορει καποιος να τα διαβασει? ισως φυσικα να τα εχουν βρει και εγω να μην το ξερω.

οπου υπαρχει πολυ φως,υπαρχουν και πολλες σκιες